TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

6 Ekim 2018 Cumartesi

Ziraat Bankası, 2018 Balkan Kupası’na Galibiyetle Başladı

Ülkemizi 2018 Balkan Kupası’nda erkekler kategorisinde temsil eden Ziraat Bankası, ilk maçında bugün (06 Ekim 2018, Cumartesi), Romanya’nın CSM Bucuresti takımı ile karşı karşıya geldi.

Bulgaristan’ın Pazarcık kentinde bulunan Vasil Levski Salonu’nda oynanan mücadelede rakibini 25-21, 25-22, 15-25 ve 26-24‘lük setlerle 3-1 mağlup eden temsilcimiz Ziraat Bankası kazandı ve adını finale yazdırdı.
Temsilcimiz, Balkan Kupası’ndaki final maçında ise; yarın (07 Ekim 2018, Pazar), Türkiye saati 19.00’da Bulgaristan’ın Hebar Pazardjik takımı ile karşılaşacak.

2018 Erkekler Balkan Kupası maç programı şu şekilde:

07 Ekim 2018, Pazar
TSİ 16.00 Mladi Radnik (Sırbistan) – CSM Bucuresti (Romanya)
TSİ 19.00 Ziraat Bankası – Hebar Pazardjik (Bulgaristan)

Temsilcimiz, 2018 Balkan Kupası’nda şampiyon olması halinde ise; CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı elde edecek ve CEV Challenge Kupası Eleme Turu’nda Kosova’dan Luboteni Ferizaj takımı ile eşleşecek.

Galatasaray, Antalya'dan 3 puanla döndü

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Stadı'nda oynanan mücadele 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı. 

Sarı-kırmızılıların golünü 87'de Donk attı.
Bu sonuçla Galatasaray puanını 18'e çıkarttı. Antalyaspor 13 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
1. dakikada gelişen Antalyaspor atağında, defans arkasına atılan topa Maicon hareketlendi. Topa yetişen Muslera'nın vuruşunda, Maicon'a çarpan meşin yuvarlak, direğin yanından auta çıktı.
9. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Belhanda'nın son çizgiye inerek içeriye çıkardığı topla buluşan Rodrigues'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'de kaldı.
12. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Ndiaye'nin vuruşunda, meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.
33. dakikada Hakan Özmert'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, penaltı noktası üzerindeki Celustka'nın kafayla indirdiği meşin yuvarlağa arka direkte Diego'nun gelişine vuruşunda, top üstten auta çıktı.
44. dakikada Galatasaray'ın kazandığı penaltı vuruşu Video Yardımcı Hakem "VAR" ile iptal edildi. Sol kanattan Ömer Bayram'ın ceza sahasına ortasında Cissokho'nun meşin yuvarlağa elle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Çakır, daha sonra "VAR" kararıyla, elle oynama olmadığı gerekçesiyle penaltıyı iptal etti.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
51. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda kazanılan serbest vuruşu kullanan Belhanda'nın ortasında, topla buluşan Rodrigues'in kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
59. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Ömer Bayram'ın yerden ortası sonrası penaltı noktası üzerinde topla buluşan Rodrigues'in şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
65. dakikada Ndiaye'nin ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Feghouli'nin vuruşunda, kaleci Boffin meşin yuvarlağı kornere çeldi.
69. dakikada Belhanda'nın pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Ndiaye'nin vuruşunda, kaleci Boffin yatarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.
73. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Hakan Özmert'in pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Doukara'nın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Muslera'da kaldı.
77. dakikada Mariano'nun sağ kanattan ceza sahasına ortasında, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Sinan Gümüş'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Boffin yatarak kontrol etmeyi başardı.
87. dakikada Galatasaray maçta öne geçti. Sağ kanattan Mariano'nun ceza sahasına ortasında, altıpas önünde topa iyi yükselen Donk'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 0-1.
Karşılaşma, Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
 
Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 1Stat: Antalya
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Celustka, Diego, Cissokho, Chico, Yekta Kurtuluş (Dk. 74 Danilo), Hakan Özmert, Doğukan Sinik (Dk. 68 Harun Alpsoy), Maicon, Doukara
Galatasaray: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Ndiaye, Fernando, Belhanda (Dk. 76 Maicon), Onyekuru (Dk. 85 Donk), Rodrigues (Dk. 61 Feghouli), Sinan Gümüş
Gol: Dk. 87 Donk (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 5 Maicon (Antalyaspor), Dk. 40 Sinan Gümüş, Dk. 47 Belhanda, 90+2 Fernando (Galatasaray)

Fenerbahçe Derbi Mücadelesinde Beşiktaş Sompo Japan’ı Mağlup Etti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ı 78-73’lük skorla mağlup etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ve Tivibu SPOR’dan da naklen yayınlanan karşılaşmanın ilk yarısı da Fenerbahçe, 38-35 önde tamamlandı.
Ev sahibi Fenerbahçe’de Kostas Sloukas 16 sayı- 3 ribaunt- 4 asist, Sinan Güler 14 sayı, Nicolo Melli 14 sayı- 9 ribaunt- 2 asist ve Marko Guduric de 10 sayı- 2 ribaunt- 5 asistle oynadı.
Beşiktaş Sompo Japan’da ise Kyle Gibson 14 sayı- 3 asist, Kenan Sipahi 13 sayı- 2 ribaunt- 4 asist ve Ivan Buva ile Joe Alexander da 11’er sayı kaydetti.
Gibson ve Erkan Veyseloğlu'nun basketleriyle ezeli rakibi karşısında skor üstünlüğünü kısa sürede ele geçirerek maça başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 6. dakikayı 12-7 önde geçti. Pota altını iyi kullanan siyah-beyazlılar karşısında dış atışlardan skor üreterek farkı azaltan Fenerbahçe, bitime 1 dakika kala Sinan Güler'in basketiyle 15-14 öne geçti ve ilk periyotu 18-16 üstünlükle tamamladı.
İkinci çeyreğe 6-0'lık bir seri yaparak başlayan ev sahibi ekip, skor üstünlüğünü ele geçirerek 15. dakikaya 27-21 önde girdi. Skora direnç göstermeye çalışan Beşiktaş Sompo Japan, Buva'nın basketleriyle etkili oldu. Siyah-beyazlılar son dakikaya Ömer Utku Al'ın sayısıyla 35-34 önde girse de ev sahibi ekip soyunma odasına 38-35 galip gitti.
Çekişmeli başlayan üçüncü çeyrekte siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin üstünlük kurmasına izin vermedi. Gibson'ın sayısıyla 27. dakikada skoru 48-48'e getiren Beşiktaş Sompo Japan, rakibinin kısa sürede geri dönüşüne engel olamadı. Dış atışlardan peş peşe sayılar bularak skoru tekrar lehine çeviren Fenerbahçe, son çeyreğe 61-58 üstünlükle girdi.
Son çeyrekte pota altından skor üretmeye çalışan Beşiktaş Sompo Japan, top kayıplarıyla yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Rakibinin top kayıplarını değerlendiren Fenerbahçe, 38. dakikada skoru 10 sayıya yükseltti (76-66). Kalan dakikalarda üstünlüğün el değiştirmesine izin vermeyen Fenerbahçe derbiyi 78-73 kazandı.
Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve asbaşkan Semih Özsoy'un yanı sıra A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca da izledi.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
Hakemler: Yener Yılmaz, Mehmet Serdar Ünal, Ali Şakacı
Fenerbahçe: Sloukas 16, Guduric 10, Datome 4, Melli 14, Ahmet Düverioğlu 6, Melih Mahmutoğlu 6, Egehan Arna 2, Vesely 6, Sinan Güler 14
Beşiktaş Sompo Japan: Kenan Sipahi 13, Gibson 14, Erkan Veyseloğlu 4, Alexander 11, Buva 11, Pressey 2, Ömer Utku Al 5, Samet Geyik, Benzing, Dusan Cantekin 4, Burak Can Yıldızlı, Can Maxim Mutaf 9
1. Periyot: 18-16
Devre: 38-35
3. Periyot: 61-58

Maçın ArdındanZeljko Obradovic: "Çok zor bir maçtı. Daha çok çalışmamız gerekiyor"Fenerbahçe'de başantrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında "Çok zor bir maçtı. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Oyuncuların reaksiyonu çok iyiydi, çok pozitif davrandılar. Sezon çok uzun, önümüzde 70'den fazla maç var. Sabırlı olup nasıl daha iyi olacağımızı anlamamız gerekiyor. Her maçta olduğu gibi olumlu şeyler de olumsuz şeyler de vardı. Herkesin takıma yardım etmeye hazır olması gerekiyor. Günler sonra tekrar evimizde maça çıkmamız güzel bir duyguydu. Taraftarlar çok güzel karşıladılar. Bütün sene boyunca bizim için çok önemliler. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum, iyi oynadılar." ifadelerini kullandı.
Dusko Ivanovic: "Fırsatları değerlendirebilseydik maç bize dönebilirdi"Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Dusko Ivanovic ise şunları kaydetti: "Fenerbahçe çok iyi bir takım, onları tebrik ediyorum. Oyunun bazı kısımlarında dikkatli olsaydık, elimizdeki fırsatları değerlendirebilseydik maç bize dönebilirdi. Doğru zamanda doğru hamleleri yapsaydık kazanabilirdik."

Bursaspor'dan kritik 3 puan

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Bursaspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı.
Karşılaşmada Bursaspor'a galibiyeti golü 22. dakikada Umur Meraş attı.
 Düşme potasında yer alan Bursaspor, bu sezonki ilk galibiyetini aldı ve puanını 8'e yükseltti.  Ankaragücü ise 10 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
7. dakikada ceza alanı ön çizgisinde MKE Ankaragücü oyuncularından seken topu kontrol eden Sakho, meşin yuvarlığı kalecinin solundan filelere yolladı. Maçın hakemi Özgür Yankaya, Video Yardımcı Hakem "VAR" kararıyla pozisyon öncesinde Bursasporlu Stancu'nun, Alihan Kubalas'a faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.
22. dakikada MKE Ankaragücü yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Ramazan Keskin'in savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Umut Meraş, yaptığı kafa vuruşuyla kalecinin üstünden meşin yuvarlığı ağlara gönderdi: 1-0.
42. dakikada hızlı gelişen Bursaspor atağında topla buluşan Stancu, içeri doğru kat eden Aytaç Kara'yı ceza sahası ön çizgisinde topla buluşturdu. Aytaç Kara'nın sert şutu kalenin üstünden auta gitti.
Maçın ilk yarısı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Karşılaşma öncesinde, Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu.
Öte yandan, iki takım oyuncuları, taraftarların tezahüratı sonucu ele ele tribünleri selamladı.
54. dakikada Bursaspor gole yaklaştı. Kendi yarı alanından gelen uzun topla buluşan Sakho'nun yaptığı vuruş, kaleci Hopf'dan sekip kaleye doğru yöneldi. Kone'nin son anda müdahale ettiği meşin yuvarlak, direğe çarpıp kornere çıktı.
65. dakikada MKE Ankaragücü kontra atağında sol kanatta topla buluşan Bifouma, hızla kaleye yöneldi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Bifouma'nın dar açıdankaleye paralel yaptığı vuruş çerçeveyi bulmadı ve Bursaspor defansı topu uzaklaştırdı.
83. dakikada kendi yarı sahasından gelen topla buluştuktan sonra Moulin'den sıyrılan Lima'nın sol çaprazdan şutunda kaleci Hopf, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
85. dakikada MKE Ankaragücü defansından seken topu iyi kontrol eden Sakho, pasını sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Lima'nın önüne bıraktı. Rahat pozisyonda topa iyi vuramayan Lima'nın şutunda kaleci Hopf, meşin yuvarlağı zorlanmadan kontrol etti.
90. dakikada sol kanattan Latovlevici'nin ceza alanına içine yaptığı ortada topla buluşan Lima, meşin yuvarlığı kalecinin sağından filelere gönderdi. Maçın hakemi Özgür Yankaya, Video Yardımcı Hakem "VAR" kararıyla Lima'nın ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.
Müsabaka, Bursaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bursaspor: 1 - MKE Ankaragücü: 0
Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Özgür Yankaya, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
Bursaspor: Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Ertuğrul Ersoy, Chedjou, Latovlevici, Shehu, Ramazan Keskin, Aytaç Kara, Umut Meraş (Dk. 80 Burak Kapacak), Stancu (Dk. 56 Lima), Sakho (90 2 Umut Nayir)
MKE Ankaragücü: Hopf, Erdem Özgenç, Alihan Kubalas, Yalçın Ayhan (Dk. 38 Kone), Pinto, Faty, Putsila (Dk. 77 Cerci), Mokhtar (Dk.15 Kenan Özer), Moulin, Bifouma, İlhan Parlak
Gol: Dk. 22 Umut Meraş (Bursaspor)
Sarı kart: Dk. 72 Ramazan Keskin (Bursaspor)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetle tanıştı

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Böylece Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu sezonki ilk galibiyetini alırken Aytemiz Alanyaspor'un 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Ev sahibi BB Erzurumspor, 54. dakikada Taylan Antalyalı'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmadı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu sezonki ilk galibiyetine imza attı.
Bu sonuçla BB Erzurumspor puanını 5'e çıkarırken Erzurum deplasmanına son 4 maçında 4'te 4 yaparak giden Aytemiz Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
23. dakikada Bobo'nun pasıyla sol çaprazda ceza sahası içinde topla buluşan Fernandes'in sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
25. dakikada Aytemiz Alanyaspor gole çok yaklaştı. Sol çaprazda topla buluşan Fernandes'in çalım atarak girdiği ceza sahası içinde uzak direğe çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
34. dakikada ceza yayının sağ çaprazında topla buluşan Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Auremir'in direk kaleye çektiği şutta top auta gitti.
45 4. dakikada mavi-beyazlı ekip gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan Sunu'nun ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde topla buluşan Kone, müsait pozisyonda topa iyi vuramadı, kaleci Haydar Yılmaz topu kontrol etti.
Müsabakanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

48. dakikada sol çaprazda topla buluşan Özer Hurmacı, Merih Demiral'ı geçtikten sonra yakın direğe çektiği şutta meşin yuvarlak kaleci Haydar Yılmaz'da kaldı.
54. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor öne geçti. Sol çaprazdaki Özer Hurmacı'nın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Taylan Antalya'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0
58. dakika Büyükşehir Belediye Erzurumspor ikinci gole çok yaklaştı. Taylan Antalyalı'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sunu'nun sağ çaprazdan çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
66. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Villafanez'in sert şutunda kaleci Sehic güçlüklü topu çıkardı.
84. dakikada Merih Demiral'ın savunmadaki hatası nedeniyle ceza sahası içinde topla buluşan Thy'in kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruşta, meşin yuvarlak direkten döndü.

Müsabaka, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 - Aytemiz Alanyaspor: 0
Stat: Kazım Karabekir
Hakemler: Koray Gençerler, İbrahim Çağlar Uyarcan, İbrahim Bozbey
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Leo, Lokman Gör, Acka, Scuk, Kone (Dk. 76 Thy), Taylan Antalyalı (Dk 68 İbrahim Akdağ), Emrah Başsan (Dk. 82 Tshabalala), Özer Hurmacı, Sunu
Aytemiz Alanyaspor: Ufuk Ceylan (Dk. 20 Haydar Yılmaz), Baiano, Merih Demiral, Barış Başdaş, Nsakala, Villafanez, Ceyhun Gülselam, Maniatis, Efecan Karaca (Dk. 84 Cenk Ahmet Alkılıç), Fernandes, Bobo (Dk. 56 Campos)
Gol: Dk. 54 Taylan Antalyalı (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Lokman Gör, Dk. 74 Sunu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 67 Ceyhun Gülselam, 90 5 Baiano (Aytemiz Alanyaspor)

İzmir'de nefes kesen maç!

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Kayserispor sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede her iki ekipten 1'er futbolcu VAR incelemesi sonrası kırmızı kart gördü.

Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda oynanan maçta konuk Çaykur Rizespor, 25. dakikada Saadane attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Ev sahibi Kayserispor, 62. dakikada Tjaronn Chery'nin penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı: 1-1
Umut Bulut, 72'de Kayserispor'u 2-1 öne geçirdi. Maçı bırakmayan konuk Çaykur Rizespor, 86. dakikada Ali Çamdalı ile eşitliği yakaladı: 2-2
Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
Ev sahibi Kayserispor'da 12. dakikada Rotman, Çaykur Rizespor'da ise 45+2. dakikada Samudio kırmızı kart gördü. İki kırmızı kart da VAR incelemesinin ardından gösterildi.
Bu sonuçla Kayserispor puanını 9'a, Çaykur Rizespor ise 7'ye çıkardı.

MAÇTAN DAKİKALAR
7. dakikada Çaykur Rizespor'da rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan Umar, karşılaşmaya devam edemedi. Umar'ın yerine Süleyman Koç oyuna dahil oldu.
12. dakikada Kayserispor 10 kişi kaldı. Rotman ile Orhan Ovacıklı arasındaki mücadelede Orhan Ovacıklı yerde kaldı. Faule hükmeden maçın hakemi Fırat Aydınus, VAR incelemesinin ardından Rotman'ı doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
21. dakikada Kayserispor atağında, ceza yayı çizgisi üzerinde topla buluşan Bilal Başacıkoğlu'nun sert vuruşunda, kaleci Gökhan Akkan üzerine gelen meşin yuvarlağı kontrol etti.
GOL: 25. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Hızlı paslarla Kayserispor yarı alanını geçen konuk ekipte ceza sahasında Süleyman Koç ile verkaça giren Saadane, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1
45+2. dakikada Samudio ile Şamil Çinaz'ın mücadelesinde Şamil Çinaz yerde kaldı. Kayserispor lehine verdiği faulün ardından Samudio'yu sarı kartla cezalandıran maçın hakemi Fırat Aydınus, VAR incelemesinin ardından kararını değiştirerek bu oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi.
Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip Çaykur Rizespor, 1-0 önde tamamladı.
İKİNCİ YARININ ÖNEMLİ ANLARI...
GOL: 59. dakikada Kayserispor penaltı kazandı. Bilal Başacıkoğlu'nun ceza sahasına gönderdiği topa Umut Bulut ile birlikte yükselen Saadane'nin topa elle müdahale ettiğini belirleyen maçın hakemi Fırat Aydınus, penaltı noktasını gösterdi. 62'nci dakikada penaltıyı kullanan Chery, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1
69. dakikada Chery'nin pasında topla buluşan Umut Bulut, ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekti. Meşin yuvarlak sol kale direğinin dibinden auta çıktı.
GOL: 73. dakikada Kayserispor öne geçti. Varela'nın sol kanattan yaptığı ortaya altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Umut Bulut'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1
GOL: 86. dakikada Çaykur Rizespor beraberliği yakaladı. Vedat Muric'in pasında topla buluşan Ali Çamdalı'nın yaklaşık 25 metre mesafeden kaleye gönderdiği sert şutta meşin yuvarlak kaleci Lung'un solundan ağlarla buluştu: 2-2
Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşcıoğlu, Yusuf Bozdoğan
Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru (Dk. 90+1 Mert Özyıldırım), Levent Gülen, Atila Turan, Şamil Çinaz, Bilal Başacıkoğlu (Dk. 71 Varela), Rotman, Mensah (Dk. 80 Asamoah Gyan), Chery, Umut Bulut
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Saadane, Brabec, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Musa Çağıran (Dk. 78 Gladky), Umar (Dk. 7 Süleyman Koç), Samudio, Boldrin, Vedat Muric (Dk. 88 Mustafa Saymak)
Goller: Dk. 25 Saadane, Dk. 86 Ali Çamdalı (Çaykur Rizespor), Dk. 62 Chery (Penaltıdan), Dk. 73 Umut Bulut (Kayserispor)
Kırmızı kartlar: Dk. 12 Rotman (Kayserispor), Dk. 45+2 Samudio (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Saadane, Dk. 90 Gladky, Dk. 90+4 Orhan Ovacıklı (Çaykur Rizespor), Dk. 65 Lung (Kayserispor)

Japonya'da pole pozisyonu Lewis Hamilton'ın

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 17. yarışı Japonya Grand Prix'sine, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ilk sıradan başlayacak.

Japonya'nın Suzuka kentiyle aynı adı taşıyan 5,807 kilometrelik pistte gerçekleştirilecek yarışın sıralama turları yapıldı.
Lewis Hamilton, 1 dakika 27.760 saniyelik derecesiyle kariyerinde 80. kez pole pozisyonunun sahibi oldu.

Hamilton'ın takım arkadaşı Valtteri Bottas, 1:28.059 ile 2'nci, Red Bull-TAG Heuer'den Max Verstappen de 1:29.057 ile 3. en iyi zamana imza attı.
Bitime 5 yarış kala Hamilton'ın 50 puan arkasındaki Ferrari sürücüsü Sebastian Vettel ise şampiyonadaki iddiasını sürdürmesi için büyük önem taşıyan mücadelede 9. cepten kalkacak.
Pilotlar klasmanının zirvesinde 306 puanla Hamilton yer alıyor. Büyük Britanyalı sürücüyü, 256 puanla Vettel ve 189 puanla Bottas izliyor.
Japonya Grand Prix'si yarın TSİ 08.10'da koşulacak.

07 EKİM 2018 PAZAR


08:10 Formula 1 Japonya GP formula1lastik İdman TV

Japonya Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:
- Pilotlar klasmanı
1. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 306 puan
2. Sebastian Vettel (Almanya): 256
3. Valtteri Bottas (Finlandiya): 189
4. Kimi Raikkonen (Finlandiya): 186
5. Max Verstappen (Hollanda): 158
- Takımlar klasmanı
1. Mercedes: 495 puan
2. Ferrari: 442
3. Red Bull: 292
4. Renault: 91
5. Haas: 80

Fenerbahçe, evinde Medipol Başakşehir'e üstün

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Medipol Başakşehir'i ağırlayacak Fenerbahçe, rakibine evinde ciddi bir üstünlük kurdu.

Eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, ligde Fenerbahçe ile Kadıköy'de yaptığı 10 maçın 8'ini kaybetti.
Taraflar arasında Kadıköy'deki ilk maç berabere biterken, daha sonraki 8 müsabakayı Fenerbahçe kazandı. İki ekip arasında geçen sezon Kadıköy'de oynanan maçı 3-2 kazanan Medipol Başakşehir, rakibi karşısında dış sahadaki ilk galibiyetine imza attı.
Ülker Stadı'nda oynanan maçlarda Fenerbahçe 19, Medipol Başakşehir ise 8 gol kaydetti.
Ligde 21. randevu
Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 21. kez karşılaşacak.
İki takım arasında geride kalan 20 maçta Fenerbahçe 10, Medipol Başakşehir 8 galibiyet aldı, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
Sarı-lacivertlilerin 28 golüne, turuncu-lacivertliler 24 golle yanıt verdi.
Geçen sezonun 4. haftasında Kadıköy'de Medipol Başakşehir sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılırken, ikinci yarıda 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.
Maçlar
Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir takımları arasında Süper Lig'de yapılan maçların sonuçları şöyle:


SezonMaçSonuç
2007-2008İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe2-0
 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor2-2
2008-2009Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-0
 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0
2009-2010Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-0
 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-1
2010-2011İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 0-1
 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-0
2011-2012Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4-2
 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 3-2
2012-2013Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-1
 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0
2014-2015Fenerbahçe-İstanbul Başakşehir 2-0
 İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe 2-2
2015-2016Fenerbahçe- Medipol Başakşehir 1-0
 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 2-1
2016-2017Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 1-0
 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir 1-0
2017-2018Fenerbahçe-Medipol Başakşehir 2-3
 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 0-2

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Nabil Dirar'dan açıklama

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Nabil Dirar, sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak destek veren taraftarlara teşekkür etti.

32 yaşındaki Faslı oyuncu sosyal medyada yer alan paylaşımında, ''Bir aslan asla ölmez'' ifadelerini kullandı.
Nabil Dirar, taraftarların destek mesajlarına da teşekkür etti.
Atıf Chacheouchaeou ve Volkan Demirel ile birlikte sarı lacivertli yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Dirar, Fenerbahçe forması ile çıktığı 40 maçta 5 gol attı, 8 gol de gol pası verdi.

5 Ekim 2018 Cuma

Roman Neustaedter'e milli davet

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile 14 Ekim Pazar günü karşılaşacak Rusya Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu. Fenerbahçe'den Roman Neustaedter de aday kadroya çağrıldı.

Rusya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, UEFA Uluslar Ligi'nde 11 Ekim'de İsveç, 14 Ekim'de ise Türkiye'yi konuk edecek milli takımın aday kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Kaleciler: Marinato Guilherme (Lokomotiv Moskova), Andrei Lunev (Zenit), Anton Shunin (Dinamo Moskova)
Defans: George Dzhikia (Spartak Moskova), Fyodor Kudryashov, Yegor Sorokin (Rubin Kazan), Elmir Nabiullin, Igor Smolnikov (Zenit), Roman Neustaedter (Fenerbahçe), Konstantin Raush (Dinamo Moskova), Andrei Semenov (Akhmat Grozny), Mario Fernandez (CSKA Moskova).
Orta saha: Yuri Gazinsky (Krasnodar), Alexander Golovin (Monaco), Alan Dzagoev (CSKA Moskova), Roman Zobnin (Spartak Moskova), Alexander Erokhin, Daler Kuzyaev (Zenit) , Alexey Ionov (Rostov), ​​Ruslan Kambolov (Rubin Kazan), Alexey Miranchuk (Lokomotiv Moskova), Denis Cheryshev (Valencia)
Forvet: Artem Dziuba, Anton Zabolotny (Zenit), Dmitry Poloz (Rubin Kazan).

Kasımpaşa 3 maç aradan sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, İzmir temsilcisi Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Kasımpaşa'nın gollerini 21. ve 47. dakikalarda Samuel Eduok ve 84. dakikada Trezeguet kaydetti. Göztepe'nin golünü ise 69. dakikada Yasin Öztekin attı. Göztepe'de attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Yasin Öztekin 8 maçta 5. golünü atmış oldu.
Hafta içerisinde teknik direktör Kemal Özdeş ile yolarını ayıran ve göreve Mustafa Denizli'yi getiren Kasımpaşa 3 maç aradan sonra galip gelerek puanını 15'e çıkardı. Ligde 3 maç sonra yenilgiyle tanışan Göztepe ise 12 puanda kaldı.
Karşılaşma öncesinde, Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu.
Kasımpaşa taraftarları, maçtan önce hafta başında lacivert-beyazlı takımla yolları ayrılan teknik direktör Kemal Özdeş lehine tezahürat yaptı.

İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI
14. dakikada Veigneau'nun ceza sahası dışı sol çaprazdan açtığı ortada, Diagne'nin altıpas çevresinde bekletmeden havadan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.GOL 21. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Pavelka'dan aldığı pasla sağ kanatta topla buluşan Trezeguet, ceza sahası içine yerden ortasını yaptı. Eduok'un altıpasın önünde bekletmeden vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.
43. dakikada sağ kanatta Tarkan Serbest ile yaptığı verkaç sonrasında kale alanına ilerleyen Trezeguet'nin sağ çaprazda ceza sahasına girer girmez yerden çektiği şutta meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.
Maçın ilk yarısı Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

GOL 47. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Trezeguet, sağ kanatta Popov'la yaptığı verkaçın ardından ceza sahasına girmeden yerden pasını çıkardı. Eduok'un penaltı noktasının yakınından bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, kaleci Beto'nun kollarının altından filelere gitti: 2-0.
56. dakikada Kasımpaşa üçüncü gole çok yaklaştı. Eduok'un ceza sahası dışı sağ çaprazdan yaptığı ortada Trezeguet'nin altıpasın önünde bekletmeden yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, sol direğe çarparak dışarı çıktı.
57. dakikada Popov, ceza sahası dışı sağ çaprazdan ortasını çıkardı. Diagne'nin ceza alanında yaptığı kafa vuruşunda kaleci Beto, uçarak topa müdahale etti. Ardından Trezeguet'nin dönen topa müdahalesinde Beto, bu kez meşin yuvarlağı kornere çelerek golü önledi.
GOL 69. dakikada Göztepe farkı 1'e indirdi. Yasin Öztekin'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta meşin yuvarlak, kaleci Ramazan'ın solundan ağlarla buluştu: 2-1.
GOL 84. dakikada Kasımpaşa farkı tekrar 2'ye çıkardı. Tarkan Serbest'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Trezeguet, koşusuna devam etti. Mısırlı oyuncunun Reis'i çalımladıktan sonra sol çaprazda ceza sahasına girmeden yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, uzak köşeden filelere gitti: 3-1.
88. dakikada Berkay Emir'in sol kanattan yaptığı ortada Gouffran'ın altıpas çizgisinden yaptığı kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Tarkan Serbest, Sadiku, Eduok (Dk. 89 Koita), Pavelka (Dk. 79 İlhan Depe), Trezeguet (Dk. 90 Özgür Çek), Diagne
Göztepe: Beto, Gassama (Dk. 35 Gouffran), Titi, Reis, Traore (Dk. 17 Berkan Emir), Alpaslan Öztürk (Dk. 83 Deniz Kadah), Borges, Tayfur Bingöl, Castro, Yasin Öztekin, Jerome
Goller: Dk. 21 ve Dk. 47 Eduok, Dk. 84 Trezeguet (Kasımpaşa) Dk. 69 Yasin Öztekin (Göztepe)
Sarı kart: Dk. 19 Ben Youssef (Kasımpaşa)


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin Açılış Maçında Kazanan Bahçeşehir Koleji

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 2018-2019 sezonunun açılış mücadelesinde Bahçeşehir Koleji, Afyon Belediyespor’u 88-79’luk skorla mağlup etti.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu SPOR’dan da naklen yayınlanan karşılaşmanın ilk yarısını da Bahçeşehir Koleji 32-31 önde kapattı.
Mücadeleden galibiyetle ayrılan Bahçeşehir Koleji’nde Quino Colom, 33 dakika oyunda kaldığı karşılaşmayı 7/10 üç sayı isabetiyle 32 sayı üreterek tamamladı. Ev sahibi ekipte ayrıca; Andy Rautins 17 sayı- 9 ribaunt- 2 asist, Emir Preldzic 13 sayı- 3 ribaunt- 4 asist ve Marcus Sloughter da 9 sayı- 11 ribauntla oynadı.
Afyon Belediyespor’da ise Earl Calloway 19 sayı- 5 ribaunt- 5 asist, Tyrus McGee 15 sayı- 1 ribaunt- 2 asis ve Marco Knight da 11 sayı- 3 ribaunt- 2 asistle maçı tamamladı.
Salon: Darüşşafaka Ayhan Şahenk
Hakemler: Erşan Kartal, Alper Altuğ Köselerli, Musa Kazım Çetin
Bahçeşehir Koleji: Colom 32, Rautins 17, Can Altıntığ, Hakan Yapar 6, Slaughter 9, White 8, Babb 3, Preldzic 13, Hadi Özdemir
Afyon Belediyespor: Mc Gee 15, Knight 11, Calloway 19, Cevher Özer 9, Hagins 9, Cemal Nalga 2, Zelionis 9, Altan Erol 2, Serkan Menteşe 3, Dorukhan Engindeniz
1. Periyot: 20-17
Devre: 32-31
3. Periyot: 60-53

Maçın Ardından

Bahçeşehir Koleji'nin başantrenörü Stefanos Dedas, takım olarak hayallerini gerçekleştirdiklerini ve çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dedas, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Hayallerimiz gerçekleşti. Hedefimiz Süper Lig'de oynamaktı. Süper Lig'de ilk maçımızı kazandık. Çok önemli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı. Müsabakaya iki ayrı açıdan baktıklarını aktaran Dedas, "İlk yarıda mücadele ön plandaydı. Hücum ribauntları olsun, düşük yüzdeler olsun. İlk yarı böyleydi. İkinci yarı oyun açıldı. Şut yüzdeleri arttı. Onlar da kritik atışlar yaptı. Son üç dakika taktiksel anlamda öndeydik. Planımızı uyguladık ve maçı kazandık. Yardımcılarımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum. Bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'de 3 kadro dışı

Fenerbahçe Kulübü, Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Öte yandan Sarı Lacivertlilerde teknik heyetten Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollar ayrıldı.

Konuya ilişkin Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, sezon başından bugüne kadarki gelişmeler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda;
- Futbol A Takımımız teknik heyetinden Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollarını ayırma kararı almıştır.
- Aynı zamanda, Futbol A Takımımız oyuncularından Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın da süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.
Gereken hallerde Kulübümüzün yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini ve lüzum halinde alınan kararlar ile ilgili kamuoyunun gerekli ölçü ve şekilde aydınlatılacağını önemle bildiririz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Şerife Alperi Onar, Galatasaray'da

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, oyun kurucu Şerife Alperi Onar'ı transfer etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Şerife Alperi Onar ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.
2 Ocak 1996 doğumlu Alperi Onar, 163 cm boyunda ve guard pozisyonunda forma giyiyor.
Kariyerine Adana Botaş'ta başlayan Alperi Onar, 2016-17 sezonunda transfer olduğu OGM Ormanspor'da özellikle geçtiğimiz sezon büyük dikkat çekmişti. Ligde sahaya çıktığı 23 maçta ortalama 29 dakika süre alan genç oyuncu 10.2 sayı, 3.1 ribaund ve 2.4 asist ortalamaları tutturmuştu. Aynı zamanda alt yaş gruplarında Türkiye Milli Takım Formasını da terleten oyuncu 2016'daki U20 Avrupa Şampiyonası'nda 7 sayı, 3.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
Genç oyuncumuza Galatasaray'a hoş geldin der, başarılı bir sezon dileriz."

Ryan Babel'e milli davet

Beşiktaş'ta forma giyen Ryan Babel, Hollanda Milli Futbol Takımı'nın Almanya ve Belçika ile oynayacağı maçların kadrosunda yer aldı.

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu'ndan (KNVB) yapılan açıklamaya göre, milli takımın UEFA Uluslar Ligi'nde 13 Ekim'de Almanya ve 16 Ekim'de Belçika ile yapacağı hazırlık maçındaki kadrosu belli oldu.
Beşiktaş'ın 31 yaşındaki kanat oyuncusu Babel'i kadroya alan milli takım teknik direktörü Ronald Koeman, Belçika ekibi Club Brugge'den Arnaut Danjuma Groeneveld ile Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi PSV'den Steven Bergwijn, Denzel Dumfries ve Pablo Rosario'yu da ilk defa kadroya davet etti.
Kadroda şu isimler bulunuyor:
Kaleciler: Marco Bizot (AZ Alkmaar), Jasper Cillessen (Barcelona), Jeroen Zoet (PSV)
Defans: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV), Hans Hateboer (Atalanta Bergamo), Matthijs de Ligt (Ajax), Stefan de Vrij (Inter)
Orta saha: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (Ajax), Davy Pröpper (Brighton), Marten de Roon (Atalanta), Pablo Rosario (PSV), Kevin Strootman (Olympique Marsilya), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)
Forvet: Ryan Babel (Beşiktaş), Steven Bergwijn (PSV), Arnaut Danjuma Groeneveld (Club Brugge), Memphis Depay (Olympique Lyon), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Sevilla)

3. Gençlik Olimpiyatları başlıyor

Arjantin'in ev sahipliği yapacağı 2018 Gençlik Olimpiyatları, 7 Ekim Pazar günü TSİ 02.00'de gerçekleşecek açılış töreniyle başlayacak.

2010'dan itibaren dört yılda bir organize edilen Gençlik Olimpiyatları'nın 3'üncüsü, 7-18 Ekim tarihlerinde başkent Buenos Aires'te düzenlenecek.
206 ülkeden, 15-18 yaş aralığındaki 3 bin 998 sporcunun yer alacağı organizasyonda Türkiye'yi, 17 branşta 29'u kadın, 55 sporcu temsil edecek.
Oyunların açılış töreni, stat yerine Buenos Aires sokaklarında yapılacak. Kentin sembollerinden obeliskin (dikili taş) bulunduğu meydanda düzenlenecek tören, 7 Ekim Pazar günü TSİ 02.00'de başlayacak.
Törende Türk bayrağını, 2018 Avrupa Yıldızlar Şampiyonası'nda gümüş, 2017 Dünya Yıldızlar Şampiyonası'nda ise bronz madalya kazanan milli judocu Ömer Kemal Aydın taşıyacak.
- Türkiye'nin Gençlik Olimpiyatları karnesi
Gençlik Olimpiyatları tarihinde Türkiye, hem Nanjing 2014 hem de Singapur 2010'a katıldı.

Nanjing 2014'te 42 sporcuyla yarışan milli takım, boksta 2 bronz, güreşte 2 gümüş ve 1 bronz, judoda 1 altın ve 1 bronz, kürekte 1 bronz, tekvandoda 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazandı.

Singapur 2010'da ise 55 sporcuyla mücadele eden Türkiye, boksta 1 gümüş ve 1 bronz, cimnastikte 1 gümüş, eskrimde 1 gümüş, futbolda 1 bronz, güreşte 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz, halterde 1 bronz, judoda 1 bronz, okçulukta 1 bronz, tekvandoda 2 bronz olmak üzere 13 kez kürsüde yer aldı.
Buenos Aires 2018'de yarışacak Türk sporcular şunlar:
Artistik cimnastik: Bora Tarhan, Nazlı Savranbaşı
Atıcılık: Alp Eren Erdur
Atletizm: Özgür Topsakal, Serhat Bulut, Tarık Demir, Berfin Barışer, Batuhan Çakır, İnci Kalkan, Ömer Amaçtan, İlyas Çanakçı, Mehmet Çelik, Ahmet Toyran, Münevver Hancı, Aslan Kağan Kalıntaş, Özlem Becerek, Melih Yersel, Sümeyye Kınar, Ali Berk Erol
Badminton: Nazlıcan İnci
Eskrim: Nisanur Erbil
Güreş: Osman Ayaydın, Vahide Gök, Halil Gökdeniz
Halter: Caner Toptaş, Muhammed Furkan Özbek, Nida Karasakal, Dilara Narin
Judo: Hasret Bozkurt, Ömer Kemal Aydın
Karate: Damla Ocak, Enes Bulut
Kürek: Barış Ertürk, Emre Kubilay Oğuz
Modern pentatlon: Dora Nusretoğlu, Yaren Nur Polat
Okçuluk: Samet Ak, Selin Şatır
Plaj hentbolu: Ayşenur Sormaz, Beyza Karaçam, Beyzanur Türkyılmaz, Ceyhan Coşkunsu, Dilek Yılmaz, Eda Nur Kılıç, Elif Dalkıç, Serap Yiğit, Sude Karademir
Tekvando: Dilara Arslan, Emine Göğebakan
Tenis: Yankı Erel
Yelken: Eda Yavuz
Yüzme: Aleyna Özkan, Gülşen Beste Samancı, Demirkan Demir, Efe Turan

A Milli Takımımızın Bosna-Hersek ve Rusya maçları aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımımızın 11 Ekim'de Rize'de Bosna-Hersek'le oynayacağı özel maçın ve 14 Ekim'de Rusya'yla deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 26 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

OyuncuKulübüDoğum TarihiA Milli
Maç/Gol
İlk A Millilik Tarihi
KALECİ
Gökhan AkkanÇaykur Rizespor A.Ş.01.01.1995--
Serkan KırıntılıAtiker Konyaspor15.02.19854/028.05.2018
Sinan BolatRoyal Antwerp FC03.09.19887/010.08.2011
DEFANS
Mehmet Zeki ÇelikLOSC Lille17.02.19972/005.06.2018
Şener ÖzbayraklıFenerbahçe A.Ş.23.01.199018/031.03.2015
Çağlar SöyüncüLeicester City FC23.05.199617/124.03.2016
Ertuğrul ErsoyBursaspor13.02.1997--
Kaan AyhanFortuna Düsseldorf10.11.199415/031.08.2016
Mert MüldürSK Rapid Wien03.04.1999--
Serdar AzizGalatasaray A.Ş.23.10.199016/216.11.2014
Hasan Ali KaldırımFenerbahçe A.Ş.09.12.198926/029.02.2012
Ömer BayramGalatasaray A.Ş.27.07.19913/027.03.2018
ORTA SAHA
Cengiz ÜnderAS Roma14.07.199713/412.11.2016
Serdar GürlerSD Huesca14.09.19915/027.03.2017
Yusuf YazıcıTrabzonspor A.Ş.29.01.199710/011.06.2017
İrfan Can KahveciMedipol Başakşehir FK15.07.19954/023.03.2018
Mahmut TekdemirMedipol Başakşehir FK20.01.19885/031.03.2015
Mehmet TopalFenerbahçe A.Ş.03.03.198680/206.02.2008
Oğuzhan ÖzyakupBeşiktaş A.Ş.23.09.199237/128.05.2013
Okay YokuşluRC Celta de Vigo09.03.199416/117.11.2015
Tarkan SerbestKasımpaşa A.Ş.02.05.19941/028.05.2018
Berkay ÖzcanVfB Stuttgart15.02.19981/001.06.2018
Hakan ÇalhanoğluAC Milan08.02.199435/906.09.2013
Yunus MallıVfL Wolfsburg24.02.199220/113.11.2015
FORVET
Cenk TosunEverton FC07.06.199131/1115.10.2013
Enes ÜnalReal Valladolid CF10.05.19979/031.03.2015

A Milli Takım, 8 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.
Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca bu tesiste sürdürecek A Milli Takım, 10 Ekim'de Rize'ye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 19.45'te başlayacak.
Türkiye ile Bosna-Hersek arasında 11 Ekim'de oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.
A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rize'den Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün bir futbolcusuyla birlikte saat 18.30'da idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Rusya'daki tek çalışmasını da 19.00'da Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak.
Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirecek UEFA Uluslar Ligi müsabakası, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.
A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Seyahat Programı
TarihGüzergahKalkışVarışUçuş No
10 Ekim 2018 Çarşambaİstanbul S. Gökçen (SAW) - Trabzon (TZX)09.3011.00TK3432
12 Ekim 2018 CumaTrabzon (TZX) - Soçi (AER)17.0017.45TK3372
14 Ekim 2018 PazarSoçi (AER) - İstanbul Atatürk (IST)22.4500.35TK3373
Maç Programı

TarihSaatMaçStadyum
11 Ekim 2018 Perşembe20.30Türkiye - Bosna-HersekRize Yeni Şehir Stadyumu (Rize/Türkiye)
14 Ekim 2018 Pazar19.00Rusya - TürkiyeFişt Olimpiyat Stadyumu (Soçi/Rusya)


Basına Açık Antrenman Programı

TarihSaatYerNot
8 Ekim 2018 Pazartesi18.30TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim TesisleriBasına Açık
9 Ekim 2018 Salı18.30TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim TesisleriBasına 15 dakika açık
10 Ekim 2018 Çarşamba20.15Rize Yeni Şehir StadyumuBasına 15 dakika açık
12 Ekim 2018 Cuma10.30Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz TesisleriBasına kapalı
13 Ekim 2018 Cumartesi19.00Fişt Olimpiyat StadyumuBasına 15 dakika açık

Basın Toplantısı Programı

TarihSaatYer
10 Ekim 2018 Çarşamba19.45Rize Yeni Şehir Stadyumu
13 Ekim 2018 Cumartesi18.30Fişt Olimpiyat Stadyumu

NOT: Bültende verilen tüm saatler yereldir. Türkiye ile Rusya arasında saat farkı bulunmamaktadır.

tff.org

Futbolda Haftanın Programı

Futbolda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig, 8. hafta maçlarıyla devam edecek. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 6. hafta karşılaşmaları oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre profesyonel liglerde haftanın maç programı şöyle:
- Spor Toto Süper Lig
5 Ekim Cuma
20.00 Kasımpaşa-Göztepe (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)
6 Ekim Cumartesi
13.30 Kayserispor-Çaykur Rizespor (Büyükşehir Belediye Kadir Has)
16.00 Bursaspor-MKE Ankaragücü (Bursa Büyükşehir Belediye)
16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Aytemiz Alanyaspor (Erzurum Kazım Karabekir)
19.00 Antalyaspor-Galatasaray (Antalya)
7 Ekim Pazar:
13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor (Yeni Malatya)
18.00 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir (Ülker)
19.00 Akhisarspor-Trabzonspor (Spor Toto Akhisar)
20.30 Atiker Konyaspor-Beşiktaş (Konya Büyükşehir Belediye)
- Spor Toto 1. Lig
5 ekim Cuma
19.00 Altay-Gençlerbirliği (İzmir Atatürk)
19.00 Eskişehirspor-Hatayspor (Yeni Eskişehir)
6 Ekim Cumartesi
14.00 Afjet Afyonspor-Kardemir Karabükspor (Zafer)
14.00 Ümraniyespor-Denizlispor (Ümraniye Belediyesi)
19.30 Altınordu-İstanbulspor (Bornova)
7 Ekim Pazar:
14.00 Tetiş Yapı Elazığspor-Gazişehir Gaziantep (Elazığ Atatürk)
16.30 Boluspor-Giresunspor (Bolu Atatürk)
19.30 Adanaspor-Balıkesirspor Baltok (5 Ocak Fatih Terim)
19.30 Osmanlıspor-Adana Demirspor (Osmanlı)
- TFF 2. Lig
- Kırmızı Grup
6 Ekim Cumartesi
15.00 Etimesgut Belediyespor-Bandırmaspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk)
15.30 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Pendikspor (Mümin Özkasap Spor Tesisleri)
7 Ekim Pazar:
14.30 Sivas Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
15.00 BUGSAŞ Spor-Şanlıurfaspor (Ankara OSTİM)
15.00 Zonguldak Kömürspor-Fatih Karagümrük (Karaelmas Kemal Köksal)
15.00 Tuzlaspor-Tarsus İdmanyurdu (Tuzla Belediye)
15.30 Kırklarelispor-Konya Anadolu Selçukspor (Kırklareli Atatürk)
19.00 Kahramanmaraşspor-Tokatspor (Kahramanmaraş 12 Şubat)
19.00 Fethiyespor-Menemen Belediyespor (Fethiye İlçe)
- Beyaz Grup
6 Ekim Cumartesi
15.30 Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Kastamonuspor 1966 (Bodrum İlçe)
7 Ekim Pazar:
14.30 Gaziantepspor-Bayrampaşa (Gaziantep)
14.30 Gümüşhanespor-UTAŞ Uşakspor (Gümüşhane Yenişehir)
14.30 Amed Sportif Faaliyetler-Manisaspor (Seyrantepe Spor Kompleksi)
15.00 Ankara Demirspor-Keçiörengücü (TCDD Ankara Demirspor)
15.30 İnegölspor-Samsunspor (İnegöl İlçe)
15.30 Eyüpspor-Sarıyer (Atatürk Olimpiyat)
15.30 Sancaktepe Belediyespor-Hacettepe (Sancaktepe 15 Temmuz)
19.00 Sakaryaspor-Niğde Anadolu (Yeni Sakarya Atatürk)
- TFF 3. Lig
- 1. Grup
6 Ekim Cumartesi
15.30 Şile Yıldızspor-Batman Petrolspor (Şile)
15.30 Gebzespor-Erzin Belediyespor (Gebze Alaettin Kurt)
7 Ekim Pazar:
14.30 Karbel Karaköprü Belediyespor-Nazilli Belediyespor (Şanlıurfa GAP)
15.00 Nevşehir Belediyespor-Artvin Hopaspor (Nevşehir Gazi)
15.00 Erbaaspor-Yomraspor (Erbaa İlçe)
15.30 Ergene Velimeşespor-Büyükçekmece Tepecikspor (Ergene Velimeşe)
15.30 Silivrispor-Körfezspor (Silivri)
19.00 Tire 1922-Kozan Belediyespor (Tayfur Çiçek)
- 2. Grup
6 Ekim Cumartesi
15.30 Esenler Erokspor-Kemerspor 2003 (Bayrampaşa Çetin Emeç)
15.30 Alibeyköyspor-Düzcespor (Alibeyköy)
15.30 Bergama Belediyespor-Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor (Bergama 14 Eylül)
7 Ekim Pazar:
14.30 Pazarspor-Yeni Orduspor (Hopa İlçe)
14.30 Osmaniyespor-Sultanbeyli Belediyespor (Osmaniye 7 Ocak)
14.30 Ofspor-Adıyaman 1954 (Vali İsmet Gürbüz Civelek)
15.00 Altındağ Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor (Aktepe)
15.00 Kırşehir Belediyespor-Karşıyaka (Kırşehir Ahi)
15.30 Kızılcabölükspor-Elaziz Belediyespor (Kızılcabölük Semt Sahası)
- 3. Grup
6 Ekim Cumartesi
14.30 1461 Trabzon-Cizrespor (Ahmet Suat Özyazıcı)
7 Ekim Pazar:
14.30 Payasspor-Kocaelispor (Payas İlçe)
14.30 Fatsa Belediyespor-Muğlaspor (Fatsa İlçe)
14.30 Anagold 24Erzincanspor-Bayburt İl Özel İdare (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)
15.30 Halide Edip Adıvarspor-Çorum Belediyespor (Esenler)
15.30 Turgutluspor-Karacabey Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül)
15.30 Gölcükspor-Ankara Adliyespor (İhsaniye İlçe)
15.30 Serik Belediyespor-Bağcılarspor (Serik İsmail Oğan)
19.00 Bucaspor-Diyarbekirspor (Yeni Buca)

MotoGP'de heyecan Tayland'da

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı, Tayland'ın ev sahipliğinde 7 Ekim Pazar günü düzenlenecek.

Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonunda sezonun 15. mücadelesi, Tayland'ın Buriram bölgesindeki 4,6 kilometrelik Uluslararası Chang Pisti'nde 26 tur üzerinden yapılacak.
Sıralama turlarının 6 Ekim Cumartesi günü TSİ 10.10'da gerçekleştirileceği yarış, pazar günü TSİ 10.00'da başlayacak.
Geride kalan 14 ayağın ardından pilotlar klasmanının ilk 5 sırasında yer alan isimler şöyle:
Pilotlar klasmanı:
1. Marc Marquez (İspanya): 246 puan
2. Andrea Dovizioso (İtalya): 174
3. Valentino Rossi (İtalya): 159
4. Jorge Lorenzo (İspanya): 130
5. Maverick Vinales (İspanya): 130

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2018-2019 sezonu başlıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2018-2019 sezonu 5 Ekim Cuma günü başlayacak.

Ligde ilk haftanın açılış maçı, Bahçeşehir Koleji ile Afyon Belediyespor arasında yapılacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan (TBF) yapılan açıklamaya göre 1. haftanın programı şöyle:

5 Ekim Cuma:

19.00 Bahçeşehir Koleji-Afyon Belediyespor (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Tivibu Spor

6 Ekim Cumartesi:

13.00 Darüşşafaka Tekfen-Gaziantep Basketbol (Volkswagen Arena)

15.15 Pınar Karşıyaka-TOFAŞ (Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka)

17.30 Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan (Ülker Spor ve Etkinlik)

7 Ekim Pazar:

13.00 Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Türk Telekom (Sakarya)

15.15 Galatasaray-Anadolu Efes (Sinan Erdem) Tivibu Spor

17.30 Banvit-Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol (Banvit Kara Ali Acar)

Bu arada, TBF, ligin ilk hafta programında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçının cumartesi günü yapılacağını duyurmuş ancak Trabzon ekibi ligden çekildiğini açıklamıştı.

Formula 1'de sıradaki durak Japonya

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Japonya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun 17. yarışıyla sürecek.

Japonya'nın Suzuka kentiyle aynı adı taşıyan 5,807 kilometrelik pistte 53 tur üzerinden yapılacak yarışın sıralama turları, 6 Ekim Cumartesi günü TSİ 09.00'da başlayacak. Yarış ise 7 Ekim Pazar günü TSİ 08.10'da gerçekleştirilecek.
Sezonun sondan 5. mücadelesi, Mercedes'in şampiyona lideri sürücüsü Lewis Hamilton'ın 50 puan arkasındaki Ferrari takımından Sebastian Vettel'in iddiasını sürdürmesi için büyük önem taşıyor.
Önceki yarışlarda Lewis Hamilton 8, Sebastian Vettel 5, Red Bull-TAG Heuer sürücülerinden Daniel Ricciardo 2, Max Verstappen ise bir kez podyumun zirvesine çıkmıştı.


06 EKİM 2018 CUMARTESİ


09:00 Formula 1 Japonya GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV

07 EKİM 2018 PAZAR


08:10 Formula 1 Japonya GP formula1lastik İdman TV


Japonya Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:
- Pilotlar klasmanı
1. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 306 puan
2. Sebastian Vettel (Almanya): 256
3. Valtteri Bottas (Finlandiya): 189
4. Kimi Raikkonen (Finlandiya): 186
5. Max Verstappen (Hollanda): 158
- Takımlar klasmanı
1. Mercedes: 495 puan
2. Ferrari: 442
3. Red Bull: 292
4. Renault: 91
5. Haas: 80

05-06-07-08 Ekim 2018 TV'de Spor Ekranı


05 EKİM 2018 CUMA
16:45 Levante - Alanya Bld. Alanya Plaj Futbolu Kupası top_futbol TRT Spor
17:00 Zira - Qabala Azerbaycan Premier Ligi top_futbol CBC Sport
19:00 Afyon Bld. - Bahçeşehir Klj Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
19:00 Neftçi Bakü - Sabah Bakü Azerbaycan Premier Ligi top_futbol CBC Sport
21:30 Werder Bremen - Wolfsburg Bundesliga top_futbol İdman TV
22:00 Athletic Bilbao - Real Sociedad La Liga top_futbol CBC Sport
06 EKİM 2018 CUMARTESİ
09:00 Formula 1 Japonya GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV
14:00 Girona - Eibar La Liga top_futbol CBC Sport
16:45 Alanya Bld. - Sporting Lisbon Alanya Plaj Futbolu Kupası top_futbol TRT Spor
17:00 Leicester - Everton İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
19:00 Udinese - Juventus Serie A top_futbol CBC Sport
19:30 Manchester United - Newcastle United İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
21:30 Empoli - Roma Serie A top_futbol CBC Sport
07 EKİM 2018 PAZAR
04:40 Türkiye - Rusya FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası top_voleybol TRT Spor
08:10 Formula 1 Japonya GP formula1lastik İdman TV
13:00 Valladolid - Huesca La Liga top_futbol CBC Sport
14:00 Fulham - Arsenal İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
15:15 Galatasaray - Anadolu Efes Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
16:00 Milan - Chievo Serie A top_futbol CBC Sport
16:15 Southampton - Chelsea İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
18:30 Liverpool - Manchester City İngiltere Premier Lig top_futbol İdman TV
19:00 Napoli - Sassuolo Serie A top_futbol CBC Sport
21:45 Valencia - Barcelona La Liga top_futbol CBC Sport
08 EKİM 2018 PAZARTESİ
07:25 Türkiye - ABD FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası top_voleybol TRT Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta maç sonuçları

UEFA Avrupa Ligi 2018-2019 sezonu grup aşamasında 2. hafta maçları tamamlandı.

Fenerbahçe, evinde ağırladığı Slovak rakibi Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 52 ve 68'inci dakikalarda Slimani kaydetti.
Malmö deplasmanına çıkan Beşiktaş ise mücadeleden 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Malmö'ye galibiyeti getiren goller 53'üncü dakikada Caner Erkin (KK) ve 76'ncı dakikada ise Rosenberg'ten geldi.
Belçika deplasmanında Standart Liege ile karşılaşan Akhisaspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Standard Liege 3 puanı 17'nci dakikada Emond ve 39'uncu dakikada Djenepo'nun attığı gollerle hanesine yazdırdı. Akhisaspor'un tek golü ise 32'nci dakikada Onur Ayık'tan geldi.
Öte yandan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalya'nın Milan takımı, sahasında Olympiakos'u 3-1 yendi. Hakan Çalhanoğlu 54'üncü dakikada oyuna girerken, 76'ncı dakikada Higuain, 79'uncu dakikada ise Cutrone'ye asist yaparak takımına galibiyeti getiren isimlerden biri olmayı başardı.
UEFA Avrupa Ligi'nde günün sonuçları şu şekilde:
-A Grubu
Zürih - Ludogorets: 1-0
Bayer Leverkusen - AEK Larnaca: 4-2
-B Grubu
Salzburg - Celtic: 3-1
Rosenborg - Leipzig: 1-3
-C Grubu
Zenit - Slavia Prag: 1-0
Bordeaux - Kopenhag: 1-2
-D Grubu
Anderlecht - Dinamo Zagreb: 0-2
Fenerbahçe - Spartak Trnava: 2-0
-E Grubu
Karabağ - Arsenal: 0-3
Vorskla Poltava - Sporting Lizbon: 1-2
-F Grubu
Milan - Olympiakos: 3-1
Real Betis - Dudelange: 3-0
-G Grubu
Glasgow Rangers - Rapid Wien: 3-1
Spartak Moskova - Villarreal: 3-3
- H Grubu
Eintracht Frankfurt  - Lazio: 4-1
Apollon - Olympique Marsilya: 2-2
-I Grubu
Sarpsborg - Genk: 3-1
Malmö - Beşiktaş: 2-0
-J Grubu
Krasnodar - Sevilla : 2-1
Standard Liege - Akhisarspor: 2-1
-K Grubu
Astana - Rennes: 2-0
Jablonec - Dinamo Kiev: 2-2
-L Grubu
Chelsea - Vidi: 1-0
BATE Borisov - PAOK: 1-4