Sayfalar

1 Haziran 2020 Pazartesi

6 gollü maçın kazananı RB Leipzig

Bundesliga'nın 29. haftasında RB Leipzig deplasmanda Köln ile karşı karşıya geldi. 6 golün çıktığı karşılaşmayı RB Leipzig 4-2 kazandı.

Bundesliga'nın 29. haftasında zirve mücadelesi veren RP Leipzig Avrupa Kupaları'na katılma hedefi olan Köln ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4 - 2 kazanan RB Leipzig puanını 58'e yükselterek zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında ev sahibi ekip Cordoba'nın golüyle 1-0 öne geçti. 20. dakikada Schick ile durumu 1-1'e getiren RB Leipzig, 38. dakikada Nkundu ile durumu 2-1'e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya gol ile başlayan RB Leipzig 50. dakikada Timo Werner ile skoru 3-1'e getirdi. Bu gole hemen cevap veren ev sahibi ekip 55. dakikada Modeste ile farkı bire indirsede sadece iki dakika sonra Dani Olmo'nun golüne engel olamadı. Maçta başka gol olmayınca mücadeleyi Leipzig 4-2 kazandı.

Bu sonuçla puanını 58'e yükselten RB Leipzig en Borussia Dortmund'un iki puan gerisinde üçüncü sırada kendine yer buldu. Ev sahibi ekip Köln ise 34 puanda kalarak 11. sırada kendine yer buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder