TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

3 Ağustos 2019 Cumartesi

Almanya Süper Kupası Borussia Dortmund'un (Özet)

Almanya'da Süper Kupa'nın sahibi Bayern Münih'i sahasında 2-0 yenen Borussia Dortmund oldu.

Bayern Münih'i sahasında 2-0 yenen Borussia Dortmund Süper Kupa'yı kazandı
Dortmund'daki Signal Iduna Park'ta oynanan müsabakada Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu ve Almanya Kupası'nı kazanan Bayern Münih ile ligi ikinci sırada tamamlayan Borussia Dortmund karşılaştı.
81 bin 365 seyircinin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Borussia Dortmund 48. dakikada Paco Alcacer'in golüyle 1-0 öne geçti.
Çekişmeli geçen maçta ev sahibi ekip 69. dakikada Jadon Sancho ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Böylelikle bu sezonun ilk kupasını alan Borussia Dortmund toplamda 6. kez bu kupayı müzesine götürdü.
Borussia Dortmund'da milli futbolcu Ömer Toprak ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika oyunda kaldı.

Yusuf Yazıcı Lille'de

Fransız kulübü Lille, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna kattı.

Transfer döneminin gözde isimlerinden Yusuf Yazıcı, Lille'e transfer oldu.
Lille, bu transfer için Trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Fransız kulübü, bu rakamın yanı sıra Portekizli stoper Edgar Miguel Ié'yi bonservisiyle Trabzonspor'a gönderecek.
Bordo mavililer, Yusuf Yazıcı'nın bir sonraki satışından da yüzde 20 pay alacak.
Kaynak: TRT SPOR

Galatasaray, Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti (Özet)

Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Yunan temsilcisi Panathinaikos'u 2-1 yendi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasıyla sarı-kırmızılı takım, sezon öncesi ilk kez seyircisinin önüne çıktı.
Teknik direktör Fatih Terim, yeni transferler Okan Kocuk, Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Jean Michael Seri ve Ryan Babel'e ilk 11'de şans tanıdı.
Galatasaray maça kalede Okan, savunmada Mariano, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, orta sahada Ryan Donk, Seri, kanatlarda Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'le başladı. Santrfor arkasında Younes Belhanda forma giyerken, ileri uçta Babel oynadı.
Galatasaray'da ikinci yarıda Emre Mor, 63. dakikada oyuna girdi ve ilk kez sarı-kırmızılı formayı terletti. Sarı-kırmızılılarda ikinci yarıda Selçuk İnan, Yunus Akgün, Erencan Yardımcı, Martin Linnes, Ömer Bayram, Konstantinos Mitroglou, Atalay Babacan da oyuna dahil oldu. Galatasaray'da kaleci Okan Kocuk ile stoperler Luyindama ve Marcao, 90 dakika sahada kaldı.
Maçın 10. dakikasında korner organizasyonu sonrası Galatasaray'ın ilk golünü yeni transferlerden Adem Büyük kaydetti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan sarı-kırmızılılar, 61. dakikada Ryan Donk'la farkı 2'ye çıkardı. Panathinaikos'ta 90+2. dakikada Christian Konan'ın attığı gol skoru belirledi ve Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Taraftardan "Falcao" tezahüratı
Galatasaraylı taraftarlar yönetimden Kolombiyalı santrfor Radamel Falcao'nun alınmasını istedi.
Yıldız futbolcu lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, "Taraftar çıldırdı, Falcao'yu istiyor" diye tempo tuttu.
Taraftarlar, yeni transfer Emre Mor'a da büyük ilgi gösterdi.
Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Tribünlerin büyük bir bölümü boş kalırken, 10 bine yakın sarı-kırmızılı taraftar takımını takip etti.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’nda Finalde

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki yarı final maçında Slovenya’yı 72-64 yenerek finale adını yazdırdı.

Yunanistan’ın Volos kentinde düzenlenmekte olan FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden millilerimiz, yarı finalde karşılaştığı Slovenya’yı 72-64 mağlup ederek finale yükseldi.
18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, karşılaşmanın ilk yarısını 38-29 önde tamamladı. Ay-yıldızlılarımızda Alperen Şengün ve Göktuğ Baş 15’er sayı ile oynarken, Mustafa Kurtuldum da 11 sayı kaydetti.
18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızın Slovenya’yı mağlup ederek finale yükseldiği karşılaşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ay-yıldızlı kafileyi arayarak tebriklerini iletti.
Millilerimiz finalde İspanya ile 4 Ağustos Pazar günü TSİ 21.15’te karşılaşacak.

Deniz Türüç resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, İstikbal Mobilya Kayserispor'da forma giyen milli futbolcu Deniz Türüç'ü kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli ekip, İstikbal Mobilya Kayserispor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki milli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz, 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Milli oyuncuya Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Deniz Türüç, 4 sezon boyunca formasını giydiği İstikbal Mobilya Kayserispor ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 144 maçta 28 gole imza attı.

Milli futbolcu, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ailesinin parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum! Böylesi kaliteli bir ekibe katılmak ve birlikte nice şampiyonluklar, zaferler kazanmak için sabırsızlanıyorum. Gerek taraftar gerek kulüp burada olmam gerektiğini hissettiren herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.  

Deniz Türüç: "Fenerbahçe’ye 2 kez aşık oldum"
Deniz Türüç, Fenerbahçe taraftarlarının geçen sezon istenilen performansı gösterememesine rağmen takıma sahip çıkması sebebiyle Fenerbahçe’ye 2. kez aşık olduğunu açıkladı.
Kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan başarılı orta saha oyuncusu, hep birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını ifade etti.
“Fenerbahçe gibi güzel bir kulüpte oynamak herkese nasip olmaz” diyen Deniz Türüç, “Burada olmak anlatılmaz bir duygu. Çocukluk hayalimizdi, onun için inanılmaz gururluyum. Kulüple gurur duyuyorum. Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Fenerbahçe gibi güzel bir kulüpte oynamak herkese nasip olmaz. Bu forma için ter dökeceğim. Allah’ın izniyle bu forma altında hep beraber çok güzel işler yapacağız”  açıklamasında bulundu.
Ersun Yanal ile ilgili ayrı bir parantez açan milli oyuncu, “Ersun hoca ile aramızda iyi bir ilişki var. Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde beni istediğini biliyordum. Zamanında televizyon programında analiz yaptıklarında da takip ediyordum, taktiksel açıdan çok güçlü hoca olduğunu biliyorum. Onunla beraber çalışacak olmak benim için çok güzel bir duygu. 5 yıldır Türkiye liginde oynuyorum ve takımda da bazı oyuncuları tanıyorum.” dedi.

Ersun hocanın sezon öncesi geçen ağır antrenmanları ile ilgili soru üzerine Deniz Türüç, hazır olduğunu söyledi. 26 yaşındaki oyuncu, “Buraya hazır geldim. O sebepten dolayı korkum yok. Sezonun ilk dönemini bu kampla götüreceğiz. Zaten sert geçmesi lazım. Antrenmanların sert ve yoğun geçmesi gayet normal. İnanıyorum ki, Ersun hocayla, Ali başkanla, yönetimle, taraftarlarla beraber çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Kendisini 2. kez Fenerbahçe’ye aşık eden taraftarlarla ilgili de milli oyuncu şunları söyledi:
“Taraftarlarla birlikte 11-11’e değil, 12’ye 11 oynuyorsunuz. Güçlü taraftar grubunun arkanda olması maç kazandırır. Taraftar takım için kulüp için inanılmaz önem taşıyor. Fenerbahçe’ye 2 kez aşık oldum. İlk kez zaten herkes Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe’yi sevmek zorundadır. İkincide, Fenerbahçe geçen sene istediği performansı ortaya koyamadığı sürece burada stat tıklım tıklım doluydu ve taraftarlar takımı desteklediler.  Bu durum inanılmaz gurur verici. İkinci defa aşık olmamın sebeplerinden bir tanesi, o zor günlerde taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerçekten gurur verici. Orada zaten kanım iyicene Fenerbahçe’ye bir kez daha ısındı.”

TFF 1. Lig'de ilk 3 haftanın maç programı açıklandı

TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk 3 hafta maç programı belli oldu.  Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, sezon 16 Ağustos Cuma günü Giresunspor ile Menemenspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. 


- TFF 1. Lig'de ilk 3 haftanın maç programı

1. Hafta: 
16 Ağustos Cuma: 
20.00 Giresunspor-Menemenspor (Giresun Atatürk)
17 Ağustos Cumartesi: 
19.15 Fatih Karagümrük-Bursaspor (Stat belli değil)
21.45 Adana Demirspor-Balıkesirspor (Adana 5 Ocak Fatih Terim)
21.45 Osmanlıspor-Boluspor (Osmanlı)
18 Ağustos Pazar:
16.30 Hatayspor-Altınordu (Stat belli değil)
19.15 Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-İstanbulspor (Erzurum Kazım Karabekir)
21.45 Altay-Ümraniyespor (Stat belli değil)
21.45 Akhisarspor-Adanaspor (Spor Toto Akhisar)
19 Ağustos Pazartesi:
20.00 Eskişehirspor-Keçiörengücü (Yeni Eskişehir)


2. Hafta: 
23 Ağustos Cuma:
20.00 Boluspor-Adana Demirspor (Bolu Atatürk)
24 Ağustos Cumartesi: 
16.30 Keçiörengücü-Osmanlıspor (Stat belli değil)
21.45 Balıkesirspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Balıkesir Atatürk)
21.45 Altınordu-Fatih Karagümrük (Bornova Aziz Kocaoğlu)
25 Ağustos Pazar: 
17.00 Ümraniyespor-Giresunspor (Ümraniye Belediyesi Şehir)
19.15 Menemenspor-Hatayspor (Stat belli değil)
21.45 Bursaspor-Akhisarspor (Bursa Büyükşehir Belediye)
21.45 Adanaspor-Eskişehirspor (Adana 5 Ocak Fatih Terim)
26 Ağustos Pazartesi:
20.00 İstanbulspor-Altay (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

3. Hafta 
30 Ağustos Cuma: 
20.00 Osmanlıspor-Adanaspor (Osmanlı)
31 Ağustos Cumartesi: 
17.00 Ümraniyespor-İstanbulspor (Ümraniye Belediyesi Şehir)
19.15 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Boluspor (Erzurum Kazım Karabekir)
21.45 Altay-Balıkesirspor (Stat belli değil)
21.45 Akhisarspor-Altınordu (Spor Toto Akhisar)
1 Eylül Pazar: 
19.15 Giresunspor-Hatayspor (Giresun Atatürk)
19.15 Fatih Karagümrük-Menemenspor (Stat belli değil)
21.45 Eskişehirspor-Bursaspor (Yeni Eskişehir)
21.45 Adana Demirspor-Keçiörengücü (Adana 5 Ocak Fatih Terim)

Macaristan'da pole pozisyonu Max Verstappen'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı Macaristan Grand Prix'sine Red Bull-Honda'nın Hollandalı pilotu Max Verstappen ilk sıradan başlayacak.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki 4 bin 381 metrelik Hungaroring Pisti'nde 70 tur üzerinden gerçekleştirilecek yarışın sıralama turları sona erdi.
Red Bull-Honda pilotu Verstappen, 1.14.572'lik derecesiyle pole pozisyonunun sahibi oldu. Mercedes'in Finlandiyalı sürücüsü Valtteri Bottas 1.14.590'lık süresiyle ikinciliği, takım arkadaşı Büyük Britanyalı Lewis Hamilton ise 1.14.769 ile üçüncülüğü elde etti.
Macaristan Grand Prix'si, yarın TSİ 16.10'da koşulacak.

04 AĞUSTOS 2019 PAZAR


16:10Formula 1Macaristan GPformula1lastikİdman TV

Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftanın programı açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk 3 haftasının programı açıklandı. Yeni sezon Galatasaray'ın Denizlispor ile 16 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacağı maç ile start alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1-3. haftalarının müsabaka programını açıkladı.
Yapılan açıklamada, ilk hafta 16 Ağustos Cuma günü Yukatel Denizlispor - Galatasaray arasında oynanacak maç ile başlayacak. Ligin 2'nci haftasında 24 Ağustos Cumartesi günü Medipol Başakşehir - Fenerbahçe, 3'üncü haftada ise 1 Eylül Pazar Fenerbahçe - Trabzonspor maçları oynanacağı bildirildi.
TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "Süper Ligde ilk yarının kalan programı, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Grup Fikstür çekimleri sonrasında düzenlenerek ilan edilecek.
Bununla birlikte, Medipol Başakşehir FK'nın Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'na yükselmesi ve Play-Off Turu 1. maçının 20 Ağustos Salı gününe planlanması halinde, Yeni Malatyaspor'un 15 Ağustos Perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi maçı da dikkate alınarak, her iki takıma eşit dinlenme günü sağlanamayacak olması nedeniyle 1. haftada oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası ileri bir tarihe ertelenecek.
Ligde 1. Hafta oynanacak Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir karşılaşması, ekiplerin Avrupa kupalarında bir üst tura erişmeleri halinde her iki takımın da eşit dinlenme sürelerine sahip olamayacağı gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenecek."

1.HAFTA
16 Ağustos Cuma
20.30 Yukatel Denizlispor - Galatasaray
17 Ağustos Cumartesi
19.15 Gençlerbirliği - Çaykur Rizespor
21.45 İstiklal Mobilya Kayserispor - Alanyaspor
21.45 Sivasspor - Beşiktaş
18 Ağustos Pazar
19.15 Konyaspor - MKE Ankaragücü
21.45 Göztepe - Antalyaspor
21.45 Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir
21.45 Kasımpaşa - Trabzonspor
19 Ağustos Pazartesi
20.00 Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep

2.HAFTA
23 Ağustos Cuma
20.30 Beşiktaş - Göztepe
24 Ağustos Cumartesi
19.15 MKE Ankaragücü - Kayserispor
21.45 Alanyaspor - Kasımpaşa
21.45 Medipol Başakşehir - Fenerbahçe
25 Ağustos Pazar
19.15 Çaykur Rizespor - Demir Grup Sivasspor
19.15 Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
21.45 Antalyaspor - Yukatel Denizlispor
21.45 Galatasaray - Konyaspor
26 Ağustos Pazartesi
20.00 Gazişehir Gaziantep - Gençlerbirliği

3.HAFTA
30 Ağustos Cuma
20.30 Kasımpaşa - MKE Ankaragücü
20.30 İstiklal Mobilya Kayserispor- Galatasaray
31 Ağustos Cumartesi
19.15 Konyaspor - Antalyaspor
21.45 Göztepe - Yukatel Denizlispor
21.45 Beşiktaş - Çaykur Rizespor
1 Eylül Pazar
19.15 Demir Grup Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
19.15 Gençlerbirliği - Medipol Başakşehir
21.45 Yeni Malatyaspor - Alanyaspor
21.45 Fenerbahçe - Trabzonspor

Fransa Süper Kupası PSG'nin

Fransa Süper Kupası'nda PSG, Rennes'i Mbappe ve Di Maria'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Bu yıl 24. kez düzenlenen turnuvada, geçen sezonun lig şampiyonu PSG ile Fransa Kupası'nın sahibi Rennes, Çin'in Shenzhen kentindeki Üniversite Spor Merkezi'nde karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Rennes, 13. dakikada Adrien Hunou'nun ağları sarsmasıyla 1-0 öne geçti ve ilk devre, bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen PSG, 57. dakikada Fransız yıldız futbolcusu Kylian Mbappe ve 73. dakika Angel di Maria'nın ağları sarsmasıyla mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
Kupayı üst üste 7'nci, toplamda ise 9'uncu kez müzesine götüren PSG, Olympique Lyon'u geçerek turnuva tarihinin en başarılı takımı oldu. Rennes ise 48 yıl aranın ardından ikinci kez kupayı müzesine götürme hedefine ulaşamadı.

Galatasaray'ın forvet planı

Radamel Falcao transferi için yoğun bir çaba harcayan Galatasaray, Diagne’yi satması durumunda forvete bir takviye daha yapmayı planlıyor.

Listedeki isimlerin, Roman Yaremchuk ve Paul Onuachu olduğu öğrenildi. Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen sarı kırmızılılar, golcü transferinde işi sıkı tutuyor.
Diagne'yi Katar ekibi Al-Rayyan'a 14 milyon euroya satmaya hazırlanan Galatasaray, elde edilecek kaynakla forvet hattını değiştirmeyi planlıyor.
Falcao transferini bitirmeye çalışan sarı kırmızılılar, Kolombiyalı yıldızın yanına bir golcü daha düşünüyor.
Yönetim eğer Mitroglou’yu gönderebilirse, bu bölgeye scout ekibinin önerdiği bir ismi almayı hedefliyor.
Listede Gent'li Roman Yaremchuk ve Midtjylland'ta oynayan Paul Onuachu bulunuyor.
23 yaşındaki Ukraynalı Yaremchuk, yardımcı antrenör Hasan Şaş tarafından iki kez canlı olarak izlendi.
Kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi olan genç yıldız, 1,91'lik boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
Danimarka ekibi Midtjylland'da forma giyen 25 yaşındaki forvet Paul Onuachu ise 2 metrelik boyuna rağmen tekniğiyle ön plana çıkıyor.
Geçtiğimiz sezon Danimarka ekibi ile 40 maçta forma giyen Onuachu, 22 gol atıp 6 asist yaptı.
Kaynak: TRT SPOR

Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri’nde 2’de 2 Yaptı

Çin’in ev sahipliğinde Ningbo kentinde düzenlenen Kıtalararası Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, B Grubu’ndaki ikinci maçında Çekya ile karşılaştı.

Millilerimiz, Beilun Spor ve Sanat Merkezi’nde oynanan mücadelede rakibini 25-15, 25-22, 21-25 ve 25-17‘lik setlerle 3-1 mağlup ederek olimpiyat elemelerinde 2’de 2 yaptı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Kıtalararası Olimpiyat Elemeleri’ndeki üçüncü ve son maçında yarın (04 Ağustos 2019, Pazar), Türkiye saati ile 15.00’da ev sahibi Çin ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT SPORS Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

NOT: S Sport 2 kanalını; Turkcell+ TV platformunda 78. kanaldan izleyebilirsiniz. S Sport Plus uygulamasına ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-ÇEKYA: 3-1
SALON: Beilun
HAKEMLER: Alexey Pashkevich (Rusya), Taghrid Khattab (Mısır)
TÜRKİYE: Meryem, Zehra, Kübra, Şeyma, Hande, Cansu, Simge (L) (Fatma, Ezgi, Gözde)
ÇEKYA: Kossanyiova, Mlejnkova, Orvosova, Trnkova, Purchartova, Smidova, Dostalova (L) (Patockova, Kozubikova, Janeckova, Kopecka, Holaskova)
SETLER: 25-15, 25-22, 21-25, 25-17
SÜRE: 1 saat 50 dakika (23′, 29′, 30′, 28′)


2 Ağustos 2019 Cuma

Beşiktaş, Udinese'ye kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, buradaki üçüncü hazırlık maçında Igor Tudor'un çalıştırdığı İtalyan temsilcisi Udinese'ye 2-0 yenildi. Bu skorla Beşiktaş, Avusturya'da oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atamadı.

Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Saalfelden bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlılar, hazırlık maçında eski Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un çalıştırdığı İtalya'nın Udinese takımıyla karşılaştı.
Beşiktaş, Eibar ve Apollon Larisas maçlarının ardından yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da üçüncü kez sahaya çıktı.
Udinese karşısından 2-0 mağlup ayrılan siyah-beyazlılar böylece 3. hazırlık maçından da galibiyet alamamış oldu.
Beşiktaş, Salzburg'daki Grödig Stadı'nda yapılan müsabakaya Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Nicolas Isimat-Mirin, Caner Erkin, Gary Medel, Muhayer Oktay, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz 11'i ile çıktı. İlk yarıda Erdem Seçgin de oyuna dahil oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısında Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz, Umut Nayir, Oğuzhan Akgün, Güven Yalçın, Kartal Kayra Yılmaz, Jeremain Lens, Alpay Çelebi, Necip Uysal, Kerem Kalafat, Utku Yuvakuran süre aldı.
Müsabakanın 47. dakikasında Kevin Lasagna'nın attığı golle 1-0 öne geçen Udinese, 53. dakikada Ignacio Pussetto'nun kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Udinese, karşılaşmayı 2-0 kazandı.
- Burak Yılmaz sahalara döndü
Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, sakatlığının ardından ilk kez hazırlık maçında oynadı.
Yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa süre kala ameliyat edilen Burak, sakatlığını atlatmasının ardından siyah-beyazlı ekiple ilk kez hazırlık maçında forma giydi.
- Şenol Güneş tribünde
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş maçı tribünden izledi
Süper Lig takımlarının yeni sezon öncesi Avrupa'da oynadığı hazırlık maçlarını yerinde izleyen Güneş, Beşiktaş-Udinese müsabakasını da yerinde takip etti.
Şenol Güneş'e Beşiktaş Kulübü yöneticileri Serdal Adalı, Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu ile Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu eşlik etti.

Trabzonspor Ivanildo Fernandes'i açıkladı

Trabzonspor, Ivanildo Jorge Mendes Fernandes'in transferi için Sporting Kulübü ve oyuncu ile anlaştığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Ivanildo Fernandes transferinde mutlu sona ulaştı.
Bordo-mavililer, bu transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
Açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Ivanildo Jorge Mendes Fernandes kulübümüze geçici transferi konusunda, Sporting CP Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır."

Deniz Türüç Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Deniz Türüç transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertliler, İstikbal Mobilya Kayserispor'un başarılı futbolcusu Deniz Türüç ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç transferiyle ilgili TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı.
Milli futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığını belirten Bedir, "Biz zaten Fenerbahçe ile anlaşmıştık, Deniz'de bugün Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Bundan sonraki kariyerinde Deniz'e başarılar diliyorum.'' dedi.
Erol Bedir, futbolcunun bonservis bedeli ile ilgili bir açıklama yapmadı.
Fenerbahçe'den resmi açıklama
Transferi resmi siteden duyuran sarı lacivertliler, ''Kulübümüz, Deniz Türüç’ün transferi için Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır'' ifadelerine yer verdi.
Ayrıca açıklamada, ''Oyuncunun sağlık kontrollerini geçmesinin ardından kendisi ile yapılacak görüşmeler sonucunda, transfer neticelendirilecektir'' denildi.
Profesyonel kariyerine Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımında başlayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, son 4 sezonda Kayserispor'da forma giydi. Deniz Türüç, Kayserispor'da görev aldığı 122 lig maçında 21 kez ağları havalandırdı.
Kaynak: TRT SPOR

Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri’ne Galibiyetle Başladı

Çin’in ev sahipliğinde Ningbo kentinde düzenlenen Kıtalararası Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, B Grubu’ndaki ilk maçında Almanya ile karşı karşıya geldi.

Millilerimiz, Beilun Spor ve Sanat Merkezi’nde oynanan mücadelede rakibini 27-25, 25-20, 17-25 ve 25-20‘lik setlerle 3-1 mağlup etti ve olimpiyat elemelerine galibiyetle başladı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

B Grubu’ndaki diğer mücadelede ise; Çin, Çek Cumhuriyeti’ni 3-0 (25-18, 25-23, 25-19) mağlup etti.

A Kadın Voleybol Milli Takımımız, Kıtalararası Olimpiyat Elemeleri’ndeki ikinci maçında yarın (03 Ağustos 2019, Cumartesi), Türkiye saati ile 10.00’da Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT SPORS Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

NOT: S Sport 2 kanalını; Turkcell+ TV platformunda 78. kanaldan izleyebilirsiniz. S Sport Plus uygulamasına ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-ALMANYA: 3-1
SALON: Beilun
HAKEMLER: Taghrid Khattab (Mısır), İbrahim Mohd Ahmed Al Naama (Katar)
TÜRKİYE: Eda, Ebrar, Zehra, Cansu, Şeyma, Hande, Simge (L) (Meryem, Ezgi, Gözde, Fatma)
ALMANYA: Geerties, Poll, Lippmann, Schölzel, Hanke, Weitzel, Pogany (L)( Drewniok, Kästner, Schwertmann)
SETLER: 27-25, 25-20, 17-25, 25-20
SÜRE: 1 saat 59 dakika (34′, 26′, 26′, 33′)

Yayın krizi çözüldü

Futbolda yayın krizi sona erdi. Süper Lig maç yayınları için Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Bein Sports anlaşmaya vardı.

Futbolun paydaşları arasında uzun süredir krize sebep olan konu tatlıya bağlandı.
Kulüpler birliği toplantısında bir araya gelen taraflar, süper lig maç yayınları konusunda anlaşma sağladı.
Futbol kulüpleri ile yayıncı kuruluş arasında bir süredir ödeme sorunu yaşanmış, Yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirmesi ve ardından yaptığı indirim talebi krize yol açmıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile beIN Sports yönecilerinin katılımıyla federasyonun Riva'daki merkezinde düzenlenen törende, yapılan anlaşma imza altına alındı.
Özdemir, törende yaptığı konuşmada, iki aydan beri yaptıkları görüşmeleri sonuçlandırdıklarını belirterek, "2019-2020 yılı için geçerli olan sözleşmemizin ek maddelerini imza altına alacağız. Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz." dedi.
İlgili taraflarla önemli bir mesai harcadıklarını aktaran Özdemir, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah beIN Sports büyüyüp geliştikçe Türk futboluna katkıları daha da artacaktır. Türk futbolunun markalaşması sonucunda hem onlar çok kazanacak hem de futbol ailesi olarak biz daha çok kazanacağız. Ülkemizde daha fazla futbolcu yetiştireceğiz, altyapıya önem vereceğiz. Türk Milli Futbol Takımı'nda da bunun neticelerini göreceğiz. İnşallah ilişkilerimiz artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.
Digiturk de anlaşmayı duyurdu
beIN Media Group'un Türkiye'deki yayın platformu olan Digiturk de yapılan anlaşmayı resmi sitesinden duyurdu.
Digiturk tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Uzun süredir süren müzakerelerin ardından Digiturk, kulüplerin de desteğiyle TFF ile Süper Lig'in mali temellerinin güvence altına alındığı yeni bir anlaşmaya vardı. Üzerinde anlaşılan döviz kuru sabitleme marjı, ilk anlaşmanın yapılmış olduğu tarihteki döviz kuruna kıyasla değer bakımından daha yüksek ve Digiturk adına büyük bir mali taahhüttü temsil ediyor. Yeni anlaşmanın diğer bir unsuru olarak taraflar, Türkiye'de yaygın hale gelen yasa dışı yayınların TFF'nin ticari hakları için büyük bir tehdit oluşturduğu ve dolayısı ile TFF ve kulüplerin bugüne kadar illegalle mücadelede ön cephelerde yer alan Digiturk ile birlikte çalışarak IPTV'ler ve dekoderler aracılığıyla gerçekleştirilen korsan yayına karşı mücadelede daha büyük sorumluluklar alması konusunda fikir birliğine vardı."
Açıklamada görüşlerine yer verilen Digiturk ve beIN Media Group Üst Yöneticisi Yousef Al-Obaidly şunları kaydetti:
"Karşılıklı anlaşmaya varmamız biraz süre alsa da Digiturk ile beraber tüm taraflar belirsiz ekonomik koşullar altında Türk futbolunun mali geleceğini sağlama almak üzere çaba ve iyi niyet gösterdiler. Bu yeni mutabakat ile tarafların tümünün ilerlemesi için finansal bir istikrar ortamı oluşturulmuştur. Ayrıca TFF'nin ve kulüplerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ve mücadele edilmemesi halinde nihayetinde Türk futbolunun ekonomik çöküşüne neden olacak illegal yayınla mücadelede bize destek olma konusundaki kararlılığı bizleri memnun etmiştir. Birkaç hafta süren yoğun müzakere sürecinden sonra artık Türk futbolunu yurt içinde ve dünya çapında geliştirme ve destekleme misyonumuza tam olarak odaklanabileceğimiz için çok mutluyuz."
Kaynak: TRT SPOR

Emre Mor resmen Galatasaray’da

Galatasaray, profesyonel futbolcu Emre Mor ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel Futbolcu Emre Mor ve Kulübü RC Celta De Vigo ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 31.05.2020 tarihine kadar Şirketimizin net 8.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 725.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.”
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kariyer

Forvet ve sol kanat olarak görev yapan 22 yaşındaki Emre Mor, 24 Temmuz 1997 tarihinde Danimarka’nın Brönshöj şehrinde dünyaya geldi.1.69 boyundaki oyuncu, 2006 senesinde Lyngby BK altyapısında futbol yaşantısına başladı. 2014 – 2015 sezonunda bedelsiz şekilde Nordsjaellend altyapısına transfer olan Emre Mor bu kulüpte profesyonel oldu. 2015-2016 sezonunda ligde 13 maçta Nordsjaellend formasını terleten Emre, bu karşılaşmalarda 2 gol 2 asistlik bir performans gösterdi.
Danimarka Ligi’ndeki performansının ardından o dönem A Milli Takımımızı çalıştıran Teknik Direktör Fatih Terim’in gözüne giren Emre Mor, 29 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Karadağ maçında ilk kez Türkiye A Milli Takımı formasını giydi. Euro 2016’daki A Milli Futbol Takımımızın kadrosunda yer alan oyuncu, turnuvada iki maçta mücadele edip bir asist yaptı.
Euro 2016’daki başarılı oyunuyla Avrupa devlerinin radarına giren Emre Mor, 2016 – 2017 sezonunun başında 9.75 milyon Euro bonservis bedeliyle Almanya'nın Borussia Dortmund takımına transfer oldu. 2016 – 2017 sezonunda 12'si Bundesliga, üçü Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere toplam 19 karşılaşmada forma giyen Emre Mor, 1 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.
2016 – 2017 sezonunun sonunda 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Celta Vigo’ya transfer olan Emre Mor, İspanyol ekibinde toplam 39 karşılaşmaya çıktı ve bu mücadelelerde 1 gol 3 asiste imza attı.
Türkiye Milli Takımı'yla 15 maça çıkan Emre Mor, 1 gol 3 asistlik performans gösterdi.

“Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu” 

Emre Mor, Galatasaray'a geçici transferini tamamlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da hazır bulundu.
Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Emre Mor, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz şu ifadeleri kullandı:
“Emre kardeşim yurtdışında büyümüş. Ona bakarken 1961 yılındaki iş gücü anlaşması ve sonrasındaki anlaşmalar aklıma geliyor. Orada bizim kuşaklarımız var. İlk giden kuşaklar maalesef oranın dilini bilmedi. Emre, üçüncü kuşak. Daha sonraki kuşaklar da Türkçeyi öğrenemedi. Bu kuşaklarda bir dil sorunu oluştu. Buna karşı bir savaş veriyorlar ve Emre bu savaşı Avrupa’da kendi çapında gençliğiyle, ruhuyla verdi. Emre şimdi bu savaşı Türkiye’de verecek. Türkiye onun yuvası ve Galatasaray artık Emre’nin evi. Biz burada Emre’nin Tanrı vergisi yeteneklerini Galatasaray ve Türk futbolu için en iyi şekilde sahada sergileyeceğine, ölümüne mücadele edeceğine inanıyoruz. Artık yuvasını bulmuş bir insanın huzur içinde tüm yeteneğini, karakterini tamamen sahaya ve takımına vereceğine inanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyorum.”

Abdurrahim Albayrak ise şunları söyledi:
“Emre evine, yuvasına hoş geldi diyoruz. Galatasaray taraftarları kendisini heyecanla bekliyor. Bir aydır biz kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Emre’nin Galatasaray’a gelme konusunda ne kadar heyecanlı ne kadar istekli olduğunu biliyorum. Bu transferin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.”

Emre Mor şu ifadeleri kullandı:
“Galatasaray’a gelmek benim için çok büyük bir hayaldi. Nihayet gerçek oldu. Burada olduğum ve tekrar antrenmanlara başlayacağım için çok mutluyum. Başkanımıza sözleri ve bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. İki zor sezon geçirdim. Bana inanıp kucak açarak karşıladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor ve tekrar sahaya çıkmayı iple çekiyorum
Fatih Hoca benim için olabilecek en iyi teknik direktör. Çok iyi bir ilişkimiz var, birbirimizi yakından tanıyoruz. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Benim yeteneklerimden en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyorum. Beraber yakalayacağımız başarılar için sabırsızlanıyorum.
Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız.”

UEFA Süper Kupa Finali'ne kadın hakem

Beşiktaş Park'ın ev sahipliğinde 14 Ağustos'ta İngiltere'nin Liverpool ile Chelsea takımları arasında oynanacak UEFA Süper Kupa karşılaşmasını Fransız hakem Stéphanie Frappart yönetecek.

Böylelikle ilk kez UEFA'nın erkekler kategorisindeki üst düzey bir karşılaşmada kadın hakem düdük çalacak.  
35 yaşındaki Frappart, geçtiğimiz ay Lyon'da Amerika Birleşik Devletleri ile Hollanda'nın karşılaştığı FIFA Kadınlar Dünya Kupası finalini yönetmiş, 2017 senesinde ise UEFA Avrupa Kadınlar Şampiyonası yarı finalinde Hollanda-İngiltere maçında görev almıştı.
Frappart'ın yardımcılıklarını vatandaşı Manuela Nicolosi ve İrlanda Cumhuriyeti'nden Michelle O'Neal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır olacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea'nin karşılaşacağı maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması da yapılacak. Fransa'dan Clement Turpin'in VAR Hakemi olarak görev alacağı müsabakada, Video Yardımcı Hakem Asistanları (AVAR) ise yine aynı ülkeden François Letexier, Almanya'dan Mark Borsch ve İtalya'dan Massimiliano Irrati olacak.

Beşiktaş'ta savunmaya için yeni aday

Beşiktaş, transferde önceliği sol stopere verdi. Martins Indi'de henüz istediği sonucu alamayan yönetimin, Terence Kongolo'yu da gündemine aldığı belirtiliyor.

Beşiktaş savunma hattını güçlendirmek için girişimlerde bulunuyor.
Yönetim, Stoke City'nin Martins Indi'yi kiralamak yerine satmak istemesi üzerine farklı arayışlara girdi.
Vitoria Guimareas'ten Pedrao'nun yanı sıra geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Huddersfield'ın formasını giyen Terence Kongolo'nun da gündemde olduğu belirtildi.
25 yaşındaki Hollandalı oyuncu için nabız yoklayan Beşiktaş yönetimi, diğer isimlerden olumsuz sonuç alması durumunda harekete geçecek.
Transferde aceleci davranmayan siyah beyazlı ekibin, Avusturya kampının ardından girişimlerini sonuçlandırması bekleniyor.
Bu arada Beşiktaş’a, Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz’den kötü haber geldi.
İki futbolcunun da adalesinde birinci derecede zorlanma olduğu açıklandı.
Ljajic ve Dorukhan, yaklaşık iki hafta sonra takımla çalışmalara başlayabilecek.

Kaynak: TRT SPOR

Radamel Falcao bilmecesi

Galatasaray’ın renklerine bağlamak için yoğun çaba harcadığı Radamel Falcao hakkında Kolombiya ve İtalya’dan gelen haberler akılları karıştırdı.

Galatasaray'da, Radamel Falcao bilmecesi devam ediyor.
Sarı - kırmızılı taraftarlar Kolombiyalı yıldızdan gelecek iyi haberi beklerken, yurt dışından gelen iddialar akılları karıştırdı.
Kolombiyalı gazeteci Antonio Casale, yıldız golcüyle ilgili dikkat çeken bir iddiayı dile getirdi.
Casale, bir televizyon programında Radamel Falcao'nun kültürel ve dil farklılıklarından dolayı Galatasaray'ın teklifini reddettiğini söyledi.
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da benzer bir iddiada bulundu.
Romano, Radamel Falcao'nun Galatasaray ile anlaşmaya varamadığını ve Ocak ayında Çin'e transfer olacağını ileri sürdü.
Galatasaray yönetiminin, Falcao için Fransız ekibi Monaco yöneticileriyle görüşmeleri ise sürüyor.

Kaynak: TRT SPOR

Formula 1'de sıradaki durak Macaristan

Sezonun 12. yarışı Macaristan Grand Prix'sinde sıralama turları yarın, yarış ise 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Macaristan'da yapılacak sezonun 12. yarışıyla sürecek.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki 4 bin 381 metrelik Hungaroring Pisti'nde 70 tur üzerinden gerçekleştirilecek yarışın sıralama turları yarın TSİ 16.00'da başlayacak. Yarış ise 4 Ağustos Pazar günü TSİ 16.10'da koşulacak.
Son 5 yılın pilotlar ve takımlar klasmanı şampiyonu Mercedes, bu sezon 11 yarışın 9'unda birinciliğe ulaştı. Kariyerinde 5 dünya şampiyonluğu bulunan Mercedes'in başarılı sürücüsü Lewis Hamilton, sezonun 7 yarışında damalı bayrağı ilk sırada görürken, takım arkadaşı Valtteri Bottas ise 2 yarışta galip geldi.
Red Bull-Honda takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen de 2 kez podyumun zirvesine çıkmayı başardı.
Formula 1'de Macaristan Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:
Pilotlar klasmanı
1. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 225 puan
2. Valtteri Bottas (Finlandiya): 184
3. Max Verstappen (Hollanda): 162
4. Sebastian Vettel (Almanya): 141
5. Charles Leclerc (Monaco): 120
Takımlar klasmanı 
1. Mercedes: 409 puan
2. Ferrari: 261
3. Red Bull: 217
4. McLaren: 70
5. Toro Rosso-Honda: 42


03 AĞUSTOS 2019 CUMARTESİ


16:00Formula 1Macaristan GP Sıralama Turlarıformula1lastikİdman TV

04 AĞUSTOS 2019 PAZAR


16:10Formula 1Macaristan GPformula1lastikİdman TV

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov ve Deniz Türüç’ü bekliyor

Fenerbahçe, Ağustos ayıyla birlikte transferde hızını arttırdı. Zanka ile prensipte anlaşan sarı lacivertliler, Aleksandar Kolarov ve Deniz Türüç’ü de kadroya katmaya yakın.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın talepleri ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı.

Zanka transferinde mutlu sona yaklaşan Fenerbahçe, iki önemli ismi daha renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Taraftarın uzun süredir beklediği Aleksandar Kolarov’u kadroya katmak için çalışmalar son noktaya geldi.

İtalya’ya çıkartma yapan sarı lacivertliler, deneyimli futbolcunun bonservisi konusunda Roma ile anlaşmanın yollarını arıyor.

3 milyon euro civarında bir bedel isteyen İtalyan kulübüyle görüşmeler olumlu ilerliyor.

Deniz Türüç ile prensip anlaşması

Deniz Türüç, transferinde de sorunlar çözüldü.

Galatasaray’ın Emre Mor’u kadrosuna katmasının ardından bu transferde tek başına kalan Fenerbahçe, başarılı orta saha oyuncusu ile ücret konusunda prensipte anlaştı.

26 yaşındaki futbolcunun transferinin kısa süre içinde açıklanarak takıma katılması bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR

02-03-04 Ağustos 2019 TV'de Spor Ekranı


02 AĞUSTOS 2019 CUMA
15:00Türkiye - AlmanyaFIVB Kadın Voleybol Kıtalararası Olimpiyat Elemeleritop_voleybolTRT Spor
20:00Beşiktaş - UdineseHazırlık Maçıtop_futbolSmart Spor HD , Spor Smart
21:45Bournemouth - LazioHazırlık Maçıtop_futbolTRT Spor
03 AĞUSTOS 2019 CUMARTESİ
10:00Türkiye - ÇekyaFIVB Kadın Voleybol Kıtalararası Olimpiyat Elemeleritop_voleybolTRT Spor
16:00Formula 1Macaristan GP Sıralama Turlarıbuzhokeyi10x10İdman TV
16:00Werder Bremen - EvertonHazırlık Maçıtop_futbolTRT Spor
19:30Manchester United - MilanUluslararası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup)top_futbolTRT Spor
21:00Galatasaray - PanathinaikosHazırlık Maçıtop_futbolSmart Spor HD , Spor Smart
21:30Borussia Dortmund - Bayern MünihAlmanya Süper Kupatop_futbolKanal D
04 AĞUSTOS 2019 PAZAR
15:00Çin - TürkiyeFIVB Kadın Voleybol Kıtalararası Olimpiyat Elemeleritop_futbolTRT Spor
16:10Formula 1Macaristan GPformula1lastikİdman TV
17:00Tottenham - InterUluslararası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup)top_futbolTRT Spor
18:00Beşiktaş - BresciaHazırlık Maçıtop_futbolSmart Spor HD , Spor Smart

Yeni Malatyaspor’un rakibi belli oldu

Yeni Malatyaspor'un 3. eleme turundaki rakibi Sırp temsilcisi Partizan oldu.

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sırbistan’ın Partizan takımıyla eşleşti. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasının 2. eleme turu rövanşında 41 karşılaşma oynandı. Evinde 2-2 berabere kaldığı Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı deplasmanda 1-0 yenerek tur atlayan Yeni Malatyaspor, 3. eleme turunda Sırp ekibi Partizan ile eşleşti.
Galler ekibi Connah’s Quay Nomads’i ilk maçta deplasmanda 1-0 yenen Partizan, sahasındaki rövanş mücadelesini de 3-0 kazanarak tur atlayan taraf oldu.
3. eleme turunda ilk maçlar 8 Ağustos, rövanş mücadeleleri ise 15 Ağustos’ta oynanacak.

1 Ağustos 2019 Perşembe

Yeni Malatyaspor tur biletini kaptı (Özet)

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Yeni Malatyaspor, 2. Eleme Turu ikinci maçında deplasmanda Slovenya ekibi Olimpia Ljubljana'yı 1-0 mağlup etti

Temsilcimiz Yeni Malatyaspor, 1-0'lık skorun ardından UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda mücadele etmeye hak kazandı. Yeni Malatyaspor'un golü 77. dakikada Adis Jahovic'ten geldi. Malatya'da oynanan ve 2-2 sona eren maçta Jahovic penaltı golüne imza atmıştı.
Maçın 38. dakikasında Olimpija Ljubljana'da Endri Çekiçi kırmızı kart gördü.
Yeni Malatyaspor, Connah's Quay (Galler)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle 3. eleme turunda karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR
17. dakikada Jahovic'in ceza sahası yayı gerisinden şutunda, top yandan auta çıktı.
30. dakikada sağ kanatta aldığı topla ceza sahasına sokulan Vukusic'in plase vuruşunda, kaleci Farnolle yatarak topu kontrol etti.
37. dakikada ev sahibi takımdan Çekiçi ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.
Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

58. dakikada Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanatta aldığı topla ceza sahasına giren Bifouma'nın hafif çaprazdan şutunda meşin yuvarlak yakın direkten oyun alanına döndü.
67. dakikada hızlı gelişen ev sahibi takım atağında sağdan gelen ortaya altıpas içinde uygun durumda Vukusic'in kafayla yaptığı vuruşta, kaleci Farnolle yakın mesafeden gelen topu kurtarmayı başardı. Dönen topu tamamlamak isteyen Vukusic'in vuruşunda, bu kez araya giren Mina meşin yuvarlağı kornere attı.
GOL 77. dakikada Yeni Malatyaspor öne geçti. Gökhan Töre'nin sağdan ortasında altıpas üzerinde uygun durumda kafa vuruşunu yapan Jahovic, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
87. dakikada Valencic'in soldan ortasında arka direkte uygun durumdaki Vukusic'in vuruşunda, kaleci Farnolle meşin yuvarlağı son anda çeldi.
90+6. dakikada Bifouma'nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Jahovic'in kaleciyle karşı karşıya yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
Mücadele 1-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.
Stat: Stozice
Hakemler: Filip Glova, Frantisek Ferenc, Peter Kocav (Slovakya)
Olimpija Ljubljana: Vidmar, Boakye, Samardzic, Bagnack, Jurcevic, Tomic, Suljic (Dk. 16 Menalo), Putincanin (Dk. 87 Brkic), Savic (Dk. 68 Valencic), Vukusic, Çekiçi
Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş (Dk. 69 Eren Tozlu), Murat Yıldırım (Dk. 60 Guilherme), Robin Yalçın, Bifouma, Rahman Buğra Çağıran, Fofana (Dk. 61 Gökhan Töre), Jahovic
Gol: Dk. 77 Jahovic (Yeni Malatyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 38 Çekiçi (Olimpija Ljubljana)
Sarı kartlar: Dk. 12 Erkan Kaş, Dk. 19 Mustafa Akbaş, Dk. 25 Murat Yıldırım, Dk. 45+1 Fofana, Dk. 90+3 Farnolle, Dk. 90+7 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor), Dk. 28 Samardzic, Dk. 72 Vidmar, Dk. 89 Valencic (Olimpija Ljubljana)



trtspor.com.tr

Milli Takımımız, FIBA 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda Yarı Finalde

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Fransa’yı 69-64 yenerek yarı finale yükseldi.

Yunanistan’ın Volos kentinde düzenlenmekte olan FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden millilerimiz, çeyrek finalde karşılaştığı Fransa’yı 69-64 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız karşılaşmanın ilk yarısını 27-39 geride tamamladıktan sonra ikinci yarıda farkı kapatarak maçtan galip ayrılmasını bildi. Ay-yıldızlılarımızda Tibet Görener 16 sayı ile en skorer isim olurken, Mustafa Kurtuldum da 13 sayı kaydetti.

Millilerimiz yarı finalde Slovenya ile 3 Ağustos Cumartesi günü TSİ 19.00’da karşılaşacak.

Fenerbahçe Cumhuriyet Kupası'nda Sivasspor'a konuk olacak

Fenerbahçe, Cumhuriyet Kupası'nda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 10 Ağustos Cumartesi günü Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak.
Demir Grup Sivasspor tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası, bu yıl Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek.
Fenerbahçe, 2010 yılında katıldığı Cumhuriyet Kupası'nı kazanmıştı.

"Kaçak Yayınlara Karşı Önlem Alınmazsa Hiç Bir Yayın Kuruluşu Süper Ligi'i Satın Almaz"

Bein Sports'un eski genel müdürü ve şimdiki yorumcularından Şansal Büyüka, Bein Sports ile TFF ve kulüpler arasındaki anlaşmazlığın detaylarını açıkladı. Büyüka, kaçak yayınlar sebebiyle Digiturk'ün 1,2-2 milyar TL kaybı olduğunu ve müdahale edilmezse, ileride hiç bir yayın kuruluşunun Süper Lig yayın haklarını satın almayacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Şansal Büyüka, yaz dönemine damga vuran yayıncı kurulu ve TFF/Kulüpler Birliği arasındaki itilafın arka planını anlattı. Yayıncı kuruluşun tezlerini detaylandıran Büyüka'nın röpartajından bazı önemli satırbaşları şöyle:
♦ Digitürk için yıllık maliyet, abartısız KDV ile birlikte 600 milyon doların üstünde, ki unutmamak lazım bu Dünya futbolundaki en yüksek yayın anlaşmalarından biri...Ancak sorun sadece ödemelerle ilgili değil.
♦ Digitürk’ün illegal yayınlardan yılda tam 1.2-2 milyar TL kaybı var.
♦ Kaçak yayınlar konusunda TFF’ye ısrarla müracaat edilmesine rağmen bugüne kadar bir girişim bile yapılabilmiş değil.
♦ BeIN gelir gider ama halkın yarısı ligi illegal olarak bedava izlerken hiçbir yayın kuruluşu Süper Lig’in yayın haklarını almaz.
♦ TFF'nin kaçak yayınlara karşı tedbir almaması, Türk futbolunun “bindiği dalı kesmesi“ anlamına gelmiyor mu?
♦ Son iki senede Süper Lig, dünya genelindeki 105 bölgede yayınlanarak global olarak 107 milyon futbol taraftarıyla buluştu. Bizim ligimiz için bunu başka hiçbir yayıncı yapamazdı.
♦ Fatih Terim’e, TFF Disiplin Kurulu tarafından 10 maç ceza verildi. Fatih Terim’in cezası bitene kadar, Galatasaraylı futbolcular maç sonu canlı yayına gelmedi. Sanki cezayı yayıncı verdi. Bir Şampiyonlar Ligi maçında bunun 10’da birini yapamazsınız. UEFA canınıza okur... Çünkü orada cezaların caydırıcılığı var. Bizde yalan - dolan.
♦ Hakem yanlış karar veriyor, suçlu beIN Sports. Acaba İngiltere’de Sky Sports ya da Fransa’da Canal+ aynı şeylere maruz kalıyor mudur?
♦ Çeşitli televizyonlara maçın üç dakikalık özeti veriliyor. Özeti alan programında “şu yok - bu yok“ diye başlıyor yayıncıyı fırçalamaya.
♦ Yayın talimatına göre maç sonlarında, iki takım futbolcu ve teknik direktörlerinin canlı yayın süreleri toplam 25 dakika içinde bitmek zorunda. Ancak hocaların büyük bir bölümlü, ancak 45 dakika, hatta bir saat sonra yayına geliyorlar. Yayıncı, hocaların keyfiliği yüzünden her sezon, milyonlarca dolar uydu kirasını boşuna ödüyor.
♦ Bu ülkede başladığı günden beri “davul“ yayıncının boynunda, “tokmak“ kulüplerin elinde. Vur Allah vur, yayıncıyı dövüyorlar. Bu anlayışla devam ederseniz, günün birinde yayıncıyı da, bu paraları da bulamazsınız. Hem dünya para vereceksin, hem ciddi zarar edeceksin, hem de sürekli dayak yiyeceksin.
Şansal Büyüka'nın verdiği mülakatın tamamı şöyle:

Yayında korkunç kaçak 2 milyar lira

Yayıncı kuruluş ve kulüplerin kasasına girmesi gereken milyonlar illegal yayınlara akıyor.

İnanamayacaksınız ama Digitürk’ün illegal yayınlardan yılda tam 1.2-2 milyar TL kaybı var. Gelişen teknoloji ve artan alternatiflerle birlikte bugün maçın oynandığı stattan bile cep telefonları başta, canlı yayın yapıp, bu yayın çoğaltılabiliyor, dağıtılabiliyor. Böyle bir kaçağa engel olmak adına en ufak bir adım atılmaması, kelimenin tam anlamıyla Türk futbolunun “bindiği dalı kesmesi“ anlamına gelmiyor mu?
Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig’in yayıncısı beIN Medya Group’a bağlı Digitürk arasında uzunca süredir kamuoyuna da yansıyan bir anlaşmazlık var... Aslında bu anlaşmazlık, sadece döviz kurunun yeniden ayarlanması ile ilgili değil... Türkiye’de havuz işi başladığından beri bu işlerin içindeyim, biliyorum, anlatmaya çalışayım...
beIN Media Group sözleşme gereği Futbol Federasyonu’na her sezon için 500 milyon dolar ödüyor... Bu ödemenin yarısını döviz, yarısını Türk parası olarak yapıyor... Ancak Türk parası ödenen yarısı için de yıllık %25 enflasyon zammı ödüyor...
Aslında ödemelere, maliyetlere, işletme giderlerine baktığınızda Digitürk için yıllık maliyet, abartısız KDV ile birlikte 600 milyon doların üstünde, ki unutmamak lazım bu Dünya futbolundaki en yüksek yayın anlaşmalarından biri... Ancak sorun sadece ödemelerle ilgili değil...
Kendine zarar
-İnanamayacaksınız ama Digitürk’ün illegal yayınlardan yılda tam 1.2-2 milyar TL kaybı var... Gelişen teknoloji ve artan alternatiflerle birlikte bugün maçın oynandığı stattan bile cep telefonları başta, canlı yayın yapıp, bu yayın çoğaltılabiliyor, dağıtılabiliyor... Bu konuda TFF’ye ısrarla müracaat edilmesine ve çok ciddi yaptırımlar talep edilmesine rağmen bugüne kadar bir girişim bile yapılabilmiş değil. Sonuç olarak iş TFF’nin yayın haklarını korumasına bakıyor. Çünkü beIN gelir gider ama halkın yarısı ligi illegal olarak bedava izlerken hiçbir yayın kuruluşu Süper Lig’in yayın haklarını almaz. Zaten bu yüzden Premier Lig, La Liga veya diğer ligler kaçak yayınlara karşı bu kadar yatırım uyguluyorlar. TFF ise aksine hiçbir aksiyon almıyor. Bu da kendi kendine zarar vermektir.
- Ülkede kabul edelim ki ekonomi kötü... İş yerleri yıllardır sürdürdükleri aboneliklerini çok istemelerine rağmen sürdürmekte zorlanıyorlar... Eski reklamlar hayal oldu... Reklam yok... TV’lerde en fazla reklam alan Acun Ilıcalı bile “artık eski reklamlar yok, eski gelirler yok“ diye son röportajında çok açık söyledi...

-Şartlar her geçen gün bu kadar zorlaşır ve daralırken, 1.2-2 milyar TL’lik kaçağa engel olmak adına en ufak bir adım atılmaması, kelimenin tam anlamıyla Türk futbolunun “bindiği dalı kesmesi“ anlamına gelmiyor mu? Türk Futbolu dünyaya açıldı
Geçtiğimiz 2 senede, Süper Lig dünya genelindeki 105 bölgede yayınlanarak global olarak 107 milyon futbol taraftarıyla buluştu. Bizim ligimiz için bunu başka hiçbir yayıncı yapamazdı.
Maç sonları röportaj yapılan yere asılan reklam panolarını görüyorsunuz... O panolarda 10 bin lira veren sponsorun adı var, her sezon için KDV ile birlikte 600 milyon doların üstünde olan maliyetin sorumluluğunu yüklenen yayıncının adı yok... Ve bu sadece parayla alakalı da değil, unutmayın beIN/Digiturk Türkiye Ligi’ni dünyadaki birçok pazara servis ediyor. beIN Türkiye Süper Ligi’nin uluslararası yayın hakkını 2016’da aldığında lig çoğunlukla Türkiye’de yayınlanıyordu (ve sadece Türkçe olarak); ve ligin başka uluslararası yayın ortağı yoktu diğer Avrupa liglerinde olduğu gibi.
beIN gibi 43 ülkede (içlerinde Amerika, Fransa, Singapur, Orta Asya, Kuzey Afrika, Güneydoğu Asya Adaları ve bir çok yerin daha bulunduğu) faaliyette bulunan bir firmayla işbirliği yaparak Türkiye Süper Ligi’nin kendi standart kitlesinin dışına yayılma fırsatı doğdu. Bu doğal olarak dünya genelinde de yeni izleyiciler edinmek demekti. beIN, Türk futbolunu mevcut üyelerine (55 milyon beIN SPORTS üyesi var) farklı dillerde yayınlayabiliyor; ve beIN’in kanalı olmadığı diğer marketlere (şu anda gelişmekte olan Çin ve Japonya gibi) DAZN gibi 3. Şahıs yayıncı kuruluşlar ile sunulmasına da olanak sağlıyor.
Geçtiğimiz 2 senede, Süper Lig dünya genelindeki 105 bölgede yayınlanarak global olarak 107 milyon futbol taraftarıyla buluştu. Bu Türkiye için inanılmaz pozitif bir durum ve daha çok beslenmeli. Bizim ligimiz için bunu başka hiçbir yayınca yapamazdı.
Cezayı sanki yayıncı veriyor
Fatih Terim’e, TFF Disiplin Kurulu tarafından 10 maç ceza verildi... Fatih Terim’in cezası bitene kadar, yani bu 10 maçlık süre içinde Galatasaraylı futbolcular maç sonu canlı yayına gelmedi... Sanki cezayı yayıncı verdi... Oysa yayın talimlatında şart var...
Maç sonu 3 futbolcu canlı yayına gelecek...
Buna rağmen gelmediler... Çünkü cezalar komik... Başkanlar kızdı mı “çıkmayın, ben cepten veririm” diyor... Bir Şampiyonlar Ligi maçında bunun 10’da birini yapamazsınız... UEFA canınıza okur... Çünkü orada cezaların caydırıcılığı var... Bizde yalan - dolan...
Hakem yanlış karar veriyor, suçlu beIN Sports... Kardeşim o düdüğü yayıncı mı çaldı... Geçen yıl bir Göztepe maçında hakem Bülent Yıldırım‘ın yanlış kararını bile Digitürk‘e fatura etmeye kalktılar... Hangi kulüpte işler kötü giderse hemen yayıncıyı hedef alıp, “seyirciye boykot çağrısı yaparım haa“ diye açıkca tehdide başlıyorlar...
Sanki sahada yayıncı çalıp oynuyor... Acaba İngiltere’de Sky Sports ya da Fransa’da Canal+ aynı şeylere maruz kalıyor mudur? Hiç sanmıyorum...
Maç bitiyor Messi yayında!
İspanya’da maç bitiyor, Messi daha soyunma odasına gitmeden saha kenarındaki panonun önünde canlı yayına çıkıyor... İsterse derbi olsun, sonuç ne olursa olsun... Premier Lig’de birbirinden önemli hocalar, maç sonu bazen o canlı yayını birlikte yapıyor... Bizde bugüne kadar iki büyük takımın hocasının maç sonu birlikte canlı yayına çıktığını gördünüz mü ?
Her fırsatta örnek gösterdiğimiz Premier Lig’de haftanın cuma günleri takımların hocaları oynayacakları maçla ilgili yayıncıya en az 10 dakikalık o maça dair özel röportaj veriyorlar... Bizde niye yok? Yayın talimatına neden konmaz... Madem iş ortaklığı var, bazı kulüpler belli aralıklarla oyuncularını özel röportaj için yayıncıya niye vermez? Madem yayıncı ile ortak çalışma konusunda bu kadar samimiler (!), kendi kulüp televizyonlarına gösterdikleri özeni yayıncıya neden göstermezler...
İnsaf artık
Çeşitli televizyonlara “bartır” karşılığı maçın üç dakikalık özeti veriliyor... Özeti alan programında “şu yok - bu yok“ diye başlıyor yayıncıyı fırçalamaya... 3 dakikaya elbette herşeyin, üstelik her açıdan sığması mümkün değil... Golleri vereceksin, her hakem kararını 3-5 kameradan vereceksin, nasıl olacak bu iş... 3 dakika değil, 13 dakika verseniz yine zor...
Her sezon bu kadar para pompalayan yayıncının statlarda 1 koltuğu bile yok bırakın protokol tribününü... İnsaf artık...
Seyirciye saygısızlık yapılıyor
Yayın talimatına göre maç sonlarında, iki takım futbolcu ve teknik direktörlerinin canlı yayın süreleri toplam 25 dakika içinde bitmek zorunda... Ancak hocaların büyük bir bölümlü, maç bittikten sonra “ne diyorlar“ diye televizyon programlarını, yorumcuları izliyorlar ve ancak 45 dakika, hatta bir saat sonra yayına geliyorlar... Oysa maçın oynandığı o statta, dakikası binlerce lira olan ve sezon sonu toplandığında milyon dolarları bulan uydu kiraları var...
Yayıncı, hocaların keyfiliği yüzünden her sezon, milyonlarca dolar uydu kirasını boşuna ödüyor... Talimatlara uysanıza, yasal süresi içinde yayına gelsenize... Gelmiyorlar ve karşılığında asla bir yaptırım görmüyorlar... Yayıncının boşa giden milyon dolarlarına yazık değil mi, sizi merakla bekleyen milyonlarca seyirciye saygısızlık değil mi? TFF’nin ana amaçlarından biri Süper Lig’in yerel olarak ve dünya genelinde reklamını yapmak ve geliştirmektir. Digitürk ve diğer yayın kuruluşları da Süper Lig’in dünyaya açılan vitrinidir. Eğer futbolcular ve teknik direktörler yayıncı kuruluşun röportajlarına gelmezse (hukuksal olarak zorunlu oldukları), bu da vitrinde Dünya’ya gösterilecek hiçbir şey yok demektir! Tekrar söylemek gerekirse bu konuda TFF’nin hiçbir aksiyon almaması kendi kendisine zarar vermektir.
Başkanlar niye bir araya gelmez
İstanbul’daki belediye başkanlığı seçimi öncesinde siyaset ikliminin bu kadar sert olmasına rağmen iki başkan adayı birarya gelip televizyon programına çıktılar...
Bizde başkanlar biraraya gelip niye televizyon programına çıkmazlar...
Örneğin bu satırların yazarı, yani ben, geçen yıl çok uğraş vermeme rağmen başkanlarla birlikte bir televizyon programı gerçekleştiremedim...
Tokmak kulüplerin elinde
Elbette yayıncının da eksiği, yanlışı olacak... Bugüne kadar oldu, bundan sonra da olacak... Ancak her fırsatta, her ortamda “Marka değeri“ deyip, yayıncıyı bu kadar yalnız bırakmak, hatta her kötü sonuçtan sonra yayıncıyı hedef almak, marka değeri ile alay etmekten başka birşey değil...
Bu ülkede başladığı günden beri “davul“ yayıncının boynunda, “tokmak“ kulüplerin elinde... Vur Allah vur, yayıncıyı dövüyorlar... Bu anlayışla devam ederseniz, günün birinde yayıncıyı da, bu paraları da bulamazsınız... Hem dünya para vereceksin, hem ciddi zarar edeceksin, hem de sürekli dayak yiyeceksin...
Dünyanın neresinde var bu... Ne arzuladığınıza dikkat edin...
Maç programını TFF belirliyor
Kulüplerin maç saatleriyle, hatta günleriyle ilgili sık sık TFF’ye itirazları oluyor, değişiklik talep ediyorlar... TFF her müracaatta “yayıncı böyle istiyor“ diyor... Bu doğru değil TFF maç programlarını nezaketen yayıncıya soruyor ama tamamını kendi belirliyor... Ayrca maç günü ve saatinin değişmesi için rakip kulübün izni gerektiği de unutulmasın...
Kaynak: Milliyet

Kenan Sipahi Real Betis'te

Beşiktaş Sompo Japan'ın genç ismi Kenan Sipahi Real Betis ile anlaştı. Kenan Sipahi; Ersan İlyasova, Serkan Erdoğan, Kaya Peker, Ermal Kuqo, Ender Arslan ve Kerem Tunçeri’nin ardından İspanya'da forma giyecek 7'nci Türk olacak.

Siyah Beyazlı ekibin başarılı oyun kurucusu Kenan Sipahi İspanya'da.

Kenan Sipahi, Real Betis ile 1 artı 1 yıllığına anlaştı.
24 yaşındaki Sipahi, TOFAŞ altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe, Karşıyaka ve Beşiktaş formaları giydi.
Geçen sezon ligde 27 maça çıkan oyuncu 6,4 sayı; 3,4 ribaunt ve 3,3 asist ortalamaları yakaladı.
Kenan Sipahi; Ersan İlyasova, Serkan Erdoğan, Kaya Peker, Ermal Kuqo, Ender Arslan ve Kerem Tunçeri’nin ardından İspanya'da forma giyecek 7'nci Türk olacak.
Kaynak: TRT SPOR

Pınar Eren Atasever resmen VakıfBank'ta

VakıfBank Spor Kulübü, geçen sezon Beşiktaş'ta oynayan libero Pınar Eren Atasever'i transfer etti.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Pınar Eren Atasever'i kadrosuna kattı.
1986 doğumlu voleybolcu, 1.70 boyunda ve libero pozisyonunda görev yapıyor.
Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Ailemize hoş geldin Pınar
Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Pınar Eren Atasever'i renklerine bağladı. 1.70 boyundaki libero, gelecek sezon sarı-siyahlıların başarısı için mücadele edecek.
Pınar'a, VakıfBank'a hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen VakıfBank Kadın Voleybol Takımımız'da başarılar diliyoruz.
Pınar Eren Atasever kimdir?
12 Aralık 1986 yılında Mersin'de dünyaya gelen Pınar Eren Atasever, voleybola 14 yaşında Göztepe Spor Kulübü'nde başladı. Sırasıyla İller Bankası, Karşıyaka, Samsun Anakent ve Seramiksan'da forma giyen Pınar Atasever, son olarak Beşiktaş'ta oynadı. Ayrıca 1986 doğumlu oyuncu, Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunu."

James Michael Mcadoo Beşiktaş Sompo Sigorta'da

Beşiktaş Sompo Japan, James Michael McAdoo'yu renklerine bağladı. NBA'de 2 şampiyonluk yüzüğü bulunan McAdoo, 1 yıl Beşiktaş formasını terletecek. 

Siyah beyazlı kulüp, 1993 doğumlu ve 2 metre 6 santimetre boyundaki Birleşik Amerikalı James Michael McAdoo ile anlaştı.
McAdoo, 2014-17 sezonları arasında Golden State Warriors formasıyla 108 maça çıkmış, 2,7 sayı, 1,6 ribaund ortalamaları tutturarak iki şampiyonluk yaşamıştı.
Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:  
"Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız NBA patentli basketbolcu James Michael Mcadoo'yu kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, NBA patentli Birleşik Amerikalı uzun James Michael Mcadoo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

206 cm boyunda ve 26 yaşında olan James Michael Mcadoo son olarak İtalya'nın Fiat Torino takımında forma giydi.

James Michael Mcadoo kimdir?
4 Ocak 1994 ABD doğumlu olan James Michael Mcadoo, 206 cm boyunda ve pivot olarak görev almaktadır.

North Carolina mezunu olan basketbolcu, 2014 yılında draft edildikten sonra yaz liginde Golden State Warriors forması giydi.

2014-2015 sezonuna D-League takımlarından Santa Cruz Warriors'ta başlayan James Michael Mcadoo Ocak ayında tekrar Golden State Warriors'ta forma giymeye başladı. NBA'da 18 maça çıkan başarılı basketbolcu; 3.7 sayı ve 2.2 ribaund ortalamalarını yakaladı. D-League'de ise 35 karşılaşmada; 19.7 sayı, 8.7 ribaund ve 2.3 asist ortalamalarıyla oynadı.

2015-2016 sezonunda Golden State Warriors forması altında 47 maçta 2.6 sayı ve 1.4 ribaund ortalamalarını yakalarken 2016-2017 sezonunda 61 karşılaşmada 2.8 sayı ve 1.7 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

2017-2018 sezonunda Philadelphia 76ers forması altında NBA'de 3 maça çıktıktan sonra NBA G-League ekibi Delaware 87ers'te 14 maça çıktı ve 8.8 sayı, 5.8 ribaund ve 2.3 asist ortalamalarını tutturdu. Aynı sezon bir başka G-League ekibi Agua Caliente Clippers of Ontario'da 4 maça çıktı ve 15 sayı, 9 ribaund, 1.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

2018-2019 sezonunda İtalya ekibi Fiat Torino'da forma giyen NBA patentli basketbolcu, süre aldığı 26 lig maçında 9.6 sayı, 4.6 ribaund ve 1 asist ortalamalarıyla parkeden ayrıldı. Eurocup'ta ise 7 maça çıkan James Michael Mcadoo; 11 sayı, 5 ribaund ve 1 asist ortalamalarını tutturdu.

James Michael Mcadoo 2019-2020 sezonu öncesinde Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı"

Galatasaray'dan Ertuğrul Ersoy hamlesi

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da stoper arayışları sürüyor. Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy, gündemin ilk sırasında yer alıyor.

Savunmayı Marcao - Luyindama ikilisinden oluşturacak olan Sarı kırmızılılar, bu oyuncuları yedekleyecek isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor.Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy, gündemin ilk sırasında yer alıyor.
22 yaşındaki futbolcu için 500 bin euro artı Ahmet Çalık'ı teklif eden Sarı Kırmızılıların Ertuğrul ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Genç oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.
Yeşil - Beyazlı formayla geçen sezon 30 lig maçına çıkan Ertuğrul Ersoy, 1 gol kaydetti.

Teknik direktör Fatih Terim, zaman zaman Ryan Donk’u da bu bölgede oynatmayı düşünüyor.

Kaynak:TRT SPOR