TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

6 Nisan 2019 Cumartesi

Voleybol Erkekler 1. Lig Yarı Final Etabı Karşılaşmaları Başladı

2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Erkekler Yarı Final Etabı karşılaşmaları, bugün (06 Nisan 2019, Cumartesi ), I. ve II. Grup’ta oynanan karşılaşmalar ile başladı.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Erkekler Yarı Final Etabında ilk gün (06 Nisan 2019, Cumartesi) sonuçları şöyle:
Yarı Final 1.Grubu
Bursa BBSK 3–2 Alanya Bld.: 25-11 25-18 23-25 22-25 15-19
Sorgun Bld.  3–1 Akkuş Bld.: 25-21 25-22 22-25 25-19
Puan Durumu
1.Sorgun Belediye – 3 Puan
2. Bursa BBSK – 2 Puan
3.Alanya Belediye – 1 Puan
4. Akkuş Belediye- 0 Puan
2. Gün Maç Programı
12.00 Alanya Bld – Sorgun Bld.
14.00 Akkuş Bld. – Bursa BBSK
Yarı Final 2.Grubu
Palandöken Belediye 3-0 Solhan Spor: 25-22 25-18 25-19
Beşiktaş 3-0 Milas Bld.: 25-16 25-21 25-17
Puan Durumu
1. Beşiktaş – 3 Puan
2.Palandöken Belediye – 3 Puan
3. Solhan Spor – 0 Puan
4. Milas Bld – 0 Puan
2. Gün Maç Programı
16.30 Solhan Spor – Beşiktaş
18.30 Milas Bld. – Palandöken Bld.
YARI FİNAL STATÜSÜ: 
I.Etap Müsabakaları sonunda A ve B grubunda 1., 2. 3. ve 4. (Birinci, İkinci, Üçüncü ve Dördüncü) sırayı elde eden toplam  8 takım, YARI FİNALE yükselir. Federasyonca 2 gruba ayrılan takımlar, Kayseri’de  3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynarlar. Erkekler Yarı Final müsabakaları sonunda I. ve II. Gruplarda  1 ve 2. (Birinci ve İkinci ) olan  toplam 4 takım FİNAL  MÜSABAKALARI OYNAMAYA hak kazanacaktır. Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. (Birinci ve İkinci ) sırayı elde eden takımlar Efeler Ligi’ne yükselirler.

Galatasaray'dan zirve yolunda kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerek, lider Medipol Başakşehir'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 3'e indirdi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Rakibini 3-0 yenen Galatasaray, maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'le arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Sarı-kırmızılı ekibin gollerinden ikisini Diagne penaltıdan attı. Diğer gol ise Emre Akbaba'dan geldi.  
Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Galatasaray, Diagne'nin 45+4. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
50. dakikada Emre Akbaba farkı 2'ye çıkardı: 2-0
88. dakikada hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Penaltı için bir kez daha topun başına geçen Diagne, kendisinin 2. sarı-kırmızılı ekibin 3. golünü attı.
Bu arada penaltı öncesi topu alan Belhanda'ya Diagne "Ben atacağım" dedi. Bunun üzerine ikili arasında kısa bir tartışma yaşanırken Belhanda sinirle topu bırakıp penaltı noktasından ayrıldı.
Kalan sürede başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Puanını 55'e çıkaran Galatasaray, lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 3'e indirdi. Konuk Evkur Yeni Malatyaspor ise 37 puanda kaldı.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazanmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR
13. dakikada Mariano'nun sağ kanattan açtığı ortada, Diagne'nin arka direkte altıpasın önünden yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti.22. dakikada Emre Akbaba'nın ceza sahası dışından sol çaprazdan içeri gönderdiği ortada Diagne'nin penaltı noktasına yakın bir bölgeden yerden vuruşunda, top üstten dışarı çıktı.
25. dakikada Mariano'nun pasında ceza sahasında Diagne, meşin yuvarlağı Emre Akbaba'ya indirdi. Bu futbolcunun sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, savunmada Mina araya girerek topu kornere gönderdi.
29. dakikada Onyekuru'nun pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Belhanda'nın dar açından yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Farnolle uzaklaştırdı.
31. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Kamara, pasını yaydaki Donald'a çıkardı. Bu oyuncunun pasıyla arka direkte topla buluşan Adem Büyük'ün şutunda meşin yuvarlağı kaleci Muslera kontrol etti.
34. dakikada Linnes'in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Onyekuru'nun dönerek yerden yaptığı vuruşta kaleci Farnolle, meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.
35. dakikada Galatasaray'ın attığı golü maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, VAR sisteminin uyarısıyla iptal etti. Fernando'nun pasıyla sol kanattan son çizgiye inen Linnes, topu ceza sahası içine çıkardı. Feghouli'nin penaltı noktası çevresinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. Ancak VAR hakemleri, pozisyonun başında Fernando'nun ofsaytta olduğu gerçekçesiyle hakem Yaşar Kemal Uğurlu'yu uyardı ve gol geçersiz sayıldı.
GOL: 45+2. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Onyekuru'nun pasıyla soldan ceza sahasına giren Linnes, Murat Yıldırım ile ikili mücadelesinde yerde kalınca maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu penaltı kararı verdi. 45 4'üncü dakikada penaltı atışını kullanan Diagne, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0
Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray 1-0 önde kapattı.
50. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Linnes'in sol kanattan ortasında Emre Akbaba'nın ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda kale sahası önünde Diagne'ye de çarpan top, filelere gitti: 2-0
58. dakikada Emre Akbaba'nın ceza sahası sol çaprazından sert şutunda, meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından auta çıktı.
63. dakikada ani gelişen Evkur Yeni Malatyaspor atağında Aleksic'in sol kanattan uzun pasında topla buluşan Bifouma'nın ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta Linnes araya girdi ve seken topu kaleci Muslera kontrol etti.
68. dakikada Mariano'nun sağ çaprazdan ceza sahasına ortasında, arka direkte Onyekuru'nun uygun durumda yaptığı kafa vuruşunda yere çarpan meşin yuvarlak üstten auta gitti.
86. dakikada sol kanattan son çizgiye inen Sinan Gümüş'ün pasında Diagne, ceza sahasında vuruşunu yaparken top savunmadan döndü. Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazları sonrası VAR uygulamasına başvuran maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, pozisyonu saha kenarındaki ekrandan izledikten sonra Robin Yalçın'ın meşin yuvarlağa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı kararı verdi. 89'uncu dakikada penaltı atışını kullanan Diagne, topu filelere gönderdi: 3-0
Galatasaray, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez, Asım Yusuf Öz
Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Linnes, Fernando, Belhanda, Feghouli (Dk. 90 Muğdat Çelik), Emre Akbaba (Dk. 85 Selçuk İnan), Onyekuru (Dk. 83 Sinan Gümüş), Diagne
Evkur Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Robin Yalçın, Mina, Bülent Cevahir, Murat Yıldırım (Dk. 54 Bifouma), Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük (Dk. 60 Ömer Şişmanoğlu), Kamara (Dk. 90 6 Pereira)
Goller: Dk. 45+4 ve 89 Diagne (Penaltıdan), Dk. 50 Emre Akbaba (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 16 Mariano, Dk. 70 Marcao (Galatasaray), Dk. 51 Guilherme, Dk. 88 Robin Yalçın (Evkur Yeni Malatyaspor)

Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı Karşılaşmaları Başladı

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı karşılaşmaları, bugün (06 Nisan 2019, Cumartesi), TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından son sırada bulunan Halkbank'ın ligden düşmesi kesinleşti.
Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı karşılaşmalarında bugün (06 Nisan 2019, Cumartesi) alınan sonuçlar şöyle;
MAÇ & SONUÇ
SETLER
İSTATİSTİK
Karayolları – Halkbank 3-0
 25-22 25-22 25-18
Aydın BBSK – Çanakkale Bld. 3-1 25-15 25-21 23-25 25-16
Baraj Etabı Puan Durumu
  1. Karayolları – 25,5 Puan
  2. Aydın BBSK 24,3 Puan
  3. Çanakkale Bld. 11,52 Puan
  4. Halkbank 5,08 Puan
Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı ikinci gün karşılaşmalarının programı şöyle;
TARİH SAAT MAÇ SALON
07 Nisan 2019 Pazar 14:00 Halkbank – Aydın BBSK Cengiz Göllü Voleybol Salonu
07 Nisan 2019 Pazar 16:00 Çanakkale Bld. – Karayolları Cengiz Göllü Voleybol Salonu

Baraj Etabı Statüsü: 
I.Etap müsabakaları sonunda  Vestel Venus Sultanlar Liginde 9. 10. 11. ve 12. sırayı alan takımlar I.Etaptaki puanlarını BARAJ ETABINA taşırlar. 4 Takım (9. 10. 11. ve 12.) 3’er günlük 2 devreli Turnuva maçları oynayacaklardır. I.Etaptaki alınan puanlar ile 2. turnuvadaki alınan puanların toplamı sonunda son iki sırayı alan  (11. ve 12.) takımlar 1.lige düşerler.

Timsah ateşle oynuyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 yenilen Bursaspor, kümede kalma mücadelesinde büyük yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor, sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.  
Bahçeşehir Okullar Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Ev sahibi ekip, 72. dakikada Cisse'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmadı ve Akdeniz ekibi hanesine 3 puan yazdırdı.
Bu sonuçla Sergen Yalçın'lı Aytemiz Alanyaspor puanını 37'ye çıkardı. Haftaya küme düşme hattının 1 puan üstünde giren Samet Aybaba yönetimindeki Bursaspor ise 28 puanda kaldı ve lige tutunma yolunda büyük yara aldı.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan maçta Bursaspor, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek evine eli boş göndermişti.
Maçtan Dakikalar
11. dakikada soldan Ozan Tufan'ın kullandığı kornerde Bursasporlu oyuncu Umut Nayir'in uzaklaştırmak istedi top, ceza sahası dışında Efecan Karaca'nın önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
15. dakikada Tunay Torun'un pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Yusuf Erdoğan'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Haydar Yılmaz'da kaldı.
26. dakikada Bursaspor savunmasından kaptığı topla hareketlenen Ozan Tufan, pasını geriden gelen Cisse'ye çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda top az farkla dışarı gitti.
Müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, cezası nedeniyle müsabakayı tribünden takip ederken, yedek kulübesinde yardımcısı Murat Şahin görev aldı.
50. dakikada sol taraftan korneri kullanan Ozan Tufan, orta yerine yerden topu Efecan Karaca'ya çıkardı. Topla buluşan Efecan Karaca'nın ceza sahasına girer girmez çektiği şutta meşin yuvarlak, rakip oyuncuya çarparak az farkla dışarı çıktı.
59. dakikada sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Yusuf Erdoğan, topu ceza sahasındaki Tunay Torun'a çıkardı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda, top üstten dışarı gitti.
69. dakikada Aytemiz Alanyaspor'un sağ taraftan kazandığı serbest atışta Villafanez'in ortasında Bursasporlu oyuncuların uzaklaştırmak istediği top, Ozan Tufan'ın önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda, üst direğe çarpan top oyun alanına döndü.
GOL: 72. dakikada Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Cisse'nin Djalma Campos'a çıkardığı top ile atağa kalkan ev sahibi ekipte Villafanez, gelen topu kafayla Cisse'nin önüne indirdi. Cisse, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0
Karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazandı.

Stat: Bahçeşehir Okulları
Hakemler: Halil Umut Meler, Alpaslan Dedeş, Mehmet Cem Hanoğlu
Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 10 Baiano), Welinton, Tzavellas, Nsakala, Ceyhun Gülselam, Ozan Tufan, Efecan Karaca, Djalma Campos (Dk. 87 Sackey), Sural (Dk. 58 Villafanez), Cisse
Bursaspor: Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Umut Meraş (Dk. 41 Latovlevici), Badji, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan (Dk. 71 Onur Atasayar), Saivet, Tunay Torun, Umut Nayir (Dk. 46 Lima)
Gol: Dk. 72 Cisse (Aytemiz Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 22 Efecan Karaca, Dk. 45 1 Ceyhun Gülselam, Dk. 56 Sural, Dk. 61 Welinton, Dk. 67 Tzavellas, Dk. 89 Haydar Yılmaz (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 22 Chedjou, Dk. 67 Latovlevici (Bursaspor)

Guangzhou Evergrande - Guangzhou R&F 2-0 Özet İzle


Talisca'dan iki gol birden
Çin Süper Ligi'nin 4. haftasında Guangzhou Evergrande, sahasında Guangzhou R&F'yi konuk etti.
Sezona 3'te 3 ile başlayan Guangzhou Evergrande, Guangzhou R&F ile oynadığı maçta da iyi gidişatını sürdürdü ve sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri, 13 ve 61. dakikalarda Anderson Talisca kaydetti. Bu sezona da iyi bir başlangıç yapan Talisca, ligdeki 4. maçında 3. golünü kaydetti.
Aldığı galibiyetle 4'te 4 yapan Guangzhou Evergrande, puanını 12'ye yükseltti. Guangzhou R&F ise 2 puanda kaldı.

Kayserispor fişi ilk yarıda çekti

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, ilk yarıda bulduğu gollerle Demir Grup Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası mücadelesinde Demir Grup Sivasspor, İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk etti.
Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçta konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 30 ve 33. dakikalarda Chery, 45+1. dakikada Hasan Hüseyin Acar atttı. Ev sahibi Sivasspor'un tek golünü ise 84. dakikada Erdoğan attı.
Bu sonuçla Demir Grup Sivasspor 34 puanda kalırken İstikbal Mobilya Kayserispor ise puanını 36'ya çıkardı.

MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakikada ani gelişen Kayserispor atağında Umut Bulut'un pasında Chery, ceza sahası sağ çaprazında müsait durumda topla buluştu. Bu futbolcunun yerden vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural gole izin vermedi.
10. dakikada Kone'nin pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Diabate'nin yerden uzak köşeye vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
13. dakikada Özer Hurmacı'nın ara pasında Diabate'nin ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunda, kaleci Lung gole izin vermedi.
14. dakikada Kayserispor'un sağ taraftan kullandığı kornerin ardından ceza alanında Hasan Hüseyin Acar'ın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Kone, topu auta gönderdi.
GOL: 30. dakikada Kayserispor öne geçti. Atila Turan'ın pasında topla buluşan Chery'nin ceza yayı içinden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1
GOL: 33. dakikada konuk ekip farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen atakta Atila Turan'ın kendi yarı alanından savunmanın arkasında gönderdiği topa hareketlenen Chery'nin ceza yayı civarından vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 0-2
GOL: 45+1. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, skoru 3-0'a taşıdı. Konuk ekibin ani gelişen atağında, Deniz Türüç'ün soldan ortasında ceza alanında iyi yükselen Hasan Hüseyin Acar topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak filelerle buluştu.
Müsabakanın ilk yarısı, İstikbal Mobilya Kayserispor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
47. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Emre Kılınç'ın vuruşunda, kaleci Lung topu iki hamlede kontrol etti.
54. dakikada Diabate'nin sağdan ortasında ön direkteki Kone'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.
63. dakikada Özer Hurmacı'nın ceza sahası dışından etkili şutunda, kaleci Lung gole izin vermedi.
71. dakikada Chery'nin pasında topla buluşan Kana Bıyık'ın ceza alanı içinden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal Vural'da kaldı.
GOL: 84. dakikada Douglas'ın soldan ceza alanına ortasında uzak köşede topla buluşan Erdoğan Yeşilyurt'un plase vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-3
Müsabaka İstikbal Mobilya Kayserispor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: Sivas Yeni 4 Eylül
Hakemler: Koray Gençerler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ziya Erdal (Dk. 46 Uğur Çiftçi), Douglas, Fatih Aksoy, David Braz (Dk. 59 Torje), Ndinga, Diabate, Hakan Arslan, Emre Kılınç, Özer Hurmacı, Kone (Dk. 73 Erdoğan Yeşilyurt)
İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung, Kana Bıyık (Dk. 81 Kravets), Atila Turan, Lopes, Sapunaru, Varela (Dk. 76 Kucher), Chery, Hasan Hüseyin Acar (Dk. 66 Levent Gülen), Deniz Türüç, Şamil Çinaz, Umut Bulut
Goller: Dk. 30 ve 33 Chery, Dk. 45 1 Hasan Hüseyin Acar (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dk. 84 Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Hasan Hüseyin Acar, Dk. 26 Lopes, Dk. 89 Chery (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dk. 84 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 89 Torje (Demir Grup Sivasspor)

Fenerbahçe Opet yarı finalde

Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final üçüncü karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları'nı 3-0 yendi.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 25-16, 25-22 ve 26-24‘lük setlerle Türk Hava Yolları’nı 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet kazandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Opet Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off serisi yarı finalinde VakıfBank’ın rakibi oldu.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Nurper Özbar, Aylin Turnaoğlu
Fenerbahçe Opet: Bricio, Bahar Guidetti, Vargas, Fatma Yıldırım, Eda Dündar, Antonijevic (Merve Dalabeler, Dicle Babat, Sıla Çalışkan, Polen Ünver, Rabadzhieva)
Türk Hava Yolları: İrem Çor, Enright, İpek Ercan, Rahimova, Mislina Kılıç, Duygu Arslan (Berin Yıldırım, Özge Kırdar, Havlickova, Şeyma Ercan, Nikolic)
Setler: 25-16, 25-22, 26-24
Süre: 83 dakika (25, 28, 30)

THY Euroleague'de 30. Haftanın MVP’si Brandon Davies

Turkish Airlines EuroLeague'de 30. haftanın MVP'si Zalgiris Kaunas'tan Brandon Davies oldu.

Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı noktalanırken, 30. haftanın MVP'si açıklandı.
Zalgiris Kaunas'ın oyuncusu Brandon Davies, son haftanın en değerli oyuncusu seçildi.
Litvanya ekibinin, Real Madrid'i deplasmanda 93-86'lık skorla mağlup ettiği maçta 27 sayılık kariyer rekorunu egale eden yıldız basketbolcu, ayrıca 10 ribaund 2 asist, 2 top çalmalık performans ortaya koydu.

Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers'ı devirdi (Özet)

Son şampiyon Golden State Warriors, milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers'ı 120-114 mağlup etti. 

NBA'e 13 maçla devam edildi. Batı Konferansı lideri Golden State Warriors, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede Cleveland Cavaliers'ı 120-114 yendi ve üst üste dördüncü galibiyetini elde etti. 
Warriors'ta Stephen Curry 40 sayı, 6 ribaunt, 7 asistlik performansıyla galibiyette önemli rol oynarken, Draymond Green 20, Kevin Durant 15 sayı üretti.
Cedi Osman'ın 15 sayı, 6 ribaunt, 2 asistle maçı tamamladığı Cavaliers'ta, Colin Sexton 27 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Harden'lı Rockets farklı kazandı
James Harden'ın forma giydiği Houston Rockets, sahasında New York Knicks'i 120-96 yendi ve bu sezon 52. galibiyetine ulaştı.
Harden'ın 26 sayı, 8 ribaunt, 8 asistlik performans sergilediği ev sahibi ekipte, Clint Capela 12 sayı, 15 ribaunt, Chris Paul 11 sayı, 10 asistle "double double" yaptı.
Mario Hezonja'nın 16 sayı, 16 ribaunt, 11 asistle "triple double" yaptığı Knicks'te Henry Ellenson da 16 sayı üretti.
Sonuçlar
Charlotte Hornets-Toronto Raptors: 113-111
Orlando Magic-Atlanta Hawks: 149-113
Washington Wizards-San Antonio Spurs: 112-129
Houston Rockets-New York Knicks: 120-96
Indiana Pacers-Boston Celtics: 97-117
Minnesota Timberwolves-Miami Heat: 111-109
Oklahoma City Thunder-Detroit Pistons: 123-110
Dallas Mavericks-Memphis Grizzlies: 112-122
Utah Jazz-Sacramento Kings: 119-98
Phoenix Suns-New Orleans Pelicans: 133-126
Denver Nuggets-Portland Trail Blazers: 119-110
Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers: 120-114
Los Angeles Clippers-Los Angeles Lakers: 117-122

Anadolu Efes’in play-off maç programı belli oldu

Anadolu Efes Basketbol Takımı’nın Barcelona Lassa ile oynayacağı THY Euroleague play-off turu maç programı belli oldu.

Normal sezonu dördüncü sırada tamamlayan Anadolu Efes, beşinci sıradaki Barcelona Lassa ile eşleşmiş ve ev sahibi olma avantajını yakalamıştı.

Anadolu Efes beş maç üzerinden oynanacak olan play off serisinde üç galibiyete ulaştığı takdirde Final Four’a yükselecek.

Anadolu Efes - Barcelona Lassa Play-off serisinin maç programı şu şekilde:

17 Nisan Çarşamba
Anadolu Efes - Barcelona Lassa (20:00)

19 Nisan Cuma
Anadolu Efes - Barcelona Lassa (20:15)

24 Nisan Çarşamba
Barcelona Lassa - Anadolu Efes (TSİ 22:00)

26 Nisan Cuma
Barcelona Lassa - Anadolu Efes (TSİ 22:00 - gerekirse)

1 Mayıs Çarşamba
Anadolu Efes - Barcelona Lassa (20:30 - gerekirse)

Fenerbahçe Beko’nun play-off maç programı belli oldu

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nın Zalgiris Kaunas ile oynayacağı THY Euroleague play-off turu maç programı belli oldu.


Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas’a karşı Play-off’ta saha avantajını elinde bulunduracak. İlk iki maç Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda, üçüncü mücadele ise Zalgirio Arena’da oynanacak. Gerekmesi durumunda dördüncü maça Zalgirio Arena ev sahipliği yapacak ve yine gerekmesi durumunda seri, beşinci maç için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

Beş maçlık seri üzerinden oynanacak eşleşmede üç galibiyete ulaşan ekip adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four organizasyonuna yazdıracak.

Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas Play-off serisinin maç programı şu şekilde:

16 Nisan Salı 20:45 / Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas
18 Nisan Perşembe 20:45 / Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas
23 Nisan Salı 20:00 / Zalgiris Kaunas – Fenerbahçe Beko

**25 Nisan Perşembe 20:00 / Zalgiris Kaunas – Fenerbahçe Beko
**30 Nisan Salı 20:45 / Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas

Not: ** ile belirtilen maçlar “gerekmesi durumunda” oynanacaktır.

THY Euroleague 2018-2019 Sezonu 30. Hafta Maç Özetleri


CSKA Moskova - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 82-78


Anadolu Efes - AX Armani Exchange Olimpia Milan 101-95


Panathinaikos OPAP - Buducnost VOLI 87-67


Real Madrid - Zalgiris Kaunas 86-93


Fenerbahçe Beko - Maccabi Fox Tel Aviv 78-75


Bayern Münih - Herbalife Gran Canaria 84-77


Olympiakos - Darüşşafaka Tekfen 99-74


Barcelona Lassa - Khimki 83-74


THY Euroleague 30. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2018-2019 sezonunda 30. hafta maçları tamamlandı ve Fenerbahçe Beko, normal sezonu lider tamamladı.

THY Euroleague'de normal sezon 30. ve son hafta maçlarıyla sona erdi.
Son hafta maçlarının ardından Fenerbahçe Beko, normal sezonu 25 galibiyetle zirvede tamamladı.
Anadolu Efes ise normal sezonu 4. sırada bitirerek, play-off biletini aldı. Darüşşafaka Tekfen ise 16 takımlı ligde son sırada kaldı.
Play-off'a Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova, Real Madrid, Anadolu Efes, Barcelona Lassa, Baskonia, Panathinaikos ve Zalgiris kaldı.

Play-off eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
Fenerbahçe Beko - Zalgiris (Litvanya)
CSKA Moskova (Rusya) - Baskonia (İspanya)
Real Madrid (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan)
Anadolu Efes - Barcelona Lassa (İspanya)
Toplam 3 galibiyete gelecek takımın Dörtlü Final'e kalacağı serinin ilk maçları 16 ve 17 Nisan'da oynanacak.

30. hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
04 Nisan 2019 Çarşamba
CSKA Moskova - KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 82-78
Anadolu Efes - AX Armani Exchange Olimpia Milan 101-95
Panathinaikos OPAP - Buducnost VOLI 87-67
Real Madrid - Zalgiris Kaunas 86-93
05 Nisan 2019 Perşembe
Fenerbahçe Beko - Maccabi Fox Tel Aviv 78-75
Bayern Münih - Herbalife Gran Canaria 87-77
Olympiakos - Darüşşafaka Tekfen 99-74
Barcelona Lassa - Khimki 83-74

Puan Durumu
Takımlar   O  G  M  AS  YS  Av.  P
 1. Fenerbahçe Beko   30   25  5  2504  2237  267  55
 2. CSKA Moskova   30   24  6  2590  2397  193  54
 3. Real Madrid   30   22  8  2578  2342  236  52
 4. Anadolu Efes  30   20  10  2562  2406  156  50
 5. Barcelona Lassa    30   18  12  2358  2282  76  48
 6. Panathinaikos   30   16  14  2382  2345  37  46
 7. Baskonia   30   15  15  2449  2378  71  45
 8. Zalgiris   30   15  15  2360  2323  37  45
 9. Olympiakos  30   15  15  2326  2301  25  45
 10. Maccabi FOX  30   14   16  2376  2346  30  44
 11. Bayern Münih  30   14  16  2348  2404  -56  44
 12. AX Armani Exchange Olimpia Milan  30   14  16  2601  2600   1  44
 13. Khimki   30   9  21  2333  2449   -116  39
 14. Herbalife Gran Canaria   30   8  22  2317  2616  -299  38
 15. Buducnost VOLI    30   6  24  2230  2550  -320  36
 16. Darüşşafaka Tekfen   30   5  25  2238  2576  -338  35


5 Nisan 2019 Cuma

Darüşşafaka Tekfen mağlubiyetle tamamladı (Özet)

THY Euroleague'in 30. ve normal sezonun son haftasında Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a 99-74 mağlup oldu.

Turkish Airlines Euroleague'nin 30. ve normal sezonun son haftasında Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a 99-74 yenildi.
Play-off'a kalamayan Olympiakos, sezonu 15 galibiyet ve 15 yenilgiyle 9. sırada tamamladı. Darüşşafaka Tekfen ise 16 takımlı ligde 25 yenilgi alarak Avrupa Ligi'ni son sırada tamamladı.
Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Darüşşafaka Tekfen, 28-20 önde tamamladı. İkinci çeyrek toparlanan Yunan ekibi, soyunma odasına 45-44 önde gitti. Üçüncü çeyrekte farkı açmaya başlayan Olympiakos, final periyoduna 75-56 önde girdi. Son çeyrekte farkı daha da açan Yunan temsilcisi, sahadan 99-74 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko rekorla bitirdi (Özet)

THY Euroleague'in 30. ve normal sezonun son haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi FOX'u 78-75 mağlup etti.

Turkish Airlines Euroleague'in 30. ve normal sezonun son haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi FOX'u 78-75 yendi.
Bu sezon Avrupa Ligi'nde evinde maç kaybetmeyen tek takım olan sarı-lacivertliler, Maccabi'yi de yenerek yeni formatta normal sezonda sahasında bütün maçları kazanan ilk takım oldu.
Fenerbahçe Beko, bu sonuçla 25. galibiyetini elde etti ve normal sezonu lider tamamladı. Ayrıca İsrail temsilcisi ise 16. mağlubiyetini yaşadı ve play-off'un dışında kaldığı için Avrupa macerasını tamamladı.
Ali Muhammed ve Green'le dış atışlardan sayılar üreten Fenerbahçe Beko karşısında Black'le pota altından basketler bulan Maccabi FOX, 4. dakikayı 10-6 üstün geçti. İki ekip de pota altından sayılar üretirken Fenerbahçe Beko, Datome'nin üç sayılık basketiyle 9. dakikada öne (17-16) geçti. İlk çeyrek 20-20 eşitlikle tamamlandı.
Savunmaların sertleştiği ikinci çeyrekte Sloukas'la iç ve dış atışlardan sayılar üreten Fenerbahçe Beko, 15. dakikada farkı 5 sayıya çıkardı: 33-28. Maccabi FOX, Black'in pota altından arka arkaya kaydettiği sayılarla oyunu dengeledi ve soyunma odasına 41-41 eşitlikle gidildi.
İkinci yarıya hücumda ve savunmada kötü başlayan Fenerbahçe Beko karşısında 10-0'lık seri yakalayan Maccabi FOX, 24. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 41-51. Pota altından bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü sürdüren İsrail temsilcisi, final periyoduna 59-51 üstün girdi.
Son çeyrek büyük bir heyecana sahne oldu. Taraftar desteğini arkasına alan ve Melih Mahmutoğlu'nun sayılarıyla üstünlüğü ele alan sarı-lacivertli ekip, 36. dakikada farkı 7 sayılık bir üstünlük yakaladı: (70-63) çıkardı. Maccabi, bitime 19 saniye kala Pargo'nun serbest atıştan bulduğu sayıyla skora dengeyi getirdi: 75-75. Fenerbahçe Beko, Sloukas'la son topu kullandı. Yunan oyuncunun son saniyede attığı 3 sayılık basketle Fenerbahçe Beko, sahadan 78-75 galip ayrıldı.
Evinde bileği bükülmüyor
Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de bu sezon iç sahada oynadığı tüm karşılaşmaları kazanma başarısı gösterdi.
Bu sezon THY Euroleague'de evinde oynadığı 15 karşılaşmada da mağlup olmayan tek takım olan sarı-lacivertliler, yeni formatta normal sezonda sahasında bütün maçları kazanan ilk ekip unvanını elde etti.
Müsabakayı Ali Koç da takip etti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı locadan takip etti.
Sarı-lacivertli taraftarlar, başkan Koç'a "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratlarıyla destek verdi.
Fenerbahçe Beko: 78 - Maccabi FOX Tel Aviv: 75
Salon : Ülker Spor ve Etkinlik
Hakemler: Sasa Pukl (Slovenya), Juan Carlos Garica (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa)
Fenerbahçe Beko: Ali Muhammed 3, Green 7, Kalinic 5, Melli 3, Ahmet Düverioğlu 2, Melih Mahmutoğlu 5, Tarık Biberovic 1, Sloukas 22, Guduric 13, Sinan Güler, Datome 17
Maccabi FOX Tel Aviv: Dibartolomeo 9, Wilbekin 13, Caloiaro 6, O'Bryant 6, Black 23, Pargo 4, Roll 4, Avdija 10, Tyus, Cohen, Zoosman
1. Periyot: 20-20
Devre: 41-41
3. Periyot: 51-59
Beş faulle çıkan: 39.16 Datome (Fenerbahçe Beko)

Fırtına geriden geldi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında sahasında Antalyaspor'u 4-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 27 haftasında Trabzonspor, kendi evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti. 
Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada Antalyaspor 9. dakikada Doukara ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 21. dakikasında Nwakaeme skoru eşitledi. Mücadelenin 58. dakikasında ise Ekuban, ev sahibi takımı öne geçiren golü attı. 67'de Olcay Şahan farkı ikiye çıkardı. Maçın sonucunu belirleyen gol 90+4. dakikada oyuna sonradan giren 1999 doğumlu Murat Cem Akpınar'dan geldi.
Bu sonuçla Trabzonspor puanını 46'ya yükselterek 4. sıradaki yerini korudu. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı.
Maçtan Dakikalar
9. dakikada Hüseyin Türkmen'in hatalı pasında araya giren Hakan Özmert'in sağ taraftan ortasında, savunmanın arkasında Doukara gelişine sert ve düzgün bir şutla topu filelere gönderdi: 0-1
13. dakikada Doukara'nın pasında sağ taraftan ceza alanına giren Amilton'un yerden şutunda kaleci Uğurcan Çakır'ı geçen top yan top direkten oyun alanına döndü. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
21. dakikada Trabzonspor, beraberliği sağladı. Yusuf Yazıcı'nın pasında ceza alanı sağ çaprazında Olcay Şahan topu altıpas içindeki Nwakaeme'ye çıkardı. Bu futbolcu da dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1
32. dakikada Ibanez'in soldan ortasında, ceza alanı içinde Yusuf Yazıcı'nın yatarak vuruşunda savunmaya çarpan top yandan auta gitti.
36. dakikada Hakan Özmert'in uzun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Doukara, kaleci Uğurcan Çakır'dan sıyrıldı ancak araya son anda giren Hüseyin Türkmen meşin yuvarlağı uzaklaştırarak büyük bir tehlikeyi önledi.
42. dakikada Abdulkadir Parmak soldan pasında, arka direkte Olcay Şahan'ın şutunda kaleci Boffin iki hamlede topu kontrol etti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
58. dakikada Trabzonspor öne geçti. Abdulkadir Parmak'ın ceza alanı dışından şutunda üst direğe çarparak çizgi üzerinden geri gelen topu Ekuban tamamlayarak filelere gönderdi: 2-1
67. dakikada bordo-mavili takım bir gol daha buldu. Soldan son çizgiye inen Nwakaeme, Nazım Sangare'den sıyrıldıktan sonra topu geriden gelen Olcay Şahan'a çıkardı. Bu futbolcunun şutunda yan direğe çarpan top filelerle buluştu: 3-1
76. dakikada Serdar Özkan'ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Uğurcan Çakır, direk dibinden topu kornere çeldi.
90+1. dakikada Trabzonspor farkı 3'e çıkardı. Abdülkadir Ömür'ün pasında topla ceza sahasına giren Murat Cem Akpınar'ın şutunda, meşin yuvarlak sağ üst köşeden ağlara gitti. 4-1
Karşılaşmayı Trabzonspor 4-1 kazandı.

Trabzonspor: 4 - Antalyaspor: 1
Stat: Medical Park
Hakemler: Hüseyin Göçek, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 70 Pereira), Hüseyin Türkmen, Hosseini, Ibanez, Sosa, Abdulkadir Parmak, Olcay Şahan (Dk. 81 Abdülkadir Ömür), Yusuf Yazıcı (Dk. 89 Murat Cem Akpınar), Nwakaeme, Ekuban
Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Celustka, Diego, Cissokho, Zeki Yıldırım (Dk. 62 Doğukan Sinik), Charles, Amilton (Dk. 74 Serdar Özkan), Hakan Özmert, Fredy, Doukara (Dk. 90+3 Drole)
Goller: Dk. 9 Doukara (Antalyaspor) Dk. 21 Nwakaeme, Dk. 58 Ekuban, Dk. 67 Olcay Şahan, Dk. 90+1 Murat Cem Akpınar (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 55 Kamil Ahmet Çörekçi (Trabzonspor) Dk. 56 Charles (Antalyaspor)

Voleybol Bayanlar 1. Lig Yarı Final Etabı Karşılaşmaları Sona Erdi

2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Yarı Final Etabı karşılaşmaları, bugün (05 Nisan 2019, Cuma), I. ve II. Grup’ta oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Yarı Final Etabında üçüncü gün (05 Nisan 2019, Cuma) sonuçları şöyle:
Yarı Final 1.Grubu
Pursaklar Vol. İht. 3-0 Küçükyalı Y.Spor: 28-26 25-13 25-17
Sarıyer Bld. 3–0 İlbank: 25-17 25-17 25-13
Puan Durumu
1.Sarıyer  Belediye – 9 Puan
2. İlbank – 5 Puan
3.Pursaklar Vol. İht. – 3 Puan
4. Küçükyalı Y.Spor – 1 Puan
Bu sonuçların ardından Sarıyer Belediye ve İlbank takımları 1.Lig Bayanlar Final Etabı karşılaşmalarında mücadele etmeye hak kazandılar.
Yarı Final 2. Grubu
Altınbaş Ünv. Yeşilyurt 3-1 Samsun BŞB Anakent: 25-19 18-25 25-17 26-24
PTT 1-3 Büyükçekmece Vol. Akd.: 17-25 25-23 24-26 27-29
Puan Durumu
1. PTT – 6 Puan
2. Altınbaş Ünv. Yeşilyurt – 6 Puan
3. Büyükçekmece Vol. Akd. – 5 Puan
4. Samsun BŞB Anakent – 1 Puan
Bu sonuçların ardından PTT ve Altınbaş Ünv. Yeşilyurt takımları 1.Lig Bayanlar Final Etabı karşılaşmalarında mücadele etmeye hak kazandılar.
1.Lig Bayanlar Final Etabı karşılaşmaları 12-13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda organize edilecek.

YARI FİNAL STATÜSÜ: 
I.Etap Müsabakaları sonunda A ve B grubunda 1., 2. 3. ve 4. (Birinci, İkinci, Üçüncü ve Dördüncü) sırayı elde eden toplam  8 takım, YARI FİNALE yükselir. Federasyonca 2 gruba ayrılan takımlar, Eskişehir’de  3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynarlar. Bayanlar Yarı Final müsabakaları sonunda I. ve II. Gruplarda  1 ve 2. (Birinci ve İkinci ) olan  toplam 4 takım FİNAL  MÜSABAKALARI OYNAMAYA hak kazanacaktır. Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. (Birinci ve İkinci ) sırayı elde eden takımlar Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne yükselirler.

Bursaspor, Tahincoğlu Basketbol Süper Ligi'nde

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde Bursaspor, Tahincoğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Bursaspor, gelecek yıl Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde olacak. 
Ligde 26. hafta maçında bugün Bursaspor'un en yakın takipçisi OGM Ormanspor, sahasında Sigortam.net İTÜ Basketbol'a 80-69 yenildi.
Bu sonuçla OGM Ormanspor'un Bursaspor'u yakalama şansı kalmadı ve yeşil-beyazlılar 5 maç kala şampiyonluğa ulaştı.
Bursaspor, 2019-2020 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek.

Efeler Ligi Baraj Etabı Birinci Devre Karşılaşmaları Sona Erdi

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Baraj Etabı Birinci Devre karşılaşmaları, bugün (05 Nisan 2019 Cuma), oynanan üçüncü gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Efeler Ligi Baraj Etabı’nda bugün (05 Nisan 2019 Cuma) alınan sonuçlar şöyle;
MAÇ & SONUÇ
SETLER
İSTATİSTİK
Arhavi Bld. – Jeopark Kula Belediye 3-0
26-24 25-21 25-23
İnegöl Belediye – İkbal Afyon Bld. Yüntaş 3-0
25-17 25-20 25-21
Birinci devre karşılaşmaları sonucunda oluşan puan durumu;
  1. İnegöl Belediye – 33,32 Puan
  2. Arhavi Belediye – 26,7 Puan
  3. İkbal Afyon Bld. Yüntaş – 26,2 Puan
  4. Jeopark Kula Belediye – 5,3 Puan
Efeler Ligi Baraj Etabı ikinci devre karşılaşmaları ise; 12-13-14 Nisan 2019 tarihlerinde, Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanacak.
Baraj Etabı Statüsü: 
 I.Etap müsabakaları sonunda  Efeler Liginde 9. 10. 11. ve 12. sırayı alan takımlar I.Etaptaki puanlarını BARAJ ETABINA taşırlar. 4 Takım (9. 10. 11. ve 12.) 3’er günlük 2 devreli turnuva maçları oynayacaklardır. I.Etaptaki alınan puanlar ile 2. Turnuvadaki alınan puanların toplamı sonunda son iki sırayı alan (11. ve 12.) takımlar 1.lige düşerler.

Maliye Piyango'yu deviren Fenerbahçe yarı finalde

Voleybol Efeler Ligi play-off çeyrek final turu üçüncü maçında Fenerbahçe, Maliye Piyango'yu 3-1 yenerek seride durumu 2-1 yaptı ve yarı finale yükseldi.

TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 21-25, 25-18, 20-25 ve 23-25’lik setlerle Maliye Piyango’yu 3-1 mağlup eden Fenerbahçe kazandı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe Efeler Ligi Play-Off serisi yarı finalinde Halkbank’ın rakibi oldu. Yarı final turu ilk maçı 11 Nisan Perşembe günü İstanbul'da, ikinci karşılaşma ise Ankara'da oynanacak.

Karşılaşmanını istatistiği için tıklayınız.

Salon: TVF Başkent
Hakemler: İsmail Yıldırım, Bilal Çağlar
Maliye Piyango: Seganov, Bruno, Sercan Yüksel Bıdak, Wendt, Halil İbrahim Yücel, Osman Çağatay Durmaz (Deniz İvgen, Aslan Ekşi)
Fenerbahçe: Ulaş Kıyak, Klinkenberg, Emre Batur, Ter Maat, Higaldo, Oğuzhan Karasu (Ahmet Karataş, Oğuzhan Karasu, Oğulcan Yatgın, İzzet Ünver)
Setler: 21-25, 25-18, 20-25, 23-25
Süre: 114 dakika (26, 29, 25, 34)

Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı Karşılaşmaları Başlıyor

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı maçları, yarın (06 Nisan 2019, Cumartesi), Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor.

Baraj Etabı birinci devre karşılaşmaları; 06-07-08 Nisan 2019 tarihlerinde, ikinci devre karşılaşmaları ise; 16-17-18 Nisan 2019 tarihlerinde, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak.
Vestel Venus Sultanlar Ligi Baraj Etabı Birinci Devre karşılaşmalarının programı şöyle;
TARİH SAAT MAÇ SALON
06 Nisan 2019 Cumartesi 14:00 Karayolları – Halkbank Cengiz Göllü Voleybol Salonu
06 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Aydın BBSK- Çanakkale Bld. Cengiz Göllü Voleybol Salonu
07 Nisan 2019 Pazar 14:00 Halkbank – Aydın BBSK Cengiz Göllü Voleybol Salonu
07 Nisan 2019 Pazar 16:00 Çanakkale Bld. – Karayolları Cengiz Göllü Voleybol Salonu
08 Nisan 2019 Pazartesi 13:00 Çanakkale Bld. – Halkbank Cengiz Göllü Voleybol Salonu
08 Nisan 2019 Pazartesi 15:00 Karayolları – Aydın BBSK Cengiz Göllü Voleybol Salonui
Baraj Etabı Puan Durumu
  1. Karayolları – 22,5 Puan
  2. Aydın BBSK 21,3 Puan
  3. Çanakkale Bld. 11,52 Puan
  4. Halkbank 5,08 Puan

Baraj Etabı Statüsü: 
I.Etap müsabakaları sonunda  Vestel Venus Sultanlar Liginde 9. 10. 11. ve 12. sırayı alan takımlar I.Etaptaki puanlarını BARAJ ETABINA taşırlar. 4 Takım (9. 10. 11. ve 12.) 3’er günlük 2 devreli Turnuva maçları oynayacaklardır. I.Etaptaki alınan puanlar ile 2. turnuvadaki alınan puanların toplamı sonunda son iki sırayı alan  (11. ve 12.) takımlar 1.lige düşerler.

Golden State Warriors, Los Angeles deplasmanında kazandı (Özet)

NBA'de son şampiyon Golden State Warriors, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 108-90 mağlup etti. 

NBA'de 3 maç oynandı. Batı Konferansı lideri Golden State Warriors, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 108-90 mağlup ederek, bu sezon 54. galibiyetini aldı.
DeMarcus Cousins'in 21 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptığı Warriors'ta, Quinn Cook 18, Kevin Durant 15 sayı, Stephen Curry 7 sayı, 10 ribauntla oynadı.
Ev sahibi ekipte Jonathan Williams 17 sayı, 13 ribaunt, Victor Wagner 13, Rajon Rondo 12 sayıyla maçı tamamladı.

Cedi'den rakip potaya 17 sayı
Milli basketbolcu Cedi Osman'ın 17 sayı, 4 ribaunt, 3 asistle oynadığı maçta Cleveland Cavaliers deplasmanda Sacramento Kings'e 117-104 mağlup oldu.
Kings'te Buddy Hield 23, Bogdan Bogdanovic 18, De'Aaron Fox 16 sayı üretirken, Cavaliers'ta Larry Nance 11 sayı, 16 ribaunt, Ante Zizic 14 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptı.
Ligdeki diğer mücadelede Milwaukee Bucks, deplasmanda Philadelphia 76ers'i 128-122 yendi.
Bucks'ın all-star oyuncusu Giannis Antetokounmpo 45 sayı, 13 ribauntla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. 19 dakika süre alan Ersan İlyasova, 3 sayı, 2 ribauntla salondan ayrıldı.

Basketbolda Haftanın Programı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 25. hafta müsabakalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 26., Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 29. hafta karşılaşmaları oynanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, bu dört ligde haftanın maç programı şöyle:
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
5 Nisan Cuma:
19.00 Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol-Afyon Belediyespor (Sakarya) Tivibu Spor
6 Nisan Cumartesi:
15.15 Türk Telekom-Pınar Karşıyaka (Ankara)
17.30 Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol-TOFAŞ (Gazanfer Bilge)
7 Nisan Pazar:
13.00 Fenerbahçe Beko-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Ülker Spor ve Etkinlik)
15.15 Anadolu Efes-Bahçeşehir Koleji (Sinan Erdem)
17.30 Banvit-Galatasaray Doğa Sigorta (Banvit Kara Ali Acar) Tivibu Spor
8 Nisan Pazartesi:
20.00 Darüşşafaka Tekfen-Beşiktaş Sompo Japan (Darüşşafaka Ayhan Şahenk)
Kadınlar Basketbol Süper Ligi
6 Nisan Cumartesi:
14.00 Gündoğdu Adana Basketbol-Canik Belediyespor (Menderes)
14.00 OGM Ormanspor-Beşiktaş (M. Sait Zarifoğlu)
14.00 Galatasaray-BOTAŞ (Ahmet Cömert) Tivibu Spor
14.00 Çukurova Basketbol-İzmit Belediyespor (Servet Tazegül)
14.00 Kırçiçeği Bodrum-Mersin Büyükşehir Belediyespor (Bodrum Binnaz Karakaya)
16.00 Bellona Kayseri Basketbol-Fenerbahçe (Kadir Has Kongre Merkezi) Tivibu Spor
7 Nisan Pazar:
16.00 İstanbul Üniversitesi-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Prof. Dr. Turgay Atasü)
Türkiye Basketbol 1. Ligi
5 Nisan Cuma:
16.00 OGM Ormanspor-Sigortam.net İTÜ Basketbol (M. Sait Zarifoğlu)
17.00 Artvin Belediyespor-Semt77 Yalova Belediyespor (Çoruh Üniversitesi)
18.00 Düzce Belediyespor-Mamak Belediyesi Yeni Mamakspor (Kalıcı Konutlar Merkez)
6 Nisan Cumartesi:
14.30 Finalspor-Petkimspor (Bursa Atatürk)
15.30 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Bursaspor (Muradiye)
17.00 Edirnespor-Karesispor (Mimar Sinan)
17.00 Konyaspor-Ankara DSİ (Selçuklu Belediyesi)
7 Nisan Pazar:
13.30 Bandırma Kırmızı-Akhisar Belediyespor (Banvit Kara Ali Acar)
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi
5 Nisan Cuma:
13.30 Nesibe Aydın-A Koleji (TOBB ETÜ)
14.00 Mardin Büyükşehir Belediyespor-İstanbulgücü (Yeni Artuklu)
16.30 İstanbul Üniversitesi Gelişim-Elazığ İl Özel İdare (Prof. Dr. Turgay Atasü)
18.00 Bayraklı Belediyespor-Çankaya Üniversitesi (Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk)
18.00 Mersin Büyükşehir Belediyespor Gelişim-Mersin Üniversitesi (Edip Buran)
6 Nisan Cumartesi:
14.00 Akdeniz Üniversitesi-Edremit Belediyesi Gürespor (Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal)
7 Nisan Pazar:
13.00 Galatasaray Gelişim-Urla Belediyespor (Ahmet Cömert)
14.00 Bursa Büyükşehir Belediyespor-Yalova VİP Gençlik (Yıldırım Şahin Başol)

Futbolda Haftanın Programı

Futbolda Spor Toto Süper Lig'e 27'nci, Spor Toto 1. Lig'e 28. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 30. hafta müsabakaları oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre profesyonel liglerde haftanın maç programı şöyle:
Spor Toto Süper Lig
5 Nisan Cuma:
20.30 Trabzonspor-Antalyaspor (Medical Park)
6 Nisan Cumartesi:
16.00 Demir Grup Sivasspor-İstikbal Mobilya Kayserispor (Yeni 4 Eylül)
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor (Bahçeşehir Okulları)
19.00 Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor (Türk Telekom)
7 Nisan Pazar:
13.30 Kasımpaşa-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)
16.00 Göztepe-Akhisarspor (Bornova)
16.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe (Eryaman)
19.00 Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)
8 Nisan Pazartesi:
20.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş (Çaykur Didi)
Spor Toto 1. Lig
6 Nisan Cumartesi:
14.00 Boluspor-Kardemir Karabükspor (Bolu Atatürk)
19.30 Balıkesirspor Baltok-İstanbulspor (Balıkesir Atatürk)
19.30 Osmanlıspor-Eskişehirspor (Osmanlı)
7 Nisan Pazar:
14.00 Ümraniyespor-Hatayspor (Ümraniye Belediyesi)
16.30 Giresunspor-Gençlerbirliği (Giresun Atatürk)
16.30 Afjet Afyonspor-Adana Demirspor (Zafer)
19.30 Adanaspor-Abalı Denizlispor (5 Ocak Fatih Terim)
8 Nisan Pazartesi:
19.00 Birevim Elazığspor-Altınordu (Osmanlı)
19.00 Altay-Gazişehir Gaziantep (İzmir Atatürk)
TFF 2. Lig
Kırmızı Grup
7 Nisan Pazar:
14.00 Kırklarelispor-Kahramanmaraşspor (Kırklareli Atatürk)
15.00 BAK Spor-Fethiyespor (Ankara OSTİM)
15.00 Pendikspor-Tokatspor (Pendik)
15.00 Konya Anadolu Selçukspor-Tarsus İdmanyurdu (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)
15.00 Bandırmaspor Baltok-Darıca Gençlerbirliği (Bandırma 17 Eylül)
15.00 Etimesgut Belediyespor-Tuzlaspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk)
15.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Menemen Belediyespor (Mümin Özkasap Spor Tesisleri)
15.00 Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük (Şanlıurfa GAP)
15.00 Zonguldak Kömürspor-Sivas Belediyespor (Karaelmas Kemal Köksal)
Beyaz Grup
7 Nisan Pazar:
15.00 Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Manisaspor (Bodrum İlçe)
15.00 Yılport Samsunspor-Sarıyer (Samsun Yeni 19 Mayıs)
15.00 Eyüpspor-Sancaktepe Belediyespor (Esenler)
15.00 Ankara Demirspor-Gümüşhanespor (TCDD Ankara Demirspor)
15.00 İnegölspor-Amed Sportif Faaliyetler (İnegöl İlçe)
15.00 Kastamonuspor 1966-UTAŞ Uşakspor (Gazi)
15.00 Keçiörengücü-Niğde Anadolu (Ankara Aktepe)
15.00 Bayrampaşa-Hacettepe (Bayrampaşa Çetin Emeç)
TFF 3. Lig
1. Grup
7 Nisan Pazar:
14.00 Batman Petrolspor-Nazilli Belediyespor (Batman Yeni Şehir)
14.00 Gebzespor-Karbel Karaköprü Belediyespor (Gebze Alaettin Kurt)
15.00 Büyükçekmece Tepecikspor-Erzin Belediyespor (Tepecik Şenol Güneş)
15.00 Yomraspor-Körfezspor (Yomra İlçe)
15.00 Hekimoğlu Trabzon-Artvin Hopaspor (Ahmet Suat Özyazıcı)
15.00 Şile Yıldızspor-Kozan Belediyespor (Şile)
15.00 Erbaaspor-Tire 1922 (Erbaa İlçe)
15.00 Ergene Velimeşespor-Nevşehir Belediyespor (Ergene Velimeşe)
2. Grup
7 Nisan Pazar:
15.00 Yeni Orduspor-Van Büyükşehir Belediyespor (Ordu 19 Eylül)
15.00 Pazarspor-Alibeyköyspor (Pazar İlçe)
15.00 Bergama Belediyespor-Kemerspor 2003 (Bergama 14 Eylül)
15.00 Adıyaman 1954-Elaziz Belediyespor (Adıyaman Atatürk)
15.00 Kızılcabölükspor-Altındağ Belediyespor (Kızılcabölük Semt Sahası)
15.00 Osmaniyespor-Kırşehir Belediyespor (Osmaniye 7 Ocak)
15.00 Ofspor-Esenler Erokspor (Vali İsmet Gürbüz Civelek)
15.00 Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor-Karşıyaka (Ziya Altınoğlu)
15.00 Sultanbeyli Belediyespor-Düzcespor (Maltepe Hasan Polat)
3. Grup
7 Nisan Pazar:
15.00 Diyarbekirspor-Karacabey Belediyespor (Diyarbakır)
15.00 Bucaspor-1461 Trabzon (Yeni Buca)
15.00 Serik Belediyespor-Muğlaspor (Serik İsmail Oğan)
15.00 Kocaelispor-Yeni Çorumspor (Kocaeli)
15.00 Halide Edip Adıvarspor-Turgutluspor (Silivri)
15.00 Anagold 24 Erzincanspor-Gölcükspor (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)
15.00 Payasspor-Fatsa Belediyespor (Payas İlçe)
15.00 Bağcılarspor-Ankara Adliyespor (Bağcılar Mahmutbey)
15.00 Bayburt İl Özel İdare-Cizrespor (Bayburt Genç Osman)