TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

29 Eylül 2018 Cumartesi

Hentbolda Toplu Sonuçlar

Hentbol Erkekler Süper Lig'de 2., Kadınlar Süper Lig'de 4. hafta oynanan maçlarla başladı.

Erkekler Süper Ligi'nde alınan sonuçlar şöyle:
Ahi Evran Üniversitesi-Göztepe: 24-27
Karşıyaka Belediyespor-Nilüfer Belediyespor: 24-30
MYK Hentbol-Beykoz Belediyespor: 23-30
Antalyaspor-1955 Batman Belediyespor: 29-35

Kadınlarda tek maç
Kadınlar Süper Ligi'nde ise oynanan tek maçta İzmir Büyükşehir Belediyespor, Samsun Gençlik'i 41-24 mağlup etti.
Gençlik Olimpiyatlarına katılacak olan Genç Milli Kadın Plaj Hentbol Takımı kadrosunda oyuncuları bulunan takımlardan Osmangazi Belediyespor-Kastamonu Belediyespor ve Yenimahalle Belediyespor-Muratpaşa Belediyespor maçları ise ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş 2 golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş rakibini 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri Vagner Love ve Ricardo Quaresma attı.

Vodafone Park'ta oyanan mücadelede Beşiktaş, bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkan Vagner Love'ın 34. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, 71. dakikada Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0
Kalan sürede başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Bu galibiyetle puanını 14'e çıkaran Beşiktaş, maç fazlasıyla ligde 2 sıraya yükseldi. Puan hasreti 3 haftaya çıkan Kayserisyor ise 8 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
20. dakikada Vagner Love kazandığı topu sağ kanatta hareketlenen Quaresma’ya aktardı. Ceza sahası sağ çaprazından Quaresma’nın çektiği şutta, Kayserispor kalecisi Lung üzerine gelen topun ağlarla buluşmasını engelledi.
29. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Varela meşin yuvarlağı ceza sahası içine ortaladı. Vida'nın karşıladığı top Kana Bıyık'ın önünde kalırken, bu futbolcunun sağ çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Karius güçlükle kornere çeldi.
33. dakikada Quaresma'nın sol kanattan altıpas üzerine yaptığı ortaya Babel ve Vagner Love dokunamadı ve top auta çıktı.
GOL: 34. dakikada Beşiktaş 1-0 öne geçti. Quaresma'nın sağ kanattan ceza sahası içine gönderdiği topta Vagner Love, kaleci Lung ile karşı karşıya kaldı. Siyah-beyazlı oyuncunun yerden şutunu Lung çıkarmasına rağmen dönen topa düşerken bir kez daha dokunan Brezilyalı futbolcu, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0
40. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Quaresma’nın sağ kanattan kullandığı korner atışında Gökhan Gönül topu kafayla arka direğe aşırdı. Vagner Love topa müsait pozisyonda dokunamadı.
Siyah-beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.
46. dakikada Kayserispor gole yaklaştı. Umut Bulut'un soldan kanattan arka direğe ortaladığı topa uygun durumda kafayla vuran Varela, meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.
58. dakikada sağ taraftan gönderilen uzun topta ceza sahası sol çaprazında hareketlenen Chery, meşin yuvarlağı bekletmeden Atila Turan'a verdi. Bu oyuncunun şutunda, top az farkla yandan dışarı çıktı.
GOL: 71. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Ljajic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Gökhan Gönül'ün şutunda meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen topu önünde bulan Quaresma, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Golün ardından VAR'a başvuran Yaşar Kemal Uğurlu, pozisyonu inceledikten sonra orta noktayı göstererek, golü verdi: 2-0
Karşılaşma, Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Kemal Yılmaz, Erdinç Sezertam
Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Medel, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 60 Tolgay Arslan), Quaresma (Dk. 88 Güven Yalçın), Ljajic, Babel, Love (Dk. 76 Lens)
Kayserispor: Lung, Tiago Lopes, Kana Bıyık (Dk. 66 Levent Gülen), Sapunaru, Atila Turan, Rotman, Mensah (Dk. 79 Kravets), Bilal Başacıkoğlu, Chery, Varela (Dk. 58 Mert Özyıldırım), Umut Bulut
Goller: Dk. 34 Vagner Love, Dk. 71 Quaresma (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 87 Lens (Beşiktaş)

Vincent Aboubakar en az 6 ay yok!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile hafta içi karşılaşacak Portekiz ekibi Porto'nun yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Porto'nun Tondela'yı 1-0 mağlup ettiği son lig maçında sakatlanarak oyundan çıkan Aboubakar'ın sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.
Sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarında yırtık tespit edilen Kamerunlu golcünün ameliyat edileceği ve sahalardan en az 6 ay uzak kalmasının beklendiği ifade edildi.
Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Porto, 3 Ekim Çarşamba günü Galatasaray'ı Dragao Stadı'nda konuk edecek.

Fırtına geri döndü!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelede 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 kazanmasını bildi.  

Kasımpaşa 30'uncu dakikada Eduok ve 37'de Trezeguet'in attığı gollerle 2-0 öne geçti.  Trabzonspor bu gollere 43 ve 74'üncü dakikalarda Burak Yılmaz, 53 ve 72'inci dakikalarda da Rodallega ile karşılık verdi. 4-2
Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol olmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf Trabzonspor oldu.
Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10'a çıkarttı. Lige 4'te yaparak başlayan ve son 3 hafta mağlup olan Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
12. dakikada Rodallega'nın ceza alanı dışından sert şutunda, top direğin hemen yanından auta çıktı.
17. dakikada Sosa'nın sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanında Rodallega'nın penaltı noktasına yakın bir yerden kafa vuruşunda, top direğin az farkla üzerinden auta gitti.
21. dakikada İlhan Depe'nin soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında Diagne'nin kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak topu kontrol etti.
23. dakikada Eduok'un ceza yayı gerisinden sert vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak sol tarafına gelen topu güçlükle çeldi.
24. dakikada Rodallega'nın ceza alanı ön çizgisi üzerinden şutunda, kaleci Ramazan Köse yatarak topa sahip oldu.
25. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest atışta, ceza alanında iyi yükselen Toure'nin kafa vuruşunda, üst direğe çarpan top auta çıktı.
29. dakikada Trezeguet'nin sağdan ortasında, Diagne'nin kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak yatarak topa sahip oldu ve gol izni vermedi.
GOL: 30. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sosa'nın kaptırdığı topu Pavelka, Eduok'a aktardı. Bu futbolcunun ceza alanı dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sağından filelerle buluştu: 0-1
GOL: 37. dakikada Kasımpaşa skoru 2-0'a taşıdı. Orta alanda Onazi'den topu kapan Diagne, meşin yuvarlağı savunmanın arkasına koşu yapan Trezeguet'ye çıkardı. Bu futbolcu da ceza alanına girerek karşı karşıya kaldığı kaleci Onur Recep Kıvrak'ın yanından topu filelere yolladı.
GOL: 43. dakikada Trabzonspor, farkı 1'e indirdi. Pereira'nın sağdan ortasında, ceza alanında Burak Yılmaz'ın altıpas çizgisi üzerinden kafa vuruşunda, top kaleci Ramazan Köse'nin sağından filelere gitti: 1-2
Karşılaşmanın ilk yarısı, konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
GOL: 53. dakikada Trabzonspor, beraberliği sağladı. Burak Yılmaz'ın düşürülmesiyle ceza alanı sol çaprazı çizgisi üzerinden Rodallega'nın direkt kaleye gönderdiği serbest vuruşta top filelerle buluştu: 2-2
71. dakikada Rodallega'nın ceza yayı gerisinden kullandığı serbest vuruşta, top yan direkten döndü.
GOL: 72. dakikada Trabzonspor, öne geçti. Pereira'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Rodallega'nın röveşata vuruşunda, yerden seken top kaleci Ramazan Köse'nin sol üst köşesinden filelere gitti: 3-2
GOL: 74. dakikada Kucka'nın pasında savunmanın arkasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Burak Yılmaz'ın karşı karşıya pozisyondaki şutunda, meşin yuvarlak kaleci Ramazan Köse'nin sağından filelere gitti: 4-2
89. dakikada Pereira'nın ara pasında, kaleci Ramazan Köse ile Onazi bir anda karşı karşıya kaldı. Ancak bu oyuncu etkisiz bir vuruş yapınca Ramazan topa sahip oldu.
Trabzonspor, karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Stat: Medical Park
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Kucka, Onazi, Sosa (Dk. 46 Amiri), Abdülkadir Ömür (Dk. 79 Ekuban), Rodallega (Dk. 87 Batuhan Artarslan), Burak Yılmaz
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Josue Sa (Dk. 81 Özgür Çek), Veigneau, Sadiku, Pavelka, Trezeguet, İlhan Depe (Dk. 81 Koita), Eduok (Dk. 77 Tarkan Serbest), Diagne
Goller: Dk. 30 Eduok, Dk. 37 Trezeguet (Kasımpaşa), Dk. 43 ve 74 Burak Yılmaz, Dk. 53 ve 72 Rodallega (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 34 Sadiku, Dk. 70 Eduok, Dk. 76 Trezeguet (Kasımpaşa) Dk. 80 Kucka, Dk. 90+3 Onazi (Trabzonspor)

Aytemiz Alanyaspor 10 kişi ile kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Akhisarspor karşı kaşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oyananan mücadeleyi Aytemiz Alanyaspor 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri; 7. dakikada Papiss Cisse ve 82. dakikada Junior Fernandes kaydetti. Akhisarspor'un tek golünü ise 90. dakikada Yevgen Seleznov attı.
Alanyaspor'da Isaac Sackey 69. dakikada çift sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonuçla üst üste 4 haftadır kazanan Aytemiz Alanyaspor 12 puana yükseldi. Akhisarspor ise 5 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL: Karşılaşmanın 7. dakikasında Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Efecan Karaca'nın son çizgiye inerek yaptığı ortada topla buluşan Cisse, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.
30. dakikada Villafanez'in defans arkasına attığı topla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Cisse'nin gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
35. dakikada Sackey'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Cisse'nin kafa vuruşunda, üst direğe çarparak oyun alanına dönen meşin yuvarlağı kaleci Fatih Öztürk kontrol etmeyi başardı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Aytemiz Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
55. dakikada Aytemiz Alanyaspor kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Sol kanattan ceza sahasına giren Efecan Karaca, Eray Ataseven'le ikili mücadelesinde yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. 56. dakikada Villafanez'in kullandığı penaltı atışında, kaleci Fatih Öztürk sağ köşeye giden meşin yuvarlağı uzanarak çıkarmayı başardı. Top, defans oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı.
65. dakikada Miguel Lopes'in sol kanattan ceza sahasına ortasında, arka direkte topla buluşan Manu'nun vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
69. dakikada Aytemiz Alanyaspor karşılaşmada 10 kişi kaldı. Aytemiz Alanyaspor yarı sahasında top kapma mücadelesi sırasında Josue, Sackey'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler, Sackey'i ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
78. dakikada Miguel Lopes'in ceza sahası dışından şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
GOL: 82. dakikada Aytemiz Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Efecan Karaca'nın sağ kanattan yerden ortasında, ceza sahasında topla buluşan Junior Fernandes, kaleci Fatih Öztürk'ün solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.
GOL: 90+2. dakikada Akhisarspor farkı bire indirdi. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal Kısa'nın ortasında, ön direkte Seleznov'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ufuk Ceylan'ın sağından ağlarla buluştu: 2-1.
Karşılaşma Aytemiz Alanyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Bahçeşehir Okulları
Hakemler: Arda Kardeşler, Samet Çiçek, Osman Gökhan Bilir
Aytemiz Alanyaspor: Ufuk Ceylan, Baiano, Merih Demiral, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Villafanez (Dk. 79 Junior Fernandes), Ceyhun Gülselam, Maniatis (Dk. 88 Taha Yalçıner), Efecan Karaca (Dk. 86 Hasan Ayaroğlu), Cisse
Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic (Dk. 46 Miguel Lopes), Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Eray Ataseven (Dk. 79 Bilal Kısa), Sissoko, Manu, Regattin (Dk. 46 Josue), Güray Vural, Seleznov
Goller: Dk. 7 Cisse , Dk. 82 Junior Fernandes (Aytemiz Alanyaspor), 90+2 Seleznov (Akhisarspor)
Kırmızı kart: Dk. 69 Sackey (Aytemiz Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Vrsajevic, Dk. 80 Seleznov (Akhisarspor), 90+4 Taha Yalçıner ve Cisse (Aytemiz Alanyaspor)

West Ham - Manchester United 3-1 Özet İzle


Beşiktaş Mogaz deplasmanda kazandı

Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı, EHF Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Rusya temsilcisi Chekhovskie Medvedi'yi deplasmanda 24-22 yendi.

Başkent Moskova'daki Olimpiyskiy Chekhov Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 13-12 geride kapatan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda oyunda üstünlüğü eline geçirdi ve karşılaşmadan 24-22 galip ayrıldı.
Siyah-Beyazlı takımda Ramazan Döne attığı 9 golle maçın en skorer oyuncusu oldu.
Ligin birinci haftasında Slovakya'nın TATRAN Presov ekibine 28-22 yenilen Beşiktaş Mogaz, ikinci maçında ise Makedonya temsilcisi Metalurg'u 30-22 mağlup etmişti. Rus ekibi oynadığı 2 maçta da henüz puanla tanışamadı.
Bu galibiyetle 4 puana ulaşan Beşiktaş Mogaz, 5 puanlı Sporting CP ve Tatran Presov'un ardından üçüncü sırada yer alıyor.

Rusya'da pole pozisyonu Valtteri Bottas'ın

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Rusya Grand Prix'sine, Mercedes takımının Fin pilotu Valtteri Bottas ilk sıradan başlayacak. 

Rusya'nın Soçi kentiyle aynı adı taşıyan 5,848 kilometrelik pistte gerçekleştirilecek yarışın sıralama turları yapıldı.
Valtteri Bottas, 1 dakika 31.387 saniyelik derecesiyle kariyerinde 6. kez pole pozisyonunun sahibi oldu.
Bottas'ın takım arkadaşı Lewis Hamilton, 1:31.532 ile 2'nci, Ferrari'den Sebastian Vettel ise 1:31.943 ile 3. en iyi zamana imza attı.

Rusya Grand Prix'si pazar günü TSİ 14.10'da koşulacak.

Rusya Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:

Pilotlar klasmanı
1. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 281 puan
2. Sebastian Vettel (Almanya): 241
3. Kimi Raikkonen (Finlandiya): 174
4. Valtteri Bottas (Finlandiya): 171
5. Max Verstappen (Hollanda): 148

Takımlar klasmanı 
1. Mercedes: 452 puan
2. Ferrari: 415
3. Red Bull: 274
4. Renault: 91
5. Haas: 76

30 EYLÜL 2018 PAZAR


14:10Formula 1Rusya GPformula1lastikİdman TV

A Milli Bayan Voleybol Takımımız, Dünya Şampiyonası’na Galibiyetle Başladı

Japonya’nın ev sahipliğinde organize edilen 18. FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Bayan Voleybol Takımımız, B Grubu’ndaki ilk maçında bugün (29 Eylül 2018, Cumartesi), Kanada ile karşılaştı.

Japonya’nın Sapporo kentindeki Hokkaido Prefectural Sports Center’da oynanan mücadeleye millilerimiz, Cansu, Eda, Zehra, Şeyma, Meliha, Meryem altılısı ve libero Simge ile başladı. Mücadeleyi TVF Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu da izledi.
Rakibini 25-18, 25-13 ve 25-15‘lik setlerle 3-0 mağlup eden Millilerimiz, FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Daha önce Kanada ile Dünya Şampiyonaları’nda iki kez karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, bu sonuçla birlikte Kanada ile oynadığı 3. karşılaşmadan da galibiyet ayrıldı.
2010 FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası
Türkiye – Kanada: 3-2 (19-25, 20-25, 25-14, 25-17, 15-8)
2014  FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası
Türkiye – Kanada: 3-0 (25-10, 25-12, 25-17)

Karşılaşmanın detaylı istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-KANADA: 3-0
SALON: Hokkaido Prefectural Sports Center
HAKEMLER: Evgeny Makshanov (Rusya), Walter Hugo Vera Mechan (Peru)
TÜRKİYE: Şeyma, Zehra, Cansu, Eda, Meliha, Meryem, Simge (L) (Aylin)
KANADA: Ryk, Bailey, Lea Gray, Cross, Cyr, Maglio, Niles (L) (Beamish, Richey, Joseph, Smith, Belanger)
SETLER: 25-18, 25-13, 25-15
SÜRE: 1 saat 14 dakika (28′, 22′, 23′)


Millilerimiz, grubundaki ikinci maçında yarın (30 Eylül 2018,Pazar), Türkiye saati ile 13.20’de Çin ile karşılaşacak. Müsabakayı, TRT Spor naklen yayınlayacak.

Millilerimizin B Grubu’ndaki maç programı şu şekilde:
30 Eylül 2018, Pazar
TSİ 13.20 Türkiye – Çin (TRT Spor)
02 Ekim 2018, Salı
TSİ 10.10 Türkiye – Bulgaristan (TRT Spor)
03 Ekim 2018, Çarşamba
TSİ 07.40 Türkiye – İtalya (TRT Spor)
04 Ekim 2018, Perşembe
TSİ 10.10 Türkiye – Küba (TRT Spor)

FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu’nda oynanan diğer mücadelelerde ise şu sonuçlar alındı:
Bulgaristan – İtalya: 0-3 (15-25, 19-25, 22-25)
Çin – Küba: 3-0 (25-12, 25-23, 25-14)

Karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendiren TVF Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, “FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası’na galibiyetle başlamak çok önemliydi. Çünkü bu tarz turnuvalarda galibiyet ile başlamak takımlar için belirleyici olabiliyor. İlk karşılaşmanın verdiği heyecan ile mücadeleye biraz gergin başladık ancak diğer iki sette rahat bir oyun sergiledik ve karşılaşmadan 3-0’lık sonuçla galip ayrıldık.”
Yaş ortalaması oldukça genç olan oyuncu grubuyla mücadele ettiğimizin altını çizen Mumcu, “Böyle bir kadroyla mücadele etmek bizlere gurur veriyor. Diğer ülkelere baktığımızda jenerasyon değişikliğine gitmediler. Bu bizim için büyük bir avantaj olacak. Önümüzde yer alan Avrupa Şampiyonası, Olimpiyat Oyunları gibi turnuvalarda bu kadromuz ile önemli başarılara imza atmak istiyoruz. Umarım burada da iyi bir oyun sergileyerek güzel sonuçlar alacağız” dedi.

28 Eylül 2018 Cuma

Lionel Messi milli takım kadrosunda yok

İspanya temsilcisi Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nın Irak ve Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almadı.

Arjantin Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takımın 11 Ekim'de Irak, 16 Ekim'de ise Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçlarındaki kadrosu belli oldu.
Barcelonalı yıldız Lionel Messi, Arjantin'in Guatemala ve Kolombiya ile ay başında oynadığı hazırlık maçlarında olduğu gibi yine kadroya çağrılmadı.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Arjantin Teknik Direktörü Lionel Scaloni, son Dünya Kupası'nın ardından Messi'nin sene sonuna kadar milli takımda yer almayı düşünmediğini hatırlatarak, "Messi ile yeniden konuştum ve milli takıma dönmek için henüz uygun zamanın gelmediğine karar verdik." ifadelerini kullandı.
Arjantin Milli Takımı'nın kadrosunda, Manchester Cityli Sergio Aguero, Paris Saint-Germainli Angel Di Maria ve Milanlı Gonzalo Higuain'in de yer almaması dikkati çekti.

Kadroya davet edilen oyuncular şöyle:
Kaleciler: Franco Armani (River Plate), Geronimo Rulli (Real Sociedad), Sergio Romero (Manchester United) .
Defans: Nicolas Otamendi (Manchester City), Renzo Saravia (Racing), Juan Foyth (Tottenham), Fabricio Bustos (Independiente), German Pezzella (Fiorentina), Alan Franco (Independiente), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Walter Kannemann (Gremio), Nicolas Tagliafico (Ajax).
Orta saha: Eduardo Salvio (Benfica), Marcos Acuna (Sporting Lisbon), Rodrigo De Paul (Udinese), Roberto Pereyra (Watford), Santiago Ascacibar (Stuttgart), Leandro Paredes (Zenit), Rodrigo Battaglia (Sporting Lisbon), Maximiliano Meza (Independiente), Giovani Lo Celso (Paris Saint-Germain), Franco Cervi (Benfica), Franco Vazquez (Sevilla), Exequiel Palacios (River Plate).
Forvet: Gonzalo Martinez (River Plate), Cristian Pavon (Boca Juniors), Lautaro Martinez (Inter), Paulo Dybala (Juventus), Mauro Icardi (Inter), Giovanni Simeone (Fiorentina), Angel Correa (Atletico Madrid).

Galatasaray 3 puanı Maicon'la kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti.

Galatasaray, müsabakanın 74. dakikasında sağ taraftan Ömer’in kullandığı köşe atışında ön direkte Maicon, düzgün kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Brezilyalı futbolcu attığı golle bu sezon ilk kez gol ağları havalandırmış oldu.
Bu sonuçla puanını 15'e çıkaran Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan konuk takım Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 2 puanda kaldı.
Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın tekrar başına geçtikten sonra ligde Türk Telekom Stadyumu'nda yenilgi yüzü görmedi. Terim'in öğrencileri BB Erzurumspor maçıyla birlikte ligde oynadığı 13 karşılaşmadan da 3 puan aldı.
Galatasaray ligin 8. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Erzurumspor ise evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada Emre Akbaba'nın ceza sahası yayı içinde düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Maicon kullandı. Brezilyalı stoperin vuruşunda top kaleci Sehic'in solundaki direğe çarparak auta gitti.
11. dakikada Donk'un pasına hareketlenen Ndiaye, ceza sahası yayı gerisinde kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda meşin yuvarlağı kontrol edemeyince, Sehic topun sahibi oldu.
17. dakikada Acka'nın hatalı pasında topu kaparak soldan ceza sahasına giren Rodrigues'in vuruşunda, kaleci Sehic sağına gelen topu yatarak kontrol etti.
24. dakikada sağdan ceza sahasına giren Feghouli, pasını gerideki Emre Akbaba'ya çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda top kaleci Sehic'te kaldı.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım adına da önemli bir pozisyon yaşanmadı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.
52. dakikada Feghouli'nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunda, top üstten auta gitti.
55. dakikada Feghouli'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Rodrigues, pasını uygun durumdaki Eren Derdiyok'a aktardı. Bu oyuncunun altıpas önünde yaptığı vuruşta kaleci Sehic, sağına gelen meşin yuvarlağı güçlükle çeldi ve iki hamlede kontrol etti.
57. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Ndiaye, kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak Sehic meşin yuvarlağı ayaklarıyla çıkardı.
65. dakikada İbrahim Akdağ'ın uzaktan şutunda, top yandan auta çıktı.
67. dakikada Ömer Bayram'ın sağdan kullandığı kornerde ön direkte Serdar Aziz'in kafayla vurduğu top, yandan auta gitti.
GOL 74. dakikada Galatasaray, müsabakada öne geçti. Ömer Bayram'ın sağdan kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Maicon, kafa vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak yakın direğin yanından ağlara gitti: 1-0.
81. dakikada Feghouli'nin ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Rodrigues, meşin yuvarlağı soluna çekerek şutunu attı. Etkisiz giden şutta kaleci Sehic, yatarak topun sahibi oldu.
Mücadele, 1-0 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Ahmet Narinç
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ömer Bayram, Donk (Dk. 65 Onyekuru), Ndiaye, Emre Akbaba (Dk. 38 Fernando), Feghouli (Dk. 83 Yunus Akgün), Rodrigues, Eren Derdiyok
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Acka, Lokman Gör, Leo, Scuk, Kone, Sunu (Dk. 70 Erhan Çelenk), İbrahim Akdağ (Dk. 75 Taylan Antalyalı), Emrah Başsan (Dk. 89 Osman Şahin), Munsy
Gol: Dk. 74 Maicon (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 45+1 Ömer Bayram, Dk. 71 Fernando, Dk. 90+1 Mariano (Galatasaray), Dk. 49 Kone, Dk. 62 Lokman Gör (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Avrupa liglerinde kritik hafta

Avrupa'nın önde gelen futbol liglerinde birçok önemli karşılaşma oynanacak. La Liga'da Madrid, Serie A'da ise Roma derbisi yapılacak. İngiltere Premier Lig'de ise 6 maçını da kazanan Liverpool, Chelsea'nin, Serie A'ya 6'da 6 yaparak başlayan Juventus ise Napoli'nin karşısına çıkacak 

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 7. haftası, ligin köklü kulüplerinin maçlarına sahne olacak. Başkent derbisinde, milli futbolcu Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma ile Lazio karşı karşıya gelecek. Yoluna kayıpsız devam eden son 7 yılın şampiyonu Juventus da seyircisi önünde en yakın takipçisi Napoli ile karşılaşacak.
Sezon başında teknik direktörlüğe getirilen Maurizio Sarri yönetiminde İngiltere Premier Lig'e iyi başlayan Chelsea, 7. haftada önemli bir sınav verecek. 5 galibiyet, 1 beraberliği bulunan Chelsea, 6'da 6 yapan Liverpool'u ağırlayacak.
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 7. haftasındaki Madrid derbisinde ise puan tablosunun 2. basamağındaki Real Madrid, 3. sıradaki Atletico Madrid'i konuk edecek.

2018 Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası başlıyor

2018 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası yarın başlıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilk maçında Kanada ile karşılaşacak. "Filenin Sultanları"nın mücadelesi, yarın saat 10.10’dan itibaren TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Bu yıl 18’incisi Japonya'da düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası’nda heyecan başlıyor. 4 grupta 6'şar takım mücadele edecek. Milliler, B Grubu’nda Kanada, Çin, Bulgaristan, İtalya ve Küba ile karşılaşacak.
Gruptaki ilk maçını Kanada ile yapacak Ay-Yıldızlılar, şampiyonaya takım olarak hazır olduklarını ifade etti.
TRT Spor'a konuşan başantrenör Giovanni Guidetti, gruptaki her maçın zorluğuna dikkat çekti.
Guidetti, "Takım olarak güçlü ve dinamik hissediyoruz. Turnuvaya başlamak için oldukça heyecanlıyız. Grupta her şey olabilir. Bütün takımlar birbirini yenebilir. Her maç büyük bir mücadeleye sahne olacak ve biz her maç için iyi hazırlanıyor olacağız"  ifadelerini kullandı.
Grup karşılaşmalarının ardından ilk 4 sırayı elde eden ekipler ikinci tura yükselecek.

