Sayfalar

26 Temmuz 2020 Pazar

Newcastle United - Liverpool maçı TRT SPOR'da

İngiltere Premier Lig'de 2019-2020 sezonu bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Şampiyon Liverpool, sezonun son maçında Newcastle United deplasmanına çıkacak. Saat 18.00'de başlayacak mücadele, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

30 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Liverpool, Premier Lig'in son haftasında Newcastle United'a konuk olacak.
Hafta içinde Chelsea'yi 5-3 mağlup ederek hem kupasına kavuşan hem de moral bulan kırmızılar, sezonu kazanarak noktalamak istiyor.
Jürgen Klopp'un öğrencileri, mücadeleden galibiyetle ayrılması durumunda puanını 99'a çıkaracak ve Premier Lig tarihinin en fazla puan toplayan ikinci takımı olacak.
Bu konudaki rekor 2017-2018 sezonunda 100 puan toplayan Manchester City'e ait.
İnişli çıkışlı bir sezon geçiren Steve Bruce yönetimindeki Newcastle United ise Liverpool karşısına 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek için çıkacak.
Siyah-beyazlılar, Premier Ligdeki son galibiyetini 1 Temmuz'da Bournemouth karşısında 4-1'lik skorla almıştı.
O karşılaşmadan sonra sırasıyla West Ham United, Manchester City, Watford, Tottenham ve Brighton Hove and Albion ile karşılaşan Newcastle bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi.
Hakem Anthony Taylor'ın düdük çalacağı mücadele, saat 18.00'de başlayacak. St. James's Park'ın ev sahipliği yapacağı maç,  TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.
Kaynak: TRT SPOR

24-25-26-27 Temmuz 2020 TV'de Spor Ekranı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder