TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

5 Mart 2022 Cumartesi

Galatasaray'a Konya'da şok

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 yenildi. Sarı-kırmızılı ekip, 4 maç sonra sonra mağlup olurken Konya temsilcisi ise 4 haftalık aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Büyükşehir Stadı'nda oyananan mücadelede ev sahibi İttifak Holding Konyaspor, 8. dakikada Ahmed Hassan'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. 20. dakikada ise bu kez Rahmanovic, kafasını konuşturdu ve ev sahibi ekip, skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise iki ekip de girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi ve İttifak Holding Konyaspor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Bu sonuçla 4 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan Konya temsilcisi, puanını 52'ye çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray ise 11. yenilgisini aldı. 4 karşılaşma sonra sahadan puansız ayrılan sarı-kırmızılı ekip, 35 puanda kalırken, üst sıralara yükselme şansını da azalttı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

Galatasaray, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanyol ekibi Barcelona'ya konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL: 8. dakikada Konyaspor öne geçti. Bytyqi'nin ceza alanı sol çaprazından ortasında arka direkteki Ahmed Hassan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0

GOL: 20. dakikada ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Bytyqi'nin sol taraftan kullandığı kornerde iyi yükselen Adil Demirbağ'ın kafa vuruşunda, top üst direkten döndü. Dönen topu Rahmanovic kafayla ağlara gönderdi: 2-0

36. dakikada Rahmanovic'in ceza yayı üzerinden şutunda top, kaleci Pena'da kaldı.

İlk yarının kalan bölümünde başka pozisyon olmadı ve ev sahibi ekip, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

47. dakikada Emre Kılınç'ın ceza sahası içinden şutunda, kaleci Sehic gole izin vermedi.

48. dakikada Rahmanovic, ceza yayı önünde Ahmed Hassan'ı topla buluşturdu. Bu oyuncunun şutunda, kaleci Pena topa hakim oldu.

60. dakikada Van Aanholt'un sağ taraftan kullandığı köşe atışında altıpas üzerinde Soner Dikmen'e çarpan top kornere çıktı.

72. dakikada Van Aanholt'un kullandığı serbest vuruşta Nelsson'un içeriye gönderdiği topa iyi yükselen Berkan Kutlu'nun kafa vuruşunda, kaleci Sehic güçlükle topu çıkardı.

82. dakikada ceza sahasındaki Morutan'ın plasesinde, kaleci Sehic topu yumrukla uzaklaştırdı.

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Ali Şansalan, Ekrem Kan, İlker Takpak

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner Dikmen (Dk. 90+2 Oğulcan Ülgün), Rahmanovic (Dk. 79 Mpoku), Amilton (Dk. 71 Michalak), Bytyqi (Dk. 90+2 Musa Çağıran), Ahmed Hassan (Dk. 71 Cikalleshi)

Galatasaray: Pena, Boey (Dk. 59 Elabdellaoui), Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Pulgar (Dk. 59 Taylan Antalyalı), Berkan Kutlu, Cicaldau (Dk. 59 Babel), Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç (Dk. 79 Morutan), Gomis (Dk. 71 Mustafa Muhammed)

Goller: Dk. 8 Ahmed Hassan, Dk. 20 Rahmanovic (İttifak Holding Konyaspor)

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın 90+6'da attığı golle galip

Rusya Premier Lig'de CSKA Moskova, milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın 90+6'da attığı golle Nizhny'yi 1-0 yendi. Yazıcı, CSKA Moskova ile çıktığı iki maçta iki gol kaydetti.

VEB Arena'da oynanan 20. hafta maçında CSKA Moskova, Nizhny'yi ağırladı.

Yusuf Yazıcı, karşılaşmanın 90+6. dakikasında bulduğu golle CSKA Moskova'yı galibiyete taşıdı. Milli futbolcu, ligde çıktığı iki maçta iki gol kaydetti.

Nizhny'de Akos Kecskes, 42. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla 36 puana ulaşan CSKA Moskova, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Nizhny ise 22 puanla 10. basamakta yer aldı.

Karadeniz derbisinde kazanan GZT Giresunspor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında GZT Giresunspor'u konuk etti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren Karadeniz derbisinde 3 puana ulaşan taraf 2-1'lik skorla Giresun temsilcisi oldu.

GZT Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik maçta kazanan 2-1'lik skorla GZT Giresunspor oldu. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 45+1'inci dakikada penaltıdan Chiquinho ve 48'de Hamidou Traore kaydetti.

Çaykur Rizespor'un 14. dakikada Joel Pohjanpalo ile bulduğu gol, kritik müsabakada puan almak için yeterli olmadı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Giresun'da oynanan karşılaşmayı da ev sahibi ekip 2-0 kazanmıştı.

Bu sonucun ardından puanını 32'ye yükselten GZT Giresunspor maç fazlası ve averajla 15. sıraya yerleşti. 

Sahasında öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Rizespor ise maç fazlası ve 23 puanla 19. sırada konumlandı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

17’nci dakikada Mehmet’in ceza sahası sol çaprazından şutunda, top üstten az farkla auta çıktı.

14’üncü dakikada Gedson’un kullandığı köşe vuruşunda, altı pas içerisinde Pohjanpalo’nun kafa şutunda top ağlarla buluştu: 1-0.

21’inci dakikada Chiquinho’nun ceza sahası dışındaki şutunda kaleci Gökhan topu kornere çıkarmayı başardı.

45+1'inci dakikada Holmen’in ceza sahası içerisinde Muhammet’i düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.

45+2'inci dakikada Chiquinho’nun kullandığı penaltı atışında top filelerle buluştu: 1-1.

48’inci dakikada gelişen GZT Giresunspor atağında Sergio’nun pasında ceza sahasında sağ çaprazında topla buluşan Traore’nin şutunda top direk dibinde ağlarla buluştu: 1-2.

49’uncu dakikada ceza sahası içindeki karambolde Chiquinho’nun vuruşunda topu kaleci Gökhan çıkardı.

50’nci dakikada Hayrullah’ın ceza sahası yan çizgisinden gönderdiği topu önüne alan Chiquinho'nun vuruşunda top kaleci Gökhan'da kaldı.

52'nci dakikada Mendes'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte Boyd topu altı pas içerisindeki Sabo'ya indirdi. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Okan çizgide topu çıkardı.

79'uncu dakikada gelişen GZT Giresunspor atağında Diabate sol kanattan yönelerek ceza sahasına girdi. Ön direkte araya giren Phiri topu uzaklaştırdı.

84'üncü dakikada Chiquinho'nun kullandığı köşe vuruşuna ön direkte topu savunma uzaklaştırdı. Ceza yayı önünde topu alan Traore'nin şutunda top üstten auta çıktı.

Karşılaşma konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.  

Kasımpaşa'dan kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-2 yenen Kasımpaşa kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet aldı. İstanbul ekibi, 4 maçlık aradan sonra galip gelirken İzmir temsilcisinin mağlubiyet serisi 5'e çıktı.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan ve kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren mücadele gol düellosuna sahne oldu. Konuk Kasımpaşa'nın 3-2'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmaya, 2 gol, 1 asitlik performansıyla İstanbul ekibiden Jackson Muleka damga vurdu.

Kritik maçın 5. dakikasında konuk Kasımpaşa, Jackson Muleka'nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Göztepe bu gole hemen cevap verdi. İzmir ekibinde 7. dakikada sahneye çıkan Di Santo, skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarısı 1-1'lik beraberlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısı adeta golle başladı. 48. dakikada Muleka, hem kendisinin hem de Kasımpaşa'nın 2. golünü kaydetti:  1-2

79'da konuk ekibin 2 golünü atan Muleka'nın pasını iyi değerlendiren Umut Bozok, farkı 2'ye çıkardı: 1-3

Ev sahibi Göztepe, Cherif Ndiaye ile 81. dakikada farkı yeniden 1'e indirdi: 2-3

Kalan sürede başka gol olmadı ve Kasımpaşa, kritik bir galibiyete imza attı.

Kasımpaşa kötü gidişi durdurdu, Göztepe'de kabus sürüyor

Bu sonuçla ligde 4 maç aradan sonra 3 puana ulaşan Kasımpaşa, puanını 32'ye çıkardı ve düşme hattındaki Göztepe ile puan farkını 5'e yükseltti. Kasımpaşa, Göztepe maçına kadarki 4 müsabakada 2 beraberlik ve 2 yenilgi yaşamıştı.

Ligin ikinci devresinde üst üste aldığı 4 galibiyetin ardından kötü sonuçları durduramayan Göztepe ise üst üste 5. yenilgisini yaşadı. Haftayı 27 puanla düşme hattında kapatan Göztepe, en yakın rakipleri Kasımpaşa, GZT Giresunspor ve bir maçı eksik Fraport TAV Antalyaspor'un 5 puan gerisinde yer alıyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL: Karşılaşmanın 5. dakikasında Kasımpaşa öne geçti. Kendi yarı sahasında Obinna'ya yaptığı baskının ardından topu kapan Hajradinovic'in güzel pasıyla hareketlenen Muleka'nın sağ çapraz pozisyondan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğe çarpıp filelerle buluştu: 1-0.

GOL: 7. dakikada Göztepe beraberliği yakaladı. Kasımpaşalı oyuncuların uzaklaştırmak istediği topu kapan Cherif Ndiaye meşin yuvarlağı Di Santo'ya bıraktı. Bu oyuncunun ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top ağlara gitti: 1-1. Golden sonra Cherif Ndiaye'nin Evren Eren Elmalı'ya faul yapma ihtimali nedeniyle pozisyonu VAR'dan izleyen hakem Atilla Karaoğlan gol kararını değiştirmedi.

30. dakikada Cherif Ndiaye'nin pasıyla ceza sahası dışında meşin yuvarlağa sahip olan Tannane'nin şutunda top kaleci Ertuğrul'da kaldı.

43. dakikada Donk'un verdiği pasla ceza sahası dışında topla buluşan Fall'un vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Müsabakanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

GOL: Karşılaşmanın 48. dakikasında Kasımpaşa tekrar öne geçti. Ceza sahası dışından topu kaleye göndermek isteyen Evren Eren Elmalı'nın attığı şutta meşin yuvarlak savunma oyuncularından sekti. Penaltı noktası yakınında topla buluşan Muleka, sol tarafa ilerleyip kaleci İrfan Can'ı geçtikten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2

74. dakikada Umut Bozok'un ceza sahasına girerken attığı şutta kaleci İrfan Can topu kurtardı.

GOL: 79. dakikada Göztepe'de Atınç Nukan ve Moubandje'nin sakatlıkları nedeniyle oyun dışına çıktığı sırada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Muleka'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bozok, meşin yuvarlağı filelere yolladı: 1-3

GOL: 81. dakikada Göztepe farkı 1'e indirdi. Sol kanattan hızlı gelişen Göztepe atağında, Halil Akbunar'ın yaptığı ortada Cherif Ndiaye, savunma oyuncularına rağmen topu filelere gönderdi: 2-3

Karşılaşma, Kasımpaşa'nın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Serkan Olguncan, Bilal Gölen

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Arslanagic, Atınç Nukan (Dk. 78 Yalçın Kayan), Angel, Kerim Alıcı, Obinna, Aytaç Kara (Dk. 80 Soner Aydoğdu), Moubandje (Dk. 80 Berkan Emir), Tannane (Dk. 73 Jahovic), Cherif Ndiaye, Di Santo (Dk. 46 Halil Akbunar)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Donk, Tarkan Serbest, Evren Eren Elmalı, Fall (Dk. 66 Umut Bozok), Doğucan Haspolat, Eysseric (Dk. 89 Rayane Aabid), Hajradinovic (Dk. 89 Spajic), Mortadha, Muleka (Dk. 82 Ahmet Emin Engin)

Goller: Dk. 5 ve 48 Muleka, Dk. 79 Umut Bozok (Kasımpaşa), Dk. 7 Di Santo, Dk. 81 Cherif Ndiaye (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 32 Aytaç Kara, Dk. 62 Angel, Dk. 82 Soner Aydoğdu (Göztepe), Dk. 71 Muleka, Dk. 86 Ertuğrul Taşkıran, Dk. 90+9 Tarkan Serbest (Kasımpaşa)

THY Euroleague'de 28. Haftanın MVP’si Dante Exum

Barcelona'nın Avustralyalı basketbolcusu Dante Exum, THY Euroleague'de haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 28. hafta karşılaşmalarında 31 verimlilik puanına ulaşan Exum, haftanın MVP'si unvanının sahibi oldu.

Exum, takımının sahasında 88-83 kazandığı Monaco maçında 22 sayı, 5 ribauntla oynadı.


Voleybol müsabakalarında HES kodu sorgulaması sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), taraftarların HES kodu sorgulaması yapılmadan salonlara alınacağını duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, salonlarda maske kullanımına devam edileceği ancak seyirciler için HES kodu uygulamasının kaldırıldığı belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

"Aşı Kartları, PCR Testleri ve HES Kodu Sorgulaması Hakkında Önemli Duyuru

02.03.2022 tarihli Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun yapmış olduğu son açıklamalara istinaden;

  • Salonlarımızda maske kullanılmasına devam edilecektir.
  • Seyirci girişlerinde HES kodu uygulaması kaldırılmış olup kontrolü yapılmayacaktır.
  • Bireysel tedbirler alınmaya devam edilecektir.
  • Teknik ekip, sporcu ve personelden hiç aşısı olmayan ve 2 tam doz aşısını tamamlamamış kişiler müsabakadan en fazla 48 saat öncesinde yapılmış PCR test sonucunu federasyonumuza bildireceklerdir.
  • Teknik ekip, sporcu ve personelin Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında takipleri kulüpleri tarafından yapılacaktır.
  • Semptom gösteren kişilerin PCR testi yaptırarak sonucunu federasyonumuza bildirmeleri gerekmektedir.

Kulüplerimize önemle duyurulur."

 

MotoGP'de yeni sezon heyecanı

Dünyanın en çok takip edilen motor sporları organizasyonlarından MotoGP'de 2022 sezonu, bugün Katar Grand Prix'si ile başlayacak.

Katar'ın Losail şehriyle aynı adı taşıyan 5,4 kilometre uzunluğundaki pistte, pazar günü 22 tur üzerinden yapılacak yarış, TSİ 18.00'de start alacak.

Endonezya ile Finlandiya'nın etaplara yeni eklendiği organizasyon, takvimde bir değişiklik yaşanmazsa 6 Kasım'da İspanya'nın Ricardo Tormo Pisti'ndeki yarışla sona erecek.

MotoGP'de geçen yıl Yamaha'nın 22 yaşındaki Fransız pilotu Fabio Quartararo şampiyonluk ipini göğüslemişti.

MotoGP'de 2022 sezonunun takvimi şöyle:

Etap

Tarih

Ülke

Pist

1

6 Mart

Katar

Losail

2

20 Mart

Endonezya

Mandalika

3

3 Nisan

Arjantin

Termas de Rio Hondo

4

10 Nisan

ABD

Americas

5

24 Nisan

Portekiz

Algarve

6

1 Mayıs

İspanya

Jerez

7

15 Mayıs

Fransa

Le Mans

8

29 Mayıs

İtalya

Mugello

9

5 Haziran

İspanya

Katalonya

10

19 Haziran

Almanya

Sachsen

11

26 Haziran

Hollanda

Assen

12

10 Temmuz

Finlandiya

Kymi

13

7 Ağustos

Büyük Britanya

Silverstone

14

21 Ağustos

Avusturya

Red Bull Spielberg

15

4 Eylül

İtalya

Misano

16

18 Eylül

İspanya

Aragon

17

25 Eylül

Japonya

Twin Motegi

18

2 Ekim

Tayland

Chang

19

16 Ekim

Avustralya

Phillip Adası

20

23 Ekim

Malezya

Sepang

21

6 Kasım

İspanya

Ricardo Tormo

NBA'de Türk derbisi (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Furkan Korkmaz ile Cedi Osman'ın karşı karşıya geldiği maçta Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers'ı 125-119 yendi.

NBA'e 9 karşılaşmayla devam edildi. Furkan'ın forma giydiği 76ers, seyircisi önünde Cedi'nin takımı Cavaliers ile oynadığı mücadeleyi kazanarak üst üste 5. galibiyetini aldı.

76ers'ı galibiyete, 33 sayı, 5 asistle oynayan Tyrese Maxey, 25 sayı, 11 asistle "double double" yapan James Harden ve 22 sayı, 9 ribaunt, 5 asist üreten Joel Embiid taşıdı. 7 dakika süre alan Furkan Korkmaz ise skora katkıda bulunamadı.

Cavaliers cephesinde Darius Garland 26 sayı, 19 asist, Isaac Okoro 22 sayı, Jarrett Allen 20 sayı, 7 ribaunt ve kenardan oyuna giren ve 32 dakika süre bulan Cedi Osman 20 sayıyla mücadele etti.



Alperen'in "double double"ı mağlubiyeti önleyemedi

Denver Nuggets, 7 oyuncusunun çift haneli skor ürettiği maçta ağırladığı Houston Rockets'ı 116-101 mağlup etti.

All-star pivotu Nikola Jokic'ten yoksun sahaya çıkan Nuggets'ın skor yükünü, 31 sayı, 9 ribaunt, 3 top çalmayla yıldızlaşan DeMarcus Cousins çekti.

Lig sonuncusu Rockets, arka arkaya 12. maçını kaybetti. Rockets'ta Christian Wood 22 sayı, 10 ribaunt, Alperen Şengün de 11 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptı.



 Sonuçlar

Washington Wizards-Atlanta Hawks: 114-117

Detroit Pistons-Indiana Pacers: 111-106

Philadelphia 76ers-Cleveland Cavaliers: 125-119

Toronto Raptors-Orlando Magic: 97-103

Chicago Bulls-Milwaukee Bucks: 112-118

New Orleans Pelicans-Utah Jazz: 124-90

Oklahoma City Thunder-Minnesota Timberwolves: 101-138

Denver Nuggets-Houston Rockets: 116-101

Phoenix Suns-New York Knicks: 115-114

 

THY Euroleague 2021-2022 Sezonu 28. Hafta Maç Özetleri

3 Mart 2022 Perşembe

19:00 Unics Kazan - LDLC ASVEL Villeurbanne (Askıya Alındı)

20:30 Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 84-79


21:00 Kızıl Yıldız mts - Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz: 86-83


22:00 Alba Berlin - Zalgiris Kaunas: 82-74


22:05 Maccabi Playtika Tel Aviv - Zenit St. Petersburg (Askıya Alındı)

23:00 Barcelona - AS Monaco: 88-83


4 Mart 2022 Cuma

20:00 CSKA Moskova - Real Madrid (Askıya Alındı)

22:00 Panathinaikos OPAP - AX Armani Exchange Olimpia Milano: 75-76


22:45 Bayern Münih - Olympiakos: 88-98


THY Euroleague 28. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2021-2022 sezonu 28. hafta maçları, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi dolayısıyla askıya alınan müsabakalar dışında tamamlandı.

28. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

3 Mart 2022 Perşembe

19:00 Unics Kazan - LDLC ASVEL Villeurbanne (Askıya Alındı)

20:30 Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 84-79

21:00 Kızıl Yıldız mts - Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz: 86-83

22:00 Alba Berlin - Zalgiris Kaunas: 82-74

22:05 Maccabi Playtika Tel Aviv - Zenit St. Petersburg (Askıya Alındı)

23:00 Barcelona - AS Monaco: 88-83

4 Mart 2022 Cuma

20:00 CSKA Moskova - Real Madrid (Askıya Alındı)

22:00 Panathinaikos OPAP - AX Armani Exchange Olimpia Milano: 75-76

22:45 Bayern Münih - Olympiakos: 88-98

Puan Durumu

STakımOGMAYP
1 Barcelona 26 21 5 2103 1912 47
2 Real Madrid 26 20 6 2004 1853 46
3 AX Armani Ex.Olimpia Milano 26 18 8 1911 1832 44
4 AS Monaco 28 14 14 2286 2260 42
5 Olympiakos 25 16 9 1960 1820 41
6 Anadolu Efes 26 14 12 2139 2048 40
7 CSKA Moskova 24 14 10 1940 1896 38
8 Unics Kazan 25 13 12 1889 1847 38
9 Fenerbahçe BEKO 25 12 13 1906 1848 37
10 Zenit St. Petersburg 23 14 9 1692 1683 37
11 Bayern Münih 25 12 13 1863 1863 37
12 Maccabi Playtika Tel Aviv 25 12 13 1969 1988 37
13 Kızılyıldız 26 11 15 1890 1919 37
14 Alba Berlin 26 10 16 1962 2065 36
15 LDLC ASVEL Villeurbanne 26 9 17 1903 2071 35
16 Panathinaikos OPAP 26 7 19 1919 2073 33
17 Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz 26 7 19 1910 2092 33
18Zalgiris Kaunas266201849202532

29. Haftanın Programı

10 Mart 2022 Perşembe

20:45 Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova (Askıya Alındı)

21:00 Kızıl Yıldız mts - Maccabi Playtika Tel Aviv 

22:00 Alba Berlin - Olympiakos 

22:00 LDLC ASVEL Villeurbanne - Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz

22:45 Real Madrid - AX Armani Exchange Olimpia Milano

11 Mart 2022 Cuma

20:00 Zenit St. Petersburg - Panathinaikos OPAP (Askıya Alındı)

21:00 Zalgiris Kaunas - Barcelona 

22:00 AS Monaco - Anadolu Efes 

22:30 Bayern Münih - Unics Kazan (Askıya Alındı)

 

4 Mart 2022 Cuma

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 17 maç sonra kazandı

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini Mounir'in golüyle 1-0 yenen Malatya ekibi ligde 17 maç sonra 3 puanla tanıştı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Rakibini 77. dakikada Mounir'in attığı golle 1-0 mağlup eden Malatya temsilcisi, ligde 17 maç sonra 3 puanla tanıştı. 

Spor Toto Süper Lig'in son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor, bu galibiyetin ardından puanını 20'ye yükseltti.

5 maç sonra sahadan puansız ayrılan Montella'nın öğrencileri ise maç fazlası ve 45 puanla ligin 5. sırasında yer aldı. 

İki takım arasında ligin 9. haftasında Adana'da oynanan müsabakayı da 2-0'lık skorla Yeni Malatyaspor kazanmıştı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada Adana Demirspor'un sol kanattan kullandığı kornerde arka direkteki Samet kafayı vurdu, top yan ağlarda kaldı.

22. dakikada Balotelli'nin kullandığı serbest vuruşta, top direğin yanından auta gitti.

24. dakikada Mounir'in sol kanattan kullandığı kornerde Nshimirimana arka direkte kafayı vurdu, kaleci Muric topu direğin dibinden kornere çeldi.

25. dakikada sol kanattan gelişen Adana Demirspor atağında Kaan Kanak son çizgiye inmeden ortasını yaptı. Kale alanına iyi hareketlenen Balotelli'nin yakın mesafeden dokunuşunda son anda hamle yapan Campi'ye çarpan top üstten kornere gitti.

34. dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Stambouli'nin içeri çevirdiği topu kale alanının hemen önünde kontrol eden Balotelli'nin yakın mesafeden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ertaç'tan döndü.

38. dakikada Mounir ceza alanına girmeden ortaladığı topa penaltı noktasının önünden Nshimirimana kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

62. dakikada Adana Demirspor'da sağ kanattan kullanılan taç atışı sonrası Svensson'la duvar pası yapan Belhanda ceza alanına sokuldu ve kaleye paralel bir top çıkardı. Kale alanı içinde bomboş kalan Balotelli'nin yakın mesafeden gelişine dokunuşunda top üstten auta çıktı.

77. dakikada sağ kanattan atağa çıkan Zeffane'nin içeri çevirdiği topu Tetteh penaltı noktası üzerinden kazandı, boşta kalan topa Mounir sağ ayak içiyle vurdu ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

86. dakikada sağ kanattan hızlı atağa çıkan Yeni Malatyaspor'da, Azubuike'nin içeri çevirdiği topu Tetteh ceza alanı ön çizgisine doğru bıraktı. Mustafa Eskihellaç'ın yerden sert şutunda, kaleci Muric'i geçen top direğin dibine çarpıp auta gitti.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Yasin Kol, İsmail Şencan, Samet Çiçek

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Zeffane, Campi, Haddadi, Karim Hafez, Azubuike, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 90+3 Awuku), Nshimirimana (Dk. 69 Tetteh), Mustafa Eskihellaç, Mounir, Dicko (Dk. 88 Barış Başdaş)

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet Akaydin, Tayyip Talha Sanuç, Kaan Kanak, Stambouli (Dk. 84 Assombalonga), Gökhan İnler (Dk. 61 Belhanda), Yunus Akgün (Dk. 73 Akintola), Vargas, Bjarnason (Dk. 61 Dokovic), Balotelli

Gol: Dk. 77 Mounir (Yeni Malatyaspor)

Sarı kart: Dk. 63 Karim Hafez (Yeni Malatyaspor)

Turkish Airlines Euroleague Final Four'un adresi değişti

Euroleague yönetimi, 2022'deki Turkish Airlines Euroleague Final Four'un Berlin'den alınarak Belgrad'a verildiğini açıkladı.

Turkish Airlines Euroleague, daha önce 2021-2022 sezonunda Final Four organizasyonunun Almanya başkenti Berlin’de düzenleneceğini açıklamıştı fakat yapılan görüşmeler sonrasında Final Four, Almanya’daki pandemi kurallarının Final Four’un seyircisiz veya kısıtlı sayıda seyirci ile oynanmasına neden olacağı gerekçesiyle Berlin’den alındı. Yeni adres ise Belgrad olacak.

Euroleague’den yapılan açıklamaya göre Final Four’a dair tek değişiklik bu da olmayacak. 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonu, alınan karar üzerine 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Belgrad Belediye Başkanı Goran Vesic, geçtiğimiz haftalarda EuroLeague ile birtakım müzakerelerde bulunmuş ve Belgrad’ın, Almanya’daki pandemi kuralları nedeniyle tribünlerde taraftarların yer alması imkansız hâle geleceği için Berlin yerine organizasyonu düzenlemesi teklifini iletmişti. Sırbistan başkentinde ise EuroLeague’e taraftarların aşı sertifikaları ile tribünlerde yer alabileceği garantisi veriliyordu.

Futbolda haftanın programı

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 28, TFF 2. Lig'de 29. hafta müsabakaları yapılacak. TFF 3 Lig'de ise 1. Grup ve 3. Grup'ta 25, 2. Grup'ta 28. hafta maçları oynanacak. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ne de 13. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, liglerde haftanın müsabaka programı şöyle:

Spor Toto Süper Lig

Bugün:

20.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor (Yeni Malatya)

Yarın:

16.00 Çaykur Rizespor-GZT Giresunspor (Çaykur Didi)

16.00 Göztepe-Kasımpaşa (Gürsel Aksel)

19.00 İttifak Holding Konyaspor-Galatasaray (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

6 Mart Pazar:

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Altay (Atatürk Olimpiyat)

19.00 Fenerbahçe-Trabzonspor (Ülker)

19.00 Fraport TAV Antalyaspor-Demir Grup Sivasspor (Antalya)

7 Mart Pazartesi:

20.00 Yukatel Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

20.00 Gaziantep FK-Atakaş Hatayspor (Kalyon)

20.00 Beşiktaş-Medipol Başakşehir (Vodafone Park)

Spor Toto 1. Lig

Bugün:

20.00 Kocaelispor-Ankara Keçiörengücü (Kocaeli) TRT Spor

Yarın:

13.30 Altınordu-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bornova Aziz Kocaoğlu) TRT Spor

16.00 Yılport Samsunspor-Nasadoge Menemenspor (Samsun Yeni 19 Mayıs) TRT Spor

19.00 MKE Ankaragücü-Royal Hastanesi Bandırmaspor (Eryaman) TRT Spor

6 Mart Pazar:

13.30 Adanaspor-Manisa FK (Yeni Adana) TRT Avaz

13.30 Beypiliç Boluspor-Bursaspor (Bolu Atatürk) TRT Spor

16.00 Tuzlaspor-İstanbulspor (Kocaeli) TRT Spor

19.00 Eyüpspor-Bereket Sigorta Ümraniyespor (Eyüp) TRT Spor

7 Mart Pazartesi:

20.00 Balıkesirspor-Altaş Denizlispor (Balıkesir Atatürk) TRT Spor

TFF 2. Lig

Beyaz Grup:

Yarın:

14.00 Pendikspor-Uşakspor (Pendik)

14.00 Akhisarspor-Kırşehir Belediyespor (Spor Toto Akhisar)

14.00 Isparta 32-Nazilli Belediyespor (Isparta Atatürk)

14.00 Tarsus İdman Yurdu-Ankara Demirspor (Tarsus İlçe)

14.00 Anagold 24Erzincanspor-Eskişehirspor (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)

14.00 Karatay Termal 1922 Konyaspor-Teco Karacabey Belediyespor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

14.00 Bucaspor 1928-Şanlıurfaspor (Yeni Buca) TRT Kurdî

14.00 Criptoswaps Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor (Karaelmas K.Köksal)

Kırmızı Grup:

Bugün:

14.30 Ankaraspor-Kahramanmaraşspor (Osmanlı)

14.30 Somaspor-Sivas Belediyespor (Soma Atatürk)

Yarın:

14.00 Silahtaroğlu Vanspor-An Zentrum Bayburt Özel İdare (Van Atatürk)

14.00 Bodrumspor-Sarıyer (Bodrum İlçe)

14.00 Afjet Afyonspor-Diyarbekirspor (Zafer)

14.00 Adıyaman FK-Ergene Velimeşespor (Adıyaman Atatürk)

14.00 Niğde Anadolu FK-Sakaryaspor (Kırşehir Ahi)

14.00 İnegölspor-Turgutluspor (İnegöl İlçe)

14.00 Çorum FK-Etimesgut Belediyespor (Çorum Şehir)

14.00 1461 Trabzon FK-Serik Belediyespor (Ortahisar Yavuz Selim)

TFF 3. Lig

1. Grup:

Yarın:

14.00 Batman Petrolspor-1954 Kelkit Belediyespor (Batman Yeni Şehir)

14.00 Bursa Yıldırımspor-Artvin Hopaspor (Minareli Çavuş)

14.00 Hendekspor-Criptoswaps Çatalcaspor (Hendek Atatürk)

14.00 Arnavutköy Belediyespor-Osmaniyespor (Bolluca)

14.00 Fatsa Belediyespor-Başkent Gözgözler Akademi (Fatsa İlçe)

14.00 Formül Erbaaspor-Bergama Belediyespor (Erbaa İlçe)

14.00 Nevşehir Belediyespor-Kahta 02 (Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha)

14.00 Elazığspor-Sancaktepe FK (Elazığ Doğukent)

14.00 Belediye Kütahyaspor-Karaman Belediyespor (Dumlupınar)

2. Grup:

Yarın:

14.00 Beyoğlu Yeni Çarşı FK-Kuşadasıspor (Maltepe Hasan Polat)

14.00 Darıca Gençlerbirliği-68 Aksaray Belediyespor (Darıca İlçe)

14.00 Gema Polimer Şile Yıldızspor-Hacettepe (Şile)

14.00 Bitexen Düzcespor-Kızılcabölükspor (Düzce 18 Temmuz)

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor (Yeşiltepe)

14.00 Çarşambaspor-Siirt İl Özel İdaresi (Çarşamba Şehir)

14.00 Yomraspor-Alagöz Holding Iğdır FK (Yomra İlçe)

14.00 Kalecik FK-Bayrampaşa (Çubuk İlçe)

14.00 52 Orduspor-Harput Dibek Elazığ Karakoçan (Yeni Ordu)

3. Grup:

Bugün:

14.30 Orduspor 1967-Belediye Derincespor (Yeni Ordu)

Yarın:

13.00 Büyükçekmece Tepecikspor-Ağrı 1970 (Tepecik Şenol Güneş)

14.00 Kardemir Karabükspor-Kırıkkale Büyük Anadolu (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

14.00 Ceyhanspor-Karşıyaka (Ceyhan İlçe)

14.00 Karbel Karaköprü Belediyespor-Modafen (Faruk Çelik)

14.00 Criptoswaps Edirnespor-Çankaya FK (Edirne 25 Kasım)

14.00 Mardin 1969-İçel İdmanyurdu (Mardin 21 Kasım)

14.00 Yeşilyurt DÇ Ofspor-Esenler Erokspor (Of)

14.00 Gümüşhane Sportif Faaliyetler-Fethiyespor (Gümüşhane Yenişehir)

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

A Grubu:

Yarın:

12.00 Beşiktaş Vodafone-Ataşehir Belediyespor (Gebze Alaettin Kurt)

12.00 1207 Antalyaspor-Fenerbahçe (Zeytinköy)

12.00 Amed Sportif Faaliyetler-Kireçburnu (Amedspor)

6 Mart Pazar:

12.00 Kocaeli Bayanlar FK-Fatih Vatanspor (Kavaklı)

12.00 Altay-Hatayspor (Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha)

13.00 Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget-Karadeniz Ereğli Belediyespor (Osmanlı)

B Grubu:

Yarın:

12.00 Konak Belediyespor-Trabzonspor (Atatürk Stadı 1. Nolu Yan Saha)

12.00 Vulfz Fatih Karagümrük-Bitexen Sivasspor (Vefa)

12.00 Hakkarigücü-Çaykur Rizespor (Merzan Şehir)

12.00 Bitexen Adana İdmanyurdu-Yukatel Kayseri Kadın FK (Muharrem Gülergin)

12.00 İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı-ALG Spor (Millet Bahçesi 19 Mayıs)

14.00 Galatasaray Hepsiburada-Dudullu (Florya Metin Oktay Tesisleri)

Los Angeles derbisinin galibi Clippers (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers'ı 132-111 yenen Los Angeles Clippers, derbi rekabetinde üst üste 7. zaferini kazandı.

NBA'e 7 maçla devam edildi. Batı Konferansı'nda oynanan Los Angeles derbisinde ev sahibi Clippers, rakibini 21 sayı farkla mağlup ederek bu sezon 34. galibiyetini aldı. Lakers ise art arda 4. yenilgisini yaşadı.

Clippers'ta Reggie Jackson 36 sayı, 8 ribaunt, 9 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Ivica Zubac 19, Marcus Morris 14 sayı kaydetti.

LeBron James'in 26 sayı, 8 ribaunt, 4 asistlik performans sergilediği Lakers'ta, Russell Westbrook 17 sayı, 8 ribaunt, 3 asist, Carmelo Anthony 13, Malik Monk ve Wayne Ellington 12'şer sayıyla salondan ayrıldı.



Doncic'ten galibiyete 41 sayılık katkı

Dallas Mavericks, sahasında Golden State Warriors'ı 122-113 mağlup ederek üst üste 3, bu sezon 38. galibiyetini elde etti.

Ev sahibi ekipte Luka Doncic 41 sayı, 10 ribaunt, 9 asistle galibiyetin mimarı oldu. Dorian Finney-Smith 18, Spencer Dinwiddie 17 sayı kaydetti.

Jordan Poole'nin 23 sayıyla en skorer isim olduğu konuk takımda Stephen Curry 21, Andrew Wiggins 17 sayıyla oynadı.

Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'in formasını giydiği Doğu Konferanslı lideri Miami Heat, deplasmanda Brooklyn Nets'i 113-107 mağlup etti. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 6 dakika süre alan milli oyuncu 2 sayı, 3 ribauntla maçı tamamladı.



Sonuçlar

Atlanta Hawks-Chicago Bulls:s 130-124

Boston Celtics-Memphis Grizzlies: 120-107

Toronto Raptors-Detroit Pistons: 106-108

Brooklyn Nets-Miami Heat: 107-113

Dallas Mavericks-Golden State Warriors: 122-113

San Antonio Spurs-Sacramento Kings: 112-115

Los Angeles Clippers-Los Angeles Lakers: 132-111

04-05-06-07 Mart 2022 TV'de Spor Ekranı



04 MART 2022 CUMA


07:00 Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası


TRT Spor Yıldız
13:30 Antalya 07 Basketbol - Fenerbahçe Safiport
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket FB TV
14:50 Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası

TRT Spor Yıldız
18:00
Samsunspor - Manisa Büyükşehir Belediyespor
Türkiye Basketbol Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
20:00
Kocaelispor - Ankara Keçiörengücü
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
20:00
Sarıyer Bld. - Mert Grup Sigorta
Misli.com Sultanlar Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
22:45 Inter - Salernitana Serie A top_futbol Türkmen Sport
22:45 Inter - Salernitana Serie A top_futbol CBC Sport

05 MART 2022 CUMARTESİ


06:00 Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası


TRT Spor Yıldız
13:00 OGM Orman - Botaş
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
13:00
VakıfBank - Türk Hava Yolları
Misli.com Sultanlar Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
13:30 Altınordu - Büyükşehir Belediye Erzurumspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
14:00 Bucaspor 1928 - Şanlıurfaspor
TFF 2. Lig top_futbol TRT Kurdî
15:30 Fenerbahçe Opet - Kuzeyboru Misli.com Sultanlar Ligi top_voleybol FB TV
15:30 Fulham - Blackburn
İngiltere Championship top_futbol Türkmen Sport
16:00 Yılport Samsunspor - Nasadoge Menemenspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
16:00
Buz Beykoz GSK - Buz Adam GSK
Intercity Buz Hokeyi Süper Ligi buzhokeyi10x10 TRT Spor Yıldız
16:30 Nesibe Aydın - Galatasaray
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
17:30 Bayern Münih - Bayer Leverkusen
Bundesliga top_futbol Türkmen Sport
18:00 Aston Villa - Southampton
İngiltere Premier Lig top_futbol A Spor
18:15 AÇIKLANMADI La Liga top_futbol CBC Sport
19:00 MKE Ankaragücü - Royal Hastanesi Bandırmaspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
20:00 Büyükçekmece Basketbol - Bahçeşehir Koleji
ING Basketbol Süper Ligi top_basket İdman TV
20:00 AÇIKLANMADI
La Liga top_futbol CBC Sport
20:00 Roma - Atalanta
Serie A top_futbol Türkmen Sport
20:30 Liverpool - West Ham United
İngiltere Premier Lig top_futbol İctimai TV
23:00 Real Madrid - Real Sociedad La Liga top_futbol CBC Sport
23:00 Real Madrid - Real Sociedad
La Liga top_futbol Türkmen Sport

06 MART 2022 PAZAR


13:00 Tofaş - Frutti Extra Bursaspor
ING Basketbol Süper Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
13:00 Tofaş - Frutti Extra Bursaspor ING Basketbol Süper Ligi top_basket İdman TV
13:30
Adanaspor - Manisa FK
TFF 1. Lig top_futbol TRT Avaz
13:30 Beypiliç Boluspor - Bursaspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
14:15 PSV Eindhoven - Heracles
Eredivisie top_futbol Türkmen Sport
15:30 Antwerp - Beerschot
Belçika Pro League top_futbol Tivibu Spor
15:30
Fenerbahçe Beko - Semt77 Yalovaspor
ING Basketbol Süper Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
16:00 Tuzlaspor - İstanbulspor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
17:00 Türk Telekom - Anadolu Efes
ING Basketbol Süper Ligi top_basket İdman TV
18:15 Elche - Barcelona
La Liga top_futbol Türkmen Sport
19:00 İzlanda - Türkiye
2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri top_hentbol TRT Spor Yıldız
19:00 Eyüpspor - Bereket Sigorta Ümraniyespor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
19:30 Manchester City - Manchester United
İngiltere Premier Lig top_futbol İctimai TV
20:00 Juventus - Spezia
Serie A top_futbol Türkmen Sport
20:15 Pınar Karşıyaka - Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket
ING Basketbol Süper Ligi top_basket İdman TV
20:30 Celta Vigo - Mallorca La Liga top_futbol CBC Sport
22:45 Napoli - Milan
Serie A top_futbol Türkmen Sport
22:45 Napoli - Milan Serie A top_futbol CBC Sport

07 MART 2022 PAZARTESİ


11:00 Dünya Snooker Turu


TRT Spor Yıldız
15:00 Arkas Spor - Sorgun Belediyespor
AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
15:00 Arkas Spor - Sorgun Belediyespor AXA Sigorta Efeler Ligi top_voleybol İdman TV
18:00 Kocaeli BŞB Kağıtspor - HDI Sigorta Antalya Güneşi
Türkiye Basketbol Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
20:00 Balıkesirspor - Altaş Denizlispor
TFF 1. Lig top_futbol TRT Spor
22:50AÇIKLANMADISerie A top_futbol CBC Sport