Sayfalar

6 Haziran 2024 Perşembe

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım 'TRT SPOR Özel Yayın' - (Full Video | 06 Haziran 2024)

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım 'Özel Yayın' | Mourinho, İsmail Kartal, Projeleri, Transfer...

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Fenerbahçe'nin eski başkanlarından ve sarı-lacivertli kulüpte hafta sonu yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkanlık için aday olan Aziz Yıldırım, TRT SPOR'da soruları yanıtladı.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşmalarından bazı dikkat çeken satır başları:

- Fenerbahçe'de liderlik sorunu var.

- Süper Kupa'da sahaya çıkan Fenerbahçeli genç futbolculara yazık oldu.

- Biz kavga istemiyoruz, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

- Jose Mourinho gibi bir teknik direktörün gelmesine hepimizin sevinmesi lazım. Benim ve arkadaşlarımın yüzde bir payı varsa mutluluk duyarız. Her şey Fenerbahçe için.

- Ortega, Maradona'dan sonra en sevilen isimdi, getirdik. Hooijdonk Hollanda'nın markasıydı getirdik. Anelka 26 yaşında geldi. Roberto Carlos, Alex geldi. Biz böyle oyuncular getirdik.

- Biz seçilirsek ve Jose Mourinho da Mario Branco ile devam etmek isterse, devam ederiz.

- İsmail Kartal'ı ben antrenör yaptım.

- UEFA Başkanı Ceferin, benimle görüşmek istedi ve görüşmeye gittim. Ona orada 'En büyük şikeci UEFA dedim' kaldı. UEFA kim ya! Sanki TFF'den bir farkları var.

- 6 yılda sporculara 194 milyon euro para harcadılar. 'Satış var', ne var satış? Eljif Elmas'ı ben aldım. Bütün oyuncuları sattılar daha ilk seneden. 50 milyon futbolculardan 2 milyon da basketbolculardan geldi. Sermaye artırımından 25 milyon geldi. Bunları düş o zaman benim borcumdan. Borç var, mal varlığı yok.

- Banka borcunun kapanması lazım. Yoksa Fenerbahçe her sene 70 milyon dolar civarı faiz ödeyecek. Yoksa 5 sene sonra ana paranın üstüne çıkar. Bunları çözmemiz lazım. Her şey Fenerbahçe için.

- Fenerbahçe'de vagon devrildi, başka bir yola gidiyor artık. Benim vaadim şampiyonluk, bunu diyebilen başka biri var mı?

- Biz kongreyi Şekip Bey'in yönetmesini istiyoruz. 2011'de gitti Metris'te bu kulüp için yattı. Bir tanesi gitsin 1 hafta yatsın bu kulüp için göreyim. Ben 186 seneyle yargılandım, bir gün boynumu eğmedim. Şekip Bey bunları yaşamış bir insandır. Divan Başkanı'na saygı göstereceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder