TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

30 Temmuz 2022 Cumartesi

Almanya Süper Kupası'nda şampiyon Bayern Münih

Bayern Münih, Almanya Süper Kupa finalinde RB Leipzig'i 5-3 mağlup etti.

Almanya Süper Kupası, RB Leipzig'i 5-3 yenen Bayern Münih'in oldu.

Leipzig şehrindeki Red Bull Arena'da oynanan mücadelede Bavyera temsilcisine 10. şampiyonluğu getiren golleri Jamal Musiala, Sadio Mane, Benjamin Pavard, Serge Gnabry ve Leroy Sane attı.

Süper Kupa finalinde ilk kez boy gösterin Leipzig'in golleri ise Marcel Halstenberg, Christopher Nkunku ve Dani Olmo'dan geldi.

Hollanda Süper Kupası'nda şampiyon PSV Eindhoven

Hollanda Süper Kupa finalinde Ajax'ı 5-3 yenen PSV Eindhoven, kupayı müzesine götürdü.

Başkent Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da oynanan maçta, son lig şampiyonu Ajax ile Hollanda Kupası şampiyonu PSV Eindhoven karşı karşıya geldi.

PSV Eindhoven'a kupayı getiren golleri Guus Til (3), Cody Mathes Gakpo ve Xavi Simons atarken, Ajax'ın gollerini Steven Bergwijn, Antony ve Muhammed Kudus kaydetti.

Teknik direktörlüğe Ruud van Nistelrooy'u getiren PSV Eindhoven, kupayı 13. kez kazanma başarısı gösterdi.

Turkcell Süper Kupa 2022 Trabzonspor'un

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa'da Ziraat Türkiye Kupası'nın son sahibi Demir Grup Sivasspor'u 4-0 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı.

Turkcell Süper Kupa maçında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetti.

Mücadele, 4-0'lık Trabzonspor üstünlüğüyle noktalandı.

Bordo-mavili ekip perdeyi 37. dakikada açtı. Köşe vuruşunda gelen topa gelişine vuran Cornelius, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 50. dakikasında bir kez daha Cornelius sahneye çıktı. Danimarkalı golcü, kaleci Ali Şaşal'ın hatasını iyi değerlendirdi ve topu boş ağlara gönderdi.

64. dakikada bir başka Danimarkalı fileleri buldu. Fırtına'nın yeni transferi Jens Stryger Larsen, uzak köşeye sert ve düzgün bir vuruşla durumu 3-0 yaptı.

Maçın 76. dakikasında Kouassi'nin kazandırdığı penaltıda topun başına geçen Bakasetas, skoru 4-0'a getirdi.

Mücadelenin 90+4. dakikasında Trabzonspor'da Emrehan, penaltı vuruşunda Ali Şaşal'ı geçemedi.

Bu sonuçla Trabzonspor, tarihinin 3. Turkcell Süper Kupa zaferini elde etmiş oldu.

İlk kez bu finalde boy gösteren Demir Grup Sivasspor sahadan eli boş ayrıldı.

Trabzonspor: 4 - Demir Grup Sivasspor: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Hamsik (Dk. 82 Doğucan Haspolat), Abdülkadir Ömür (Dk. 82 Emrehan Gedikli), Bakasetas, Visca (Dk. 73 Kouassi), Trezeguet (Dk. 73 Siopis), Cornelius (Dk. 58 Djaniny)

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli (Dk. 73 James), Appindangoye (Dk. 62 Kerem Atakan Kesgin), Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Hakan Arslan, Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 81 Goutas), Ulvestad, Gradel (Dk. 81 Ziya Erdal), Yatabare (Dk. 62 Angielski)

Goller: Dk. 37 ve 51 Cornelius, Dk. 64 Larsen, Dk. 76 Bakasetas (Penaltıdan) (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Cornelius, Dk. 90 Emrehan Gedikli (Trabzonspor), Dk. 68 Gradel (Demir Grup Sivasspor)

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız Polonya’yı Mağlup Etti

Ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ay-yıldızlılarımız, ilk maçında karşılaştığı Polonya’yı 94-43'lük skorla yendi.


18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız B Grubu’ndaki ikinci maçında 31 Temmuz Pazar günü saat 20.30’da İspanya ile karşılaşacak. Müsabaka TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti. Ay-yıldızlılarımız karşılaşmanın ilk yarısını 42-27 önde tamamladı.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızda Eray Büyükcangaz 18 ve Samet Yiğitoğlu ile Tan Yıldızoğlu 15'er sayı kaydetti. Polonya’da ise Anthony Wrzeszcz 12 sayıyla oynadı.

FA Community Shield'da Şampiyon Liverpool

İngiltere'de Community Shield mücadelesinde Liverpool, Manchester City'yi 3-1 mağlup ederek kupaya uzandı.

Ada futbolunun son yıllardaki bayrak rekabetinde Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi.

Community Shield için buluşan iki ekibin mücadelesinde kazanan, 3-1'lik skorla Liverpool oldu.

Kırmızılara galibiyeti getiren golleri Trent Alexander-Arnold, Muhammed Salah (P) ve Darwin Nunez kaydetti.

Manchester City adına Julian Alvarez'in tek golü kupa için yetmedi.

Rakibine üç maçtır kaybetmeyen Liverpool, bu sonuçla seriyi dört maça çıkarmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon finalde Leicester'a kaybeden Guardiola'nın öğrencileri, bu organizasyonda üst üste ikinci final mağlubiyetini aldı.

Ozan attı, Hull City sezona galibiyetle başladı

İngiltere Championship'in ilk haftasında Hull City sahasında Bristol City'i 2-1 mağlup etti. Hull'e galibiyeti getiren golleri 72'nci dakikada penaltıdan Ozan Tufan ve 90+4'üncü dakikada Michael Seri kaydetti.

İngiltere Championship'in ilk haftasında Hull City sahasında Bristol City'i konuk etti. Kingston Communications'ta oynanan karşılaşmada konuk ekip, 30'uncu dakikada Weimann'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Hull City, 72'nci dakikada Ozan Tufan'ın penaltıdan kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü ise 90+4'üncü dakikada bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri kaydetti.

Karşılaşmaya ilk 11'den başlayan Ozan Tufan, 73'üncü dakika sahada kaldı. Öte yandan daha önce Türkiye'de Denizlispor'da forma giyen Estupinan da karşılaşmaya 11'de başlarken yerini 64'üncü dakikada Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Tetteh'e bıraktı.

Fenerbahçe'den kadroya dahil edilen Allahyar Sayyadmanesh 84 dakika görev alırken, bir dönem Galatasaray forması giyen Seri de 90 dakika sahada kaldı. 

Macaristan'da pole pozisyonu Russell'ın

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 13. ayağı Macaristan Grand Prix'sinde "Pole" pozisyonunu, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu George Russell kazandı.

Başkent Budapeşte'deki 4,3 kilometrelik Hungaroring Pisti'nde düzenlenen sıralama turlarında 1 dakika 17.377 saniyeyle en iyi dereceye imza atan Russell, kariyerinde ilk kez "Pole" pozisyonunun sahibi oldu.

Ferrari pilotlarından İspanyol Carlos Sainz, Russell'ın 0.044 saniye arkasında ikinciliği, takım arkadaşı Charles Leclerc de 0.190 saniye farkla üçüncülüğü elde etti.

70 tur üzerinden gerçekleştirilecek Macaristan Grand Prix'si yarın TSİ 16.00'da başlayacak.


31 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Formula 1 Macaristan GP formula1lastik Türkmen Sport

Filenin Efeleri Challenger Kupası Finalde

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, FIVB Challenger Kupası'nın yarı final mücadelesinde ev sahibi Güney Kore'yi 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. 

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Güney Kore’nin ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nda yarı finalde ev sahibi Güney Kore’yi 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Filenin Efeleri, finalde 31 Temmuz pazar günü TSİ 09.30’da Küba ile karşılaşacak. FIVB Challenger Kupası’nda şampiyon olan ülke, 2023 FIVB Milletler Ligi’ne katılma hakkı elde edecek.

Güney Kore: 0 - Türkiye: 3

Salon: Seul

Hakemler: Gerard Joseph (Malezya), Myoi Sumie (Japonya)

Güney Kore: Seung-Suk, Subong, Yung-Suk, Min-Ho, Sun-Soo, Gyeong-Bok (Jeong, Kyungmin, Sungjin, Kyumin)

Türkiye: Arslan Ekşi, Vahit Emre Savaş, Baturalp Burak Güngör, Burutay Subaşı, Faik Samet Güneş, Adis Lagumdzija ( Berkay Bayraktar, Volkan Döne, Murat Yenipazar, Mirza Lagumdzija, Yasin Aydın)

Setler: 24-26, 21-25, 22-25

Süre: 91 dakika (31, 28, 32)

Avrupa futbolunda 'süper' cumartesi

Avrupa'da bugün oynanacak Süper Kupa maçlarıyla futbol şöleni yaşanacak. Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor, Liverpool-Manchester City, Ajax-PSV Eindhoven, RB Leipzig-Bayern Münih ve Porto-Tondela karşılaşmalarıyla 5 ülkede Süper Kupa sahiplerini bulacak.

Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya ve Portekiz'de yapılacak 2022-2023 sezonu ön gösterimi niteliğindeki Süper Kupa karşılaşmalarıyla futbol özlemi sona erecek.

Geçen sezon lig ve kupada şampiyonluğa ulaşan söz konusu 5 ülkenin takımları, yenilenmiş kadrolarıyla taraftarlarının karşısına çıkacak.

Liverpool-Manchester City

Günün ilk başlama vuruşu, TSİ 19.00'da İngiltere'de yapılacak. Mücadele, Ercan Taner’in anlatımıyla Tivibu Spor 3 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile Federasyon Kupası'nı kazanan Liverpool, tarihin 100. Community Shield maçında kupayı müzesine götürebilmek için Leicester şehrindeki King Power Stadı'nda mücadele edecek.

Son yıllarda aralarında büyük rekabet oluşan İspanyol teknik direktör Josep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City ve Alman Jürgen Klopp'un görev yaptığı Liverpool, yüksek seyir zevki vadeden Community Shield mücadelesinde sahne alacak.

Raheem Sterling, Gabriel Jesus ve Oleksandr Zinchenko ile vedalaşan, kadrosuna Erling Haaland ve Kalvin Phillips gibi iki önemli ismi katan Manchester City, kupayı 7. defa kazanmaya çalışacak.

Takımdan ayrılan Sadio Mane'nin boşluğunu Darwin Nunez ile dolduran Liverpool ise 2006'dan bu yana hasret kaldığı kupada 16. zaferinin peşinde olacak.

Trabzonspor-Sivasspor

Futbolseverler, saat 20.45'te gözlerini İstanbul'a çevirecek.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Demir Grup Sivasspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacak.

20:45
Trabzonspor - Sivasspor
Turkcell Süper Kupa
top_futbol ATV

Anthony Nwakaeme dışında koruduğu ana kadrosuna Trezeguet, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen gibi eklemeler yapan Trabzonspor, Süper Kupa'yı üçüncü kez kazanmaya çalışacak.

Moussa Konate, Olarenwaju Kayode, Ahmet Oğuz, Fayçal Fajr ile yollarını ayıran ve Murat Paluli, Robin Yalçın, Karol Angielski transferleriyle kadrosuna güç katan Sivasspor ise Süper Kupa'da ilk kez boy gösterecek.

Ajax-PSV Eindhoven

Avrupa futbolunda bir diğer Süper Kupa heyecanı, Hollanda'da yaşanacak.

Karşılaşmaları büyük rekabete sahne olan Ajax ile PSV Eindhoven, başkent Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da karşı karşıya gelecek.

Hollanda'nın efsane futbolcusu Johan Cruyff'un adının verildiği Süper Kupa maçı, TSİ 21.00'de başlayacak.

İki takım da yeni teknik direktörleriyle sezonun ilk kupasını kazanmak için mücadel edecek. Ajax'ta Manchester United'a giden Erik ten Hag'ın yerine Alfred Schreuder, PSV Eindhoven'da ise Benfica'nın başına geçen Roger Schmidt'in yerine Ruud van Nistelrooy yeni sezonda görev alacak.

Lisandro Martinez, Sebastien Haller, Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Nicolas Tagliafico gibi önemli isimlerle yollarını ayıran ve Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Brian Brobbey gibi oyunculara imza attıran lig şampiyonu Ajax, Süper Kupa'da 10. zaferini kazanmayı amaçlayacak.

Takımdan ayrılan geçen sezonun yıldızları Eran Zahavi ve Mario Götze'nin boşluğunu Guus Til ve Luuk de Jong ile dolduran Hollanda Kupası şampiyonu PSV Eindhoven ise Süper Kupa'da 13. kez mutlu sona ulaşmayı hedefleyecek.

RB Leipzig-Bayern Münih

Almanya'da TSİ 21.30'da başlayacak Süper Kupa karşılaşmasında, RB Leipzig ile Bayern Münih mücadele edecek.

Müsabaka, Leipzig şehrindeki Red Bull Arena'da oynanacak.

21:30
RB Leipzig - Bayern Münih
Almanya Süper Kupası top_futbol Türkmen Sport

RB Leipzig'in ilk kez katılacağı Süper Kupa maçında Bayern Münih ise 10. şampiyonluğu için sahne alacak.

Yıldız golcüsü Robert Lewandowski'nin ayrılığına rağmen Matthijs de Ligt, Sadio Mane, Mathys Tel, Ryan Gravenberch ve Noussair Mazraoui transferleriyle gücüne güç katan Bayern Münih, Almanya'daki her organizasyonda olduğu gibi Süper Kupa'da da favori olarak sahaya çıkacak.

Kadronun önemli parçalarından Tyler Adams ve Nordi Mukiele ile yollarını ayıran RB Leipzig ise şu ana kadarki dikkati çeken tek transferi Xaver Schlager ile sezona giriş yapacak.

Porto-Tondela

Günün en son başlayacak Süper Kupa mücadelesi, TSİ 22.45'te Portekiz'in Aveiro şehrinde oynanacak.

Geçen sezon lig ve kupayı kazanan Porto, kupa finalisti Tondela ile Aveiro Belediye Stadı'nda karşılaşacak.

Yeni sezon öncesi Vitinha ve Fabio Vieira'yı yüksek bonservis bedelleriyle gönderen, kadrosuna David Carmo ve Gabriel Veron'u katan Porto, açık ara en başarılı takım olduğu Süper Kupa'yı 23. kez kazanmaya çalışacak.

Portekiz Kupası'nda final oynamasına rağmen ikinci lige düşen ülkenin mütevazı takımlarından Tondela ise tarihinde ilk defa Süper Kupa'da boy gösterecek.

Fenerbahçe, Gustavo Henrique'yi kiraladı

Fenerbahçe, Brezilyalı stoper Gustavo Henrique'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi 1 yıllığına kiraladı.
 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.
 
Gustavo Henrique’ye  ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz."

29 Temmuz 2022 Cuma

Luan Peres resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Luan Peres transferinde oyuncu ve kulübü Marsilya ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin de hazır bulunduğu törende, 28 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Bu arada Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Luan Peres Petroni'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olarak 5.225.000 Avro ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, futbol takımının ve futbolcunun performansına bağlı olarak azami 237.500 Avro bonus bedeli Olympique Marseille Kulübüne ödenecektir. 

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Brezilyalı futbolcunun sağlık kontrolünden geçtiği duyuruldu.

Spor Toto 1. Lig 1-8. hafta programı açıklandı

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk 8 haftalık programı belli oldu. Ligde 2022-2023 sezonu, 12 Ağustos Cuma günü Altay-Yılport Samsunspor maçıyla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, stadyumunda bakım onarım çalışmaları devam eden Bodrumspor, Pendikspor, Sakaryaspor ve Tuzlaspor kulüplerinin stat bilgileri boş bırakılmış olup, ilgili müsabakaların hangi statlarda oynanacağı daha sonra ilan edilecek.

12 Ağustos Cuma günü Altay-Yılport Samsunspor maçıyla başlayacak sezonun ilk 8 haftasının programı şöyle:

- 1. Hafta

12 Ağustos Cuma:

21.00 Altay-Yılport Samsunspor (Alsancak Mustafa Denizli)

13 Ağustos Cumartesi:

17.00 Manisa FK-Boluspor (Mümin Özkasap)

19.15 Çaykur Rizespor-Ankara Keçiörengücü (Çaykur Didi)

21.45 Gençlerbirliği-Altınordu (Eryaman)

21.45 Eyüpspor-Altaş Denizlispor (Eyüp)

14 Ağustos Pazar:

17.00 Bodrumspor-Yeni Malatyaspor (Stadı açıklanmadı)

20.00 Sakaryaspor-Göztepe (Stadı açıklanmadı)

15 Ağustos Pazartesi:

21.00 Adanaspor-Tuzlaspor (Yeni Adana)

21.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Pendikspor (Erzurum Kazım Karabekir)

- 2. Hafta

19 Ağustos Cuma:

21.00 Boluspor-Gençlerbirliği (Bolu Atatürk)

20 Ağustos Cumartesi:

17.00 Tuzlaspor-Beyçimento Bandırmaspor (Stadı açıklanmadı)

19.15 Yılport Samsunspor-Eyüpspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

21.45 Altınordu-Sakaryaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

21 Ağustos Pazar:

17.00 Ankara Keçiörengücü-Bodrumspor (Aktepe)

17.00 Pendikspor-Altay (Stadı açıklanmadı)

19.15 Yeni Malatyaspor-Adanaspor (Yeni Malatya)

21.45 Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Gürsel Aksel)

22 Ağustos Pazartesi:

21.00 Altaş Denizlispor-Çaykur Rizespor (Denizli Atatürk)

- 3. Hafta

26 Ağustos Cuma:

21.00 Eyüpspor-Yeni Malatyaspor (Eyüp)

27 Ağustos Cumartesi:

17.00 Manisa FK-Altaş Denizlispor (Mümin Özkasap)

19.15 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Yılport Samsunspor (Erzurum Kazım Karabekir)

21.45 Boluspor-Altınordu (Bolu Atatürk)

28 Ağustos Pazar:

17.00 Beyçimento Bandırmaspor-Göztepe (Bandırma 17 Eylül)

17.00 Bodrumspor-Adanaspor (Stadı açıklanmadı)

19.15 Gençlerbirliği-Pendikspor (Eryaman)

21.45 Altay-Ankara Keçiörengücü (Alsancak Mustafa Denizli)

29 Ağustos Pazartesi:

21.00 Sakaryaspor-Tuzlaspor (Stadı açıklanmadı)

- 4. Hafta

2 Eylül Cuma:

20.00 Göztepe-Gençlerbirliği (Gürsel Aksel)

3 Eylül Cumartesi:

16.30 Bodrumspor-Eyüpspor (Stadı açıklanmadı)

16.30 Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Stadı açıklanmadı)

20.00 Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor (Yeni Malatya)

4 Eylül Pazar:

16.30 Ankara Keçiörengücü-Sakaryaspor (Aktepe)

16.30 Pendikspor-Boluspor (Stadı açıklanmadı)

20.00 Altaş Denizlispor-Beyçimento Bandırmaspor (Denizli Atatürk)

20.00 Adanaspor-Altay (Yeni Adana)

5 Eylül Pazartesi:

20.00 Yılport Samsunspor-Manisa FK (Samsun Yeni 19 Mayıs)

- 5. Hafta

9 Eylül Cuma:

20.00 Boluspor-Göztepe (Bolu Atatürk)

10 Eylül Cumartesi:

16.30 Beyçimento Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü (Bandırma 17 Eylül)

20.00 Gençlerbirliği-Tuzlaspor (Eryaman)

20.00 Sakaryaspor-Altaş Denizlispor (Stadı açıklanmadı)

11 Eylül Pazar:

16.30 Manisa FK-Yeni Malatyaspor (Mümin Özkasap)

16.30 Çaykur Rizespor-Yılport Samsunspor (Çaykur Didi)

20.00 Eyüpspor-Adanaspor (Eyüp)

20.00 Altay-Bodrumspor (Alsancak Mustafa Denizli)

12 Eylül Pazartesi:

20.00 Altınordu-Pendikspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

- 6. Hafta

16 Eylül Cuma:

20.00 Yeni Malatyaspor-Altay (Yeni Malatya)

17 Eylül Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Aktepe)

16.00 Altaş Denizlispor-Gençlerbirliği (Denizli Atatürk)

19.00 Eyüpspor-Beyçimento Bandırmaspor (Eyüp)

19.00 Adanaspor-Çaykur Rizespor (Yeni Adana)

18 Eylül Pazar:

13.30 Tuzlaspor-Pendikspor (Stadı açıklanmadı)

16.00 Bodrumspor-Manisa FK (Stadı açıklanmadı)

16.00 Yılport Samsunspor-Sakaryaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

19.00 Göztepe-Altınordu (Gürsel Aksel)

- 7. Hafta

1 Ekim Cumartesi:

13.30 Pendikspor-Göztepe (Stadı açıklanmadı)

16.00 Sakaryaspor-Yeni Malatyaspor (Stadı açıklanmadı)

19.00 Altay-Eyüpspor (Alsancak Mustafa Denizli)

19.00 Çaykur Rizespor-Bodrumspor (Çaykur Didi)

2 Ekim Pazar:

13.30 Manisa FK-Adanaspor (Mümin Özkasap)

13.30 Beyçimento Bandırmaspor-Yılport Samsunspor (Bandırma 17 Eylül)

16.00 Boluspor-Tuzlaspor (Bolu Atatürk)

19.00 Altınordu-Ankara Keçiörengücü (Bornova Aziz Kocaoğlu)

3 Ekim Pazartesi:

20.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Altaş Denizlispor (Erzurum Kazım Karabekir)

- 8. Hafta

7 Ekim Cuma:

20.00 Adanaspor-Beyçimento Bandırmaspor (Yeni Adana)

8 Ekim Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Boluspor (Aktepe)

13.30 Bodrumspor-Sakaryaspor (Stadı açıklanmadı)

16.00 Eyüpspor-Manisa FK (Eyüp)

19.00 Yılport Samsunspor-Gençlerbirliği (Samsun Yeni 19 Mayıs)

9 Ekim Pazar:

13.30 Tuzlaspor-Altınordu (Stadı açıklanmadı)

16.00 Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Yeni Malatya)

19.00 Altaş Denizlispor-Pendikspor (Denizli Atatürk)

10 Ekim Pazartesi:

20.00 Altay-Çaykur Rizespor (Alsancak Mustafa Denizli)

Formula 1'de sıradaki durak Macaristan

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 13. yarışı, Macaristan'da düzenlenecek.

Başkent Budapeşte'deki 4,3 kilometrelik Hungaroring Pisti'nde 70 tur üzerinden gerçekleştirilecek Macaristan Grand Prix'sinde sıralama turları yarın TSİ 17.00, yarış ise 31 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.


30 TEMMUZ 2022 CUMARTESİ


17:00 Formula 1
Macaristan GP Sıralama Turları
formula1lastik Türkmen Sport

31 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Formula 1 Macaristan GP formula1lastik Türkmen Sport

Bu sezonki yarışlarda şu ana kadar Max Verstappen (Red Bull) 7, Charles Leclerc (Ferrari) 3, Sergio Perez (Red Bull) ve Carlos Sainz (Ferrari) ise birer yarış galibiyeti elde etti.

Pilotlar ve takımlar klasmanının sıralaması şöyle:

Pilotlar

1 Max Verstappen
Red Bull Racing RBPT 233
2 Charles Leclerc
Ferrari 170
3 Sergio Perez
Red Bull Racing RBPT 163
4 Carlos Sainz
Ferrari 144
5 George Russell
Mercedes 143
6 Lewis Hamilton
Mercedes 127
7 Lando Norris
McLaren Mercedes 70
8 Esteban Ocon
Alpine Renault 56
9 Valtteri Bottas
Alfa Romeo Ferrari 46
10 Fernando Alonso
Alpine Renault 37
11 Kevin Magnussen
Haas Ferrari 22
12 Daniel Ricciardo
McLaren Mercedes 19
13 Pierre Gasly
AlphaTauri RBPT 16
14 Sebastian Vettel
Aston Martin Aramco Mercedes 15
15 Mick Schumacher
Haas Ferrari 12
16 Yuki Tsunoda
AlphaTauri RBPT 11
17 Zhou Guanyu
Alfa Romeo Ferrari 5
18 Lance Stroll
Aston Martin Aramco Mercedes 4
19 Alexander Albon
Williams Mercedes 3
20 Nicholas Latifi
Williams Mercedes 0
21 Nico Hulkenberg
Aston Martin Aramco Mercedes 0


Takımlar

1 Red Bull Racing RBPT 396
2 Ferrari 314
3 Mercedes 270
4 Alpine Renault 93
5 McLaren Mercedes 89
6 Alfa Romeo Ferrari 51
7 Haas Ferrari 34
8 AlphaTauri RBPT 27
9 Aston Martin Aramco Mercedes 19
10 Williams Mercedes 3

Filenin Efeleri, Challenger Kupası’nda Yarı Finalde

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Güney Kore’nin ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Challenger Kupası’ndaki ilk maçında çeyrek finalde Katar’ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Filenin Efeleri, yarı finalde 30 Temmuz Cumartesi günü ev sahibi Güney Kore ile karşılaşacak.

FIVB Challenger Kupası’nda şampiyon olan ülke, 2023 FIVB Milletler Ligi’ne katılma hakkı elde edecek.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-KATAR: 3-1
SALON: Jamsil Students’ Gymnasium
HAKEMLER: Sasiprapa Pimthongkhonburi (Tayland), Toan Phong Nguyen (Avustralya)
TÜRKİYE: Vahit Emre, Arslan, Mirza, Faik Samed, Adis, Burak, Volkan (L), Berkay (L) (Burutay, Murat, Doğukan)
KATAR: Nikola, İbrahim, Mubarak, Renan, Belal, Milos, Sulaiman (L) (Oughlaf, Bojan, Ababacar)
SETLER: 25-23, 25-16, 22-25, 25-15
SÜRE: 1 saat 46 dakika (26′,27′,28′,25′)

29/30/31 Temmuz - 01 Ağustos 2022 TV'de Spor Ekranı






29 TEMMUZ 2022 CUMA


06:00
Türkiye - Katar
FIVB Challenger Kupası Çeyrek Final
top_voleybol TRT Spor
20:00
MKE Ankaragücü - Gençlerbirliği
TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası top_futbol TRT Spor
22:00
Huddersfield Town - Burnley
İngiltere Championship top_futbol Türkmen Sport

30 TEMMUZ 2022 CUMARTESİ


09:30
Türkiye - Güney Kore
FIVB Challenger Kupası Yarı Final
top_voleybol TRT Spor
10:00
Türkiye - Litvanya U21 Kadınlar Avrupa Hokey Şampiyonası Final
TRT Spor Yıldız
13:40 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
14:00
Livingston - Rangers
İskoçya Premiership top_futbol Türkmen Sport
15:00 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
16:00 Yelken Ligi
Plymouth SailGP

TRT Spor Yıldız
16:15 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
17:00 Formula 1
Macaristan GP Sıralama Turları
formula1lastik Türkmen Sport
19:00 Beşiktaş - Sampdoria
Hazırlık Maçı top_futbol TRT Spor
19:30
Middlesbrough - West Bromwich Albion
İngiltere Championship top_futbol Türkmen Sport
20:30 Polonya - Türkiye
2022 FIBA U18 Basketbol Erkekler Avrupa Şampiyonası
top_basket TRT Spor Yıldız
20:45
Trabzonspor - Sivasspor
Turkcell Süper Kupa
top_futbol ATV
21:30
RB Leipzig - Bayern Münih
Almanya Süper Kupası top_futbol Türkmen Sport

31 TEMMUZ 2022 PAZAR


04:00 Danny Garcia - Jose Benavidez Jr.
Boks Gecesi
A Spor
09:30
Küba - Türkiye
FIVB Challenger Kupası Final
top_voleybol TRT Spor
12:00 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
13:30 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
15:00 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
16:00 Formula 1 Macaristan GP formula1lastik Türkmen Sport
16:00 Yelken Ligi
Plymouth SailGP

TRT Spor Yıldız
16:15 Dünya Superbike Şampiyonası


TRT Spor
18:30
Celtic - Aberdeen
İskoçya Premiership top_futbol Türkmen Sport
19:00 İngiltere - Almanya
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası Final

TRT Spor
20:30 Türkiye - İspanya 2022 FIBA U18 Basketbol Erkekler Avrupa Şampiyonası top_basket TRT Spor Yıldız
21:00
PSG - Nantes
Fransa Süper Kupası top_futbol Türkmen Sport

01 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ


20:30 Türkiye - Almanya 2022 FIBA U18 Basketbol Erkekler Avrupa Şampiyonası
top_basket TRT Spor Yıldız

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. eleme turu tamamlandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turuna yükselen takımlar belli oldu.

Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 2. eleme turunun rövanş aşaması da tamamlandı.

İlk maçında 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir, konuk olduğu İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-0'la geçerek 3. eleme turuna çıktı ve İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşti.

İlk karşılaşmayı 3-0 kazanan Arabam.com Konyaspor ise konuk ettiği Belarus temsilcisi BATE Borisov'u bu kez 2-0'la geçerek üst turda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz'un rakibi oldu.

Türk takımlarının yanı sıra  CFR Cluj, AIK, Kİ Klaksvik, Aris, Tobol, Vikingur Reykjavik, Ballkani, Rakow, Fehervar, Paide, Kisvarda, KuPS, Molde, Hibernians, Lech, Gzira, APOEL, Neftçi, CSKA Sofya, Sepsi, Lillestrom, Slavia Prag, Spartak Trnava, Viborg, Riga, Djurgarden, Viking, FCSB, Maccabi Tel Aviv, Universitatea Craiova, Levski, Rapid Wien, Hamrun, Hapoel Beer-Sheva, Young Boys, St. Patrick's, Brondby, Sligo, Vaduz, Antwerp, Petrocub, Cukaricki, Şkendiya, Kyzylzhar, Breidablik, AZ Alkmaar, B36, Zrinjski Mostar, Dunajska Streda, Basel ve Vitoria tur atlayan diğer takımlar oldu.

Alınan sonuçlar ve maç programı şöyle:

28 Temmuz Perşembe:

Astana (Kazakistan)-Rakow (Polonya): 0-1 (0-5)

Kabala (Azerbaycan)-Fehervar (Macaristan): 2-1 (1-4)

Paide (Estonya)-Ararat (Ermenistan): 0-0 penaltılarda 5-3 (0-0)

Kisvarda (Macaristan)-Kairat (Kazakistan): 1-0 (1-0)

Milsami (Moldova)-KuPS (Finlandiya): 1-4 (2-2)

Maccabi Netanya (İsrail)-Medipol Başakşehir: 0-1 (1-1)

Elfsborg (İsveç)-Molde (Norveç): 1-2 (1-4)

Levadia (Estonya)-Hibernians (Malta): 1-1 (2-3)

Dinamo Batum (Gürcistan)-Lech (Polonya): 1-1 (0-5)

Radnicki (Sırbistan)-Gzira (Malta): 3-3 penaltılarda 1-3 (2-2)

APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)-Botev (Bulgaristan): 2-0 (0-0)

Neftçi (Azerbaycan)-Aris (Kıbrıs Rum Kesimi): 3-0 (0-2)

CSKA Sofya (Bulgaristan)-Makedonija (Kuzey Makedonya): 4-0 (0-0)

Olimpija Ljubljana (Slovenya)-Sepsi (Romanya): 2-0 penaltılarda 2-4 (1-3)

Lillestrom (Norveç)-SJK (Finlandiya): 5-2 (1-0)

Slavia Prag (Çekya)-St. Joseph's (Cebelitarık): 7-0 (4-0)

Newtown (Galler)-Spartak Trnava (Slovakya): 1-2 (1-4)

Viborg (Danimarka)-Süduva (Litvanya): 1-0 (1-0)

Riga (Letonya)-Ruzomberok (Slovakya): 2-1 (3-0)

Djurgarden (İsveç)-Rijeka (Hırvatistan): 2-0 (2-1)

Viking (Norveç)-Sparta Prag (Çekya): 2-1 (0-0)

FCSB (Romanya)-Saburtalo (Gürcistan): 4-2 (0-1)

Maccabi Tel Aviv (İsrail)-Zira (Azerbaycan): 0-0 (3-0)

Universitatea Craiova (Romanya)-Vllaznia (Arnavutluk): 3-0 (1-1)

PAOK (Yunanistan)-Levski (Bulgaristan): 1-1 (0-2)

Lechia (Polonya)-Rapid Wien (Avusturya): 1-2 (0-0)

Hamrun (Malta)-Velez Mostar (Bosna Hersek): 1-0 (1-0)

Dinamo Minsk (Belarus)-Hapoel Beer-Sheva (İsrail): 0-1 (1-2)

Arabam.com Konyaspor-BATE Borisov (Belarus): 2-0 (3-0)

Young Boys (İsviçre)-Liepaja (Letonya): 3-0 (1-0)

Mura (Slovenya)-St. Patrick's (İrlanda Cumhuriyeti): 0-0 penaltılarda 5-6 (1-1)

Brondby (Danimarka)-Pogon (Polonya): 4-0 (1-1)

Sligo (İrlanda Cumhuriyeti)-Motherwell (İskoçya): 2-0 (1-0)

Vaduz (Lihtenştayn)-Koper (Slovenya): 1-1 (1-0)

Drita (Kosova)-Antwerp (Belçika): 0-2 (0-0)

Laç (Arnavutluk)-Petrocub (Moldova): 1-4 (0-0)

Cukaricki (Sırbistan)-Racing Union (Lüksemburg): 4-0 (4-1)

Şkendiya (Kuzey Makedonya)-Valmiera (Letonya): 3-1 (2-1)

Osijek (Hırvatistan)-Kyzylzhar (Kazakistan): 0-2 (2-1)

Buducnost Podgorica (Karadağ)-Breidablik (İzlanda): 2-1 (0-2)

Tuzla City (Bosna Hersek)-AZ Alkmaar (Hollanda): 0-4 (0-1)

Tre Fiori (San Marino)-B36 (Faroe Adaları): 0-0 (0-1)

Zrinjski Mostar (Bosna Hersek)-Tirana (Arnavutluk): 3-2 (1-0)

Dunajska Streda (Slovakya)-Vikingur (İzlanda): 2-0 (2-0)

Crusaders (Kuzey İrlanda)-Basel (İsviçre): 1-1 (0-2)

Puskas Akademia (Macaristan)-Vitoria (Portekiz): 0-0 (0-3)

27 Temmuz Çarşamba

Inter Escaldes (Andorra)-CFR Cluj (Romanya): 1-1 (0-3)

AIK (İsveç)-Vorskla (Ukrayna): 2-0 (2-3)

Kİ Klaksvik (Faroe Adaları)-Sutjeska (Karadağ): 1-0 (0-0)

Gomel (Belarus)-Aris (Yunanistan): 1-2 (1-5)

26 Temmuz Salı:

Lincoln (Cebelitarık)-Tobol (Kazakistan): 0-1 (0-2)

TNS (Galler)-Vikingur Reykjavik (İzlanda): 0-0 (0-2)

Ballkani (Kosova)-La Fiorita (San Marino): 6-0 (4-0)

28 Temmuz 2022 Perşembe

Konyaspor rahat turladı

Arabam.com Konyaspor, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında Belarus ekibi BATE Borisov'u 2-0 yenerek bir üst tura çıktı. 

Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında sahasında Belarus takımı BATE Borisov'u 2-0 mağlup ederek 3. tura yükseldi. 

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maçta Yeşil-Beyazlı takımın gollerini 37. dakikada Rahmanovic ve 43. dakikada Calvo attı. Konyaspor'da 74. dakikada Sokol Çikalleshi kırmızı kart gördü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Lihtenştayn'ın Vaduz takımı ile eşleşen temsilcimiz Konyaspor, maçlarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

Maçtan Dakikalar

11. dakikada Guilherme'nin sol kanattan ortasında kaleci Kudravets topu uzaklaştırdı.

12. dakikada Bytyqi'nin sol kanattan ortasında kale sahası içinde Cikalleshi topa dokunamadı.

15. dakikada Gromyko'nun ceza yayının sağ çaprazından sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

18. dakikada Çekiçi'nin pasında Hadziahmetovic'in uzaktan sert şutunda, kaleci Kudravets güçlükle topu kornere çeldi.

21. dakikada sol kanattan çizgiye inen Bytyqi'nin ortasında Muric'in bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Kudravets'te kaldı.

29. dakikada Muric'in kaleye gönderdiği top, kaleci Kudravets'ten döndü. Altıpas üzerinde topla buluşan Çekiçi'nin vuruşunda, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

GOL 37. dakikada Konyaspor öne geçti. Sağ taraftan ceza sahasına giren Muric'in içeriye gönderdiği topun kontrolünü sağlayan Rahmanovic'in dönerek vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0

GOL 43. dakikada yeşil-beyazlı ekip farkı 2'ye çıkardı. Hadziahmetovic'in sol köşe gönderinden kullandığı kornerde, Calvo'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı, Konyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

66. dakikada Çekiçi'nin sağ kanattan pasına hareketlenen Muric'in ayak dışıyla ortasında Cebrail Karayel'in kafa vuruşunda, kaleci Kudravets direk dibinden topu kornere çeldi.

68. dakikada Muhammet Demir'in uzaktan sert şutunda, kaleci Kudravets gole izin vermedi.

72. dakikada Konyaspor sahada 10 kişi kaldı. Cikalleshi'nin rakibine müdahalesinin ardından hakem Novak Simovic, bu oyuncuya 2'nci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma, Konyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Novak Simovic, Nikola Djorovic, Milos Simovic (Sırbistan)

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Calvo (Dk. 69 Kahraman Demirtaş), Guilherme (Dk. 46 Yasir Subaşı), Hadziahmetovic (Dk. 46 Pavicic), Muric, Çekiçi, Rahmanovic (Dk. 59 Muhammet Demir), Bytyqi (Dk. 59 Amilton), Cikalleshi

BATE Borisov: Kudravets, Nechaev (Dk. 46 Oreshkevich), Filipovic, Bordachev (Dk. 50 Bane), Malkevich, Dragun (Dk. 60 Sazonchik), Bacharou, Gromyko, Bessmertny, Milic (Dk. 60 Dostanic), Vasilevich (Dk. 65 Sotnikov)

Goller: Dk. 37 Rahmanovic, Dk. 43 Calvo (Konyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 72 Cikalleshi (Konyaspor)

Sarı kart: Dk. 73 Çekiçi (Konyaspor)

Medipol Başakşehir İsrail'de turladı

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında BATE Borisov'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında deplasmanda İsrail'in Maccabi Netanya takımını 1-0 yenerek 3. tura yükseldi.

Netanya Stadı'nda oynanan müsabakada Medipol Başakşehir'in golünü 9. dakikada Youssouf Ndayishimiye attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda İzlanda'nın Breidablik takımı ile eşleşen temsilcimiz Medipol Başakşehir, maçlarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

Maçtan Dakikalar

GOL 9. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Lima'nın sağ taraftan kullandığı kornerde altıpas önüne gelen topa iyi yükselen Ndayishimiye kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı köşeden ağlara yolladı: 0-1

23. dakikada ev sahibi takım beraberliğe yaklaştı. Itzhak'ın Medipol Başakşehir ceza sahasına gönderdiği yüksek top savunmadan sekti ve Twumasi'nin önünde kaldı. Twumasi'nin penaltı noktası önünden sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Medipol Başakşehir'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

52. dakikada Medipol Başakşehir, ikinci golüne yaklaştı. Okaka ile duvar pası yapan Münir, ceza sahasına girdi. Münir'in aşırtma vuruşunda top, kaleci Nitzan'dan döndü. Yükseklik kazanan topa önce Mahmut, ardından Münir vurdu, kalesine hızlı dönen Nitzan meşin yuvarlağı kontrol etti.

56. dakikada ev sahibi ekip etkili geldi. Hartherz'in sol kanattan yaptığı ortada Itzhak altıpas önünde topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarıya çıktı.

90+2. dakikada Medipol Başakşehir'in sağ kanattan gelişen atağında Deniz'den aldığı pasla sağ taraftan ceza sahasına giren Mahmut, uygun pozisyondaki Crivelli'ye ortasını yaptı. Crivelli'nin sert kafa vuruşunda, kaleci Nitzan son anda topu çeldi. Boşta kalan meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

90+6. dakikada Maccabi Netanya'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Başakşehir ceza sahasında oluşan karambolde Itzhak kafayı vurdu, üst direğe de çarpan top auta gitti.

Mücadeleyi Medipol Başakşehir, 1-0 galip tamamladı.

Maccabi Netanya: 0 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: Netanya
Hakemler: Dario Bel, Marjan Tomas, Kruno Saric (Hırvatistan)
Maccabi Netanya: Nitzan, Konstantini (Dk. 82 Jaber), Shlomo, Sade, Hartherz, Karzev, Avraham (Dk. 58 Berkovits), Takang (Dk. 68 Ashkenazi), Berko (Dk. 58 Zlatanovic), Twumasi, Itzhak
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara (Dk. 63 Ömer Ali Şahiner), Ndayishimiye, Duarte, Lima, Mahmut Tekdemir, Biglia, Serdar Gürler (Dk. 70 Szysz), Aleksic (Dk. 81 Deniz Türüç), Münir (Dk. 71 Berkay Özcan), Okaka (Dk. 81 Crivelli)
Gol: Dk. 9 Ndayishimiye (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 18 Lima, Dk. 36 Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Dk. 68 Sade (Maccabi Netanya)