MİLLİLERİMİZİN MAÇ PROGRAMI

trtspor.com.tr

İlyas Tüfekçi ALS hastalığıyla savaşıyor

ALS hastalığı ile mücadele eden Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden olan İlyas Tüfekçi, bu hastalıkla yaşamayı öğrendiğini ve asla kendini bırakmadığını söyledi.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını da yıllarca giyen "Küçük Dev Adam" lakaplı eski milli futbolcu, 1,5 yıldır yürüyemediğini ancak son günlerde yardımla da olsa ayakta durabildiğini ve çok hafif bir şekilde ayaklarını oynatabildiğini belirtti.
Kendisine 5,5 yıl önce ALS teşhisi konduğunu belirten İlyas Tüfekçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Teşhis konduktan sonra hastalık yavaş da olsa ilerledi. Bundan 1,5 sene önce bir ameliyat oldum, oksijene bağlandım. Ayaklarımdaki yürüme imkanı zaman içinde resmen yok oldu. 1,5 senedir yürüyemiyorum ama Allah'a yine şükrediyorum. Şikayet edecek herhangi bir şeyim yok. Tabii ki mücadeleci yapımdan dolayı kendimi hiç bırakmadım, hiç ağlamadım. Hiçbir zaman umudu kesmedim. İnşallah hakkımda hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.
Hastalığına karşı büyük bir azimle mücadele ettiğinin altını çizen Tüfekçi, şöyle konuştu:
"Yavaş bir şekilde ve iki kişinin desteğiyle 3-4 adım atabiliyorum. Bunu daha önce pek yapamıyordum. Şimdi bir azimle en azından bunları yapmaya çalışıyorum. Zaman ne gösterir bilemiyoruz ama ben elimden geleni her zaman yapacağımı biliyorum. Kendimi hiçbir zaman bırakmayacağım. Bu bir karakter meselesi. 18 yaşında Stuttgart'tan Hertha Berlin'e transfer olduğumda, beni alan Berlin başantrenörü, 'İlyas ateş parçasıdır, o sahada hiçbir zaman durmaz, gücü bitene kadar koşar.' dedi. Ben hiçbir zaman kendimi sahada da bırakmadım, teslim olmadım. Normal hayatta da böyle bir hastalık bile olsa bunu çok normal karşıladım ve onunla yaşamaya çalışıyorum. Onunla yaşamasını da öğrendim. Allah'a şükrediyorum."
ALS ile mücadele eden hastalara da seslenen Tüfekçi, "Ağlamanın, kendini bırakmanın kesinlikle hiçbir faydası yok. Moralinizi bozmayın, mümkün olduğu kadar hayat normalmiş gibi devam edin. Tamam biz yatağa, eve bağlıyız, böyle bir yaşamla mücadele ediyoruz ama sonuçta ben evde bütün güncel haberleri, futbolla ilgili tüm maçları seyrederek normalmişim gibi yaşamaya çalışıyorum." şeklinde konuştu.
- "Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak büyük destek verdiğini anlatan İlyas Tüfekçi, şu ifadeleri kullandı:
"Sağolsun Cumhurbaşkanımız benim aynı zamanda hemşehrim. Bana gerçekten çok büyük bir yakınlık gösterdi. Çok sıcak bir şekilde, 'İlyas ne gerekiyorsa, ne lazımsa senin için herşeyi yapacağız.' dedi. Bana bu kadar yakın, candan davranan bir insan. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Sonuçta ülkemizin başı, başkanı, cumhurbaşkanı, bu kadar büyük sorunlarla mücadele ederken, bu kadar önemli devlet konuları varken bana zaman ayırabilmesi bile çok önemliydi."
- "Bunlar nasıl insan diye düşünmeden edemiyorum"
Kendine destek verenlerin yanı sıra birlikte futbol oynadığı, kardeş gibi gördüğü isimlerin hastalığından sonra bir kere bile aramamalarına çok şaşırdığını belirten Tüfekçi, şu sözleri kullandı:
"Kırgın olduğum kişiler var. 30-35 sene önce birlikte oynadığım, futboldan sonra da yakın, kardeş gibi olduğum futbolcular vardı. Arayıp sormayıp bir kere bile gelmeyenler var. Onlara hayret ediyorum. Öyle bir duruma onlar düşseydi, onları mutlaka ziyaret ederdim. Bunlar nasıl insan diye düşünmeden edemiyorum. Hakikaten onların insanlığı nerede kaldı. İsim söylemek istemiyorum ama onlar hepinizin çok yakından tanıdığı önemli futbolculardı. Ben kimse ile kanlı bıçaklı olmadım."
- "Galatasaray ile beraber yaşıyoruz"
Hastalığı sürecinde Galatasaray'ın en büyük mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren İlyas Tüfekçi, şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray bu hastalıktaki en büyük keyfim. Galatasaray ile beraber yaşıyoruz. Kazanınca çok mutlu, kaybedince de üzülüyoruz ama takımımızdan çok memnunum. Muslera, Linnes, Nagatomo. Bunlar o kadar güzel Galatasaraylı olmuşlar ki biz Türkler gibi Galatasaray'ı seviyorlar. Kaptan Selçuk benim eski talebem. Sağolsun beni ziyarete de geldi. Galatasaraylılar gerçekten beni çok mutlu ediyor. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci tura kalırız. Fatih Hoca benim 5 sene milli takımda beraber oynadığım takım arkadaşımdı. O Galatasaray'a hoca olarak çok büyük katkı sunuyor, bunu kimse inkar edemez."
Tüfekçi, yalnızca Galatasaraylılardan değil tüm takım taraftarlarından destek geldiğinin altını çizerek, ABD'de başına gelen bir olayı, "Türkiye'de, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş taraftarları birbirlerine düşman gibiler ama ben 3 yıl önce tedavi için ABD'ye gittiğimde, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın oradaki taraftar grupları birleştiler ve bana bir gece düzenlediler. Hakikaten Türkiye'deki taraftarlara örnek olması lazım. Burada birbirimizi yiyoruz, ABD'de o gruplar birbirlerine sahip çıkıyorlar, destek oluyorlar." sözleriyle anlattı.
- İlkin Tüfekçi: "Umut oldukça yol ışıklı"
İlyas Tüfekçi'nin bu zor dönemindeki en büyük destekçisi aynı zamanda bir oyuncu da olan kızı İlkin.
Babasının çok zor bir hastalıkla mücadele ettiğini ve en ufak bir gelişmenin bile kendileri için çok değerli olduğunu anlatan İlkin Tüfekçi, şöyle konuştu:
"Hastalar ve yakınları süreç zorlu ama her hasta da seyir farklı. Çok şükür babamda 6. yıla doğru ilerliyoruz. Allah inşallah uzun ömürler verir. Konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor, ayağa kalkabiliyor, ilerleyebiliyor. Bütün bunlar bizim için çok kıymetli. Nöroloğumuz Ahmet Hoca ve fizyoterapistimiz Bülent Hoca hiç yalnız bırakmıyorlar. Bu yolculukta kendini güvende hissetmek çok önemli. İnanmak, ne ile nasıl karşılaşacağını bilmek önemli. Çünkü yolculuk uzun. Tüm mesele inancını kaybetmeden yol almak. Babam hem kendine hem doktalarına hem de bu hastalığı yeneceğine çok inançlı. O yüzden de umut oldukça yol ışıklı, inşallah böyle umut dolu günlerde oluruz."
- Bülent Avarbek: "İlyas Abi inançlı, azimli ve disiplinli bir insan"
Fizyoterapist Bülent Avarbek de İlyas Tüfekçi'nin azmi ve disiplini ile tüm ALS hastalarına örnek bir davranış sergilediğini belirtti.
"İlyas Abi inançlı, azimli ve disiplinli bir insan." diye konuşan Bülent Avarbek, "İlyas Abi'nin azmi sayesinde çalışmalarımız oldukça başarılı gidiyor. Yapmış olduğum egzersizler İlyas Abi'nin günlük yaşam aktivitelerinin kalitesini koruyarak arttırıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuyla ilgili yol gösterici olduğuna inandığım bir sözü var, 'Spor ne kazanma hırsı, ne kaybetme korkusudur. Tek kelime ile özgüvendir.' İlyas Abi'nin spor yaşantısı boyunca gösterdiği özgüveni, egzersizlerimizde de ortaya koyması bizleri başarıya ulaştırıyor, çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

trtspor.com.tr

Formula 1'de sıradaki durak Rusya

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Rusya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun 16. yarışıyla sürecek.

Rusya'nın Soçi kentiyle aynı adı taşıyan 5,848 kilometrelik pistte, 53 tur üzerinden yapılacak yarışın sıralama turları yarın TSİ 15.00'te başlayacak. Yarış ise 30 Eylül Pazar günü TSİ 14.10'da gerçekleştirilecek.
Şampiyonayı lider götüren Mercedes takımının pilotu Lewis Hamilton 7, Ferrari'den Sebastian Vettel 5, Red Bull-TAG Heuer sürücülerinden Daniel Ricciardo 2, Max Verstappen ise bir kez podyumun zirvesine çıkmıştı.


30 EYLÜL 2018 PAZAR


14:10Formula 1Rusya GPformula1lastikİdman TV
Rusya Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:

Pilotlar klasmanı
1. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 281 puan
2. Sebastian Vettel (Almanya): 241
3. Kimi Raikkonen (Finlandiya): 174
4. Valtteri Bottas (Finlandiya): 171
5. Max Verstappen (Hollanda): 148

Takımlar klasmanı 
1. Mercedes: 452 puan
2. Ferrari: 415
3. Red Bull: 274
4. Renault: 91
5. Haas: 76

Futbolda Haftanın Programı

Futbolda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'e 7. hafta maçlarıyla devam edilecek. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 5. hafta karşılaşmaları oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, profesyonel liglerde haftanın maç programı şu şekilde:
Spor Toto Süper Lig
28 Eylül Cuma:
20.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Türk Telekom)
29 Eylül Cumartesi:
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Akhisarspor (Bahçeşehir Okulları)
16.00 Trabzonspor-Kasımpaşa (Medical Park)
19.00 Beşiktaş-Kayserispor (Vodafone Park)
30 Eylül Pazar:
13.30 Demir Grup Sivasspor-Bursaspor (Sivas Yeni 4 Eylül)
16.00 Göztepe-Atiker Konyaspor (Bornova)
19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (Çaykur Didi)
1 Ekim Pazartesi:
20.00 MKE Ankaragücü-Antalyaspor (Osmanlı)
20.00 Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)
Spor Toto 1. Lig
29 Eylül Cumartesi:
14.00 Hatayspor-Altınordu (Antakya Atatürk)
14.00 Denizlispor-Tetiş Yapı Elazığspor (Denizli Atatürk)
19.30 Kardemir Karabükspor-Ümraniyespor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
30 Eylül Pazar:
14.00 İstanbulspor-Boluspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)
16.30 Balıkesirspor Baltok-Altay (Balıkesir Atatürk)
19.30 Adana Demirspor-Eskişehirspor (Adana 5 Ocak Fatih Terim)
19.30 Gençlerbirliği-Afjet Afyonspor (Osmanlı)
1 Ekim Pazartesi:
19.00 Giresunspor-Adanaspor (Giresun Atatürk)
19.00 Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor (Gaziantep)
TFF 2. Lig
Kırmızı Grup
30 Eylül Pazar:
15.30 Tokatspor-Fethiyespor (Tokat Gaziosmanpaşa)
15.30 Konya Anadolu Selçukspor-Zonguldak Kömürspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)
16.00 Bandırmaspor-BUGSAŞ Spor (Bandırma 17 Eylül)
16.00 Pendikspor-Etimesgut Belediyespor (Pendik)
16.00 Darıca Gençlerbirliği-Kahramanmaraşspor (Darıca İlçe)
16.00 Fatih Karagümrük-Sivas Belediyespor (Atatürk Olimpiyat)
18.00 Şanlıurfaspor-Kırklarelispor (Şanlıurfa GAP)
19.00 Menemen Belediyespor-Tuzlaspor (Menemen İlçe)
19.00 Tarsus İdmanyurdu-Manisa Büyükşehir Belediyespor (Tarsus İlçe)
Beyaz Grup
14.00 UTAŞ Uşakspor-Amed Sportif Faaliyetler (Uşak 1 Eylül)
15.30 Niğde Anadolu-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Niğde 5 Şubat)
15.30 Hacettepe-Gümüşhanespor (OSTİM)
15.30 Keçiörengücü-Eyüpspor (Ankara Aktepe)
15.30 Samsunspor-Ankara Demirspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)
15.30 Kastamonuspor 1966-Gaziantepspor (Gazi)
16.00 Bayrampaşa-İnegölspor (Bayrampaşa Çetin Emeç)
16.00 Sarıyer-Sancaktepe Belediyespor (Yusuf Ziya Öniş)
19.00 Manisaspor-Sakaryaspor (Manisa 19 Mayıs)
TFF 3. Lig
1. Grup
30 Eylül Pazar:
15.00 Hekimoğlu Trabzon-Şile Yıldızspor (Ahmet Suat Özyazıcı)
15.00 Batman Petrolspor-Erbaaspor (Batman 16 Mayıs)
15.00 Yomraspor-Ergene Velimeşespor (Yomra İlçe)
15.00 Erzin Belediyespor-Silivrispor (Şehit Muhammet Oğuz Kılınç)
15.00 Artvin Hopaspor-Tire 1922 (Hopa İlçe)
16.00 Körfezspor-Karbel Karaköprü Belediyespor (Kocaeli Alparslan Türkeş)
16.00 Nazilli Belediyespor-Nevşehir Belediyespor (Nazilli İlçe)
16.00 Büyükçekmece Tepecikspor-Gebzespor (Tepecik Şenol Güneş)
2. Grup
30 Eylül Pazar:
14.00 Elaziz Belediyespor-Altındağ Belediyespor (Elazığ Atatürk)
15.00 Van Büyükşehir Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Van Atatürk)
15.00 Adıyaman 1954-Osmaniyespor (Adıyaman Atatürk)
15.00 Yeni Orduspor-Ofspor (Ordu 19 Eylül)
15.30 Düzcespor-Bergama Belediyespor (Düzce 18 Temmuz)
16.00 Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor-Pazarspor (Ziya Altınoğlu)
16.00 Kemerspor 2003-Alibeyköyspor (Dr. Fehmi Öncel)
16.00 Sultanbeyli Belediyespor-Kızılcabölükspor (Maltepe Hasan Polat)
1 Ekim Pazartesi:
16.00 Karşıyaka-Esenler Erokspor (İzmir Atatürk)
3. Grup
30 Eylül Pazar:
15.00 Cizrespor-Serik Belediyespor (Cizre İlçe)
15.00 Bayburt İl Özel İdare-Halide Edip Adıvarspor (Bayburt Genç Osman)
15.00 Diyarbekirspor-Payasspor (Seyrantepe Spor Kompleksi)
15.30 Çorum Belediyespor-Turgutluspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)
16.00 Karacabey Belediyespor-Gölcükspor (Karacabey M. Fehmi Gerçeker)
16.00 Muğlaspor-1461 Trabzon (Muğla Atatürk)
16.00 Bağcılarspor-Bucaspor (Bağcılar Mahmutbey)
1 Ekim Pazartesi:
15.30 Ankara Adliyespor-Fatsa Belediyespor (OSTİM)
20.00 Kocaelispor-Anagold 24Erzincanspor (Kocaeli)

28/29/30 Eylül - 01 Ekim 2018 TV'de Spor Ekranı


28 EYLÜL 2018 CUMA
16:00 Avustralya - Çin 2018 FIBA Kadınlar Dünya Kupası Çeyrek Final top_basket TRT Spor
21:30 Hertha Berlin - Bayern Münih Bundesliga top_futbol İdman TV

29 EYLÜL 2018 CUMARTESİ


07:40 - FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası top_voleybol TRT Spor
10:10 Türkiye - Kanada FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası top_voleybol TRT Spor
14:30 West Ham - Manchester United İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
16:00 Polonya - Portekiz Halı Saha Dünya Kupası Yarı Final top_futbol Ajansspor Youtube
16:00 Anadolu Efes - Olympiakos Gomelsky Cup top_basket Sports TV
16:00 Roma - Lazio Serie A top_futbol CBC Sport
17:15 Almanya - Rusya Halı Saha Dünya Kupası Yarı Final top_futbol Ajansspor Youtube
17:15 Barcelona - Athletic Bilbao La Liga top_futbol İdman TV
19:00 CSKA Moskova - Unics Kazan Gomelsky Cup top_basket Sports TV
19:30 Chelsea - Liverpool İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
21:00 3. lük Maçı Halı Saha Dünya Kupası 3. lük Maçı top_futbol Ajansspor Youtube
21:45 Real Madrid - Atletico Madrid La Liga top_futbol CBC Sport
22:30 Final Halı Saha Dünya Kupası Final top_futbol Ajansspor Youtube

30 EYLÜL 2018 PAZAR


13:00 Huesca - Girona La Liga top_futbol CBC Sport
13:20 Türkiye - Çin FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası top_voleybol TRT Spor
14:10 Formula 1 Rusya GP formula1lastik İdman TV
16:00 Olympiakos - UNICS Kazan Gomelsky Cup 3. lük Maçı top_basket Sports TV
16:30 Eintracht Frankfurt - Hannover 96 Bundesliga top_basket İdman TV
19:00 Augsburg - Freiburg Bundesliga top_futbol İdman TV
19:00 Anadolu Efes - CSKA Moskova Gomelsky Cup Final top_basket Sports TV
21:30 Sassuolo - Milan Serie A top_futbol CBC Sport
21:45 Real Betis - Leganes La Liga top_futbol İdman TV
22:00 Avustralya - ABD 2018 FIBA Kadınlar Dünya Kupası Final top_basket TRT Spor

01 EKİM 2018 PAZARTESİ


22:00 Bournemouth - Crystal Palace İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
22:00 Celta Vigo - Getafe La Liga top_futbol CBC Sport