TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

4 Ocak 2020 Cumartesi

Beşiktaş Sompo Sigorta, deplasmanda OGM Ormanspor'u devirdi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, deplasmanda OGM Ormanspor'u 80-72 mağlup etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 15. hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompo Sigorta, OGM Ormanspor'a konuk oldu. TRT SPOR'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Beşiktaş Sompo Sigorta, rakibi OGM Ormanspor'u 80-72 yendi.
Bu sonuçla, Beşiktaş Sompo Sigorta Burak Bıyıktay yönetimindeki ikinci maçından da galip ayrıldı. OGM Ormanspor ise ligde üst üste 5. mağlubiyetini aldı.
Karşılıklı sayılarla başlayan maçın 4. dakikası 8-8'lik eşitlikle geçildi. Babic'in basketiyle ilk çeyreğin son 2 dakikasına 20-14 üstünlükle giren ev sahibi takım, periyodu 26-20 önde tamamladı.
İkinci periyoda iyi başlayan ve 14. dakikada skora denge (32-32) getiren Beşiktaş Sompo Sigorta, soyunma odasına 45-43 önde gitti.
Hücumda McKissic, İsmet ve Samet ile etkili olan siyah beyazlı takım, son çeyreğe 9 sayılık (58-67) avantajla girdi.
Final periyodunda skor üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Sompo Sigorta, karşılaşmayı 80-72 kazandı.
 
Salon: Ankara
Hakemler: Yener Yılmaz, Kerem Baki, Semih Vural
OGM Ormanspor: Kloof 5, Kikanovic 17, James 1, Cevher Özer 10, Warren 26, Babic 10, Dorukhan Engindeniz 3, Kadir Bayram, Caner Ercan, Mert Alemdar
Beşiktaş Sompo Sigorta: Gotcher 12, Ömer Utku Al 1, McKissic 19, Oğuz Savaş 6, Durisic 7, İsmet Akpınar 19, Samet Geyik 14, Burak Can Yıldızlı 2, Sabahattin Can Göndür
1. Periyot: 26-20
Devre: 43-45
3. Periyot: 58-67
Beş faulle çıkan: 39.41 Burak Can Yıldızlı (Beşiktaş Sompo Sigorta)

Badou Ndiaye, Trabzonspor'a imzayı attı

Trabzonspor, İngiltere Championship takımlarından Stoke City’den transfer ettiği Senegalli oyuncu Badou Ndiaye ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

İngiltere Championship takımlarından Stoke City’de forma giyen Badou Ndiaye, Trabzonspor'da sezon sonuna kadar geçerli olacak sözleşmeye imza attı. Senegalli oyuncunun transferinde satın alma opsiyonu da bulunuyor.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde İngiltere’nin kaliteli oyuncularını transfer etmeye devam ettiklerini belirten Ağaoğlu, “Orta sahamıza güç ve dinamizm katacağına inandığımız Süper Lig tecrübesi olan, Premier Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Uzun zamandır gündemimizde olan bir oyuncuydu. Mümkün olduğu kadar sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir transferdi. Stoke City oldukça yardımcı oldu. Onların da yönetimine çok teşekkür ediyorum. Oyuncumuz da bizim formamızı giymek için, bize katkıda bulunmak için oldukça yardımcı oldu. Bu transferin gerçekleşmesindeki en önemli faktörlerden bir tanesi de kendisi oldu” dedi.
Trabzonspor kulübüne transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Badou Ndiaye ise, “Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum, bana güvenip beni Trabzon’a getirdiği için çok teşekkürler. Ayrıca beni buraya geldiğim ilk andan itibaren çok sıcak karşılayan Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Umarım elimden gelenin en iyisini yapıp, takıma katkı sağlayarak sezon sonunda gülen yüzler görmek istiyorum” dedi.
Bordo mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye’ye kulüpteki imza törenlerinde bir forma satın alma geleneği olduğunu belirterek “Kaç forma alacaksın?” diye sordu. Ndiaye ise önce 750 olarak belirlediği forma sayısını, “1000 tane almak istiyorum” diyerek yanıtladı.
Ayrıca Badou Ndiaye'nin 15 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Galatasaray Doğa Sigorta seriye bağladı

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Galatasaray Doğa Sigorta, evinde Gaziantep Basketbol'u 96-84 yendi. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, ligde üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Mücadeleyi, kulüp başkanı Mustafa Cengiz de yerinde takip etti.
Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk 5 dakikasını Galatasaray Doğa Sigorta, 14-9 üstün geçti. Son dakika içimde Pothress'ın isabetiyle farkı çift hanelere (26-16) çıkaran sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 28-19 önde tamamladı.
Müsabakanın ikinci periyodunda hücumda etkili bir görüntü ortaya koyan Galatasaray Doğa Sigorta, Harrison ve Göksenin Köksal önderliğinde sayılar buldu ve soyunma odasına 55-37 üstün gitti.
İkinci yarıya iyi başlayan Gaziantep Basketbol, hücumda Rich ve Jelovac ile etkili oldu. Konuk ekip, farkı azaltmayı başarsa da sarı-kırmızılılar final periyoduna 72-63 önde girdi.
Son çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Galatasaray Doğa Sigorta, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada parkeden 96-84 galip ayrıldı.
Maçın en skorer ismi Gaziantep Basketbol formasıyla 22 sayı kaydeden Jelovac oldu. Galatasaray Doğa Sigorta'da ise Harrison'un 18, Göksenin Köksal'ın da 17 sayısı galibiyette önemli rol oynadı.
 
Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Serkan Emlek, Sinan İşgüder, Ayşe Nur Yazıcıoğlu
Galatasaray Doğa Sigorta: Webster 6, Yiğit Arslan 5, Göksenin Köksal 17, Whittington 8, Auguste 9, Harrison 18, Emir Gökalp 10, Poythress 14, Can Korkmaz 5, Ege Arar 4, Caner Erdeniz
Gaziantep Basketbol: Vasiliauskas 7, Rich 21, Crawford 2, Orhan Aydın Haciyeva, Buva 11, Cem Ulusoy 7, Jelovac 22, Erol Can Çinko 5, Metehan Akyel 7, Can Uğur Öğüt 2
1. Periyot: 28-19
Devre: 55-37
3. Periyot: 72-63

Kastamonu Belediyespor kötü başladı

Kastamonu Belediyesi, Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası grup maçlarına mağlubiyetle başladı. Macar ekibi Debrecen Shaffler'i ağırlayan temsilcimiz, salondan 31-30 yenik ayrıldı. 

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında ağırladığı Macaristan temsilcisi Schaeffler'e 31-30 yenildi.
Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma TRT SPOR2'den canlı yayınlandı. Mücadeleye çok etkili başlayan temsilcimiz ilk 10 dakikada 5 saylık üstünlük yakaladı.
Mola sonrası sert savunma yapan Debrecen peş peşe bulduğu gollerle farkı kapatsa da, Kastamonu belediyesi soyunma odasına 17-15'lik üstünlükle gitti.
İkinci yarıda büyük bir çekişme yaşandı. Temsilcimiz son hücumda golü bulamayınca maçtan 31-30'luk skorla mağlup ayrıldı.
Kastamonu Belediyespor, ikinci maçını Almanya temsilcisi Thüringer ile 12 Ocak'ta deplasmanda oynayacak.
Kastamonu Belediyesi, grubundaki ikinci maçında Alman ekibi Thüringer ile deplasmanda karşılaşacak.
18 Ocak Cumartesi günkü mücadele TRT SPOR2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Öznur Kablo ilk yenilgisini aldı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo deplasmanda karşılaştığı Birevim Elazığ İl Özel İdare'ye 87 - 84 kaybederek ilk yenilgisini aldı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Birevim Elazığ İl Özel İdare, evinde Fenerbahçe Öznur Kablo'yu 87-84 yendi.
Lider Fenerbahçe Öznur Kablo, ligdeki ilk yenilgisini yaşarken, Birevim Elazığ İl Özel İdare 7. galibiyetini elde etti.
Salon: Elazığ İl Özel İdare
Hakemler: Uğur Özen, Ozan Gönen, İsmail Binbir
Birevim Elazığ İl Özel İdare: Williams 34, Vaughn 24, Kübra Erat, Slonjsak 15, Nevin Kristen Vatansever 7, Nihan Demirkol 4, Sanem Gamze Zeren 3
Fenerbahçe Öznur Kablo: Olatayo Williams 8, Olcay Çakir Turgut 8, Iagupova 29, Zandalasini 21, Stokes 2, Ayşe Cora, Sevgi Uzun 5, Tuğçe Canitez 9, Gonzales 2
1. Periyot: 26-14
Devre: 48-37
3. Periyot: 63-58
5 Faulle Çıkanlar: 35.00 Olcay Çakir Turgut, 39.50 Stokes (Fenerbahçe Öznur Kablo)

THY Euroleague'de 17. Haftanın MVP’si Nick Calathes

THY Euroleague'de 17. hafta maçlarının en değerli oyuncusu (MVP), Yunanistan ekibi Panathinaikos'da forma giyen Nick Calathes oldu.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Panathinaikos'un deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı 106-102 mağlup ettiği karşılaşmada 40 verimlilik puanıyla oynayan Calathes, 17. haftanın MVP'si unvanını elde etti.
Yunan oyun kurucu, karşılaşmada 22 sayı, 17 asist ve 6 ribauntluk performans sergileyerek bu sezon ikinci, kariyerinde ise altıncı kez bu unvana layık görüldü.
Mücadeleyi 25 sayı ve 16 ribauntla tamamlayan Calathes'in takım arkadaşı Konstantinos Mitoglou 34 verimlilik puanıyla haftanın en değerli ikinci oyuncusu seçildi.
Fenerbahçe Beko'nun konuk olduğu Olympiakos'u 96-87 mağlup ettiği karşılaşmada 32 sayı, 3 asist, 2'şer ribaunt ve top çalmayla oynayan sarı-lacivertlilerin Fransız yıldızı Nando De Colo ise 31 verimlilik puanıyla MVP sıralamasında 3. sırada yer aldı.

OGM Ormanspor, Galatasaray'ı deplasmanda devirdi

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında OGM Ormanspor, deplasmanda Galatasaray'ı 72-71 mağlup etti. 

Hakemler: Tunçtan Durmuşcan, Benhür İrcel, Nihat Çetin
Galatasaray: Meltem Yıldızhan, Işıl Alben 6, Hartley 21, Tilbe Şenyürek 7, Macaulay 25, Stankovic 10, Şerife Alperi Onar, Sude Yılmaz, Sinem Ataş, İnci Güçlü 2
OGM Ormanspor: Robinson 2, Paris 15, Nilay Kartaltepe 3, Pelin Derya Bilgiç 10, Ogunbowale 26, Leedham 10, Damla Gezgin 6
1. Periyot: 12-26
Devre: 34-40
3. Periyot: 52-55

Hidayet Türkoğlu: “Shane Larkin İçin Girişimlerde Bulunduk”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes'in Amerikalı oyuncusu Shane Larkin'in Türk vatandaşı olması hakkında girişimlerin başladığını belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu müjdeyi verdi. Anadolu Efes'in Birleşik Amerikalı yıldızı Shane Larkin için girişimler başladı. Oyuncu ve menajeri ile görüşmeler olumlu geçerse, Larkin Türk vatandaşı olacak ve milli formayı giyecek.
Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TRT Spor'da yayınlanan Ajans saati programına konuk oldu. Türkoğlu merakla beklenen Shane Larkin'in Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda girişimlerin başladığı müjdesini verdi.
Kaynak: TRT SPOR

James Harden Triple-Double Yaptı; Rockets, Sixers’ı Devirdi (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets, yıldız oyuncusu James Harden'ın "triple-double" yaptığı maçta ağırladığı Philadelphia 76ers'ı 118-108 mağlup etti.

NBA'e 6 maçla devam edildi. Batı Konferansı temsilcisi Houston Rockets, yıldız oyuncusu James Harden'ın "triple-double" yaptığı maçta ağırladığı Philadelphia 76ers'ı 10 sayı farkla geçerek sezonun 24. galibiyetine imza attı.
Konferansında 4. sırada yer alan Rockets'ta Harden 44 sayı, 11'er ribaunt ve asist, Clint Capela 30 sayı ve 14 ribaunt, Russell Westbrook ise 20 sayı ve 7 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu.
Üst üste 4'üncü, toplamda ise 14'üncü mağlubiyetini yaşayan Sixers'ta Ben Simmons 29 sayı, 13 ribaunt ve 11 asist, Tobias Harris 24 sayı, Joel Embiid 20 sayı ve 12 ribaunt, oyuna sonradan girerek 18 dakika sahada kalan Furkan Korkmaz 8 sayı, birer ribaunt, asist ve top çalmayla oynadı.


Lakers'ı Anthony Davis taşıdı
Batı Konferansı lideri Los Angeles Lakers, üst üste 4'üncü, toplamda ise 28'inci galibiyetini, konuk ettiği New Orleans Pelicans'ı 123-113 mağlup ederek aldı.
Lakers'ta all-star oyunculardan Anthony Davis 46 sayı ve 13 ribaunt, LeBron James 17 sayı, 15 asist ve 8 ribauntla galibiyette etkili olurken, Danny Green ise 25 sayıyla skora destek verdi.
Bu sezon 24. kez kaybeden Pelicans'ta Lonzo Ball 23, Brandon Ingram 22 sayı, Derrick Favors ise 15 sayı ve 14 ribauntluk performans sergiledi.
NBA'de yarın 11 maç yapılacak.


Sonuçlar
Washington Wizards-Portland Trail Blazers: 103-122
Boston Celtics-Atlanta Hawks: 109-106
Orlando Magic-Miami Heat: 105-85
Houston Rockets-Philadelphia 76ers: 118-108
Phoenix Suns-New York Knicks: 120-112
Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans: 123-113

THY Euroleague 2019-2020 Sezonu 17. Hafta Maç Özetleri


Zalgiris Kaunas - Maccabi FOX Tel Aviv 73-68


Kızılyıldız mts - Bayern Münih 93-63


Olympiakos - Fenerbahçe Beko 87-96


KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz - Barcelona 76-74


CSKA Moskova - Panathinaikos OPAP 102-106


Anadolu Efes - Khimki Moskova 101-82


Asvel Villeurbanne - Real Madrid 77-87


AX Armani Exchange Milano - Zenit St. Petersburg 73-72


Valencia Basket - ALBA Berlin 91-77

THY Euroleague 17. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2019-2020 sezonunda 17. hafta maçları tamamlandı ve Anadolu Efes liderliğe yükseldi.

Geçen yıl final oynadığı THY Avrupa Ligi'nde bu sezon da yoluna doludizgin devam eden temsilcimiz Anadolu Efes, 17. haftada Rusya'nın Khimki takımını ağırladı.

Lacivert-beyazlılar, rakibine 101-82'lik üstünlük kurarken, ilk yarıyı averajla lider tamamladı.

Sırp başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki en kötü dönemini yaşayan temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaştı.

Rakibini 96-87 mağlup eden sarı-lacivertli ekip, ligde 4 maç aranın ardından galip geldi. Fenerbahçe Beko, normal sezonun ilk yarısını averajla 14. sırada tamamladı.
  
17. hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
02 Ocak 2020 Perşembe
21:00 Zalgiris Kaunas - Maccabi FOX Tel Aviv 73-68
21:00 Kızılyıldız mts - Bayern Münih 93-63
22:00 Olympiakos - Fenerbahçe Beko 87-96
23:00 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz - Barcelona 76-74

03 Ocak 2020 Cuma
20:00 CSKA Moskova - Panathinaikos OPAP 102-106
20:30 Anadolu Efes - Khimki Moskova 101-82
22:45 Asvel Villeurbanne - Real Madrid 77-87
22:45 AX Armani Exchange Milano - Zenit St. Petersburg 73-72
23:00 Valencia Basket - ALBA Berlin 91-77

Puan Durumu
S Takım O G M AS+ YS- AV+/- P
1 Anadolu Efes 17 14 3 1472 1323 149 31
2 Real Madrid 17 14 3 1450 1305 145 31
3 Barcelona 17 13 4 1432 1310 122 30
4 Maccabi FOX Tel Aviv 17 11 6 1440 1295 145 28
5 CSKA Moskova 17 11 6 1449 1333 116 28
6 Panathinaikos OPAP 17 10 7 1499 1452 47 27
7 AX Armani Exchange Milano 17 9 8 1319 1343 -24 26
8 Valencia Basket 17 8 9 1403 1419 -16 25
9 Kızılyıldız mts 17 8 9 1254 1278 -24 25
10 Khimki Moskova 17 8 9 1481 1507 -26 25
11 LDLC ASVEL Villeurbanne 17 8 9 1266 1361 -95 25
12 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 17 7 10 1253 1343 -90 24
13 Fenerbahçe Beko 17 6 11 1358 1404 -46 23
14 Olympiakos 17 6 11 1384 1432 -48 23
15 Bayern Münih 17 6 11 1264 1407 -143 23
16 Zalgiris Kaunas 17 5 12 1287 1303 -16 22
17 Alba Berlin 17 5 12 1419 1501 -82 22
18 Zenit St. Petersburg 17 4 13 1247 1361 -114 21


18. Haftanın Programı
09 Ocak 2020 Perşembe
22:00 ALBA Berlin - Maccabi FOX Tel Aviv
22:45 AX Armani Exchange Milano - Panathinaikos OPAP
23:00 Real Madrid - Zalgiris Kaunas
23:00 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz - Fenerbahçe Beko

10 Ocak 2020 Cuma
20:00 Khimki Moskova - Zenit St. Petersburg
22:30 Bayern Münih - CSKA Moskova
22:45 Asvel Villeurbanne - Kızılyıldız mts
23:00 Valencia Basket - Olympiakos
23:00 Barcelona - Anadolu Efes

3 Ocak 2020 Cuma

Anadolu Efes, Khimki'ye takılmadı (Özet)

THY Euroleague'in 17. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, Rus ekibini Khimki'yi 101-82 yendi. Bu sonuçla Anadolu Efes ligdeki 14. galibiyetini elde ederken Khimki 9. mağlubiyetini yaşadı. 

Karşılaşmaya Singleton ve Larkin'in üçlükleriyle başlayan Anadolu Efes karşısında Jovic önderliğinde sayılar bulan konuk ekip, ilk 5 dakikayı 11-9 önde geçti. Anderson, Micic ve Larkin'in basketleriyle öne geçen Anadolu Efes, ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı.
Müsabakanın ikinci yarısına Evans, Kramer ve Karasev'in basketleriyle iyi başlayan Khimki, 13. dakikada 26-23 öne geçti. Simon ve Moerman'ın basketleriyle yeniden avantajı yakalayan Anadolu Efes, boyalı alanda da rakibine Pleiss ile üstünlük kurdu. Dış şutlarda Singleton ve Simon ile etkili olan lacivert-beyazlılar, 18. dakikada farkı 8 sayıya çıkardı: 40-32. Mola dönüşünde Gill ve Kramer'le üç sayılık basketler üreten misafir takım, son dakikada eşitliği (41-41) yakalasa da kalan sürede Simon ve Larkin ile hızlı hücumlardan sayılar çıkaran lacivert-beyazlılar, soyunma odasına 47-43 galip gitti.
İkinci yarıya Pleiss, Micic ve Larkin'in basketleriyle başlayan Anadolu Efes, yine Micic'in 24. dakikadaki üçlüğüyle farkı çift hanelere yükseltti: 59-48. Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip final periyoduna 77-61 önde girdi.
Son çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Anadolu Efes, sahadan 101-82 galip ayrıldı.
Anadolu Efes'te Pleiss ve Larkin attıkları yirmişer sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Anadolu Efes: 101 - Khimki: 82
Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Matej Boltauzer (Slovenya), Milos Koljensic (Karadağ), Michele Rossi (İtalya)
Anadolu Efes: Larkin 20, Micic 11, Anderson 5, Singleton 13, Pleiss 20, Beaubois 9, Doğuş Balbay, Sertaç Şanlı 1, Moerman 6, Peters, Simon 12, Buğrahan Tuncer 4
Khimki: Jovic 10, Bertans 5, Timma 2, Gill 12, Booker 10, Kramer 13, Karasev 3, Jerebko 12, Monia, Evans 15
1. Periyot: 21-19
Devre: 47-43
3. Periyot: 77-61
Beş faulle çıkan: 36.48 Pleiss (Anadolu Efes)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının programı belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu 1 ve 2. maçlarının programı açıklandı. Kupa'da ilk maçlar 14, 15 ve 16 Ocak'ta, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, son 16 turunda ilk ve ikinci maçların programı şöyle:
 
1. maçlar:
14 Ocak Salı:
16.00 Medipol Başakşehir-GMG Kırklarelispor (Başakşehir Fatih Terim)
18.30 Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Yeni 4 Eylül)
20.30 İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
15 Ocak Çarşamba:
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa (Bahçeşehir Okulları)
18.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Beşiktaş (Kazım Karabekir)
20.30 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Çaykur Didi)
16 Ocak Perşembe:
18.00 Antalyaspor-Göztepe (Stat henüz açıklanmadı)
20.30 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor (Medical Park)
 
2. maçlar:
21 Ocak Salı:
14.00 GMG Kırklarelispor-Medipol Başakşehir (Kırklareli Atatürk)
20.30 Fenerbahçe-İstikbal Mobilya Kayserispor (Ülker)
22 Ocak Çarşamba:
14.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)
17.00 Göztepe-Antalyaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)
20.30 Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Vodafone Park)
23 Ocak Perşembe:
14.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor (Yeni Malatya)
17.00 Yukatel Denizlispor-Trabzonspor (Denizli Atatürk)
20.30 Galatasaray-Çaykur Rizespor (Türk Telekom)

TFF 1. Lig 18, 19 ve 20. hafta programı açıklandı

2019-2020 Sezonu TFF 1. Lig 18, 19 ve 20. hafta maç programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre ligde 18, 19 ve 20. haftaların maç programı şöyle:

18. hafta
17 Ocak Cuma:
19.00 Ekol Göz Menemenspor-Giresunspor (Menemen İlçe)
18 Ocak Cumartesi:
14.00 Cesar Grup Ümraniyespor-Altay (Ümraniye Şehir)
16.30 Adanaspor-Akhisarspor (5 Ocak Fatih Terim)
19.00 Altınordu-Hatayspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)
19 Ocak Pazar:
14.00 Keçiörengücü-Eskişehirspor (Aktepe)
14.00 İstanbulspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)
16.30 Boluspor-Osmanlıspor (Bolu Atatürk)
19.00 Bursaspor-Fatih Karagümrük (Bursa Büyükşehir Belediye)
20 Ocak Pazartesi:
19.00 Ekol Hastanesi Balıkesirspor-Adana Demirspor (Balıkesir Atatürk)

19. hafta
24 Ocak Cuma:
19.00 Akhisarspor-Bursaspor (Spor Toto Akhisar)
25 Ocak Cumartesi:
14.00 Giresunspor-Cesar Grup Ümraniyespor (Giresun Atatürk)
16.30 Osmanlıspor-Keçiörengücü (Osmanlı)
19.00 Altay-İstanbulspor (Menemen İlçe)
26 Ocak Pazar:
14.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ekol Hastanesi Balıkesirspor (Kazım Karabekir)
14.00 Hatayspor-Ekol Göz Menemenspor (Antakya Atatürk)
16.30 Eskişehirspor-Adanaspor (Eskişehir Yeni)
19.00 Adana Demirspor-Boluspor (5 Ocak Fatih Terim)
27 Ocak Pazartesi:
19.00 Fatih Karagümrük-Altınordu (Vefa)

20. hafta
31 Ocak Cuma:
19.00 Adanaspor-Osmanlıspor (5 Ocak Fatih Terim)
1 Şubat Cumartesi:
14.00 Keçiörengücü-Adana Demirspor (Aktepe)
16.30 Boluspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bolu Atatürk)
19.00 Ekol Göz Menemenspor-Fatih Karagümrük (Menemen İlçe)
2 Şubat Pazar:
14.00 Hatayspor-Giresunspor (Antakya Atatürk)
16.30 Ekol Hastanesi Balıkesirspor-Altay (Balıkesir Atatürk)
16.30 Altınordu-Akhisarspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)
19.00 Bursaspor-Eskişehirspor (Bursa Büyükşehir Belediye)
3 Şubat Pazartesi:
19.00 İstanbulspor-Cesar Grup Ümraniyespor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

Süper Lig 18, 19 ve 20. hafta programı açıklandı

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18, 19 ve 20. hafta müsabaka programı açıklandı. Süper Lig'de ikinci yarı 17 Ocak Cuma günü oynanacak MKE Ankaragücü - İttifak Holding Konyaspor maçıyla başlayacak. 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18, 19 ve 20. Hafta programı açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 18, 19 ve 20. haftaların müsabaka programı şöyle:

18. hafta
17 Ocak Cuma:
20.00 MKE Ankaragücü-İttifak Holding Konyaspor (Eryaman)
18 Ocak Cumartesi:
14.00 Aytemiz Alanyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor (Bahçeşehir Okulları)
17.00 Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Başakşehir Fatih Terim)
20.00 Gaziantep FK-Fenerbahçe (Kalyon)
19 Ocak Pazar:
13.30 Antalyaspor-Göztepe (Stat açıklanmadı)
16.00 Trabzonspor-Kasımpaşa (Medical Park)
16.00 Galatasaray-Yukatel Denizlispor (Türk Telekom)
19.00 Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor (Vodafone Park)
20 Ocak Pazartesi:
20.00 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği (Çaykur Didi)

19. hafta
24 Ocak Cuma:
20.00 Gençlerbirliği-Gaziantep FK (Eryaman)
25 Ocak Cumartesi:
14.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-MKE Ankaragücü (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
17.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)
20.00 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir (Ülker)
26 Ocak Pazar:
13.30 Yukatel Denizlispor-Antalyaspor (Denizli Atatürk)
16.00 Göztepe-Beşiktaş (Stat açıklanmadı)
19.00 İttifak Holding Konyaspor-Galatasaray (Konya Büyükşehir Belediye)
27 Ocak Pazartesi:
20.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor (Yeni 4 Eylül)
20.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor (Yeni Malatya)

20. hafta
31 Ocak Cuma:
20.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği (Başakşehir Fatih Terim)
1 Şubat Cumartesi:
14.00 Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor (Stat açıklanmadı)
17.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş (Çaykur Didi)
20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Medical Park)
2 Şubat Pazar:
13.30 MKE Ankaragücü-Kasımpaşa (Eryaman)
16.00 Gaziantep FK-Demir Grup Sivasspor (Kalyon)
16.00 Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Bahçeşehir Okulları)
19.00 Galatasaray-İstikbal Mobilya Kayserispor (Türk Telekom)
3 Şubat Pazartesi:
20.00 Yukatel Denizlispor-Göztepe (Denizli Atatürk)

James Nunnally yeniden Fenerbahçe Beko’da

Fenerbahçe Beko, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında sarı-lacivertli formayı giyen ABD'li oyuncu James Nunnally'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında formamızı giyen Birleşik Amerikalı forvet James Nunnally ile 2019-20 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
14 Temmuz 1990 tarihinde San Jose California’da dünyaya gelen James Nunnally, 2.01 boyunda ve hem 2 hem de 3 numaralı pozisyonlarda forma giyiyor.

Bu anlaşmanın kulübümüze ve James Nunnally’e hayırlı olmasını temenni ediyor, sporcumuza sarı-lacivertli formayla başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü 
James Nunnally kimdir?
14 Temmuz 1990 tarihinde San Jose California’da dünyaya gelen James Nunnally, kolej kariyerini UC Santa Barbara’da geçirdi ve önemli performanslara imza attı.

2012 yılının Ağustos ayında ilk profesyonel sözleşmesini Yunanistan’ın Kavala takımıyla imzalayan Nunnally’nin Yunanistan macerası kısa sürdü. Üç maça çıktıktan sonra Ekim ayında bu ülkeden ayrılan James, Bakersfield takımıyla Amerika’ya Gelişim Ligi ile geri döndü.

2012-13 ve 2013-14 sezonlarını çoğunlukla Gelişim Ligi’nde geçiren Nunnally, NBA takımlarından Atlanta Hawks ve Philadelphia 76ers ile 2013-14 sezonunda kısa süreli sözleşmeler de yaptı. Başarılı oyuncu, 2014 yılında aynı zamanda altı maçlık bir Porto Riko Ligi tecrübesi de yaşadı.

2014 yazını Indiana Pacers ve Miami Heat ile Yaz Ligi’nde geçiren Nunnally, Eylül ayında İspanyol temsilcisi Estudiantes ile sözleşme imzaladı. Buradan yedi maç sonunda ayrılan Amerikalı oyuncu, İsrail’in Maccabi Ashdod ekibine geçti.

James Nunnally, kariyerinin en parlak sezonlarından birini ise 2015-2016’da İtalyan takımı Sidigas Avellino ile yaşadı. İtalya Ligi’nde 40, İtalya Kupası’nda ise 3 maça çıkan Nunnally, özellikle İtalya Ligi’nde gösterdiği harika performansla dikkatleri üzerine çekti ve İtalya Ligi MVP’si oldu. Nunnally’nin taşıdığı Sidigas Avellino, İtalya Ligi’nde normal sezonu üçüncü sırada bitirdi ve Play-Off’ta yarı finale yükseldi. Avellino, İtalya Kupası’nda ise final oynadı ancak Milano’ya kaybetti. James Nunnally, İtalya Ligi’nde forma giydiği 40 maçın 37’sinde çift haneli sayılarda skor üretti. Nunnally, aynı zamanda ligin en skorer üçüncü oyuncusu olarak da dikkat çekti. Başarılı oyuncunun %41’lik üç sayı yüzdesi de İtalya Ligi’nin en iyileri arasındaydı.

Avellino’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken James Nunnally, 2016 yazında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Takımımızla iki EuroLeague sezonu yaşayan Nunnally, özellikle 2017-18 sezonunda oldukça etkili bir performans ortaya koydu. James, 2017-18 sezonunda üç sayı çizgisinin gerisinden %55.4 gibi müthiş bir yüzde yakalamıştı. Nunnally, Fenerbahçe forması giydiği bu süreçte 1 EuroLeague şampiyonluğu yaşadı ve 1 kez de Avrupa ikinciliği başarısında pay sahibi oldu. James, Fenerbahçe’de 2 Türkiye Ligi, 2 de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları elde etti. 

2018 yazında takımımızdan ayrılan Nunnally, 2018-19 sezonunun başında bir kez daha NBA macerasına atıldı. Minnesota Timberwolves ve Houston Rockets formaları giyen James, 2019’un Ocak ayında ise Olimpia Milan’a transfer oldu. Milan formasıyla 10 EuroLeague maçında oynayan James, burada 14.1 sayı, 2.9 ribaund, 2.2 asist ortalamaları yakaladı.

2019 yazında Olimpia Milan’dan ayrılan James Nunnally, 2019-20 sezonuna Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Sharks ile anlaşarak girmişti.

2 ve 3 numaralı pozisyonlarda forma giyebilen Nunnally, üç sayı çizgisinin gerisinden yakalayabildiği yüzdenin ve çembere gidebilme özelliğinin yanı sıra, takımına sunduğu fiziksel artılarla da dikkat çekiyor."

03-04-05-06 Ocak 2020 TV'de Spor Ekranı

03 OCAK 2020 CUMA
20:30Anadolu Efes - Khimki MoskovaTHY Euroleaguetop_basketbeIN SPORTS HABER
21:00Valladolid - LeganesLa Ligatop_futbolCBC Sport
23:00Sevilla - Athletic BilbaoLa Ligatop_futbolCBC Sport
04 OCAK 2020 CUMARTESİ
15:00Valencia - EibarLa Ligatop_futbolCBC Sport
15:00Kastamonu Bld. - DVSC SchaefflerHentbol Kadınlar EHF Kupasıtop_hentbolTRT Spor 2
17:30OGM Orman - Beşiktaş Sompo SigortaING Basketbol Süper Ligitop_basketTRT Spor
18:00Getafe - Real MadridLa Ligatop_futbolCBC Sport
20:30Atletico Madrid - LevanteLa Ligatop_futbolCBC Sport
23:00Espanyol - BarcelonaLa Ligatop_futbolCBC Sport
05 OCAK 2020 PAZAR
14:00Granada - MallorcaLa Ligatop_futbolCBC Sport
16:00Real Sociedad - VillarrealLa Ligatop_futbolCBC Sport
17:30Pınar Karşıyaka - Anadolu EfesING Basketbol Süper Ligitop_basketTRT Spor
18:00Alaves - Real BetisLa Ligatop_futbolCBC Sport
20:00Genoa - Sassuolo Serie Atop_futbolCBC Sport
22:45Roma - TorinoSerie Atop_futbolCBC Sport
06 OCAK 2020 PAZARTESİ
17:00Juventus - CagliariSerie Atop_futbolCBC Sport
20:00Lecce - UdineseSerie Atop_futbolCBC Sport
22:45Napoli - InterSerie Atop_futbolCBC Sport

2 Ocak 2020 Perşembe

Fenerbahçe, yenilgi serisine Yunanistan'da son verdi (Özet)

THY Euroleague'nin 17. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'u Nando de Colo’nun 32 sayı ile yıldızlaştığı maçta 96 - 87 yendi.

Turkish Airlines Euroleague'nin 17. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'u 96-87 yendi.
Fenerbahçe, THY Euroleague'deki 4 maçlık yenilgi serisine son verdi ve ilk yarının son karşılaşmasında 6. galibiyetini elde etti. Olympiakos ise üst üste üçüncü, toplamda ise 11. yenilgisini aldı.
Karşılaşmaya içeriden ve dışarıdan iyi başlayan Olympiakos, ilk 2 dakikayı 8-2 önde geçti. Sloukas'ın skorer oyunuyla Fenerbahçe, maça ağırlığını koymaya başladı. Sarı-lacivertliler, çeyreğin son saniyesinde Sloukas'ın kendi yarı sahasından attığı 3 sayılık basketle ilk periyodu 22-20 üstün tamamladı.
İkinci çeyreğe Melih Mahmutoğlu'nun 3 sayılık basketiyle başlayan Fenerbahçe Beko, bu oyuncunun etkili oyunuyla 14. dakikayı 35-26 önde geçti. De Colo'nun üst üste 3 sayılık basketleriyle Fenerbahçe Beko, 18. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 36-46. De Colo'yla sayılar üretmeye devam eden sarı-lacivertliler, soyunma odasına 52-40 önde gitti. Fenerbahçe Beko ilk yarı, üç sayı çizgisinin gerisinden 14'te 10 isabet buldu.
Üçüncü çeyreğe de iyi başlayan Fenerbahçe Beko, Datome'nin 3 sayılık basketiyle 23. dakikada farkı 19'a kadar yükseltti: 42-61. Olympikos yakaladığı 13-2'lik seriyle 27. dakikada farkı tek hanelere düşürdü: 55-63. Olympiakos 29. dakikada farkı 4'e indirmesine (61-65) rağmen Fenerbahçe Beko, yakaladığı 9-0'lık seriyle final periyoduna 74-61 önde girdi.
Son çeyrekte Westermann'la sayılar bulan Fenerbahçe Beko, 34. dakikada farkı 18'e yükseltti: 66-84. Son bölümde Olympiakos farkı indirse de Fenerbahçe Beko, sahadan 96-87 galip ayrıldı.

Vassilis Spanoulis tarihe geçti
Olympiakos'un Yunan yıldızı Vassilis Spanoulis, Euroleague tarihinin gelmiş geçmiş en skorer ismi oldu.
Karşılaşmayı 14 sayıyla tamamlayan 37 yaşındaki oyuncu, Euroleague'de toplamda 4 bin 157 sayıya ulaştı. Spanoulis, basketbolu bırakan İspanyol isim Juan Carlos Navarro'yu geride bıraktı. Navarro, Euroleague'de 4 bin 152 sayı kaydetmişti.

Olympiakos - Fenerbahçe Beko: 87-96
Salon: Barış ve Dostluk
Hakemler: Miguel Angel Perez (İspanya), Olegs Latisevs (Letonya), Robert Vyklicky (Çekya)
Olympiakos: Spanoulis 14, Cherry 10, Papanikolaou 11, Printezis 14, Milutinov 11, Rochestie 2, Baldwin, Paul 11, Vezenkov, Rubit 4, Reed 10
Fenerbahçe Beko: Sloukas 14, De Colo 32, Kalinic 6, Williams 13, Thomas 2, Westermann 6, Melih Mahmutoğlu 8, Datome 15
1. Periyot: 20-22
Devre: 40-52
3. Periyot: 61-74
Beş faulle çıkan: 38.59 Cherry (Olympiakos)

Yargıtay'dan Aziz Yıldırım kararı

Yargıtay, futbolda şike davasında aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında verilen beraatleri usulden bozdu.

"Futbolda şike" davasında, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesinin yeniden yargılama sonucu, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanık hakkında verdiği beraat kararının temyiz incelemesi Yargıtay 5'inci Ceza Dairesince tamamlandı.
Daire, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi kararını usul eksikliği nedeniyle bozdu.
"Futbolda şike" sürecini firari FETÖ'cü Zekeriya Öz başlatmıştı
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile spor dünyasında tanımış çok sayıda kişinin adının karıştığı, 3 Temmuz 2011'de başlayan "Futbolda şike" soruşturması, dönemin özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı FETÖ firarisi Zekeriya Öz'ün talimatıyla başlatılmıştı.
Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 2010-2011 sezonundaki birçok maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği, bunun için organize suç örgütü kurulduğu iddia edilmişti.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile spor dünyasında tanımış çok sayıda kişi 3 Temmuz 2011'de başlatılan "Futbolda şike" soruşturmasıyla gözaltına alınmıştı.
Yıldırım, 2 Temmuz 2012'de çıkarıldığı mahkeme tarafından "Spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla Türkiye Profesyonel Süper Ligi'nde şike ve teşvik primi suçlarını işlemek suretiyle suç örgütü kurup yönettiği" gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezası cezasına çarptırılmış, diğer bazı sanıklar da şike suçundan mahkumiyet almıştı.
Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesinin 85 sanıkla ilgili verdiği kararın temyiz incelemesini 17 Ocak 2014'te tamamlayarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker hakkında verilen cezaları onarken, diğer sanıklarla ilgili de onama, bozma ve düşme kararları almıştı.
Aziz Yıldırım, özel yetkili savcılık ve mahkemelerin kaldırılması, "Futbolda şike" operasyon, soruşturma ve kovuşturmasını yürüten dönemin polis yetkilileri, savcı ve hakimlerine yönelik Paralel Devlet Yapılanması iddiaları nedeniyle yeni soruşturmalar açılması gerekçeleriyle kendisi ve kulübüne kumpas kurulduğunu iddia ederek İstanbul 18'inci Ağır Ceza Mahkemesine, 21 Nisan 2014'te yeniden yargılanma ve infazının ertelenmesi talebiyle başvurmuştu.
Yeniden yargılama yapan İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanığın "Futbolda şike" davasında beraatine karar vermişti.
Kumpas kuranlar yargılanıyor
Beraat eden Aziz Yıldırım'ın şikayetiyle FETÖ adına hareket ettikleri ve yargılanan kişilere kumpas kurdukları iddiasıyla dönemin sorumluları hakkında yeni bir soruşturma başlatılmıştı.
Yeni atamalarla kadrosu değişen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı "Şikede kumpas" soruşturması kapsamında, 23 Nisan 2016'da 12 kişi tutuklandı, aralarında eski Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da olduğu bazı kişiler hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.
FETÖ'nün "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla 15'i tutuklu 107 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

Galatasaray Henry Onyekuru'yu bitiriyor


Galatasaray, Henry Onyekuru transferini bitiriyor. Sarı kırmızılıların, Nijeryalı futbolcuyu yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, Henry Onyekuru transferinde sona geldi.
Sarı kırmızılılar, Nijeryalı futbolcuyu Monaco’dan satın alma opsiyonu olmadan kiralık olarak kadrosuna katacak.
Fransız basınında çıkan haberlerde de Galatasaray’ın, Onyekuru transferini bitirdiği belirtildi.

Nijeryalı oyuncunun menajeri William D’avila, Radyospor’a yaptığı açıklamada, son detayların konuşulduğunu ve transferin kısa bir süre sonra açıklanacağını söyledi.
Galatasaray, sezon başında da Onyekuru’yu transfer etmek istemişti.
Ancak Monaco kulübü bonservis bedelini ödeyerek, oyuncuyu Everton'dan renklerine bağlamıştı.
Nijeryalı oyuncu, bu sezon Fransız ekibinde sadece 160 dakika forma şansı bulabildi.

Kaynak: TRT SPOR

Fenerbahçe Guilherme'nin peşinde

Fenerbahçe'nin, BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Guilherme için girişimde bulunduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerin, Brezilyalı oyuncuya karşılık Malatya ekibine Mehmet Ekici'yi önerdiği ifade edildi.

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, arayışlarını sürdürüyor.
Sarı lacivertliler, bonservisi İtalyan kulübü Benevento'da bulunan ve kiralık olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme için nabız yokladı.
Fenerbahçe'nin, kadroda düşünülmeyen Mehmet Ekici'nin bonservisi karşılığında Malatya ekibi ile anlaşma zemini aradığı öğrenildi.
Bu transferin gerçekleşmesi için Mehmet Ekici dışında başka oyuncuların da teklif edilebileceği gelen haberler arasında.
Sarı lacivertlilerin, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un ikna edilmesi durumunda, Benevento kulübünden 28 yaşındaki oyuncunun bonservisini almaya çalışacağı ifade edildi.
Asıl mevkisi forvet arkası olan Guilherme, orta sahada ve sağ kanatta da görev alıyor.
Kruse’nin formsuzluğu ve Victor Moses’ın da sık sık sakatlanması nedeniyle Brezilyalı oyuncudan farklı bölgelerde yararlanabileceğini düşünen Ersun Yanal da, bu transfere onay verdi.
Guilherme'nin, 30 Haziran 2021'e kadar BtcTurk Yeni Malatyaspor ile kiralık olarak sözleşmesi bulunuyor.
Brezilyalı oyuncunun İtalyan Kulübü Benevento ile ise 30 Haziran 2022'ye kadar kontratı var.

Kaynak: TRT SPOR

1 Ocak 2020 Çarşamba

2020 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi Sonuçları

 
Büyük ikramiye kazanan biletin sevk edildiği il-ilçe: BURSA-MERKEZ, GAZİANTEP-MERKEZ, İSTANBUL-MERKEZ, İZMİR-MERKEZ
 
80000000 TL ikramiye kazanan numaralar
1358490  
8000000 TL ikramiye kazanan numaralar
9976216  
1000000 TL ikramiye kazanan numaralar
2375580  3038866  3323655  4812895  4846075  4970823 
6437337  6728347  7635511  9383550  
100000 TL ikramiye kazanan numaralar
0057454  0402010  0517973  1417952  1457718  2053097 
2212063  2444315  2490474  2498252  2785144  2912476 
3358473  3501606  4223193  4872782  4892302  4968361 
5010173  5201009  5366912  5455054  5560584  6084038 
6406563  6784537  7393060  7809550  8236900  9764331  
10000 TL ikramiye kazanan numaralar
0359316  0366813  0411974  0428327  0623026  0820675 
0830047  1027170  1164025  1173252  1190473  1252116 
1411026  1491666  1498185  1556701  1588586  1709269 
1849486  2001939  2056433  2097502  2375476  2490340 
2517904  2534088  2598517  2725711  2822171  2933382 
2951631  2956474  3103959  3158909  3335325  3345696 
3407956  3541372  3654121  3683500  3723821  3790013 
3891167  4089963  4148421  4231432  4255143  4350063 
4449468  4479109  4728608  4730858  4886105  5089741 
5204150  5219781  5352565  5391778  5453569  5477231 
5508432  5706818  5728310  5919088  5966209  6059783 
6174252  6530094  6530843  6547409  6564846  6566851 
6619774  6651826  6908590  6969248  7172809  7223561 
7317780  7354829  7498857  7528151  7552836  7716226 
8325015  8380153  8398835  8432958  8465049  8844823 
8878725  8906625  8999442  9031031  9053071  9234463 
9593374  9709630  9959762  9960739  
5000 TL ikramiye kazanan numaralar
0100031  0138218  0159570  0308085  0311568  0427369 
0470569  0505333  0563464  0631528  0738245  0740130 
0750261  0761600  0772226  0776232  0872689  1105044 
1130333  1137768  1189791  1247335  1284375  1427572 
1435070  1442371  1509015  1625944  1761510  1824405 
1829264  1883337  1932421  1995437  2074203  2252723 
2269565  2289891  2399720  2442163  2447797  2474095 
2533524  2556076  2584509  2610585  2694146  2704833 
2808222  2808903  2836385  2865486  2869082  2876942 
2939501  2988825  3033006  3068130  3162219  3183291 
3242225  3279824  3311548  3320357  3326169  3326299 
3413404  3552247  3592674  3710731  3732023  3738796 
3754391  3761123  3801714  3821323  3835016  3860586 
3909019  4012098  4030392  4127613  4136190  4159970 
4244946  4317150  4362749  4399238  4468627  4512434 
4543642  4588747  4638914  4660798  4679415  4693899 
4771717  4848366  4972824  5067166  5102365  5103698 
5206194  5229935  5244019  5369877  5389884  5453499 
5481823  5498905  5526315  5579627  5770365  5933495 
5994950  6030530  6063325  6117188  6128665  6178414 
6203754  6216574  6332897  6373482  6377398  6387322 
6446184  6458527  6531882  6560170  6796006  6812665 
6825026  6919171  6935842  6957237  6992847  7026436 
7034984  7103254  7143607  7153290  7184690  7226487 
7268179  7271006  7294943  7320368  7357403  7445134 
7471486  7485653  7508221  7538077  7607670  7622402 
7635068  7685008  7782355  7816068  7835783  7883310 
7955316  8031476  8056003  8076964  8101520  8139954 
8173182  8275762  8324004  8335017  8390343  8407011 
8431835  8444110  8546626  8636279  8742261  8755195 
8768657  9055215  9093425  9114083  9115982  9125677 
9155876  9214743  9343346  9346038  9353165  9413153 
9555343  9586570  9612724  9617419  9690545  9822567 
9823329  9924547  
Son 6 rakamına göre 1000 TL ikramiye kazanan numaralar
039817  058652  067927  071444  075634  096037 
102262  142288  159559  219067  222092  279908 
310009  328462  328590  346176  347622  383595 
385008  400317  439153  458115  473164  499015 
500433  523647  547563  550189  559613  562327 
575686  619730  641916  664216  671538  673826 
686240  703769  711926  755123  820866  858002 
874410  898225  924564  951138  967662  968943 
976469  978961  
Son 5 rakamına göre 400 TL ikramiye kazanan numaralar
00502  01490  04729  06367  06828  07258 
08018  08121  08439  09351  11683  11717 
12536  13383  13412  18014  18045  18102 
18508  18682  19738  20852  22180  24120 
25719  25892  26645  28129  31554  31779 
32057  33199  34412  34594  37607  37725 
38354  40215  40358  40644  41839  41917 
42910  43402  43837  43979  44124  44442 
44531  45561  45817  46134  46496  49439 
52412  53983  54203  55511  56427  56518 
57636  58947  59308  60855  62219  62738 
63229  64796  67600  69103  69376  71372 
71560  73267  73531  73888  75346  76342 
77758  77802  78154  78564  78618  79227 
80624  82995  84089  84739  84981  85036 
85993  87065  89862  92296  92995  93585 
93876  96184  98760  99485  
Son 4 rakamına göre 300 TL ikramiye kazanan numaralar
0247  0804  0965  1238  1269  1342 
1408  1488  1667  2298  2647  2703 
2818  2943  3796  3900  4447  4524 
4623  4962  5483  5743  5848  5877 
6166  6203  6533  6534  6666  6780 
6793  6968  7040  7411  7691  8317 
9343  9404  9522  9773  
Son 3 rakamına göre 200 TL ikramiye kazanan numaralar
025  045  063  095  127  140 
178  291  307  352  405  451 
468  608  650  662  779  854 
905  950  
Son 2 rakamına göre 160 TL ikramiye kazanan numaralar
01  09  45  48  69  83 
96  
Son 1 rakamına göre 80 TL ikramiye kazanan numaralar
4  8  
80000 TLTeselli ikramiyesi kazanan numaralar
0358490  1058490  1158490  1258490  1308490  1318490 
1328490  1338490  1348490  1350490  1351490  1352490 
1353490  1354490  1355490  1356490  1357490  1358090 
1358190  1358290  1358390  1358400  1358410  1358420 
1358430  1358440  1358450  1358460  1358470  1358480 
1358491  1358492  1358493  1358494  1358495  1358496 
1358497  1358498  1358499  1358590  1358690  1358790 
1358890  1358990  1359490  1368490  1378490  1388490 
1398490  1458490  1558490  1658490  1758490  1858490 
1958490  2358490  3358490  4358490  5358490  6358490 
7358490  8358490  9358490 

31 Aralık 2019 Salı

Badou Ndiaye resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor'un transfer gündemindeki Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, sosyal medya hesabından bordo-mavi formalı fotoğrafını paylaştı.

Ndiaye, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzonspor forması giydiği fotoğrafına yer verdi ve "Yeni yıl sürprizi" ifadesini kullandı.
Türkiye kariyerinde Osmanlıspor ve Galatasaray’da forma giyen orta saha oyuncusu, daha sonra İngiliz takımı Stoke City’ye transfer olmuştu.
Ndiaye'nin 6 aylığına bedelsiz olarak İngiliz kulübünden kiralandığı, 4 Ocak'ta bordo-mavili takımın Antalya'da başlayacak kampına katılacağı öğrenildi.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

Badou Ndiaye (@badouboy7)'in paylaştığı bir gönderi ()