Sayfalar

14 Mayıs 2018 Pazartesi

TFF 2. Lig'de Play-Off Yarı Final eşleşmeleri belli oldu

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final müsabakalarında karşılaşacak takımlar belli oldu. Bugün oynanan TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final karşılaşmalarının ardından; Beyaz Grup'ta Sakaryaspor ile Gümüşhanespor, Kırmızı Grup'ta ise Keçiörengücü ile Afjet Afyonspor eşleşti.

TFF 2.Lig Play Off Çeyrek Final Beyaz Grup’ta Gümüşhanespor, Afjet Afyonspor, Keçiörengücü ve Sakaryaspor yarı finale yükseldi.
Bandırmaspor ile sahasındaki ilk maçta 1-1 berabere kalan Sakaryaspor, deplasmanda rakibini Batuhan Karadeniz’in 88 ve 90+6’daki golleriyle 2-0 yendi.
Gümüşhanespor ise 2-2’nin rövanşında konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. Yarı finale yükselen Sakaryaspor ve Gümüşhanespor birbirlerinin rakibi oldu.

AFJET AFYONSPOR VE KEÇİÖRENGÜCÜ DE YARI FİNALDE
TFF 2. Lig Play-off çeyrek final rövanş karşılaşmasında sahasında Keçiörengücü'nü konuk eden Menemen Belediyespor ilk maçta 1-0 mağlup olduğu rakibini 2-1 yenmesine rağmen adını yarı finale yazdıramadı.
Keçiörengücü ise, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Sivas Belediyespor’u 3-2 yenen ve yarı finale yükselen Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek.
TFF 2. Lig Play-Off finali 27 Mayıs 2018 Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak.
18 ve 22 Mayıs tarihlerinde oynanacak TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final maçlarının galibi iki takım final müsabakasında karşılaşacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final eşleşmeleri ve müsabaka programı şu şekilde:

TFF 2. LİG PLAY OFF YARI FİNAL 1. MAÇLAR
18 Mayıs 2018 Cuma
BEYAZ GRUP
GÜMÜŞHANESPOR
SAKARYASPOR A.Ş.
GÜMÜŞHANE YENİŞEHİR STADI
16.00
KIRMIZI GRUP
AFJET AFYONSPOR
KEÇİÖRENGÜCÜ
ZAFER STADI
19.00
TFF 2. LİG PLAY OFF YARI FİNAL 2. MAÇLAR
22 Mayıs 2018 Salı
BEYAZ GRUP
SAKARYASPOR A.Ş.
GÜMÜŞHANESPOR
YENİ SAKARYA ATATÜRK
19.00
KIRMIZI GRUP
KEÇİÖRENGÜCÜ
AFJET AFYONSPOR
AKTEPE STADI
16.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder