TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

7 Mart 2020 Cumartesi

Fenerbahçe puanı 90+2'de kurtardı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor ile 90+2'de attığı golle 2-2 berabere kaldı. Zirve yarışında bir yara daha alan sarı-lacivertli ekibin galibiyet hasreti ise 6 maça çıktı.

Ülker Stadı'nda oynan maça iyi başlayan Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın  22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.
Konuk Yukatel Denizlispor 43. dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Fenerbahçe'de penaltı pozisyonunda ceza sahası içinde topa elle dokunan Tolgay Arslan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Penaltı için topun başına geçen Murawski, 45. dakikada skora eşitliği getirdi: 1-1 Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
Konuk Denizlispor Mustafa Yumlu'nun 75. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Fenerbahçe, Serdar Aziz ile 90+2'de eşitliği sağladı: 2-2
Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
Süper Lig'de galibiyet hasreti 6 maça çıkan Fenerbahçe, puanını 40'a yükseltti ve lider Medipol Başakşehir'in 12 puan gerisine düştü.
Son 6 lig maçında 15 puan yitiren sarı-lacivertliler, son galibiyetini 25 Ocak'ta Medipol Başakşehir karşısında almıştı. Yukatel Denizlispor ise puanını 28'e yükseltti.
Fenerbahçe Zeki Murat Göle ile sahaya çıktı
Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Yukatel Denizlispor karşısında takımın başında antrenör Zeki Murat Göle yer aldı.

MAÇAN DAKİKALAR
14. dakikada Yukatel Denizlispor çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Sağdan topla hareketlenen Zeki Yavru'nun ortasında penaltı noktası civarında Barrow'un gelişine vuruşunda, kaleci Altay meşin yuvarlağı ayaklarıyla oyun alanına çeldi.
21. dakikada Mehmet Ekici'nin rakip yarı sahanın ortalarından kullandığı serbest vuruş sonrası, Ozan Tufan'ın penaltı noktası civarında yaptığı kafa vuruşunda, kaleci topu kornere çeldi.
GOL: 22. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Hücum yönünün sağından Mehmet Ekici'nin kullandığı köşe vuruşuna altıpasın gerisinde iyi yükselen Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
24. dakikada soldan Barrow'un ortasında kaleci Altay boşa çıktı. Altay'ı geçen meşin yuvarlak, sağda Aissati'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda Serdar Aziz topu çizgiden çıkardı.
31. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Tolgay Arslan, topu ceza sahası sol çaprazında bulunan Muric'e aktardı. Bu oyuncunun yerden şutunda kalecinin sektirdiği topu savunma kornere uzaklaştırdı.
42. dakikada hakem Zorbay Küçük penaltı kararı verdi. Murawski'nin şutunda top ceza sahası içinde bulunan Tolgay Arslan'ın eline geldi. Meşin yuvarlağın dışarı çıkmasının ardından oyunu durduran Zorbay Küçük, pozisyonu VAR da izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi.
GOL: 45. dakikada Yukatel Denizlispor beraberliği yakaladı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Murawski'nin şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.
Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi.
67. dakikada Serdar Aziz'in uzaktan sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
72. dakikada Zacj'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan yakın direğe şutunda, top yandan dışarı çıktı.
74. dakikada Zeki Yavru'nun ceza sahası dışı sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Altay topu son anda kornere çeldi.
GOL: 75. dakikada Yukatel Denizlispor öne geçti. Sağdan Zeki Yavru'nun ortasına ön direkte Mustafa Yumlu şık bir kafa vuruşu yaptı ve meşin yuvarlağı uzak köşeden filelere gönderdi: 1-2.
90. dakikada Recep Niyaz ile verkaç yaptıktan sonra topla hareketlenen ve kaleciyle karşı karşıya kalan Rodallega, Altay Bayındır'ı geçmek isterken, Altay topa müdahale etti. Pozisyonun devamında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
GOL: 90+2. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Sağdan Tolga Ciğerci'nin kullandığı korner sonrası ön direkte iyi yükselen Serdar Aziz'in kafa vuruşunda, top ağlara gitti: 2-2.
90+3. dakikada hızlı gelişen Yukatel Denizlispor atağında Onazi, meşin yuvarlağı rakip ceza sahasına kadar sürdükten sonra sağdan bindiren Özgür Çek'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleciyi geçen topu Isla çizgiden kornere çeldi.
Maçta başka pozisyon olmadı ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Stat: Ülker
Hakemler: Zorbay Küçük, Mehmet Cem Satman, İlker Takpak
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Serdar Aziz, Gustavo, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 46 Tolga Ciğerci), Mehmet Ekici (Dk. 79 Mevlüt Erdinç), Kruse (Dk. 31 Zajc), Muric
Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Olcay Şahan, Murawski, Aissati (Dk. 87 Sedat Şahintürk), Estupinan (Dk. 72 Özgür Çek), Recep Niyaz, Barrow (Dk. 82 Onazi), Rodallega
Kırmızı kart: Dk. 43 Tolgay Arslan (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 53 Estupinan, Dk. 86 Murawski, Dk. 87 Özgür Çek, Dk. 90 Recep Niyaz (Yukatel Denizlispor), Dk. 54 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 76 Ozan Tufan, Dk. 77 Serdar Aziz, Dk. 86 Tolga Ciğerci, Dk. 90 1 Altay Bayındır (Fenerbahçe)
Goller: Dk. 22 Ozan Tufan, Dk. 90 2 Serdar Aziz (Fenerbahçe), Dk. 45 Murawski (Penaltıdan), Dk. 75 Mustafa Yumlu (Yukatel Denizlispor)

Kastamonu Belediyespor Avrupa'ya veda etti

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk olduğu Macaristan temsilcisi Siofok'a 40-20 yenilerek organizasyona veda etti.

Siofok kentindeki Kiss Szilard Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısı, 19-10 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarısında farkı artıran Siofok, mücadeleden 40-20 galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.
Kastamonu Belediyespor, ilk karşılaşmada da rakibine 38-29 yenilmişti.

Medipol Başakşehir doludizgin

Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 3-0 yenerek üst üste 4. galibiyetine imza atan Medipol Başakşehir, 25. haftayı maç fazlasıyla lider tamamlamayı garantiledi. Göztepe ise yeni stadındaki ilk yenilgisini aldı.

Avrupa kupalarında yoluna devam eden tek Türk takımı olan Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir, Süper Lig’de de fırtına gibi esiyor. Göztepe'yi deplasmanında 3-0 yenen turuncu-lacivertliler, galibiyet serisini 47e çıkardı.
Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 40. dakikasında Senegalli Demba Ba, topu filelere göndererek ilk yarının skorunu belirledi: 0-1
İkinci yarıda bu kez sahneye Enzo Crivelli çıktı. 57. dakikada fileleri sarsan Fransız futbolcu, takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı: 0-2
Müsabakanın 83. dakikasında Epureanu, kırmızı kart gördü ve konuk Başakşehir maçın kalan dakikalarında 10 kişi mücadele etti.
90+3'te İrfan Can Kahveci maçın skorunu ilan etti: 0-3
Bu sonuç ile Başakşehir, puanını 52'ye çıkardı ve maç fazlasıyla 25. haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Göztepe ise bir maç eksik ile 34 puanda kaldı.
Maça Demba Ba Damgaü vurdu

Mücadeleye Demba Ba, 2 asist ve 1 gol ile Demba Ba damga vurdu. Demba Ba, ligde 9. golüne ulaştı. Takımının ikinci golüne imza atan Enzo Crivelli, bu sezon 10. kez gol sevinci yaşadı. İrfan Can Kahveci ise 4. golünü attı.
İki takımdan birer futbolcu cezalı
Göztepe'den Soner Aydoğdu, gördüğü sarı kartla deplasmandaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.
Aynı zamanda ceza sınırında bulunan ve maç içinde sarı kart gören Medipol Başakşehir'den Alexandru Epureanu, oyunun son bölümünde gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın 6. dakikasında hızlı gelişen Göztepe atağında Castro'nun pasıyla topla buluştuktan sonra sol çaprazdan ceza sahasına giren Napoleoni'nin vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
16. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Edin Visca'nın yaptığı ortada ceza alanı içindeki Mahmut Tekdemir ve Epureanu'nun dokunamadığı top doğrudan auta gitti.
27. dakikada sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içindeki Demba Ba'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
36. dakikada Napoleoni'nin pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Tripic'in güzel hareketlerle ilerledikten sonra attığı şutta meşin yuvarlak yandan auta gitti.
GOL: 40. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan Visca'nın yaptığı ortada ceza alanı içindeki Demba Ba, Borges'e rağmen bekletmeden yaptığı güzel vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1
Müsabakanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
53. dakikada sağ çapraz pozisyonda ceza alanı içinde topla buluşan Visca'nın şutunda kaleci Beto meşin yuvarlağı kontrol etti.
GOL: 57. dakikada Medipol Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen atakta Demba Ba, Aleksic'in aktardığı topu sağ çapraz pozisyonda kaleye yönelen Crivelli'ye verdi. Bu oyuncunun ceza sahası içinde topla buluşur buluşmaz yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti: 0-2
83. dakikada Jerome'un yerde kaldığı pozisyonun ardından faul kararı veren hakem Ali Palabıyık, faulü yapan Epureanu'yu son adam olarak değerlendirdi ve oyuncuyu kırmızı kartla cezalandırdı.
85. dakikada Gassama'nın sağ kanattan yaptığı ortada Castro'nun kafa vuruşunda, kaleci Mert topu kornere uzaklaştırdı.
GOL: 90+3. dakikada sağ kanattan hızlı gelişen Medipol Başakşehir atağında İrfan Can Kahveci topla bir süre ilerledikten sonra ceza alanı içinde yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-3
Karşılaşma Medipol Başakşehir'in 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: Gürsel Aksel
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Mustafa Sönmez
Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Borges, Leo, Halil Akbunar (Dk. 60 Wilczek), Soner Aydoğdu, Castro, Serdar Gürler (Dk. 30 Tripic), Napoleoni (Dk. 79 Mossoro), Jerome
Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Visca (Dk. 86 Ponck), Crivelli (Dk. 89 Mehmet Topal), Aleksic (Dk. 83 Berkay Özcan), Demba Ba
Goller: Dk. 40 Demba Ba, Dk. 57 Crivelli, Dk. 90+3 İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir)
Kırmızı kart: Dk. 83 Epureanu (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 16 Soner Aydoğdu (Göztepe), Dk. 42 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir)

Trabzonspor şampiyonluk yarışında yara aldı

Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor, şampiyonluk yarışında yara aldı. 

