TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

21 Kasım 2020 Cumartesi

RB Leipzig deplasmandan 1 puanla döndü

Temsilcimiz Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden RB Leipzig, Bundesliga’nın 8. haftasında Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) RB Leipzig, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Medipol Başakşehir ile birlikte yer alan RB Leipzig, Bundesliga’nın 8. haftasında Deutsche Bank Park’ta Eintracht Frankfurt’a konuk oldu.

Ev sahibi ekip 43. dakikada Aymen Barkok’un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Çekişmeli geçen karşılaşmada RB Leipzig 57. dakikada Yussuf Poulsen’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı.

Müsabakada başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

RB Leipzig puanını 17’ye, Eintracht Frankfurt da 11’e çıkardı.

Manchester City'yi deviren Tottenham liderlik koltuğunda

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Jose Mourinho'nun takımı Tottenham, sahasında Pep Guardiola'lı Manchester City'yi 2-0 mağlup etti.

Tottenham Hotspur Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikada Heung-Min Son ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Manchester City'nin atakları karşısında iyi savunma yapan Tottenham, Giovani Lo Celso ile 65. dakikada bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Ligde üst üste 4. maçını kazanan Tottenham, 20 puanı yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Pep Guardiola'nın teknik direktörlüğündeki Manchester City ise 12 puanla 10. sırada kaldı. Guardiola, hafta içinde Manchester City ile olan sözleşmesini 2023'e uzatmıştı.

TOTTENHAM'DAN 1000. PUAN
Tottenham hanesine yazdırdığı 3 puanla, Premier Lig'de 1000 puana ulaşan 5. takım oldu. Daha önce Manchester United, Arsenal, Liverpool ve Chelsea, 1000 puan barajını aşmıştı.

GUARDIOLA'NIN EN KÖTÜ BAŞLANGICI
Takımının Tottenham Hotspur'a yenilmesini engelleyemeyen Pep Guardiola, kariyerinin en kötü 8 haftalık başlangıcını yaptı. Sadece 12 puan toplayan City, Guardiola'nın menajerlik kariyerindeki en az puanlı 8 maçlık başlangıcı yaptı.

MOURINHO'DAN GUARDIOLA'YA KARŞI 7. GALİBİYET
Jose Mourinho ise Pep Guardiola'ya karşı 7. galibiyetini elde etti. Inter'le 1, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham ile 2'şer kez Guardiola'nın takımlarını yenen Mourinhho, Jurgen Klopp'un ardından İspanyol teknik adamı en çok sahadan puansız gönderen 2. çalıştırıcı oldu.

Bandırmaspor'da Kovid-19 pozitif sayısı 9'a yükseldi

TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor'da 1 futbolcunun daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre, bugün yapılan Kovid-19 testlerinde 1 futbolcuda pozitif bulguya rastlandı.

Takımda Kovid-19'a yakalanan kişi sayısı, 6 futbolcu ve 3 personel olmak üzere 9'a yükseldi.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir'den 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlıların Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, attığı bir gol yaptığı asistle karşılaşmaya damgasını vurdu.

Siyah-beyazlılar, 44. dakikada Atiba Hutchinson, 45+1. dakikada Cyle Larin ve 72. dakikada penaltıdan Vincent Aboubakar'ın golleriyle galibiyete uzandı. Başakşehir'in golleri ise 81. ve 90+3. dakikada Gulbrandsen'den geldi.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 13'e yükseltirken, Medipol Başakşehir haftayı 13 puanla kapattı.

Dorukhan derbide yok

Karşılaşmanın 67. dakikasında sarı kart gören Dorukhan Toköz, 10. haftada oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Turuncu-lacivertlilerin deneyimli oyuncusu Mehmet Topal da penaltıya sebebiyet verdiği pozisyonun ardından 71. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

43. dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı.

43. dakikada savunmadan uzaklaştırılan topla soldan ceza sahasına giren Aboubakar'ın vuruşunda kaleciyi geçen top kaleye paralel giderek uzak direğin yanından kornere gitti.

GOL: 44. dakikada Beşiktaş golü buldu. Sağdan kullanılan köşe vuruşunda Atiba arka direkte topu ağlara gönderdi: 1-0

GOL:  45+1. dakikada Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Medipol Başakşehir'in köşe vuruşundan sonra hızlı hücuma çıkan Beşiktaş'ta Mensah'ın uzun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Atiba topu içeri çevirdi, müsait pozisyonda Larin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0

Mücadelenin ilk yarısı siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

53. dakikada ceza sahasına gönderilen uzun topu Skrtel arka direkte kafayla içeri çevirdi. Demba Ba'nın müsait pozisyonda vuruşunu kaleci Utku Yuvakuran çizgi üzerinde kurtardı.

61. dakikada Deniz Türüç'ün soldan ortasına arka direkte İrfan Can Kahveci kafayla vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.

65. dakikada Deniz Türüç soldan çizgiye inerek meşin yuvarlağı içeri çevirdi. Giuliano'nun vuruşunda top üst direkten oyun alanına geri döndü.

GOL: 70. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. N'Koudou ceza sahasına girip şutunu çekti. Kaleciden dönen topu Aboubakar tamamlarken meşin yuvarlağın Mehmet Topal'ın eline temas etmesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi ve Mehmet Topal ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 72. dakikada topun başına geçen Aboubakar topu filelere gönderdi: 3-0

GOL: 81. dakikada Medipol Başakşehir'in golü geldi. Turuncu-lacivertli takımın yarı sahasından gönderilen uzun topu Necip Uysal uzaklaştırmadı, meşin yuvarlağı önünde bulan Gulbrandsen sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 3-1

86. dakikada Deniz Türüç'ün soldan ortasında arka direkte topla buluşan Visca'nın şutunda kaleci Utku Yuvakuran meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GOL: 90+3. dakikada sağ kanattan Visca'nın içeri çevirdiği topa Gulbrandsen vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-2

Karşılaşma, Beşiktaş'ın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.  

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ümit Öztürk, Tarık Ongun, Kerem Ersoy 

Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Montero, Rıdvan Yılmaz (Dk. 77 Erdoğan Kaya), De Souza, Ghezzal (Dk. 71 Gökhan Töre), Mensah (Dk. 71 Ljajic), Atiba, Larin (Dk. 65 N'Koudou), Aboubakar

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Rafael (Dk. 79 Ponck), Skrtel, Epureanu (Dk. 46 Chadli), Bolingoli (Dk. 46 Giuliano), Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci (Dk. 75 Mahmut Tekdemir), Visca, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Demba Ba (Dk. 75 Gulbrandsen)

Goller: Dk. 44 Atiba, Dk. 45+1 Larin, Dk. 72 Aboubakar (Penaltıdan) (Beşiktaş), Dk. 81 ve 90+3 Gulbrandsen (Medipol Başakşehir)

Kırmızı kart: DK. 70 Mehmet Topal (Medipol Başakşehir) 

Sarı kartlar: Dk. 41 Bolingoli, Dk. 77 Rafael, Dk. 90+5 Chadli, Dk. 90+5 Skrtel (Medipol Başakşehir), Dk. 42 Sergen Yalçın (Kulübede), Dk. 45 Larin, Dk. 58 Mensah, Dk. 67 Dorukhan Toköz (Beşiktaş)

Novak Djokovic'i deviren Dominic Thiem finalde

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Finalleri'nde Avusturyalı Dominic Thiem, Sırp Novak Djokovic'i 2-1 yenerek finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve erkekler dünya sıralamasının ilk 8 basamağındaki tenisçileri karşı karşıya getiren ATP Finalleri, 7. gün maçlarıyla devam etti.

1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ile 3 numaralı seribaşı Dominic Thiem, yarı final karşılaşması için korta çıktı.

Thiem, 2 saat 54 dakika süren mücadelede rakibini 7-5, 6-7 ve 7-6'lık setlerle 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Avusturyalı tenisçi, finalde Rafael Nadal-Daniil Medvedev eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Dorukhan Toköz derbide yok

Medipol Başakşehir karşılaşmasının 67. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Dorukhan Toköz cezalı duruma düştü. Dorukhan, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe derbisi öncesinde Dorukhan Toköz cezalı duruma düştü.

Medipol Başakşehir mücadelesinin 67. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrasında hakem Ümit Öztürk tarafından sarı kartla cezalandırılan Dorukhan, bu sezonki 4. sarı kartını gördü ve önümüzdeki hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak olan derbide cezalı duruma düştü.

Bu sezon ilk sarı kartını Antalyaspor mücadelesinde gören Dorukhan, 3. haftadaki Konyaspor ve 6. haftada oynanan Denizlispor karşılaşmalarında da sarı kart görmüştü. Dorukhan, Başakşehir karşısında gördüğü sarı kartla, Fenerbahçe mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray'dan Türk Telekom'a geçit yok

ING Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında Galatasaray sahasında, Türk Telekom'u 94-89 mağlup etti.

Galatasaray üst üste bulduğu basketlerle maça hızlı başladı. Galatasaray'da dışarıdan 9 sayı üreten Yiğit Arslan ve pota altında ürettiği 6 sayıyla dikkat çeken genç isim Berke Atar oldu. Galatasaray ilk periyodu 13 sayı farkla önde bitirdi: 31-18.

İkinci çeyreğe de iyi bir başlangıç yapan Galatasaray ilk beş dakikayı 10-0 lık seriyle geçti. İkinci periyodun geri kalanında da üstünlüğünü koruyan ev sahibi Galatasaray soyunma odasına 52-29 üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyrekte daha etkili bir oyun ortaya koyan Türk Telekom, periyot sonunda farkı 13 sayıya indirdi: 70-57.

Son çeyreğin ilk dakikalarında iki takım da karşılıklı sayılar buldu. Konuk ekip ilerleyen dakikalardaki çabası farkı düşürse de Galatasaray salondan 94-89 galip ayrılmayı başardı.

Mücadeleyi, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de takip etti.

Salon: Sinan Erdem

Hakemler: Ali Şakacı, Kaan Büyükçil, Ozan Çakar

Galatasaray: Tyus 8, Macon, 15, Yiğit Arslan 19, Motum 18, Caner Erdeniz, Hunter 14, Ragıp Berke Atar 8, Williams 9, Hüseyin Göksenin Köksal 3, Eray Aydoğan

Türk Telekom: Muhammed Mustafa Baygül 13, Dekker 13, Mcintyre 4, Wiltjer 18, Eric 17, Johnson 24, Erdi Gülaslan, Ercan Bayrak, Göktuğ Baş

1.Periyot: 31-18

Devre: 52-29

3.Periyot: 70-57

Real Madrid, Villarreal'den kaçamadı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasında Real Madrid 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Villarreal ile 1-1 berabere kaldı.

Real Madrid'de sakat futbolcular Karim Benzema, Sergio Ramos ve Federico Valverde ile Kovid-19 testleri pozitif çıkan Luka Jovic, Casemiro ve Eder Militao kadroda yer almadı.

Karşılaşmanın 2. dakikasında Mariano'nun golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarı ataklarını artıran ev sahibi Villarreal, 76. dakikada Gerard Moreno'nun penaltıdan attığı golle beraberliği sağladı.

İki takımın son dakikalardaki atakları skoru değiştirmeyince maç 1-1 sona erdi.

La Liga'da bir maç eksiği olan Real Madrid 17 puanla 4. sıraya gerilerken, Villarreal 19 puanla 2. sırada yer aldı.

 

Bayern Münih sahasında bir puana razı oldu

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih sahasında Werder Bremen ile 1-1 berabere kaldı.Bayern Münih, Bundesliga’nın 8. haftasında Allianz Arena’da Werder Bremen’i konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 45. dakikada Maximilian Eggestein’in golüyle konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Bayern Münih 62. dakikada Kingsley Coman’ın topu filelere göndermesiyle skoru eşitledi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Werder Bremen takımında ilk 11’de maça başlayan eski milli futbolcu Ömer Toprak 90 dakika forma giydi.

Bayern Münih puanını 19’a, Werder Bremen de 11’e çıkardı.

Bundesliga’da bugün oynanan diğer karşılaşmalarda Bayer Leverkusen deplasmanda Arminia Bielefeld’i 2-1, Wolfsburg da deplasmanda Schalke 04’ü 2-0 mağlup etti.

Borussia Mönchengladbach sahasında Augsburg ile 1-1, Hoffenheim da sahasında Stuttgart ile 3-3 berabere kaldı.

Fenerbahçe Öznur Kablo farka gitti

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo, sahasında BOTAŞ'ı 28 sayı farkla 79-51 mağlup etti.

Fenerbahçe Öznur Kablo'da 26 dakika 33 saniye sahada kalan Jasmine Thomas, 27 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. 

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Salon: Metro Enerji

Hakemler: Erşan Karta, Benhür İrcel, Mustafa Candemir Tabak

Fenerbahçe Öznur Kablo: Thomas 27, Tuğce Canitez 8, Mc Bride 14, Zandalasini 5, Stokes 12, Olcay Çakır Turgut 4, Sevgi Uzun 6, Ayşe Yılmaz 3

BOTAŞ: Williams 12, Bahar Çağlar 7, Sehemaz Çidal 12, Marina Bas 6, Işıl Alben 8, Büşra Akbaş 6

1. Periyot: 16-12

Devre: 38-27

3. Periyot: 54-38

Beş faulle çıkan: 37.51 Işıl Alben (BOTAŞ)

80 maçlık rekor seri sona erdi

Kadınlar futbolunun en güçlü takımı Lyon'un 80 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde son 5 sezonun şampiyonunu yenen Paris Saint-Germain, rakibinin 4 yıl süren namağlup unvanına son verdi. 

Fransız futbolunun rekor serisi sona erdi. Kadınlar futbolunda 80 maçtır yenilmeyen Lyon, Paris Saint-Germain deplasmanında 4 yıldır süren serisini noktaladı.

Son yılların en güçlü takımına "dur" diyen isim Paris Saint Germain'in golcüsü Katato'ydu.

10. dakikada öne geçen Paris Saint-Germain, avantajını korudu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Lyon ligin zirvesini de rakibine kaptırdı. Puanını 25'e yükselten PSG, rakibinin 1 puan önüne geçti.

Kadınlar futbolunun Avrupa'daki en güçlü takımı olarak gösterilen Lyon, son 5 sezonda UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdü.

Sakaryaspor'da 3 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor'un 2 futbolcusu ve bir antrenöründe yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Adanaspor maçı öncesinde takımın ve teknik heyetin Kovid-19 testine girdiği belirtildi.

Açıklamada, iki futbolcu ve bir antrenörün test sonucunun pozitif çıktığı, söz konusu üç kişinin izole edilmeye ve tedavilerine başlandığı kaydedildi.

Denizli'de Gaziantep FK sevindi

Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede sevinen taraf Gaziantep Futbol Kulübü oldu.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 25. dakikada Kenan Özer kaydetti. 

Bu sonuçla Gaziantep temsilcisi puanını 14'e yükseltirken, Yukatel Denizlispor 5 puanda kaldı.

Maçtan Dakikalar

Karşılaşmanın 25. dakikasında sol kanattan hızlı gelişen Yukatel Denizlispor atağında Sagal'in yaptığı ortada Bergdich'in vuruşundan top yandan dışarı çıktı.

Aynı dakikada kaleci Günay'ın uzun pasıyla topla buluşan Muhammet Demir meşin yuvarlağı Kenan Özer'e aktardı. Topla ceza sahası içine giren Kenan Özer, sol çapraz pozisyonda yaptığı vuruşa topu ağlara gönderdi: 1-0.

Müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü Gaziantep FK'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Rodallega'nın ceza sahası dışından attığı şutta top auta gitti.

71. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mesanovic'in sol çapraz pozisyonda attığı şutta kaleci Günay topu kornere uzaklaştırdı.

88. dakikada Murawski'nin pasıyla sağ çapraz pozisyonda topla buluşan Bakalorz'un sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

90+4. dakikada Rodallega'nın kafayla indirdiği topla ceza sahasına girmeden buluşan Mesanovic'in şutunda kaleci Günay topu kornere çeldi.

Karşılaşma Gaziantep FK'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Erkan Akbulut, Sezgin Çınar

Yukatel Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Leismann, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Murawski, Bakalorz, Aissati (Dk. 68 Recep Niyaz), Sagal (Dk. 68 Mesanovic), Sacko (Dk. 88 Özer Özdemir), Rodallega

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Kana Bıyık (Dk. 45 Kubilay Aktaş), Djilobodji, Toşca, Kenan Özer (Dk. 90+1 Enver Cenk Şahin), Olkowski, Vetrih, Mirallas (Dk. 90+1 Jefferson), Maxim (Dk. 77 Furkan Soyalp), Muhammet Demir (Dk. 77 Andre)

Gol: Dk. 25 Kenan Özer (Gaziantep FK)

Sarı kartlar: Dk. 44 Kana Bıyık, Dk. 74 Toşca, Dk. 90+5 Furkan Soyalp (Gaziantep FK), Dk. 50 Bergdich, Dk. 72 Murawski (Yukatel Denizlispor)

Fenerbahçe'den başkentte gol şov

Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5-1 yenen Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele gol yağmuruna sahne oldu.

Karşılaşmadan 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe'nin gollerini 14. dakikada Mert Hakan Yandaş, 38 (penaltıdan) ve 69. dakikalarda Diego Perotti, 47. dakikada Jose Sosa ve 72. dakikada Ozan Tufan attı.

Ev sahibi ekibin tek golünü ise 31. dakikada Diego Angelo kaydetti.

Bu sonuçla puanını 20'ye çıkaran Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan ile ilk maçında farklı bir mağlubiyet yaşayan ve kötü gidişe "dur" diyemeyen Gençlerbirliği ise 5 puanda kaldı.

Maçtan Dakikalar

GOL: 14. dakikada Pelkas ile duvar pası yapan Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşta top filelerle buluştu: 0-1.

19. dakikada Halil İbrahim Pehlivan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutta top az farkla üstten dışarı gitti.

GOL: 31. dakikada Gençlerbirliği beraberlik golünü buldu. Furman'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında boşta kalan Diego, yakın mesafeden kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1.

GOL: 36. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Hakem Halil Umut Meler, Halil İbrahim Pehlivan ile Perotti'nin ikili mücadelesinde beyaz noktayı gösterdi. 38. dakikada Perotti'nin penaltıdan attığı golle Fenerbahçe yeniden öne geçti: 1-2.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

GOL: 47. dakikada Fenerbahçe, başkent deplasmanında farkı ikiye çıkardı. Pelkas'ın pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Sosa'nın yerden uzak köşeye yaptığı vuruşta top filelere gitti: 1-3.

63. dakikada Soner Dikmen'in ceza yayından çektiği şutta kaleci Altay Bayındır topu kornere çeldi.

GOL: 69. dakikada Ozan Tufan'ın ortasında ceza sahasının solunda topla buluşan Perotti, açısını düzelttikten sonra uzak köşeden topu ağlara gönderdi: 1-4.

GOL: 73. dakikada sarı-lacivertli ekip 5. golü buldu. Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Serdar Aziz'in kafayla içeriye çevirdiği topa kale önünde dokunan Ozan Tufan, takımının 5. golünü attı: 1-5.

76. dakikada savunma arkasına sarkan Samatta'nın aşırtma vuruşunda top üst direkten döndü.

Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 5-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

Stat: Eryaman

Hakemler: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu 

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 55 Murat Yıldırım), Toure, Diego, Polomat (Dk. 82 Arda Kızıldağ), Piris da Motta, Berat Ayberk Özdemir, Candeias, Furman (Dk. 46 Soner Dikmen), Ayite (Dk. 46 Sefa Yılmaz), Sio (Dk. 72 Gökhan Altıparmak) 

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Lemos, Serdar Aziz, Tisserand, Novak, Gustavo (Dk. 83 Ömer Faruk Beyaz), Sosa, Pelkas (Dk. 64 Ozan Tufan), Mert Hakan Yandaş (Dk. 72 Caner Erkin), Perotti (Dk. 83 Ferdi Kadıoğlu), Cisse (Dk. 72 Samatta)

Goller: Dk. 14 Mert Hakan Yandaş, Dk. 38 (Penaltıdan) ve 69 Perotti, Dk. 47 Sosa, Dk. 73 Ozan Tufan (Fenerbahçe), Dk. 31 Diego (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 53 Polomat, Dk. 54 Sio, Dk. 79 Piris da Motta (Gençlerbirliği), Dk. 57 Pelkas (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'den Sorgun Belediyespor'a set yok

AXA Sigorta Efeler Ligi 16. hafta mücadelesinde, Fenerbahçe HDI Sigorta deplasmanda Sorgun Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Salon: Sorgun

Hakemler: Koray Yılmazgil, Hüseyin Kamber

Sorgun Belediyespor: Samet Ahmet Baltacı, Cepeda, Cirovic, Selim Demir, Pavlovic, Murat Palavar (Yiğit Yıldız, Umut Demir, Burhan Zorluer, Rahmi Çağlar Aksoy, Kadir Gürkan Uz)

Fenerbahçe HDI Sigorta: Ulaş Kıyak, Vigrass, Hoag, Emre Batur, Hidalgo, Metin Toy (Hasan Yeşilbudak, Halil İbrahim Kurt, Ahmet Karataş)

Setler: 16-25, 17-25, 18-25

Süre: 82 (25, 27, 30)

Galatasaray İzmit Belediyespor'u farklı geçti

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda İzmit Belediyespor'u 80-62 yendi.

Salon: Şehit Polis Recep Topaloğlu

Hakemler: Aytuğ Ekti, Sertan Kırklar, Mesut Öztürk

İzmit Belediyespor: İpek Garip, Miray Şahin, Gülşah Duman, Kübra Erat 8, Elif Demirkan 6, Egle Siksniute 12, Erica Wheeler 25, Saadet Aysu Keskin, Milica Jovanovic 5, Clarissa Cristina Dos Santos 6

Galatasaray: Courtney Monae Williams 12, Melisa Eroğlu, Simge Tokmak, Meltem Yıldızhan 12, Miray Balotu, Cansu Köksal 5, Sude Yılmaz 2, Pelin Derya Bilgiç 6, Anete Steinberga 18, Mısra Albayrak, Mercedes Briann Russell 19, Zofia Hruscakova 6

1. Periyot: 20-24

Devre: 35-41

3. Periyot: 48-56

THY yenilgisiz VakıfBank’ı devirdi

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 18. haftasında Türk Hava Yolları, deplasmanda VakıfBank'ı 3-2 yendi.

Türk Hava Yolları , Misli.com Sultanlar Ligi’nde 18. hafta maçında, 21 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Vakıfbank Spor Sarayı’nda, Sultanlar Ligi’nde 32 maçtır yenilgi almayan VakıfBank’ı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Hem Avrupa’daki hem de Sultanlar Ligi’ndeki başarılı grafiğiyle adından söz ettiren Türk Hava Yolları, Misli.com Sultanlar Ligi 18. hafta maçında, 21 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Vakıfbank Spor Sarayı’nda VakıfBank’a konuk oldu.

Türkiye Ligi’nde 2 Kasım 2019 tarihinden bu yana yenilgi almamış olan Vakıfbank kendi evinde, Türk Hava Yolları’na 25-22, 27-29, 25-18, 20-25 ve 13-15’lik set sonuçları ile 3-2 mağlup oldu.

Bu skorla Türk Hava Yolları, Misli.com Sultanlar Ligi’nde 18 maçta 13 galibiyet alarak puanını 38’e çıkarmış oldu. VakıfBank ise ligdeki ilk mağlubiyetinden 1 puan alarak 16 maçta 15 galibiyet ile puanını 45’e yükseltti.

Karşılaşmada en skorer isim 31 sayıyla VakıfBank’ın pasör çaprazı Isabelle Haak olurken, kazanan ekip Türk Hava Yolları’nda Ebrar Karakurt 28 ve Madison Kingdon Rishel 24 sayı ile katkı verdiler.

Türk Hava Yolları ligin 19. hafta müsabakasında, 29 Kasım 2020 Pazar günü saat 15:00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda İlbank’ı konuk edecek.

Salon: VakıfBank Spor Sarayı

Hakemler: Seçkin Yener, Metin Korkut

VakıfBank: Cansu Özbay, Kübra Çalışkan, Melis Gürkaynak, Guimaraes, Haak, Hackley (Ayça Aykaç, Meliha İsmailoğlu, Gözde Yılmaz, Ognjenovic)

Türk Hava Yolları: Lauren, Şeyma Ercan, Polen Ünver, Aslı Kalaç, Büşra Şahin, Kingdon (Berin Yıldırım, Ada Germen, Özge Nur Çetiner, Nursevil Aydınlar, Ebrar Karakurt)

Setler: 25-22, 27-29, 25-18, 20-25, 13-15

Süre: 138 dakika (27, 37, 27, 28, 19)

Kanada, Toronto Raptors'a izin vermedi

NBA takımlarından Toronto Raptors, yeni sezonda maçlarını Florida eyaletinin Tampa kentinde oynayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle Kanada hükümetinin iç saha maçlarının Toronto'da oynanmasına izin vermediği kaydedildi.

Sezonun başlamasına az bir süre kaldığının hatırlatıldığı açıklamada, yapılan değerlendirmelerin ardından maçların Tampa kentinde oynanmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

NBA'deki tek Kanada takımı olan Raptors, 2019 yılında finallerde Golden State Warriors’ı geçerek tarihinde ilk kez şampiyon olmuştu.

NBA'de 2020-2021 sezonu 22 Aralık'ta başlayacak ve normal sezonda her takım 72 maç oynayacak.

Kastamonu Belediyespor EHF Avrupa Ligi Gruplarında

Hentbolda EHF Kadınlar Avrupa Ligi 3. eleme turunda Kastamonu Belediyespor, Macaristan'ın DVSC Schaeffler takımını 31-30 mağlup etti.

Macaristan temsilcisindeki Kovid-19 vakaları nedeniyle daha önce ertelenen karşılaşma, tek maç eleme usulüyle gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 15-14 üstünlüğüyle tamamlandı.

Çekişmenin son dakikaya kadar sürdüğü karşılaşma, Kastamonu Belediyespor'un 31-30 üstünlüğüyle sona erdi.

Kastamonu Belediyespor, böylece EHF Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

Kadınlar EHF Avrupa Ligi kuraları 26 Kasım Perşembe günü çekilecek. Grup maçları 09.- 10.01.2021 tarihinde başlayacak, 20.- 21.02.2021 tarihinde oynanacak maçlarla sona erecek.

Helle Thomsen'den maç sonu açıklaması

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Ligi 3. eleme turunda Macaristan'ın DVSC Schaeffler takımını 31-30 mağlup ederek EHF Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanan Kastamonu Belediyespor'un Danimarkalı antrenörü Helle Thomsen, "Oyuncularımız performans olarak birkaç adım yukarıya çıktı, kendileriyle gurur duyabilirler." dedi.

Thomsen, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, DVSC Schaeffler'in çok güçlü bir rakip olduğunu söyledi.

Macaristan liginin de güçlü bir lig olduğunu belirten Thomsen, "Bugün çok büyük bir şey yaptık. Oyuncularımız performans olarak birkaç adım yukarıya çıktı, kendileriyle gurur duyabilirler. Bu bizim için, takım için ve Türkiye hentbolu için çok önemliydi." diye konuştu.

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu ise uzun zamandır karşılaşmaya hazırlandıklarına işaret etti.

Her gün maçla ilgili çalışma yaptıklarını anlatan Serpil, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ona göre hazırlandık ama alacağımıza inanmıştık. Geçen sene de onları elemiştik. İnşallah gruplarda daha iyi şeyler yapıp Kastamonu'ya, Türk hentboluna güzel başarılarla katkı sağlamak istiyoruz." diye konuştu. 

 

Hidayet Türkoğlu'nun testi pozitif

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

TBF Başkanı Türkoğlu, covid-19 testinini pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Türkoğlu, açıklamasında, "Kovid-19 testi sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Basit semptomlarla seyreden rahatsızlığım için evde tedavi ve izolasyon sürecim devam ediyor. Koronavirüse karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uymanızı tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Hükmen mağlubiyete karşı değiliz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hizmete giren Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün hedefinin her zaman zirve olduğunu belirterek, “Bir Trabzonspor taraftarı olarak ben hocadan şampiyonluk, başarı ve kupa beklerim” dedi.

Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, hizmete giren Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek, yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Açılışını yeni yaptığımız modern çalışma ofisiniz hayırlı olsun. İnşallah çok daha verimli üretken çalışmalara vesile olur. Sizlere yakışan ofis olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"Teklif edilen şartlar çok daha iyi olmasına rağmen hoca Trabzonspor'u tercih etti"

Trabzonspor'da teknik anlamda yeni bir süreç başladığını belirten Ağaoğlu, “Hocamız Abdullah Avcı ile birlikte önümüzdeki 3 yıllık süreç için sözleşme imzaladık. Hocamız da geçtiğimiz hafta itibari ile göreve başladı. Şimdi hocamızın kariyeri herkesin malumu. Ligimizin, Türk futbolunun üst seviyesinde kariyerli, birikimli, deneyimli, tecrübeli ve farklı ufukları, zirveyi hedefleyen ve o her zaman içinde zaten o yarış içinde olmuş bir kişi. Trabzonspor'da çalışmanın zorluğunu, Trabzonspor'un hedeflerini en az bizler kadar iyi bilen insan. Hafta içinde basın toplantısında sizlerin yönetmiş olduğu sorular, kendisinin de bu sorulara vermiş olduğu cevaplardan çok açık net olarak ortaya çıkıyor. Trabzonspor, zirve takımıdır. Zirvede de rüzgarlar her zaman sert eser. Üstelik sabit bir yönden değil çok değişken olarak eser. Gardınızı buraya doğru alırsınız bakarsınız ki aradan kısa süre geçtikten sonra rüzgar doğudan, batıdan, güneyden her taraftan esmeye başlar. Gelmiş olduğumuz durum ve konum itibarıyla Trabzonspor için Trabzonsporumuz için en doğru isim olduğuna inanıyorum. Bu doğrultuda da zaten kendisi ile belirli bir süre görüşmelerimiz devam etti. Başkan yardımcımız Sayın Ertuğrul Doğan'ın büyük çabaları oldu, çok büyük gayret sarf etti. Sizler de farkındaydınız başka bir kulüpte gündemdeydi. Teklif edilen şartlar çok daha iyi olmasına rağmen hoca Trabzonspor'u tercih etti. Yani Trabzonspor'un ismi söz konusu olduğu zaman paranın veya maddi kriterlerinin ikinci planda kaldığı bir görüşme ve neticesinde de imzalanan bir sözleşme” dedi.

"Futbol endüstrisi ciddi bir finansal krizin içinde"

Trabzonspor Kulübü'nün hedefinin her zaman zirve olduğunu kaydeden Ağaoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Trabzonspor’un hedefi her zaman zirvedir. Bu yarışın içerisinde olmak ve nihayetinde de o yarışı zirvenin en tepesinde bitirmek. Hocanın verdiği mesajlar da çok açık ve netti. Olağanüstü şartlardan geçiyoruz. Bulunduğumuz bu pandemi süreci modern dünyanın bugüne kadar yüz yüze geldiği veya yaşadığı bir süreç değil. Tüm sektörlere etkilediği gibi spor sektörünü dolayısıyla da Türkiye'de sporun endüstrisinin lokomotifi konumunda olan futbol endüstrisini de çok ciddi etkiledi. Tabii maç heyecanı içerisinde, lig heyecanı içerisinde bazı şeyler dikkatlerden kaçabiliyor ama tüm takımlar adına söylüyorum sadece sportif anlamda değil ekonomik anlamda da bana göre Türk futbol tarihinin en problemli, en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz. Her şey normal olduğu süreçlerde ekonomik anlamda işler ters gittiği zaman buna çeşitli çözümler üretebiliyordunuz ama bugün gelmiş olduğumuz noktada Futbol Endüstrisinin dört, beş temel kaynağı var. Bunlardan 1'i naklen yayın geliri en önemlisi, özellikle Anadolu kulüpleri için. Seyirci hasılatı, bu daha ziyade büyük kulüpleri ilgilendiren bir konu. Ürün satışı, reklam ve sponsorluk gelirleri. Seyirci hasılatından 1 yıla yakın bir süredir neredeyse tamamı ile mahrum durumdayız. Ürün satışları diğer kulüplerle de konuşuyorum neredeyse yüzde elliye varan bir düşüş göstermiş durumda. Sponsorluk ve reklam geliri eğer ekonomide para varsa, işler yolunda gidiyorsa sponsorluğa ve reklama para harcanır. Burada çok ciddi bir daralma söz konusu. Naklen yayın gelirini gelecek olursak hani Federasyon net olarak rakamı ifade etmedi ama bundan 2-3 yıl öncesine baktığımızda ister döviz bazında ister lira bazında yaklaşık olarak yüzde 40 civarında yüzde 35-40 civarında bir düşüş söz konusu. Aynı zamanda ligin 18 takımdan 21 takıma çıkmış olması ve elde edilecek olan gelirin de dağıtılmasını da hesaba katacak olursak bugün futbol endüstrisinin çok ciddi bir finansal çıkmaza doğru finansal açmazın içerisinde olduğu açık ve net olarak gözüküyor. Ya bu henüz çok doğru ve net olarak anlatılamadı. Ya da bakış açılarımızın değişik yönlere odaklanması nedeniyle de pek fazla da konuşulan ve tartışılan bir konu olmadı ama ifade ettiğim gibi neresinden bakarsak bakalım bugün itibarıyla sadece Trabzonspor genelinde konuşacak olursak yüzde 50'ye varan bir gelir kaybı ile karşı karşıyayız. Bu çok ciddi bir rakam, her ne kadar da giderlerimizi, kadro maliyetinizi bundan 2 sene öncesine kıyasla yüzde 50 oranında düşürmüşsekte bugün yine bu gelir kaybıyla yüz yüze olduğumuz tablo bizi neredeyse 2 sene önceki ekonomik tablo ile karşı karşıya bırakmış durumda. Bu işin pandeminin futbol ekonomisine yansıyan tarafı. Sportif tarafına dönecek olursak Federasyon Sağlık Kurulu'nun ve Sağlık Bakanlığı'nın hatta Dünya Sağlık Örgütünün UEFA'nın FIFA'nın pandemi ile alakalı olarak kurallarını hepimiz biliyoruz. Bugün itibarıyla kulübünüzde bir futbolcuda Kovid -19 pozitif çıktığı takdirde minimum 14 gün bir izolasyon süresi öngörülüyor."

"Hocadan şampiyonluk, başarı ve kupa beklerim"

Pandemi nedeniyle başarıyı etkileyen birçok faktörün bulunduğunu anlatan Ağaoğlu, şöyle devam etti:

"Böyle sıkıntılı bir süreç içerisinde hocamızdan ‘beklentilerimiz ne’ diye sordunuz. Her şeyin ötesinde bir Trabzonspor taraftarı olarak ben hocadan şampiyonluk, başarı ve kupa beklerim. Tabi bu soruyu bir de hocaya sormanız lazım. O sıkıntılı süreci nasıl yöneteceği, nasıl önlemler alacağı, nasıl tedbirler alacak. Bir beklenen şeyler var, bir de şu anda hiç hesaba katmadığımız göz önünde bulundurmadığımız beklenmedik sıkıntılar da söz konusu. Yaşadığımız süreç normal bir süreç değil. O nedenle bir kere camia olarak bizim de yönetim olarak her şeyin ötesinde hocamızın işine saygı gösterip hocamıza karşı sabırlı davranmanız lazım. Çünkü gerçekten çok çok sıkıntılı bir süreçteyiz. Sadece takımın konumu itibariyle söylemiyorum bunu. Beklentilerin her zaman için bu kadar yüksek olduğu bir camia da çok sıkıntılı süreçte görev aldı. Başkan olarak, yönetim olarak her şeyimizle hocamızın yanındayız. Hocamız kısa sürede kendini camiaya kabul ettirdi, sevdirdi. Her şeyin ötesinde biraz sabırlı olmamız, desteği verdiğimizi hissettirmemiz gerekiyor. Sıkıntılı pandemi sürecinden en az hasarla çıkıp ligiTrabzonspor'a bu sene itibariyle konuşuyorum yakışan bir yer, bu yer de her zaman için zirvedir. Bulunduğumuz konum sıkıntılı bir konum, anlıyorum, beni de inanılmaz rahatsız ediyor. Belki de herkesin yaşadığı sıkıntının fazlasını kat be kat ben yaşıyorum. Ama bir şey daha göz ardı etmeyelim lütfen 40 maç oynanacak, daha 8'ini geride bıraktık."

"Virüsten dolayı ertelenen bir maçı Şubat ayından sonra oynamak istemem"

Ahmet Ağaoğlu, bir takımda fazla sayıda testin pozitif çıkması halinde maçın ertelenmesi yerine verilmesi muhtemel hükmen mağlubiyet kararıyla ilgili olarak ise şunları dedi:

“Doğrudur, olabilir. Çünkü virüse karşı ben olağanüstü çaba sarf ediyorsam ki bazen çabayı sarf edersiniz yine olur. Ben virüsten dolayı ertelenen bir maçı Şubat ayından sonra oynamak istemem. Çünkü zaten yoğun bir fikstür olacak. Bu bana ve diğer benim konumumdaki takımlara haksızlık olur. Eğer böyle bir uygulama yapılacaksa kurallarının çok iyi koyulması lazım. Testler konusunda hala bir standart söz konusu değil. Her kulüp farklı farklı yerlerde yaptırıyor testlerini. Bunun standardını koymamız lazım. Süper Lig’de mücadele eden kulüpler, ‘Şu kurumda testlerini yaptırmak zorundadır, onun dışındakiler kabul edilmemeli’ denilmeli. Bu test maliyetleri de kulüplerin sırtında çok büyük bir yük. Geliri fazla olan kulüpler bunu bir şekilde karşılıyor ama ikinci lig kulüplerinin test için harcamış oldukları para bir yıl içerisinde elde ettikleri gelirden daha fazla. Buna da bir çözüm bulunması lazım."

"Ligin tamamlanmasıyla ilgili karar şimdiden verilmeli"

Başkan Ahmet Ağaoğlu, uzun vadede ligin tamamlanamaması gibi bir durum karşısında ligin kaderiyle ilgili kararın şu an verilmesi gerektiğini de belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bir şekilde bu lig oynanamaz hale gelirse ne olacağını oldu bittiye getirmeden şimdiden söylesinler, adını koysunlar. Eğer bu lig oynanmayacaksa ne şekilde nasıl tescil edilecekse bugünden söylenmesi lazım. Bir iki adım atalım sonra bakarız denmemeli. Kuralları çok iyi tespit ettikten sonra kulüplerde bu konuyla alakalı görüşlerini ifade edecektir. Trabzonspor olarak bizim düşüncelerimiz bunlar. Böyle bir olasılığı zaten hocamız ile daha kontrat safhasında konuşmuştuk. Onun da gündeminde olan bir konuydu. Hocamız da bunla alakalı olarak kendisinin bir plan ve program oluşturduğunu çalışmaların içerisinde yer aldığını ve olağanüstü şartlardan geçtiklerini her türlü tedbiri almak zorunda olduklarını ifade etmişti.”

"Sörloth ve Yusuf için öncelikl satın alma hakkı bizde"

Başkan Ahmet Ağaoğlu, sezon başında Leipzig’e satılan Sörloth ve Fransa’nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı için öncelikle satın alma haklarının bulunduğunu ifade ederek, “Sörloth konusu gündem oluşturmaktan başka bir şey değildi. Kullanılan ifadelerin çoğu bir yalandan ibaret. Sörloth’un menajerini dahi yanlış yazdılar veya söylediler. Sörloth orada mutlu değil gibi haberler çıktı, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor tarzında. Böyle bir şey doğru değil. O sırasını bekliyor, nasıl Yusuf beklediyse. Gideceksiniz Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynamış takımın ilk 11’ine kafadan gireceksiniz, böyle bir dünya yok. Kafasında hedeflediği ve başarılı olacağına inandığı kulübü seçti. Daha büyük kulüplerden de teklif gelmesine rağmen orayı seçti. Türkiye’den her hangi bir kulüp 10 lira teklif etmişse ve anlaşma sağlamışsa aynı parayı verdiği taktirde oyuncuyu kiralama ve satın alma hakkı bize aittir. Eğer biz kabul etmezsek başka takıma gidebilir. Yusuf’un kontrat şartlarında da bu madde var. Gerçek dışı haberlerle algı oluşturulmaya çalışılınca buna müdahale ettik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Fatih Karagümrük ile Demir Grup Sivasspor yenişemedi

Süper Lig'in 9. haftasında Fatih Karagümrük ile Demir Grup Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Karagümrük'e 86. dakikada 1 puanı getiren golü atan Erik Sabo, bu sezon ligdeki 5. golü kaydetti.

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. 

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk gol 45. dakikada Kone'den geldi. Sivasspor'u 1-0 öne geçiren Kone, Süper Lig kariyerindeki 32. golü attı. ,

İç saha maçlarında yenilmeyen Karagümrük sise 86. dakikada Erik Sabo ile golü buldu ve 1 puan almayı başardı.

Kırmızı-siyahlılar, evinde oynadığı maçlarda Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u mağlup ederken, Kasımpaşa ve Sivasspor ile berabere kaldı.

Fatih Karagümrük puanını 13'e yükseltirken, Sivasspor ise 9 puana ulaştı.

MAÇTAN DAKİKALAR
34. dakikada soldan Biglia'nın pasında ceza sahası çizgisi önünde topla buluşan Sabo'nun şutunda, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

44. dakikada Sivasspor öne geçti. Rakiplerini çalımlayarak sağdan ceza sahasına giren Gradel'in yerden ortasında, kale önünde Kone'den önce müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırmaya çalışan Lichaj, topu kendi kalesine gönderdi: 0-1.

Müsabakanın ilk yarısını Demir Grup Sivasspor 1-0 önde tamamladı.

52. dakikada soldan paslaşılarak kullanılan kornerde Fatih Karagümrüklü Ndao'nun ortasında müsait durumda  topa kafayı vuran Fatih Kuruçuk, meşin yuvarlağı üstten dışarı gönderdi.

54. dakikada Balkovec'in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Chahechouhe, şutunu çekti ancak meşin yuvarlak sağdan dışarı çıktı.

73. dakikada Yasin Öztekin'in orta sahadan defansın arakasına attığı pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Gradel, şutunu çekti ancak Viviano meşin yuvarlağı yandan dışarı çeldi.

76. dakikada Sabo, Lichaj'ın sağdan ortasında topa röveşata ile vurdu ancak meşin yuvarlak kaleci Samassa'da kaldı.

82. dakikada Mevlüt Erdinç, Cofie'nin ceza sahası içinde yaptığı mücadele sonucu yerde kaldı. Hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi.

86. dakikada Karagümrük beraberliği yakaladı. Penaltıyı kullanan Sabo'nun şutunda kaleci Samassa topu çeldi. Sabo tekrar önüne düşen topu ağlara gönderdi: 1-1.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Fatih Karagümrük: 1 - Demir Grup Sivasspor: 1

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Hüseyin Göçek, Volkan Ahmet Narinç, Ferdi Karadoruk

Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj, Koray Altınay, Fatih Kuruçuk, Balkovec (Dk. 76 Alparslan Erdem), Ndao, Biglia, Jimmy Durmaz (Dk. 90+3 Ramazan Civelek), Chahechouhe (Dk. 75 Zeki Yıldırım), Sabo, Sobiech (Dk. 58 Mevlüt Erdinç)

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın (Dk. 87 Hakan Arslan), Claudemir, Cofie, Yasin Öztekin, Gradel (Dk. 74 Erdoğan Yeşilyurt), Kone (Dk. 90+3 Ninga)

Goller: Dk. 44 Lichaj (Kendi Kalesine) (Demir Grup Sivasspor), Dk. 86 Sabo (Fatih Karagümrük)

Sarı Kartlar: Dk. 32 Biglia, Dk 78. Ndao, Dk. 90 +2 Koray Altınay, 90+6 Sabo (Fatih Karagümrük), Dk. 45 +1 Camara, Dk. 82 Cofie, Dk. 84 Samassa (Demir Grup Sivasspor)

 

"İzinler alınmadan seçim tarihi ilan edildi"

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, “Galatasaray’da yine bir ilke imza atıldı. İzinler alınmadan seçim tarihi ilan edildi. Şu an itibariyle divan kuruluna gelen bir izin belgesi yok." dedi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, kulüp yönetiminin almış olduğu olağanüstü seçimli genel kurul kararıyla ilgili, "İzinler alınmadan seçim tarihi ilan edildi. Şu an itibarıyla divan kuruluna gelen bir izin belgesi yok." dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen kasım ayı olağan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Hamamcıoğlu, kulüp yönetiminin olağanüstü seçimli genel kurulu 19 Aralık'ta, yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 26 Aralık'ta yapma kararı aldığını hatırlattı.

Eşref Hamamcıoğlu, kulüp tüzüğüne göre seçim halinde divan kurulunun yüksek seçim kurulu rolünü üstlenme durumunda olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Tüzüğümüzün 27, 29 ve 30. maddeleri çerçevesinde bu seçim ilanının tüzüğümüze uygun yapılmadığını görüyoruz. Şöyle ki, 13 Kasım'da gazetelerde ve resmi sitemizde yer, tarih ve gündem belirtilerek erken seçim ilanı yapılmıştır. Ancak seçim ilanı yapılmadan önce gerekli izinlerin alınması gerekiyordu. 29. madde 'Gerekli izin alınmadan yapılan ilanlar tüzüğe aykırıdır.' diyor. O bakımdan alınmış olan bir izin belgesi varsa, yönetim kurulu kararı ve ilanları versin ki divan kuruluna, divan kurulu da seçim sürecini başlatabilsin. Seçim süreci, adaylığını ilan eden kişilerin, tüzüğümüzde belirtilen şartlarda dosyalarını tamamlayarak divan kurulumuza müracaatlarıyla başlıyor. Divan kurulu da sicil kuruluyla iş birliği içinde, aidat ve üyelik kıdem bakımından gerek başkan adaylarının gerek kurullarda görev alacak kişilerin ve adayların, aday olabilmeleri için gerekli 100 imzayı veren imza sahiplerinin teyidini istemek koşuluyla süreci sürdürüyor."

Galatasaray'da bir ilkin yaşandığını aktaran Hamamcıoğlu, "Galatasaray'da yine bir ilke imza atıldı. İzinler alınmadan seçim tarihi ilan edildi. Şu an itibarıyla divan kuruluna gelen bir izin belgesi yok. Ekim divan toplantısında belirttiğimiz gibi Galatasaray Kulübünün icraatlarıyla, söylemleriyle ve temsiliyle Türk kamuoyunu bu zamana kadar yönlendirdiğini görüyoruz. Ancak çok uzun zamandır bunlarda bir zafiyetimiz var. İzin alınmadan genel kurul ilanı verilmesi de bu zafiyetlerden biri olmuştur. Bu konuyu da değerli Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin dikkatine sunuyorum. Bu konular çok hassas konular. Camiamızın prestijini çok ilgilendirmektedir. Bir kere daha bu konu üzerinde hassasiyetle durmalarını kendilerinden istirham ediyorum." diye konuştu.

Kulüp yönetiminin 23 Mart 2019'da yapılan mali genel kurulda idari yönden ibra edilmemesi kararının İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından iptal edildiğini anımsatan Hamamcıoğlu, "Mahkeme uzun zamandır devam ediyordu. Bildiğiniz gibi yaşanmış olan bir idari ibrasızlık sonucu kulüp yönetimi mahkemeye müracaat etti. Sonunda hukuk mercileri, genel kuruldan çıkmış olan idari ibrasızlık kararının geçerli olmadığını söyleyerek, mevcut yönetim kurulumuzu ibra etmiştir. Normal süreç devam etmektedir. Camiamıza ve bizlere düşen süreci saygıyla karşılamak." ifadelerini kullandı.

 

"Koronavirüs testim pozitif çıktı"

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu. 

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu.

AA muhabirine, dün Kovid-19 testi yaptırdığını söyleyen Çetin, "Koronavirüs testim pozitif çıktı. Şu an evimde izolasyon altındayım. Sağlık durumum iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çetin, doktorların tavsiyesi doğrultusunda tedavisine evinde devam edildiğini aktardı.

Aytemiz Alanyaspor'da 3 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Aytemiz Alanyaspor'da dün rutin yapılan koronavirüs testlerinin sonucunda bir profesyonel takım futbolcusu, bir altyapı oyuncusu ve bir personelin testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor, maç öncesi yapılan rutin koronavirüs testinde bir futbolcu, bir altyapı oyuncusu ve bir personelin testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımız, teknik ekibimiz ve personelimize dün uygulanan Covid-19 testlerinde bir profesyonel takım ve bir altyapı oyuncumuz ile bir personelimizin test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın ve personelimizin tedavi, takip ve izolasyon süreci başlatılmıştır" denildi.

NBA'da kim nereye gitti? Transfer hareketliliği devam ediyor

Serbest oyuncu pazarının açılmasının ardından takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti.

 Gecenin en ilginç transferine Dwight Howard imza attı.

Kariyerinin ilk şampiyonluğunu Los Angeles Lakers ile kazanan deneyimli oyuncu, takımında kaldığını açıkladıktan 2 saat sonra Philadelphia 76ers'a transfer oldu.

Menajerinin sunduğu teklif taslağını gerçek sanan Howard, işin aslını öğrenince yeni takımına imza attı.

Howard ile yollarını ayıran Lakers önemli bir takviye yaptı. Geride kalan sezonda "En İyi Altıncı Adam" seçilen Montrezl Harrell ile anlaşan son şampiyon, 26 yaşındaki forvete 2 yıl için 19 milyon Dolar ödeyecek.

Son finalist Miami Heat'in yıldızı Goran Dragic ise takımında kaldı. Sloven guard 2 yıllık imza karşılığında 37.4 milyon Dolar kazanacak.

Takımlar arasındaki yoğun takas trafiğinin sembolü ise Trevor Ariza oldu. 35 yaşındaki oyuncu, son 5 günde 4'üncü kez takım değiştirdi. 35 yaşındaki oyuncunu son durağı Oklahoma City Thunder oldu.

Euroleague'den bir yıldız daha NBA'e geçiş yaptı. Real Madrid ile 2 kez Avrupa'nın zirvesine çıkan Facundo Campazzo, Denver Nuggets ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Arjantinli oyuncu kariyerinde ilk kez NBA sahnesine çıkacak.

NTVSpor.net

Karşılaştırma | Honda Civic & Toyota Corolla

Honda Civic vs Toyota Corolla - Hangisi Daha Mantıklı?

Toyota Corolla ve Honda Civic karşılaştırma:
Corolla ve Civic karşılaştırmasında sizin favoriniz hangi model? Kompakt HB liginde işler gitgide kızışıyor. Bu segmentten iki iddialı Japon rakibini bir araya getirdik ve iddialı özelliklerini zorlayıcı bir test ile dile getirmelerini sağladık. Sizin HB liginde favoriniz hangi model? Civic ve Corolla uzun yıllardır kıyasıya bir rekabet içinde. Daha önce Sedan karoserleri ile konuk aldığımız bu iki model bu sefer HB versiyonları ile konuklarımız.

Otomobil Dünyam

2020'nin 'Altın Çocuğu' Haaland oldu

Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland, 2020 Golden Boy ödülünün sahibi oldu.

Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland, Tuttosport gazetesinin düzenlediği 2020 'Golden Boy' (Altın Çocuk) ödülünün sahibi oldu.

Milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın da yer aldığı 100 kişilik aday listesinde Haaland, takım arkadaşı Jadon Sancho, Bayern Münih'ten Alphonso Davies, Manchester United'dan Mason Greenwood ve Barcelona'dan Ansu Fati'yi geride bırakarak bu yıl ödülü kazanan isim oldu.

2019'daki ödülü Atletico Madrid forması giyen Portekizli oyuncu Joao Felix kazanmıştı.

"Golden Boy" ödülleri sıralaması

2-Fati
3- Alphonso Davies
4- Sancho
5- Camavinga
6- Kulusevski
7- Foden
8- Szoboszlai
9- Saka
10 - Vinicius Jr 

Kaynak : TRT SPOR

A Milli Erkek Basketbol Takımı Orhun Ene'ye emanet

Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Basketbol Takımımımızın Başantrenörlüğü için Orhun Ene ile anlaşıldığını açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Erkek Takımı Başantrenörlüğü görevi için Orhun Ene ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

TBF'den yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takımı'mızın başantrenörlüğü için Orhun Ene ile prensip anlaşmasına varılmıştır." denildi.

Orhun Ene ile 23 Kasım Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

 

Atakaş Hatayspor'da 1 futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'da, 1 futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek bordo-beyazlı ekibe maç öncesi Kovid-19 testi uygulandığı belirtildi.

Açıklamada, "Çaykur Rizespor maçı öncesi, dün yapılan Kovid-19 testleri neticesinde bir futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Teknik ekibimize, kulüp personelimize ve diğer futbolcularımıza yapılan testlerin tamamı negatif sonuçlanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Göztepe'de vaka sayısı 6'ya yükseldi

Göztepe, takımda 4 futbolcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-kırmızılılarda testi pozitif çıkan futbolcu sayısı 6 oldu. 

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de 4 oyuncunun daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif sonuçlandı. 

Göztepe Kulübünün açıklamasında, rutin yapılan son testlerde 4 futbolcunun sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Bu oyuncuların ev izolasyonuna alındığı ve tedavilerine başlandığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı ekipte Kovid-19 teşhisi konulan futbolcu sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.

Şota Arveladze, Pakhtakor ile ikinci şampiyonluğunu kazandı

Gürcü teknik direktör Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Pakhtakor, Özbekistan Süper Ligi'nde bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Başkent Taşkent'in Pakhtakor ekibi, 14 takımın mücadele ettiği Özbekistan Süper Ligi'nin 23. haftasında Kokand 1912’yi 2-1 yendi.

Bu galibiyetle puanını 59'a yükselten Pakhtakor, en yakın rakibi Nasaf ile arasındaki puan farkını 13'e çıkartarak şampiyonluğunu ilan etti.

Şota yönetiminde geçen sezon da bitime 6 hafta kala ipi göğüsleyen Pakhtakor, toplamda 13. şampiyonluğunu kazandı.

Ülkenin en köklü kulüplerinden Pakhtakor, Özbekistan Kupası'nı 12 kez müzesine götürürken, Asya Şampiyonlar Ligi'nde de 2003 ve 2004 yıllarında yarı final oynama başarısı gösterdi.

Teknik adamlık kariyerinde daha önce Kayserispor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Maccabi Tel Aviv'i çalıştıran Şota Arveladze, 2017'nin haziran ayında Pakhtakor'un başına geçmişti.

Alex Perez resmen Fenerbahçe Beko'da

Fenerbahçe Beko, Bahçeşehir forması giyen oyun kurucu Alex Perez'i kadrosuna kattı.

Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamada ''Bu sezon başından itibaren formamızı giyen Alex Daniel Perez Kauffman'ın transferi konusunda Fenerbahçe BEKO'yla anlaşma sağlanmıştır. Alex'e kariyerinin yeni sayfasında sağlık ve başarı diliyoruz. Her şey için teşekkürler Alex'' ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama ise şöyle:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Meksikalı oyun kurucu Alex Perez (1.91, 1993) ile 2020-21 sezonunun sonuna dek anlaşmaya varmıştır.

1 Temmuz 1993 tarihinde San Diego, California’da dünyaya gelen Alex Perez, profesyonel basketbol kariyerine 2013-14 sezonunda Meksika’nın Soled de Mexicali takımında başladı.

2016 yılına dek ülkesinde forma giyen Perez, Meksika dışındaki ilk deneyimini 2016’da İsrail’in Maccabi Haifa takımıyla geçirdi. 2016 yılının Aralık ayında ülkesine dönerek Soled de Mexicali takımıyla tekrar anlaşan Perez, 2017’nin nisan ayında ise Arjantin’in San Lorenzo de Almagro ekibine transfer oldu.

Alex Perez’e Avrupa’da üst seviyelerin yolunu açan transfer hareketi 2017 yazında gerçekleşti. 2017-18 sezonu için Letonya’nın VEF Riga ekibiyle anlaşan başarılı oyun kurucu, özellikle VTB Ligi’nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. VTB’de 27 maçta forma giyen Alex, bu karşılaşmalarda 13.0 sayı, 5.9 asist, 3.2 ribaund ve 1.3 top çalma istatistikleri yakaladı.

2018-19 sezonunda Banvit formasıyla yolu ülkemize düşen Alex Perez, çıkışını Bandırma ekibinde de sürdürdü. Banvit ile hem Türkiye Ligi’nde hem de Fiba Şampiyonlar Ligi’nde oldukça başarılı maçlar çıkaran Perez, ligimizde 14.7 sayı, 5.6 asist ve 2.7 ribaund; Şampiyonlar Ligi’nde ise 12.8 sayı, 5.1 asist ve 3.4 ribaund istatistikleri tutturdu.

Banvit’teki etkili performansı, Alex Perez’in 26 yaşında ilk kez EuroLeague’de forma giymesini sağladı. Zalgiris Kaunas gibi EuroLeague’in ekol ekiplerinden biri tarafından tercih edilen Perez, yedi EuroLeague, yedi de Litvanya Ligi karşılaşmasında forma giydi. Ailevi nedenlerden dolayı Zalgiris’ten ayrılan Alex Perez, 2020-21 sezonunda Avrupa’ya Bahçeşehir Koleji formasıyla döndü.

2020-21 sezonunun geride kalan bölümünde EuroCup’ta 12.7 sayı, 4.4 asist, 2.6 ribaund, 1.3 top çalma ve 12.7 verimlilik puanı ortalamaları yakalayan Perez, özellikle Rusya deplasmanında çıktığı Kazan karşılaşmasında 33 sayı, 3 asist, 3 top çalma ve 2 ribauntluk harika bir performans göstermişti.

Saf bir oyun kurucu olan Alex Perez, özellikle oyunu yönlendirme becerisi, yüksek enerjisi ve çabukluğuyla tanınıyor. Başarılı oyuncu, pasör özelliklerinin yanı sıra üç sayı çizgisinin gerisinden sunabildiği hücum tehdidi ve çembere atak edebilme özellikleriyle de Fenerbahçe Beko guard rotasyonunun en önemli parçalarından biri olacak.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Alex Perez’e hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

 

 


THY Euroleague 2020-2021 Sezonu 10. Hafta Maç Özetleri

 


19 Kasım 2020 Perşembe

20:00 Khimki Moskova - Anadolu Efes 77-105


22:30 TD Systems Baskonia - Panathinaikos OPAP 93-72


22:30 Bayern Münih - CSKA Moskova 81-89


20 Kasım 2020 Cuma

22:00 Alba Berlin - Zenit St. Petersburg 66-73


22:45 LDLC ASVEL-Olympiakos (Ertelendi)


22:45 AX Armani Ex. Olimpia Milano - Zalgiris Kaunas 98-92


23:00 Valencia BC - Maccabi Playtika Tel Aviv 82-80


23:00 Real Madrid - Fenerbahçe Beko 94-74


23:00 Barcelona Lassa - Kızıl Yıldız 76-65


THY Euroleague 10. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Euroleague'de 2020-2021 sezonunda 10. hafta maçları oynandı.

10. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

19 Kasım 2020 Perşembe

20:00 Khimki Moskova - Anadolu Efes 77-105

22:30 TD Systems Baskonia - Panathinaikos OPAP 93-72

22:30 Bayern Münih - CSKA Moskova 81-89

20 Kasım 2020 Cuma

22:00 Alba Berlin - Zenit St. Petersburg 66-73

22:45 LDLC ASVEL-Olympiakos (Ertelendi)

22:45 AX Armani Ex. Olimpia Milano - Zalgiris Kaunas 98-92

23:00 Valencia BC - Maccabi Playtika Tel Aviv 82-80

23:00 Real Madrid - Fenerbahçe Beko 94-74

23:00 Barcelona Lassa - Kızıl Yıldız 76-65

Puan Durumu

1
Barcelona
98174162511617
2
B. Münih
10738047723217
3
CSKA
10738308072317
4
Valencia
9637357112415
5
R. Madrid
10648157872816
6
Olympiakos
8536135912213
7
Anadolu Efes
9547377102714
8
Zalgiris
1055798810-1215
9
Zenit
6424354211410
10
Olimpia Milano
743579573611
11
Baskonia
8446486024612
12
Kızıl Yıldız
1046752762-1014
13
Fenerbahçe Beko
1046728782-5414
14
Maccabi
1037787790-313
15
Panathinaikos
826635676-4110
16
Alba Berlin
826590677-8710
17
Khimki
927697770-7311
18
ASVEL
716494552-588

11. Haftanın Programı

26 Kasım 2020 Perşembe

20:00 CSKA Moskova - Real Madrid

21:00 Kızıl Yıldız - Anadolu Efes

21:00 Zalgiris Kaunas - Zenit St. Petersburg

22:00 Alba Berlin - Khimki Moskova

22:00 Olympiakos - TD Systems Baskonia

22:05 Maccabi Playtika Tel Aviv - AX Armani Ex. Olimpia Milano

27 Kasım 2020 Cuma

20:45 Fenerbahçe Beko - Valencia BC

22:00 Panathinaikos OPAP - Bayern Münih

22:45 LDLC ASVEL - Barcelona Lassa