Sayfalar

5 Haziran 2018 Salı

Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı - Görüntülü

Fenerbahçe Kulübünün yeni başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Kulübün 2-3 Haziran'da yapılan seçimli olağan genel kurulunda 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini alarak başkanlığa seçilen Ali Koç'a mazbatası, Ülker Stadı'nda binlerce sarı-lacivertli taraftarın önünde verildi.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yönetim kurulu üyeleri ve başkan Ali Koç'a mazbatalarını törenle takdim etti.
Ali Koç, stat içinde kongre için kurulan platforma, çocukluğunda kendisini Fenerbahçeli yapan Kamer Kaya ile çıktı. Koç, tribünlere Kaya'yı alkışlattı.
Mazbata töreninde, bir önceki dönemde görev yapan başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulundan kimse yer almadı.
Törende uzun bir konuşma yapan Ali Koç, yeni bir sayfa açmak için göreve geldiklerini vurgulayarak şunları kaydetti:
"Sizlerle gurur duyuyorum. Önemli olan icraatlara başladıktan sonra ben ve arkadaşlarımla gurur duymanız. İnşallah sizin sevginize, beklentilerinize, umutlarınıza tercüman oluruz. Türk spor tarihinin en önemli, en değişik, en farklı seçimini gerçekleştirdik. Ben ve arkadaşlarıma yaşattıklarınız unutulmaz hisler. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, farklılığını, ayrıcalığını fark ettiniz mi? Bunu bir şımarıklık olarak söylemiyorum. Türkiye'nin gündemini işgal ettik. Dünyada bu seçim konuşuldu. Taraflı tarafsız insanlar 2 gün boyunca saatlerce bizi izledi. Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bilincinde olun. Bu camianın mensubu olmaktan gurur duyun ve bu camiayı küçültecek hiçbir şey yapmayın lütfen."
"Şampiyonluğa ulaşacak kadro kuracağız"
Ali Koç, sözlerine şöyle devam etti:
"Biz bir yola çıktık. 6 ay önce sizlere dokunmaya, temas etmeye başladık. Eski mutlu ve coşkulu günlerimizi özlediğimizi fark ettik. Bana süreç içinde inandınız. Hep beraber kar topunu büyüterek, durdurulamayacak bir şekilde kongreye geldik. Değişim, dönüşüm dedik ve kongre üyeleri de tarihi bir sonuçla bizi karşınıza çıkardı. Korktuğumuz hiçbir şey yok. Korktuğumuz, seçilirsek size layık olamamaktır. Bu konuda size sabredin demiyorum ama hakikatler konusunda bilgi sahibi olun. Size hayal vadetmedik. Yapabileceğimizin altında bir beklentiyle karşınıza çıktık. Bu bir mazeret değil ama bilin istiyorum. Ben sizin vitrininizim. Önümüzdeki sezon mücadele edeceğimiz her alanda şampiyonluğa ulaşacak kadro kuracağız. Gazetelerde yapılan haberlere itibar etmeyin. Yazılan kişilere biz söylemedikçe inanmayın."
Kulübün maddi durumunun iyi olmadığını vurgulayan Koç, "10 yıllık sponsorluk parası tüketildi. Bunları bilin ama şunu da bilin, siz bu takımın arkasında durduğunuz sürece kurduğumuz takım şampiyon olur. En büyük transfer sizlersiniz. Her şeyi yapacağımızın sözünü vermiyoruz ama yapacağımız şeyler için var gücümüzle çalışacağız. Esas mücadele, zorluk şimdi başlıyor." ifadelerini kullandı.
Ali Koç’un konuşmasının ardından toplu fotoğraf çektirildi. Tribünlere selamlayan Başkan Ali Koç'un ardından tribünlerle karşılıklı “Sarı lacivert, şampiyon Fener” tezahüratları yaptı. Taraftarların fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Başkan Ali Koç, tribünleri dolaşarak, taraftarları selamladı.

Yöneticilerden FB TV’ye Açıklamalar:
Semih Özsoy: "Gurur ve onur verici, evimize döndük. Zor görevler bizi bekliyor. Arkadaşlarımızla üzerine katarak bir şeyler yapmak istiyoruz."
Erol Bilecik: "Gerçekten belki de dünyada bu sevgi seli çok zor bir şey. Fair play için güzel şeyler olsun. Ali Koç çok farklı birisi. Türkiye'nin gözde kulübüne layık bir kulüp yaratacağız."
Kemal Danabaş: "Dünyanın en büyük spor kulübü. Hayatımı adadığım spor kulübü. Bu fırsatı verdiği için Ali Koç'a çok teşekkür ediyorum. Tüylerim diken diken, ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene."
Turhan Şahin: "Hepimiz duygu yüklüyüz. Aşağı yukarı yarım asrı aşan bir süre bu camianın içerisinde bulundum. Çok çeşitli kongrelerde çok önemli faaliyetler yaptık ama bu kongre kadar güzel ve bizi onurlandıran bir kongre olmadı. Bunu tesis eden eski yönetimimize, başkanımıza ve bu kongreye başkan adayı olarak katılan Sayın Ali Koç’a da Fenerbahçe’nin altyapısından yetişmiş bir sporcu olarak şükranlarımı sunuyorum. Yönetim Kurulumuz da çok uyumlu olacak. Genç ve tecrübeli yöneticiler harman yapıldı. Ali Koç’un zaten kişiliği hakkında bize laf söylemek düşmez. Fenerbahçe çok güzel bir kongreyle layık olduğu değişim ve dönüşüm süreci içerisine girdi. Ben çok ümitliyim. Dünyada örnek gösterilen bir kulüp olacağız. Yönetimimizle, idari kadromuzla, yetişen sporcularımızla, sosyal projelerimizle eğitime vereceğimiz önemle, her şeyimizle çok özel olacağız."
Sertaç Komsuoğlu: "Bundan sonrasını değil bugünü anlatmak lazım. Bir Fenerbahçeli için bu büyük bir gurur. Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyoruz. Fenerbahçe sevgisini Türkiye geneline yaymamız lazım. Başkanımız bir hedef biçti. Forma konusunda hızlıca harekete geçmemiz lazım."
Ozan Korman: "Tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Beklenti çok büyük. Yapabileceğimiz çok şey var. Bunu başaracağız."
Ömer Okan: "Şu an kalbim innaılmaz çarpıyor. Eski başkanımıza yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Fenerbahçe için kalpler beraber. Elimizden geleni yapacağız." 

Ali Koç'un Yönetim Listesi:
Asil Üyeler: Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan
Yedek üyeler: Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.
Denetim Kurulu
Asil Üyeler: Abdülkadir İlbeyli, İlhan Aydın Erbuğ, Musa Erdemir, Mehmet Vodina, Oğuz Buktel
Yedek Üyeler: Fuat Durutaş, M. Selim Çeçen, Selda Leventçi
Disiplin Kurulu
Asil Üyeler: Hüdaverdi Aksen, Ahmet Gürkan Ergenekon, Ahmet Güneri Özsoy, Haluk Can Özel, İsmet Bardakçı, Cafer Tayyar Başaran, Cumhur Güven Taşbaşı
Yedek Üyeler: Reşit Selim Keki, Osman Atakan Tekin, Mustafa Turan, Mehmet Ergen
Sicil Kurulu
Asil Üyeler: Esra Öztürk Çilingir, Tolga Kahraman, Fahrettin Çekmeceligil, Ahmet Muhtar Tanrıöver, Feyza Özarca
Yedek Üyeler: Çağrı Giray Kılıztuğ, Ümit Anıl, Sezai Seçkin Durahim
Balotaj Kurulu
Asil Üyeler: Mert Sayın, M. Handan Özkan, Lamia İrem Koç, Haluk Güvener, Hakkı Ergüzel, Duran Ömür Süsler, Haluk Bilen, İnci Ceyda Teomanlı, Levent Bilgin
Yedek Üyeler: Serhan İren, Acar Yıldız, Aytaç Özgen, Gamze Ersöyler, Bülent Bagater
Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu
Asil Üyeler: Faruk Güler, Selman Arınç, M. Kerim Kazgan, Ahmet Mesut Köseoğlu, Osman Sinan Sümen
Yedek Üyeler: Mehmet Karakaş, Levent Hataylı, Emine Gül Yıldırım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder