Sayfalar

25 Mayıs 2020 Pazartesi

Avrupa'nın devleri Timo Werner için yarışıyor

Timo Werner, Avrupa'da dev kulüpleri peşinden koşturuyor. Liverpool, Bayern Münih ve Barcelona'nın ardından Juventus ile Inter de RB Leipzig'in 23 yaşındaki golcüsüne talip oldu.

RB Leipzig'in yıldız forveti Timo Werner'in talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa'nın dev kulüpleri bir bir Alman golcüyü sosyal medya hesaplarından takip etmeye başladı.

Liverpool'un ardından Inter ve Juvetus da Werner'in takipçileri kervanına katıldı. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya göre Inter ile Juventus, bu transfer için ciddi bir rekabet içine girebilir.

Daha önce 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Bayern Münih ve Barcelona'nın da adı geçmişti.

Geçtiğimiz günlerde Alman golcü için İngiliz Milli Takımı'nın eski oyuncularından Owen Hargreaves, "Liverpool için Yeni Torres olabilir" demişti. 

Werner: "Bayern harika bir kulüp ama..."

Timo Werner de transfer dedikodularına sessiz kalmadı. Bild'e konuşan Werner, "Bayern harika bir kulüp fakat transfer olacaksam yurt dışında bir kulübü tercih ederim" dedi.

RB Leipzig'in 70 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Timo Werner, bu sezon 38 maçta, 30 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: TRT SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder