TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

19 Şubat 2022 Cumartesi

Beşiktaş tek golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Altay'ı Vida'nın attığı golle 1-0 yenerek 3 haftalık aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş, rakibi karşısında etkisiz kaldı.

Ev sahibi siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda kurduğu baskının ardından 64. dakikada Vida'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Beşiktaş yine üst üste pozisyon yakalamasına rağmen ikinci golü bulamadı.

Rakibinin uzatma dakikalarındaki baskısı altında zorlanan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından 3 hafta sonra galip gelen ve ligdeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Beşiktaş, puanını 41'e yükseltti. Düşme hattında 19. sırada yer alan Altay ise 22 puanda kaldı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Güven'den aldığı pasla ceza sahasına giren Necip, açısını düzeltip şutunu attı. Kaleci Lis sağına yatıp golü önledi, boşta kalan topu savunma taça gönderdi.

12. dakikada Altay'ın hızlı gelişen atağında Thaciano, sağdan bindiren Kappel'e pasını attı. Ceza sahasına giren Kappel'in sağ çaprazdan şutunda kaleci Ersin topu kornere çeldi.

23. dakikada Beşiktaş'ın gelişen atağında Teixeira ile paslaşan Kenan Karaman ceza sahasına girdi. Kenan'ın sol çaprazdan şutunda top kaleci Lis'te kaldı.

31. dakikada ev sahibi takım etkili geldi. Kenan Karaman ile verkaç yapan Alex Teixeira, kaleci Lis ile karşı karşıya kaldı. Teixeira'nın sol çaprazdan şutunu Lis son anda kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

58. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Ghezzal'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Vida ön direkte kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

GOL: 64. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Ghezzal'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte yükselen Vida kafa ile topu ağlara yolladı: 1-0.

72. dakikada Beşiktaş ikinci golüne çok yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Ghezzal'ın ceza sahasına gönderdiği topa Kenan Karaman kayarak vurdu, meşin yuvarlak yan direğe çarptı. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza sahası önünde kontrol eden Alex Teixeira rakibinden kurtulup şutunu attı, top bir kez daha yan direğe çarptı. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

84. dakikada Montero'nun uzun pasıyla savunma arkasına sarkan Teixeira, kaleci Lis ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı oyuncunun aşırtma vuruşunu, kaleci Lis zorlanmadan kontrol etti.

90+3. dakikada Altay'ın gelişen atağında İbrahim Öztürk'ün sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Paixao kafayı vurdu, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

90+4. dakikada Altay beraberlik golüne çok yaklaştı. Kappel çalımlarla ceza sahasına girdi, sol çaprazdan şutunda, Vida'nın ayak koyduğu top yan direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazandı.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Volkan Bayarslan, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Welinton, Vida, Umut Meraş (Dk. 84 Montero), Josef, Necip Uysal (Dk. 67 Atiba), Ghezzal, Alex Teixeira (Dk. 90 Can Bozdoğan), Kenan Karaman, Güven Yalçın

Altay: Lis, Cebrail Karayel, İbrahim Öztürk, Björkander, Özgür Özkaya (Dk. 46 Rodriguez), Zeki Yıldırım (Dk. 75 Poko), Thaciano, Pinares (Dk. 75 Bamba), Kappel, Kazımcan Karataş, Deniz Kadah (Dk, 61 Paixao)

Gol: Dk. 64 Vida (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk 58 Umut Meraş, Dk. 64 Vida, Dk. 86 Welinton (Beşiktaş), Dk. 64 Pinares (Altay)

Fenerbahçe Safiport, İtalyan rakibine göz açtırmadı (Özet ve Full Maç Video)

FIBA Kadınlar Euroleague B Grubu 12. hafta erteleme maçında temsilcimiz Fenerbahçe Safiport, sahasında İtalya ekibi Beretta Famila Schio'yu 82-65 mağlup etti.

Koronavirüs nedeniyle ertelenen maçı kazanan sarı-lacivertli takım, bu sonuçla B Grubu'nda oynadığı 14. ve son maçında 11. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Safiport, önceki haftalarda grup lideri olarak çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

Salon: Metro Enerji

Hakemler: Viola Györgyi (Norveç), Alexandra Stan (Romanya), Alija Ferevski (Kuzey Makedonya)

Fenerbahçe Safiport: Iagupova 11, Williams 9, McBride 12, Sabally 24, Olcay Çakır Turgut 16, Tuğçe Canıtez, Hartley 5, Zahui 5, Manolya Kurtulmuş

Beretta Famila Schio: De Shields 17, Gruda 14, Sottana 11, Keys 4, Laksa 11, Gaye 2, Mestdagh 4, Verona, Crippa, Andre 2

1. Periyot: 28-2

Devre: 37-25

3. Periyot: 57-51

Özet

Full Maç

Zorlu mücadelenin şampiyonları

Artistik buz pateni çiftler kategorisinin olimpiyat şampiyonu Çinli Wenjing Sui/Cong Han oldu. Çift, serinin başında attıkları dörtlü twist ile de yarışmaya damga vurdu. 

Olimpiyatlara altın madalyanın en büyük adaylarından biri olarak gelen Wenjing Sui/Cong Han çifti, her biri altın madalyaya uzanabilecek güçteki üç Rus rakiple mücadele etti.

Ev sahibi çift, şampiyonluğu getiren serisine dörtlü twist ile başladı. Çift 2016-2017 sezonundaki serbest programlarında da dörtlü twist gerçekleştirmiş ancak daha sonra bu elementi programlarına dâhil etmemişti. Dörtlü twist elementi daha önce başka çiftlerce de denenmiş ancak taşıdığı tehlike ve puan avantajı karşılaştırıldığında riske değmeyeceği düşüncesiyle terk edilmişti. Yarışmada gerçekleştirilen son dörtlü twist Sui/Han’ın olimpiyatta geride bıraktığı Rus Evgenia Tarasova/Vladimir Morozov çifti tarafından 2018 Dünya Şampiyonası’nda atılmıştı. Çinli çift kendi evinde gerçekleştirilen olimpiyatlarda bu elementi yeniden kullanarak heyecan yarattı. Sui/Han’ın serisi yan yana üçlü salchow atlayışında Wenjing Sui’nin eksik tur dönüp çift ayak üzerine düşmesi dışında kusursuzdu. Kısa programda dünya rekoru kırarak birinciliğe oturan çift serbest programda 78.61 teknik, 76.86 bileşen olmak üzere 155.47 puanla birinci oldu. 2018 PyeongChang Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan çift, kısa programdan getirdikleri puanlarla birlikte toplam 239.88 puana ulaşarak bu kez olimpiyat şampiyonu olmayı başardı.

Tarasova/Morozov altın madalyayı kıl payı kaçırdı

Kısa programda son derece etkileyici bir seri sunarak sadece 0.16 puanla ikinci sırada kalan Rus Evgenia Tarasova/Vladimir Morozov çifti serbest programda da hatasız kaydı. Sezon boyunca çıktıkları yarışmalarda istikrar gösteremeyen ve hatalı seriler sunabilen deneyimli çift, olimpiyatlara Rusya’nın iki numaralı çifti olarak gelmişti. Serbest programda 78.01 teknik, 76.99 bileşen puanı elde eden çift 155.00 puana ulaştı. Kısa program puanlarıyla birlikte toplam 239.25 puan elde eden çift olimpiyat şampiyonluğunu 0.63 puan farkla kaçırdı. Bu sezon elde ettikleri en yüksek kişisel puana ulaşan Tarasova/Morozov, 2018 Olimpiyatları’nı dördüncü sırada tamamlamıştı.

Dünya Şampiyonu bronz madalya ile yetindi

Çinli Sui/Han çifti ile birlikte altın madalyanın en güçlü adayı olarak görülen Rus Anastasia Mishina/Aleksandr Galliamov çifti hem kısa hem de serbest programı üçüncü sırada bitirdi. Olimpiyatların ilk günlerinde katıldıkları takım mücadelelerinde puan kayıplarına uğrayan çiftin bireysel mücadelede ne kadar başarılı olacağı merak konusuydu. Tedbirli kaydıkları gözlenen Mishina/Galliamov çifti hem kaldırışların hem de fırlatmalı atlayışların giriş ve çıkışlarında zor ve estetik hareket bağlantıları yaptı. Bütün sezon yenilmeden olimpiyatlara gelen çiftin sunduğu performanslar altın ve gümüş madalya için yeterli olmadı. 79.71 teknik, 75.24 bileşen puanı alan çift 154.95 serbest program puanına ulaştı. Toplamda 237.71 puan elde eden Mishina/Galliamov bronz madalyanın sahibi oldu. Rus çift ile olimpiyat şampiyonluğunu elde eden Sui/Han arasında geçen yıl verilen birincilik mücadelesini dünya şampiyonu olan Mishina/Galliamov kazanmıştı. Ancak Rus çift olimpiyata taşınan mücadelede aynı başarıyı gösteremedi ve hem vatandaşlarının hem de Çinli çiftin gerisinde kaldı.

Öne çıkan ve hayal kırıklığı yaşayan çiftler

Çiftler serbest program, kısa programın aksine bol hatalı serilerle başladı. Kısa programda çok daha yüksek olan kayış seviyesi serbest programın ilk grubunda kendisini düşmeler, elementlerdeki seviye kayıplarıyla gösterdi. İkinci grubun son çifti olarak çıkan Gürcü Karina Safina/Luka Berulava çifti bu sorunlu performanslara nokta koydu ve kısa programdaki gibi çok başarılı bir seri sunarak gelecek için madalya pozisyonunda olabileceğini gösterdi. Sezonun en yüksek kişisel puanını elde eden çift ilk olimpiyatını dokuzuncu sırada tamamladı.

Rusya’nın üç numaralı çifti olarak olimpiyata gelen ve madalya ümidi taşıyan Aleksandra Boikova/Dimitrii Kozlovskii çifti üçlü toeloop/ikili toeloop/ikili toeloop atlayışında hata yaptı. Boikova’nın eksik tur dönmesiyle bu atlayıştan puan kaybeden çift, fırlatmalı üçlü loop’ta yine Boikova’nın denge kaybı nedeniyle puan kaybına uğradı. Kaldırış ve dönüş elementleri dört zorluk derecesinde sayılan çiftin puanları podyuma uzanmaya yetmedi. Toplam 220.50 puan alan 2020 Avrupa Şampiyonu Boikova/Kozlovskii olimpiyatları dördüncü sırada tamamladı.

Çin’in iki numaralı çifti Cheng Peng/Yang Jin serinin başlangıcındaki yan yana üçlü salchow atlayışında hata yaptı. Peng’in atlayışı ikili gerçekleştirmesi dolayısıyla puan kaybına uğrayan çift, diğer elementlerini hatasız sundu ve kendi ülkesindeki olimpiyatları beşinci sırada bitirmeyi başardı.

Henüz iki yıldır birlikte yarışan Japon Riku Miura/Ryuichi Kihara çifti kısa programa kıyasla daha başarılı bir seri sundu. Elementler arasındaki bağlantı hareketleri, coşkulu ve hızlı kayışlarıyla dikkat çeken çiftin olimpiyatları ilk beşte tamamlayabileceği düşünülüyordu. Nitekim Miura/Kihara çifti serbest programı beşinci sırada tamamladı. Ancak Japon çift, kısa program puanlarının da eklenmesiyle elde ettikleri 211.89 puanla olimpiyatı yedinci sırada tamamladı.

Kaynak : TRT SPOR

Yukatel Kayserispor, GZT Giresunspor'u ateşe attı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Yukatel Kayserispor, konuk ettiği GZT Giresunspor'u 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı ekip, evinde üst üste 5. galibiyetini alırken küme düşme hattında yer alan Karadeniz ekibinin 3 puan hasreti 6 maça çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Yukatel Kayserispor, 29. dakikada Mario Gavranovic ile 1-0 öne geçti. Mert Çetin ile 45+1. dakikada bir gol daha atan ev sahibi ekip, soyunma odasına 2-0 önde gitti. 

Konuk GZT Giresunspor, 86. dakikada Magomed Suleymanov ile farkı 1'e indirdi: 2-1

Kalan sürede başka gol olmadı ve Yukatel Kayserispor, sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Bu sonuçla evinde üst üste 5. kez kazanan Kayserispor, puanını 38'e çıkardı.

Galibiyet hasreti 6 maça çıkan küme düşme hattındaki GZT Giresunspor ise 26 puanda kaldı.

Ligin ilk yarısında Giresun'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Gökhan Barcın

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Mert Çetin, Hosseini, Carole, İbrahim Akdağ (Dk. 34 Attamah), Abdulkadir Parmak, Cardoso (Dk. 46 Mane), Thiam (Dk. 86 İlhan Parlak), Gavranovic (Dk. 86 Ramazan Civelek), Bertolacci (Dk. 68 Campanharo)

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Sergen Piçinciol (Dk. 87 Balde), Aziz Eraltay, Traore (Dk. 46 Muhammed Gümüşkaya), Flavio, Diabate (Dk. 73 Champness), Sergio (Dk. 65 Süleymanov), Chiquinho, Doukara (Dk. 46 Umut Nayir)

Goller: Dk. 29 Gavranovic, Dk. 45+1 Mert Çetin (Yukatel Kayserispor), Dk. 86 Süleymanov (GZT Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 İbrahim Akdağ, Dk. 53 Bertolacci, Dk. 78 Carole, Dk. 84 Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Dk. 34 Sergen Piçinciol, Dk. 90 Süleymanov (GZT Giresunspor)

Beşiktaş Icrypex uzatmada kazandı (Özet)

Beşiktaş Icrypex, ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasından ertelenen ve normal süresi 75-75 berabere biten maçta, Frutti Extra Bursaspor'u uzatmada 86-80 yendi.

Takımlardaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ertelenen karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş Icrypex, Reaves ve Egehan Arna'nın basketleriyle 5. dakikayı 13-2 üstün geçti. Konuk takım, Needham ve Dudzinski ile oyunu dengelemeye çalışırken, siyah-beyazlılar ilk periyodu 22-18 önde bitirdi.

İkinci periyoda hızlı başlayan Frutti Extra Bursaspor, boyalı alanda Metin Türen ve Hayes ile ürettiği sayılarla 23. dakikada 29-24 öne geçti. Maça karşılıklı basketlerle devam edilirken, Bursa temsilcisi ilk yarıyı 38-37 önde tamamladı.

Müsabakanın üçüncü periyodunda Beşiktaş Icrypex, Reaves ve Lawson ile skor bulurken, Frutti Extra Bursaspor rakibine Hayes-Andrews ikilisi ile karşılık verdi ve son çeyreğe 51-49 üstün girdi.

Dördüncü periyodun ilk bölümü de çekişmeye sahne olurken, daha sonra Andrews ve Needham ile etkili olan Frutti Extra Bursaspor son dakikaya 70-65 önde girdi. Mücadeleyi bırakmayan Beşiktaş Icrypex, Furkan Haltalı, Lawson ve Egehan Arna ile bulduğu basketlerle bitime 10 saniye kala farkı 1 sayıya (73-74) indirdi. Konuk takımın hücumunda yapılan faul sonrası Metin Türen serbest atışlardan birini sayıya çevirdi ve bitime 7 saniye kala farkı 2 sayıya (73-75) çıkardı. Beşiktaş Icrypex'ın hücumunda ise Lawson kaydettiği 2 sayılık basketle skoru 75-75 olarak eşitledi ve maç bu sonuçla uzatmaya gitti.

Beşiktaş Icrypex uzatma bölümünde, beşer faulle oyun dışı kalan as oyuncusundan yoksun mücadele eden Frutti Extra Bursaspor'a üstünlüğünü kabul ettirdi ve maçtan 86-80 galip ayrıldı.

Beşiktaş Icrypex: 86 - Frutti Extra Bursaspor: 80

Salon: Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi

Hakemler: Erşan Kartal, Mehmet Ozan Çakar, Serhat Büker

Beşiktaş Icrypex: Kenan Sipahi 8, Reaves 11, Furkan Haltalı 14, Egehan Arna 22, Lawson 16, Ercan Osmani 2, Mehmet Yağmur 2, Jefferson 10, Ata Kahraman 1

Frutti Extra Bursaspor: Needham 22, Andrews 12, Onuralp Bitim 13, Hayes 14, Dudzinski 7, Metin Türen 7, Ömer Utku Al 5, Ayberk Olmaz, Mithat Can Özalp, Tarık Sezgün

1. Periyot: 22-18

Devre: 37-38

3. Periyot: 49-51

Normal süre: 75-75

Beş faulle çıkanlar: 32.49 Dudzinski, 36.58 Hayes, 39.33 Andrews, 44.45 Needham, 44.55 Onuralp Bitim (Frutti Extra Bursaspor), 39.43 Kenan Sipahi, 42.04 Mehmet Yağmur (Beşiktaş Icrypex)



Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 3 puanı unuttu

Süper Lig'in 26. haftasında Fraport Tav Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 15 maça çıktı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekibin gollerini 7. dakikada Luiz Adriano ve 59'da Fernando attı. 

Ev sahibi takımın farkı bire indiren golü 88. dakikada Buğra Çağıran'dan geldi. 

Bu sonucun ardından galibiyet hasreti 15 maça çıkan ligin son sırasındaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 16 puanda kaldı. Üst üste ikinci galibiyetini alan Fraport TAV Antalyaspor ise puanını 31'e yükseltti. 

MAÇTAN DAKİKALAR

Öznur Kablo Yeni Malatyasporlu futbolcular, karşılaşmanın ilk düdüğünden sonra 20 saniye boyunca hareketsiz bekleyerek protesto gerçekleştirdi. Bu sırada Antalyasporlu oyuncular da kendi aralarında top çevirdi. Protestonun, futbolcuların alacaklarını alamamaları nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

7. dakikada Yeni Malatyaspor hazırlık paslarıyla savunmadan çıkmaya çalışırken Zeffane'nin pasında Sadık'ın kontrol edemediği topu ceza yayı üzerinde alan Luiz Adriano, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1.

22. dakikadaki Yeni Malatyaspor atağında, Zeffane'nin ortasında arka direkteki Haddadi topla buluştu. Haddadi'nin gelişine vuruşunda top üstten auta çıktı.

27. dakikada Zeffane'nin Antalyaspor savunmasının arkasına attığı topa Dicko hareketlendi. Kaleci Boffin'in biraz öne çıktığını gören Dicko'nun aşırtma vuruşunda top auta gitti.

35. dakikada Antalyaspor'da Fernando, kaleci Ertaç'ın öne çıktığını görünce orta çizginin gerisinden kaleye vurdu. Ertaç'ın dokunduğu top direğe de çarpıp kornere gitti.

40. dakikada Yeni Malatyaspor savunmasının arkasına gönderilen topla buluşan Ndao, kaleci Ertaç'la karşı karşıya kaldı. Ndao'nun vuruşunda Ertaç topu ayağıyla çelerek gole izin vermedi.

İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

51. dakikada Yeni Malatyaspor'un atağında Azubuike'nin pasıyla topla buluşan Haddadi'nin vuruşunda, top kale direğinin üstünden auta gitti.

54. dakikada Dicko'nun ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Karim Hafez'in şutunda, Boffin topu kurtardı.

59. dakikada konuk ekip farkı 2'ye çıkardı. Ceza alanında topla buluşan Luiz Adriano, pasını ceza yayının gerisindeki Fernando'ya çıkardı. Bu oyuncunun ceza yayının gerisinden plasesinde meşin yuvarlak, kaleci Ertaç Özbir'in müdahalesine rağmen üst direğe de çarparak çizgiyi geçti: 0-2.

74. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Adem Büyük'ün şutunda top üst direkten döndü.

88. dakikada Yeni Malatyaspor farkı 1'e indirdi. Ceza sahası dışından sağ çaprazdan Rahman Buğra Çağıran'ın sert vuruşunda, yakın köşede üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 1-2.

Karşılaşmayı Fraport TAV Antalyaspor 2-1 kazandı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 1 - Fraport TAV Antalyaspor: 2

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Mustafa Sönmez, Samet Çavuş

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Campi, Haddadi, Mustafa Eskihellaç (Dk. 55 Adem Büyük), Kenan Özer (Dk. 46 Karim Hafez), Sadık Çiftpınar, Mehdi Zeffane, Azubuike, Donsah (Dk. 46 Ndong), Mounir (Dk. 84 Rahman Buğra Çağıran), Dicko (Dk. 88 Mert Miraç Altıntaş)

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Doğukan Sinik (Dk. 70 Floranus), Güray Vural, Kudriashov, Poli (Dk. 58 Hakan Özmert), Fredy (Dk. 46 Mehmedi), Fernando, Ndao (Dk. Ghacha), Luiz Adriano (Dk. 83 Wright)

Goller: Dk. 7 Luiz Adriano, Dk. 59 Fernando (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 88 Rahman Buğra Çağıran (Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Fredy (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 46 Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor)

Alperen Şengün’ün Takımı Yükselen Yıldızlar Turnuvasının Şampiyonu, Cade Cunningham MVP!

NBA All-Star Haftasonu değişen formatıyla heyecanlı hale gelen Yükselen Yıldızlar karşılaşmasıyla başladı…

NBA All-Star Haftasonu’nun ilk gününde değişen formatıyla Yükselen Yıldızlar sahne aldı, temsilcimiz Alperen Şengün’ün de yer aldığı efsane oyuncu Rick Barry’nin Takımı düzenlenen mini turnuvanın galibi oldu.

Öncelikle formattan bahsedecek olursak: 12’si ilk yılını, 12’si 2. yılını geçiren 24 oyuncuya ek olarak tarihte ilk kez 4 G-League oyuncusunun da yer aldığı 28 kişilik bir havuz 4 takıma ayrıldı. Bu 4 takımın başlarında ise NBA’in efsane oyuncuları Rick Barry, Gary Payton, Isiah Thomas ve James Worthy vardı. Takımlar ise şu şekildeydi:

RICK BARRY’NİN TAKIMI

Cade Cunningham, Detroit Pistons
Dyson Daniels, G League
Evan Mobley, Cleveland Cavaliers
Isaac Okoro, Cleveland Cavaliers
Alperen Şengün, Houston Rockets
Jae’Sean Tate, Houston Rockets
Franz Wagner, Orlando Magic


ISIAH THOMAS’IN TAKIMI

Precious Achiuwa, Toronto Raptors
Desmond Bane, Memphis Grizzlies
Saddiq Bey, Detroit Pistons
Anthony Edwards, Minnesota Timberwolves
Tyrese Haliburton, Sacramento Kings
Jaden Hardy, G League
Isaiah Stewart, Detroit Pistons


GARY PAYTON’IN TAKIMI

LaMelo Ball, Charlotte Hornets
Scottie Barnes, Toronto Raptors
Ayo Dosunmu, Chicago Bulls
Chris Duarte, Indiana Pacers (Sakatlıktan dolayı forma giyemedi)
Scoot Henderson, G League Ignite
Bones Hyland, Denver Nuggets (Mitchell’ın yerine)
Jonathan Kuminga, Golden State Warriors (Duarte’nin yerine)
Jaden McDaniels, Minnesota Timberwolves
Davion Mitchell, Sacramento Kings (Sakatlıktan dolayı forma giyemedi)


JAMES WORTHY’NİN TAKIMI


Cole Anthony, Orlando Magic
MarJon Beauchamp, G League
Josh Giddey, Oklahoma City Thunder
Jalen Green, Houston Rockets
Herbert Jones, New Orleans Pelicans
Tyrese Maxey, Philadelphia 76ers
Jalen Suggs, Orlando Magic

Formatta bu 4 takım önce yarı final oynarmış gibi eşleşip 2 karşılaşma yapıyor, karşılaşmaların kazananları ise final oynayarak turnuvanın şampiyonunu belirliyor. Maçlar ise alışılagelmiş şekilde sürenin sona ermesiyle değil, belli bir skor hedefine ulaşılmasıyla bitiyor. Yarı finallerde 50 olan, finalde ise 25 olan galip geliyor ve böylece 75. yıla özel “75 için yarış da bir anlam kazanmış oluyor.

İlk olarak Isiah’ın Takımı ve Worthy’nin Takımı karşı karşıya geldi. Desmond Bane’in iki kritik serbest atışla takımını 49-48 gerideyken galibiyete taşıdığı karşılaşmada Isiah’ın Takımı 50-49 galip gelmeyi bildi. Saddiq Bey 16 sayıyla yıldızlaşırken Desmond Bane ve Isaiah Stewart da 10’ar sayıya galibiyette rol oynadı. Kaybeden tarafta Jalen Green 20 sayıyla maçın en skoreri olurken Jalen Suggs’ın 16 sayısı da galibiyete yetmedi.



Günün 2. maçında ise temsilcimiz Alperen Şengün’ün yer aldığı Barry Takımı, Payton’ın Takımı’nı Jae’Sean Tate’in durum 48-48’ken bulduğu kritik basketle 48-50 mağlup etti. Evan Mobley ve Cade Cunningham 13’er sayıyla maçın yıldızları olurken Alperen de 4 sayı – 3 ribaund ile galibiyete katkı verdi. Kaybeden tarafta ise Jaden McDaniels’ın 12, Bones Hyland’ın 10 sayılık performansları göze çarptı.



Final karşılaşmasında ise Cade Cunningham’ın kritik üçlüğü ve ardından Franz Wagner’in serbest atışlarıyla kazanan taraf 25-20’lik skorla Alperen’in de bulunduğu Barry’nin Takımı oldu. Cade Cunningham 5, Evan Mobley 5, Jae’Sean Tate 5, Alperen Şengün ise 3 sayıyla mücadele etti. Kaybeden tarafta Preci0us Achiuwa 12 sayıyla maçın en skoreriydi ancak yeterli olmadı.



Maç sonunda ise turnuvanın MVP’si Detroit Pistons’ın genç yeteneği, 2021 NBA Draftı’nın 1 numarası Cade Cunningham seçildi.

Ayrıca final maçından önce oynanan ve 2’şer kişilik 4 takımın NBA tarihindeki 5 ikonik şutu yeniden canlandırmaya çalıştığı mini turnuvanın galibi Tyrese Haliburton – Desmond Bane ikilisi oldu.

eurohoops.net

18 Şubat 2022 Cuma

Darüşşafaka’yı Geçen Anadolu Efes Finale Yükseldi (Özet ve Full Maç Video)

Erkekler basketbolda Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Anadolu Efes, Darüşşafaka'yı 96-71 yenerek, finale yükseldi ve Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Anadolu Efes, Bryant, Micic ve Beaubois ile bulduğu sayılarla henüz 4. dakikada rakibine 13-2'lik üstünlük sağladı. Oyuna sonradan giren Larkin'in üst üste attığı 3 sayılık isabetler ve Moerman'ın skor katkısıyla oyundaki kontrolü eline geçiren Anadolu Efes, çeyreği de 28-15 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe açılan farkla beraber sakin bir oyunla başlayan Anadolu Efes, Bryant'ın set hücumlarından bulduğu sayılarla 13. dakikada farkı korumayı başardı: 34-22. Darüşşafaka, rakibinin baskılı oyununa bir türlü reaksiyon gösteremeyince oyun disiplininden iyice koptu ve soyunma odasına Anadolu Efes'in 54-32 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyrekte Anadolu Efes hücumdaki etkinliğini ve iyi savunmasıyla Darüşşafaka'nın direncini iyice kırdı. Bu çeyrek genelinde Micic ve Bryant ikilisinin asist ve sayılarıyla etkili olan Anadolu Efes, son çeyreğe 79-47'lik skorla girdi.

Son çeyrekte açılan farkla beraber rakibine geri dönüş şansı tanımayan Anadolu Efes, parkeden 96-71 galip ayrıldı.

Anadolu Efes, bu sonuçla finale yükseldi ve Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu.

Salon: TOFAŞ

Hakemler: Aytuğ Etki, Zafer Yılmaz, Hüseyin Çelik

Anadolu Efes: Bryant 26, Moerman 5, Pleiss 8, Beaubois 9, Micic 13, Larkin 16, Yiğitcan Saybir 6, Doğuş Balbay, Ömer Can İlyasoğlu, Ahmet Buğrahan Tuncer 11, Erten Gazi, Akif Egemen Güven 2

Darüşşafaka: Caupain 7, Olaseni 8, Pineiro 14, Doğuş Özdemiroğlu 7, Boothe 5, Eren Has, Troy Selim Şav 5, Ege Özçelik 6, Ragıp Berke Atar 6, Cullough 7, Can Maxim Mutaf 2, Sinan Güler 4

1. Periyot: 28-15

Devre: 54-32

3. Periyot: 79-47

5 faulle çıkan: 31.45 Akif Egemen Güven (Anadolu Efes)

Diskalifiye: 23.41 Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka)




Trezeguet, Medipol Başakşehir'i taşıdı

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir Çaykur Didi Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Mücadelede konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 33 ve 52. dakikalarda Trezeguet kaydetti. 

Bir maçı eksik olan turuncu-lacivertli ekip, bu sonuçla puanını 43'e yükseltti. Düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor ise 23 puanda kaldı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Holmen'in hatasında araya giren Berkay Özcan'ın sol taraftan ceza sahası içerisine girdikten sonra çaprazdan sert şutunda, top yan ağlarda kaldı.

15. dakikada Serdar Gürler, Çaykur Rizespor ceza sahası içerisinde baygınlık geçirdi. Serdar, sağlıkçıların müdahalesinin ardından sahayı sedye ile terk etti.

29. dakikada Okaka ile verkaç yapan Trezeguet'in ceza sahası içerisi altı pas sol çaprazında yerden sert şutunda, iyi yer tutan kaleci Tarık Çetin, topu kornere çeldi.

30. dakikada Fernandes'in ceza yayı üzerinde müsait durumdaki pasında Baiano'nun sert şutunda, kaleci Volkan Babacan yumrukları ile uzaklaştırmayı başardı.

34. dakikada konuk ekip öne geçti. Ndayishimiye'nin ara pasında savunmanın arkasına sarkan Trezeguet, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden plase vuruşla topu filelere gönderdi. Hakem önce ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı. VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem Arslanboğa golü verdi: 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı, İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

52. dakikada sol taraftan ceza sahası içerisine giren Trezegeut'in yerden pasında Tolga Ciğerci'nin vuruşunda Eren Albayrak'ın uzaklaştırmak istediği top Trezeguet'in önünde kaldı. Bu futbolcunun altıpas sol çaprazından şutunda meşin yuvarlak filelere gitti: 0-2

60. dakikada Sabo'nun ara pasında ceza sahası içerisine giren Boldrin'in plase vuruşunda, sağına iyi uzanan kaleci volkan Babacan, meşin yuvarlağı çelmeyi başardı.

87. dakikada savunmadan seken topu önünde bulan Phiri'nin ceza yayı üzerinde bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

Karşılaşma, İstanbul ekibinin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Çaykur Rizespor: 0 - Medipol Başakşehir: 2

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Suat Arslanboğa, Ali Saygın Ögel, Ekrem Kan

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Gökhan Gönül (Dk.83 Phiri), Holmen, Ponck, Cemali Sertel (Dk.46 Eren Albayrak), Baiano, Fernandes, Sabo (Dk.62 Boyd), Yusuf Sarı, Boldrin (Dk.75 Bolasie), Pohjanpalo (Dk.61 Cisse)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara (Dk.88 Ömer Ali Şahiner), Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Berkay Özcan (Dk.89 Aleksiç), Tolgay Ciğerci, Serdar Gürler (Dk.18 Deniz Türüç), Trezeguet (Dk.88 Guldbrandsen), Pizzi (Dk.63 Salih Uçan), Okaka

Goller: Dk. 34 ve 52 Trezeguet (Medipol Başakşehir)

Sarı Kartlar: Dk.38 Fernandes, Dk.56 Baiano (Çaykur Rizepsor) Dk.45+1 Okaka, Dk.45+3 Duarte, Dk.83 Salih Uçan, Dk.90+2 Deniz Türüç) (Medipol Başakşehir)

Konya'da 8 gol var kazanan yok

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan müsabaka 4-4 eşitlikle sona erdi.

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan müsabaka 4-4 eşitlikle tamamlandı.

Kasımpaşa'nın gollerini Mortadha, Hajradinovic, Umut Bozok ve Awer Mabil kaydederken; Konyaspor adına rakip fileyi sarsan isimler Amilton, Rahmanovic, Soner Dikmen ile Cikalleshi oldu. 

Bu sonucun ardından puanını 49'a yükselten ev sahibi Konyaspor, lider Trabzonspor'un 11 puan arkasında 2. sırada konumlandı.

Konya deplasmanından son dakikalarda yediği golle beraberlikle ayrılan Kasımpaşa ise 29 puan, maç fazlası ve averajla 13. sırada yer aldı.

İki takım arasında ilk devrede İstanbul'da yapılan maç da 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

7'nci dakıkada Umut'un ceza sahası kenarından pasında alt pas üzerinde topu önünde bulan Mortadha'nın vuruşunda meşin yuvarlak fileleri havalandırdı: 1-0.

14'üncü dakikada Adil'in geri pası kısa düştü. Topu önünde bulan Umut'un şutunda kaleci Sehic, kornere çeldi.

24'üncü dakikada Konyaspor'un kullandığı korner atışında ceza sahasındaki karambolde arka direkte kaleyi boş bulan Adil'in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

27'nci dakikada Ahmed Hassan'ın uzun pasında topu önünde bulan Amilton, ceza sahasından çıkan kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Yatarak müdahale etmek isteyen kaleci Ertuğrul'u çalımlayan Amilton'un şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

39'uncu dakikada Ahmed Hassan'ın ceza sahası içinde pasında topa yükselen Rahmanovic, kafa vuruşuyla takımına üstünlüğü kazandırdı: 2-1.

İlk yarı Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

46'ncı dakikada Mortadha'nın ceza sahası sağ çaprazından pasında, Hajradinovic kafa vuruşu takımına beraberliği getirdi: 2-2.

52'nci dakikada Amilton'un ceza sahası sağ çaprazından ortasında ceza sahasındaki Donk kafayla topu uzaklaştırmaya çalıştı. Topu önünde bulan Soner'in plase vuruşunda meşin yuvarlak tekrar filelerle buluştu: 3-2.

57'inci dakikada Adil'in ceza sahası içinde Eren'e müdahalesinde hakem Ümit Öztürk, penaltı noktasını gösterdi. Umut'un kullandığı penaltı atışını Sehic müdahele ederek kurtardı. Ancak hakem Ümit Öztürk, Sehic'in atış öncesi kaleden çıktığını belirterek penaltının tekrarlanmasını istedi.

61'inci dakikada Umut'un penaltı vuruşuyla takıman yeniden beraberliği sağladı: 3-3.

90+1'inci dakikada Travnik'in ceza sahasında pasında topu önünde bulan Mabil şutu takımına üstünlük kazandırdı: 3-4.

90+8'nci dakikada Amilton'un ceza sahası dışından şutunda top Hajradinovic'in koluna çarptı. Hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi.

90+10'uncu dakikada Cikalleshi'nin penaltı atışı skoru belirledi: 4-4.

Karşılaşma 4-4 berabere sona erdi. 

Bitci Türkiye Kupası’nda İlk Finalist Fenerbahçe Beko (Özet ve Full Maç Video)

Erkekler basketbolda Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef karşı karşıya geldi. Rakibini 64-49 mağlup eden sarı lacivertliler, kupada adını finale yazdıran ilk ekip oldu.

Bitci Türkiye Kupası yarı final maçı, derbi heyecanına sahne oldu. Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef, Bursa'da karşı karşıya geldi.

Tofaş Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı 64-49 kazanan sarı lacivertliler, kupada adını finale yazdıran ilk ekip oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Ege Arar ve Blackhear ile 4 sayı bulup öne geçen Galatasaray Nef'e, Fenerbahçe Beko Ahmet Düverioğlu, Pierre ve Melih Mahmutoğlu'nun sayılarıyla karşılık verdi ve 4. dakikayı 7-6 önde geçti. Özellikle iki takımın birbirine uyguladığı sert savunmalarla 24 saniyelerin son ana kullanıldığı çeyreği sarı-lacivertli ekip daha iyi kontrol etti ve periyotu da 20-18 önde kapattı.

İkinci çeyreğe daha baskılı başlayan Fenerbahçe Beko, Floyd ve Şehmus Hazer'in içeriyi zorlayarak bulduğu sayılarla 13. dakikada farkı 6'ya (24-18) çıkardı. Henry ve Booker ikilisinin devreye girmesiyle oyundaki kontrolü eline alan sarı-lacivertli ekip, 17. dakikayı 34-26 önde geçti. Galatasaray Nef, rakibinin bu baskısına boyalı alanı daha aktif kullanarak karşılık vermeye çalışsa da soyunma odasına Fenerbahçe Beko'nun 36-31 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyreğe Trimble'den 4 sayılık katkı alarak başlayan Galatasaray Nef, 23. dakikada farkı 1'e indirdi: 36-35. Sayı bulmakta sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksander Djordjevic sık sık değişikliklere giderek düğümü çözdü ve 26. dakikada Guduric'in dış isabetiyle rahat nefes aldı: 39-35. Bu dakikadan sonra Guduric'in ekstra oyunuyla ritim bulan sarı-lacivertli ekip, 28. dakikaya kadar atılan tüm sayıyı Sırp oyuncunun elinden bularak, skoru 46-37'ye getirdi. Taraftarların kötü tezahüratları ve patlayıcı madde kullanmasından dolayı hakem heyeti 29. dakikada oyunu durdurarak, iki takım taraftarlarının salonu boşaltmasını istedi. Hakemler ve basketbolcuların soyunma odasına gidip, taraftarların tribünleri boşaltmasının ardından maç tekrar başladı. Oyunun başlamasıyla tekrar Guduric ile skor bulan Fenerbahçe Beko, farkı çift hanelere çıkardı ve final periyotuna avantajlı girdi: 48-37

Son periyota daha kontrollü ve oyunun hakimi görüntüsüyle başlayan Fenerbahçe Beko, Ahmet Düverioğlu'nun serbest atışlarıyla ve Guduric'in skor üretmeye devam etmesiyle 33. dakikada farkı 15 sayıya (57-42) kadar çıkardı. Kalan dakikalarda Galatasaray Nef oyun disiplininden iyice kopunca Fenerbahçe Beko rakibine geri dönüş şansı tanımadı ve parkeden 64-49 galip ayrıldı.

Salon: TOFAŞ

Hakemler: Emin Moğulkoç, Kerem Baki, Can Mavisu

Fenerbahçe Beko: Pierre 2, Booker 10, Ahmet Düverioğlu 7, Melih Mahmutoğlu 9, Henry 6, Şehmus Hazer 2, Guduric 20, Metecan Birsen 2, İsmet Akpınar, Floyd 6, Biberovic

Galatasaray Nef: Bost 1, Blackshear 12, Purcell 9, Rıdvan Öncel, Ege Arar 2, Okben Ulubay, Göksenin Köksal, Trimble 16, Ndour 7, Sadık Kabaca 2,

1. Periyot: 20-18

Devre: 36-31

3. Periyot: 48-37

5 faulle çıkan: 38.41 Ndour (Galatasaray Nef)

Kötü tezahürat nedeniyle tribünler boşaltıldı

Karşılaşma, iki takım taraftarlarının yaptığı kötü tezahürat ve çıkardıkları saha olayları nedeniyle sık sık durdu.

Maçın hakemlerinin uyarılarının ardından devam eden karşılaşma, 29. dakikada taraftarlar tarafından atılan patlayıcı maddenin ardından tekrar durdu.

Tribünlerin boşaltılmasına karar verildikten sonra basketbolcular ve hakem heyeti soyunma odasına gitti.

Taraftarların salonu terk etmesinin ardından müsabaka kaldığı yerden devam etti.




Bir yardımcı hakem Kovid-19'a yakalandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi sitesinden yaptığı açıklamada bir Süper Lig yardımcı hakeminin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Bir Süper Lig Yardımcı Hakemimizin 18.02.2022 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonucu pozitif çıkmıştır.

Hakemimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır.

İzolasyon süreci başlayan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Şimdi neredeler? Florin Andone

2019-2020 sezonunu kiralık olarak ülkemizde Galatasaray forması altında geçiren 28 yaşındaki Rumen milli santrfor Florin Andone şu anda nerede, ne yapıyor?

2011 yılında İspanya 3. Lig ekibi CD Castellon'da profesyonel kariyerine başlayan Florin Andone, aynı ülkede Villarreal CF B, Atletico Baleares, Cordoba CF ve Deportivo La Coruna formaları da giydi. İspanya'daki başarılı performansı Andone'yi İngiltere'ye taşıdı.

2018'de kadrosuna katıldığı Brighton'da istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Rumen forvet, bir sonraki sezon ise ülkemiz ekiplerinden Galatasaray'a kiralandı. Sarı kırmızılı forma altında şanssız sakatlıklar yaşayan Andone, Türkiye'de de tutunamadı.

Bonservisi hala Brighton'da bulunan 28 yaşındaki forvet oyuncusu şu anda La Liga ekiplerinden Cadiz'in formasını terletiyor.


Kaynak : TRT SPOR

Temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finaldeki Rakipleri Belli Oldu (Video)

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV)’nun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe Opet ve VakıfBank’ın çeyrek finaldeki rakipleri belli oldu.

Lüksemburg’ta bulunan CEV Genel Merkezi’nde düzenlenen kura çekiminde Fenerbahçe Opet, Rusya’nın Lokomotiv Kaliningrad ile; VakıfBank ise Polonya’nın Developres Rzeszow takımı ile eşleşti.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Dinamo-Ak Bars Kazan-Dinamo Moskova
Vero Volley Monza-A.Carraro Imoco Conegliano
Developres Rzeszow-VakıfBank
Lokomotiv Kaliningrad-Fenerbahçe Opet

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları, 8-17 Mart 2022 tarihleri arasında çift maç eleme usulüne göre oynanacak.


Pekin'de 14. günün bilançosu

2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nın 14. gününde 4 branşta madalyalar sahiplerini buldu. Madalya sıralamasında Norveç, 15 altın, 8 gümüş ve 11 bronzla ilk sırada yer aldı.

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen oyunların 14. gününde biatlon, körling, serbest stil kayak ve sürat pateninde madalya mücadeleleri yaşandı.

Biatlon kadınlar 12,5 kilometre toplu çıkış yarışında, Fransız Justine Braisaz-Bouchet, 40.18'lik derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu. Norveçli sporculardan Tiril Ckhoff ikinciliği, Marte Olsbu Roeiseland üçüncülüğü elde etti.

Erkekler 15 kilometre toplu çıkışta, Norveçli Johannes Thingnes Boe, 38.14.4'lük zamanıyla altın madalyaya uzandı. İsveçli Martin Onsiluoma ikinci, Norveçli Vetle Sjaastad Christiansen üçüncü en iyi zamana imza attı.

Erkekler körling bronz madalya maçında Kanada, son şampiyon ABD'yi 8-5 mağlup etti.

Serbest stil kayak kadınlar halfpipe mücadelesinde, Çinli Ailing Eileen Gu, 95.25 puanla altın madalya kazandı. Kanadalı sporcular Cassie Sharpe ile Rachael Karker, podyumun ikinci ve üçüncü basamaklarına çıktı.

Erkekler serbest stil kayak kros finalinde, İsviçreli sporcular Ryan Regez ve Alex Fiva ilk iki sırayı alırken, Rusya Olimpiyat Komitesi'nden Sergey Ridzik üçüncü oldu.

Sürat pateni erkekler bin metrede, Hollandalı Thomas Krol, 1.07.92'lik derecesiyle altın madalyayı boynuna taktı. Kanadalı Laurent Dubreuil ikinci, Norveçli Haavard Holmefjord Lorentzen üçüncü sırayı aldı.

Norveç, madalya sıralamasında zirvede

Oyunların 14. günü sonunda 15 altın, 8 gümüş, 11 bronz madalyası bulunan Norveç, zirvedeki yerini korudu.

Genel klasmanda 10 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalyalı Almanya ikinci, 8 altın, 8 gümüş, 5 bronz madalyaya sahip ABD üçüncü sırada yer aldı.

Stres, hayal kırıklığı ve gözyaşı

2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda Rus buz patenci Kamila Valieva, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Hakkındaki doping tartışmalarının gölgesinde yarışan 15 yaşındaki sporcu, performansı sırasında yere düştü. Valieva, gözyaşlarına hakim olamadı.

Pekin 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda tek kadınlarda artistik buz pateni heyecanı yaşandı.

Rusya Olimpiyat Komitesi adına yarışan 15 yaşındaki Kamila Valieva, yasaklı kalp ilacı kullandığı için doping testi pozitif çıkmıştı. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, Kamila'nın sadece tek kadınlar artistik buz pateninde yarışmasına izin vermişti.

Valieva, istediği performansı bir türlü sergileyemedi

Doping tartışmalarının gölgesinde hazırlıklarını sürdüren Kamila Valieva, ışıltılı kırmızı ve siyah bir elbise ile piste çıktı.

Birleşik Amerikalı Tara Lipinski'nin en genç altın madalya kazanma rekorunu kırmak için yarışan Valieva, performansına Maurice Ravel'in "Bolero" adlı serbest paten rutini ile başladı.

Üçlü Axel yaparken dengesini kaybeden Valieva, istediği performansı bir türlü sergileyemedi.

Gözyaşlarını tutamadı

Bir çok hata yapan 15 yaşındaki sporcu, performansının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Büyük hayal kırıklığı yaşayan Kamila Valieva, oyunları 4. sırada tamamladı.

"Neden bıraktın? Bana açıkla, neden?"

Rus sporcunun antrenörü Eteri Tutberidze'nin tavrı ise büyük bir tartışma yarattı.

Valieva'ya, "Neden bıraktın? Bana açıkla, neden? Neden tamamen savaşmayı bıraktın?" ifadelerini kullanan Tutberidze, sözleri büyük eleştiri aldı.

Thomas Bach: "İzlerken tüylerim diken diken oldu" 

Konuyla ilgili Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach da açıklamalarda bulundu.

Kamila'nın yaşadıklarının çok üzücü olduğunu söyleyen Bach, "Televizyonda müsabakayı izlerken çok rahatsız oldum. 15 yaşındaki bir kızın bu kadar baskı altında olmaması gerekiyor" ifadesini kullandı.

Antrenörünün tavırlarından çok rahatsız olduğunu da belirten Thomas Bach, "İzlerken adeta tüylerim diken diken oldu" dedi.

Valieva'nın yaşadıklarının ardından, artistik jimnastikteki yaş sınırının yükseltilmesi konusu da tartışılmaya başlandı.

Kaynak : TRT SPOR

Basketbolda haftanın programı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 18, Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise 20. hafta maçları yapılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, liglerde haftanın programı şöyle:

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Yarın:

14.00 Antalya 07 Basketbol-Galatasaray (Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal) Tivibu Spor

15.30 Nesibe Aydın-BOTAŞ (TOBB ETÜ)

16.00 UMF Yapı İzmit Belediyespor-Bellona Kayseri Basketbol (Kocaeli Atatürk) Tivibu Spor

20 Şubat Pazar:

14.00 Hatayspor-Çankaya Üniversitesi (Antakya)

14.30 OGM Ormanspor-Bursa Büyükşehir Belediyespor (M. Sait Zarifoğlu)

15.00 Beşiktaş HDI Sigorta-Elazığ İl Özel İdare (Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi)

Öte yandan 18. haftada oynanması gereken ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi-Fenerbahçe Safiport müsabakası ertelendi.

Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi

Bugün:

18.00 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Finalspor (Kocaeli Atatürk) TRT Spor Yıldız

Yarın:

14.00 HDI Sigorta Antalya Güneşi-Manisa Büyükşehir Belediyespor (Antalya)

17.30 Mersin Büyükşehir Belediyespor-Beysu Konyaspor Basketbol (Edip Buran)

20 Şubat Pazar:

14.00 Bornova Belediyesi Karşıyaka-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor (Altındağ Atatürk)

15.45 Akhisar Belediye Basketbol-OGM Ormanspor (Akhisar Belediye)

17.30 Akran Gemlik Basketbol-TED Ankara Kolejliler (Gemlik)

21 Şubat Pazartesi:

18.00 Samsunspor-Sigortam.net (Mustafa Dağıstanlı) TRT Spor Yıldız

Öte yandan 20. haftada oynanması gereken Mamak Belediyespor-Fethiye Belediyespor müsabakası ertelendi.

Futbolda haftanın programı

Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig'e 26. hafta müsabakalarıyla devam edilecek. TFF 3. Lig'de 1 ve 3. Grup'ta 23'üncü, 2. Grup'ta ise 26'ncı hafta karşılaşmaları oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, profesyonel liglerde haftanın müsabaka programı şöyle:

- Spor Toto Süper Lig

Bugün:

20.00 İttifak Holding Konyaspor-Kasımpaşa (Medaş Konya Büyükşehir)

20.00 Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir (Çaykur Didi)

19 Şubat Cumartesi:

13.30 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Fraport TAV Antalyaspor (Yeni Malatya)

16.00 Yukatel Kayserispor-GZT Giresunspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

19.00 Beşiktaş-Altay (Vodafone Park)

20 Şubat Pazar:

13.30 Gaziantep FK-Adana Demirspor (Kalyon)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor (Bahçeşehir Okulları)

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Demir Grup Sivasspor (Atatürk Olimpiyat)

19.00 Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor (Ülker)

21 Şubat Pazartesi:

20.00 Göztepe-Galatasaray (Gürsel Aksel)

- Spor Toto 1. Lig

19 Şubat Cumartesi:

13.30 Beypiliç Boluspor-Gençlerbirliği (Bolu Atatürk) TRT Spor

19.00 Tuzlaspor-Kocaelispor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu) TRT Spor

20 Şubat Pazar:

13.30 Yılport Samsunspor-Altaş Denizlispor (Samsun Yeni 19 Mayıs) TRT Spor

16.00 Balıkesirspor-İstanbulspor (Balıkesir Atatürk) TRT Spor

19.00 MKE Ankaragücü-Bursaspor (Eryaman) TRT Spor

21 Şubat Pazartesi:

14.30 Manisa FK-Bereket Sigorta Ümraniyespor (Mümin Özkasap) TRT Spor

17.00 Adanaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Yeni Adana) TRT Spor

20.00 Eyüpspor-Nasadoge Menemenspor (Eyüp) TRT Avaz

20.00 Altınordu-Royal Hastanesi Bandırmaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu) TRT Spor

- TFF 2. Lig

Beyaz Grup

19 Şubat Cumartesi:

13.00 Eskişehirspor-Criptoswaps Zonguldak Kömürspor (Eskişehir Yeni)

13.00 Ankara Demirspor-Bucaspor 1928 (TCDD Ankara Demirspor)

13.00 Nazilli Belediyespor-Karatay Termal 1922 Konyaspor (Nazilli İlçe)

13.00 Kırşehir Belediyespor-Anagold 24Erzincanspor (Kırşehir Ahi)

13.00 Uşakspor-Tarsus İdman Yurdu (Uşak 1 Eylül)

13.00 Pendikspor-Isparta 32 (Pendik)

13.00 Kırklarelispor-Pazarspor (Kırklareli Atatürk)

13.00 Şanlıurfaspor-Amed Sportif Faaliyetler (Şanlıurfa GAP)

Kırmızı Grup

19 Şubat Cumartesi:

13.00 An Zentrum Bayburt İl Özel İdare-Sarıyer (Bayburt Genç Osman)

13.00 Sivas Belediyespor-Çorum FK (Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)

13.00 Kahramanmaraşspor-Bodrumspor (7 Ocak)

13.00 Serik Belediyespor-Silahtaroğlu Vanspor FK (Serik İsmail Oğan)

13.00 Turgutluspor-Somaspor (Turgutlu 7 Eylül)

13.00 Sakaryaspor-Ankaraspor (Yeni Sakarya Atatürk)

13.00 Ergene Velimeşespor-1461 Trabzon (Mustafa Kemal Atatürk)

13.00 Diyarbekirspor-İnegölspor (Diyarbakır)

13.00 Afjet Afyonspor-Niğde Anadolu FK (Zafer)

13.00 Etimesgut Belediyespor-Adıyaman FK (Sincan 15 Temmuz Milli Birlik)

- TFF 3. Lig

1. Grup

19 Şubat Cumartesi:

13.00 Bursa Yıldırımspor-Bergama Belediyespor (Minareli Çavuş Spor Tesisleri)

13.00 Formül Erbaaspor-Fatsa Belediyespor (Erbaa İlçe)

13.00 Elazığspor-1954 Kelkit Belediyespor (Elazığ Doğukent)

13.00 Batman Petrolspor-Osmaniyespor FK (Batman Yeni Şehir)

13.00 Belediye Kütahyaspor-Artvin Hopaspor (Dumlupınar)

13.00 Arnavutköy Belediyespor-Başkent Gözgözler Akademi (Bolluca)

13.00 Kahta 02-Sancaktepe FK (Kahta İlçe)

13.00 Nevşehir Belediyespor-Criptoswaps Çatalcaspor (Nevşehir Gazi)

13.00 Hendekspor-Karaman Belediyespor (Hendek Atatürk)

- 2. Grup

19 Şubat Cumartesi:

13.00 Darıca Gençlerbirliği-Beyoğlu Yeni Çarşı FK (Darıca İlçe)

13.00 Bitexen Düzcespor-68 Aksaray Belediyespor (Düzce 18 Temmuz)

13.00 Çarşambaspor-Kızılcabölükspor (Çarşamba Şehir)

13.00 Yomraspor-Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor (Yomra İlçe)

13.00 52 Orduspor-Alagöz Holding Iğdır FK (Yeni Ordu)

20 Şubat Pazar:

13.00 İskenderunspor-Bayrampaşaspor (İskenderun 5 Temmuz)

13.00 Kalecik FK-Siirt İl Özel İdaresi (Çubuk İlçe)

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Hacettepe (Yeşiltepe Spor Kompleksi)

13.00 Gema Polimer Şile Yıldızspor-Kuşadasıspor (Şile)

- 3. Grup

19 Şubat Cumartesi:

13.00 Gümüşhane Sportif Faaliyetler-Ağrı 1970 (Gümüşhane Yenişehir) TRT Kurdî

13.00 Büyükçekmece Tepecikspor-Çankaya FK (Tepecik Şenol Güneş)

13.00 Kardemir Karabükspor-Fethiyespor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

20 Şubat Pazar:

12.30 Orduspor 1967-Karşıyaka (Yeni Ordu)

13.00 Criptoswaps Edirnespor-Karbel Karaköprü Belediyespor (Edirne 25 Kasım)

13.00 Yeşilyurt DÇ Ofspor-Belediye Derincespor (Of İlçe)

13.00 Ceyhanspor-Modafen (Ceyhan İlçe)

13.00 İçel İdmanyurdu-Esenler Erokspor (Mersin)

13.00 Mardin 1969-Kırıkkale Büyük Anadoluspor (Mardin 21 Kasım)

Sixers'ın galibiyetine Furkan'dan 13 sayılık katkı (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Milwaukee Bucks, sahasında Philadelphia 76ers'a 123-120 mağlup oldu. Mücadelede 30 dakika süre alan Furkan Korkmaz 13 sayı, 7 ribaunt, 1 asistlik katkı sağladı.

NBA'e 5 maçla devam edildi. Doğu Konferansı takımlarını karşı karşıya getiren mücadelede milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Sixers, deplasmanda Bucks'ı üç sayı farkla yenerek bu sezon 35. galibiyetini elde etti.

Joel Embiid, 42 sayı, 14 ribaunt, 5 asistlik performansıyla konuk takımın galibiyetinde önemli rol oynarken, kenardan gelerek 30 dakika süre alan Furkan Korkmaz 13 sayı, 7 ribaunt, 1 asistlik katkı sağladı.

Giannis Antetokounmpo'nun 32 sayı, 11 ribaunt, 9 asistle "double double" yaptığı ev sahibi ekipte, Jrue Holiday 24, Khris Middleton 19 sayı kaydetti.



Heat, Hornets'i uzatmada yıktı

Doğu Konferansı lideri Miami Heat, normal süresi 87-87 sona eren maçta Charlotte Hornets'i 111-107 yendi.

Kyle Lowry'nin 25 sayıyla takımının en skorer ismi olduğu Heat'te, Bam Adebayo 15 sayı, 13 ribaunt, Jimmy Butler, 15 sayı, 10 ribaunt, P.J. Tucker 15 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptı.

Heat'te 14 dakika süre alan milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 6 ribaunt, 1 asistle salondan ayrıldı.

Hornets'ta Miles Bridges'in 29 sayı, 11 ribauntluk performansı mağlubiyete engel olamadı. LaMelo Ball, 14 sayı, 10 ribaunt, 14 asistle "triple double" yaptı.



Gecenin diğer mücadelesinde milli basketbolcu Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockets, deplasmanda Los Angeles Clippers'a 142-111 mağlup oldu.

Maçta 14 dakika süre alan milli basketbolcu, 4 sayı, 3 ribaunt, 4 asist, 1 blokla oynadı.



Sonuçlar

Charlotte Hornets-Miami Heat: 107-111 (uzatmada)

Brooklyn Nets-Washington Wizards: 103-117

New Orleans Pelicans-Dallas Mavericks: 118-125

Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers: 120-123

Los Angeles Clippers-Houston Rockets: 142-111

18-19-20-21 Şubat 2022 TV'de Spor Ekranı



18 ŞUBAT 2022 CUMA


04:25 2022 Pekin
Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
07:05
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Buz Hokeyi (Erkekler Yarı Finalleri)

TRT Spor
09:00
2022 Pekin
Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
11:25
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Sürat Pateni - Erkekler 1000 Metre Madalya Yarışı

TRT Spor
11:55
2022 Pekin
Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
13:30
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Artistik Buz Pateni (Çiftler Kısa Program)

TRT Spor
16:05
2022 Pekin
Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
18:00 Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef
Basketbol Türkiye Kupası Yarı Final top_basket Tivibu Spor
18:15 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor - Final Spor
Türkiye Basketbol Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
20:15 Arkas Spor - Bursa Büyükşehir Belediyespor
AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
21:00 Anadolu Efes - Darüşşafaka
Basketbol Türkiye Kupası Yarı Final top_basket Tivibu Spor
22:45 Juventus - Torino Serie A top_futbol Türkmen Sport
22:45 Juventus - Torino
Serie A top_futbol CBC Sport

19 ŞUBAT 2022 CUMARTESİ


06:00
2022 Pekin
Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
08:55
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
09:00
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Sürat Pateni Erkekler ve Kadınlar Toplu Çıkış Finali
TRT Spor
13:00 Gümüşhane S.F - Ağrı 1970 Spor
TFF 3. Lig top_futbol TRT Kurdî
13:30 Beypiliç Boluspor - Gençlerbirliği
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
13:55
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız

2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
14:00 Antalya 07 Basketbol - Galatasaray
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
16:00 UMF Yapı İzmit Belediyespor - Bellona Kayseri Basketbol
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
16:00 Granada - Villarreal
La Liga top_futbol Türkmen Sport
18:00 Fenerbahçe Safiport - Beretta Famila Schio
Kadınlar EuroLeague top_basket FB TV
18:00 Crystal Palace - Chelsea
İngiltere Premier Lig top_futbol A Spor
18:30 Halkbank - Galatasaray HDI Sigorta AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
18:30 Halkbank - Galatasaray HDI Sigorta
AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol İdman TV
19:00 Tuzlaspor - Kocaelispor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
20:30 Cadiz - Getafe La Liga top_futbol CBC Sport
20:30 Köln - Eintracht Frankfurt
Bundesliga top_futbol Türkmen Sport
23:00 Real Madrid - Alaves La Liga top_futbol CBC Sport
23:00 Real Madrid - Alaves
La Liga top_futbol Türkmen Sport

20 ŞUBAT 2022 PAZAR


04:00
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Curling (Kadınlar Altın Madalya Maçı)
TRT Spor
04:25
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
07:20
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Artistik Buz Pateni (Gala)
TRT Spor
08:10
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
10:50
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
12:45
2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu
Kahramanmaraş Etabı top_voleybol TRT Spor Yıldız
13:30 Yılport Samsunspor - Altaş Denizlispor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
14:30 Fiorentina - Atalanta
Serie A top_futbol Türkmen Sport
16:00
2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları
TRT Spor Yıldız
16:00 Balıkesirspor - İstanbulspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
17:00 Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes
Basketbol Türkiye Kupası Final top_basket Tivibu Spor
17:30 Fenerbahçe HDI Sigorta - Ziraat Bankkart
AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
17:30 Fenerbahçe HDI Sigorta - Ziraat Bankkart
AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol İdman TV
18:15 Valencia - Barcelona
La Liga top_futbol CBC Sport
18:15 Valencia - Barcelona
La Liga top_futbol Türkmen Sport
19:00 MKE Ankaragücü - Bursaspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
20:00 Inter - Sassuolo
Serie A top_futbol Türkmen Sport
20:00 Eskişehir Ormanspor - Beşiktaş
Hentbol Erkekler Süper Ligi top_hentbol TRT Spor Yıldız
20:30 Real Betis - Mallorca
La Liga top_futbol CBC Sport
23:00 Athletic Bilbao - Real Sociedad
La Liga top_futbol Türkmen Sport
23:00 Athletic Bilbao - Real Sociedad La Liga top_futbol CBC Sport

21 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ


14:00 Manisa FK - Bereket Sigorta Ümraniyespor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
14:00 Spor Toto - Nilüfer Belediyesi
Erkekler Hentbol Süper Ligi top_hentbol TRT Spor Yıldız
17:00 Adanaspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
18:00 Samsunspor - Sigortam.net
Türkiye Basketbol Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
20:00 Altınordu - Royal Hastanesi Bandırmaspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
20:00 Eyüpspor - Nasadoge Menemenspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Avaz
21:00 Cagliari - Napoli Serie A top_futbol CBC Sport
23:00 Celta Vigo - Levante
La Liga top_futbol CBC Sport