Sayfalar

8 Şubat 2021 Pazartesi

Juventus mu, Inter mi? Dev kapışma TRT SPOR'da

İtalya Kupası'nda finale yükselecek ilk takım belli oluyor. Yarı final rövanş maçında Juventus ile Inter kozlarını bu kez Torino'da paylaşıyor. Yarın saat 22.45'te başlayacak zorlu mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

İtalya Kupası'nda ilk finalist belli oluyor. Juventus, İtalya Kupası Yarı Final rövanş maçında Inter'i konuk ediyor.

Juventus ilk karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmayı başarmıştı. Inter'in tek golü Lautaro Martinez'den, Juventus'un golleri ise Cristiano Ronaldo'dan gelmişti.

Dev maçta kazanan Juventus! İşte goller...

Skor avantajını elinde bulunduran siyah-beyazlılar, güçlü rakibini yenerek hem finale yükselmek hem de 6 maçlık galibiyet sürdürmek istiyor.

Juventus'un Inter karşısındaki en önemli kozu şüphesiz yine Cristiano Ronaldo olacak. Bu sezon oynadığı 25 maçta 23 gol atan Portekizli yıldız, takımının en skorer ismi konumunda...

İlk karşılaşmaya 11'de başlayan milli futbolcu Merih Demiral'ın da bu karşılaşmada süre alması bekleniyor.

Son lig maçında Fiorentina'yı 2-0 yenerek moral bulan Inter de skor dezavantajına rağmen finale yükselmek istiyor.

Milano ekibinin teknik direktörü Antonio Conte, bu zorlu maçta en çok Romelu Lukaku'ya güveniyor. Bu sezon 27 maçta 20 kez ağları sarsan Belçikalı santrfor, partneri Lautaro Martinez ile birlikte son 2 sezondur takımının gol yükünü üstleniyor.

Torino'daki Allianz Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 22.45'te başlayacak. Heyecan dolu karşılaşma  TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Kaynak : TRT SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder