TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

5 Ocak 2019 Cumartesi

Fenerbahçe'den flaş Tolgay ve Serdar Aziz açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz transferinde de sona yaklaştı. Transfer konusunda TRTSPOR'a konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz'in sarı-lacivertli kulübe gelmek istediğini söyledi.

Sarı-lacivertliler ekipte ara transfer hareketliliği yaşanıyor. Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Beşiktaş'tan Tolgay Arslan ve Galatasaray'dan Serdar Aziz transferinde sona yaklaştı.
"Tolgay ve Serdar Aziz Fenerbahçe’ye gelmek istiyor”
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, yeni transfer Sadık Çiftpınar ve gündemdeki isimler ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
TRTSPOR'a konuşan sarı-lacivertli kulübün yöneticisi, "Sadık, 'Önceliğim Fenerbahçe' dedi ve transferi bizi çok mutlu etti" dedi.
Özsoy, "Tolgay ve Serdar Aziz de Fenerbahçe'ye gelmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRTSPOR

Beşiktaş, Nicolas Isimat-Mirin’i duyurdu

Beşiktaş, PSV Eindhoven'la Fransız savunma oyuncusu Nicolas Isimat-Mirin'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Isimat-Mirin yarın İstanbul'a gelecek.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nicolas Isimat-Mirin'in kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Isimat-Mirin'in yarın saat 06.45'te İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

Serdar Taşçı resmen Medipol Başakşehir'de

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Türk asıllı Alman savunma oyuncusu Serdar Taşçı ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Böylece turuncu-lacivertli ekip Robinho'dan sonra bir flaş transfer daha yaptı.

Manuel da Costa'yı Suudi Arabistan takımlarından El-Ittihad'a satan turuncu-lacivertli ekip, bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki stoper ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.
Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz tecrübeli defans oyuncusu Serdar Taşçı’yı transfer etti. Türk asıllı Alman futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Transferin kulübümüz ve Serdar Taşçı’ya hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz" denildi.
İstanbul ekibi, Brezilyalı yıldız Robinho'dan sonra Serdar Taşçı'yı da kadrosuna katarak ara transfer dönemindeki ikinci transferini gerçekleştirdi.

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar'ı transfer etti. Sarı-lacivertli kulüp, bu transferi ilk olarak resmi Twitter hesabından açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklama ise Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Kulübün Twitter hesabından paylaştığı "Tribünlerde hep dillerde" marşına Sadık Çiftpınar, "Bu sevda bitmez gönüllerde" mesajıyla karşılık verdi.
Sadık Çiftpınar'ın paylaşımı sonrası sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında "Yuvana hoş geldin sadikçftpnr16! Omuz omuza nice zaferlere" ifadeleri kullanıldı.
İşte o paylaşım


Fenerbahçe'den resmi açıklama
Sadık Çiftpınar transferi ile ilgili sarı-lacivertli ekibin sitesinden şu açıklama yapıldı:
"Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır. Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz."
Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy'un katılımıyla sözleşmeyi imzaladı.

Ozan Tufan resmen Aytemiz Alanyaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ı kiralık olarak transfer etti.

Ozan Tufan, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Alanyaspor'a imza attı.
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, törende yaptığı açıklamada, devre arasındaki ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Son haftalarda Ozan'ın transferde konuşulan bir isim olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Kariyeri belli. Alanyaspor'umuza çok şey katacak. Bu yüzden de transfer ettik. Taliplerinin olmasına rağmen bizi seçtiği için teşekkür ediyorum." dedi.
Ozan'ın sezon sonuna kadar Alanyaspor forması giyeceğini vurgulayan Çavuşoğlu, devre arası transferlerinin arkasının geleceğini belirtti.
Ozan: "Futbolu çok özledim"
Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyecek Ozan Tufan ise transferinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
Alanyaspor'a transferi konusunda Hasan Çavuşoğlu ve teknik direktör Sergen Yalçın'a teşekkür eden Ozan, şunları kaydetti:
"Devre arasında, 5-6 aylık bir süreçte beni kendi aralarında görmek istedikleri için teşekkür ediyorum. Başkanımın ve hocamın beklentilerini fazlasıyla karşılayacağımı belirtmek istiyorum. Futbolu çok özlediğimi, uzun süredir oynamadığımı, futbola hasret olduğumu buradan duyurmak istiyorum. Kendimi bu süreçte psikolojik ve fiziksel olarak iyi hazırladığımı düşünüyorum. Bunu sahaya yansıtacağım ve bunun da Alanyaspor'a yansıyacağı düşüncesindeyim. En iyi yerlere geleceğime inanıyorum."
Alanyaspor taraftarlarına ilk mesajı, oynayacağı ilk maçta güzel bir şekilde vereceğini vurgulayan Ozan, "Gönlüm, içim rahat. Onlar da rahat olsunlar. İyi bir destekle güzel yerlere geleceğimizi düşünüyorum." ifadesini kullandı.
Ozan Tufan, Alanyaspor'un alt sıralar değil üst sıralarda olması gerektiğini, elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

THY Euroleague'de 16. Haftanın MVP’si Nikola Milutinov

THY Euroleague'de 16. haftanın MVP'si Olympiakos'tan Nikola Milutinov seçildi.

THY Euroleague'de 16. hafta heyecanı geride kalırken, en değerli oyuncu da belli oldu.
Organizasyonda haftanın MVP'si Olympiakos'tan Nikola Milutinov seçildi.
Panathinaikos'u 79-65'lik skorla mağlup ettikleri Yunan derbisinde yıldızlaşan Sırp basketbolcu 18 sayı, 18 ribaundla oynadı ve 41 performans puanıyla Euroleague’de 16. haftanın MVP’si oldu.


Robinho resmen Medipol Başakşehir'de

Medipol Başakşehir Kulübü, Demir Grup Sivasspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Robinho ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Robinho'nun başta teknik direktör Abdullah Avcı olmak üzere yönetim kurulunun arzu ettiği bir transfer olduğunu belirterek "Robinho ile görüşmeden önce Sivasspor Kulübü ile konuştuk. Sivasspor ile yaptığımız anlaşma sonrasında Robinho ile FaceTime'dan görüştük. Hayallerimizden ve hedeflerimizden bahsettik. O da hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek istediğini söyledi. İki tarafın arzusuyla bu transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı.
Robinho ise Medipol Başakşehir'e transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Başakşehir'e hayalleri gerçekleştirmeye geldim. Buraya gelmemdeki en büyük neden şampiyonluk isteğimdi. Zaten takım çok büyük oyunculardan kurulu, bu ailenin parçası olduğum için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.
Medipol Başakşehir'e karşı mücadele ettiği ilk maçta turuncu-lacivertlilerin oyun tarzını çok beğendiğini vurgulayan deneyimli futbolcu, "Medipol Başakşehir'in karakterime uygun bir oyun tarzı var. O gün de bu yakınlığı hissetmiştim. Pozisyon tercihim yok. Her şeyden önemlisi futbol oynamak. Hocanın verdiği görev doğrultusunda işimi yapmak istiyorum." şeklinde görüş belirtti.
Gümüşdağ, Abedayor ile ilgili sorulan soruya "Adebayor takımın içinde olmaya devam edecek. Onunla ilgili başka bir değerlendirmemiz yok. Teknik konular hocamızın bileceği iş ama Adebayor ailenin içinde kalacak." yanıtını verdi.
Robinho, yeni takımında giyeceği 70 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi.
Kariyerinde Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi üst düzey takımlarda forma giyen 34 yaşındaki Robinho, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Demir Grup Sivasspor'da ligde çıktığı 30 maçta 12 gol atmıştı.

THY Euroleague 2018-2019 Sezonu 16. Hafta Maç Özetleri

Anadolu Efes - Bayern Münih 92-77


AX Armani Exchange Olimpia Milan - Buducnost VOLI 111-94



Real Madrid - Maccabi Fox Tel Aviv 91-79



Herbalife Gran Canaria - Khimki 70-99



Fenerbahçe Beko - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 96-87



Zalgiris Kaunas - CSKA Moskova 79-84



Olympiakos - Panathinaikos OPAP 79-65



Barcelona Lassa - Darüşşafaka Tekfen 97-65

THY Euroleague 16. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2018-2019 sezonunda 16. hafta maçları tamamlandı ve Fenerbahçe Beko liderliğini sürdürdü.

16. hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

03 Ocak 2019 Perşembe
Anadolu Efes - Bayern Münih 92-77
AX Armani Exchange Olimpia Milan - Buducnost VOLI 111-94
Real Madrid - Maccabi Fox Tel Aviv 91-79
Herbalife Gran Canaria - Khimki 70-99

04 Ocak 2019 Cuma
Fenerbahçe Beko - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 96-87
Zalgiris Kaunas - CSKA Moskova 79-84
Olympiakos - Panathinaikos OPAP 79-65
Barcelona Lassa - Darüşşafaka Tekfen 97-65

Puan Durumu

STakımOGMAS+YS-AV+/-P
1 Fenerbahçe Beko 161511350120714330
2 Real Madrid 161331403121918426
3 CSKA Moskova 16124141113228924
4 Anadolu Efes 16106138413137120
5 Olympiakos 16106128812206820
6 Barcelona Lassa 1697124012172318
7 AX Armani Exchange Olimpia Milan 1688140013792116
8 Bayern Münih 168812841304-2016
9 Zalgiris Kaunas 167913001294614
10 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 167912991306-714
11 PanathinaikosOPAP 167912571281-2414
12 Khimki 1661012641282-1812
13 Herbalife Gran Canaria 1661012881417-12912
14 Maccabi Fox Tel Aviv 1651112491292-4310
15Buducnost VOLI1631311821375-1936
16 Darüşşafaka Tekfen 1621412031374-1714

17. Haftanın Programı

08 Ocak 2019 Salı
20:00 Khimki - Fenerbahçe Beko
21:30 Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes
22:00 Olympiakos - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz
23:30 Herbalife Gran Canaria - Real Madrid 

09 Ocak 2019 Çarşamba
20:15 Darüşşafaka Tekfen - CSKA Moskova
22:00 Panathinaikos OPAP - Bayern Münih
22:05 Maccabi Fox Tel Aviv - Buducnost VOLI
22:45 AX Armani Exchange Olimpia Milan - Barcelona Lassa 

Darüşşafaka Tekfen farklı mağlup oldu

Turkish Airlines Euroleague'in 16. haftasında Darüşşafaka Tekfen deplasmanda İspanyol ekibi Barcelona Lassa'ya 97-65 mağlup oldu.

İspanyol ekibi karşısında çok fazla direniş gösteremeyen Darüşşafaka Tekfen karşılaşmanın ilk çeyreğini 29-16, devreyi de 54-27 geride tamamladı.
Üçüncü çeyrekte Barcelona Lassa'nın sadece 1 sayı (19-18) gerisinde kalan Darüşşafaka Tekfen, son periyoda 73-45'lik skorla girdi.
Temposuyla farklı artıran Barcelona Lassa karşılaşmayı 97-65 kazandı.
Darüşşafaka Tekfen'de Toney Douglas 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Barcelona Lassa'da ise Thomas Heurtel 18 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olarak öne çıktı.

Bu sonuçla THY Euroleague'de Darüşşafaka Tekfen 14. yenilgisini alarak son sırada kaldı. Barcelona Lassa da galibiyet sayısını 9'a çıkararak, altıncılıktaki yerini korudu.

4 Ocak 2019 Cuma

Fenerbahçe, Baskonia'yı da devirdi (Özet)

Turkish Airlines Euroleague'in 16. haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği İspanya temsilcisi Baskonia'yı 96-87 yenerek liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla üst üste 12'inci, toplamda 15. galibiyetini elde etti. İspanya temsilcisi ise 9. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşmaya hücumda iyi başlayan Baskonia, Janning'in dış atışlardan arka arkaya kaydettiği basketlerle 5. dakikayı 14-12 üstün geçti. Hücum ribauntlarında üstünlük kuran İspanyol ekibi karşısında Melli ve Sloukas'la üç sayılık basketler üreten Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği 27-25 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe pota altından bulduğu sayılarla başlayan Fenerbahçe Beko, Kalinic'in üç sayılık basketiyle, 15. dakikada farkı 6 sayıya (38-32) çıkardı. Uzun oyuncularıyla pota altından sayılar üreten rakibine Melli'nin iç ve dış atışlardan kaydettiği basketlerle karşılık veren sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına 48-41 üstün gitti.
İkinci yarıda hücumda temposunu arttıran ve rakibine kolay sayı şansı vermeyen Fenerbahçe Beko, Guduric'in arka arkaya kaydettiği üç sayılık basketlerle 26. dakikada farkı 21 sayıya taşıdı: 69-48. Hücumda ve savunmada oyun konsantrasyonu düşen sarı-lacivertli ekip karşısında kolay sayılar bulan Baskonia, 29. dakikada farkı 11 sayıya (72-61) indirdi. Çeyreğin kalan bölümü karşılıklı sayılarla geçilirken Fenerbahçe Beko, final periyoduna 75-65 üstün girdi.
Son çeyrekte hücumlardan boş dönen Fenerbahçe Beko karşısında Shields'in etkili oyunuyla Baskonia 35. dakikada farkı 1 sayıya (82-81) düşürdü. Taraftar desteğini arkasına alan ve serbest atışlardan sayılar üreten sarı-lacivertli ekip, Guduric'in üç sayılık basketiyle 38. dakikada farkı 8 sayıya taşıdı: 92-84. Skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, sahadan 96-87 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko: 96 - Baskonia: 87
Salon: Ülker Spor ve Etkinlik
Hakemler: Luigi Lamonica (İtalya), Borys Ryzhyk (Ukrayna), Gytis Vilius (Litvanya)
Fenerbahçe Beko: Ali Muhammed 6, Green 2, Datome 13, Melli 19, Vesely 15, Kalinic 5, Sloukas 13, Guduric 14, Ahmet Düverioğlu 6, Lauvergne 3
Baskonia: Huertas 6, Janning 10, Shields 22, Voigtmann 7, Poirier 15, Vildoza 11, Gonzalez, Diop 5, Hilliard 11
1. Periyot: 27-25
Devre: 48-41
3. Periyot: 75-65
Beş faulle çıkanlar: 39.14 Poirier (Baskonia), 39.23 Melli (Fenerbahçe Beko)

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda Evkur Yeni Malatyaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağladı. Sadık'ın transferi için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan sarı-lacivertliler, Barış Alıcı ve Yiğithan Güveli'yi de kiralık olarak Malatyaspor'a gönderdi.

SADIK ÇİFTPINAR KİMDİR?
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Sadık Çiftpınar, 2014/2015 sezonunun devre arasında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Haçkaspor'dan Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Başarılı oyuncu, 2013 yılında ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyordu. Malatyaspor'da gösterdiği performansla yıldızı parlayan 24 yaşındaki stoper bu sezon Süper Lig'de 17 maçta da görev aldı.


aspor.com.tr

04-05-06-07 Ocak 2019 TV'de Spor Ekranı


04 OCAK 2019 CUMA
18:00 Novak Djokovic - Roberto Bautista Agut ATP Doha Yarı Final top_tennis beIN SPORTS HABER
20:45 Fenerbahçe Beko - Baskonia THY Euroleague top_basket BeinSports 3
21:00 Levante - Girona La Liga top_futbol CBC Sport
23:00 Espanyol - Leganes La Liga top_futbol CBC Sport
23:00 Barcelona Lassa - Darüşşafaka Tekfen THY Euroleague top_basket Bein Sports 3
05 OCAK 2019 CUMARTESİ
14:00 Çukurova Basket - Fenerbahçe Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
15:00 Valladolid - Rayo Vallecano La Liga top_futbol CBC Sport
18:00 Final ATP Doha Final top_tennis beIN SPORTS HABER
18:15 Alaves - Valencia La Liga top_futbol CBC Sport
22:45 Huesca - Real Betis La Liga top_futbol CBC Sport
06 OCAK 2019 PAZAR
14:00 Eibar - Villarreal La Liga top_futbol CBC Sport
14:00 Adana Basket - Beşiktaş Kadınlar Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
17:30 Banvit - Fenerbahçe Beko Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi top_basket Tivibu Spor
18:15 Sevilla - Atletico Madrid La Liga top_futbol CBC Sport
20:30 Real Madrid - Real Sociedad La Liga top_futbol CBC Sport
22:45 Getafe - Barcelona La Liga top_futbol CBC Sport
07 OCAK 2019 PAZARTESİ
23:00 Celta Vigo - Athletic Bilbao La Liga top_futbol CBC Sport

3 Ocak 2019 Perşembe

Galatasaray play-off ilk maçını kaybetti

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroCup play-off turu ilk maçında deplasmanda İspanya'nın Lointek Gernika Bizkaia takımına 84-69 mağlup oldu.

Gernika Lumo kentinde oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-24 önde kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci çeyrekte üstünlüğünü koruyamadı ve devreye 53-36 geride girdi.
Üçüncü çeyreği 65-57 önde geçen İspanyol temsilcisi, salondan 84-69 galip ayrıldı.
Müsabakanın rövanşı 10 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak ve turu geçecek takım, son 16 turuna yükselecek.

Anadolu Efes 10. galibiyetini aldı (Özet)

Turkish Airlines Euroleague'in 16. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih'i 92-77 yendi.

Lacivert-beyazlı ekip, bu sonuçla ligde 10. galibiyetini elde etti. Almanya temsilcisi ise 8. kez sahadan mağlup ayrıldı.
Karşılaşmada dış atışlardan sayılar bulan Bayern Münih karşısında Dunston'la pota altından basketler üreten Anadolu Efes, 5. dakikayı 12-10 üstün geçti. Micic'in arka arkaya kaydettiği üç sayılık basketlerle 8. dakikada farkı 9 sayıya (25-16) taşıyan lacivert-beyazlı ekip, ilk çeyreği 27-18 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte hücumlardan boş dönen rakibi karşısında Anadolu Efes, boyalı alandan bulduğu basketlerle 16. dakikada farkı 16 sayıya çıkardı: 43-27. Savunmayı sertleştiren lacivert-beyazlı ekip, Micic ve Pleiss'ın dış atışlardan kaydettiği sayılarla soyunma odasına 19 sayı farkla önde gitti: 55-36.
İkinci yarıya savunmada ve hücumda kötü başlayan Anadolu Efes karşısında pota altından sayılar üreten Bayern Münih, Williams'ın üç sayılık basketiyle 25. dakikada farkı 11 sayıya (57-46) indirdi. Çabuk toparlanan lacivert-beyazlı ekip, Moerman ve Larkin'in sayılarıyla final periyoduna 70-54 üstün girdi.
Son çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Anadolu Efes, Pleiss'ın sayısıyla 34. dakikada farkı 17 sayıya (77-60) taşıdı. Dedovic ve Lucic'in üç sayılık basketleriyle 8-0'lık seri yakalayan Bayern Münih, 35. dakikada farkı tek hanelere indirdi: 77-68. Motum'un dış atışlardan kaydettiği sayılarla skor üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes, sahadan 92-77 galip ayrıldı.

Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Ilija Belosevic (Sırbistan), Joseph Bissang (Fransa), Jordi Aliaga (İspanya)
Anadolu Efes: Micic 20, Doğuş Balbay, Simon 9, Motum 2, Dunston 16, Larkin 6, Metecan Birsen, Moerman 14, Pleiss 9, Anderson 16
Bayern Münih: Dedovic 13, Lo 7, Lucic 14, Barthel 6, Radosevic 8, Dangubic 7, Hobbs 3, King 2, Koponen 8, Amaize, Williams 9, Ogunsipe
1. Periyot: 27-18
Devre: 55-36
3. Periyot: 70-54


BOTAŞ, deplasmanda 1 sayı farkla kaybetti

Kadınlar EuroCup play-off turu ilk maçında BOTAŞ, deplasmanda Rusya'nın MBA Moskova takımına 77-76 mağlup oldu.

Krylatskoe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 24-12 önde kapatan ev sahibi ekip, soyunma odasına da 40-39 üstün gitti.
Çekişmeli geçen maçta son periyoda 61-59 önde giden Rusya temsilcisi, salondan 77-76 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın rövanşı 10 Ocak Perşembe günü Ankara'da oynanacak.

Türk gecesinde zafer Beşiktaş'ın

Kadınlar EuroCup play-off turu ilk maçında iki Türk takımını karşı karşıya getiren mücadelede Beşiktaş, sahasında OGM Ormanspor'u 83-59 yendi.

Dengeli başlayan karşılaşmada uzun oyuncularıyla skor üreten OGM Ormanspor, Beşiktaş karşısında ilk çeyreği 21-18 önde tamamladı.
İkinci periyot karşılıklı basketlerle başlarken boyalı alanı etkili kullanan OGM Ormanspor, 15. dakikayı 32-31 önde geçti. Beşiktaş, çeyreğin ikinci bölümünde savunmadaki temposunu arttırdı. Mircheva, Kübra Siyahdemir ve Mitchell'in basketleriyle 14-3'lük seri yakalayan siyah-beyazlılar, ilk yarının bitimine 44 saniye kala farkı 10 sayıya çıkardı: 45-35. Beşiktaş, soyunma odasına da 45-37 önde girdi.
İkinci yarıya iyi başlayan OGM Ormanspor, 22. dakikada Gardner'ın basketiyle farkı 2 sayıya düşürdü: 45-43. Toparlanan Beşiktaş, özellikle Epoupa'nın etkili oyunuyla 18-2'lik seri yakaladı ve 28. dakikada farkı 18 sayıya (63-45) kadar yükseltti. Siyah-beyazlılar, son çeyreğe 65-47 üstün gitti.
Maçın son periyodunda hücumdaki temposunu devam ettiren Beşiktaş, 35. dakikada farkı 25 sayıya (74-49) çıkardı. Kalan sürede farkı koruyan siyah-beyazlılar, mücadeleyi 24 sayı farkla 83-59 kazandı.
Siyah-beyazlılarda Kelsey Mitchell 36 sayıyla maçın en skoreri olurken OGM Ormanspor'da ise Kahleah Copper 17 sayı üretse de mağlubiyete engel olamadı.
Öte yandan bazı Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı takıma transferi gündemde olan Burak Yılmaz aleyhinde tezahüratta bulundu.
Karşılaşmanın rövanşı, 10 Ocak Perşembe günü Ankara'da oynanacak.

Salon: BJK Akatlar
Hakemler: Vasiliki Tsaroucha (Yunanistan), Ofer Manheim (İsrail), Guy Simany (İsrail)
Beşiktaş: Esra Atacan 3, Mitchell 36, Kübra Siyahdemir 3, Akhator 15, Bahar Çağlar, Epoupa 10, Melek Uzunoğlu, Elif Bayram, Mircheva 16, Bahar Yapar
OGM Ormanspor: Nilay Kartaltepe 4, Gardner 11, Copper 17, Henry 4, Ruzickova 13, Özge Kavurmacıoğlu, Damla Gezgin 6, Miray Şahin 4, Naile Çırak, Ladin Özel
1. Periyot: 18-21
Devre: 45-37
3. Periyot: 65-47
Beş faulle çıkanlar: 31.10 Henry, 37.48 Copper (OGM Ormanspor)

Trabzonspor, Burak Yılmaz için Beşiktaş ile anlaştı

Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Beşiktaş ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş AŞ'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.
İsmi bir süredir Beşiktaş'a transferiyle gündemde olan 33 yaşındaki golcü futbolcu, kariyerinde daha önce siyah beyazlı formayı giymişti.
Beşiktaş'ta KAP'a bilidrdi
Beşiktaş Kulübü, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Robinho, Medipol Başakşehir ile anlaştı

Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'dan kadrosuna katmaya hazırlandığı Robinho ile anlaşma sağladı. 

Medipol Başakşehir, Robinho'nun transferi için Demir Grup Sivasspor'la anlaşmıştı. Başakşehir yöneticileriyle, Robinho'nun avukatı bugün bir araya geldi. Brezilyalı futbolcunun yıllık alacağı ile ilgili görüşme yapıldı ve taraflar 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.
Yapılacak son görüşmenin ardından turuncu-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.
Bu arada, Medipol Başakşehir, Da Costa'nın El İttihad kulübüne transferi konusunda anlaşmaya vardı. Faslı futbolcuyla ilgili açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

ROBINHO'DAN BAŞAKŞEHİR PAYLAŞIMI
Robinho, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Medipol Başakşehir'e transfer olduğunu duyurdu.
Medipol Başakşehir Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde başkan Göksel Gümüşdağ ile Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın el sıkıştığı bir fotoğrafı paylaşması ve Robinho transferini açıklamasının ardından Brezilyalı futbolcu da transferi doğruladı. Kulüpler arasında anlaşma sağlandığı ancak Medipol Başakşehir'in Robinho ile anlaşamadığı iddia edilirken, Robinho'dan bu iddialara yanıt niteliği taşıyan bir paylaşım geldi.
Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle bir video paylaşan Robinho, "Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye geliyorum İstanbul Başakşehir" ifadelerini kullandı.



NTVSpor.net

Ozan Kabak kalıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç savunmacı Ozan Kabak'ın takımda kalacağını açıkladı.

Ozan'ın heyecanını anladığını belirten tecrübeli teknik adam, genç oyuncusu ayrılması için doğru zaman olmadığını söyledi.
Genç oyuncu ile görüşen Terim, "Biz genç futbolcularımızın başka ülkelere gitmelerine izin vereceğiz ama o gün, bugün değil. Ozan'ın heyecanını anlıyorum ama şu anda gitme zamanı değil" dedi.
Kabak'tan Terim'li paylaşım: "Hocam'la"
Galatasaray'ın genç oyuncusu Ozak Kabak ise sosyal medya hebasından yaptığı bu paylaşımla sarı-kırmızılı ekipte kalacağının mesajını verdi.

Galatasaray'dan Avrupa'ya stoper çıkarması

Galatasaray'ın, stoper transferi için üç isimle temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Manchester City’den Mangala ve Sandler, Inter’den ise Miranda...

Sezonun ilk yarısında savunmada büyük sıkıntı yaşayan ve bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray, Avrupa'ya çıkartma yaptı. Sarı-Kırmızılılar, İngiltere ve İtalya'da çalışmalarını sürdürüyor.
İngiliz basına göre Galatasaray, Manchester City kadrosunda yer alan iki stoper için teklif yaptı. Bu isimlerin Eliaquim Mangala ve Philippe Sandler olduğu ifade edildi.
Manchester City'de kadro dışı olan Fransız Mangala için Fatih Terim'in, "Maç eksiği var ama çok kaliteli" dediği öğrenildi.
İngiliz kulübü Sandler'i, sezon başında Zwolle'den transfer etmişti. Rotasyonda kendisine yer bulamayan 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.
İtalyan basını ise Galatasaray'ın Inter'li Miranda konusunda temaslara hız verdiğini yazdı. Brezilyalı stoperi Taffarel'in ikna edeceğini yazan gazeteler, transferin yakın olduğunu iddia etti.
Kaynak: TRTSPOR

Fatih Terim: "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'a kariyerlerinde başarılar diliyorum" (Video)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcular Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un sezonun geri kalan kısmında kadro planlamalarında olmadığını açıkladı. Terim, "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'a kariyerlerinde başarılar diliyorum" dedi. 

Tecrübeli teknik adam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'un kariyer ve yeteneklerine saygı duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Serdar'ı da Ereni de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Bu karar, yazılıp çizildiği gibi bir günlük, son maçlık bir mevzu değil. Bu nedenle teknik olarak sezonun sonuna kadar kalan kısım için kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadarki emekleri ve katkıları için hem kendi adıma hem de teknik ekibim adına teşekkür ediyorum."
İki futbolcu da 2016-2017 sezonu öncesinde transfer oldukları Galatasaray'da 2,5 sezon forma giydi. Eren Derdiyok sarı-kırmızılı takımda çıktığı 84 resmi maçta 26 gol atarken, Serdar Aziz ise görev aldığı 51 resmi müsabakada 5 kez ağları havalandırdı.


Kaynak: TRTSPOR ve AA

Fenerbahçe'de Volkan Demirel affedildi

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Asbaşkan Semih Özsoy'dan özür dileyen Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımın kamp kadrosuna dahil edildi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, bir süredir kadro dışı olan kaleci Volkan Demirel'i affetti.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'mizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel'in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan'ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dahil edilmesine karar vermiştir." denildi.
Volkan Demirel, sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy'dan özür dilemişti.