TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

13 Mayıs 2023 Cumartesi

Karabağ'dan son 10 sezonda 9. şampiyonluk

Azerbaycan Premier Ligi'nde Sebail'i 3-0 yenen Karabağ, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylece Karabağ, ligde son 10 sezonda 9. kez şampiyonluğa ulaştı.

Ligin 34. haftasında Sebail'e konuk olan Karabağ, Behlül Mustafazade ve Ramil Şeydayev'in (2) golleriyle 3-0 galip geldi.

Bu sonuçla puanını 87 yapan ve bir maç eksiği bulunan en yakın rakibi Sabah ile arasındaki farkı 10 puana çıkaran Karabağ, şampiyonluğu garantiledi.

Karabağ, ligde son 10 sezonda 9. kez şampiyonluğa ulaştı.

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu Armada Praxis Yalıkavakspor

Hentbolda HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası final maçında rakibi Kastamonu Belediyespor'u yenen Armada Praxis Yalıkavakspor, şampiyonluğu elde etti.

Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, 15-13 Kastamonu Belediyespor'un üstünlüğüyle geçildi.

Karşılaşmayı 33-31 kazanan Armada Praxis Yalıkavakspor, tarihinde ilk kez HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Maçın bitiş düğüyle şampiyon olan Armada Praxis Yalıkavakspor sporcuları, büyük sevinç yaşadı.

Armada Praxis Yalıkavakspor'dan Nika Matavs karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon takımın oyuncularına kupa ve madalyalarını, Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç verdi.

Oyuncular, teknik heyet, yöneticiler ve yakınları, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Saha Hakemleri: Murat Çelik -Cengiz Ömer
Salon: Bolu Karaçayır

Kastamonu Belediyesi: Yaren Berfe Göker, Merve Durdu - Samara Da Silva Vieira (7), Kübra Sarıkaya (1), Serpil İskenderoğlu (6), Nurceren Akgün Göktepe (3), Neslihan Çalışkan (5), Mouna Chebbah (2), Betül Yılmaz (3), Ceren Demirçelen (3), Majda Mehmedovic (1), Emine Gökdemir

Armada Praxıs Yalıkavak Spor: Esma Adnar (1), Ceyhan Coşkunsu - Zehra Oğuz, Isabelle Jongenelen (2), Nika Matavs (4), Buket Mutlu (1), Valeriia Baranik (4), Esin Sağdıç (5), Burcu Yavaş, Diğdem Hoşgör (6), Ümmügülsüm Bedel (5), Hatice Güler, Kübra Yılmaz (4), Tuana Akman (1)

Lakers, Warriors’ı Eleyerek Konferans Finaline Çıktı (Özet)

NBA Batı Konferansı final serisinde Denver Nuggets ile Los Angeles Lakers karşı karşıya gelecek.

Los Angeles Lakers, NBA Batı Konferansı Yarı Final serisi 6’ncı maçında Golden State Warriors’ı konuk etti. Crypto.com Arena’da oynanan karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Lakers, rakibini 122-101 mağlup ederek seride durumu 4-2’ye getirdi ve adını finale yazdırdı.

Lakers’ta LeBron James 30 sayı, 9 ribaund, 9 asist ile galibiyette büyük pay sahibi olurken Anthony Davis ise 17 sayı 20 ribaund ile double-double yaptı. Warriors’ta ise Stephen Curry’nin 32 sayı, 6 ribaund ve 5 asistlik performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Los Angeles Lakers, Batı Konferansı final serisinde Denver Nuggets ile karşılaşacak. Nuggets, Batı Konferansı yarı final serisinde Phoenix Suns’ı 4-2 ile geçerek konferans finali oynama hakkı elde etmişti.

Miami Heat, Doğu Konferansı yarı final serisi 6’ncı maçında New York Knicks’i ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 96-92 kazanan Heat, seride durumu 4-2'ye getirerek adını Doğu Konferansı finaline yazdırdı. Miami Heat’te Jimmy Butler, 24 sayı 8 ribaund ile karşılaşmayı tamamlarken, Knicks’te ise Jalen Brunson’ın 41 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Miami Heat, Doğu Konferansı Final serisinde Boston Celtics-Philadelphia 76ers eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek. Celtics-76ers eşleşmesinde 3-3 eşitlik bulunuyor.



12 Mayıs 2023 Cuma

FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four'da finalin adı belli oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four'da Lenovo Tenerife'yi 69-68 yenen Hapoel Bank Yahav Jerusalem ile Unicaja Malaga'yı 69-67 mağlup eden Telekom Baskets Bonn finale yükseldi.

İspanya'nın Malaga kentindeki Jose Maria Martin Carpena Spor Salonu'nda oynanan Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarının ardından finalistler belli oldu.
Günün ilk yarı final maçında İsrail ekibi Hapoel Bank Yahav Jerusalem, İspanya'nın Lenovo Tenerife takımını 69-68 yendi. Diğer mücadelede ise Almanya ekibi Telekom Baskets Bonn, İspanya temsilcisi Unicaja Malaga'yı 69-67 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından Telekom Baskets Bonn ile Hapoel Bank Yahav Jerusalem finalde, Unicaja Malaga ile Lenovo Tenerife ise üçüncülük maçında karşılaşacak.

Müsabakalar, 14 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Öte yandan 2018'in ardından turnuvanın finalinde ilk kez İspanya temsilcisi yer almayacak.


14 MAYIS 2023 PAZAR


18:00 Unicaja Malaga - Lenovo Tenerife FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four 3'üncülük Maçı top_basket Tivibu Spor
21:00 Telekom Baskets Bonn - Hapoel Bank Yahav Jerusalem FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four Final Maçı top_basket Tivibu Spor

 

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı, bugün oynanan Galatasaray HDI Sigorta-Nilüfer Bld. ikinci karşılaşmasıyla sona erdi.

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-1 mağlup eden Nilüfer Bld. sezonu 5. sırada tamamladı. Galatasaray HDI Sigorta ise sezonu 6. sırada bitirdi.

12 Mayıs Cuma

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Galatasaray HDI Sigorta-Nilüfer Bld.: 1-3 22-25, 17-25, 25-21, 23-25 Tıklayınız
09 Mayıs Salı

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Nilüfer Bld.-Galatasaray HDI Sigorta: 3-1 25-20, 25-13, 23-25, 25-19 Tıklayınız

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-off 7/8.lik Etabı Sona Erdi

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-off 7/8.lik Etabı, bugün oynanan Sarıyer Bld.-Aydın B.Şehir Bld. ikinci karşılaşmasıyla sona erdi.

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Sarıyer Bld.’yi 3-1 mağlup eden Aydın B.Şehir Bld. sezonu 7. sırada tamamladı. Sarıyer Bld. ise sezonu 8. sırada bitirdi.

12 Mayıs Cuma

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Sarıyer Bld.-Aydın B.Şehir Bld.: 1-3 20-25, 17-25, 25-22, 18-25 Tıklayınız
09 Mayıs Salı

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Aydın B.Şehir Bld.-Sarıyer Bld.: 3-1 21-25, 26-24, 25-18, 26-24 Tıklayınız

Paola Egonu, VakıfBank'tan ayrılıyor

Paola Egonu VakıfBank'tan sezon sonunda ayrılıyor. İtalya'nın Corriere Torino gazetesine açıklama yapan Giovanni Guidetti haberi doğruladı.

VakıfBank'ın yıldız voleybolcusu Paola Egonu, sezon sonunda takımdan ayrılıyor.

İtalya'nın Corriere Torino gazetesine açıklamalarda bulunan VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, ayrılık haberini doğruladı.

Egonu'yu takımda tutamadığı için üzgün olduğunu belirten Guidetti, "İstanbul'a kendini geliştirmek için gelmişti. Geldi, kendini geliştirdi ve buradaki insanlar tarafından çok sevildi. Gönlüm razı olmasa da gitmesine izin vereceğim." ifadesini kullandı.

İtalyan pasör çaprazı, bu yıl Sultanlar Ligi'nin, lig etabında 21 maçta 379 sayı üretip, 22 blok ve 17 ace ile takımına katkı sağlamıştı.

Paola Egonu, VakıfBank forması ile Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı Dynavit karşısında son maçına çıkacak. CEV Şampiyonlar Ligi finali, 20 Mayıs saat 20.00'de Torino'da yapılacak.

Kaynak : TRT SPOR

Nuggets Konferans Finaline Yükseldi (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı yarı finalinde deplasmanda Phoenix Suns'ı 125-100 yenen Denver Nuggets, seriyi 4-2 kazandı ve adını finale yazdırdı.

NBA play-off'larına 2 karşılaşmayla devam edildi. Batı Konferansı yarı final serisinde Nuggets, Nikola Jokic'in 32 sayı, 10 ribaunt, 12 asistle "triple double" yaptığı maçta rakibini 25 sayı farkla yenerek final biletini alan ilk takım oldu.

Nuggets'ta Jamal Murray 26 sayı, Kentavious Caldwell-Pope 21 sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Suns'ta Cam Payne'in 31 sayı, 6 ribaunt, Kevin Durant'in 23 sayı, 5 ribaunt, 5 asistlik performansları mağlubiyete önlemeye yetmedi. Jock Landale 13, Devin Booker 12 sayıyla maçı tamamladı.

Nuggets, finalde Golden State Warriors- Los Angeles Lakers eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Lakers, seride 3-2 üstün durumda.



Deplasmanda kazanan Celtics, seriyi son maça taşıdı

Doğu Konferansı yarı finalinde konuk olduğu Philadelphia 76'ers'ı 95-86 mağlup eden Boston Celtics, seriyi 3-3'e getirdi.

Joel Embiid'in 26 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptığı Sixers'ta, Tyrese Maxey 26 sayı, 5 ribaunt, James Harden 13 sayı, 7 ribaunt, 9 asistle oynadı.

Celtics'te ise Marcus Smart 22 sayı, 7 ribaunt, 7 asist, Jayson Tatum 19 sayı, 9 ribaunt, 6 asistlik performans sergiledi. Jaylen Brown 17, Malcolm Brogdon 16 sayı kaydetti.

Serinin 7. ve son maçı, 15 Mayıs Pazartesi günü Celtics'in ev sahipliğinde oynanacak.



12-13-14-15 Mayıs 2023 TV'de Spor Ekranı



12 MAYIS 2023 CUMA


13:30 Konyaaltı Belediyesi - Kastamonu Belediyesi HDI Sigorta Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası Yarı Final Maçı top_hentbol TRT Spor Yıldız
16:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - Çağdaş Bodrum Spor
Mislicom Türkiye Basketbol Ligi top_basket TRT Spor Yıldız
18:00 Dünya Judo Şampiyonası

TRT Spor Yıldız
18:00 Onvo Büyükçekmece Basketbol - Pınar Karşıyaka
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi top_basket beIN Sports Haber
18:30 Lenovo Tenerife - Hapoel Bank Yahav Jerusalem
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four Yarı Final Maçı top_basket Tivibu Spor
19:30 Ziraat Bankkart - Halkbank AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off Final Etabı 4. Maç
top_voleybol TRT Spor
21:30 Köln - Hertha Berlin
Bundesliga top_futbol İdman TV
21:30 Unicaja Malaga - Telekom Baskets Bonn
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four Yarı Final Maçı top_basket Tivibu Spor
21:45 Lazio - Lecce
Serie A top_futbol CBC Sport

13 MAYIS 2023 CUMARTESİ


15:00 Fenerbahçe Petrol Ofisi - Galatasaray Petrol Ofisi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final İlk Maçı
top_futbol FBTV
15:00 Fenerbahçe Petrol Ofisi - Galatasaray Petrol Ofisi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final İlk Maçı
top_futbol GSTV
16:00 Kastamonu Belediyesi - Armada Praxis Yalıkavakspor HDI Sigorta Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası Final Maçı top_hentbol TRT Spor
17:00 Sabah FC - Beşiktaş
Hazırlık Maçı top_futbol Kanal D
17:00 Sabah FC - Beşiktaş
Hazırlık Maçı top_futbol İdman TV
18:00 Dünya Judo Şampiyonası

TRT Spor
18:00
Anadolu Efes - Türk Telekom
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi top_basket beIN Sports Haber
19:30 Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach Bundesliga top_futbol İdman TV
21:45 Inter - Sassuolo
Serie A top_futbol CBC Sport

14 MAYIS 2023 PAZAR


13:30 Hellas Verona - Torino
Serie A top_futbol CBC Sport
14:30 Antwerp - Club Brugge
Belçika Pro League Şampiyonluk Grubu top_futbol Tivibu Spor
17:15 Elche - Atletico Madrid
La Liga top_futbol CBC Sport
18:00 Unicaja Malaga - Lenovo Tenerife FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four 3'üncülük Maçı top_basket Tivibu Spor
18:00 Dünya Judo Şampiyonası

TRT Spor
18:30 Arsenal - Brighton & Hove Albion
İngiltere Premier Lig top_futbol İctimai TV
16:30 Stuttgart - Bayer Leverkusen
Bundesliga top_futbol İdman TV
21:00 Telekom Baskets Bonn - Hapoel Bank Yahav Jerusalem FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four Final Maçı top_basket Tivibu Spor
22:00 Espanyol - Barcelona
La Liga top_futbol CBC Sport

15 MAYIS 2023 PAZARTESİ


19:00 Halkbank - Ziraat Bankkart AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off Final Etabı 5. Maç
top_voleybol TRT Spor
22:00 Real Betis - Rayo Vallecano La Liga top_futbol CBC Sport

West Ham, AZ Alkmaar'a geçit vermedi

West Ham United, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçında AZ Alkmaar'ı konuk etti. İngiliz ekibi geriye düştüğü maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle çevirdi ve mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

İngiltere'nin West Ham United takımı, sahasında Hollanda kulübü AZ Alkmaar ile karşılaştı. Mücadeleyi, Türk hakem Halil Umut Meler yönetti.

Misafir AZ Alkmaar, 41. dakikada Reijnders ile öne geçti. Fakat West Ham United, Benrahma'nın (penaltıdan) 67 ve Antonio'nun 76. dakikadaki golleriyle maçı kazandı.

Eşleşmenin rövanşı ise 18 Mayıs Perşembe günü Hollanda'da oynanacak.

Basel avantajı kaptı

Basel, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Fiorentina ile karşılaştı. Mücadelenin son dakikalarında bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup eden Basel, rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.

Medipol Başakşehir'le aynı grupta yer alan ve son 16 turunda Sivasspor'u eleyen İtalyan ekibi Fiorentina, İsviçre'nin Basel takımını ağırladı.

Fiorentina, Cabral'ın 25. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Diouf'un 71. dakikada kaydettiği golle skoru eşitleyen Basel, Amdouni'nin 90+3'üncü dakikada golüyle sahadan galip ayrıldı.

Bu eşleşmenin rövanşı 18 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Juventus pes etmedi

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Juventus 1-0 geriye düştüğü maçta Sevilla ile 1-1 berabere kaldı.

Sevilla, maçın 26. dakikasında En Nesyri ile öne geçti. İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın bu şekilde sona ereceği düşünülürken Juventus'ta 90+7. dakikada sahneye çıkan Gatti beraberlik golünü attı ve maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Bu eşleşmenin rövanşı ise 18 Mayıs Perşembe günü İspanya'da oynanacak

Roma tek golle kazandı

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Bayern Leverkusen'ı konuk eden Roma, rakibini 1-0 mağlup etti.

Almanya takımı Bayer Leverkusen ile İtalyan temsilcisinin Roma Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelesinin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının 63. dakikasında Roma, Bove'nin attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

Mücadelede başka gol olmayınca Roma, Bayer Leverkusen’i tek golle mağlup ederek rövanş öncesi avantajlı skoru elde etti. 

Roma kadrosundaki milli futbolcu Zeki Çelik de ilk 11'de başladığı müsabakada 90 dakikada boyunca forma giydi.

Bu eşleşmenin rövanşı ise 18 Mayıs Perşembe günü Almanya'da oynanacak.

11 Mayıs 2023 Perşembe

2022-2023 Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nde Şampiyon Fenerbahçe Opet

2022-2023 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyon Fenerbahçe Opet oldu.

Final serisinin üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Opet, seride durumu 3-0’a getirerek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise sezonu 2. sırada tamamladı.
11 Mayıs Perşembe

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet: 2-3 26-28, 25-21, 21-25, 26-24, 8-15 Tıklayınız
9 Mayıs Salı

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet: 2-3 18-25, 25-23, 16-25, 25-17, 10-15 Tıklayınız
7 Mayıs Pazar

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit: 3-1 20-25, 25-14, 25-21, 25-17 Tıklayınız

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Madalya, Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu 

2022-2023 voleybol sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nde madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet final serisi üçüncü maçının ardından düzenlenen törende ilk olarak final serisinin en iyi oyuncuları seçilen sporculara ödülleri takdim edildi.

Final etabının en iyi liberosu seçilen Fenerbahçe Opet takımından Gizem Örge’ye ödülünü TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.

Final etabının en iyi pasörü seçilen Fenerbahçe Opet takımından Macris Carneiro’ya ödülünü TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan takdim etti.

Final etabının en iyi smaçörü seçilen Fenerbahçe Opet takımından Arina Fedorovtseva’ya ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Final etabının en iyi orta oyuncusu seçilen Fenerbahçe Opet takımından Eda Erdem Dündar’a ödülünü TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu takdim etti.

Final etabının en iyi pasör çaprazı seçilen Fenerbahçe Opet takımından Melissa Vargas’a ödülünü Misli.com Genel Müdürü Zafer Reisoğlu takdim etti.

Misli.com Özel Ödülünü kazanan Eczacıbaşı Dynavit takımından Saliha Şahin’e ödülünü Misli.com Genel Müdürü Zafer Reisoğlu takdim etti.

En değerli oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe Opet takımından Melissa Vargas’a ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde sezonu ikinci sırada tamamlayan Eczacıbaşı Dynavit takımına madalyalarını; TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, ikincilik şiltini TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu takdim etti.

Misli.com Sultanlar Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet takımına madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Misli.com Genel Müdürü Zafer Reisoğlu takdim etti.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Galatasaray HDI Sigorta sezonu beşinci bitirdi

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu Play-off 5/6.lık Etabı, bugün Bursa BBSK-Galatasaray HDI Sigorta eşleşmesinde oynanan üçüncü karşılaşmayla sona erdi.

1-1’lik eşitliğin bulunduğu serinin son maçında rakibi 3-2 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta sezonu 5. sırada, Bursa BBSK ise 6. sırada tamamladı.

11 Mayıs Perşembe

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Bursa BBSK - Galatasaray HDI Sigorta: 2-3 18-25, 25-13, 23-25, 25-21, 7-15 Tıklayınız
08 Mayıs Pazartesi

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Galatasaray HDI Sigorta - Bursa BBSK: 3-0 25-22, 25-20, 25-19 Tıklayınız
3 Mayıs Çarşamba

MAÇ SONUCU SET SONUÇLARI İSTATİSTİKLER
Bursa BBSK - Galatasaray HDI Sigorta: 3-1 25-20, 21-25, 25-23, 27-25 Tıklayınız

Serinin üçüncü ve son karşılaşması, 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Bursa’da TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak. 

T A R İ H - SAAT Y E R TV M A Ç T Ü R Ü
11 Mayıs 2023 Perşembe 17:00 Bursa (C.Göllü) Misli.Com Mobil Ve Misli Tv Youtube Bursa BBSK - Galatasaray HDI Sigorta 3.Maç (Olursa)

Statü
İlk maç normal lig etabı sonunda puan cetvelinde üst sırada bulunan takımın sahasında, ikinci maç alt sırada bulunan takımın sahasında oynanır. 2 maçı alan takım lig 5.’si olur. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. Maçı kazanan lig 5.’si (beşinci) kaybeden takım lig 6.’sı (altıncı) olur.

Ayrıca: TV yayınları nedeniyle maç saatleri ve günleri federasyonca değiştirilebilir.