TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

9 Temmuz 2022 Cumartesi

U17 Kız Milli Takımımız, Balkan Şampiyonası’nda 3./4.lük Maçı Oynayacak

17 Yaş Altı Kız Milli Takımımız, U17 Balkan Şampiyonası’nda yarı final maçında Bulgaristan’a 3-2 (26-24, 19-25, 23-25, 25-18, 15-10) mağlup oldu.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Millilerimiz, 10 Temmuz pazar günü TSİ 18.30’da 3./4.lük maçında Sırbistan-Romanya karşılaşmasının mağlubu ile karşılaşacak. Mücadele, Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Sergio Oliveira resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile 4 yıllık anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılılar, Sergio Oliveira’yı 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira ve kulübü Futebol Clube Do Porto-Futebol, SAD ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir."

Avusturya'da sprint yarışının galibi Verstappen

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 11. ayağı Avusturya Grand Prix'sinde sprint yarışı 23 tur üzerinden yapıldı. Red Bull takımından Max Verstappen, 26 dakika 30.059 saniyelik süresiyle sprint yarışında galip geldi.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 11. ayağı Avusturya Grand Prix'sinde sprint yarışını, Red Bull takımından Max Verstappen kazandı.

Spielberg kentindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde gerçekleştirilen sprint yarışı, 23 tur üzerinden yapıldı.

Son şampiyon Verstappen, 26 dakika 30.059 saniyelik süresiyle sprint yarışında galip geldi. Hollandalı pilot, bu sonuçla yarınki yarışa "pole" pozisyonunda başlama hakkı elde etti.Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc, liderin 1.675 saniye arkasında ikinci, takım arkadaşı İspanyol Carlos Sainz ise Verstappen'in 5.644 saniye gerisinde üçüncü oldu.

Ayrıca sprint yarışında ilk 8'e giren sürücülere 1'den 8'e kadar puan verildi.

Avusturya Grand Prix'sinde 71 tur üzerinden koşulacak yarış yarın TSİ 16.00'da başlayacak.


10 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik İdman TV
16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik Türkmen Sport

 

Wimbledon'da şampiyon Elena Rybakina

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek kadınlar finalinde Tunuslu Ons Jabeur'u 2-1 yenen Kazak Elena Rybakina, şampiyon oldu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen çim kort turnuvasının kadınlar şampiyonunu belirleyecek maçta, kariyerlerinin ilk grand slam finaline çıkan Tunuslu Jabeur ile Kazak Rybakina karşı karşıya geldi.

Grand slam finali oynayan ilk Afrikalı kadın tenisçi Jabeur ile büyük turnuvalarda finale yükselen ilk Kazak raket Rybakina arasındaki mücadele, büyük heyecana sahne oldu.

Rakibinin 17 basit hatasına karşılık yalnızca 6 hata yapan Jabeur, 3 ve 9. oyunda servis kırdığı ilk seti 6-3'lük skorla hanesine yazdırdı.

Rybakina, 2. setin başında bulduğu maçtaki ilk servis kırma puanını iyi değerlendirdi ve servis oyununu da alarak 2-0'lık skor avantajını yakaladı. Kortta daha iyi hareket etmeye başlayan ve hata sayısını azaltan Rybakina, 13 puan kazandıran vuruşa imza attığı seti 6-2 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

Rüzgarı arkasına alan Rybakina, servis kırarak başladığı final setinde rakibine sadece iki oyun vererek üçüncü seti 6-2, toplam 1 saat 47 dakika süren maçı da 2-1 aldı.

Rybakina böylece grand slam turnuvası kazanan ilk Kazak tenisçi olarak tarihe geçti. 23 yaşındaki raket, kariyerindeki ise 3. tekler şampiyonluğunu elde etti.

Kazak tenisçi ayrıca 2 milyon sterlin para ödülünün de sahibi oldu.

8 Temmuz 2022 Cuma

Sevilla, Marcao'yu açıkladı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla, Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun transferi için Galatasaray'la prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 26 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinden geçerek Güney Kore'nin başkenti Seul'de takıma katılacağı ve 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Açıklamada, 2018-2019 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takımla 3 kupa sevinci yaşayan Marcao'nun kariyeriyle ilgili detaylara yer verildi.

Novak Djokovic finalde

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da Cameron Norrie'yi 3-1 mağlup eden Novak Djokovic finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın 12. gününde 1 numaralı seribaşı Sırp Djokovic ile 9 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Norrie yarı final mücadelesinde karşı karşıya geldi.

2 saat 34 dakika süren maçta ilk seti 6-2 kaybeden Djokovic, sonraki setleri 6-3, 6-2 ve 6-4 alarak turnuvada adını 8. kez finale yazdırdı.

Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan Sırp raket, pazar günü oynanacak tek erkekler finalinde dünya 40 numarası Avustralyalı Nick Kyrgios ile karşılaşacak.

Grand slam turnuvalarında 32. kez final bileti alan Djokovic, bu alanda İsviçreli Roger Federer (31) ve İspanyol Rafael Nadal'ı (30) geride bırakarak zirveye yerleşti.

Wimbledon'da son mağlubiyetini 2017'de alan 35 yaşındaki Djokovic, kariyerinde ilk kez grand slam finali oynayacak 27 yaşındaki Kyrgios ile daha önce iki kez maç yaptı. İkisi de 2017 yılında sert kortta oynanan karşılaşmalardan Avustralyalı tenisçi 2-0'lık galibiyetlerle ayrıldı.

Turnuvada yarın tek kadınlar şampiyonu belli olacak. 3 numaralı seribaşı Tunuslu Ons Jabeur ile 17 numaralı seribaşı Kazak Rybakina arasındaki final mücadelesi TSİ 16.00'da başlayacak.

Mostafa Mohamed bonservisiyle Galatasaray'da

Galatasaray Kulübü, 1,5 sezondur kiralık olarak formasını giyen Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisini aldı. 

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre 2020-2021 sezonunun devre arasında Mısır'ın Zamalek Kulübünden kiralanan Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki opsiyon kullanıldı.

Galatasaray, 24 yaşındaki santrfor için belirlenen 4 milyon dolarlık satın alma bedelini Mısır temsilcisinin hesabına yatırdı ve Mostafa Mohamed'in bonservisini aldı.

Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı formayla 1,5 sezonda 58 resmi maça çıktı ve 17 gol attı.

Mısır Milli Takımı'nda da forma giyen Mostafa Mohamed, 21 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak : TRT SPOR

FIBA Europe Cup'a 2 takımımız katılacak

FIBA Europe Cup'ta 2022-2023 sezonunda 2 Türk takımı mücadele edecek. 

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre Türkiye'den Gaziantep Basketbol, turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazanırken, Beşiktaş ise ön eleme aşamasından başlayacak.

Normal sezonda Gaziantep Basketbol'un yanı sıra Kangoeroes Basket Mechelen (Belçika), BC Balkan (Bulgaristan), HAKRO Merlins Crailsheim (Almanya), Hapoel Galil Elion (İsrail), New Basket Brindisi (İtalya), Donar Groningen (Hollanda), Anwil Wloclawek (Polonya), Porto (Portekiz) ve CSM Oradea (Romanya) doğrudan katılım hakkı elde etti.

FIBA Şampiyonlar Ligi eleme turlarına katılacak kulüplerden 19'u, normal sezonuna kalamamaları durumunda FIBA Europe Cup'a katılmayı tercih ettiğini belirtti. Bu kulüplerin en fazla 18'i FIBA Europe Cup'a katılabilecek ve doğrudan normal sezondan başlayacak.

Bu nedenle FIBA Avrupa, normal sezonda kalan yerleri dolduracak ve 2022-2023 sezonunda mücadele edecek kulüpleri belirlemek için 27-30 Eylül'de dört eleme turnuvası düzenleyecek. Dört eleme turnuvasına katılacak olan 22 kulüp, önceki üç sezondaki FIBA Europe Cup sonuçlarına göre kura çekimi için altı torbaya bölünecek.

Turnuvalara doğrudan yarı final aşamasında katılacak 10 seri başı kulüp olacak ve bunlar birinci torbada dört takım, ikinci torbada dört takım ve üçüncü torbada iki takım olacak şekilde yerleştirilecek.

Birinci torba (seri başı takımlar): ZZ Leiden (Hollanda), Sporting (Portekiz), Kapfenberg Bulls (Avusturya), Rilski Sportist (Bulgaristan)

İkinci Torba (seri başı takımlar): Telenet Giants Antwerp (Belçika), Kataja Basket (Finlandiya), Sigal Prishtina (Kosova), Beşiktaş

Üçüncü Torba (2 seri başı takım): Hapoel Haifa (İsrail), Cholet Basket (Fransa), Kalev/Cramo (Estonya), Petrolina AEK (Güney Kıbrıs Rum Yönetimi)

Dördüncü torba: SCMU Craiova (Romanya), Czarni Slupsk (Polonya), BG Gottingen (Almanya), Aris BSA (Yunanistan)

Beşinci torba: BC CBET Jonava, BC Wolves (Litvanya), BC Trepca (Kosova), Jamtland Basket (İsveç)

Altıncı torba: KK Cedevita Junior (Hırvatistan), Thor Thorlakshofn (İzlanda)

- Statü

A ve B turnuvalarında, tüm çeyrek finaller tamamlanana kadar üçüncü torbadaki takımlar altıncı torbadaki takımlarla ve dördüncü torbadaki takımlar beşinci torbadaki takımlarla eşleşecektir.

C ve D turnuvalarında, üçüncü torbadaki iki seri başı takım doğrudan yarı finallere yerleşecek.

Kura çekimi 14 Temmuz Perşembe günü Almanya’nın Münih kentinde yapılacak.

Avusturya'da ilk cep Verstappen'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 11. ayağı Avusturya Grand Prix'sinde pole pozisyonunu Red Bull takımından Hollandalı Max Verstappen kazandı. 

Son şampiyon Verstappen, Spielberg kentindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde düzenlenen sıralama turlarında 1 dakika 4.984 saniyelik süresiyle en hızlı turu attı.

Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc, liderin 0.029 saniye arkasında ikinciliği, takım arkadaşı İspanyol Carlos Sainz ise Verstappen'den 0.082 saniye yavaş turlayarak üçüncülüğü elde etti.

Sıralama turlarının son seansında Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotları Lewis Hamilton ve George Russell kaza yaptı.

Pilotların Avusturya Grand Prix'sine hangi cepten başlayacağını belirleyecek sprint yarışı yarın TSİ 17.30'da gerçekleştirilecek.

Sprint mücadelesini ilk 8 sırada bitiren pilotlara, 1'den 8'e kadar puan verilecek. 71 turluk yarış da 10 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.


09 TEMMUZ 2022 CUMARTESİ


17:30 Formula 1
Avusturya GP Sprint Yarışı formula1lastik İdman TV

10 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik İdman TV
16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik Türkmen Sport

Pilotlar ve takımlar klasmanının sıralaması şöyle:

Pilotlar klasmanı

1 Max Verstappen
Red Bull Racing RBPT 181
2 Sergio Perez
Red Bull Racing RBPT 147
3 Charles Leclerc
Ferrari 138
4 Carlos Sainz
Ferrari 127
5 George Russell
Mercedes 111
6 Lewis Hamilton
Mercedes 93
7 Lando Norris
McLaren Mercedes 58
8 Valtteri Bottas
Alfa Romeo Ferrari 46
9 Esteban Ocon
Alpine Renault 39
10 Fernando Alonso
Alpine Renault 28
11 Pierre Gasly
AlphaTauri RBPT 16
12 Kevin Magnussen
Haas Ferrari 16
13 Sebastian Vettel
Aston Martin Aramco Mercedes 15
14 Daniel Ricciardo
McLaren Mercedes 15
15 Yuki Tsunoda
AlphaTauri RBPT 11
16 Zhou Guanyu
Alfa Romeo Ferrari 5
17 Mick Schumacher
Haas Ferrari 4
18 Alexander Albon
Williams Mercedes 3
19 Lance Stroll
Aston Martin Aramco Mercedes 3
20 Nicholas Latifi
Williams Mercedes 0
21 Nico Hulkenberg
Aston Martin Aramco Mercedes 0


Takımlar klasmanı

1 Red Bull Racing RBPT 328
2 Ferrari 265
3 Mercedes 204
4 McLaren Mercedes 73
5 Alpine Renault 67
6 Alfa Romeo Ferrari 51
7 AlphaTauri RBPT 27
8 Haas Ferrari 20
9 Aston Martin Aramco Mercedes 18
10 Williams Mercedes 3

U17 Kız Milli Takımımız, Balkan Şampiyonası’nda Yarı Finalde

17 Yaş Altı Kız Milli Takımımız, Sırbistan’ın Vranje kentinde düzenlenen U17 Balkan Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Kuzey Makedonya’yı 3-0(25-5, 25-4, 25-12) mağlup etti ve 2’de 2 yaptı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Namağlup grup lideri olarak yarı finale yükselen Milliler, 9 Temmuz cumartesi günü TSİ 18.30’da final için Bulgaristan ile karşılaşacak. Mücadele, Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

7DAYS EuroCup’ta gruplar belli oldu

7DAYS EuroCup’ta 2022-2023 sezonu grup kuraları çekildi. Turnuvada mücadele edecek Türk kulüplerinden Frutti Extra Bursaspor A Grubu'nda, Türk Telekom ise B Grubu'nda yer aldı.

Çekilişe 14 ülkeden 20 takım katıldı. Türkiye'yi temsil edecek kulüplerden Frutti Extra Bursaspor A Grubu'nda, Türk Telekom ise B Grubu'nda yer aldı.

Grup aşaması, 18 Ekim'de başlayacak. 10'arlı iki grupta ilk 8 sırayı alan takımlar, 8'li finallere yükselecek. 8'li final eşleşmelerinden itibaren tek maçlı eleme sistemine geçilecek.

7DAYS EuroCup grupları şöyle:

A Grubu: Joventut Badalona (İspanya), Cedevita Olimpija (Slovenya), Umana Reyer (İtalya), Frutti Extra Bursaspor, Lietkabelis (Litvanya), Mincidelice JL Bourg (Fransa), Ratiopharm Ulm (Almanya), Germani Brescia (İtalya), U-BT Cluj-Napoca (Romanya), Prometey (Ukrayna)

B Grubu: Hapoel Tel Aviv (İsrail), Gran Canaria (İspanya), Buducnost VOLI (Karadağ), Dolomiti Energia (İtalya), Türk Telekom, Promiteheas (Yunanistan), Paris Basketball (Fransa), Hamburg Towers (Almanya), Slask Wroclaw (Polonya), London Lions (Büyük Britanya)

Işıl Alben yeniden Galatasaray'da

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Işıl Alben'i yeniden renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı ekip, Işıl Alben ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Işıl Alben'i yeniden renklerine bağladı. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Işıl Alben ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı takımdan konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Yuvana hoş geldin Kaptan Işıl Alben!

Galatasaray Kadın Basketbolu’nun efsane isimlerinden Işıl Alben yeniden parçalı formasına kavuştu. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren takımımız, Işıl Alben ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İlk olarak 2007-2008 sezonunda çocukluk hayali olan Galatasaray formasını giyen Kaptan Işıl Alben, 2014 yılına kadar 7 sezon başarıyla taşıdığı Galatasaray arması altına 1 EuroLeague Women, 1 EuroCup Women, 1 Türkiye Süper Ligi, 5 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası kazandı.

2014-2015 sezonu başında Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo Kursk’a transfer olan Işıl Alben, 1 yıllık aranın ardından 2015-2016 sezonu başında 5 yıl sürecek 2. Galatasaray dönemine başladı ve kariyerine ve Galatasaray Müzesi’ne 1 EuroCup Women Şampiyonluğu ekleyen takımın kaptanlığını yaptı.

2020 yılında çocukluk aşkı Galatasaray ile bir ayrılık daha yaşayarak BOTAŞ forması ile 2 sezon geçiren Kaptan Işıl Alben gelecek sezondan itibaren çok sevdiği sarı kırmızılı formasını bir kez daha giymek üzere 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Oyuncumuz Işıl Alben’e “yuvana hoş geldin kaptan” diyor, başarılarla dolu, sağlıklı bir sezon diliyoruz.

Euroleague: Şampiyon (2013–14), Üçüncülük (2014–15)

Eurocup: Şampiyon (2008–09, 2017–18)

Türkiye Süper Ligi: Şampiyon (2013–14)

Türkiye Kupası: Şampiyon (2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–14)

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası: Şampiyon (2008–09, 2011–12)

Rusya Premier Ligi: Üçüncülük (2014–15)

Rusya Kupası: Şampiyon (2014–15)"

Formula 1'de sıradaki durak Avusturya

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 11. yarışına, Avusturya ev sahipliği yapacak.

Şampiyonanın 11. ayağı, Spielberg kentindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde düzenlenecek.

Sıralama turları TSİ 18.00'de, sürücülerin Avusturya Grand Prix'sine hangi cepten başlayacağını belirleyecek sprint yarışı ise yarın TSİ 17.30'da gerçekleştirilecek.

Sprint mücadelesini ilk 8 sırada bitiren pilotlara, 1'den 8'e kadar puan verilecek. 71 turluk yarış da 10 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.


08 TEMMUZ 2022 CUMA


18:00 Formula 1 Avusturya GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV
18:00 Formula 1
Avusturya GP Sıralama Turları
formula1lastik Türkmen Sport

09 TEMMUZ 2022 CUMARTESİ


17:30 Formula 1
Avusturya GP Sprint Yarışı formula1lastik İdman TV

10 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik İdman TV
16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik Türkmen Sport

Şu ana kadar Red Bull takımından Max Verstappen'in 6, Charles Leclerc'in (Ferrari) 2, Sergio Perez (Red Bull) ve Carlos Sainz'ın (Ferrari) ise bir yarış galibiyeti bulunuyor.

Pilotlar ve takımlar klasmanının sıralaması şöyle:

Pilotlar klasmanı

1 Max Verstappen
Red Bull Racing RBPT 181
2 Sergio Perez
Red Bull Racing RBPT 147
3 Charles Leclerc
Ferrari 138
4 Carlos Sainz
Ferrari 127
5 George Russell
Mercedes 111
6 Lewis Hamilton
Mercedes 93
7 Lando Norris
McLaren Mercedes 58
8 Valtteri Bottas
Alfa Romeo Ferrari 46
9 Esteban Ocon
Alpine Renault 39
10 Fernando Alonso
Alpine Renault 28
11 Pierre Gasly
AlphaTauri RBPT 16
12 Kevin Magnussen
Haas Ferrari 16
13 Sebastian Vettel
Aston Martin Aramco Mercedes 15
14 Daniel Ricciardo
McLaren Mercedes 15
15 Yuki Tsunoda
AlphaTauri RBPT 11
16 Zhou Guanyu
Alfa Romeo Ferrari 5
17 Mick Schumacher
Haas Ferrari 4
18 Alexander Albon
Williams Mercedes 3
19 Lance Stroll
Aston Martin Aramco Mercedes 3
20 Nicholas Latifi
Williams Mercedes 0
21 Nico Hulkenberg
Aston Martin Aramco Mercedes 0


Takımlar klasmanı

1 Red Bull Racing RBPT 328
2 Ferrari 265
3 Mercedes 204
4 McLaren Mercedes 73
5 Alpine Renault 67
6 Alfa Romeo Ferrari 51
7 AlphaTauri RBPT 27
8 Haas Ferrari 20
9 Aston Martin Aramco Mercedes 18
10 Williams Mercedes 3

08-09-10-11 Temmuz 2022 TV'de Spor Ekranı



08 TEMMUZ 2022 CUMA


15:30 Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko - Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova
Wimbledon Tenis Turnuvası Çift Kadınlar Yarı Final top_tennis TRT Spor
15:30 Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko - Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova Wimbledon Tenis Turnuvası Çift Kadınlar Yarı Final top_tennis CBC Sport
18:00 Novak Djokovic - Cameron Norrie
Wimbledon Tenis Turnuvası Tek Erkekler Yarı Final top_tennis CBC Sport
18:00 Formula 1 Avusturya GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV
18:00 Formula 1
Avusturya GP Sıralama Turları
formula1lastik Türkmen Sport
19:00
İspanya - Finlandiya
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor
19:15

Wimbledon Tenis Turnuvası top_tennis TRT Spor Yıldız
22:00
Almanya - Danimarka
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor

09 TEMMUZ 2022 CUMARTESİ


16:00 Elena Rybakina - Ons Jabeur
Wimbledon Tenis Turnuvası Tek Kadınlar Finali top_tennis CBC Sport
16:00 Elena Rybakina - Ons Jabeur
Wimbledon Tenis Turnuvası Tek Kadınlar Finali top_tennis TRT Spor
17:30 Formula 1
Avusturya GP Sprint Yarışı formula1lastik İdman TV
19:00 Portekiz - İsviçre
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor
19:30 Matthew Ebden / Max Purcell - Nikola Mektic / Mate Pavic
Wimbledon Tenis Turnuvası Çift Erkekler Final top_tennis TRT Spor Yıldız
22:00 Hollanda - İsveç
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor

10 TEMMUZ 2022 PAZAR


16:00 Novak Djokovic - Nick Kyrgios
Wimbledon Tenis Turnuvası Tek Erkekler Finali top_tennis TRT Spor
16:00 Novak Djokovic - Nick Kyrgios
Wimbledon Tenis Turnuvası Tek Erkekler Finali top_tennis CBC Sport
16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik İdman TV
16:00 Formula 1 Avusturya GP formula1lastik Türkmen Sport
19:00 Belçika - İzlanda
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor
19:15 Elise Mertens/Shuai Zhang - Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova
Wimbledon Tenis Turnuvası Çift Kadınlar Finali
top_tennis TRT Spor Yıldız
20:30 Fenerbahçe - Hull City
Hazırlık Maçı
top_futbol TV8
22:00 Fransa - İtalya
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor

11 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ


19:00 Avusturya - Kuzey İrlanda
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor
22:00 İngiltere - Norveç
2022 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası top_futbol TRT Spor