TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

18 Şubat 2023 Cumartesi

Ahmet Suat Özyazıcı vefat etti

Trabzonspor'un efsanevi teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Türk futbolu ve Trabzonspor'un acı kaybı...Bordo-mavililerle 4 lig şampiyonluğu bulunan Ahmet Suat Özyazıcı, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüze 4 Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 2. Lig şampiyonluğunun yanı sıra sayısız kupa kazandıran efsane teknik direktörümüz Ahmet Suat Özyazıcı’yı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun." denildi.

Özyazıcı'nın oğlu Hakan Özyazıcı ise yaptığı açıklamada, uzun zamandır hastalığı nedeniyle evde tedavi gören efsanevi teknik direktörün akşam saatlerinde vefat ettiğini söyledi.

Ahmet Suat Özyazıcı için bugün (19.02.2023) saat 10.30’da millet bahçesinde (Eski Hüseyin Avni Aker Stadı) tören düzenlenecek. Efsane ismin cenazesi öğle namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’na defnedilecek.

Ahmet Suat Özyazıcı'nın kariyeri

1 Ocak 1936 Trabzon doğumlu efsane çalıştırıcı, 1967 ile 1972 yılları arasında Trabzonspor'da futbol oynadı ve ardından teknik direktörlüğe başladı. Özyazıcı toplamda 7 farklı dönemde bordo-mavililerin başında yer aldı.

Trabzonspor, Ahmet Suat Özyazıcı yönetiminde 1975 - 1976 sezonunda Fenerbahçe'nin 3 puan önünde şampiyonluğa uzandı. Bordo-mavililer böylece ligde bunu başaran ilk Anadolu kulübü unvanını aldı.

Karadeniz ekibi, ertesi sezon bir kez daha mutlu sona ulaşırken Özyazıcı, Gündüz Kılıç'tan sonra üst üste ikinci kez zafere uzanan ilk Türk teknik direktör oldu.

Bordo-mavililer, Trabzonlu çalıştırıcı yönetiminde 1980 ve 1984 yıllarında da şampiyon olurken, efsane isim toplamda 4 defa kupayı kaldırma sevinci yaşadı.

Ahmet Suat Özyazıcı ayrıca 4 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık ve 3 kez de Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Trabzonspor, efsane çalıştırıcının görevde bulunduğu dönem içerisinde, 18 kupa kazanmayı başarmıştı. 

Christian Atsu hayatını kaybetti

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un Ganalı oyuncusu Christian Atsu, deprem felaketinde hayatını kaybetti. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde yıkıcı etkilere sebebiyet veren depreme Hatay'da yakalanan Hatayspor'un Ganalı oyuncusu Christian Atsu'dan üzücü haber geldi.

Depremin olduğu ilk günden bu yana kaldığı bina olan Rönesans Rezidans'ın enkaz altında kendisine ulaşılmaya çalışılan oyuncunun Türkiye temsilcisi menajer Murat Uzunmehmet 31 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

Demirören Haber Ajansı'na konuyla ilgili bir açıklama yapan Uzunmehmet, "Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

Atsu için başsağlığı mesajları

Futbol camiası, 6 Şubat'ta yaşanan ve "Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yıkılan rezidansın enkazında cansız bedenine ulaşılan Ganalı futbolcu Christian Atsu için başsağlığı mesajları yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu'nun ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Christian Atsu'nun ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz. Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımızın acısını derinden yaşıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübünün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, "Christian'ı kaybettik. Hep kalbimizde olacaksın Christian Atsu. Christian Atsu'nun ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan paylaşımda, "Hepimizin başı sağ olsun. Atakaş Hatayspor oyuncusu Christian Atsu'nun vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Christian Atsu'ya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor futbolcusu Christian Atsu'nun ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Christian Atsu'nun ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz." mesajı paylaşıldı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor’un futbolcusu Christian Atsu’nun deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." denildi. 

Christian Atsu’nun ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Atakaş Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve Avrupa'dan birçok kulüp de Christian Atsu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Atsu'nun kariyeri

10 Ocak 1992'de Gana'da dünyaya gelen Christian Atsu, profesyonel kariyerine Portekiz ekibi Porto'da başladı.

Bu takımda sergilediği performansla dikkati çeken Atsu, 2013'te İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'ye transfer oldu.

Ganalı oyuncu, sırasıyla Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United'da kiralık olarak forma giydi.

2017'de Newcastle United tarafından bonservisiyle transfer edilen Christian Atsu, 2021'e kadar İngiltere Premier Lig ekibinde görev yaptı.

Geçen sezon Suudi Arabistan temsilcisi Al-Raed'de oynayan Atsu, 2022-2023 sezonu başında ise Hatayspor'a transfer oldu.

Uzun yıllar Gana Milli Takımı'nda da forma giyen Christian Atsu, Hatayspor formasıyla tek golünü 5 Şubat'ta Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçın 90+7. dakikasında serbest vuruştan kaydetmişti.

Pau Gasol’ün Takımı Yükselen Yıldızlar Şampiyonu, Jose Alvarado MVP (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star 2023 organizasyonunun ilk günündeki Yükselen Yıldızlar Turnuvası'nı, Pau Gasol'un takımı kazandı.

ABD'nin Utah eyaletindeki Salt Lake City'de düzenlenen 2023 NBA All-Star, Yükselen Yıldızlar Turnuvası ile başladı.

NBA All-Star hafta sonunun ilk gününde Yükselen Yıldızlar sahne aldı.

21 tane çaylak ve ikinci yıl oyuncusu ile 7 tane G-League oyuncusunun dört farklı takıma bölünüp şampiyon olmak için yarıştığı mini turnuvada kazanan Pau Gasol’ün takımı oldu.

Deron Williams’ın Takımı

  • Franz Wagner (Magic)
  • Alperen Sengun (Rockets)
  • Trey Murphy III (Pelicans)
  • AJ Griffin (Hawks)
  • Bones Hyland (Nuggets)
  • Walker Kessler (Jazz)
  • Ayo Dosunmu (Bulls)

Joakim Noah’ın Takımı

  • Evan Mobley (Cavaliers)
  • Josh Giddey (Thunder)
  • Jalen Williams (Thunder)
  • Jeremy Sochan (Spurs)
  • Quentin Grimes (Knicks)
  • Jabari Smith Jr. (Rockets)
  • Tari Eason (Rockets)

Pau Gasol’ün Takımı

  • Paolo Banchero (Magic)
  • Benedict Mathurin (Pacers)
  • Jaden Ivey (Pistons)
  • Scottie Barnes (Raptors)
  • Jose Alvarado (Pelicans)
  • Keegan Murray (Kings)
  • Andrew Nembhard (Pacers)

Jason Terry’nin Takımı (G-League)

  • Sidy Cissoko, G League Ignite
  • Scoot Henderson, G League Ignite
  • Mojave King, G League Ignite
  • Kenneth Lofton Jr., Memphis Hustle
  • Mac McClung, Delaware Blue Coats
  • Leonard Miller, G League Ignite
  • Scotty Pippen Jr., South Bay Lakers

Formatta bu 4 takım önce yarı final oynarmış gibi eşleşip 2 karşılaşma yapıyor, karşılaşmaların kazananları ise final oynayarak turnuvanın şampiyonunu belirliyor. Maçlar ise alışılagelmiş şekilde sürenin sona ermesiyle değil, belli bir skor hedefine ulaşılmasıyla bitiyor. Yarı finallerde 40 sayıya ulaşan, finalde ise 25 sayıya ulaşan takım maçın galibi oluyor.

Yükselen Yıldızlar etkinliğinin ilk maçında Pau Gasol’ün takımıyla Deron Williams’ın takımı karşı karşıya geldi. Gasol’ün oyuncuları, 40-25‘lik skorla rakibi karşısında zorlanmadan kazandı. Jose Alvarado 13 sayıyla yıldızlaşırken Paolo Banchero 9 sayı, Bennedict Mathurin 7 sayıyla galibiyette rol oynadı. Deron’ın takımında ise Trey Murphy 9 sayı, Bones Hyland 7 sayı üretti ama yeterli olmadı. Temsilcimiz Alperen Şengün ise 7 dakika sahada kalmasına rağmen maçı 1 ribauntla tamamladı.



Yarı finallerin ikinci ayağında ise Joakim Noah’ın takımıyla Jason Terry’nin takımı kozlarını paylaştı. Bu maç nispeten daha çekişmeli geçse de, Noah’ın gençleri G-League’deki akranlarına fırsat vermedi. Noah’ın takımı 40-32 ile adını finale yazdırırken Quentin Grimes 13 sayı, Evan Mobley 8 sayı, Jeremy Sochan ise 6 sayı üretti. Jason Terry’nin G-League takımında ise smaç yarışması katılımcısı Mac McClung 10 sayı attı. Kenneth Lofton 7 sayı, Scoot Henderson 4 sayı kaydetti.



Final karşılaşmasında ise Pau Gasol’ün takımı, Joakim Noah’ın gençlerine 25-20 üstünlük kurarak şampiyonluğa ulaştı. Galip tarafta Bennedict Mathurin 7 sayı, Scottie Barnes 6 sayı, Jose Alvarado 4 sayı kaydetti. Noah’ın ekibinde ise Quentin Grimes’ın 14 sayılık etkileyici performansı şampiyonluğu getirmeye yetmedi.

Mini turnuvanın En Değerli Oyuncusu ise Pau Gasol’ün ekibinden Jose Alvarado (New Orleans Pelicans) seçildi.



eurohoops.net

17 Şubat 2023 Cuma

Spor Toto 1. Lig 24-30. Hafta Programları Açıklandı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 3 Mart'a kadar ara verilen Spor Toto 1. Lig'de 24'üncü ile 30'uncu haftalar arası oynanacak maçların programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, müsabaka programı şöyle:

24. hafta

3 Mart Cuma:

20.00 Göztepe-Dyorex Boluspor (Gürsel Aksel)

20.00 Pendikspor-Altınordu (Pendik)

4 Mart Cumartesi:

13.30 Tuzlaspor-Gençlerbirliği (Sancaktepe 15 Temmuz)

13.30 Ankara Keçiörengücü-Beyçimento Bandırmaspor (Aktepe)

19.00 Yılport Samsunspor-Çaykur Rizespor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

5 Mart Pazar:

13.30 Bodrumspor-Altay (Bodrum İlçe)

19.00 Altaş Denizlispor-Sakaryaspor (Denizli Atatürk)

25. hafta

7 Mart Salı:

17.00 Pendikspor-Tuzlaspor (Pendik)

20.00 Altınordu-Göztepe (Bornova Aziz Kocaoğlu)

8 Mart Çarşamba:

14.30 Manisa FK-Bodrumspor (Mümin Özkasap)

14.30 Erzurumspor FK-Ankara Keçiörengücü (Erzurum Kazım Karabekir)

20.00 Gençlerbirliği-Altaş Denizlispor (Eryaman)

9 Mart Perşembe:

14.30 Beyçimento Bandırmaspor-Eyüpspor (Bandırma 17 Eylül)

20.00 Sakaryaspor-Yılport Samsunspor (Yeni Sakarya Atatürk)

26. hafta

11 Mart Cumartesi:

13.30 Tuzlaspor-Dyorex Boluspor (Sancaktepe 15 Temmuz)

19.00 Göztepe-Pendikspor (Gürsel Aksel)

12 Mart Pazar:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Altınordu (Aktepe)

13.30 Bodrumspor-Çaykur Rizespor (Bodrum İlçe)

19.00 Altaş Denizlispor-Erzurumspor FK (Denizli Atatürk)

13 Mart Pazartesi:

20.00 Eyüpspor-Altay (Eyüp)

20.00 Yılport Samsunspor-Beyçimento Bandırmaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

27. hafta

17 Mart Cuma:

20.00 Altınordu-Tuzlaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

18 Mart Cumartesi:

16.00 Çaykur Rizespor-Altay (Çaykur Didi)

19.00 Gençlerbirliği-Yılport Samsunspor (Eryaman)

19 Mart Pazar:

13.30 Manisa FK-Eyüpspor (Mümin Özkasap)

16.00 Dyorex Boluspor-Ankara Keçiörengücü (Bolu Atatürk)

19.00 Pendikspor-Altaş Denizlispor (Pendik)

20 Mart Pazartesi:

20.00 Sakaryaspor-Bodrumspor (Yeni Sakarya Atatürk)

28. hafta

24 Mart Cuma:

20.00 Altaş Denizlispor-Dyorex Boluspor (Denizli Atatürk)

20.00 Yılport Samsunspor-Altınordu (Samsun Yeni 19 Mayıs)

25 Mart Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Gençlerbirliği (Aktepe)

13.30 Tuzlaspor-Göztepe (Sancaktepe 15 Temmuz)

16.00 Altay-Manisa FK (Alsancak Mustafa Denizli)

26 Mart Pazar:

13.30 Bodrumspor-Erzurumspor FK (Bodrum İlçe)

19.00 Eyüpspor-Çaykur Rizespor (Eyüp)

29. hafta

28 Mart Salı:

14.30 Dyorex Boluspor-Yılport Samsunspor (Bolu Atatürk)

17.00 Altınordu-Altaş Denizlispor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

17.00 Pendikspor-Ankara Keçiörengücü (Pendik)

29 Mart Çarşamba:

14.30 Beyçimento Bandırmaspor-Bodrumspor (Bandırma 17 Eylül)

17.00 Çaykur Rizespor-Manisa FK (Çaykur Didi)

30 Mart Perşembe:

17.00 Erzurumspor FK-Altay (Erzurum Kazım Karabekir)

20.00 Sakaryaspor-Eyüpspor (Yeni Sakarya Atatürk)

30. hafta

1 Nisan Cumartesi:

13.30 Altaş Denizlispor-Göztepe (Denizli Atatürk)

19.00 Yılport Samsunspor-Pendikspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

2 Nisan Pazar:

13.30 Manisa FK-Gençlerbirliği (Mümin Özkasap)

13.30 Ankara Keçiörengücü-Tuzlaspor (Aktepe)

19.00 Çaykur Rizespor-Beyçimento Bandırmaspor (Çaykur Didi)

3 Nisan Pazartesi:

20.00 Altay-Sakaryaspor (Alsancak Mustafa Denizli)

20.00 Eyüpspor-Erzurumspor FK (Eyüp)

Spor Toto Süper Lig 24, 25 ve 26. Hafta Programları Açıklandı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 3 Mart'a kadar ara verilen Spor Toto Süper Lig'de 24, 25 ve 26. haftada oynanacak maçların programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ligde 3 haftalık müsabaka programı şöyle:

24. hafta

3 Mart Cuma:

20.00 Corendon Alanyaspor-Medipol Başakşehir (Kırbıyık Holding)

4 Mart Cumartesi:

13.30 VavaCars Fatih Karagümrük-Demir Grup Sivasspor (Atatürk Olimpiyat)

16.00 Trabzonspor-HangiKredi Ümraniyespor (Medical Park)

19.00 Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe (RHG Enertürk Enerji)

5 Mart Pazar:

16.00 Arabam.com Konyaspor-Bitexen Giresunspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

19.00 Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Vodafone Park)

6 Mart Pazartesi:

20.00 Kasımpaşa-Fraport TAV Antalyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

25. hafta

10 Mart Cuma:

20.00 Bitexen Giresunspor-VavaCars Fatih Karagümrük (Çotanak Spor Kompleksi)

11 Mart Cumartesi:

16.00 Fraport TAV Antalyaspor-Yukatel Kayserispor (Corendon Airlines Park Antalya)

19.00 Galatasaray-Kasımpaşa (Nef)

12 Mart Pazar:

13.30 MKE Ankaragücü-Corendon Alanyaspor (Eryaman)

16.00 Trabzonspor-Adana Demirspor (Medical Park)

19.00 Medipol Başakşehir-Beşiktaş (Başakşehir Fatih Terim)

13 Mart Pazartesi:

20.00 İstanbulspor-Demir Grup Sivasspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

26. hafta

17 Mart Cuma:

20.00 Arabam.com Konyaspor-Galatasaray (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

18 Mart Cumartesi:

13.30 Kasımpaşa-HangiKredi Ümraniyespor (Recep Tayyip Erdoğan)

16.00 Adana Demirspor-Fraport TAV Antalyaspor (Stadı belli değil)

19.00 Beşiktaş-İstanbulspor (Vodafone Park)

19 Mart Pazar:

16.00 Demir Grup Sivasspor-MKE Ankaragücü (Sivas 4 Eylül)

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Medipol Başakşehir (Atatürk Olimpiyat)

19.00 Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe (Kırbıyık Holding)

Ertelenen maçların tarihleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de ertelenen maçların oynanacağı tarihler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki 14. hafta mücadelesi 26 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle ertelenen 23. hafta müsabakalarından Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor maçı 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da, HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor karşılaşması ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00'da yapılacak.

Beşiktaş'tan Josef de Souza'ya veda

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Josef de Souza ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbol A Takımımızın 2020-2021 sezonunda kazandığı Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 2021 Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Josef de Souza'ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Deneyimli oyuncunun Çin ekibi Beijing Guoan'a katılması bekleniyor.

2020 yılında siyah beyazlılara transfer olan Brezilyalı oyuncu, 80 maçta forma giydi.

8 gol, 4 asistlik katkı veren Josef de Souza, Beşiktaş'ta 1 lig şampiyonluğu ile 1 de Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

 

Beşiktaş, Alexandru Maxim'i kiraladı

Beşiktaş, deprem felaketi nedeniyle sezonun kalanında lige devam etmeyecek Gaziantep FK'nin orta saha oyuncusu Alexandru Maxim'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüp, transferi Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bildirdi. Beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralarken, TFF bilgi sistemine göre Maxim'in lisansı da bugün çıkarıldı.

Gaziantep FK, Rumen futbolcuyu 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katıp, daha sonra bonservisini almıştı.

Bu sezon kırmızı-siyahlı formayla 21 lig maçına çıkan Maxim, 4 gollük performans ortaya koydu. 3 yıldır Gaziantep FK forması giyen 32 yaşındaki futbolcunun, takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Milwaukee Bucks'ın bileği bükülmüyor (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) deplasmanda Chicago Bulls'u 112-100 yenen Milwaukee Bucks, üst üste 12. galibiyetini elde etti.

NBA'e 3 maçla devam edildi. Doğu Konferansı'nda zirve mücadelesi veren Bucks, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede Bulls'u 12 sayı farkla yenerek bu sezon 41. galibiyetine uzandı.

El bileğinden sakatlandığı için 9 dakika süre alabilen Bucks'ın all-star oyuncusu Giannis Antetokounmpo, 2 sayı, 7 ribaunt, 3 asistle oynadı. Yıldız basketbolcu, Bucks tarihinin en çok asist yapan oyuncusu unvanını elde etti.

Karşılaşmayı 33 sayı, 7 ribaunt, 4 blokla tamamlayan Brook Lopez, takımını sırtlarken, Jevon Carter 22 sayı, Jrue Holiday 15 sayı, 9 asist kaydetti.

DeMar DeRozan'ın oynamadığı ev sahibi takımda, Nikola Vucevic 22 sayı, 16 ribauntla "double double" yaptı. Zach LaVine 18, Patrick Williams 16 sayıyla oynadı.



Gecenin diğer maçlarında Washington Wizards, deplasmanda Minnesota Timberwolves'u 114-106, Los Angeles Clippers da Phoenix Suns'ı 116-107 mağlup etti.





17-18-19-20 Şubat 2023 TV'de Spor Ekranı



17 ŞUBAT 2023 CUMA


22:30 Augsburg - Hoffenheim
Bundesliga top_futbol İdman TV
22:45 Sassuolo - Napoli
Serie A top_futbol CBC Sport

18 ŞUBAT 2023 CUMARTESİ


15:30 Aston Villa - Arsenal
İngiltere Premier Lig top_futbol İctimai TV
17:30 AÇIKLANMADI Bundesliga top_futbol İdman TV
20:00 Monza - Milan
Serie A top_futbol CBC Sport
20:30 Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
Bundesliga top_futbol İdman TV
23:00 Osasuna - Real Madrid
La Liga top_futbol CBC Sport

19 ŞUBAT 2023 PAZAR


17:30 Union Berlin - Schalke 04
Bundesliga top_futbol İdman TV
19:30 Borussia Dortmund - Hertha Berlin
Bundesliga top_futbol İdman TV
20:00 Spezia - Juventus
Serie A top_futbol CBC Sport
21:30 Bayer Leverkusen - Mainz 05
Bundesliga top_futbol İdman TV
23:00 Barcelona - Cadiz
La Liga top_futbol CBC Sport

20 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ


22:45 Torino - Cremonese
Serie A top_futbol CBC Sport

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçları oynandı! İşte sonuçlar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçlarının ilk maçları oynandı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda, son 16 turuna yükselecek takımların belirleneceği play-off turunda karşılaşmalar oynandı.

Temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında sahasında İsviçre'nin Basel takımını 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını üçüncü bitiren takımlarla UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarını ikinci tamamlayan ekiplerin karşı karşıya geldiği play-off maçlarında alınan sonuçlar:

Braga (Portekiz) - Fiorentina (İtalya): 0-4

Trabzonspor-Basel (İsviçre): 1-0

Bodo/Glimt (Norveç) - Lech Poznan (Polonya): 0-0

Karabağ (Azerbaycan) - Gent (Belçika): 1-0

Sheriff (Moldova) - Partizan (Sırbistan): 0-1

Lazio (İtalya) - Cluj (Romanya): 1-0

Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) - Dnipro-1 (Ukrayna): 1-0

Ludogorets (Bulgaristan) - Anderlecht (Belçika): 1-0

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçları oynandı! İşte sonuçlar...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarının ilk ayağında karşılaşmalar oynandı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, son 16 turuna yükselecek son 8 takımın belirleneceği play-off turunda heyecan başladı.

Gecenin öne çıkan mücadelesinde Barcelona, sahasında Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. Barcelona'nın gollerini 50. dakikada Marcos Alonso ve 76. dakikada Raphinha, Manchester United'ın gollerini ise 53. dakikada Marcus Rashford ve 59. dakikada kendi kalesine Jules Kounde attı.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ajax ile Union Berlin'in 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada düdük çaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. sırada bitiren ekiplerin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi play-off etabı ilk ayağının maç programı ve sonuçlar:

Barcelona (İspanya) - Manchester United (İngiltere): 2-2

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Rennes (Fransa): 2-1

Ajax (Hollanda) - Union Berlin (Almanya): 0-0

Salzburg (Avusturya) - Roma (İtalya): 1-0

Juventus (İtalya) - Nantes (Fransa): 1-1

Sporting Lizbon (Portekiz) - Midtjylland (Danimarka): 1-1

Bayern Leverkusen (Almanya) - Monaco (Fransa): 2-3

Sevilla (İspanya) - PSV Eindhoven (Hollanda): 3-0

Son 16 turuna yükselecek son 8 takımın belirleneceği play-off turunda rövanş maçları, 23 Şubat'ta yapılacak.

Sam Adekugbe resmen Galatasaray'da

Galatasaray, yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Atakaş Hatayspor'un sol beki Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Atakaş Hatayspor'dan kiralanan Sam Adekugbe'nin satın alma opsiyonunun 1 milyon euro olduğunu açıkladı.

Galatasaray, aradığı sol beki Atakaş Hatayspor'da buldu. Sarı kırmızılılar, yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Güney ekibinden Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada ''Profesyonel Futbolcu Samuel Ayomide Adekugbe ve Kulübü Hatayspor Kulübü Derneği ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 1.000.000 Euro'dur.'' ifadelerine yer verildi.

Adekugbe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara göre sezon sonuna kadar yerli statüsünde oynayacak. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon Atakaş Hatayspor'da 19 maçta görev yaptı. Milli takım formasıyla 28 resmi karşılaşmaya çıkan Kanadalı oyuncu, 1 kez fileleri sarstı, 4 de asist yaptı.

16 Şubat 2023 Perşembe

Trabzonspor avantaj elde etti

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda sahasında İsviçre'nin Basel takımını 1-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor, Basel'i konuk etti.

Bordo mavililer, 65. dakikada Larsen'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Trabzonspor'da gol sonrası Türkiye bayrağı açıp depremzedelere destek mesajı verdi.

Temsilcimizin 76. dakikada Maxi Gomez ile bulduğu gol, "VAR" incelemesinin ardından ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Karşılaşmanın rövanşı 23 Şubat Perşembe günü İsviçre'de oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

20. dakikada Burger'in pasında, savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Kade'nin şutunda, top az farkla yandan auta gitti.

21. dakikada Abdülkadir Ömür'ün ara pasında soldan ceza alanına giren Eren Elmalı'nın şutunda top kaleci Hitz'den döndü. Dönen topu önünde bulan Abdülkadir Ömür'ün şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

24. dakikada Novoa'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Kade'nin kafa vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır, sol tarafına gelen topu yatarak kontrol etti.

27. dakikada Abdülkadir Ömür'ün plase vuruşunda savunmada Nuhu'nun bıraktığı topu kaleci Hitz, yatarak çeldi.

30. dakikada Gomez'in soldan ortasında savunmada Nuhu'nun müdahele edemediği topu Trezeguet dokundu ancak kaleci Hitz, bir kez daha gol izni vermedi.

38. dakikada Bakasetas'ın ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci Hitz, sağ tarafına gelen topu çelmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.

GOL 65. dakikada Trabzonspor, öne geçti. Gomez'in sağdan ortasında, Trezeguet'in vuruşunda kaleci Hitz'den dönen topu Larsen, yakın mesafeden filelere gönderdi: 1-0

75. dakikada Trezeguet'in pasında sağ çaprazda savunmanın arkasında topla buluşan Gomez, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Ancak VAR incelemesi sonrasında gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

86. dakikada Abdülkadir Ömür'ün şutunda, savunmaya çarpan top az farkla üsten kornere çıktı.

87. dakikada Umut Bozok'un sağdan ortasında, yakın mesafeden Trezeguet'in vuruşunda kaleci Hitz, tehlikeyi önledi.

89. dakikada Bartra'nın uzun pasında, savunmanın arkasına sarkan Gomez'in kaleci Hitz ile karşı karşıya kaldığı andaki şutunda, Hitz topu kontrol etti.

Bordo-mavili takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Donatas Rumsas, Dovydas Suziedelis, Vytenis Kazlauskas (Litvanya)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Peres (Dk. 72 Bartra), Hugo, Denswil, Eren Elmalı (Dk. 46 Larsen), Siopis (Dk. 85 Umut Bozok), Doğucan Haspolat, Bakasetas, Abdülkadir Ömür (Dk. 90+1 Yusuf Yazıcı), Trezeguet, Gomez

BASEL: Hitz, Lang (Dk. 66 Sergio), Nuhu, Pelmard, Calafiori, Xhaka, Frei, Novoa (Dk. 60 Amdouni), Burger (Dk. 80 Diouf), Kade, Zeqiri (Dk. 80 Sene)

GOL: Dk. 65 Larsen (Trabzonspor)

SARI KART: Dk. 38 Siopis (Trabzonspor)

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde Play-off Turu ve Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde grup etabı sona erdi. 

Grup etabının ardından temsilcilerimizden Eczacıbaşı Dynavit grup lideri olarak doğrudan çeyrek finale yükselirken; gruplarını ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Opet ile VakıfBank ise çeyrek finale yükselebilmek için play-off turunda mücadele edecek. 

2023 Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu ve çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Play-off Turu

Grupa Azoty Chemik Police (POL) - Fenerbahçe Opet (TUR) 

Developres Resovia (POL) - Volero Le Cannet (FRA)

LKS Commercecon Lodz (POL) - VakıfBank (TUR)

Çeyrek Final

Grupa Azoty Chemik Police (POL)/Fenerbahçe Opet (TUR) Galibi - A. Carraro Imoco Conegliano (ITA)

LKS Commercecon Lodz (POL)/VakıfBank (TUR) Galibi - Vero Volley Milano (ITA)  

Allianz MTV Stoccarda (GER) - Igor Gorgonzola Novara (ITA)  

Developres Resovia (POL)/Volero Le Cannet (FRA) Galibi - Eczacıbaşı Dynavit (TUR)


76ers, Cavaliers'ı mağlup etti (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers'ı 118-112 yendi.

NBA'e 10 karşılaşmayla devam edildi. Doğu Konferansı'nın 3. basamağındaki 76ers, bir sıra arkasındaki Cavaliers'ı ağırladığı maçı kazandı.

Art arda 4. galibiyetini alan 76ers'ta Joel Embiid 29 sayı, 14 ribaunt, 5 asist, James Harden da 19 sayı, 12 asistle "double double"a imza attı.

Cavaliers'ta Donovan Mitchell 33 sayı, 5 ribaunt, 5 asist, Darius Garland 27 sayı, 6 asist, 3 top çalma ve Evan Mobley 23 sayı, 9 ribauntla mücadele etti.

76ers'ta Furkan Korkmaz, Cavaliers'ta da Cedi Osman maç kadrosunda yer almadı.

Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün ise Oklahoma City Thunder'a 133-96 yenildikleri maçı 8 sayı, 10 ribaunt, 2 asistle tamamladı.


Jokic'in takımı, Doncic'in takımını devirdi

Batı Konferansı'nın zirvesindeki Denver Nuggets, konferansta ilk 6'ya girerek play-off'lara doğrudan katılmayı amaçlayan Dallas Mavericks'i 118-109 mağlup etti.

Peş peşe 3. karşılaşmasını kazanan ev sahibi Nuggets'ta Nikola Jokic 14 sayı, 13 ribaunt, 10 asistle "triple double" yaptı. Jeff Green 24 sayı, Michael Porter 22 sayı, 5 ribauntla oynadı.

All-star oyuncusu Kyrie Irving'den yoksun sahaya çıkan Mavericks'te ise Luka Doncic 37 sayı, 9 asist, 4 top çalmayla sahanın en etkili ismi oldu.


Yeni Lakers, Pelicans karşısında kazandı

Batı Konferansı'nda play-in potasına girmeye çalışan Los Angeles Lakers, sahasında New Orleans Pelicans'ı 120-102 yendi.

Takasın son gününde yaptığı hamleler sonrası tam kadro ilk maçına çıkan Lakers'ta Anthony Davis 28 sayı, 10 ribaunt, 5 asist, LeBron James 21 sayı, 6 ribaunt, 6 asist ve D'Angelo Russell 21 sayı, 7 asist üretti.

Pelicans'ta C.J. McCollum'un 22 sayı, 9 asist, 6 ribaunt ve Brandon Ingram'in 25 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi.


Sonuçlar

Indiana Pacers-Chicago Bulls: 117-113

Charlotte Hornets-San Antonio Spurs: 120-110

Brooklyn Nets-Miami Heat: 116-105

Atlanta Hawks-New York Knicks: 101-122

Boston Celtics-Detroit Pistons: 127-109

Philadelphia 76ers-Cleveland Cavaliers: 118-112

Memphis Grizzlies-Utah Jazz: 117-111

Oklahoma City Thunder-Houston Rockets: 133-96

Denver Nuggets-Dallas Mavericks: 118-109

Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans: 120-102

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turu maçları başlıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçlarının ilk ayağı, bu akşam yapılacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda, son 16 turuna yükselecek takımların belirleneceği play-off turunda bu akşam 8 maç oynanacak.

Trabzonspor, play-off turu ilk maçında sahasında İsviçre'nin Basel takımını ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını üçüncü bitiren takımlarla UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarını ikinci tamamlayan ekiplerin karşı karşıya geldiği play-off maçlarının programı şöyle:

20.45 Braga (Portekiz) - Fiorentina (İtalya)

20.45 Trabzonspor-Basel (İsviçre) TV8

20.45 Bodo/Glimt (Norveç) - Lech Poznan (Polonya)

20.45 Karabağ (Azerbaycan) - Gent (Belçika) CBC Sport

23.00 Sheriff (Moldova) - Partizan (Sırbistan)

23.00 Lazio (İtalya) - Cluj (Romanya)

23.00 Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) - Dnipro-1 (Ukrayna)

23.00 Ludogorets (Bulgaristan) - Anderlecht (Belçika)

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu maçları başlıyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarının ilk ayağı, bu akşam oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, son 16 turuna yükselecek son 8 takımın belirleneceği play-off turu, bu akşam 8 maçla başlayacak.

Ajax ile Union Berlin arasındaki karşılaşmayı, FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. sırada bitiren ekiplerin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi play-off etabı ilk ayağının maç programı (TSİ) şöyle:

20.45 Barcelona (İspanya) - Manchester United (İngiltere)

20.45 Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Rennes (Fransa)

20.45 Ajax (Hollanda) - Union Berlin (Almanya)

20.45 Salzburg (Avusturya) - Roma (İtalya)

23.00 Juventus (İtalya) - Nantes (Fransa) CBC Sport

23.00 Sporting Lizbon (Portekiz) - Midtjylland (Danimarka)

23.00 Bayern Leverkusen (Almanya) - Monaco (Fransa)

23.00 Sevilla (İspanya) - PSV Eindhoven (Hollanda)

Borussia Dortmund, Chelsea'yi Adeyemi ile devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Borussia Dortmund sahasında ağırladığı Chelsea'yi 1-0 yendi.

Borussia Dortmund, Chelsea'yi Signal Iduna Park'ta ağırladı. 

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının 63. dakikasında ev sahibi takım Karim Adeyemi'nin attığı golle rakibini 1-0 yendi. 

Karşılaşmanın rövanşı 7 Mart'ta oynanacak. 

Ayrıca Türkiye ve Suriye'yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maç seremonisinde ise Türkçe ve Arapça olarak "Yanınızdayız" yazılı pankart açıldı.

Benfica tur kapısını araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçında Club Brugge ile Benfica karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Benfica 2-0 kazanarak rövanş öncesi avantajlı skor elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu heyecanı başladı. Gecenin maçında Club Brugge ile Benfica karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Portekiz temsilcisi rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının 51. dakikasında Benfica J. Mario'nun attığı penaltı golüyle öne geçti. 88 dakikada maçın skorunu belirleyen Neres golü kaydeti ve Benfica sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund-Chelsea ve Club Brugge-Benfica maçları öncesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle hayatını kaybedenler için takımlar saygı duruşunda bulunulurken, Almanya'daki mücadelede "Yanınızdayız" pankartı açıldı.

Bahçeşehir Koleji, BAXI Manresa'ya direnemedi

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu 3. hafta maçında Bahçeşehir Koleji, deplasmanda İspanya ekibi BAXI Manresa'ya 90-72 yenildi.

Nou Congost Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk çeyreği, Bahçeşehir Koleji'nin 21-18 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyotta etkili hücum eden ev sahibi ekip, soyunma odasına 43-35 önde girdi.

İkinci devrede farkı açan BAXI Manresa, üçüncü çeyreğini 74-50 önde geçtiği karşılaşmayı 90-72 kazandı.

İspanya ekibinde Devin Robinson, 18 sayıyla galibiyette ön plana çıktı. Bahçeşehir Koleji'nde Conor Morgan'ın 16 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

BAXI Manresa'nın ikinci galibiyetini aldığı grupta Bahçeşehir Koleji ise üçüncü yenilgisini yaşadı.

Öte yandan karşılaşma öncesi Türkiye ve Suriye'yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Darüşşafaka Lassa İspanya'da kayıp

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu L Grubu 4. hafta maçında Darüşşafaka Lassa, deplasmanda İspanya’nın UCAM Murcia ekibine 96-87 yenildi.

Murcia Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-23 önde bitiren Darüşşafaka Lassa, devre arasına da 49-48 üstün gitti.

Başa baş mücadelenin sürdüğü üçüncü periyodu 69-67 önde geçen UCAM Murcia, karşılaşmadan 96-87 galip ayrıldı.

İspanya temsilcisinde Thaddus McFadden, 26 sayıyla galibiyetin mimarı oldu. Darüşşafaka Lassa'da Gabriel Olaseni'nin 19 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Grupta UCAM Murcia, ikinci galibiyetini aldı, Darüşşafaka Lassa ise üçüncü yenilgisini yaşadı.

Öte yandan karşılaşma öncesi Türkiye ve Suriye'yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti

Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu karşılaşmasında Almanya’nın Berlin Recycling Volleys takımına 3-2 (24-26, 25-21, 25-20, 18-25, 15-9) mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Karşılaşma öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

15 Şubat 2023 Çarşamba

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde Play-off Turuna Yükseldi

VakıfBank, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu altıncı maçında İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımına 3-1 (19-25, 25-17, 22-25, 23-25) mağlup oldu.

Grubunu ikinci sırada tamamlayan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükseldi. Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Temsilcimiz, play-off turunda Polonya’nın LKS Commercecon Lodz takımıyla karşılaşacak.

Karşılaşmanın öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken; VakıfBank oyuncuları ve teknik ekibi, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle sahaya Türk bayrağı ile çıktı.

VakıfBank-Igor Gorgonzola Novara karşılaşmasının ardından grupta oluşan puan durumu şu şekilde:


TAKIM O G M P
1 Igor Gorgonzola Novara 6 4 2 15
2 VakıfBank 6 4 2 13
3 SC Potsdam 6 3 3 7
4 Crvena Zvezda Beograd 6 0 6 1

Türk Hava Yolları, CEV Kupası’nda Çeyrek Finalde

Türk Hava Yolları, CEV Kupası play-off turu ikinci maçında İtalya’nın e-work Busto Arsizio takımını 3-0 (25-18, 25-22, 25-20) mağlup etti.

Play-off turunda oynanan ilk karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz, CEV Kupası’nda adını çeyrek finale yazdırdı. Türk Hava Yolları, çeyrek finalde Fransa’nın Volley Mulhouse takımıyla karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken; Türk Hava Yolları oyuncuları ve teknik ekibi sahaya Türk bayrağı ve kollarına siyah bant takarak çıktı.

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi’nde Play-off Turuna Yükseldi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Polonya temsilcisi LKS Commercecon ile oynadığı 6. hafta maçını 3-0 kazandı. 

Fenerbahçe Opet, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu altıncı maçında Polonya’nın LKS Commercecon Lodz takımını 3-0 (25-22, 25-16, 28-26) mağlup etti.

Fenerbahçe Opet’in ev sahipliğinde İstanbul’da oynanması gereken karşılaşma, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ülkemizdeki tüm ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerinin ertelenmesi üzerine Almanya’nın başkenti Berlin’de oynandı.

Karşılaşma öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken; Fenerbahçe Opet oyuncuları, sahaya ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle “Acımız sonsuz, Türkiye’mizin başı sağ olsun” yazılı pankart ve siyah kurdele takarak çıktı.

Grubunu ikinci sırada tamamlayan Fenerabahçe Opet, Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükseldi. Müsabakayı, 31 sayıyla tamamlayan Melissa Vargas ise maçın oyuncusu seçildi. Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Fenerbahçe Opet-Polonya’nın LKS Commercecon Lodz karşılaşmasının ardından grupta oluşan puan durumu şu şekilde:


TAKIM O G M P
1 Allianz MTV Stuttgart 6 5 1 13
2 Fenerbahçe Opet 6 4 2 13
3 LKS Commercecon Lodz 6 3 3 10
4 Tenerife La Laguna 6 0 6 0

2023 NBA All-Star yarışmalarına katılacak oyuncular belirlendi

2023 Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu'ndaki smaç, üç sayı ve yetenek yarışmalarına katılacak isimler açıklandı.

2023 Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu'ndaki smaç, üç sayı ve yetenek yarışmalarına katılacak isimler açıklandı.

NBA'in internet sitesindeki açıklamaya göre, hafta sonunun merakla beklenen etkinliği smaç yarışmasında Houston Rockets'tan Kenyon Martin, Philadelphia 76ers'tan Mac McClung, New Orleans Pelicans'tan Trey Murphy ve New York Knicks'ten Jericho Sims mücadele edecek.

Üç sayı yarışmasına Tyrese Haliburton (Indiana Pacers), Tyler Herro (Miami Heat), Buddy Hield (Indiana Pacers), Kevin Huerter (Sacramento Kings), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Lauri Markkanen (Utah Jazz), Anfernee Simons (Portland Trail Blazers) ve Jayson Tatum'dan (Boston Celtics) oluşan 8 isim katılacak.

Yetenek yarışmasında ise 9 oyuncu 3 takım altında parkeye çıkacak. Antetokounmpo Takımı'nda Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Thanasis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Alex Antetokounmpo (Wisconsin Herd), Utah Jazz Takımı'nda Jordan Clarkson, Walker Kessler, Collin Sexton ve Çaylaklar Takımı'nda Paolo Banchero (Orlando Magic), Jaden Ivey (Detroit Pistons), Jabari Smith (Houston Rockets) yer alacak.

2023 NBA All-Star Hafta Sonu Yarışmaları, ABD'nin Salt Lake City kentinin ev sahipliğinde, 19 Şubat'ta TSİ sabaha karşı yapılacak.

Bucks'tan üst üste 11. galibiyet (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı'nın zirvesindeki maçta Milwaukee Bucks, Boston Celtics'i uzatma sonunda 131-125 mağlup etti.

NBA'e 5 karşılaşmayla devam edildi. Doğu Konferansı lideri Celtics ile 2. sıradaki Bucks arasındaki mücadelede kazanan taraf, ev sahibi Bucks oldu. Bucks 57. maçında 40. galibiyetine ulaşırken, 58. karşılaşmasına çıkan Celtics ise 17. mağlubiyetini yaşadı.

Art arda 11. galibiyetini alan Bucks'ta Jrue Holiday 40 sayı, 7 asist, 5 ribaunt, 3 top çalma ve Giannis Antetokounmpo 36 sayı, 13 ribaunt, 9 asist üretti.

All-star oyuncuları Jayson Tatum ve Jaylen Brown'dan yoksun sahaya çıkan Celtics'te Derrick White 27 sayı, 12 asist, 3 top çalma, Malcolm Brogdon da 26 sayıyla mücadele etti.



Suns, Kings'i mağlup etti

Batı Konferansı'nın iddialı takımları arasındaki maçta Phoenix Suns, sahasında Sacramento Kings'i 120-109 yendi.

Suns'ta Devin Booker 32 sayı, 5 ribaunt, Deandre Ayton 29 sayı, 11 ribaunt, 4 top çalma ve Chris Paul 17 sayı, 19 asist, 5 ribauntla oynadı.

Kings cephesinde De'Aaron Fox'un 35 sayı ve Domantas Sabonis'in 24 sayı, 15 ribaunt, 7 asistlik performansı galibiyete yetmedi.



Sonuçlar

Toronto Raptors-Orlando Magic: 123-113

Milwaukee Bucks-Boston Celtics: 131-125 (uzatmada)

Phoenix Suns-Sacramento Kings: 120-109

Portland Trail Blazers-Washington Wizards: 101-126

Los Angeles Clippers-Golden State Warriors: 134-124

Milan bir adım öne geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham'ı 1-0 yenen İtalyan temsilcisi Milan, rövanş öncesi avantaj elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ilk maçında Milan, Tottenham Hotspur'u ağırladı.

Milano kentindeki San Siro Stadı'nda oynanan müsabakadan ev sahibi ekip, Brahim Diaz'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Milan, Londra'da oynanacak rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Karşılaşmanın rövanşı 8 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Deprem felaketinde hayatını kaybedenler unutulmadı

Bu arada mücadele öncesinde iki takım oyuncuları ülkemizde ve Suriye'deki deprem felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu. Maçta Türkçe ve Arapça "Yanınızdayız" pankartı da açıldı.