TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

20 Temmuz 2019 Cumartesi

U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda Namağlup Finaldeyiz

İtalya ve Hırvatistan’ın ortaklaşa düzenlediği U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Milli Takımımız, yarı final karşılaşmasında Slovenya ile karşılaştı.

İtalya’nın Trieste kentinde bulunan Pala Chiarbola’da oynanan mücadelede rakibini 3-1 (22-25, 25-18, 25-17, 25-8) mağlup eden Millilerimiz, Avrupa Şampiyonası’nda adını finale yazdırdı.

U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımızın finaldeki rakibi, Rusya – İtalya karşılaşmasının galibi olacak .Millilerimiz, final karşılaşmasını yarın (21 Temmuz 2019, Pazar), Türkiye saati ile 21.00’da oynayacak.

Karşılaşmanın detaylı istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız

U19 Kadın Millilerimiz Finali Kaçırdı

19 Yaş Milli Kadın Hentbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası II. Klasman yarı final maçında İsviçre'ye 35-21 mağlup olarak, şampiyona şansını yitirdi.

Litvanya'nın Klaipeda kentindeki Svyturio Arena'da oynanan mücadelede millilerimiz İsviçre ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan İsviçre skor üstünlüğünü aldı ve ilk devre 18-9 İsviçre üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda aradaki farkı kapatamayan millilerimiz maçtan 35-21 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla finale yükselemeyen millilerimiz 2021 Avrupa Şampiyonasında mücadele etme hakkını da yitirmiş oldu.
U19 Milli takımımız 3.-4'lük maçında Litvanya ile karşılaşacak. 21 Temmuz pazar günü oynanacak mücadele saat 15:00'te başlayacak. Maç EHF TV'den canlı olarak yayınlanacak.


Orkun Kökçü Türkiye'yi seçti

Feyenoord'un 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Feyenoord'da forma giyen ve bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan genç futbolcu Orkun Kökçü milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Feyenoord ile sözleşmesini uzatan Orkun Kökçü, alt yaş kategorilerinde Hollanda forması giymişti.
17 yaşındaki Orkun Kökçü Feyenoord'da merkez orta saha pozisyonunda görev yapıyor. 2014 yılında Groningen alt yapısından Feyenoord'a transfer olan ve Feyenoord genç takımında forma giyen Orkun Kökçü, daha sonrasında Feyenoord'un U17, U19 ve U21 takımlarında görev aldı.
Feyenoord ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcu bu sezon 21 resmi maçta forma giydi ve 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Ümit Erkek Milli Takımımız, Büyük Britanya’yı Mağlup Etti

Ümit Erkek Milli Takımımız 5-8 klasman maçında Büyük Britanya'yı 104-87’lik skorla yendi.

İsrail’in Tel Aviv kentinde düzenlenen Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Ümit Erkek Milli Takımımız, 5-8 klasman maçında Büyük Britanya’yı 104-87’lik skorla mağlup etti.

Ümit Erkek Milli Takımımız karşılaşmanın ilk yarısını da 56-46 önde kapattı.

Ay-yıldızlılarımızda Muhaymin Mustafa 19 sayıyla en skorer ismimiz olurken Mert Akay 17, Erkin Senel 14 sayı ile maçı tamamladı.

Millilerimiz 21 Temmuz Pazar günü, TSİ 13.45’te, Litvanya ile 5-6 klasman maçına çıkacak.

Manchester United, Inter'i tek gole geçti (Özet)

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2019 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Manchester United, Inter'i 1-0 mağlup etti.

Bu yıl 7. kez düzenlenen turnuvada, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile İtalya temsilcisi Inter, Singapur'un Kallang bölgesindeki Ulus Stadı'nda karşılaştı.
TRT Spor'da yayınlanan maçın İlk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci devrede daha atak bir oyun sergileyen Manchester United, 76. dakikada Mason Greenwood'un ağları sarsmasıyla mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
2019 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na, İngiltere'den Arsenal, Manchester United ve Tottenham Hotspur, İspanya'dan Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter ve Fiorentina, Portekiz'den Benfica ile Meksika'dan Guadalajara kulüpleri katılıyor.

Berke Özer KVC Westerlo'da

Fenerbahçe, genç kaleci Berke Özer'in 1 yıllığına Belçika'nın KVC Westerlo takımına kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 19 yaşındaki file bekçisinin gelecek sezon KVC Westerlo forması giyeceği belirtildi.
Geçen sezon başında TFF 1. Lig ekibi Altınordu'dan transfer edilen Berke, sadece 1 maçta sarı-lacivertli formayı giydi.
KVC Westerlo, daha önce de Galatasaray'ın 18 yaşındaki futbolcusu Recep Gül'ü satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş, Jordan Theodore'u Bitiriyor, Assem Marei'yi İstiyor!

Beşiktaş Sompo Japan, iki önemli transfer için uğraşıyor.

Beşiktaş Sompo Japan’da transferde hareketli saatler yaşanıyor.
İlk olarak Basketfaul’ün duyurduğu, Eurohoops kaynaklarının da doğruladığı habere göre; siyah-beyazlı ekip, Amerikalı guard Jordan Theodore ile anlaşma noktasına geldi. İki tarafın arasındaki görüşmeler ilerlerken Theodore ile Beşiktaş‘ın yakın zamanda 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Teksüt Bandırma’da gösterdiği performansla parlayan Theodore, sonrasında Olimpia Milano ve AEK Atina formaları giymişti. 2016/17 sezonunda özel bir performans sergileyen 29 yaşındaki guard, 18.4 sayı, 3.5 ribaund ve 7.1 asistlik performansıyla Teksüt Bandırma’nın Türkiye Kupasını kazanmasına yardımcı oldu. Theodore, Türkiye’de daha önce Mersin ve Antalya formaları da giymişti.
Öte yandan Beşiktaş’ta beklenen tek transfer de bu değil!
Orta Çizgi’nin haberine göre; siyah-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka’da başarılı bir performans sergileyen Assem Marei ile ilgileniyor. Mısırlı pivot, geçtiğimiz sezon İzmir’de 29 maçta 17.8 sayı, 9.8 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları tutturdu.
Siyah beyazlı ekip, daha öncesinde ise Shaq McKissic ve Nemanja Djurisic ile resmi sözleşme imzalamıştı.
eurohoops.net

Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile yapacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. 

 UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda 25 Temmuz'da Malatya'da, 1 Ağustos'ta ise deplasmanda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor'un UEFA kadrosu belirlendi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda seçilen oyuncuların UEFA'ya bildirildiği kaydedildi.
Yeni Malatyaspor'un UEFA'ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:
Mustafa Akbaş, Nuri Fatih Aydın, Muhammed Bilal Barman, Thievy Bifouma, Rahman Buğra Çağıran, Ufuk Ceylan, Issam Chebake, Abdulsamet Damlu, Mitchell Donald, Fabien Farnolle, Moryke Fofana, Teenage Lingani Hadebe, Ahmet Ildız, Adis Jahovic, Erkan Kaş, Guilherme Costa Marques, Arturo Mina, Özer Özdemir, Gökhan Töre, Eren Tozlu, Robin Yalçın, Erşan Yaşa, Mehmet Suha Yiğit, Murat Yıldırım ve Berk Yıldız.

Biletler satışa çıkıyor
Öte yandan, Yeni Malatyaspor'un Olimpija Ljubljana ile yapacağı ilk maçın bilet fiyatları belli oldu.
25 Temmuz'da oynanacak karşılaşmanın biletleri, bugün saat 15.00'ten itibaren satışa çıkacak.  
Bilet fiyatları şöyle:
Batı alt tribün 80 lira, batı üst tribün 60 lira, doğu alt tribün 45 lira, doğu üst tribün 40 lira, güney, kuzey alt ve üst tribünleri ile misafir takım tribünleri 25 lira.

19 Temmuz 2019 Cuma

2019 Afrika Uluslar Kupası'nda Şampiyon Cezayir

Afrika Uluslar Kupası finalinde Cezayir, Senegal'i 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Mısır'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'i 1-0 yenen Cezayir şampiyon oldu.
Bu yıl 32'nci kez gerçekleştirilen ve kazanan tarafın 4,5 milyon dolar para ödülü alacağı turnuvanın finalinde, Cezayir ile Senegal, başkentteki Uluslararası Kahire Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Baghdad Bounedjah'ın golüyle 1-0 öne geçen Cezayir, skor üstünlüğünü korumasını bildi ve tarihinin ikinci şampiyonluğuna uzandı.
Daha önce kupada iki kez finale yükselen ve 1990'daki turnuvadan zaferle ayrılan Cezayir, 29 yıl aranın ardından kupayı müzesine götürmeyi başardı.
Bir kez finale kaldığı 2002'deki turnuvada Kamerun'a kaybeden Senegal ise Cezayir karşısında da kupa özlemine son veremedi.
Süper Lig'den tanıdık yüzler
İki takım arasındaki final mücadelesinde, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de forma giyen futbolcular da takımlarının şampiyonluğu için ter döktü.
Galatasaray'da kiralık kontratı sona eren Badou Ndiaye, Göztepeli Lamine Gassama ve geçen sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Henri Saivet, Senegal Milli Takımı'nın ilk on birinde sahaya çıktı.
Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne, 75. dakikada Saivet'in yerine oyuna girdi.
Turnuvanın çeyrek finalinde Fildişi Sahili ağlarını sarsarak takımının finale kalmasına katkı sağlayan Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takımı'nın ilk on birinde yer alırken, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Islam Slimani 89. dakikada oyuna dahil oldu.
Turnuvanın gol kralı Ighalo
Tunus'u 1-0 yenerek turnuvayı 3. sırada tamamlayan Nijerya'nın Çin ekibi Şanghay Shenhua'da forma giyen santrforu Odion Ighalo 5 golle turnuvanın gol kralı oldu.
Cezayir'de Riyad Mahrez ve Adam Ounas, Senegal'de Sadio Mane ile Demokratik Kongo'da Cedric Bakambu organizasyonu üçer golle tamamladı. 

19 Temmuz 2019 Milli Piyango Çekiliş Sonuçları


19-07-2019 Tarihli Kazanan Tüm Biletlerin Listesi

Büyük ikramiye kazanan biletin sevk edildiği il-ilçe: SAYISAL SİSTEM (ANKARA)- , SAYISAL SİSTEM (ANKARA)- , SAYISAL SİSTEM (ANKARA)- , İSTANBUL-MERKEZ

3000000 TL ikramiye kazanan numaralar
545010
10000 TL ikramiye kazanan numaralar
007711 009264 074351 213331 373445 410508
479210 509440 535175 597858
Son 5 rakamına göre 1000 TL ikramiye kazanan numaralar
00859 05223 06343 09388 20789 21246
32211 39843 42154 49703 52200 52217
54070 56393 59308 61272 63939 64867
82542 85558
Son 4 rakamına göre 160 TL ikramiye kazanan numaralar
0038 0081 1670 1799 2463 3474
3491 4124 4390 5739 7441 7922
8295 9069 9535
Son 3 rakamına göre 80 TL ikramiye kazanan numaralar
064 141 238 297 322 361
548 725 779 974
Son 2 rakamına göre 48 TL ikramiye kazanan numaralar
06 09 62 69 75 87
94 98
Son 1 rakamına göre 24 TL ikramiye kazanan numaralar
4 9
3000 TL Teselli ikramiyesi kazanan numaralar
045010 145010 245010 345010 445010 505010
515010 525010 535010 540010 541010 542010
543010 544010 545000 545011 545012 545013
545014 545015 545016 545017 545018 545019
545020 545030 545040 545050 545060 545070
545080 545090 545110 545210 545310 545410
545510 545610 545710 545810 545910 546010
547010 548010 549010 555010 565010 575010
585010 595010

Galatasaray, RB Leipzig'e 3-2 kaybetti (Özet)

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'nın RB Leipzig takımıyla yaptığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti.

Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı'nda oynanan maça Galatasaray, İsmail Çipe, Mariano Filho, Ahmet Çalık, Marcao, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Selçuk İnan, Ryan Babel ve Kostantinos Mitroglou ilk 11'i ile çıktı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna Şener Özbayraklı, Yunus Akgün, Martin Linnes, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Erencan Yardımcı, Valentine Ozornwafor ve Mustafa Kapı dahil oldu. Galatasaray'da sadece Babel, Ahmet Çalık ve kaleci İsmail Çipe 90 dakika sahada kaldı.
Mücadelenin ilk yarısını sarı-kırmızılı ekip, 28. dakikada yeni transferi Babel'in kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Leipzig 56. dakikada Halstenberg, 58. dakikada Poulsen, 59. dakikada Augustin ile bulduğu gollere 3-1 öne geçti.
Galatasaray, maçın 89. dakikasında Babel ile bir gol daha bulsa da müsabaka Leipzig'in 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Babel'den golü başlangıç
Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Babel, sarı-kırmızılı formayı giydiği ilk maçta 2 gol attı.
Müsabakaya ilk 11'de başlayan Hollandalı futbolcu, RB Leipzig karşısında golleriyle ön plana çıktı.
Şener ve Ozornwafor, ilk kez forma giydi
Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı ile Ozornwafor, ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile anlaşan Şener ile Nijerya'dan transfer edilen genç Ozornwafor, müsabakanın ikinci yarısında oyuna girdi.
Galatasaray'a 17 yaşında golcü
Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen 17 yaşındaki hücum oyuncusu Erencan Yardımcı ilk kez A takım formasını giydi.
Geride kalan sezonda 17 Yaş Altı Ligi'nde 13 gol kaydeden Erencan, müsabakanın ikinci yarısında oyuna girdi ve Babel'in attığı ikinci golün hazırlayıcısı oldu.
Art arda üç gol yedi
Galatasaray, müsabakanın ikinci yarısında arka arkaya 3 gol yiyerek geriye düştü.
Maçı 1-0 önde götüren sarı-kırmızılı takım, 56, 58 ve 59. dakikalarda yediği gollerle üstünlüğünü kaybetti.
Meşaleler oyunu durdurdu
Galatasaraylı taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle maç bir süre durdu.
Karşılaşmanın 35. dakikasında Leipzig file bekçisi Yvon Mvogo Nganoma'nın koruduğu kale arkası tribünündeki bir grup sarı-kırmızılı taraftar, meşale yaktı. Bazı taraftarların meşaleleri sahaya atması nedeniyle hakem Felix Ouschan, mücadeleyi bir süre durdurdu.
Maç, 2 dakikalık duraklamanın ardından meşalelerin temizlenmesiyle devam etti.
Ayrıca müsabakanın bitiş düdüğünün ardından çok sayıda Galatasaraylı taraftar sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çekilebilmek için büyük uğraş verdi. Futbolcular, güvenlik görevlilerinin eşliğinde güçlükle soyunma odasına girebildi.

Fenerbahçe Muriqi'in golleriyle Bursaspor'u devirdi (Özet)

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı TFF 1. Lig ekibi Bursaspor’u Vedat Muriqi’nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Fenerbahçe rakibini yeni transferi Vedat Muric'in 45+2 ve 51. dakikada attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
Sarı-lacivertliler karşılaşmaya kalede Harun Tekin, savunmada Tolga Ciğerci, Okan Turp, Sadık Çiftpınar, Abdülcebrail Akbulut, orta sahada Jailson, Tolgay Arslan, Miha Zajc, Alper Potuk, Mehmet Ekici, santrforda ise Vedat Muric 11'iyle başladı.
Fenerbahçe'de karşılaşmanın ikinci yarısında Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Max Kruse, Victor Moses, Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu, Batuhan Yılmaz ve Allahyar Sayyadmanesh de görev aldı.
Sarı-lacivertliler, yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında da Boluspor'u 2-0 yenmişti.
Yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlarla devam edecek olan Fenerbahçe, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Avusturya kampına gidecek, 29-31 Temmuz tarihleri arasında ise Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan Audi Cup’ta mücadele edecek.

UEFA, Fenerbahçe'ye ilişkin kararını açıkladı

UEFA yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından men cezası vermeme kararı aldı. Ancak sarı-lacivertli kulübe bir takım yaptırımlar uygulanacak.

Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından men cezası vermeyen UEFA, sarı-lacivertli kulübe çeşitli yaptırımlar uygulayacak.
UEFA'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin 2016 yılında imzaladığı Finansal Fair Play anlaşmasının kurallarını ihlal ettiği ve kulübün elde edeceği UEFA gelirlerinden kesintiye gidileceği kaydedildi.
Avrupa'dan men edilme tehlikesini atlatan Fenerbahçe'ye UEFA tarafından uygulanacak yaptırımlar şöyle; 
- Fenerbahçe'nin UEFA'dan elde edeceği gelirlerden 2 milyon euro kesilecek.
- Ancak Fenerbahçe mevcut borçlarını 15 Ekim 2019'a kadar yapılandırırsa bu rakam 1 milyon euroya inecek.
- Fenerbahçe, 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında transfer gelir gider tablosunda artıya geçmezse UEFA kadrosuna yeni oyuncu tescil edemeyecek.
- Bu sezonlarda sarı lacivertli ekip UEFA organizasyonlarına en fazla 23 futbolcu bildirebilecek.
Fenerbahçe'den açıklama geldi
Fenerbahçe Kulübü UEFA'nın açıkladığı FFP kararlarıyla ilgili bir açıklama yayımladı. 
"25 Mayıs 2019 tarihinde yapmış olduğumuz açıklamada, Kulübümüzün 2016 Mayıs ayında UEFA CFCB-IC (Kulüp Finansal Kontrol Kurulu - İnceleme Dairesi) ile yapmış olduğu uzlaşma anlaşmasında 2017/18 sezonu için denk hesap açığı taahhüdüne uyma zorunluluğu olduğunu belirtmiş, adı geçen sezonda taahhütlere uyulmaması sebebiyle ise CFCB-AC (Kulüp Finansal Kontrol Kurulu - Yargı Dairesi)’ ne sevk edildiğimiz bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştık."

Bugün itibariyle CFCB-AC tarafından alınan karar tarafımıza iletilmiş olup detayları aşağıdaki şekildedir:

 · 2020/21 ve 2021/22 sezonlarında muhtemel UEFA gelirlerimizden 2.000.000 EUR kesilmesi,

 · 15 Ekim 2019 tarihine kadar Bankalar Birliği ile olan borç yapılandırma sürecinin tamamlanması ve TFF yeni Kulüp Lisans & Finansal Fair Play Talimatı gerekliliklerinin yerine getirilmesi koşullarının sağlanması durumunda para cezasının 1.000.000 EUR ‘ya düşürülmesi,

 · 2020/21 ve 2021/22 sezonlarında Kulübümüzün UEFA müsabakalarında oynatılmak üzere tescil edilecek yeni transferlerinde pozitif transfer dengesi koşulu aranması ve kadronun 23 oyuncuyla sınırlandırılması,

 · Kulübümüzün 2019/20 izleme döneminde UEFA CL&FFP talimatı hükümleri gereğince denk hesap kontrolüne tabi tutulması,

 · Bu karar ile birlikte yeni yaptırımlar uygulanacağı için mevcut Uzlaşma Anlaşmasının sona ermesi.
Kaynak: TRT SPOR

THY Euroleague'de 2019-2020 sezonu fikstürü belli oldu

THY Euroleague 2019-2020 sezonu ilk hafta maç programı belli oldu.

Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezon 3-4 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Organizasyonda ülkemizi bu yıl Final Four oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes temsil edecek.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, 3 Ekim'de başlayacak normal sezonun ilk haftasında Türk takımlarının rakipleri, İspanyol kulüpleri olacak. Fenerbahçe Beko, ilk maçına Real Madrid deplasmanında çıkarken, Anadolu Efes ise Barcelona Lassa'yı konuk edecek.
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki derbi heyecanı ise 13. haftada yaşanacak. İki takım, 12 Aralık Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaşacak.
Normal sezonda devre arasına 3 Ocak 2020'de girilirken, 10 Nisan 2020'de ise maçlar sona erecek. Dörtlü Final ise 22-24 Mayıs 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentindeki Lanxess Arena'da oynanacak.

İşte Euroleague'de 1. ve 2. Hafta programı;

1. Hafta
3 Ekim

21.00 Khimki - Maccabi FOX Tel Aviv
21.30 Bayern Münih - Milan
22.45 Asvel - Olympiacos
23.00 Real Madrid - Fenerbahçe Beko

4 Ekim
21.00 Zalgiris Kaunas - Baskonia
21.30 Anadolu Efes - Barcelona
22.00 Alba Berlin - Zenit
22.30 Panathinaikos - Kızılyıldız
23.00 Valencia - CSKA Moskova

2. Hafta
10 Ekim
21.00 CSKA Moskova - Bayern Münih
21.00 Zenit - Barcelona
21.00 Kızılyıldız - Fenerbahçe Beko
22.45 Asvel - Panathinaikos
23.00 Real Madrid - Maccabi
11 Ekim
21.00 Khimki - Baskonia
21.30 Anadolu Efes - Alba Berlin
22.30 Olympiacos - Valencia
22.45 Milan - Zalgiris Kaunas
 Anadolu Efes'in fikstürü
1. hafta: Anadolu Efes - Barcelona (4 Ekim 2019, Cuma - 20:30)
2. hafta: Anadolu Efes - Alba Berlin (11 Ekim 2019, Cuma - 20:30)
3. hafta: Valencia Basket - Anadolu Efes (18 Ekim 2019, Cuma - TSİ 22:00)
4. hafta: Anadolu Efes - Real Madrid (24 Ekim 2019, Perşembe - 20:30)
5. hafta: Anadolu Efes - Kızılyıldız (29 Ekim 2019, Salı - 20:30)
6. hafta: Panathinaikos Opap - Anadolu Efes (31 Ekim 2019, Perşembe - TSİ 22:00)
7. hafta: Olympiacos - Anadolu Efes (7 Kasım 2019, Perşembe - TSİ 22:00)
8. hafta: Anadolu Efes - Zenit St Petersburg (14 Kasım 2019, Perşembe - 20:30)
9. hafta: LDLC Asvel Villeurbanne - Anadolu Efes (19 Kasım 2019, Salı - TSİ 22:45)
10. hafta: AX Armani Exchange Milan - Anadolu Efes (22 Kasım 2019, Cuma - TSİ 22:45)
11. hafta: Anadolu Efes - Bayern Münih (29 Kasım 2019, Cuma - 20:30)
12. hafta: Baskonia Vitoria Gasteiz - Anadolu Efes (6 Aralık 2019, Cuma - TSİ 23:00)
13. hafta: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes (12 Aralık 2019, Perşembe - 20:45)
14. hafta: Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes (17 Aralık 2019, Salı - TSİ 21:00)
15. hafta: Anadolu Efes - CSKA Moskova (20 Aralık 2019, Cuma - 20:30)
16. hafta: Anadolu Efes - Maccabi Fox Tel Aviv (26 Aralık 2019, Perşembe - 20:30)
17. hafta: Anadolu Efes - Khimki (3 Ocak 2020, Cuma - 20:30)
18. hafta: Barcelona - Anadolu Efes (10 Ocak 2020, Cuma - TSİ 23:00)
19. hafta: Anadolu Efes - AX Armani Exchange Milan (14 Ocak 2020, Salı - 20:30)
20. hafta: Anadolu Efes - LDLC Asvel Villeurbanne (17 Ocak 2020, Cuma - 20:30)
21. hafta: Real Madrid - Anadolu Efes (24 Ocak 2020, Cuma - TSİ 23:00)
22. hafta: Kızılyıldız - Anadolu Efes (31 Ocak 2020, Cuma - TSİ 21:00)
23. hafta: CSKA Moskova - Anadolu Efes (4 Şubat 2020, Salı - TSİ 20:00)
24. hafta: Anadolu Efes - Zalgiris Kaunas (6 Şubat 2020, Perşembe - 20:30)
25. hafta: Bayern Münih - Anadolu Efes (21 Şubat 2020, Cuma - TSİ 22:30)
26. hafta: Alba Berlin - Anadolu Efes (27 Şubat 2020, Perşembe - TSİ 22:00)
27. hafta: Maccabi Fox Tel Aviv - Anadolu Efes (4 Mart 2020, Çarşamba - TSİ 22:05)
28. hafta: Anadolu Efes - Olympiacos (6 Mart 2020, Cuma - 20:30)
29. hafta: Anadolu Efes - Valencia Basket (12 Mart 2020, Perşembe - 20:30)
30. hafta: Anadolu Efes - Baskonia Vitoria Gasteiz (20 Mart 2020, Cuma - 20:30)
31. hafta: Zenit St Petersburg - Anadolu Efes (25 Mart 2020, Çarşamba - TSİ 20:00)
32. hafta: Anadolu Efes - Panathinaikos Opap (27 Mart 2020, Cuma - 20:30)
33. hafta: Khimki - Anadolu Efes (3 Nisan 2020, Cuma - TSİ 20:00)
34. hafta: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko (10 Nisan 2020, Cuma - 20:30)

Fenerbahçe Beko'nun fikstürü
1. Hafta: 3 Ekim Perşembe - Real Madrid - Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
2. Hafta: 10 Ekim Perşembe - Kızılyıldız - Fenerbahçe Beko (19.00 yerel saat)
3. Hafta: 17 Ekim Perşembe - Fenerbahçe Beko - Baskonia (20.45)
4. Hafta: 25 Ekim Cuma - AX Armani Milan – Fenerbahçe Beko (20.45 yerel saat)
5. Hafta: 30 Ekim Çarşamba - Maccabi FOX – Fenerbahçe Beko (21.05 yerel saat)
6. Hafta: 1 Kasım Cuma - Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas (20.45)
7. Hafta: 8 Kasım Cuma - Fenerbahçe Beko - Bayern Münih (20.45)
8. Hafta: 15 Kasım Cuma - CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko (20.00 yerel saat)
9. Hafta: 20 Kasım Çarşamba - Barcelona - Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
10. Hafta: 22 Kasım Cuma - ASVEL - Fenerbahçe Beko (20.45 yerel saat)
11. Hafta: 28 Kasım Perşembe - Fenerbahçe Beko - Khimki Moskova (20.45)
12. Hafta: 6 Aralık Cuma - Fenerbahçe Beko - Alba Berlin (20.45)
13. Hafta: 12 Aralık Perşembe - Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes (20.45)
14. Hafta: 17 Aralık Salı - Panathinaikos– Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
15. Hafta: 19 Aralık Perşembe - Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg (20.45)
16. Hafta: 27 Aralık Cuma - Fenerbahçe Beko - Valencia (20.45)
17. Hafta: 2 Ocak Perşembe - Olympiacos - Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
18. Hafta: 9 Ocak Perşembe - Baskonia - Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
19. Hafta: 14 Ocak Salı - Fenerbahçe Beko - ASVEL (20.45)
20. Hafta: 16 Ocak Perşembe - Fenerbahçe Beko - Barcelona (20.45)
21. Hafta: 24 Ocak Cuma - Fenerbahçe Beko - AX Armani Milan (20.45)
22. Hafta: 30 Ocak Perşembe - Alba Berlin - Fenerbahçe Beko (20.00 yerel saat)
23. Hafta: 5 Şubat Çarşamba - Zenit St. Petersburg - Fenerbahçe Beko (20.00 yerel saat)
24. Hafta: 7 Şubat Cuma - Fenerbahçe Beko - Maccabi FOX (20.45)
25. Hafta: 20 Şubat Perşembe - Fenerbahçe Beko - Real Madrid (20.45)
26. Hafta: 28 Şubat Cuma - Valencia - Fenerbahçe Beko (21.00 yerel saat)
27. Hafta: 4 Mart Çarşamba - Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız (20.45)
28. Hafta: 6 Mart Cuma - Khimki Moskova - Fenerbahçe Beko (20.00 yerel saat)
29. Hafta: 13 Mart Cuma - Fenerbahçe Beko - Panathinaikos (20.45)
30. Hafta: 20 Mart Cuma - Bayern Münih - Fenerbahçe Beko (20.30 yerel saat)
31. Hafta: 24 Mart Salı - Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe Beko (20.00 yerel saat)
32. Hafta: 26 Mart Perşembe - Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova (20.45)
33. Hafta: 2 Nisan Perşembe - Fenerbahçe Beko - Olympiacos (20.45)
34. Hafta: 10 Nisan Cuma - Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko (20.30)

Joe Ragland Darüşşafaka Tekfen'de

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, ABD'li oyun kurucu Joe Ragland'ı kadrosuna kattı.

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:
 
"Joe Ragland Daçka’mızda!
Joe Ragland Darüşşafaka Tekfen’de! Liberya asıllı ABD’li oyun kurucumuz, Avrupa’da son derece başarılı bir kariyere sahip. 2012’de aldığı profesyonel olma kararından sonra geçtiğimiz 7 sezonu Avrupa’da geçiren yıldız oyuncumuzun 2 yerel kupası bulunuyor.
Yüksek saha görüşünün yanı sıra skorer kimliği ile de bilinen yeni imzamız kariyeri boyunca oynadığı tüm takımlarda çift haneli sayılarda ortalamalar tutturdu. 2014-2015 yılında Olimpia Milano ve 2015-2016 temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile iki sezonluk EuroLeague tecrübesi bulunan, ayrıca 3 farklı takımla 3 sezonluk EuroCup tecrübesi de bulunan 1.82 boyundaki oyun kurucumuz, Daçka’mızın şampiyon olduğu 2017-2018 sezonunda da Lokomotiv Kuban formasıyla takımımıza karşı iyi bir final serisi performansı ortaya koydu. Volkswagen Arena’da oynanan ve Daçka’nın şampiyonluğa uzandığı maçta 18 sayı attı. Geçen sezonu Sırbistan’ın Kızılyıldız takımında geçiren Ragland, takımıyla Adriyatik Ligi’nde şampiyonluğa uzanırken EuroCup’ta ilk 16’ya yükselme başarısı gösterdi. Ragland Adriyatik Liginde geçen sezon maç başına 10.7 sayı, 5.77 asist, 2 ribaund ortalamalarıyla oynarken, EuroCup’ta ise 15 sayı, 6 asist ve 1.33 top çalma ile oynadı. Oyuncumuza Daçka formasıyla daha nice zaferler ve başarılar diliyoruz!"


U20 Genç Kız Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nda Yarı Finalde

Meksika’nın ev sahipliğinde organize edilen U20 Dünya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Kız Milli Takımımız, F Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında A.B.D. ile karşı karşıya geldi.

Millilerimiz, Aguascalientes şehrindeki Hermanos Carreon Salonu’nda oynanan mücadelede rakibini 23-25, 20-25, ve 30-32‘luk set skorlarıyla 0-3 mağlup etti. Bu sonucun ardından U20 Genç Kız Milli Takımımız, grubunu 7 puanla ikinci sırada tamamladı ve adını Dünya Şampiyonası’nda son 4’e yazdırdı.
Millilerimiz, yarı finalde ise; 21 Temmuz 2019, Pazar (Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece) günü Türkiye saati ile 04.00’te İtalya ile karşılaşacak.
Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.
A.B.D.-TÜRKİYE: 0-3
SALON: Hermanos Carreon
HAKEMLER: Lourdes Perez Perez (Küba), Roy Goren (İsrail)
A.B.D.: Eggleston, Gneiting, Fields, Wenaas, Clark, Powell, Nuneviller (L) (Tuaniga, Phillips, Dixon, Kipp)
TÜRKİYE: Eda, Derya, Merve, Zeynep, Yaprak, Yaren, Simay (L) (Eylül, Elif, Melis, Aysun)
SETLER: 23-25, 20-25, 30-32
SÜRE: 1 saat 31 dakika (28, 26,37)

19-20-21-22 Temmuz 2019 TV'de Spor Ekranı

19 TEMMUZ 2019 CUMA
12:00 Çeyrek Final 1.Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
14:00 Çeyrek Final 2. Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
16:00 Çeyrek Final 3. Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
18:00 Çeyrek Final 4. Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
18:30 Fenerbahçe - Bursaspor Hazırlık Maçı top_basket FB TV , Fenerbahçe Youtube
19:00 RB Leipzig - Galatasaray Hazırlık Maçı top_futbol RB Leipzig Youtube , Smart Spor HD , Spor Smart
19:00 Everton - Monaco Hazırlık Maçı top_futbol TRT Spor
20 TEMMUZ 2019 CUMARTESİ
08:15  2019 FINA Dünya Yüzme Şampiyonası Özetler TRT Spor
09:15 FINA Dünya Yüzme Şampiyonası TRT Spor
14:00 Yarı Final 1. Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
14:30 Manchester United  - Inter Uluslararası
Şampiyonlar Kupası
(International
Champions Cup)
top_futbol TRT Spor
16:00 Londra Diamond League (Elmas Lig) TRT Spor
16:00 Yarı Final 2. Maç ATP Bastad top_tennis Sports TV
16:00 Medipol Başakşehir - Fortuna Düsseldorf Hazırlık Maçı top_futbol Fortuna Düsseldorf Youtube
20:00 İspanya - İtalya U19 Avrupa
Futbol Şampiyonası
(U19 Euro 2019)
Grup Maçı
top_futbol TRT Spor
23:00 Benfica - Chivas de Guadalajara  Uluslararası
Şampiyonlar Kupası
(International
Champions Cup)
top_futbol TRT Spor
21 TEMMUZ 2019 PAZAR
01:00 Arsenal - Fiorentina Uluslararası
Şampiyonlar Kupası
(International
Champions Cup)
top_futbol TRT Spor
03:00 Efe Ajagba - Ali Eren Demirezen Boks Maçı DMAX
03:00 Bayern Münih - Real Madrid Uluslararası
Şampiyonlar Kupası
(International
Champions Cup)
top_futbol TRT Spor
05:00 Manny Pacquiao - Keith Thurman  Boks Maçı DMAX
14:30 Juventus - Tottenham Uluslararası
Şampiyonlar Kupası
(International
Champions Cup)
top_futbol TRT Spor
15:00 Final ATP Bastad Final top_tennis Sports TV
16:30 Londra Diamond League
Elmas Lig)
TRT Spor
18:30 Beşiktaş - Kocaelispor Hazırlık Maçı top_futbol Yayıncı Belli Değil
20:00 Fransa - Norveç U19 Avrupa
Futbol Şampiyonası
(U19 Euro 2019)
Grup Maçı
top_futbol TRT Spor
22 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ
19:00 Trabzonspor - Haladas Hazırlık Maçı top_futbol Trabzonspor Youtube
19:30 Fenerbahçe - Wolfsburg Hazırlık Maçı top_futbol Smart Spor HD , Spor Smart

18 Temmuz 2019 Perşembe

U16 Küçük Kız Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda Namağlup Yarı Finalde

İtalya ve Hırvatistan’ın ortaklaşa düzenlediği U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Milli Takımımız, grubundaki beşinci ve son maçında ev sahibi İtalya karşısında sahaya çıktı.

Grupta oynadığı ilk dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan ve rakiplerine set dahi vermeyen Millilerimiz, İtalya’nın Trieste kentinde bulunan Pala Chiarbola’da oynanan mücadelede rakibini 3-0 (25-15, 25-16, 25-22) mağlup etti. Bu sonucun ardından Millilerimiz, grubunu 15 puanla namağlup lider tamamladı ve adını yarı finale yazdırdı.
Karşılaşmanın detaylı istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.
U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımızın yarı finaldeki rakibi, I. Grubu ikinci sırada tamamlayan Slovenya oldu. Millilerimiz, yarı final karşılaşmasını 20 Temmuz 2019, cumartesi günü oynayacak.
Beşinci karşılaşmanın ardından oluşan puan durumu şu şekilde:
NOTAKIMOGMP
1Türkiye55015
2İtalya54112
3Sırbistan5328
4Hollanda5145
5Romanya5143
6Belçika5142


Michael Seri resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Fulham'dan Jean Michael Seri'yi 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray, Jean Michaël Seri’nin kulübümüze geçici transferi hakkında Fulham ile anlaşmaya vardı.
Merkez orta saha ve ön libero olarak görev yapan 27 yaşındaki Jean Michael Seri, 19 Temmuz 1991 tarihinde Fildişi Sahili’nin Grand-Bereby şehrinde dünyaya geldi.
1.70 boyundaki oyuncu, futbol kariyerine Africa Sports d’Abidjan alt yapısında başladı. Ocak 2010’da ASEC Mimosas’a transfer olan Seri, 2012 yazında yetenek avcılarının gözüne girdiği Porto FC takımına kiralandı. Porto FC’nin B takımında geçirdiği bir sezonda 14 maçta forma giyen orta saha, 1 gol ve 1 asiste imza attıktan sonra 2013 Ağustos’unda Portekiz’in Paços Ferreira takımına bedelsiz olarak bonservisiyle transfer oldu.
Paços Ferreira formasını terlettiği iki sezonda toplam 69 maça çıkan Jean Michael Seri, 3 gol 7 asistlik performans gösterdi. Burada pas menzili ve oyun temposunu kontrol etme becerisiyle parlayan yetenek, 1 milyon Euro bonservis bedeliyle 2015 yazında Fransa’dan OGC Nice’e transfer oldu.
OGC Nice’de forma giydiği üç sezonda toplam 123 maça çıkan oyuncu, bu karşılaşmalarda takımına 12 gol 26 asistlik katkı vererek Premier League’den Fulham’ın radarına girdi ve 2018 - 2019 sezonunun başında 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Londra ekibine transfer oldu.
Fulham’da geçirdiği bir sezonda toplam 34 maçta forma giyen orta saha, 1 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.
Fildişi Sahili Milli Takım formasını ilk olarak Şubat 2014’te giyen Jean Michael Seri, uluslararası seviyede 26 maça çıktı. Bu mücadelelerde de 2 gol ve 3 asiste imza attı.  
2017'de Ligue 1'de Yılın 11'ine seçilen Seri ayrıca Fransa'da yılın en iyi Afrikalı oyuncusuna verilen Prix Marc-Vivien Foe'ya da aynı yıl layık görüldü.
Yeni transferimiz Jean Michael Seri’ye hoş geldin diyor, sarı kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz."
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Jean Michaël Seri ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 01.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 18.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TFF 1. Lig fikstürü çekildi

2019-2020 TFF 1. Lig fikstür çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

Fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, TFF 1. Lig kulüpleri başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

TFF 1. Lig 2019-2020 Sezonu fikstürü için tıklayınız...

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür çekimi öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şu değerlendirmede bulundu:
"TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonunun fikstür çekimini biraz sonra hep birlikte gerçekleştireceğiz. Fikstür çekimine başlamadan önce sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Futbol tutkusu yüksek şehirlerimizin takımlarının mücadele ettiği TFF 1. Lig, federasyonumuzun gözbebeği bir organizasyon.
Süper Ligimiz gibi 1. Ligimiz de rekabet seviyesi üst düzeyde, son haftalara kadar süren heyecanı ile Türk futboluna ayrı bir renk katmaktadır. Rekabetin üst seviyede yaşandığı bu futbol zenginliğimiz, aynı zamanda şehirlerimiz arasında güçlü dostluk bağları da oluşturmaktadır. Ligimize değer katan uluslararası yayıncımız beIN SPORTS'a da federasyonumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Futbolda şampiyonluk çok değerlidir. Fakat, saygı ve Fair Play de en az şampiyonluk kadar önemlidir. Sizlerin bu ilkeden ödün vermeden mücadele edeceğinize olan inancımız tamdır. Federasyon olarak siz değerli kulüplerimizin her zaman yanındayız. Sizler için her zaman elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Tüm kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyor, sonunda hak edenin kazandığı centilmence bir lig, güzel bir sezon temenni ediyorum. Selam ve sevgilerimi sunuyor, sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum."

Planlamaya göre 1. Lig'de 2019-2020 sezonu 16, 17, 18 ve 19 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Lig etabı, 2 Mayıs 2020'de oynanacak 34. hafta müsabakalarıyla sona erecek.

İlk haftanın programı
TFF 1. Lig'de ilk haftanın maçları şöyle:
Altay-Ümraniyespor
Adana Demirspor-Balıkesirspor
Osmanlıspor-Boluspor
Büyükşehir Belediye Erzurumspor-İstanbulspor
Eskişehirspor-Keçiörengücü
Akhisarspor-Adanaspor
Fatih Karagümrük-Bursaspor
Hatayspor-Altınordu
Giresunspor-Menemenspor

2019-2020 sezonu Fenerbahçe formaları satışa sunuldu (Video)

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.

Forma tanıtımı için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir gece düzenlendi. Organizasyona Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal, futbol takımı sportif direktörü Damien Comolli, Fenerbahçeli oyuncular ve davetliler katıldı.
Futbolcular Max Kruse, Vedat Muric, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues sarı-lacivertli takımın yeni sezon formalarını giyerek podyumda boy gösterdi.
Organizasyonda bir konuşma yapan Başkan Ali Koç, "Eskiden her şeyi daha rahat esnek yapıyorduk ama birçok sınırlar içinde yapıyoruz. Bunun iyi tarafı da var kötü tarafı da var. İyi tarafı 2020-2021 sezonun formalarını dizayn ettik çok güzel formalar geliyor. Bu senenin formalarında radikal düşünceler gerçekleştirdik. Çubukluya bambaşka bir anlam verdik. İlk defa böyle şeyler yapıyoruz. Beğenenler de var beğenmeyenler de var. Göreceksiniz zamanla gözünüz daha çok alışacak. Başarılarımız arttıkça satışlarımız artacak. Geçen sene enteresan bir yıldı ama bizim mağazalarımızda 260 bin adidas'ta 70 bin, toplamda 330 bin satışla tarihimizin en iyi ikinci satışını yaptık." ifadelerini kullandı.
Futbolcular yeni sezon formalarını değerlendirdi

Futbolculardan Max Kruse, Garry Rodrigues ve Vedat Muriqi de lansmanın son bölümünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.
Alman futbolcu Max Kruse, “Üç formayı da gerçekten çok beğendim. Ama kendi evimizde giyeceğimizi ve lacivert olanı beğendim. Üçüyle de güzel skorlar alacağımıza inanıyorum. Genel olarak formalar çok güzel.” dedi.
Üç formayı da çok beğendiğini dile getiren Garry Rodrigues, “Üç formayı da çok beğendim. Onları giyip Fenerbahçe için savaşmayı sabırsızla bekliyorum. Bir an önce giymek istiyorum. Gerçekten çok çalışıyoruz. Formamızı giyip Fenerbahçe için sonuna kadar mücadele edeceğimi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Vedat Muriqi ise, “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Çok büyük bir camiaya geldim. Dışarıdan gözüktüğünden çok daha büyük bir camia. Tahmin ettiğimden çok büyük. Mutluyum, bu formaların eskisi yenisi fark etmez. Mazisi kalır. Bu şanlı tarihe inşallah adımı yazdırabilirim. Buraya bunun için geldim. İnşallah bu sezon çok başarılı olup, hak ettiğimiz, layık olduğumuz başarıları alacağız.” dedi.

Sarı-lacivertli kulubün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonu boyunca giyeceği, adidas tarafından hazırlanan formaların tanıtımı, 18 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen özel bir davetle yapıldı. Fenerbahçe futbol takımı oyuncularının da ekip olarak katıldığı davet, Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi bir araya geldiği sezona başlangıç kutlaması çerçevesinde, enerji dolu bir konseptle gerçekleşti.

Fenerbahçe’nin #BurasıKadıköy sloganı ile tanıtılan 2019-2020 sezonu formaları; Fenerbahçe’yi temsil eden, her bir dokusu ile “Sarı Lacivert”i ve Fenerbahçeliliği çağrıştıran Kadıköy ruhunu; Türkiye’nin, Anadolu’nun dört bir yanındaki Fenerbahçelilerle paylaşmayı ve milyonlarla buluşturmayı hedefliyor. #BurasıKadıköy sloganı, Fenerbahçe’nin, Saracoğlu’nda ve deplasmanlarda bu sezon camiasının sonsuz desteğiyle ortaya koyacağı iddia ve inancını da perçinliyor.

Fenerbahçe futbol takımlarının 2019-2020 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi www.fenerium.com, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden Sarı-Lacivertli taraftarlar ile buluşuyor.

Fenerbahçe için hazırlanan formalar adidas’ın futbol modasını stadyumlardan sokaklara taşıdığı “Stadium to Street” konseptinde, taraftarın günlük hayata da rahatlıkla adapte edebileceği şekilde tasarlandı. Fenerbahçe’nin yetişkin formaları 249 TL, genç formaları 189 TL, çocuk forma şort ve çoraptan oluşan setler ise 239 TL’lik fiyatları ile satışta olacak.

Efsane Çubuklu Forma

Fenerbahçe’nin tarihi ve vazgeçilmez forması olan Efsane Çubuklu Forma, 2019-2020 sezonunda yenilikçi yorumu ile Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunuldu. Futuristik bir yorum katılan ve adidas’ın ikonik simgesi üç bant ile detaylandırılan Efsane Çubuklu Forma’nın tanıtımını Fenerbahçeli futbolculardan Max Kruse yaptı. Efsane Çubuklu Forma, her sezon olduğu gibi 2019-2020 sezonunda da adidas’ın “DareToCreate” sloganı çerçevesinde Fenerbahçeli futbolcuların yaratıcılıklarını daha da üst seviyeye taşıyacak.

Fenerbahçe’nin geleneksel klasik çubuklu forması ise 19-20 Efsane Çubuklu forma ile birlikte yeni sezonda da Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı tarafından kullanılmaya, Fenerium ve adidas yetkili satış noktalarında da taraftarlarla buluşmaya devam edecek.

Deplasman Forması

Futbolculara Fenerbahçe’nin deplasman maçlarında eşlik edecek olan Deplasman Forması ise özel desenli kumaşı ile ön plana çıkıyor. Fenerbahçe’nin milyonların kalbinde yer eden başarılarla dolu tarihini ve yeni nesil tasarım anlayışını tek formada buluşturuyor. Yine adidas’ın ikonik üç bantı ile detaylandırılan diğer formalar gibi Fenerbahçeli taraftarların yaşamlarının her alanında kullanabilecekleri şekilde tasarlandı.

Üçüncü Forma

Fenerbahçe’nin hem kendi sahasında hem de deplasmanda yapacağı maçlar için alternatif olarak tasarlanan Üçüncü Forma ise takımın uzun zamandır özlemini çektiği lacivert üzerine sarı detaylar ile taçlandırılarak tasarlandı. Fenerbahçe taraftarları tarafından uzun süredir beklenen tasarımda adidas’ın ikonik üç bantı da formayı tamamlayan unsurlar arasında yer alıyor. 2019-2020 sezonu Üçüncü Forması da diğer formalar gibi “Stadium to Street” konsepti içerisinde Fenerbahçe’yi her anlarında yaşayan taraftarların sadece stadyumda değil günlerinin her anında giyebilecekleri şekilde dizayn edildi.

Fenerbahçe A Futbol Takımı’nın 2019-2020 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, her sezon olduğu gibi adidas’ın sahip olduğu en ileri ve en yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan Climalite® teknolojisi vücudun en çok ısınan bölgelerinin tespit edilerek terin hızlı şekilde emilmesine ve kısa zamanda kurumasına olanak tanıyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor.  Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.

2019-2020 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nden itibaren Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi www.fenerium.com, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden taraftarlar ile buluşacak. Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar; yetişkin formalara 249 TL, genç formalara 189 TL ve çocuk setlerine de 239 TL’lik fiyatları ile ulaşabilecek."



Okan Kocuk resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Bursaspor'daki alacaklarına karşılık bonservisini alan kaleci Okan Kocuk ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'den Spor Toto 1. Lig’e düşen Bursaspor'da forma giyen kaleci Okan Kocuk'un Galatasaray ile anlaştığı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Galatasaray, Okan Kocuk’un kulübümüze transferi hakkında oyuncuyla anlaşmaya vardı.
Kaleci olarak görev yapan 23 yaşındaki Okan Kocuk, 27 Temmuz 1995 tarihinde Bursa’nın Mustafa Kemalpaşa ilçesinde doğdu.
1.87 boyundaki kaleci futbol kariyerine 2006 yılında doğduğu ilçenin takımı Mustafakemalpaşaspor’da başladı. 2008’de potansiyeliyle dikkatleri çekip Bursaspor altyapısına transfer olan genç kaleci, 2011 yılında yeşil-beyazlı ekipte profesyonel oldu.
2016-2017 sezonunda forma şansı bulması için Bandırmaspor’a kiralanan Okan Kocuk bordo-beyazlı ekipte çıktığı 25 maçın dokuzunu kalesini gole kapatarak bitirdi.
Önceki yıl gösterdiği performansla bir başka Spor Toto 1. Lig takımının dikkatini çeken genç kaleci, 2017-2018 sezonunda da tecrübe kazanması ve oynama şansı bulması için İstanbulspor’a kiralandı. Burada çıktığı 37 maçın 12’sini gol yemeden bitirmeyi başardı.
1. Lig’de tecrübe kazanarak geçirdiği iki yılın ardından 2018-2019 sezonunda Bursaspor’la Süper Lig’de forma şansı bulan Okan 22 maçta sahaya çıkıp bunların yedisinde kalesini gole kapatmayı bildi.
U-16’dan U-21’e milli takımımızın da formasını giyen yetenekli oyuncu, alt yaş gruplarında çıktığı 20 maçta ülkemizi temsil etti.
Yeni transferimiz Okan Kocuk’a hoş geldin diyor, sarı kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz."

Galatasaray'dan KAP bildirimi

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Okan Kocuk'la anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Okan Kocuk ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.
2019-2020 sezonu için net 2.500.000 TL sabit transfer ücreti
2020-2021 sezonu için net 2.750.000 TL sabit transfer ücreti
2021-2022 sezonu için net 3.250.000 TL sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 3.750.000 TL sabit transfer ücreti
Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 3.000.000 TL ödeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"Bu benim ilk Galatasaray formam değil ama en özeli"

Okan Kocuk, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okan Kocuk Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Mustafa Cengiz'in kendisine formasını takdim etmesi sırasında Okan Kocuk "İlk Galatasaray formam değil ama en özeli olacak" diyerek bu anın bir Galatasaray taraftarı olarak kendisini ne kadar mutlu ettiğini ifade etti.
Başkan Mustafa Cengiz bu sözleri "Müthiş... Bu birçok şeyi ifade ediyor. Biz genelde oyuncularımıza hangi takımı tuttuklarını sormayız. Burası profesyonel bir dünya. Ama biz burada hala amatör bir ruhun yaşadığına inanıyoruz. Yönetici olarak o ruh için buradayız. Senin de o ruhun bir parçası olman bizi müthiş mutlu etti" ifadeleriyle karşıladı.
Okan Kocuk daha sonra Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a gelişi, yeni hedefleri, efsane olma hayali ve Galatasaray taraftarı hakkında konuştu:
"Galatasaray'a gelmek tabii ki tarif edilemez bir duygu. Şu anda burada olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Tarif edemiyorum hislerimi. Buraya gelmemle birlikte Galatasaray formasının değerini ve ağırlığını daha iyi anladım. Gerçekten transfer süreci biraz zorluydu ama Fatih Terim'e ve Abdurrahim Albayrak'a yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Beni Galatasaray'a kazandırdılar. Ben de buraya gelmek için tüm fedakarlıkları yaptım. Gerekeni yaptım diyebilirim. Şu an burada olduğum için gerçekten çok mutluyum."
"Bence Muslera'dan öğrenecek çok şey var. Çok deneyimli bir kaleci, bence Süper Lig'in en iyi kalecisi. Uluslararası düzeyde de en iyilerden biri. Forma bana geldiğinde de en iyi performansımı gösterip onu aratmamaya çalışacağım. İnşallah Claudio Taffarel'le de çalışma şansım olur. Ondan da bir şeyler öğreneceğim. Muslera'yla takım arkadaşı olmak benim için bir ayrıcalık olacak."
"Şampiyonlar Ligi ve ligde kupalar yolunda zaferler kazanacağımıza inanıyorum."
"Bursaspor'dayken Türk Telekom Stadı'nda 1-1 biten bir maçımız olmuştu. Golü yedikten sonra öyle bir baskı gelmişti ki buradan çıkamayacakmış gibi hissetmiştik. Taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Daha gelmeden bana destek vermeye başladılar. Ben de onları performansımla yanıltmamak istiyorum. Çok büyük bir kulübe, çok büyük bir taraftara geldim. Bana inananları umarım yanıltmam."
"Elbette büyük hedefler bitmez. Ben de Galatasaray'da bir efsane olmak istiyorum. Öncelikle burada Muslera'dan ve Taffarel'den çok şey öğreneceğim. Şans geldiğinde de sıramı bekleyip en iyi şekilde değerlendireceğim. Buraya layık olduğumu göstereceğim. Umarım sonra da uzun yıllar Galatasaray formasını terleteceğim."