TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Aralıklı Oruç ve Spor: Sağlıklı Yaşamın Anahtarı

Aralıklı oruç ve spor, sağlıklı bir yaşam sürmek ve fiziksel kondisyonu artırmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale gelen etkili bir kombinasyondur...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

24 Haziran 2023 Cumartesi

Kadınlar EuroBasket'te İspanya - Belçika finali

2023 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda (EuroBasket 2023) İspanya ve Belçika finale yükseldi. Saat 21.00'de başlayacak final mücadelesi TRT SPOR Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Sovenya'nın başkenti Lübliyana'daki Arena Stozice'de yapılan yarı final maçlarının ardından finalistler belli oldu.

İspanya, Alba Torrens'in 27 sayıyla yıldızlaştığı günün ilk maçında Macaristan'ı 69-60 yendi. Turnuvada 4 şampiyonluğa sahip İspanya, tarihinde 6. kez adını finale yazdırdı.

Türk hakem Kerem Baki'nin de görev yaptığı mücadelede ise Belçika, Fransa'yı 67-63 mağlup etti. TRT SPOR'dan canlı yayınlanan mücadelede Fenerbahçe Alagöz Holding'in Belçikalı oyuncusu Emma Meesseman, 24 sayıyla galibiyetin mimarı oldu.

2017 ve 2021'deki turnuvaları üçüncülükle tamamlayan Belçika, tarihinde ilk kez finale kaldı. Son 5 şampiyonanın finalisti Fransa ise bu defa yarı finalde elendi.

Turnuvada İspanya ile Belçika arasında yapılacak final maçı, bugün TSİ 21.00'de başlayacak. Dev karşılaşma TRT SPOR Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Macaristan ile Fransa'nın karşılaşacağı üçüncülük maçı ise bugün TSİ 18.00'de oynanacak.

Filenin Efeleri, CEV Avrupa Altın Ligi’nde Finalde

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali’nde yarı final maçında Çekya’ya 3-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Filenin Efeleri, bu sonuçla 27-30 Temmuz 2023 tarihlerinde Katar’da düzenlenecek FIVB Challenger Kupası’na katılmaya hak kazandı. FIVB Challenger Kupası’nda şampiyon olan ülke, 2024 FIVB Milletler Ligi (VNL) biletini alacak.

Millilerimiz, finalde yarın TSİ 21.00’de Hırvatistan-Ukrayna karşılaşmasının galibiyle ile şampiyonluk için karşılaşacak.

Hırvatistan’ın Zadar kentinde oynanan karşılaşmayı; T.C. Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da izledi.

Karşılaşmanın detaylı istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-ÇEKYA: 3-2
SALON: SC Visnjik – Dvorana Kresimir Cosic
HAKEMLER: Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan), Ksenija Jurkovic (Hırvatistan)
TÜRKİYE: Bedirhan, Arslan, Burutay, Faik Samet, Adis, Efe, Volkan (L), Berkay (L) (Kaan, Vahit Emre, Mirza, Arda, Yiğit)
ÇEKYA: Licek, Zajicek, Sotola, Vasina, Polak, Srb, Monik (L) (Benda, Bryknar, Indra, Cech, Spulak)
SETLER: 22-25, 25-17, 19-25, 25-23, 15-12
SÜRE: 141 dakika (29′,25′,29′,35′, 23′


Buğrahan Tuncer resmen Galatasaray Nef'te

Galatasaray Nef, Anadolu Efes ile yolları ayrılan oyun kurucu Buğrahan Tuncer ile 2+1 yıllık anlaşma imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle: 

"Çocukluk aşkına hoş geldin Buğrahan Tuncer

2023/24 sezonu kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nef, yerli rotasyonunu 193 cm boyundaki skorer oyun kurucu Buğrahan Tuncer ile 2+1 yıllık anlaşma imzalayarak güçlendirdi.

Uzun yıllardır Anadolu Efes forması ile izlediğimiz ve bu süre boyunca takımı ile 2 EuroLeague şampiyonluğu kazanan, kariyeri boyunca 31 kez A Milli olmak üzere toplamda 111 kez milli formayı giyen ve çocukluk yıllarından itibaren Galatasaray taraftarı olan yeni transferimiz Buğrahan Tuncer’e çocukluk aşkına hoş geldin diyor, sarı kırmızı renklerimiz altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz.

Buğrahan Tuncer kimdir?

23 Mart 1993 tarihinde İstanbul’da dünya geldi. Skorer oyun kurucu pozisyonunda görev yapan oyuncumuz profesyonel kariyerine 16 yaşında Beşiktaş kadrosunda kendine yer bularak başladı. 2011/12 sezonu başında Aliağa Petkimspor’a transfer olan Buğrahan Tuncer 2018/19 sezonunda transfer olacağı Anadolu Efes yıllarına kadar sırasıyla Mersin BB, Eskişehir Basket, Yeşilgiresun Belelediyesi, Balıkesir Basket ve son olarak yeniden Eskişehir Basket formaları giydi. Eskişehir’deki son yılında 30 maçta 23 dakika ortalama ile sahada yer alarak 10.2 sayı, 4.6 asist istatistikleri ile başarılı bir sezonun ardından Anadolu Efes’e transfer oldu.

Anadolu Efes forması ile 5 sezon boyunca hem Basketbol Süper Ligi'nde hem de EuroLeague’de oldukça önemli başarılara imza atan takımın önemli bir parçası haline geldi. EuroLeague’de 5 sezonda 3 kez final-four oynama başarısı gösteren yeni transferimiz 2 sezon üst üste de şampiyonluk yaşadı.

Bu süre zarfında Basketbol Süper Ligi’nde de 3 kez şampiyonluk, 3 kez Cumhurbaşkanlığı, 1 kez de Türkiye Kupası şampiyonluğunu kariyerine ekledi."

 

Spor Aleti Kullanmadan Yapabileceğiniz 10 Etkili Egzersiz

Günümüzde spor salonlarına gitmek veya spor ekipmanları satın almak herkes için mümkün olmayabilir, ancak spor aleti kullanmadan da etkili bir şekilde egzersiz yapmak mümkündür.

Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmenin önemli bir parçasıdır. Ancak spor salonuna gitmek veya spor ekipmanı satın almak her zaman mümkün olmayabilir. Neyse ki, spor aleti kullanmadan da etkili bir şekilde egzersiz yapabilirsiniz. Bu makalede, spor aleti olmadan yapabileceğiniz 10 etkili egzersizi keşfedeceksiniz.

  1. Yürüyüş ve Koşu:

Yürümek ve koşmak, en temel spor faaliyetlerinden biridir ve spor aleti gerektirmez. Yürüyüş, düşük tempolu bir egzersizdir ve her yaş grubundan insan tarafından kolayca yapılabilir. Daha yoğun bir aktivite isterseniz, koşu da harika bir seçenektir. Hem içerideki bir alanda hem de dışarıda yapabileceğiniz bu egzersizler, kardiyovasküler sağlığınızı geliştirir ve kalori yakmanıza yardımcı olur.

  1. Merdiven Çalışması:

Evinizde veya apartmanınızda merdiven varsa, bunları kullanarak harika bir egzersiz yapabilirsiniz. Merdiven çıkmak, bacak kaslarınızı güçlendirir, kalp hızınızı artırır ve kalori yakmanıza yardımcı olur. Başlangıçta yavaş başlayabilir ve zamanla hızınızı artırabilirsiniz.

  1. Şınav:

Şınav, üst vücut kaslarınızı çalıştırmak için mükemmel bir egzersizdir. Yere yüz üstü uzanın ve ellerinizi omuz genişliğinde yerleştirin. Ayak parmaklarınızı yerden kaldırın ve vücudunuzu yukarı iterek kollarınızı düzleştirin. Daha sonra tekrar başlangıç ​​pozisyonuna dönün. Bu egzersiz göğüs, kollar ve omuz kaslarınızı güçlendirir.

  1. Mekik:

Mekik, karın kaslarınızı hedefleyen bir egzersizdir. Sırt üstü yere uzanın ve bacaklarınızı bükün. Ardından başınızı ve omuzlarınızı yerden kaldırarak üst vücudunuzu yukarı doğru kaldırın. Karın kaslarınızı sıkın ve tekrar başlangıç ​​pozisyonuna dönün. Mekik, karın kaslarınızı güçlendirir ve karın bölgenizin daha sıkı ve şekilli görünmesini sağlar.

  1. Plank:

Plank, karın kaslarınızı ve gövdenizin diğer bölgelerini çalıştıran statik bir egzersizdir. Elleriniz ve ayak parmaklarınız üzerinde durun, vücudunuz düz bir çizgi oluşturacak şekilde pozisyonunuzu koruyun. Karın kaslarınızı sıkın ve bu pozisyonda birkaç saniye kalın. Plank, karın kaslarını güçlendirir, dengenizi geliştirir ve temel gücünüzü artırır.

  1. Squat:

Squat, bacak kaslarınızı hedefleyen bir egzersizdir. Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ve kalçalarınızı geriye doğru iterek çömelme pozisyonuna geçin. Dizlerinizi bükün ve uyluklarınız yere paralel hale gelene kadar aşağı inin. Daha sonra tekrar yükselerek başlangıç ​​pozisyonuna dönün. Squat, bacak kaslarınızı güçlendirir, kalça bölgenizi şekillendirir ve denge yeteneğinizi geliştirir.

  1. Lunges:

Lunges, bacak kaslarınızı çalıştıran etkili bir egzersizdir. Ayaklarınızı kalça genişliğinde açın. Ardından bir ayağınızı öne doğru adım atın ve ön diziniz 90 dereceye gelene kadar eğilin. Arkadaki dizinizi yere hafifçe dokundurun ve daha sonra başlangıç ​​pozisyonuna dönün. Ayaklarınızı değiştirerek diğer ayağınızla da aynı hareketi yapın. Lunges, bacak kaslarınızı güçlendirir, denge yeteneğinizi artırır ve kalça bölgenizi şekillendirir.

  1. Mountain Climbers:

Mountain climbers, kardiyovasküler sağlığınızı iyileştiren ve birçok kas grubunu çalıştıran bir egzersizdir. Şınav pozisyonunda başlayın ve bir dizinizi göğsünüze doğru çekin, ardından diğer bacağınızı da aynı şekilde çekin. Hızlı bir tempoda bu hareketi sürdürün. Mountain climbers, karın kaslarınızı, kollarınızı, bacaklarınızı ve kalçalarınızı çalıştırır.

  1. Jumping Jacks:

Jumping jacks, tüm vücudu çalıştıran bir kardiyovasküler egzersizdir. Ayaklarınızı bir araya getirin ve ellerinizi yanlarınızda tutun. Daha sonra zıplayarak ayaklarınızı açın ve aynı anda kollarınızı başınızın üzerine kaldırın. Bu hareketi birkaç kez tekrarlayın. Jumping jacks, kalori yakmanıza yardımcı olur, kardiyovasküler dayanıklılığınızı artırır ve vücudunuzun birçok kasını çalıştırır.

  1. Yoga ve Pilates:

Yoga ve Pilates, spor aleti kullanmadan yapılabilecek etkili egzersizlerdir. Hem bedeninizi hem de zihninizi güçlendirir ve esnekliğinizi artırır. Evde yoga veya Pilates dersleri alabilir veya çevrimiçi kaynaklardan faydalanabilirsiniz. Bu egzersizler, vücut duruşunuzu geliştirir, kaslarınızı güçlendirir ve stresi azaltmanıza yardımcı olur.

Sonuç:

Spor aleti kullanmadan da etkili bir şekilde egzersiz yapmanız mümkündür. Yürüyüş, koşu, şınav, mekik, plank, squat, lunges, mountain climbers, jumping jacks, yoga ve Pilates gibi egzersizlerle vücudunuzu güçlendirebilir, formda kalabilir ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz. Bu egzersizleri düzenli olarak yaparak kendinizi daha enerjik hissedebilir ve genel sağlık durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Spor aleti kullanmadan yapılan egzersizlerle sağlıklı bir yaşama adım atın!

İtalya'da Olimpia Milano üst üste 2. kez şampiyon

İtalya Birinci Basketbol Ligi (Serie A) play-off final serisi 7'inci ve son maçında Olimpia Milano, Virtus Bologna'yı 67-55 yenerek şampiyon oldu.

Yedi maç üzerinden oynanan play-off finalinde, Olimpia Milano ve Virtus Bologna, 3-3 eşitlikle serinin son maçında Milano’daki Mediolanum Forum'da karşı karşıya geldi.

Olimpia Milano, ev sahibi olma avantajıyla çıktığı maçın ilk çeyreğini 21-9 önde geçerken, devreye 38-29 üstün girdi. Üçüncü çeyreği de 48-34 önde tamamlayan Olimpia Milano, üstünlüğünü maç boyunca sürdürdü ve sahadan 67-55 galip ayrıldı.

Bu skorla seride durumu 4-3'e getiren Olimpia Milano, ligde üst üste 2'inci, toplamda ise 30.kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen İtalyan basketbolcu Luigi Datome, Olimpia Milano'da attığı 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, galibiyette ve şampiyonlukta büyük rol oynadı.

23 Haziran 2023 Cuma

Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıttı

Trabzonspor 2023/2024 sezonunda giyeceği formaları hazırladığı bir video ile tanıttı.

Trabzonspor Süper Lig'in yeni sezonunda giyeceği formaları tanıttı. 4 formanın tanıtıldığı video sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması (Full Video | 23 Haziran 2023)

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'a kongre çağrısı yaptı. Yıldırım, "Fenerbahçe başkansız kalmaz. Ali Bey, ya bir kongre yap ya da bu konuyu kapat. Aday dersen, aday çıkar. Hiç kimse çıkmazsa ben adayım" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'un mali kongredeki iddialarını eleştirerek, Koç'a güvenoyu alması için genel kurula gitme çağrısını yineledi. "Fenerbahçe başkansız kalmaz, kimse aday olmazsa ben aday olurum" diyen Yıldırım, gönlünden geçen başkan adayının Murat Ülker olduğuru söyledi.

"Fenerbahçe'nin geldiği durum çok acı"

Yıldırım, Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Hotel'de düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç başkanlığındaki yönetiminin güven oylamasına ihtiyacı olduğunu belirten Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe ile ilişkimi kestim. Yeni bir hayat kurdum. Ben emekli oldum. Verilen sözler nerede? Başkan, 'Aday çıksın kongre yapacağım.' diyor. Fenerbahçe'nin geldiği durum çok acı. Kongredeki konuşmalar bizi üzdü. Cevap vermek istedik. Fenerbahçe yönetimi 5 senedir çok güçsüz. Ali Bey'in şahsıyla bu iş yürümez. Benim dönemimde her yönetimde çok güçlü insanlar vardı. Benim kongre çağrı sebebim bu. Güven oyu iste kongrede. Bunlardan korkmamak lazım. Ali Bey güven oyu almazsa herhangi bir başarısızlıkta herkes ayağa kalkacak. Başka bir amacımız yok. Çok zorluk var. Görmüyor. Güven oyu alırsa, kongreye kadar rahatça yürüyebilir." ifadelerini kullandı.

Başkan Koç'un kendisini mali konularda suçlamasını sert bir dille eleştiren Yıldırım, "Beni her şeyde suçlayabilirsiniz, mali konularda suçlayamazsınız. 16 milyon dolar bütçeyi 250 milyon dolar yaptım. Varsa çalınan bir şey, bizi mahkemeye verirsin. Onu anlatırım. Bizi maddi olarak kim suçlarsa alnını karışlarım. Fenerbahçe'ye borç bırakmışsam ödeyeceğim. Onlar gittikten sonra kimler hesap soracak, bunu göreceğiz." diye konuştu.

 "Aday çıkar. Hiç kimse çıkmazsa ben varım"

Gelecek yıl gerçekleştirilecek genel kurulda başkan adaylarının çıkacağına vurgu yapan Aziz Yıldırım, "En doğru adayı camia destekleyecektir. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz. Ali Bey ya bir kongre yap ya da bu konuyu kapat. 'Aday çıksın kongre yaparım.' jestlerinden kendini kurtar. Kendini ve Fenerbahçe'yi küçültüyorsun. Aday çıkar. Hiç kimse çıkmazsa ben varım. Camiayı zorlama. Herkes haddini bilsin. FETÖ'cü, hocacı, Fenerbahçe'den maddi kazanç sağlamış insanlar aday olursa, orada bulunurum ve aday olurum. Bunlar bu kulübe giremezler. FETÖ olaylarıyla sağlıklı büyüyeceğimiz şartları kaybettik. Sıkıntıların asıl nedeni FETÖ kumpaslarıdır." açıklamasını yaptı.

"Gönlümden geçen başkan adayı Murat Ülker'dir"

Başkan adayı arayışı içinde olmadığının altını çizen Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan adayı aramıyoruz. Aday olmak isteyenler bize geliyor. 4 sene biz de şampiyon yapamadık ama bizim sorunlarımız vardı. Mahkemelerle uğraşıyorduk. Fenerbahçe olarak FETÖ ile mücadele ettik. İnsanlar bize karşı yapılan haksızlıklar için sokaklara çıktı. Biz şike yapmadık. Mesele o değildi. Bu örgüt bizi yok etmek istedi. Ali Bey, 'Her şeyin arkasında 3 Temmuz'u arıyorsunuz.' diyor. Evet 3 Temmuz olmasa kulüp başka noktalarda olacaktı. Gönlümden geçen başkan adayı Murat Ülker'dir. Benim dostumdur. Bütün Fenerbahçeliler tarafından bilinen büyük bir Fenerbahçeli. Başkan olmasını çok istiyorum. Çok katkısı olacağını düşünüyorum. Bu onun verebileceği bir karardır. Eğer karar verirse, tüm gücümle onu desteklerim. 3 Temmuz sürecinde en büyük maddi desteği Murat Ülker ve Ülker ailesi verdi. Nihat Özdemir'e başkanlık teklifinde bulunmadım. Kulüpten istifa etti. Böyle bir şansı yok. Aday olamaz. Olsa desteklerim."

"Fenerbahçe borç batağındadır"

Sarı-lacivertli kulübü 3 milyar lira borçla bıraktıklarını aktaran Yıldırım, "Şu an borç 7,6 milyar lira. Genel kurulda yüzde 30 fazla harcama yetkisi aldı ve borç 9,9 milyar lira olacak. Faiz de var. Borç seçimden sonra 12 milyar lirayı bulur. Kongre üyeleri hesap sorsunlar. Bir daha konuşmayacağım. 20 sene başkanlık yaptım. Satın ve ödeyin borçları. Satamazsanız ben alacağım. Fenerbahçe borç batağındadır. Bunu siz yaptınız." şeklinde görüş belirtti.

"Fenerbahçe şimdi Koçspor. Böyle saçmalık olur mu?"

Ali Koç'a kulübe ne kadar para verdiğini açıklama çağrısı yapan Aziz Yıldırım, "Ali Koç, kulübe ne kadar para verdi? Açıklasın da teşekkür edelim. Fenerbahçe şimdi Koçspor. Böyle saçmalık olur mu? Başkası başkan olursa bu sponsorluklar devam edecek mi? Kulübün kongrede malvarlıklarını satışa çıkarsınlar. Hepsini alacağım. Fenerbahçe'nin borcunu sıfırlayacağım. Bizim dönemimiz için borç fazla ise ödeyeceğim. Değilse de çıkıp durumu açıklasınlar." değerlendirmesinde bulundu.

"Onlara bir şey olmasın diye genel kurula gitmiyorum"

Aziz Yıldırım, genel kurula gitmediği için yapılan eleştirilere şu şekilde yanıt verdi:

"Genel kurula ve divana gelirim de beni çağıranlar kendi emniyetlerini sağlayacaklar mı? Neler olacağını farkındalar mı? Taraftar 'istifa' diye bağırdı, dağıldılar ve ne yapacaklarını şaşırdılar. Onlara bir şey olmasın diye gitmiyorum. 2021'de genel kurula gidecektik. Maraton tribünün altını ayıracağız dediler. Sonra arabalar karşıya konulacak dediler. 'Üç arabayla gelelim ve alttan yukarı çıkalım.' dedik. Vefa Küçük evet dedi ama akşam üzeri vazgeçtiler. Kendi yaptığım stada 3 arabayla gidemiyorsam, gitmem. Genel kurullara katılmama sebebim bu. Ayıp. Ben giderim. Kendimi de korurum. Ama onlar kendilerini koruyamazlar."

"Koç'un acilen Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi lazım"

"Ali Bey, hem nalına hem mıhına... Yönetimin güçsüz." diyen Yıldırım. "Acilen Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa etmesi lazım. Kulüple uğraşsın. 2018'de genel kurulda yaptığı yanlışlar var. İşlerine gelince bizi çağırıyorlar. Normal şekilde biz yokuz. Pantolonunu çekti. Dalga geçiyorsun. 'Başkan' diye bağırıyorsun. 'Topunuz gelin.' derken kimi kastediyorsun. Bu top kimdir? Mali konularda hep yalan bilgi veriyor. O bana bir şey söyleyemez. Ben ona bir şey söylemeye başlarsam yer yerinden oynar." şeklinde konuştu.

Kaynak : TRT SPOR, AA



12 Dev Adam'ın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası Geniş Kadrosu Belli Oldu

A Milli Basketbol Takımımızın 12-20 Ağustos'ta Türkiye'de düzenlenecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası için belirlenen geniş kadrosu duyuruldu.

12-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde organize edilecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek A Erkek Milli Takımımızın geniş kadrosu belirlendi. 

A Erkek Milli Takımımız, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda C Grubu’nda yer alacak ve Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılarımız 17 Temmuz Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak. 

A Erkek Milli Takımımızın idari, teknik ve aday sporcu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

İdari ve Teknik Kadro
Haluk Yıldırım Milli Takımlar Direktörü
Muratcan Güler A Erkek Milli Takım Menajeri
Orhan Demirel A Erkek Milli Takım İdarecisi
H. Ergin Ataman A Erkek Milli Takım Başantrenörü
Fikret Yakup Sekizkök Yardımcı Antrenör
Ender Arslan Yardımcı Antrenör
Mehmet Murat Okur Yardımcı Antrenör
Cenk Yıldırım Yardımcı Antrenör
İ. Hakan Demirel Yardımcı Antrenör
Aliseydi Eren Hangün Atletik Performans Antrenörü
Barış Kocaoğlu Doktor
Uğur Diliçıkık Doktor
İbrahim Ethem İraz Diyetisyen
Mustafa Fatih Çetintaş Fizyoterapist
Murat Erdem Fizyoterapist
Mehmet Burak Kozan Masör
Barış Erdağı Masör
Miktat Güvendi Malzeme Sorumlusu
Ecevit Önenç Şoför


Sporcu Kadrosu
Deshane Davis Larkin Anadolu Efes
Erten Gazi Anadolu Efes
Furkan Haltalı Anadolu Efes
Yiğit Arslan Bahçeşehir Koleji
Okben Ulubay Beşiktaş JK Emlakjet
Ercan Osmani Darüşşafaka Lassa
Doğuş Özdemiroğlu Darüşşafaka Lassa
Şehmus Hazer Fenerbahçe Beko
Scott Jordan Wilbekin Fenerbahçe Beko
Onuralp Bitim Frutti Extra Bursaspor
Yiğitcan Saybir Frutti Extra Bursaspor
Sadık Emir Kabaca Galatasaray Nef
Kenan Sipahi Pınar Karşıyaka
Berk İbrahim Uğurlu Tofaş
Berke Büyüktuncel Tofaş
Erkan Yılmaz Türk Telekom
Cedi Osman Cleveland Cavaliers / ABD
Sertaç Şanlı FC Barcelona / İspanya
Alperen Şengün Houston Rockets / ABD
Ömer Faruk Yurtseven Miami Heat / ABD
Furkan Korkmaz Philadelphia 76ers / ABD

Arina Fedorovtseva’dan itiraf: Evlenme teklifleri yüzünden...

Bu sezon Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk yaşanan Fenerbahçe Opet’in Rus sporcusu Arina Fedorovtseva’dan çok konuşulacak bir itiraf geldi. İşte Arina Fedorovtseva’nın samimi açıklamaları…

Misli.com Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet’ten Arina Fedorovtseva yeni açıklamaları ile gündeme geldi. 19 yaşındaki genç voleybolcu, futbolcuların kendisine kahve teklifinde bulunduğunu söyledi. Ayrıca Rus voleybolcu, evlenme teklifleri nedeniyle yüzük takmaya başladığını itiraf etti.

“Ün dikkatimi dağıtmıyor”
Arina Federovtseva, Rusya’da bir televizyon kanalına konuk oldu. Programda kariyerinden ve özel hayatından bahseden Rus voleybolcu kendisine yöneltilen “Türkiye’de birçok hayranın var, bu ün seni bunaltmıyor mu?” sorusuna “Benim dikkatimi dağıtmıyor çünkü biliyorsunuz ki asıl önemli olan düzgün bir şekilde önceliklerinizi belirlemek. Voleybol benim için her zaman ilk sırada yer alıyor. Şu anda voleybola odaklanmış durumdayım. Bu nedenle bu durum dikkatimi dağıtmıyor” yanıtını verdi.

‘Futbolcular mesaj atıyor’
Arina Federovtseva, program sunucusunun kendisine kahve teklifinde bulunan futbolculardan bahsetmesi üzerine ise “Evet mesaj atıyorlar ve bu kadar. Her şeyin bir zamanı var. Şu an için sadece voleybol ve bu harika” ifadelerini kullandı.

“Türkler bana evlenme teklif ediyor”
Arina Federovtseva, geçtiğimiz yıl da Türkler hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Türk erkeklerinin kendisine evlenme teklifi ettiğini söyleyen genç voleybolcu bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Bana sosyal medyadan sık sık ne kadar güzel olduğumu söyleyip kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden beri çok fazla evlenme teklifi aldım”

“Teklifler yüzünden yüzük takmaya başladım”
Aldığı evlilik tekliflerinin ardından ailesinin kendisine verdiği yüzüğü takmaya başladığını anlatan Federovtseva, Fenerbahçe medya gününde yüzüğü görenlerin çok üzüldüğünü de belirtti.

“Takım arkadaşlarımı kıskanmıyorum”
Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Rus sporcular birçok uluslararası müsabakada artık yer alamıyor. Arina Federovtseva ise milli maçlar için verilen aralarda kendi ülkeleri için maça çıkan arkadaşlarını kıskanmadığını şu sözlerle belirtti: “Hayır, bir kıskanma durumu yok. Genel olarak sadece voleybola değil Rus sporuna karşı bir grev söz konusu. Bu konuda çok üzgünüm ve açıkça şunu söyleyebilirim ki bizim takımımız iyi oyunculara ve antrenöre sahip. Olimpiyat Oyunları’nda eminim ki üst seviye bir performans sergilerdik ve iyi oynardık ama maalesef ki durum böyle”

“Motivasyonumuzu etkilemesine izin vermiyoruz”
Arina Federovtseva, konuşmasında uluslararası müsabakalarda milli takımı ile yer alamaması hakkında “Eğer bu tarz durumların motivasyonumuzu kaybetmesine izin verseydik profesyonel sporcular olamazdık. Kesinlikle bu konuda özgüvenliyim ve inancım var. Önemli olan enerjini ve formunu koruman. Böylece tekrar oynamamıza izin verildiğinde üst seviye bir performans gösterebiliriz” dedi.

“Avrupa’daki baskı oyunumu etkilemedi”
Program sırasında Avrupa’da Rus bir sporcu olarak baskı gördüğünü söyleyen Federovtseva bu durumun oyununu etkilemediğini söyledi. Her şekilde oyunlarını oynadığını söyleyen Rus sporcu kazandıklarının da altını çizdi.

Kaynak: www.fanatik.com.tr

Türkiye, UEFA Ülke Puanı klasmanında 13. sırada

UEFA Ülke Puanı klasmanında geçen sezonu 12. sırada noktalayan Türkiye, 2023-2024 sezonu macerasına 26,6 puanla 13. sıradan başlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için ilk 10'a girmek şart olurken, 11. sıranın önemi kalmadı.

Türkiye, son 5 sezonluk performansın değerlendirmeye alındığı klasmanda 2018-2019 sezonunda 5.5 puan, 2019-2020'de 5 puan, 2020-2021'de 3.1 puan, 2021-2022'de 6.7 puan ve 2022-2023'te 11.8 puan toplamıştı.

Bu çerçevede toplamda 32.1 puana ulaşan Türkiye, geride bıraktığımız sezonu 12. sırada bitirdi.

Yeni sezonla birlikte tüm ülkelerin 2018-2019 sezonu performansı devre dışı kaldı

Türkiye böylece yeni klasmana 26,6 puanla 13. sırada başlayacak.

Öncelikli hedef ilk 10

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt takım gönderebilmek için klasmanda mutlaka ilk 10'a girmek gerekiyor.

Bu sezona dek Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanan takımın, kendi yerel liginde de Devler Ligi bileti alması halinde 11. ülkenin şampiyonuna direkt katılım hakkı veriliyordu.

Yeni formatla birlikte önümüzdeki sezondan itibaren bu uygulama kaldırılıyor.

Bundan sonra böyle bir durum yaşanması halinde, Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacak takımlar içinde en iyi katsayıya sahip şampiyon takım, direkt gruplara kalacak.

Ayrıca Avrupa Ligi şampiyonunun, kendi liginde de Devler Ligi vizesi alması halinde, eleme oynayacak tüm takımlar içinde (Lig 2, 3 ve 4'üncüleri de dahil) en iyi katsayıya sahip takıma grupların yolu direkt açılacak.

Bu sebeple de Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ne direkt takım gönderebilmesi için mutlaka ilk 10'a girmesi gerekiyor.

Türkiye'nin handikabı takım sayısının 4'e düşmesi

Yeni sezon klasmanına bakıldığında, Türkiye'nin ilk 10 hedefindeki rakipleri olarak Ukrayna, Sırbistan, İsviçre, Avusturya ve İskoçya dikkati çekiyor.

Söz konusu ülkeler UEFA turnuvalarına 5'er takım gönderecek. Türkiye'nin takım sayısı ise bu sezon 4'e indi ve bu durum en büyük handikap olarak öne çıkıyor.

Ülke puanı klasmanında ilk 15 sıradaki ülkelerin puanları ve kupalara katılacak takım sayıları şöyle:

UEFA ÜLKE PUANI KLASMANI (2023-24)

Sıra

Ülke

Puan

Takım Sayısı

1

İngiltere

88,928

8

2

İspanya

75,927

8

3

İtalya

71,569

7

4

Almanya

69,552

7

5

Hollanda

52,1

5

6

Fransa

51,914

6

7

Portekiz

46,649

6

8

Belçika

34,4

5

9

İskoçya

30,45

5

10

Avusturya

28,6

5

11

İsviçre

27,775

5

12

Sırbistan

27,175

5

13

Türkiye

26,6

4

14

Ukrayna

24,7

5

15

Norveç

23,625

4

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi Türkiye için avantaj olabilir

Türkiye adına bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor turnuvalara katılıyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemeleriyle, diğer 3 takım ise Konferans Ligi elemeleriyle Avrupa macerasına başlayacak.

Türk takımlarının hepsi, gruplara kalabilmek için 3'er tur geçmek zorunda.

Konferans Ligi elemelerinin telafisi yok. Diğer bir deyişle, bu kulvarda elenen takım Avrupa'ya veda edecek.

Galatasaray ise elenmesi durumunda önce Avrupa Ligi elemelerine, orada da başarılı olamazsa Konferans Ligi elemelerine katılabilecek.

Konferans Ligi'nde mücadele edecek takımların, diğer iki lige göre görece daha zayıf takımlardan oluşması Türkiye adına şans teşkil edebilir.

Nitekim Türkiye, geçen sezon topladığı 59 puanın 31,5'ini Konferans Ligi'nde elde etmiş ve 21. sırada başladığı sezonu 12. sırada bitirmişti.

Puanlama nasıl yapılıyor?

Bir sezonluk ülke puanı hesaplamasında, maçlarda alınan sonuçlara göre takımlar puan topluyor.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin ön elemelerindeki her galibiyette 1'er puan alan takımlar, beraberlik halinde 0,5 puan kazanıyor.

Grup aşamasında ise takımlar, her üç turnuvada da galibiyette 2, beraberlikte ise 1 puanı hanesine yazdırıyor.

Başarı geldikçe bonus puanlar devreye giriyor

Takımlar, grup aşamasından itibaren başarıları oranında normal puanların haricinde bonus puanları da cebine koyuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan her takım 4, gruptan çıkan her takım 5 puan bonus puan elde ediyor. Kulüpler, Devler Ligi'nde çeyrek final, yarı final ve final oynamaları halinde her bir tur için 1 bonus puan daha kazanıyor.

Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan takımlar 4, grup ikincileri 2 bonus puanı kaparken, ilerledikleri her tur için 1 bonus puan daha hak ediyor.

Konferans Ligi'nde ise grup liderine 2, grup ikincisine 1 ve final oynayan takımlara 1 bonus puan veriliyor.

Türk takımlarının topladığı puanlar 4'e bölünecek

Ülke puanı hesaplanırken, ülkelerin turnuvalara gönderdiği takım sayısı önem arz ediyor.

Takımların aldığı puanlar, ülke adına Avrupa'ya katılan takım sayısına bölünüyor.

Örneğin uzunca bir süredir turnuvalara 5 takımla giden Türkiye'de, toplanan puanlar 5’e bölünüyordu. Bu sezon takım sayısı 4'e inerken, alınan puanlar da bu çerçevede 4'e bölünecek.

Diğer bir deyişle Türk ekipleri, bu sezon elemelerde alacağı her galibiyette, an itibarıyla 26,6 olan ülke puanı hanesine 0,25 puan yazdıracak.

Grup aşamasından itibarense bir galibiyetin ülke puanına yansıması 0,5 olacak.

La Liga'da 2023-2024 fikstürü belli oldu

Yeni sezonun El Clasico tarihleri belli oldu. İspanya La Liga'da 2023-2024 sezonunun fikstürü çekildi. Son şampiyon Barcelona sezonu Getafe deplasmanında açarken Real Madrid Athletic Bilbao'ya konuk olacak. İlk El Clasico ise 11. haftada...

İspanya La Liga'da 2023 - 2024 sezonunun fikstürü belli oldu. Tüm dünyanın merakla beklediği El Clasico'nun da tarihleri açıklandı.

Real Madrid ile Barcelona'yı karşı karşıya getirecek ilk maç, 11. haftasında 29 Ekim'de oynanacak. Mücadeleye Katalan ekibi ev sahipliği yapacak.

Real Madrid'in ev sahipliğindeki El Clasico ise ligin 32. haftasında 21 Nisan 2024'te oynanacak.

La Liga'da 2022 - 2023 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Barcelona, yeni sezonu Getafe deplasmanında açarken Real Madrid, Athletic Bilbao'ya konuk olacak.

Barcelona bu sezon iç saha maçlarını farklı bir yerde oynayacak

Nou Camp'ı yenilemek için çalışmalara başlayan La Liga ekibi, iç saha maçlarını Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacak.

La Liga'da ilk hafta oynanacak maçlar şu şekilde;

Almeria - Athletic Bilbao
Athletic Bilbao - Real Madrid
Atletico Madrid - Granada
Cadiz - Alaves
Celta Vigo - Osasuna
Getafe - Barcelona
Las Palmas - Mallorca
Real Sociedad - Girona
Sevilla - Valencia
Villarreal - Betis

2023 NBA Draftı Gerçekleşti

Merakla beklenen NBA draftı, yapıldı. NBA'in yeni yıldızı olması beklenen Victor Wembanyama, San Antonio Spurs tarafından birinci sıradan seçildi.

2023 NBA Draftı, Türkiye saatiyle sabaha karşı yapılan seçimlerle birlikte sona erdi. Philadelphia Sixers ve Chicago Bulls‘un cezalarından ötürü 58 seçim üzerinden gerçekleştirilen NBA Draftı’nın ilk sırasında Victor Wembanyama seçildi. Fransız uzunun yeni adresi San Antonio Spurs oldu.

Wembanyama, Fransa Ligi'ni 21,6 sayı, 10,4 ribaunt, 3 blok ve 2,4 asist ortalamasıyla tamamladı ve sezonun en değerli oyuncusu seçildi.

Kötü bir sezon geçiren San Antonio Spurs'ün Wembanyama ile Tim Duncanlı günlerine geri dönmesi bekleniyor.

Victor Wembanyama'nın Fransa'dan takım arkadaşı Bilal Coulibaly ise Indiana Pacers tarafından yedinci sıradan seçildi.

Böylece tarihte ilk kez bir Avrupa takımından iki oyuncu aynı yıl NBA'de draft edildi.

Draftta ikinci sıradan seçim yapan Charlotte Hornets, Brandon Miller'ı tercih etti. Portland Trail Blazers da üçüncü sıradan Scoot Henderson'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Beko'da oynayan Tarık Biberoviç ise 56'ıncı sıradan Memphis Grizzlies tarafından seçildi. Barcelona’nın Nijeryalı pivotu James Nnaji ise 31. sıradan Hornets‘e gitti.

İlk Tur Seçimleri:

  1. San Antonio Spurs: Victor Wembanyama
  2. Charlotte Hornets: Brandon Miller
  3. Portland Trail Blazers: Scoot Henderson
  4. Houston Rockets: Amen Thompson
  5. Detroit Pistons: Ausar Thompson
  6. Orlando Magic: Anthony Black
  7. Washington Wizards: Bilal Coulibaly
  8. Indiana Pacers: Jarace Walker
  9. Utah Jazz: Taylor Hendricks
  10. Oklahoma City Thunder: Cason Wallace
  11. Orlando Magic: Jett Howard
  12. Dallas Mavericks: Dereck Lively II
  13. Toronto Raptors: Gradey Dick
  14. New Orleans Pelicans: Jordan Hawkins
  15. Atlanta Hawks: Kobe Bufkin
  16. Utah Jazz: Keyonte George
  17. Los Angeles Lakers: Jalen Hood-Schifino
  18. Miami Heat: Jaime Jaquez Jr.
  19. Golden State Warriors: Brandin Podziemski
  20. Houston Rockets: Cam Whitmore
  21. Brooklyn Nets: Noah Clowney
  22. Brooklyn Nets: Dariq Whitehead
  23. Portland Trail Blazers: Kris Murray
  24. Dallas Mavericks: Olivier-Maxence Prosper
  25. Detroit Pistons: Marcus Sasser
  26. Indiana Pacers: Ben Sheppard
  27. Charlotte Hornets: Nick Smith Jr.
  28. Utah Jazz: Brice Sensabaugh
  29. Denver Nuggets: Julian Strawther
  30. LA Clippers: Kobe Brown

İkinci Tur Seçimleri:

  1. Charlotte Hornets: James Nnaji
  2. Denver Nuggets: Jalen Pickett
  3. Minnesota Timberwolves: Leonard Miller
  4. Sacramento Kings: Colby Jones
  5. Chicago Bulls: Julian Phillips
  6. Milwaukee Bucks: Andre Jackson Jr.
  7. Denver Nuggets: Hunter Tyson
  8. Boston Celtics: Jordan Walsh
  9. Atlanta Hawks: Mouhamed Gueye
  10. Los Angeles Lakers: Maxwell Lewis
  11. Charlotte Hornets: Amari Bailey
  12. Washington Wizards: Tristan Vukcevic
  13. Portland Trail Blazers: Rayan Rupert
  14. San Antonio Spurs: Sidy Cissoko
  15. Memphis Grizzlies: GG Jackson
  16. Atlanta Hawks: Seth Lundy
  17. Indiana Pacers: Mojave King
  18. LA Clippers: Jordan Miller
  19. Cleveland Cavaliers: Emoni Bates
  20. Oklahoma City Thunder: Keyontae Johnson
  21. Brooklyn Nets: Jalen Wilson
  22. Phoenix Suns: Toumani Camara
  23. Minnesota Timberwolves: Jaylen Clark
  24. Sacramento Kings: Jalen Slawson
  25. Indiana Pacers: Isaiah Wong
  26. Memphis Grizzlies: Tarik Biberovic
  27. Golden State Warriors: Trayce Jackson-Davis
  28. Milwaukee Bucks: Chris Livingston

 

23-24-25-26 Haziran 2023 TV'de Spor Ekranı



23 HAZİRAN 2023 CUMA


11:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
13:00 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
14:00 Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final bilardo10x10 TRT Spor
15:15 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
16:00 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
16:00 2023 Avrupa Oyunları Atlama

TRT Spor
17:00
Uluslararası Yaşar Doğu - Vehbi Emre & Hamit Kaplan Güreş Turnuvası Serbest ve Kadınlar Finaller

TRT Spor
18:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
20:00 2023 Avrupa Oyunları Tekvando

TRT Spor

24 HAZİRAN 2023 CUMARTESİ


11:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
12:45 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
15:00 2023 Avrupa Oyunları Okçuluk

TRT Spor
16:00 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
18:00 Türkiye - Çekya CEV Erkekler Avrupa Altın Ligi Yarı Final top_voleybol TRT Spor
20:00 2023 Avrupa Oyunları Atlama

TRT Spor
21:45 Belçika - Fransa
2023 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Yarı Final top_basket TRT Spor
21:45 İspanya - Hırvatistan UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası top_futbol İctimai TV

25 HAZİRAN 2023 PAZAR


11:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
12:30 2023 Avrupa Oyunları Bisiklet
TRT Spor
14:45 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
15:15 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
15:30 CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi
Şahinbey Belediyesi Yağlı Güreşleri

TRT Spor
16:00 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
17:15 97. Gazi Koşusu

TRT Spor Yıldız
17:15 97. Gazi Koşusu

TJK TV
17:15 97. Gazi Koşusu

Kanal D
17:30 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
17:30 CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi
Şahinbey Belediyesi Yağlı Güreşleri

TRT Spor
19:00 Çekya - Almanya
UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası top_futbol İctimai TV
19:00 CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi
Şahinbey Belediyesi Yağlı Güreşleri

TRT Spor
21:00 İspanya - Belçika 2023 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Final top_basket TRT Spor Yıldız
21:00 Türkiye - Ukrayna
CEV Erkekler Avrupa Altın Ligi  Final Maçı top_voleybol TRT Spor
21:45 Norveç - Fransa UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası top_futbol İctimai TV

26 HAZİRAN 2023 PAZARTESİ


11:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
12:45 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız
16:00 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
18:30 2023 Avrupa Oyunları


CBC Sport
20:00 2023 Avrupa Oyunları Tekvando

TRT Spor
22:50 2023 Avrupa Oyunları

TRT Spor Yıldız

22 Haziran 2023 Perşembe

Edin Dzeko resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'yla yıllık 4 milyon 200 bin avro ücret karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderdiği açıklamada,"Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

"Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum"

Edin Dzeko, kendisini sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye transfer olarak doğru bir karar verdiğini ifade eden Edin Dzeko, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Dzeko, Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ise şu sözleriyle ifade etti:

“Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Golcü futbolcu daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni gezdi.

HANDE YENER'İN ŞARKISIYLA TARAFTARA SESLENDİ  

Fenerbahçe, transfer açıklamasının ardından Dzeko'nun tanıtım videosunu yayınladı. Videoda Fenerbahçe taraftarlarna seslenen yıldız futbolcu, Hande Yener'in 'Beni Sev' şarkısını da söyledi.

 

2023-2024 sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi Yapıldı

TFF 2. Lig ve 3. Lig'de 2023-2024 sezonunda mücadele edecek takımların yer alacağı gruplar, çekilen kurayla belirlendi. 

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Ankara'da gerçekleşen TFF Genel Kurulu Toplantısı'nın ardından kura çekimi yapıldı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ın katıldığı kura çekimi, Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.

TFF. 2. Lig'de sezon 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. TFF 3. Lig'de ise 9-10 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacak normal sezon, 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Kura çekimlerinin ardından takımların yer aldığı gruplar şu şekilde:

Beyaz GrupKırmızı Grup
1461 Trabzon FK68 Aksaray Belediyespor
Adıyaman FKAmed Sportif Faaliyetler
Afjet AfyonsporAnagold 24 Erzincanspor
AltınorduArnavutköy Belediyespor
Ankara DemirsporBelediye Derincespor
AnkarasporDenizlispor
Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif FaaliyetlerDüzcespor
Bitexen VansporEtimesgut Belediyespor
Bucaspor 1928Fethiyespor
BursasporGMG Kastamonuspor
DiyarbekirsporIğdır FK
Esenler EroksporIsparta 32 Spor
Karacabey Belediyesporİnegölspor
Kırşehir Futbol SKİskenderunspor
Nazilli BelediyesporKaraman FK
Serik BelediyesporMenemen FK
Weecains KırklarelisporSarıyerspor
Yeni Mersin İdmanyurduSomaspor
Zonguldak KömürsporUşakspor

 

TFF 3. Lig 1. GrupTFF 3. Lig 2. Grup
52 Orduspor FK1954 Kelkit Belediyespor
Aliağa FutbolAmasyaspor FK
Artvin HopesporAnadolu Üniversitesispor
Ayvalıkgücü BelediyesporBatman Petrolspor
EdirnesporBulvarspor
Gümüşhane Sportif FaaliyetlerEfeler 09 Spor
İnegöl Kafkas GençliksporElazığspor
Karabük İdmanyurduErgene Velimeşespor
Kepez BelediyesporEynesil Belediyespor
Kırıkkale Büyük AnadolusporHacettepe 1945
Küçükçekmece SinopsporKarşıyaka
Malatya ArguvanPazarspor
Mardin 1969Sapanca Gençlikspor
Talasgücü BelediyesporSilifke Belediyespor
Tarsus İdman YurduTurgutluspor
TFF 3. Lig 3. GrupTFF 3. Lig 4. Grup
1922 Konyaspor23 Elazığ FK
Ağrı 1970 SporAdana 1954 FK
AkhisarsporAlanya Kestelspor
Bayburt Özel İdareBalıkesirspor
Belediye KütahyasporBergama Belediyespor
Büyükçekmece TepeciksporBursa Yıldırımspor
Darıca GençlerbirliğiÇatalcaspor
ErbaasporGüneş Holding Çankaya FK
Fatsa BelediyesporKahramanmaraşspor
Kahramanmaraş İstiklalsporMuş 1984 Muşspor
Karbel Karaköprü BelediyesporNevşehir Belediyespor
KuşadasısporOrduspor 1967
Osmaniyespor FKSebat Gençlikspor
SilivrisporSiirt İl Özel İdaresispor
Sivas BelediyesporSultanbeyli Belediyespor