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısını Trabzonspor 22. dakikada Caleb Ekuban'ın attığı golle 1-0 önde kapattı.
Ev sahibi Gaziantep Futbol Kulübü, 53. dakikada Olarenwaju Kayode ile eşitliği yakaladı: 1-1
Bordo-mavili ekibin  Anthony Nwaekame ile 90+2'de bulduğu gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi.
Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Bu sonuçla bir maçı eksik olan Trabzonspor puanını 49'a çıkardı. Gaziantep Futbol Kulübü ise puanını 32'ye yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada Maxim'in ara pasına hareketlenen ve kaleciyle karşı karşıya kalan Kenan Özer'in şutunda, Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.
6. dakikada Trabzonspor, Nwakaeme ile gole yaklaştı. Sörloth ile verkaç yapan ve bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Nwakaeme'nin vuruşunda, Günay Güvenç'ten seken top kornere çıktı.
GOL: 22. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sağ kanattan çalımlarla çizgiye inen Kamil Ahmet Çörekçi'nin ortasında, kale önünde iyi yükselen Ekuban, şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 0-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı bordo-mavili ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
GOL: 53. dakikada ev sahibi takım eşitliği sağladı. Paslaşarak kullanılan korner atışı sonrası Oğuz Ceylan'ın sağdan ortasında, Kayode altıpas içinde kafayı vurarak topu ağlara gönderdi: 1-1.
72. dakikada ceza yayında topla buluşan Maxim'in vuruşunda, top az farkla dışarıya çıktı.
87. dakikada ev sahibi takım kontratakla gol bulmaya çalıştı. Kayode'nin hızlı pasına Diarra yetişemedi ve kaleci Uğurcan Çakır topu kontrol etmeyi başardı.
90+2. dakikada Trabzonspor'da Nwakaeme topu filelere gönderdi. Ancak VAR uyarısının ardından hakem Halis Özkahya pozisyonu inceledi ve öncesinde faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.
Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Stat: Kalyon
Hakemler: Halis Özkahya, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç
Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kana Bıyık, Djilobodji, Toşca, Oğuz Ceylan, Güray Vural (Dk. 90 Chipsah), Kenan Özer (Dk. 73 Twumasi), Morais, Sousa, Maxim (Dk. 85 Diarra), Kayode
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Campi, Da Costa, Novak, Obi Mikel (Dk. 83 Bilal Başakcıkoğlu), Sosa, Ndiaye (Dk. 61 Guilherme), Ekuban (Dk. 71 Abdülkadir Ömür), Nwakaeme, Sörloth
Goller: Dk. 22 Ekuban (Trabzonspor), Dk. 53 Kayode (Gaziantep FK)
Sarı kartlar: Dk. 26 Sosa, Dk. 42 Obi Mikel, Dk. 57 Da Costa, Dk. 87 Guilherme, Dk. 90 4 Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Dk. 87 Güray Vural, Dk. 90 3 Diarra (Gaziantep FK)

Kadınlar Türkiye Kupası’nda Şampiyon Fenerbahçe Öznur Kablo (Özet)

Kadınlar Türkiye Kupası final mücadelesinde Fenerbahçe Öznur Kablo, İzmit Belediyespor’u 77-61’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Adana’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu Spor’dan da naklen yayınlanan mücadeleyi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF yetkilileri de takip etti.
Mücadeleye Fenerbahçe Öznur Kablo, Olcay Çakır Turgut, Cecilia Zandalasini, Tuğçe Canıtez, Elizabeth Williams ve Kiah Stokes, İzmit Belediyespor Courtney Williams, Gizem Yavuz, Sasa Cado, Özge Kavurmacıoğlu ve Kristine Anigwe beşiyle başladı.
Karşılaşmanın ilk yarısını 33-30 önde tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo’da Alina Iagupova 22, Cecilia Zandalasini 15 ve Chelsea Gray 12 sayıyla oynadı. İzmit Belediyespor’da ise Courtney Williams 28, Kristine Anigwe 19 ve Gizem Yavuz 8 sayıyla mücadeleyi noktaladı.
Kadınlar Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Öznur Kablo’ya şampiyonluk kupası ve madalyalarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Antalyalı ve TBF CEO’su Ömer Onan sundu.
Kupa mücadelesinde final oynama başarısı gösteren İzmit Belediyespor’a ikincilik madalyaları ile finalist şiltini, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Resul Kerse takdim etti.

Final maçının en değerli oyuncusu olan Fenerbahçe Öznur Kablo oyuncusu Tuğçe Canıtez’e ödülünü, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu sundu.

Mücadelenin hakemleri Sami Özel, Turgut Işık ve Tolga Edis’e TBF Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu plaketlerini verdi.
Salon: Adana Atatürk
Hakemler: Sami Özel, Turgut Işık, Tolga Edis
Fenerbahçe Öznur Kablo: Williams 6, İdil Saçalır, Olcay Çakır Turgut 2, Sevgi Uzun 2, Merve Arı, Tuğçe Canıtez 11, Gray 12, Iagupova 22, Zandalasini 15, Esra Ural Topuz 2, Stokes 5
İzmit Belediyespor: Özge Kavurmacıoğlu, Defne Melissa Paylar, Ezgi Manlacı, Williams 28, Emel Sığırcı, Gizem Yavuz 8, Grigalauskyte, Cado 4, Gamze Takmaz 2, Anigwe 19, Melek Yusufoğlu
1. Periyot: 13-17
Devre: 33-30
3. Periyot: 56-44


İstanbul Büyükşehir, Galatasaray HDI Sigorta'yı devirdi

AXA Sigorta Efeler Ligi 21. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2 mağlup etti.

Salon: Haldun Alagaş
Hakemler: Ebru Ayata, Tuncay Sevim
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Samet Yalçın, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Batuhan Avcı, Uğur Güneş, Caner Çiçekoğlu (Beytullah Hatipoğlu, Enaboifo)
Galatasaray HDI Sigorta: Doğukan Ulu, Selçuk Keskin, Burutay Subaşı, Emre Savaş, Venno, Antonov (Onurcan Çakır, Yasin Aydın, Ertuğrul Metin, Van Berkel, Burak Mert)
Setler: 25-22, 26-28, 25-21, 21-25, 15-11
Süre: 141 dakika (27, 34, 29, 32, 19)

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor puanları paylaştı

Süper Lig'in 25. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor sahasında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın 45. dakikasında konuk ekip Bajic'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takıma beraberliği getiren golü 80. dakikada Murat Yıldırım attı.
Mücadelenin 45. dakikasında kırmızı kart gören BtcTurk Yeni Malatyasporlu Chabake, Trabzonspor ile oynanacak olan erteleme maçında forma giyemeyecek. İttifak Holding Konyaspor'da 88. dakikada kırmızı kart gören kaleci Sekan Kırıntılı Fenerbahçe karşısında takımdaki yerini alamayacak.
Bu sonucun ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor puanını 25'e, İttifak Holding Konyaspor ise 23'e yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada sağ kanattan gelişen İttifak Holding Konyaspor atağında Skubic'in ortasında ceza sahasında iyi yükselen Bajic'in altıpas üzerinde kafayla vuruşunu yaptı. Kaleci Farnolle'nin güçlükle çeldiği topu, savunma oyuncuları kornere gönderdi.
26. dakikada Donald'ın pasında topla buluşan Fofana'nın ceza sahası yayı içinde yaptığı vuruşta kaleci Serkan Kırıntılı, soluna gelen meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.
45+3. dakikada konuk takım penaltı kazandı. Sağ kanattan Skubic ortasını yaptı. Arka direkte Bajic, Chebake ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca, hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi ve Faslı futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 45+5. dakikada penaltı atışını kullanan Bajic, topu ağlarla buluşturdu: 0-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
61. dakikada sağdan gelişen ev sahibi ekibin atağında Murat Yıldırım'ın pasında topla buluşan Bifouma'nın sert şutu kaleci Serkan Kırıntılı'nın kucağında kaldı.
65. dakikada Fofana'nın sağdan verdiği pasla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Bifouma'nın vuruşunu kaleci Serkan Kırıntılı güçlükle kornere çeldi.
80. dakikada Gökhan Töre'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşu kaleci Serkan Kırıntılı uzaklaştırdı. Kaleciden dönen topu takip eden Murat Yıldırım, ceza sahasından şutunu çekerek kaleci Serkan Kırıntılı'nın sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluştu: 1-1.
88. dakikada ani gelişen BtcTurk Yeni Malatyaspor atağında Bifouma sağ kanatta taç çizgisine yakın noktada kaleci Serkan Kırıntılı'dan sıyrılmak isterken tecrübeli file bekçisi ceza sahası dışında topa elle müdahale etti. Hakem Cüneyt Çakır Kaleci Serkan Kırıntılı'ya kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi.
Kalan dakikalarında gol sesi çıkmayan karşılaşma 1-1 sona erdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1 - İttifak Holding Konyaspor: 1
Stat: Yeni Malatya
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mustafa Akbaş, Robin Yalçın, Hafez, Murat Yıldırım, Acquah, Gökhan Töre, Donald (Dk. 68 Kjartansson), Fofana (Dk. 90+2 Chaaleli), Umut Bulut (Dk. 57 Bifouma)
İttifak Holding Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Uğur Demirok, Selim Ay, Guilherme, Jonsson, Hadziahmetovic, Shengelia (Dk. 72 Hurtado), Milosevic, Ömer Ali Şahiner (Dk.90 Ertuğrul Taşkıran) Bajic (Dk. 78 Thuram)
Goller: Dk. 45+5 Bajic (Penaltıdan) (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 80 Murat Yıldırım (BtcTurk Yeni Malatyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 45+3 Chebake (BtcTurk Yeni Malatyaspor), Dk. 88 Serkan Kırıntılı (İttifak Holding Konyaspor)
Sarı kart: Dk. 45 Shengelia, Dk. 79 Skubic (İttifak Holding Konyaspor) Dk. 66 Murat Yıldırım (BtcTurk Yeni Malatyaspor)

Fenerbahçe HDI Sigorta liderliği garantiledi

AXA Sigorta Efeler Ligi 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe HDI Sigorta, deplasmanda Arhavi Voleybol'u 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler bu sonuçla ligde normal sezonun bitimine bir hafta kala liderliği garantiledi.

Salon: Arhavi
Hakemler: Kaya Erdem, Sema Kayıkçı
Arhavi Voleybol: Alper Özdemir, Umut Şahin, Berk Özbek, Fatih Cihan, Bilal Tatar, Hamdi Erkan (Salih Özdemir, Tolga Gündoğan, Anıl Tatar)
Fenerbahçe HDI Sigorta: Ferhat Akdeniz, Oğulcan Yatgın, Rossard, Hasan Sıkar, İzzet Ünver, Nwachukwu (Ahmet Karataş, Ter Maat, Oğuzhan Karasu)
Setler: 14-25, 25-27, 21-25
Süre: 79 dakika (21, 31, 27)

THY Euroleague'de 28. Haftanın MVP’si Shane Larkin

Anadolu Efes'in yıldız ismi Shane Larkin, THY Euroleague'de 28. hafta maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Larkin, lacivert-beyazlı ekibin Yunan temsilcisi Olympiakos'u 91-79 yendiği mücadelede 44 verimlilik puanıyla oynayarak 28. haftanın MVP'si unvanını elde etti.
Larkin, karşılaşmada 40 sayı, 3 ribaunt, 5 asistlik performans sergileyerek, bu sezon 6'ncı kez MVP unvanına layık görülürken, Mirsad Türkcan'a ait bir sezonda en fazla MVP seçilen oyuncu rekoruna da ortak oldu.
Barcelona'dan Nikola Mirotic 37 verimlilik puanıyla ikinci, Valencia'dan Bojan Dubljevic ise 31 verimlilik puanıyla üçüncü sırada yer aldı.
Larkin rekoru tekrarladı
Turkish Airlines Euroleague'de bir maçta en fazla üç sayılık basket atan oyuncu rekoruna geçen yıl kasım ayında ortak olan Shane Larkin, bu başarısını tekrarladı.
Larkin, karşılaşmada üç sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 15 atışın 10'unu baskete çevirdi.
Avrupa Ligi'nde bu alandaki rekorun diğer ortağı ise Andrew Goudelock. ABD'li oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 2014 yılında Bayern Münih ile oynanan karşılaşmada üç sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 13 atışın 10'unda isabet bulmuştu.

Beşiktaş evinde mağlup

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 21. hafta maçında Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Beşiktaş'ı 3-1 yendi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçın setleri; 25-21, 19-25, 12-25 ve 15-25 sonuçlandı. Salon: Burhan Felek
Hakemler: Selçuk Görmen, Sadettin Kıral
Beşiktaş: Göknur Silen, Doğa Topçiçek, Bengisu Aygün, Ece Erol, Zuhal Çetin, Lal Akın (Tuğçe Ersan, Gökçe Akkaya, Tuana Öztürk, Ece Uçarı, Zeynep Özgel, Sevval Burnazlar, Zeynep Batmaz, Kardelen Karabıyık)
Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Açelya Özman, İklimya Demir, Bahar Akbay, Elçin Rusut, Zekiye Ünal, Deniz Uyanık (Simay Kurt, Buse Kaygısız, Sedef Öğüt, Dilara Elmacıoğlu)
Setler: 25-21, 19-25, 12-25, 15-25
Süre: 99 dakika (28, 26, 22, 23)

THY Euroleague 2019-2020 Sezonu 28. Hafta Maç Özetleri


Zenit St. Petersburg - Zalgiris Kaunas 76-75


Panathinaikos OPAP - CSKA Moskova 66-97


Real Madrid - Asvel Villeurbanne 87-78


Valencia Basket - AX Armani Exchange Milano 81-83


Khimki Moskova - Fenerbahçe Beko 82-68


Anadolu Efes - Olympiakos 91-79


Kızılyıldız mts - Maccabi FOX Tel Aviv 92-76


Barcelona - Bayern Münih 83-80


KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz - ALBA Berlin 73-72

THY Euroleague 28. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2019-2020 sezonunda 28. hafta maçları tamamlandı ve Anadolu Efes liderliğini sürdürdürdü.

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonuna 28. hafta müsabakalarıyla devam edildi.
Play-off'a kalmayı daha önce garantileyen Anadolu Efes, sahasında Yunan temsilcisi Olympiakos'u 91-79 yendi. Lacivert-beyazlı ekip, galibiyet sayısını 24'e çıkarırken, Olympiakos 16. kez mağlup olarak play-off yolunda ciddi bir yara aldı.
Fenerbahçe Beko, deplasmanda Rusya'nın Khimki takımına 82-68 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, 14 sayı farkla yenilerek olası bir puan eşitliğinde ikili averajı da rakibine kaybetti. Fenerbahçe Beko, ilk maçı İstanbul'da 13 sayı farkla 89-76 kazanmıştı.
Organizasyonda 19. galibiyetine ulaşan Rus ekibi CSKA Moskova, play-off oynamaya hak kazandı.
Larkin rekoru yeniledi
Avrupa Ligi'nde bir maçta en fazla üç sayılık basket atan oyuncu rekoruna geçen yıl kasım ayında ortak olan Shane Larkin, bu başarısını tekrarladı.
ABD'li oyuncu, karşılaşmada üç sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 15 atışın 10'unu baskete çevirdi.
Avrupa Ligi'nde bu alandaki rekor Andrew Goudelock'a aitti. Goudelock, Fenerbahçe formasıyla 2014 yılında yine Bayern Münih ile oynanan karşılaşmada üç sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 13 atışın 10'unda isabet bulmuştu.
28. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
05 Mart 2020 Perşembe
20:00 Zenit St. Petersburg - Zalgiris Kaunas 76-75
22:00 Panathinaikos OPAP - CSKA Moskova 66-97
23:00 Real Madrid - Asvel Villeurbanne 87-78
23:00 Valencia Basket - AX Armani Exchange Milano 81-83
06 Mart 2020 Cuma
20:00 Khimki Moskova - Fenerbahçe Beko 82-68
20:30 Anadolu Efes - Olympiakos 91-79
21:00 Kızılyıldız mts - Maccabi FOX Tel Aviv 92-76
23:00 Barcelona - Bayern Münih 83-80
23:00 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz - ALBA Berlin 73-72

Puan Durumu
G M AS+ YS- AV+/-
1. Anadolu Efes 24 4 2432 2166 266
2. Real Madrid 22 6 2371 2165 206
3. Barcelona 22 6 2357 2193 164
4. CSKA Moskova 19 9 2305 2125 180
5. Maccabi FOX Tel Aviv 19 9 2291 2164 127
6. Panathinaikos OPAP 14 14 2392 2394 -2
7. Khimki Moskova 13 15 2393 2380 13
8. Fenerbahçe Beko 13 15 2153 2188 -35
9. Zalgiris Kaunas 12 16 2213 2142 71
10. Valencia Basket 12 16 2252 2273 -21
11. Olympiakos 12 16 2243 2282 -39
12. AX Armani Exchange Milano 12 16 2163 2236 -73
13. KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 12 16 2059 2155 -96
14. Kızılyıldız mts 11 17 2079 2108 -29
15. LDLC ASVEL Villeurbanne 10 18 2073 2284 -211
16. ALBA Berlin 9 19 2304 2423 -119
17. Bayern Münih 8 20 2064 2281 -217
18. Zenit St Petersburg 8 20 2055 2240 -185


29. Haftanın Programı
12 Mart 2020 Perşembe
20:00 CSKA Moskova - ALBA Berlin
20:30 Anadolu Efes - Valencia Basket
22:05 Maccabi FOX Tel Aviv - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz
22:45 AX Armani Exchange Milano - Olympiakos
23:00 Real Madrid - Kızılyıldız mts

13 Mart 2020 Cuma
20:00 Khimki Moskova - Bayern Münih
20:45 Fenerbahçe Beko - Panathinaikos OPAP
22:45 Asvel Villeurbanne - Zenit St. Petersburg
23:00 Barcelona  - Zalgiris Kaunas 

6 Mart 2020 Cuma

Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe Opet'in Şampiyonlar Ligi maçları Slovenya'da

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan ekipleriyle eşleşen  Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe Opet, koronavirüs salgını nedeniyle rakipleriyle iki maçı da Slovenya'da yapacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), geçtiğimiz hafta oynanması gereken ancak İtalya’da artan koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmalarının, 18-19 Mart tarihlerinde Slovenya’nın Maribor şehrinde oynanacağını açıklandı.
Temsilcilerimiz Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe Opet’in CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmalarının programı şu şekilde:
18 Mart Çarşamba
Fenerbahçe Opet – Igor Gorgonzola Novara
Savino Del Bene Scandicci – Eczacıbaşı VitrA
19 Mart Perşembe
Igor Gorgonzola Novara – Fenerahçe Opet
Eczacıbaşı VitrA – Savino Del Bene Scandicci
* Karşılaşmaların oynanacağı saatler daha sonra belli olacaktır.

Shane Larkin coştu, Anadolu Efes kazandı (Özet)

THY Euroleague'in 28. hafta maçında temsilcimiz Anadolu Efes, Yunanistan'ın Olympiakos takımını 91-79 yendi. Shane Larkin, 40 sayıyla maça damga vuran isim oldu.

Lacivert-beyazlı ekip, galibiyet sayısını 24'e çıkarırken, Olympiakos 16. kez mağlup olarak play-off yolunda ciddi bir yara aldı.
Müsabakaya Buycks ve Papanikolaou'nun 3 sayı çizgisini gerisinden bulduğu isabetli şutlarla başlayan konuk takım, 3. dakikada 13-5 üstünlük kurdu. Pleiss'ın pota altında bulduğu basketlerle oyuna tutunan lacivert-beyazlılar, 5. dakikayı 17-11 geride tamamladı. İyi savunma yapan Anadolu Efes, Micic ve Larkin'in elinden 8-0'lık seri buldu ve 8. dakikanın başında 19-17 öne geçti. Larkin'in 3 sayılık basketleri, Pleiss'ın da pota altındaki etkili oyunuyla kısa sürede farkı açan Anadolu Efes, periyodun son dakikasına 29-19 üstün girdi. Lacivert-beyazlılar, son dakikada rakibinin 4 sayısına engel olamadı ve ilk çeyreği 29-24 önde bitirdi. İlk periyotta dışarıdan 5'te 3 isabet sağlayan Larkin 12, pota altında etkili olan Pleiss ise 11 sayı üreterek ön plana çıktı.
İkinci çeyreğe Micic'in bulduğu 5-0'lık seriyle giren Anadolu Efes, 12. dakikada farkı ikinci kez daha çift hanelere taşıdı: 34-24. Pota altında rakibine büyük üstünlük kuran ev sahibi ekip, 15. dakikayı 12 sayı farkla 40-28 önde tamamladı. İyi oyununu sürdüren ve 18. dakikada 15 sayılık (49-34) üstünlük kuran Anadolu Efes, son dakikada Printezis'i durdurmakta zorlanınca devre arasına 51-41 önde girdi.
Müsabakanın ikinci yarısında Larkin ile 3 sayı çizgisinin gerisinden skor üretmeye devam eden Anadolu Efes, 25. dakikayı 63-46 önde geçti. Etkili oyununu sürdüren lacivert-beyazlılar, çeyreğin son dakikasında 19 sayılık (72-53) üstünlük kurdu. Ev sahibi ekip, periyodu da 72-55 önde tamamladı.
Son çeyreğe Baldwin, Rubit ve Vezenkov'un elinden bulduğu 9-0'lık seriyle giren Yunanistan temsilcisi, 33. dakikada farkı 8 sayıya (72-64) indirdi. Singleton ve Dunston'ın pota altından ürettiği basketlerle farkın daha da kapanmasına izin vermeyen Anadolu Efes, 35. dakikayı 78-69 üstün kapattı. Kalan bölümü daha iyi geçiren ev sahibi takım, sahadan 12 sayı farkla 91-79 galip ayrıldı.
Anadolu Efes'te 30'u 3 sayı çizgisinin gerisinden olmak üzere 40 sayı üreten milli basketbolcu Shane Larkin, galibiyette başrolü oynadı. Olympiakos'un en skorer oyuncusu ise 14 sayı bulan Ellis oldu.
Lacivert-beyazlılar, Turkish Airlines Euroleague'in 29. haftasında 12 Mart Perşembe günü İspanya'nın Valencia takımını konuk edecek.

Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Robert Lottermoser (Almanya), Juan Carlos Garcia (İspanya), Jakup Zamojski (Polonya)
Anadolu Efes: Larkin 40, Micic 12, Anderson 4, Singleton 3, Pleiss 13, Beaubois 3, Simon, Moerman 5, Dunston 11, Doğuş Balbay, Peters, Sertaç Şanlı
Olympiakos: Buycks 11, McKissic 5, Papanikolaou 8, Printezis 9, Ellis 14, Paul 7, Baldwin 8, Vezenkov 10, Rubit 4, Rochestie 3
1. Periyot: 29-24
Devre: 51-41
3. Periyot: 72-55
Beş faulle çıkanlar: 36.19 Singleton (Anadolu Efes), 39.41 Ellis (Olympiakos)

Beşiktaş, Ankaragücü'nü 2 golle devirdi

Beşiktaş, Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi.
Mücadelenin ilk yarısında Burak Yılmaz’ın 6. dakikada kaydettiği penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, skoru korudu ve devreye 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı iki gole ve bol pozisyona sahne oldu. Ev sahibi ekip 88. dakikada Adem Ljajic ile 2-0 öne geçti. Konuk ekip, 90+3. dakikada İlhan Parlak’ın penaltıdan attığı golle umutlansa da sonuç değişmedi ve Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 43’e yükselterek 5. sıradaki yerini korudu ve Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. MKE Ankaragücü ise 20 puanda kalarak düşme hattından uzaklaşamadı. Ankara ekibi üst üste 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.
Siyah-beyazlı taraftarlar, MKE Ankaragücü müsabakası öncesi tribünde “Alacak nefesimiz olduğu sürece soracak hesabımız var. Var olsun Türk ordusu” yazılı pankart ve bayrak açarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek mesajı verdi.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Hutchinson'ın MKE Ankaragücü ceza sahası içinde yerde kalmasının ardından hakem Arda Kardeşler beyaz noktayı gösterdi. 6. dakikada topun başına geçen Burak Yılmaz, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0
12. dakikada Boyd sağdan çizgiye inerek topu içeri çevirdi, Burak Yılmaz'ın sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
13. dakikada ceza sahasında boşta kalan topu Lens, Burak Yılmaz'a aktardı. Şut açısı bulan tecrübeli forvet önünde duran hakemle çarpışarak pozisyonu bozuldu. Buna rağmen vuruşunu yapan Burak Yılmaz meşin yuvarlağı auta gönderdi.
Kalan dakikalarda iki takım da pozisyona giremeyince ilk yarı siyah-beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
59. dakikada Rodrigues'in pasıyla soldan ceza sahasına giren Orgill'in çaprazdan şutunda, Karius topu direk dibinde kornere çeldi.
76. dakikada Rodrigues'in ara pasıyla ceza sahasına giren Faty kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sarı-lacivertli futbolcunun şutunda meşin yuvarlak auta gitti.
88. dakikada Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Burak Yılmaz'ın kaybettiği topu ceza sahası dışında önünde bulan Ljajic'in uzak mesafeden şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0
90+1. dakikada Vida'nın Rodrigues'e ceza sahası önünde yaptığı müdahaleye hakem Arda Kardeşler faul verdi. Başkent temsilcisi serbest vuruş için hazırlık yaparken VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem penaltıya hükmetti. 90+3. dakikada topun başına geçen İlhan Parlak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1
Karşılaşma, Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Arda Kardeşler, Mehmet Cem Hanoğlu, Bahtiyar Birinci
Beşiktaş: Karius, Lens, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Hutchinson, Elneny, Boyd, Boateng (Dk. 66 Diaby), N'Koudou (Dk. 78 Ljajic), Burak Yılmaz (Dk. 90 Umut Nayir)
MKE Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Atila Turan (Dk. 90+2 İlhan Parlak), Lukasik (Dk. 84 Scarione), Faty, Sedat Ağçay (Dk. 68 Lobjanidze), Rodrigues, Michalak, Orgill
Goller: Dk. 6 Burak Yılmaz (Penaltıdan), Dk. 88 Ljajic (Beşiktaş), 90+3 İlhan Parlak (Penaltıdan) (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 21 Sergen Yalçın (Teknik direktör), Dk. 41 Lens, Dk. 47 Ruiz, Dk. 52 Elneny (Beşiktaş), Dk. 21 Orgill, Dk. 37 Lukasik, Dk.38 Sedat Ağçay, Dk. 82 Faty, Dk. 83 Michalak (MKE Ankaragücü)

Fenerbahçe Beko Rusya'da mağlup (Özet)

THY Euroleague'in 28. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda Rusya ekiplerinden Khimki'ye 14 sayı farkla 82-68 mağlup oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 15. yenilgisini alırken, Khimki 13. galibiyetini elde etti. Sarı-lacivertliler, 14 sayı farkla yenilerek olası bir puan eşitliğinde ikili averajı da rakibine kaybetti. Fenerbahçe Beko, ilk maçı İstanbul'da 13 sayı farkla 89-76 kazanmıştı.
Karşılaşmaya pota altında Lauvergne'nin etkili oyunuyla başlayan Fenerbahçe Beko, maçtaki ilk 10 sayısını da bu isimle buldu. Shved'le hücumda etkili olan Khimki, ilk 5 dakikayı 13-10 önde geçti. Çeyreğin sonunda hücum ribaundları ve boyalı alanda etkili olan Khimki, ilk periyodu 26-18 üstün tamamladı.
İkinci çeyrekte Ali Muhammed'le sayılar bulan Fenerbahçe Beko, 15. dakikada farkı 1'e indirdi: 30-29. Khimki, Shved'in son saniye basketiyle soyunma odasına 41-40 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte hücumda basit top kayıpları yapan sarı-lacivertliler, boyalı alanı da iyi savunamayınca final periyoduna 10 sayı farkla geride girdi: 64-54.
Son çeyrekte Khimki karşısında direnemeyen Fenerbahçe Beko, ikili averajı da rakibine kaptırarak sahadan 82-68 mağlup ayrıldı.

Salon: Mytishchi Arena
Hakemler: Daniel Hierrezuelo (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa), Tomasz Trawicki (Polonya)
Khimki: Shved 23, Zaytsev, Booker 15, Timma 6, Jerebko 15, Robinson 10, Karasev 5, Gill 2, Jovic 6, Bertans
Fenerbahçe Beko: Westermann 3, Melih Mahmutoğlu 2, Datome 5, Lauvergne 10, Ahmet Düverioğlu, Kalinic 6, De Colo 11, Williams 11, Thomas, Vesely 7, Ali Muhammed 13
1. Periyot: 26-18
Devre: 41-40
3. Periyot: 64-54

Furkanlı Philadelphia 76ers, Sacramento Kings'i rahat geçti (Özet)

NBA'de oynanan maçta Philadelphia 76ers, deplasmanda Sacramento Kings'i 125-108 yendi. 24 dakika süre alan Furkan Korkmaz 7 sayı, 1 ribaunt, 3 asistlik performans sergiledi.

NBA'e 4 maçla devam edildi. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, rakibini 17 sayı farkla mağlup ederek bu sezon 38. galibiyetini elde etti.
Konuk takımda 28 sayı, 14 ribaunt, 3 asistle "double double" yapan Tobias Harris, maçın en skorer ismi oldu. Shake Milton 20, Al Horford 18 sayıyla oynarken, 24 dakika süre alan Furkan Korkmaz 7 sayı, 1 ribaunt, 3 asistlik performans sergiledi.
Kings'te ise De'Aaron Fox 23, Buddy Hield 22, Harrison Barnes 15 sayıyla maçı tamamladı.


Sonuçlar
Charlotte Hornets-Denver Nuggets: 112-114
Houston Rockets-Los Angeles Clippers: 105-120
Sacramento Kings-Philadelphia 76ers: 108-125
Golden State Warriors-Toronto Raptors: 113-121

İspanya Kral Kupası'da ikinci finalist Athletic Bilbao (Özet)

İspanya Kral Kupası'da Real Sociedad'ın rakibi belli oldu. İlk maçta sahasında Granada'yı 1-0'lık skorla mağlup eden Athletic Bilbao, deplasmanda rakibine 2-1'lik skorla yenilmesine rağmen finale yükselen taraf oldu.

İspanya Kral Kupası finalinde Bask derbisi yaşanacak. Yarı final eşleşmesinde Mirandes'i eleyerek İspanya Kral Kupası'da finalist olan Real Sociedad'ın rakibi bir diğer Bask ekibi Athletic Bilbao oldu.
Athletic Bilbao, ilk maçta 1-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-1 yenilmesine karşın turlayan taraf oldu. Ev sahibi Granada 48. dakikada Carlos Fernandez'in golüyle 1-0 öne geçti. Final için gerekli skoru 76. dakikada Barahona'nın ayağından bulan Granada, skoru korumayı başaramadı. Athletic Bilbao, 5 dakika sonra Yuri Berchiche'nin attığı golle turu geçmesini bildi.
İspanya Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao ile Real Sociedad kozlarını paylaşacak.

5 Mart 2020 Perşembe

06-07-08-09 Mart 2020 TV'de Spor Ekranı

06 MART 2020 CUMA
12:00Türkiye - İsrail Davis Cup Tenis Turnuvası  top_tennisTRT Spor 2
19:00İnegöl Bld. - Tokat PlevneAXA Sigorta Efeler Ligitop_voleybolTRT Spor 2
20:00Khimki Moskova - Fenerbahçe BekoTHY Euroleaguetop_basketBein Sports 3
20:30Anadolu Efes - OlympiakosTHY Euroleaguetop_basketbeIN SPORTS HABER
22:00Paderborn - KölnBundesligatop_futbolİdman TV
23:00Alaves - ValenciaLa Ligatop_futbolCBC Sport
07 MART 2020 CUMARTESİ
11:00Türkiye - İsrail Davis Cup Tenis Turnuvasıtop_tennisTRT Spor 2
13:00Pınar Karşıyaka - Bahçeşehir KolejiING Basketbol Süper Ligitop_basketTRT Spor
14:30Altındağ Bld. - Diyarbekirspor TFF 3. Ligtop_futbolTRT Kurdî
15:00Fenerbahçe Öznur Kablo - İzmit BelediyesporTBF Kadınlar Türkiye Kupası Finaltop_basketTivibu Spor
15:30Liverpool - Bournemouthİngiltere Premier Ligtop_futbolİdman TV
17:00Arkasspor - HalkbankAXA Sigorta Efeler Ligitop_voleybolTRT Spor 2
18:00Crystal Palace - Watfordİngiltere Premier Ligtop_futbolTRT Spor
18:00Arsenal - West Ham İngiltere Premier Ligtop_futbolİdman TV
20:00Siofok - Kastamonu BelediyesporHentbol Kadınlar EHF Kupası Çeyrek Finaltop_hentbolTRT Spor 2
20:30Barcelona - Real SociedadLa Ligatop_futbolCBC Sport
20:30Borussia Mönchengladbach - Borussia DortmundBundesligatop_futbolİdman TV
23:00Getafe - Celta Vigo La Ligatop_futbolCBC Sport
08 MART 2020 PAZAR
14:30Afjet Afyonspor - Tarsus İYTFF 2. Ligtop_futbolTRT Spor
17:00Beykoz Bld. - Beşiktaş AygazHentbol Erkekler Süper Ligtop_hentbolTRT Spor 2
17:00Chelsea - Evertonİngiltere Premier Ligtop_futbolİdman TV
19:00Galatasaray HDI Sigorta - Vakıfbank Vestel Venus Sultanlar Ligitop_voleybolTRT Spor 2
19:30Manchester United - Manchester Cityİngiltere Premier Ligtop_futbolİdman TV
20:00Udinese - Fiorentina Serie Atop_futbolCBC Sport
22:45Juventus - Inter Serie Atop_futbolCBC Sport
09 MART 2020 PAZARTESİ
19:00Spor Toto SK - Ziraat BankasıAXA Sigorta Efeler Ligitop_voleybolTRT Spor 2
20:00Anadolu Efes - Gaziantep Basket ING Basketbol Süper Ligitop_basketTRT Spor
23:00Leicester - Aston Villa İngiltere Premier Ligtop_futbolİdman TV