Sayfalar

2 Eylül 2020 Çarşamba

Şenol Güneş: "Oyuncu seçimi eleştirisine katılmıyorum" (Video)

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup ilk maçında Macaristan ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kadro seçimi ile ilgili yorumuna katılmadığını söyledi. Güneş, "Rıza Çalımbay'ı kardeşim gibi görürüm ama oyuncu seçimi eleştirisine katılmıyorum. Şu anda zaten takım içerisine baktığımız zaman iki kişi bizimle birlikte. Sivasspor'da oynarlarken aldım onları ve ikisi de transfer oldu. Sivasspor'dan oyuncu almadık demek doğru değil. Kim alınabilirdi? Sol tarafta düşündüğümüz Uğur vardı, Hakan Arslan da vardı. Onları da biliyor Rıza Hoca. Zaman zaman bize isimler söylerse onu dinleriz. Bizim kulağımız Türkiye'de herkese açık. Türkiye Cumhuriyeti pasaportu olan herkesin buraya gelme şansı var" dedi.
"Bazı genç arkadaşlarımıza görev vereceğim" diyen Şenol Güneş, " Takımın genel durumunu bilmiyoruz o yüzden net bir şey söylemek mümkün değil ama bulunduğumuz kısa süre içerisinde eldeki oyuncuları, durumlarını değerlendirerek, iskeleti koruyarak bu maçta göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Rakip Macaristan ile ilgili de konuşan Güneş, "İlk maçımızı Macaristan'la yapacağız. Biz de kendimize güveniyoruz. Rakibimizde tecrübeli oyuncular var. Bunlar Szoboszlai, hemen önünde Szalai var. Atanı tutanı iyi olan ama etrafında yeni adayları olan oyuncuları var. Bir değişime uğradıkları doğru" diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder