TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

13 Kasım 2021 Cumartesi

A Milli Takımımızdan Cebelitarık'a yarım düzine gol

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. maçında konuk ettiği Cebelitarık'ı 6-0 yendi. 18 puana ulaşan Ay-yıldızlılarımız, Norveç'in Letonya'yla 0-0 berabere kalması sonrası averajla 2. sıraya yükseldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada A Milli Takımımız, Kerem Aktürkoğlu ile 11. dakikada 1-0 öne geçti.

Konuk Cebelitarık'ta Olivero, VAR incelemesi sonrası Zeki Çelik'e yaptığı faulden dolayı 22. dakikaka kırmızı kart gördü.

Eksik kalan rakibi karşısında baskını artıran Ay-yıldızlılar, 38. dakikada Halil Dervişoğlu ile skoru 2-0 yaptı. 41. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Halil Dervişoğlu, farkı 3'e çıkardı: 3-0

İlk yarıda attığımız 3 golün asistini de Burak Yılmaz yaptı. Müsabakanın ilk yarısı Ay-yıldızlı ekibimizin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Millilerimiz, Merih Demiral ile 65'te farkı 4'e çıkardı: 4-0 

Ay-yıldızlılar, Serdar Dursun ile 81. dakikada skoru 5-0 yaptı. İkinci yarıda atılan 4. ve 5. gollerin asistleri Rıdvan Yılmaz'dan geldi.

Milliler, Mert Müldür ile 84. dakikada farkı 6'ya çıkardı: 6-0

Kalan sürede başka gol olmadı ve A Milli Takımımız, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Türkiye - Cebelitarık 6-0 Özet İzle

Bu galibiyetle puanını 18'e çıkaran Ay-yıldızlılar, Norveç'in Letonya ile berabere kalması sonrası grubunda averajla 2. sıraya çıktı.

Türkiye, gruptaki son maçını 16 Kasım salı günü deplasmanda Karadağ ile oynayacak. Norveç ise aynı gün deplasmanda grup lideri Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Milli takım, Norveç'in 1 gol averajla üzerinde yer alıyor. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından takımlar arasında puan eşitliği olması halinde genel averaja bakılacak. Grup lideri Dünya Kupası'na doğrudan katılırken, grup ikincisi play-off etabına katılma hakkı elde edecek.

Takımlar

O

G

B

M

A

Y

P

1.HOLLANDA

9

6

2

1

31

8

20

2.TÜRKİYE

9

5

3

1

25

15

18

3.NORVEÇ

9

5

3

1

15

6

18

4.KARADAĞ

9

3

3

3

13

13

12

5.LETONYA

9

1

3

5

8

13

6

6.CEBELİTARIK

9

0

0

9

3

40

0

 

MAÇTAN DAKİKALAR

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadelesinde Türkiye, Cebelitarık karşısında ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

GOL: 11. dakikada milli takım öne geçti. Cebelitarık ceza sahası önünde Burak Yılmaz'dan topu alan Kerem Aktürkoğlu, dört rakibinin arasından geçip ceza sahasına girdi. Kerem'in yerden düzgün şutunda kaleciye de çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

31. dakikada ay-yıldızlı ekip ikinci gole yaklaştı. Zeki Çelik'in sağ kanattan arka direğe ortasında Halil Dervişoğlu kafa ile topu içeriye indirirken, savunmaya çarpan meşin yuvarlak kaleye yöneldi. Kaleci Coleing'in son anda müdahale etti top, Caner Erkin'in önünde kaldı. Bu oyuncunun sol çaprazdan sert vuruşunda savunmaya da çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

37. dakikada milli takım net bir fırsatı değerlendiremedi. Hızlı gelişen atakta Burak Yılmaz, ceza sahasına hareketlenen Barış Alper'e pasını atarken, bu oyuncunun yakın mesafeden vuruşunda top kaleci Coleing'de kaldı.

GOL: 38. dakikada milli takım farkı 2'ye çıkardı. Hakan Çalhanoğlu ile başlayan atakta milli futbolcular rakip ceza sahası önünde hızlı paslaştı. Son olarak Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu'na pasını attı. Halil'in ceza sahası ön çizgisi üzerinden sert şutunda top köşeden ağlarla buluştu: 2-0.

GOL: 41. dakikada ay-yıldızlı ekip 3. golünü buldu. Hızlı gelişen atakta Burak Yılmaz sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına hareketlenen Halil Dervişoğlu'nun önüne pasını attı. Halil, altı pas önünde ayak içiyle yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı köşeden ağlara yolladı: 3-0.

45+4. dakikada milli takım, rakip ceza yayı sağ çaprazından frikik kazandı. Caner Erkin'in kullandığı frikikte top üst direkten geri döndü.

Müsabakanın ilk yarısı ay-yıldızlı ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

GOL: 65. dakikada milli takım farkı 4'e yükseltti. Sol kanatta topla buluşan Rıdvan Yılmaz'ın arka direğe yerden gönderdiği topa Merih Demiral gelişine düzgün bir vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı: 4-0.

77. dakikada ay-yıldızlı ekip etkili geldi. Rıdvan'ın sol kanattan arka direğe yaptığı ortada Hakan Çalhanoğlu kafa ile topu indirdi. Kerem Aktürkoğlu, altıpas içinde önünde bulduğu meşin yuvarlağa zor pozisyonda vurdu ancak kaleye giden top savunmaya çarptı ve uzaklaştı.

GOL: 81. dakikada milli takım 5. golünü attı. Sol kanatta Rıdvan'ın altıpas içine yerden sert gönderdiği topa Serdar Dursun kayarak vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 5-0.

GOL: 84. dakikada ay-yıldızlılar farkı 6'ya çıkardı. Orkun'un sağ kanattan kullandığı kornerde Mert Müldür ön direkte kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 6-0.

Müsabaka ay-yıldızlı ekibin 6-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Serhiy Boiko, Volodymyr Volodin, Viktor Nyzhnyk (Ukrayna)

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik (Dk. 46 Mert Müldür), Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin (Dk. 46 Rıdvan Yılmaz), Orkun Kökçü, Barış Alper Yılmaz, Halil Dervişoğlu (Dk. 69 Kenan Karaman), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 82 Berkan Kutlu), Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz (Dk. 69 Serdar Dursun)

Cebelitarık: Coleing, Mouelhi, Roy Chipolina, Annesley, Olivero, Wiseman, Sergeant (Dk. 82 Barnett), Walker (Dk. 59 Badr), Jolley (Dk. 46 Joseph Chipolina), Valarino (Dk. 46 Casciaro), De Barr (Dk. 60 Styche)

Goller: Dk. 11 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 38 ve 41 Halil Dervişoğlu, Dk. 65 Merih Demiral, Dk. 81 Serdar Dursun, Dk. 84 Mert Müldür (Türkiye)

Kırmızı kart: Dk. 22 Olivero (Cebelitarık)

Sarı kartlar: Dk. 26 Jolley, Dk. 66 Joseph Chipolina (Cebelitarık), Dk. 85 Mert Müldür (Türkiye)

 

THY Euroleague'de 9. Haftanın MVP’si Nikola Mirotic

Barcelona’nın Karadağ asıllı İspanyol basketbolcusu Nikola Mirotic, THY Avrupa Ligi’nde haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 9. hafta karşılaşmalarında 37 verimlilik puanına ulaşan Mirotic, haftanın MVP’si unvanının sahibi oldu.
Mirotic, takımının iç sahada 93-67 kazandığı Bitci Baskonia maçında 25 sayı, 8 ribaunt, 2 asist, 1 top çalmayla oynadı.


Stephen Curry NBA tarihine geçti (Özet)

Stephen Curry, NBA tarihine geçti. 33 yaşındaki basketbolcu Chicago Bulls'a karşı 119-93 galibiyet alınan maçta 40 sayı attı.

Stephen Curry, NBA tarihine geçti.

33 yaşındaki basketbolcu Chicago Bulls'a karşı 119-93 galibiyet alınan maçta 40 sayı attı.

Curry'nin attığı 40 sayının 27'si üçlüklerden geldi.

Golden State Warriors'ın yıldız ismi böylelikle hem normal sezon hem play-offlarda kaydettiği üçlük isabeti sayısını 3 bin 359'a çıkardı ve Ray Allen'ı geride bıraktı.

Curry, Allen'dan 585 maç az oynamasına rağmen NBA tarihinin en fazla üç sayı kaydeden oyuncusu olarak tarihe geçti...

Ray Allen'ın 3bin 358, üçüncü sıradaki Reggie Miller'ın ise 2 bin 880 üçlük isabeti bulunuyor.

Kaynak : TRT SPOR


Anett Kontaveit yarı finalde

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin üçüncü gün maçlarında Estonyalı Anett Kontaveit, Çek rakibi Karolina Pliskova'yı 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Bu yıl ilk defa Meksika'da düzenlenen toplam 5 milyon dolar para ödüllü kadınlar sezon sonu turnuvasına, Guadalajara kentindeki Akron Stadı'nda oynanan Teotihuacan Grubu maçlarıyla devam edildi.

Teklerde 3 numaralı seribaşı Pliskova ile 8 numaralı seribaşı Kontaveit korta çıktı. Kontaveit, bu yılın Wimbledon finalisti Pliskova'yı 6-4, 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek ikide iki yaptı ve son grup maçları öncesi yarı finali garantiledi.

Grubun diğer karşılaşmasında ise 2 numaralı seribaşı Barbora Krejcikova ile 6 numaralı seribaşı Garbine Muguruza karşılaştı. İki kez grand slam şampiyonu İspanyol Muguruza, bu sene Fransa Açık'ta zafere ulaşan Çek rakibi karşısında 2-6, 6-3 ve 6-4 sona eren setlerle 2-1 kazanarak ilk galibiyetini aldı.

Turnuvanın 4. gününde Chichen Itza Grubu'nda Maria Sakkari-Paula Badosa ve Aryna Sabalenka-Iga Swiatek maçları yapılacak.

Arjantin, Uruguay'ı tek golle geçti

2022 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin, konuk olduğu Uruguay'ı 1-0 yendi.

Tek grupta 10 takımın yer aldığı elemelerin 13. haftasında tek karşılaşma oynandı.

Arjantin, Galatasaraylı Fernando Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay'ı 7. dakikada Angel Di Maria'nın golüyle mağlup etti.

Bu galibiyetle 28 puana çıkan Arjantin, lider Brezilya'nın 6 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. İki takımı Ekvador 20, Şili, Kolombiya ve Uruguay 16'şar puanla izledi.

Güney Amerika elemelerinde ilk 4'e girecek ekipler, 2022 FIFA Dünya Kupası'na doğrudan katılacak. Brezilya'nın Dünya Kupası bileti aldığı grupta 5. olan takım ise play-off oynamaya hak kazanacak.

Cedi Osman'dan 17 sayı (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncu Cedi Osman, takımı Cleveland Cavaliers'ın Detroit Pistons'ı 98-78 yendiği maçta 17 sayılık katkı sağladı.

NBA'e 11 maçla devam edildi. Cavaliers, sahasında Pistons'ı mağlup ederek 8. galibiyetine ulaştı.

Ev sahibi ekipte Darius Garland, 21 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Cedi Osman, 22 dakika 46 saniye süre aldığı mücadeleyi 17 sayı, 2 ribaunt, 1 asist, 1 top çalmayla tamamladı.

Bu sezon 9. maçını kaybeden Pistons'ta Jerami Grant 16, Frank Jackson 12, Josh Jackson 11 sayı kaydetti.



 Alperen Şengün'den 12 sayı

Portland Trail Blazers, milli basketbolcu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets'ı 104-92 yendi.

Damian Lillard 20, CJ McCollum 17 sayıyla Trail Blazers'ın 6. galibiyetinde ön plana çıktı.

Sezonun 11. yenilgisini yaşayan ev sahibi Rockets'ta Kevin Porter Jr 18 sayıyla takımının en skoreri oldu. Alperen Şengün, 18 dakika 40 saniye sahada kaldığı karşılaşmayı 12 sayı, 4 ribaunt, 1 blokla noktaladı.



Warriors ve Suns'tan üst üste 7. galibiyet

Batı Konferansı'nda zirve mücadelesi veren Golden State Warriors ve Phoenix Suns, peş peşe 7. galibiyetlerine imza attı.

Konferans lideri Warriors, evinde Chicago Bulls'u 119-93'lük skorla geçti. Stephen Curry, 40 sayıyla sezonun 11. galibiyetinde başrol oynadı.

Deplasmanda Memphis Grizzlies'i 119-94 yenerek 8. maçını kazanan Suns'ta ise Devin Booker ve Jae Crowder 17'şer sayıyla mücadele etti.



 Sonuçlar

Charlotte Hornets-New York Knicks: 104-96

Boston Celtics-Milwaukee Bucks: 122-113 (Uzatmada)

Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons: 98-78

Houston Rockets-Portland Trail Blazers: 92-104

Memphis Grizzlies-Phoenix Suns: 94-119

New Orleans Pelicans-Brooklyn Nets: 112-120

Oklahoma City Thunder-Sacramento Kings: 105-103

San Antonio Spurs-Dallas Mavericks: 109-123

Denver Nuggets-Atlanta Hawks: 105-96

Golden State Warriors-Chicago Bulls: 119-93

Los Angeles Lakers-Minnesota Timberwolves: 83-107

THY Euroleague 2021-2022 Sezonu 9. Hafta Maç Özetleri

11 Kasım 2021 Perşembe

20:00 CSKA Moskova - Maccabi Playtika Tel Aviv: 74-73


21:00 Kızıl Yıldız mts - LDLC ASVEL Villeurbanne: 73-67


22:00 Alba Berlin - Anadolu Efes: 63-90


22:00 Panathinaikos Opap - Unics Kazan: 72-74


23:00 Barcelona - Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz: 93-67


12 Kasım 2021 Cuma

20:00 Zenit St. Petersburg - Olympiakos: 84-78


20:45 Fenerbahçe Beko - AX Armani Exchange Olimpia Milano: 43-68


22:00 AS Monaco - Bayern Münih: 94-71


22:45 Real Madrid - Zalgiris Kaunas: 95-82


THY Euroleague 9. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2021-2022 sezonunda 9. hafta maçları oynandı.

9. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

11 Kasım 2021 Perşembe

20:00 CSKA Moskova - Maccabi Playtika Tel Aviv: 74-73

21:00 Kızıl Yıldız mts - LDLC ASVEL Villeurbanne: 73-67

22:00 Alba Berlin - Anadolu Efes: 63-90

22:00 Panathinaikos Opap - Unics Kazan: 72-74

23:00 Barcelona - Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz: 93-67

12 Kasım 2021 Cuma

20:00 Zenit St. Petersburg - Olympiakos: 84-78

20:45 Fenerbahçe Beko - AX Armani Exchange Olimpia Milano: 43-68

22:00 AS Monaco - Bayern Münih: 94-71

22:45 Real Madrid - Zalgiris Kaunas: 95-82

Puan Durumu


G M AS+ YS- +/-
1. AX Armani Exchange Olimpia Milano 8 1 692 611 81
2. Barcelona 7 2 709 637 72
3. Real Madrid 7 2 710 654 56
4. Olympiakos 6 3 699 638 61
5. Maccabi Playtika Tel Aviv 6 3 695 657 38
6. LDLC ASVEL Villeurbanne 6 3 697 675 22
7. Zenit St Petersburg 6 3 669 651 18
8. AS Monaco 5 4 702 683 19
9. CSKA Moskova 5 4 721 736 -15
10. Kızıl Yıldız mts 4 5 622 605 17
11. UNICS Kazan 4 5 629 649 -20
12. Anadolu Efes 3 6 712 708 4
13. Fenerbahçe Beko 3 6 640 636 4
14. Bayern Münih 3 6 668 694 -26
15. ALBA Berlin 3 6 663 710 -47
16. Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz 3 6 612 720 -108
17. Panathinaikos OPAP 2 7 656 716 -60
18. Zalgiris Kaunas 0 9 617 733 -116

10. Haftanın Programı

16 Kasım 2021 Salı

21:00 Zalgiris Kaunas - Panathinaikos Opap 

22:00 LDLC ASVEL  - Real Madrid 

22:30 Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz - Kızıl Yıldız mts 

22:30 Bayern Münih - Fenerbahçe Beko

17 Kasım 2021 Çarşamba

19:00 Zenit St. Petersburg - Alba Berlin 

20:00 Unics Kazan - AX Armani Exchange Olimpia Milano 

20:30 Anadolu Efes - Olympiakos 

22:05 Maccabi Playtika Tel Aviv - AS Monaco

23:00 Barcelona - CSKA Moskova

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 9. hafta devam ediyor

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin 9. haftasında 8 maç oynandı.

C Grubu mücadelesinde İtalya, sahasında ağırladığı İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. Widmer'in 11. dakikadaki golüyle geriye düşen İtalya, 36. dakikada Lorenzo ile beraberliği sağlarken, 90. dakikada Jorginho ile penaltı atışından yararlanamadı.

I Grubu'nda Wembley Stadı'nda Arnavutluk ile karşılaşan İngiltere, Harry Kane'in "hat-trick" yaptığı maçta Maguire ve Henderson'ın da skora katkısıyla rakibini 5-0 mağlup etti.

Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen Danimarka, sahasında Faroe Adaları'nı 3-1 yendi. Gruptaki 9. maçından da galibiyetle ayrılan ev sahibi ekip, ilk kez kalesinde gol gördü.

Alınan sonuçlar şöyle:

C Grubu

İtalya-İsviçre: 1-1

Kuzey İrlanda-Litvanya: 1-0

F Grubu

Moldova-İskoçya: 0-2

Avusturya-İsrail: 4-2

Danimarka-Faroe Adaları: 3-1

I Grubu

Andorra-Polonya: 1-4

İngiltere-Arnavutluk: 5-0

Macaristan-San Marino: 4-0

13 Kasım Cumartesi:

D Grubu:

17.00 Bosna Hersek - Finlandiya

22.45 Fransa - Kazakistan

E Grubu:

22.45 Belçika - Estonya

22.45 Galler - Belarus

G Grubu:

20.00 Norveç - Letonya

20.00 Türkiye - Cebelitarık CBC Sport , TRT 1

22.45 Karadağ - Hollanda

 

Louis van Gaal'den seyirci kararına tepki

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal, geçici hükümetin ''spor müsabakalarına seyirci alınmama'' kararına tepki gösterdi.

2022 Dünya Kupası Elemeleri yarın oynayacakları Karadağ Milli Takımı maçı öncesi Hollanda kamu yayın kuruluşu NOS'a konuşan Van Gaal, Hükümetin ''spor müsabakalarına seyirci alınmama'' kararını haksız bulduğunu belirterek, "Gerçekten çok üzgünüm ve çok yazık. Hollanda Milli Takımı insanları birbirine bağlayabilir, bunu geçmişte ve şimdi de yaptı. Futbol koronavirüsten korunmak için her şeyi yaptı ve statlarda hiçbir şey olmadı. Bu kontrol edildi ve onaylandı. Öyleyse böyle bir önlem sağlıklı bir karar değildir." dedi.

Hollanda Milli Takımı'nın 16 Kasım'da Rotterdam'da G Grubu'nda Norveç Milli Takımı'na karşı seyircisiz oynayacak olmasını değerlendiren Van Gaal, "Tabii ki salı günü boş bir statta oynamak zorunda olmamızın bir etkisi olacak. Normalde Hollanda Milli Takımı'nı destekleyen 60 bin seyirci olacaktı. Bu oyunculara büyük destek veriyor ama şimdi bu olmayacak." diye konuştu.

Hollanda'da geçici hükümet dün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayılarının önüne geçebilmek için 3 haftalığına "kısmi kapanma"ya gidildiğini açıklayarak, profesyonel ve amatör spor müsabakalarına seyirci alınmayacağını duyurmuştu.

Ümit Milliler deplasmanda Belçika'ya kaybetti

21 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, 2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'ndaki 4. maçında Belçika'ya deplasmanda 2-0 yenildi.

Ev sahibi ekibin gollerini 51. dakikada Balikwisha ve 90+5. dakikada Van Der Brempt kaydetti.

Öte yandan, ay-yıldızlı ekibi taşıyan otobüs arıza yaptığı için kafile stada 1 saat geç ulaştı. Bunun üzerine karşılaşma planlanan saatten 30 dakika sonra başladı.

Stat: Den Dreef

Belçika: Vandevoordt, Pletinckx, Kana, De Winter, Van Der Brempt, Onana, Raskin (Dk. 70 Keita), Ndenbe, Balikwisha (Dk. 76 Zaroury), Verschaeren (Dk. 87 Deman), Openda (Dk. 88 El Hadj)

Türkiye: Doğan Alemdar, Bünyamin Balcı (Dk. 63 Gökdeniz Bayrakdar), Serdar Saatçı, Cenk Özkaçar, Eren Elmalı (Dk. 79 Cemali Sertel), Ali Kaan Güneren, Umut Güneş (Dk. 90 Muhammed Gümüşkaya), Kartal Yılmaz, Yunus Akgün (Dk. 63 Yusuf Barası), Tiago Çukur (Dk. 79 Ali Akman), Enis Destan

Goller: Dk. 51 Balikwisha, Dk. 90+5 Van Der Brempt (Belçika)

Kırmızı kart: Dk. 90+4 Ali Kaan Güneren (Türkiye)

Sarı kart: Dk. 18 Kartal Yılmaz, Dk. 27 Umut Güneş, Dk. 39 Serdar Saatçı, Dk. 40 Bünyamin Balcı, Dk. 77 Tiago Çukur (Türkiye), Dk. 39 Openda, Dk. 80 Van Der Brempt (Belçika)

12 Kasım 2021 Cuma

Brezilya Grand Prix'sinde sıralama turlarının galibi Hamilton

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. ayağı Brezilya Grand Prix'sinin sprint yarışına, Mercedes takımından Lewis Hamilton ilk sırada başlayacak.

Büyük Britanyalı pilot, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki 4,3 kilometrelik Jose Carlos Pace Pisti'nde düzenlenecek yarışın sıralama turlarında 1 dakika 07.934 saniyelik süresiyle galip geldi.

Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, liderin 0.438 saniye arkasında ikinciliği, Hamilton'ın takım arkadaşı Valtteri Bottas da 0.535 saniye yavaş turlayarak üçüncülüğü elde etti.

Sıralama turlarında alınan dereceler, sprint yarışının grid dizilişinde geçerli olacak. Organizasyonu daha heyecanlı hale getirmek için bu yıl üç etapta uygulanmasına karar verilen sprint yarışının sonucu, pazar günkü yarışta pilotların sıralamasını belirleyecek. Kazananın pole pozisyonunu elde edeceği sprint yarışında ilk 3'e girenler, sırasıyla 3, 2 ve 1 puan alacak.

Bu sezon Büyük Britanya ve İtalya'nın ardından üçüncü kez uygulanacak sprint yarışı yarın TSİ 22.30, 71 turluk yarış ise 14 Kasım Pazar günü TSİ 20.00'de gerçekleştirilecek.


13 KASIM 2021 CUMARTESİ


22:30
Formula 1 Brezilya GP Sprint Yarışı
formula1lastik Türkmen Sport

14 KASIM 2021 PAZAR


20:00 Formula 1 Brezilya GP formula1lastik İdman TV
20:00Formula 1
Brezilya GP formula1lastik Türkmen Sport

Dani Alves Barcelona'ya döndü

Barcelona formasını uzun yıllar terletip birçok kupa kaldırdıktan sonra 2016 yılında kulüpten ayrılan 38 yaşındaki Brezilyalı deneyimli sağ bek, Katalan ekibine geri döndü.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona'nın başına getirilen takımın efsane oyuncusu Xavi'nin ilk transferi, eski takım arkadaşı oldu.

Katalan ekibi, 2008-2009'dan 2015-2016'ya kadar takımda forma giyen ve kazanılan başarılarda önemli pay sahibi olan Dani Alves'i transfer etti.

Barcelona'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada 38 yaşındaki Brezilyalı sağ bek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Gelecek haftadan itibaren takımla antrenmanlara başlayacak oyuncunun, statü gereği ocak ayına kadar resmi maçlarda forma giyemeyeceği bildirildi.

2008 yılında Sevilla'dan Katalan ekibi kadrosuna katılan Alves, Barcelona formasıyla toplam 391 resmi maça çıktı ve 23 gol attı.

Alves; Barcelona kariyerinde 6 La Liga, 4 Copa del Rey, 3 Şampiyonlar Ligi, 3 Dünya Kulüpler Kupası, 3 İspanya Süper Kupası ve 4 Avrupa Süper Kupası olmak üzere 23 şampiyonluk kazandı.

Brezilyalı deneyimli sağ bek Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Juventus, Paris Saint-Germain ve ülkesinin Sao Paulo takımlarında forma giymişti.

Fenerbahçe Beko sahasında kayıp (Özet)

THY Euroleague'in 9. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği İtalya ekibi AX Armani Exchange Milan'a 68-43 mağlup oldu.

Bu sonuçla AX Armani Exchange Milan, 8. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe Beko ise 6. mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşmaya etkili başlayan AX Armani Exchange Milan, 4. dakikada 7-0 üstünlük yakaladı. Savunmada ve hücumda organize olamayan Fenerbahçe Beko'ya sadece 3 sayı şansı tanıyan İtalya ekibi, baştan sona üstün oynadığı ilk periyodu 22-3 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de hız kesmeyen AX Armani Exchange Milan, 13. dakikada farkı 27 sayıya çıkardı: 5-32. Bu bölümden sonra toparlanan ve kaydettiği 15 sayıya karşılık rakibinin sadece 3 sayı atmasına izin veren Fenerbahçe Beko, bitime 44 saniye kala farkı 15'e çekti: 20-35. AX Armani Exchange Milan, soyunma odasına 37-20 üstün gitti.

Üçüncü periyotta da Fenerbahçe Beko'ya büyük üstünlük kuran ve dış atışlardan 4 isabet bulan AX Armani Exchange Milan, 29. dakikada farkı 33 sayıya çıkardı: 27-60. İtalya temsilcisi, son çeyreğe 62-29 önde girdi.

Dördüncü ve son çeyrekte rahat bir oyun sergileyen AX Armani Exchange Milan, karşılaşmadan 68-43 galip ayrıldı.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik

Hakemler: Sasa Pukl (Slovenya), Fernando Rocha (Portekiz), Jakub Zamojski (Polonya)

Fenerbahçe Beko: Henry 12, Guduric 3, Shayok, Vesely 9, Booker 2, De Colo 2, Pierre, Polonara 2, Şehmus Hazer 9, Ahmet Düverioğlu 4, Tarık Biberovic

AX Armani Exchange Milano: Hall 9, Shields 13, Datome 11, Melli 6, Hines 4, Rodriguez 3, Tarczewski 2, Ricci 5, Grant 6, Mitoglou 9, Biligha, Daniels

1. Periyot: 3-22

Devre: 20-37

3. Periyot: 29-62



Golbol Kadın Milli Takımımız, Avrupa ikincisi

Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu (IBSA) tarafından Samsun'da düzenlenen Golbol Avrupa Şampiyonası finalinde Türkiye Kadın Milli Takımı, Rusya'ya 5-4 mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda ay-yıldızlılar, şampiyonluk mücadelesinde Rusya ile karşılaştı.

Müsabakanın ilk yarısını 3-2 önde tamamlayan Rusya, ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyarak maçtan 5-4 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ay-yıldızlı ekip, şampiyonada gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şimdi neredeler? Josico

Kariyerinde ülkesi dışında yalnızca Türkiye'de Fenerbahçe'nin formasını giyen 46 yaşındaki İspanyol eski orta saha Josico şu anda nerede, ne yapıyor?

1995 yılında altyapısından yetiştiği Albacete'de profesyonel kariyerine başlayan Josico, 3 sezon sonra Las Palmas'a transfer oldu. Burada da başarılı grafiğini sürdüren İspanyol orta saha, 2002 yaz transfer döneminde Villarreal'in yolunu tuttu. 

Sarı Denizaltılar'da da istikrarlı oyununu devam ettiren Josico, 6 sezon Villarreal'de oynadı. Kariyerindeki ilk ve tek ülkesi dışında transferini 2008'de Türkiye'ye yapan İspanyol orta saha, Fenerbahçe'de kendisinden beklenilen seviyeye çıkamadı ve aynı sezon sonunda ülkesine geri döndü. 

2011 yılında Las Palmas forması altında aktif kariyerini sonlandıran Josico, futbolun içinde kalmaya devam etti. 46 yaşındaki isim şu anda İspanya 4. Lig ekiplerinden UD Socuellamos'u çalıştırıyor.


Kaynak : TRT SPOR

TFF 1. Lig 14-18. hafta programı açıklandı

Spor Toto 1. Lig'de 14-18. hafta müsabakalarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 14, 15, 16, 17 ve 18. hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

14. hafta

26 Kasım Cuma:

20.00 Balıkesirspor-Manisa FK (Balıkesir Atatürk)

20.00 Gençlerbirliği-Bursaspor (Eryaman)

27 Kasım Cumartesi:

13.30 İstanbulspor-Altaş Denizlispor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

13.30 Kocaelispor-NasaDoge Menemenspor (Kocaeli)

16.00 Beypiliç Boluspor-Eyüpspor (Bolu Atatürk)

19.00 Yılport Samsunspor-Adanaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

28 Kasım Pazar:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Bereket Sigorta Ümraniyespor (Aktepe)

19.00 Altınordu-MKE Ankaragücü (Bornova Aziz Kocaoğlu)

29 Kasım Pazartesi:

20.00 Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Vefa)

15. hafta

4 Aralık Cumartesi:

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-İstanbulspor (Erzurum Kazım Karabekir)

13.30 Royal Hastanesi Bandırmaspor-Gençlerbirliği (Bandırma 17 Eylül)

19.00 Adanaspor-Tuzlaspor (Yeni Adana)

5 Aralık Pazar:

13.30 Bereket Sigorta Ümraniyespor-Beypiliç Boluspor (Ümraniye Belediyesi Şehir)

13.30 Manisa FK-Kocaelispor (Stat henüz açıklanmadı)

16.00 Altınordu-Yılport Samsunspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

19.00 Altaş Denizlispor-Bursaspor (Denizli Atatürk)

6 Aralık Pazartesi:

20.00 MKE Ankaragücü-Balıkesirspor (Eryaman)

20.00 NasaDoge Menemenspor-Ankara Keçiörengücü (Menemen İlçe)

16. hafta

10 Aralık Cuma:

20.00 Kocaelispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Kocaeli)

20.00 Gençlerbirliği-Altaş Denizlispor (Eryaman)

11 Aralık Cumartesi:

13.30 Beypiliç Boluspor-Adanaspor (Bolu Atatürk)

13.30 Ankara Keçiörengücü-Royal Hastanesi Bandırmaspor (Aktepe)

16.00 Tuzlaspor-NasaDoge Menemenspor (Vefa)

19.00 Balıkesirspor-Bereket Sigorta Ümraniyespor (Balıkesir Atatürk)

19.00 Bursaspor-Manisa FK (Bitci Timsah Park)

12 Aralık Pazar:

16.00 İstanbulspor-Eyüpspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

19.00 Yılport Samsunspor-MKE Ankaragücü (Samsun Yeni 19 Mayıs)

 

17. hafta

14 Aralık Salı:

13.30 Manisa FK-Ankara Keçiörengücü (Stat henüz açıklanmadı)

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Gençlerbirliği (Erzurum Kazım Karabekir)

19.00 Altınordu-Kocaelispor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

15 Aralık Çarşamba:

13.30 Royal Hastanesi Bandırmaspor-Balıkesirspor (Bandırma 17 Eylül)

16.00 Yılport Samsunspor-Beypiliç Boluspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

19.00 NasaDoge Menemenspor-Altaş Denizlispor (Menemen İlçe)

19.00 Eyüpspor-Tuzlaspor (Eyüp)

16 Aralık Perşembe:

13.30 Bereket Sigorta Ümraniyespor-Bursaspor (Ümraniye Belediyesi Şehir)

19.00 Adanaspor-İstanbulspor (Yeni Adana)

18. hafta

18 Aralık Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Aktepe)

16.00 Beypiliç Boluspor-MKE Ankaragücü (Bolu Atatürk)

19.00 Balıkesirspor-Altınordu (Balıkesir Atatürk)

19 Aralık Pazar:

13.30 Gençlerbirliği-NasaDoge Menemenspor (Eryaman)

16.00 Tuzlaspor-Manisa FK (Vefa)

16.00 Bursaspor-Royal Hastanesi Bandırmaspor (Bitci Timsah Park)

19.00 Kocaelispor-Eyüpspor (Kocaeli)

20 Aralık Pazartesi:

20.00 Altaş Denizlispor-Bereket Sigorta Ümraniyespor (Denizli Atatürk)

20.00 İstanbulspor-Yılport Samsunspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

Golbol Erkek Milli Takımımız, Avrupa üçüncüsü

Golbol Erkek Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası üçüncülük maçında karşılaştığı Almanya’yı 7-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda ay-yıldızlılar, üçüncülük mücadelesinde Almanya ile karşılaştı.

Müsabakanın ilk yarısını 3-2 önde tamamlayan Türkiye, karşılaşmadan da 7-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ay-yıldızlı ekip, şampiyonada bronz madalyanın sahibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarının programı belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarının programı açıklandı. 30 Kasım, 1 ve 2 Aralık tarihlerinde oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

30 KASIM SALI:

13.00 Royal Hastanesi Bandırmaspor-Şanlıurfaspor (Bandırma 17 Eylül)

13.00 Kasımpaşa-Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor (Recep Tayyip Erdoğan)

14.00 Gençlerbirliği-Mardin 1969 (Eryaman)

14.00 İstanbulspor-Afjet Afyonspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

15.00 Bursaspor-Kırşehir Belediyespor (Bitci Timsah Park)

15.00 Altay-Manisa FK (Bornova Aziz Kocaoğlu)

17.00 Medipol Başakşehir-Bodrumspor (Başakşehir Fatih Terim)

19.00 Adana Demirspor-Serik Belediyespor (Yeni Adana)

21.00 Fraport TAV Antalyaspor-Amed Sportif Faaliyetler (Antalya)

1 ARALIK ÇARŞAMBA:

13.00 Çaykur Rizespor-Ankaraspor (Çaykur Didi)

14.00 Beypiliç Boluspor-52 Orduspor (Bolu Atatürk)

14.00 Altınordu-68 Aksaray Belediyespor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

14.00 Yılport Samsunspor-Uşakspor (Yeni 19 Mayıs)

14.00 Altaş Denizlispor-Ağrı 1970 (Denizli Atatürk)

15.00 Adanaspor-Kocaelispor (Yeni Adana)

15.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Sarıyer (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Aytemiz Alanyaspor-Osmaniyespor FK (Bahçeşehir Okulları)

19.00 Yukatel Kayserispor-Alagöz Holding Iğdır FK (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

21.00 Atakaş Hatayspor-Eyüpspor (Yeni Hatay)

2 ARALIK PERŞEMBE:

13.00 GZT Giresunspor-Ankara Demirspor (Çotanak)

13.00 Bereket Sigorta Ümraniyespor-Arnavutköy Belediye Gençlikspor (Ümraniye Belediyesi İlçe)

14.00 Nasadoge Menemenspor-Hekimoğlu Trabzon (Menemen İlçe)

15.00 MKE Ankaragücü-Nazilli Belediyespor (Eryaman)

15.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Akhisarspor (Yeni Malatya)

17.00 Göztepe-Kahta 02 Spor (Gürsel Aksel)

19.00 İttifak Holding Konyaspor-Silahtaroğlu Vanspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

21.00 Gaziantep FK-Sakaryaspor (Kalyon)

Maria Sakkari ve Paula Badosa galip geldi

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin ikinci gün maçlarında Maria Sakkari, Iga Swiatek'i, Paula Badosa da Aryna Sabalenka'yı 2-0 yendi.

Bu yıl ilk defa Meksika'da düzenlenen toplam 5 milyon dolar para ödüllü kadınlar sezon sonu turnuvasına, Guadalajara kentindeki Akron Stadı'nda oynanan Chichen Itza Grubu maçlarıyla devam edildi.

Teklerde 4 numaralı seribaşı Sakkari ile 5 numaralı seribaşı Swiatek korta çıktı. Yunan raket Sakkari, geçen yılın Fransa Açık şampiyonu Polonyalı rakibini 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Grubun diğer karşılaşmasında ise 1 numaralı seribaşı Sabalenka ile 7 numaralı seribaşı Badosa karşılaştı. İspanyol Badosa, Belaruslu tenisçi karşısında 6-4 ve 6-0 sona eren setlerle 2-0 galip geldi.

Turnuvanın üçüncü gününde Teotihuacan Grubu'nda Karolina Pliskova-Anett Kontaveit ve Barbora Krejcikova-Garbine Muguruza maçları yapılacak.

Formula 1'de sıradaki durak Brezilya

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. yarışına Brezilya ev sahipliği yapacak.

Şampiyonanın 19. ayağı, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki 4,3 kilometrelik Jose Carlos Pace Pisti'nde 71 tur üzerinden düzenlenecek.

Brezilya Grand Prix'sinin sıralama turları, yarın TSİ 22.00'de gerçekleştirilecek. Bu sezon üçüncü kez yapılacak sprint yarışı, 13 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.30'da, yarış ise 14 Kasım Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak.


12 KASIM 2021 CUMA


22:00 Formula 1 Brezilya GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV
22:00 Formula 1
Brezilya GP Sıralama Turları formula1lastik Türkmen Sport

13 KASIM 2021 CUMARTESİ


22:30
Formula 1 Brezilya GP Sprint Yarışı
formula1lastik Türkmen Sport

14 KASIM 2021 PAZAR


20:00 Formula 1 Brezilya GP formula1lastik İdman TV
20:00Formula 1
Brezilya GP formula1lastik Türkmen Sport

Bu sezon pilotlar klasmanındaki şampiyonluk yarışında büyük bir çekişmeye sahne olan organizasyonda, Red Bull-Honda takımından Max Verstappen'in 9, Lewis Hamilton'ın (Mercedes) ise 5 yarış galibiyeti bulunuyor. Sergio Perez (Red Bull-Honda), Esteban Ocon (Alpine), Daniel Ricciardo (McLaren-Mercedes) ve Valtteri Bottas (Mercedes) ise birer yarıştan galip ayrıldı. 

Pilotlar ve takımlar klasmanının puan durumu şöyle:

Pilotlar klasmanı

1 Max Verstappen
Red Bull Racing Honda 312.5
2 Lewis Hamilton
Mercedes 293.5
3 Valtteri Bottas
Mercedes 185
4 Sergio Perez
Red Bull Racing Honda 165
5 Lando Norris
McLaren Mercedes 150
6 Charles Leclerc
Ferrari 138
7 Carlos Sainz
Ferrari 130.5
8 Daniel Ricciardo
McLaren Mercedes 105
9 Pierre Gasly
AlphaTauri Honda 86
10 Fernando Alonso
Alpine Renault 60
11 Esteban Ocon
Alpine Renault 46
12 Sebastian Vettel
Aston Martin Mercedes 42
13 Lance Stroll
Aston Martin Mercedes 26
14 Yuki Tsunoda
AlphaTauri Honda 20
15 George Russell
Williams Mercedes 16
16 Kimi Räikkönen
Alfa Romeo Racing Ferrari 10
17 Nicholas Latifi
Williams Mercedes 7
18 Antonio Giovinazzi
Alfa Romeo Racing Ferrari 1
19 Mick Schumacher
Haas Ferrari 0
20 Robert Kubica
Alfa Romeo Racing Ferrari 0
21 Nikita Mazepin
Haas Ferrari 0

Takımlar klasmanı

1 Mercedes 478.5
2 Red Bull Racing Honda 477.5
3 Ferrari 268.5
4 McLaren Mercedes 255
5 Alpine Renault 106
6 AlphaTauri Honda 106
7 Aston Martin Mercedes 68
8 Williams Mercedes 23
9 Alfa Romeo Racing Ferrari 11
10 Haas Ferrari 0

 

Sambacılar, Katar'ı garantiledi

Brezilya, sahasında Kolombiya'yı 1-0 yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandı.

Tek grupta 10 takımın yer aldığı 2022 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'ne 4 karşılaşmayla devam edildi.

Brezilya, 13. haftada ağırladığı Kolombiya'yı 72. dakikada Lucas Paqueta'nın bulduğu golle geçti. Bu sonucun ardından lider Brezilya, 34 puana çıkarak Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmayı garantiledi.

Öte yandan Şili, Paraguay deplasmanında 56. dakikada Anthony Silva'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı.

Ekvador da evinde Venezuela'yı aynı skorla yendi. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü, 41. dakikada Piero Hincapie kaydetti.

Peru ise ağırladığı Bolivya'yı 9. dakikada Gianluca Lapadula, 31. dakikada Christian Cueva ve 39. dakikada Sergio Pena'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Grupta Brezilya'nın ardından Arjantin 25, Ekvador 20, Şili, Kolombiya ve Uruguay 16 puanla sıralandı.

Güney Amerika Elemeleri'nde ilk 4'e girecek ekipler, Dünya Kupası'na doğrudan katılacak. Grupta 5. olan takım ise play-off oynamaya hak kazanacak.

Basketbolda haftanın programı

ING Basketbol Süper Ligi'nde sekizinci, Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise yedinci hafta karşılaşmaları yapılacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ise 5. hafta karşılaşmaları yapılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, liglerde haftanın maç programı şöyle:

ING Basketbol Süper Lig

13 Kasım Cumartesi

13.00 HDI Sigorta Afyon Belediyesi-Aliağa Petkimspor (Prof. Dr. Veysel Eroğlu) İdman TV

15.30 Türk Telekom-Frutti Extra Bursaspor (Ankara)

18.00 Darüşşafaka-Bahçeşehir Koleji (Ayhan Şahenk)

20.15 Büyükçekmece Basketbol-Anadolu Efes (Gazanfer Bilge) İdman TV

14 Kasım Pazar

13.00 Pınar Karşıyaka-Beşiktaş Icrypex (Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka)

15.30 TOFAŞ-Gaziantep Basketbol (TOFAŞ) İdman TV

18.00 Fenerbahçe Beko-Yukatel Merkezefendi Belediyesi (Ülker Spor ve Etkinlik) TRT Spor , İdman TV

20.15 Galatasaray Nef-Semt77 Yalovaspor (Sinan Erdem) TRT Spor Yıldız

Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi

12 Kasım Cuma

18.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor (Muradiye) TRT Spor Yıldız

13 Kasım Cumartesi

14.00 OGM Ormanspor-TED Ankara Kolejliler (M. Sait Zarifoğlu)

15.45 Fethiye Belediyespor-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Fethiye Beşkaza)

17.30 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Akran Gemlik Basketbol (Kurtdereli)

14 Kasım Pazar

14.00 Sigortam.net-Bornova Belediyesi Karşıyaka (Cebeci İBB)

15.45 Finalspor-Mamak Belediyesi (Naim Süleymanoğlu)

17.30 Beysu Konyaspor Basketbol-Akhisar Belediye Basketbol (Selçuklu Belediyesi)

15 Kasım Pazartesi

18.00 HDI Sigorta Antalya Güneşi-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor (Antalya) TRT Spor Yıldız

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

12 Kasım Cuma
      
17.00 Uludağ Basket NBSD - Bodrum Karya   
      
18.00 Botaş Gelişim - Fenerbahçe Gelişim               

13 Kasım Cumartesi
      
14.00 Emlak Konut - Urla Belediyesi   
      
14.00 HDI Sigorta Yalova VIP - Karşıyaka Çarşı Koleji
      
14.00 Tarsus Belediyesi - Rize Belediyesi   
      
14.00 Antalya Güneşi - Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor

14 Kasım Pazar
      
14.00 Samsun Basketbol İhtisas - Turgutlu Belediyespor               

24 Kasım Çarşamba
      
14.00 Çeşme Basketbol - Mersin Büyükşehir Belediyesi