Sayfalar

24 Mayıs 2020 Pazar

Türkiye, EuroLeague Sezonunun Devamına Ev Sahipliği Yapabilir

Türk Hava Yolları, 2019-2020 EuroLeague sezonunun devam etmesi için gerekli adımları atmaya hazır…

Sırp haber sitesi Nova.rs’nin haberine göre 2019-2020 EuroLeague sezonunun devam etmesi durumunda maçların oynanabileceği aday şehirler arasına Antalya ve İstanbul da yerleşti. Haberde yer alan bilgiye göre maçların bu şehirlerden birisinde oynanması durumunda Türk Hava Yolları, maddi anlamda destek olmaya hazır.

EuroLeague yönetiminin, takım kaptanları ve oyuncularla dün gerçekleştirdiği toplantıdan sonra Pazartesi günü sezonun devamına dair kararını açıklaması bekleniyor. Sezonun devam etmesi durumunda 18 takımın tamamının normal sezonu tamamlaması ve 8 takımlı bir turnuva düzenlenmesi gibi senaryolar ihtimal dahilinde.

Yunanistan, Sırbistan, Almanya ve Litvanya, daha önce çıkan haberlere göre maçlara ev sahipliği yapabilecek potansiyel ülkeler arasında yer alıyordu. Türk Hava Yolları'nın maddi desteği ile birlikte Türkiye’de bu ülkelere eklenmiş oldu. Maçlara Türkiye’nin ev sahipliği yapması durumunda İstanbul veya Antalya’da oynanması bekleniyor.

Pazar günü EuroLeague yönetimi, ligin geleceği ile ilgili kararını vereceği bir toplantıyı gerçekleştirdikten sonra basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklayacak. Sezonunun devamına dair karar, EuroLeague A Takım lisansı bulunan 11 kulübün oy vermesiyle alınacak.

eurohoops.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder