Sayfalar

18 Ocak 2021 Pazartesi

Mesut Özil, İstanbul'da (Video)

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, İstanbul'a geldi. Mesut Özil ve ailesini taşıyan özel uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Fenerbahçe’nin Mesut Özil rüyası gerçek oldu. Sarı-lacivertli kulüp yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sahip olduğu şirkete ait özel uçak, bir dünya yıldızı olan Mesut Özil’i almak için İstanbul’dan Londra’ya gitti. Uçağa Türk ve Fenerbahçe bayrakları asıldı.


Yolculuk öncesi NTV’de yayınlanan %100 Futbol Programı'na telefon bağlantısı yapan Mesut Özil, taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin formasını giyecek olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Mesut Özil ve ailesini taşıyan uçak, gece geç saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Mesut Özil'i Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ve Sportif Direktörü Emre Belözoğlu karşıladı.

Havaalanında FBTV'ye açıklamalarda bulunan Mesut Özil “Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık sadece Fenerbahçe için değil. O yüzden çok heyecanlıyım formayı giymeye. Takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. İnşallah her şey güzel olacak. Hayırlısı olsun.” dedi.

Taraftarlarla ilgiliyse Mesut, “Allah razı olsun onlardan. Her zaman destekliyorlar. Zaten Fenerbahçeli olarak ne kadar büyük camia olduğumuzu biliyoruz. Yine gösterdiler. Çok mutluyum. İnşallah onlara teşekkürlerimi sahada sunabilirim. Hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu ise, “Öncelikle ümit ederim hem Mesut için hem Fenerbahçe için çok hayırlı bir süreç olur. Hem kendisine hem ailesine memleketlerine, evlerine hoş geldiler diyorum. Mesut için söyleyecek çok fazla söz var ama benim söyleyebileceklerim bütün Fenerbahçe camiasının herhalde ortak düşünceleri olacak. Mesut’un çocukluk hayali, bütün Fenerbahçelilerin de rüyası inşallah gerçekleşecek diyorum. Allah izin verirse nice kupalar kazanacağımız seneler yaşarız beraberce. Mesut ülke futbolunun, dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan biri. İnşallah taraftarımız müsterih olsun. İyi, güçlü bir takımımız var. Mesut’un da gelmesiyle beraber inşallah çok güzel günler, çok büyük kupalar kazanacağız. Önümüzde 2-3 günlük süre var. Ondan sonra gerekli açıklamaları hep beraber yaparız.” dedi.

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil’in tanıtım ve imza töreniyle ilgili süreci daha sonra açıklayacak.



NTVSpor.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder