TV İZLE

Canlı TV'ler burada...

Sıcak Havalarda Yapılabilecek En Uygun Sporlar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sıcak havalarda sağlıklı ve aktif kalmak isteyenler için uygun spor seçenekleri oldukça önemlidir. ...

Karşılaştırma | Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e

Renault Clio Hybrid vs Elektrikli Opel Corsa e - Hangisi?

En Seksi Voleybol Frikikleri

Birbirinden seksi voleybolcular plajda ve salonlarda ter dökerken zaman zaman da verdikleri frikiklerle yürek hoplatıyorlar…

TV’de Spor Ekranı

TV’de Spor Ekranı ile TV'de canlı spor yayınları ve canlı maçlar hangi kanalda öğrenin.

Voleybolda yapılan en son transferler

Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nde yapılan en son transferleri öğrenin...

EURO 2024'den sonuçlar, maç özetleri ve son gelişmeler...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden A Milli Futbol Takımımız ve diğer takımlardan son gelişmeleri öğrenin...

25 Mayıs 2024 Cumartesi

Al Ain - Yokohama F. Marinos 5-1 Özet İzle



Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Hernan Crespo'nun çalıştırdığı Al-Ain ile Harry Kewell'ın çalıştırdığı Yokohoma karşı karşıya geldi. Al-Ain, Hazza Bin Zayed Stadı'nda oynanan maçta 2-1'in rövanşında Yokohoma'yı 5-1 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdü.

 Yokohama F. Marinos - Al Ain 2-1 Özet İzle 

Al-Ain'e galibiyeti getiren golleri 8 ve 67. dakikalarda Soufiane Rahimi, 33. dakikada penaltıdan Kaku ve 90+1 ve 90+5. dakikalarda Kodjo Laba, Yokohoma'nın golünü 40. dakikada Yan Matheus kaydetti. 

Yokohoma'da William Popp 45+10. dakikada bariz gol pozisyonunu engellediği için kırmızı kart gördü.
Hernan Crespo'nun öğrencileri 2003'ten sonra 2. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Barcelona

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Barcelona, Lyon'u 2-0 yendi.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Barcelona ile Lyon karşı karşıya geldi. Barcelona, San Mames Stadı'nda oynanan maçta Lyon'u 2-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Aitana Bonmati ve 90+5. dakikada Alexia Putellas kaydetti.

Barcelona 2021 ve 2023'ün ardından Şampiyonlar Ligi'ni 3. kez müzesine götürdü.

Yiğido sezonu galibiyetle bitirdi

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi EMS Yapı Sivasspor, Bengali Koita'nın 9. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk Mondihome Kayserispor bu golle 24. dakikada Joseph Attamah ile yanıt verdi: 1-1

Sivasspor, 53. dakikada Mijo Caktas ile yeniden öne geçti: 2-1

Kalan sürede skor değişmedi ve kırmızı-beyazlılar, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla EMS Yapı Sivasspor, sezonu 54 puan ve galibiyetle kapattı. Mondihome Kayserispor ise sezonu 42 puanla tamamladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşmayı Ems Yapı Sivasspor 3-1 kazandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL: 9. dakikada Murat Paluli'nin sağ kanattan ceza sahası içine ortasında iyi yükselen Koita'nın kafa vuruşunda, top kaleci Onurcan Piri'nin üzerinden ağlara gitti: 1-0

15. dakikada Charisis'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Manaj, kaleci Onurcan Piri ile karşı karşıya kaldı. Manaj'a vuruş fırsatı vermeyen Attamah topu kornere gönderdi.

GOL:  24. dakikada sol kanattan Kartal Kayra Yılmaz'ın kullandığı kornerde topa iyi yükselen Attamah, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1

34. dakikada sol kanattan kullanılan taç atışında ceza sahası içinde kaleci Nikolic ile karşı karşıya kalan Boa Morte'nin vuruşunda, Nikolic topu kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

GOL: 53. dakikada Murat Paluli'nin sağ kanattan yaptığı ortada, top defansa çarparak Caktas'ın önünde kaldı. Kaleci Onurcan Piri ile karşı karşıya kalan Caktas, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1

56. dakikada Manaj'ın pasında sol kanatta ceza sahası içinde topla buluşan Uğur Çiftçi'nin sert şutunda, kaleci Onurcan Piri meşin yuvarlağı kornere çeldi.

57. dakikada Bertuğ Elmaz'ın sol kanattan kullandığı korner atışında, top kale direğine çarparak oyun alanına döndü.

82. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın savunmanın arkasına gönderdiği top Camara'dan sekerek Boa Morte'nin önünde kaldı. Kaleci Nikolic ile karşı karşıya kalan Boa Morte'nin vuruşunda, Nikolic ayakları ile meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

90+1. dakikada Attamah'ın sağ kanattan yaptığı ortada Boa Morte'nin kafa vuruşunda, kaleci Nikolic topu çizgiden çıkardı.

Karşılaşma 2-1 Sivasspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: BG Grup 4 Eylül

Hakemler: Murat Erdoğan, Mehmet Salih Mazlum, Mert Bulut

EMS Yapı Sivasspor: Nikolic, Murat Paluli, Mehmet Albayrak (Dk. 66 Camara), Appindangoye, Uğur Çiftçi, Charisis, Caktas (Dk. 74 Kvet), Turgunboev, Emrah Başsan (Dk. 46 Bartuğ Elmaz), Koita (Dk. 15 Menig (Dk. 74 Njie)), Manaj

Mondihome Kayserispor: Onurcan Piri (Dk. 90+1 Mehmet Şamil Öztürk), Attamah, Jeanvier, Arif Kocaman, Carole, Bourabia, Kartal Kayra Yılmaz (Dk. 84 Talha Sarıarslan), Boa Morte, Mehmet Eray Özbek (Dk. 71 Shukurov), Mane (Dk. 90+1 Enes Melih Gökçek), Bahoken

Goller: Dk. 9 Koita, Dk. 53 Caktas (EMS Yapı Sivasspor), Dk. 24 Attamah (Mondihome Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Uğur Çiftçi (EMS Yapı Sivasspor), Dk. 26 Attamah, Dk. 44 Mehmet Eray Özbek, Dk. 77 Arif Kocaman (Mondihome Kayserispor)

Trendyol Süper Lig'den düşen üçüncü takım Pendikspor oldu

Trendyol Süper Lig'den düşen üçüncü takım Pendikspor oldu. Gaziantep FK ile karşılaşacak Pendikspor maçı kazanıp 40 puana ulaşsa da üçlü averajda MKE Ankaragücü'nün gerisinde kaldığı için ligden düştü.

VavaCars Fatih Karagümrük'ün, Yılport Samsunspor'u 3-1 mağlup etmesiyle Pendikspor ligden düştü.

Karagümrük bu galibiyetle puanını 40'a yükseltti. Bir maçı eksik MKE Ankaragücü de 40 puana sahip. 37 puanı bulunan Pendikspor yarın oynayacağı Gaziantep FK maçını kazanıp 40 puana ulaşsa dahi üçlü averajda Fatih Karagümrük ve MKE Ankaragücü'nün gerisinde kaldığı için ligden düşmesi son maçı öncesinde kesinleşti.

Daha önce Süper Lig'den düşmesi kesinleşen takımlar İstanbulspor ve VavaCars Fatih Karagümrük olmuştu.

Hentbolda şampiyon Beşiktaş Safi Çimento

Hentbol Erkekler Süper Lig play-off final turu üçüncü maçında Beşiktaş Safi Çimento, deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 34-33 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Siyah-beyazlı ekip, Serdivan Spor Salonu'nda oynanan ve TRT SPOR Yıldız'dan canlı yayınlanan müsabakanın ilk yarısını 18-15 önde tamamladı.

Çekişmeli geçen ikinci devrede son saniyede bulduğu sayıyla öne geçen Beşiktaş, karşılaşmadan 34-33 galip ayrılarak final turunda durumu 3-0'a getirdi ve 17. şampiyonluğunu elde etti.

İstanbul Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan ilk iki maçı Beşiktaş Safi Çimento, 37-36 ve 41-30'luk skorlarla kazanmıştı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen kupa seremonisinde Beşiktaş Safi Çimento'ya kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve Asbaşkan Salim Öztürk takdim etti. Ligi ikinci olarak tamamlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ise madalya ve şiltlerini THF Asbaşkanı Ediz Erkovan verdi.

Erkekler Süper Ligi Sıralama Etabı'nda oynanan maçta rakibi Köyceğiz Belediyesi'ni 33-31 mağlup ederek seride 2-1 üstünlük sağlayan Nilüfer Belediyesi, lig dördüncüsünün belirleneceği maçta Spor Toto'nun rakibi oldu. Spor Toto-Nilüfer Belediyesi karşılaşması 29 Mayıs 2024 tarihinde Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş Safi Çimento'yu tebrik etti

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hentbol Erkekler Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş Safi Çimento'yu kutladı.

Bakan Bak, paylaştığı mesajda, "Şampiyon olan Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı'nı kutlarım. Elde edilen şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyor, play-off serisi boyunca güzel bir oyun ortaya koyan her iki takımımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni Citroen C3 | Test Sürüşü

Yeni Citroen C3 Test Sürüşü - Hatchback parasına SUV!

Yeni Citroen C3 Test Sürüşü videosu yayında! Yeni Citroen C3'ü Avusturya'nın başkenti Viyana'da detaylıca test ettim. Yerden yüksek tasarımı neticesinde, SUV kimliğine iyiden iyiye bürünen Citroen C3 ile ilgili bilmeniz gereken tüm her şeyi öğrenebileceksiniz.
İyi seyirler


Carviser

Filenin Efeleri, Fransa’ya 3-1 Mağlup Oldu

A Milli Erkek Voleybol Takımı, tarihinde ilk kez yer aldığı FIVB Milletler Ligi'ndeki 3. maçında Fransa ile karşılaştı. Rakibine 3-1 yenilen ve galibiyetle tanışamayan Filenin Efeleri, Antalya etabındaki son maçında ABD ile karşılaşacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki üçüncü maçında Fransa’ya 3-1 mağlup oldu.

Filenin Efeleri, ilk seti 27-25 kazandı. İkinci seti ise 25-23'lik skorla Fransa aldı ve setlerde durum 1-1 oldu.

Üçüncü seti 25-16 üstün tamamlayan Fransa, maçta 2-1 öne geçti. Rakip Fransa, dördüncü seti 25-14 maçı da 3-1 kazandı.

Bu sonuçla A Milli Erkek Voleybol Takımıımız, Milletler Ligi'ndeki 3. maçını da kaybetti.

Milli takım, Antalya etabında oynadığı ilk maçta Kanada'ya 3-1, ikinci karşılaşmada ise Hollanda'ya 3-2 mağlup olmuştu.

Filenin Efeleri, Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ilk haftadaki dördüncü maçında 26 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak.

Antalya Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlayacak.

İstatistikler için tıklayınız.

TÜRKİYE-FRANSA: 1-3

SALON: Antalya Spor Salonu

HAKEMLER: Epaminondas Gerothodoros (Yunanistan), Angela Grass (Brezilya)

TÜRKİYE: Burutay, Faik Samet, Adis, Mirza, Bedirhan, Murat (M. Matic, Volkan (L), Kaan, Yasin, Efe, Emre)

FRANSA: Le Goff, Brizard, Louati, Seddik, Patry, Clevenot (Grebennikov (L), Toniutti, Diez (L), Faure, Jouffroy, Tillie)

SETLER: 27-25, 23-25, 16-25, 14-25

SÜRE: 1 saat 22 dakika

Puan Durumu


TakımPuan
OGMASVS
1 Polonya 9 33091
2 Fransa 9 431104
3 Japonya 8 33093
4 Slovenya 7 33095
5 Küba 7 32185
6 Kanada 7 42297
7 İtalya 6 22060
8 Brezilya 5 32176
9Hollanda 3 31258
10 Sırbistan 3 31247
11 Arjanti 1 20236
12 Türkiye 1 30349
13Almanya 0 20216
14 İran 0 20216
15 Bulgaristan 0 20206
16ABD 0 20206

 

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın VNL’nin ilk haftasında yapacağı maçların programı şöyle:

21 Mayıs Salı

20.00 Türkiye-Kanada 1-3 Full Maç İzle

23 Mayıs Perşembe

20.00 Türkiye-Hollanda 2-3 Full Maç İzle

25 Mayıs Cumartesi

17.00 Türkiye-Fransa 1-3 Full Maç İzle

26 Mayıs Pazar

17.00 Türkiye-ABD (TRT Spor Yıldız)

Antalya etabında yarın oynanacak karşılaşmaların programı şöyle;

14.00 Slovenya – Polonya

20.00 Bulgaristan – Hollanda

İkinci etap Japonya'da

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ikinci haftasında 5-9 Haziran'da Japonya'da, üçüncü haftasında da 18-23 Haziran'da Slovenya'da mücadele edecek.

Organizasyonun Japonya etabında Slovenya, Polonya, İran ve Almanya ile karşılaşacak milli takım, Slovenya ayağında ise Bulgaristan, Arjantin, Sırbistan ve İtalya karşısında parkeye çıkacak.

Milletler Ligi'nde üç hafta sonunda 16 takımın yer aldığı puan cetvelinde ilk 8'deki takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

Milletler Ligi müsabakalarının sonuçlarına göre, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer almayı garantileyen 8 takımın dışında en yüksek FIVB sıralama puanına ulaşan ilk 4 ülke de Fransa'daki organizasyona katılma hakkı elde edecek.

Monaco'da pole pozisyonu Leclerc'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 8. etabı Monaco Grand Prix'sine Ferrari pilotu Charles Leclerc ilk sıradan başlayacak.

Monaco ile aynı adı taşıyan 3,3 kilometrelik pistte, 78 tur üzerinden düzenlenecek yarışın sıralama turlarında 1 dakika 10.270 saniyelik derece elde eden Leclerc, ilk cebe yerleşti.

Monacolu pilotun 0.154 saniye arkasındaki Avustralyalı Oscar Piastri (McLaren) ikinci, 0.248 saniye gerisindeki İspanyol Carlos Sainz (Ferrari) üçüncü sırayı aldı.

Monaco Grand Prix'si yarın (26.05.2024) TSİ 16.00'da koşulacak.


26 MAYIS 2024 PAZAR


16:00 Formula 1 Monaco GP formula1lastik İdman TV


Monaco Grand Prix'si öncesinde pilotlar ve takımlar klasmanının sıralaması şöyle:

Pilotlar

1 Max Verstappen
Red Bull Racing Honda RBPT 136
2 Sergio Perez
Red Bull Racing Honda RBPT 103
3 Charles Leclerc
Ferrari 98
4 Lando Norris
McLaren Mercedes 83
5 Carlos Sainz
Ferrari 83
6 Oscar Piastri
McLaren Mercedes 41
7 George Russell
Mercedes 37
8 Fernando Alonso
Aston Martin Aramco Mercedes 33
9 Lewis Hamilton
Mercedes 27
10 Yuki Tsunoda
RB Honda RBPT 14
11 Lance Stroll
Aston Martin Aramco Mercedes 9
12 Oliver Bearman
Ferrari 6
13 Nico Hulkenberg
Haas Ferrari 6
14 Daniel Ricciardo
RB Honda RBPT 5
15 Esteban Ocon
Alpine Renault 1
16 Kevin Magnussen
Haas Ferrari 1
17 Alexander Albon
Williams Mercedes 0
18 Zhou Guanyu
Kick Sauber Ferrari 0
19 Pierre Gasly
Alpine Renault 0
20 Valtteri Bottas
Kick Sauber Ferrari 0
21 Logan Sargeant
Williams Mercedes 0
 Takımlar
1 Red Bull Racing Honda RBPT 239
2 Ferrari 187
3 McLaren Mercedes 124
4 Mercedes 64
5 Aston Martin Aramco Mercedes 42
6 RB Honda RBPT 19
7 Haas Ferrari 7
8 Alpine Renault 1
9 Williams Mercedes 0
10 Kick Sauber Ferrari 0

 

VavaCars Fatih Karagümrük galibiyetle veda etti

Geçen hafta kümeye düşmesi kesinleşen VavaCars Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Yılport Samsunspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 yenen İstanbul ekibi, Süper Lig'e galibiyetle veda etti.

Geçen hafta deplasmanda Gaziantep FK'ya yenilerek son hafta öncesinde küme düşmesi kesinleşen VavaCars Fatih Karagümrük, Yılport Samsunspor'u konuk etti. Müsabaka ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-1'lik galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Marcao, 50. dakikada Ryan Mendes ve 90+2. dakikada Güven Yalçın kaydetti. Konuk takım Yılport Samsunspor'un maçtaki tek sayısı ise 57. dakikada Soner Aydoğdu'dan geldi.

Karadeniz ekibinde Yunus Emre Çift, 72. dakikada kırmızı kart göererek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Süper Lig'e galibiyetle veda eden VavaCars Fatih Karagümrük, sezonu 40 puanla tamamladı.

 Alman teknik direktör Markus Gisdol ile son maçına çıkan Yılport Samsunspor ise sezonu 43 puanla bitirdi.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazanmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

18. dakikada ceza sahasının sol çaprazdan Mendes'in ortasında, altıpas içinde Paoletti'nin kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

GOL: 42. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük öne geçti. Teklic'in savunma arkasına ara pasına hareketlenen Markao'nun ceza sahası içi sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya durumda yaptığı plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

Maçın ilk yarısı, VavaCars Fatih Karagümrük'ün 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

GOL: 50. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Yunus Emre Çift'in hatasında soldan topla ceza sahasına giren Mendes'in şutunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0

GOL: 57. dakikada Yılport Samsunspor farkı 1'e indirdi. Savunmada yapılan hatada ceza sahası içinde topu önünde bulan Tait'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Soner Aydoğdu'nun şutunda, top ağlara gitti: 2-1.

64. dakikada soldan ceza sahasına giren Fofana'nın pasında, altıpas içinde müsait durumda göğsüyle topa dokunan Ercan Kara'nın vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

72. dakikada Yılport Samsunspor 10 kişi kaldı. Yunus Emre Çift'in müdahalesiyle Eysseric yerde kaldı. Hakem Mehmet Türkmen önce Yunus Emre'ye sarı kartını gösterdi. VAR'ın çağırmasıyla pozisyonu tekrar inceleyen hakem Türkmen, sarı kartı iptal ederek Yunus Emre'yi doğrudan kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

78. dakikada Soner Aydoğdu'nun soldan pasında ceza sahası içinde topu iyi kontrol eden Fofana'nın uzak direğe plase vuruşunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GOL: 90+2. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük bir gol daha buldu. Sağdan ceza sahasına giren Mendes'in şutunda, kaleciden dönen top yine aynı oyuncunun önünde kaldı. Mendes'in pasında altıpas üzerinde müsait durumda bulunan Güven Yalçın, boş kaleye topu filelerle buluşturdu: 3-1.

VavaCars Fatih Karagümrük, maçı 3-1 kazandı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Mehmet Türkmen, Murat Ergin Gözütok, Hakan Karabalcık

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Nazım Sangare (Dk. 85 Salih Dursun), Biraschi, Koray Günter, Emir Tintiş (Dk. 46 Levent Mercan), Adnan Uğur, Paoletti, Can Keleş (Dk. 66 Lasagna), Teklic (Dk. 66 Eysseric), Mendes, Markao (Dk. 66 Güven Yalçın)

Yılport Samsunspor: Szumski, Mustafa Tan (Dk. 62 Ntcham), Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Bola, Bennasser, Tait (Dk. 62 Dimata), Holse (Dk. 75 Schindler), Raman (Dk. 46 Soner Aydoğdu), Muja (Dk. 46 Fofana), Ercan Kara

Goller: Dk. 42 Markao, Dk. 50 Mendes, Dk. 90+2 Güven Yalçın (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 57 Soner Aydoğdu (Yılport Samsunspor)

Kırmızı kart: Dk. 72 Yunus Emre Çift (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Teklic, Dk. 70 Eysseric (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 39 Mustafa Tan (Yılport Samsunspor)

Dallas Mavericks seride 2-0 öne geçti (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı finalinde Dallas Mavericks, deplasmanda Minnesota Timberwolves'u 109-108 yenerek seride 2-0 öne geçti.

NBA Batı Konferansı final serisi ikinci maçında bu gece Minnesota Timberwolves ile Dallas Mavericks karşı karşıya geldi.

Deplasman ekibi Dallas Mavericks karşılaşmadan Luka Doncic’in son anlardaki üç sayılık isabetiyle 108-109’luk skorla galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Mavericks seride durumu 2-0’a getirirken serinin üçüncü mücadelesi 26 Mayıs’ı 27 Mayıs’a bağlayan gece 03:30’ta oynanacak.

Timberwolves'ta Anthony Edwards 21 sayı, 5 ribaund, 7 asist; Karl Anthony Towns 15 sayı, 7 ribaund; Naz Reid 23 sayı, 2 ribaund ile oynadı.

Mavericks’te Luka Doncic 32 sayı, 10 ribaund, 13 asist; Daniel Gafford 16 sayı, 5 ribaund, PJ Washington 10 sayı, 5 ribuand ile mücadele etti.



Real Madrid, Olympiakos Karşısında Final Biletini Aldı (Özet)

THY EuroLeague Final Four'da Real Madrid, Olympiakos'u 87-76 mağlup ederek finalde Panathinaikos'un rakibi oldu.

Turkish Airlines EuroLeague’de Final Four heyecanı, bu akşam oynanan ikinci yarı final müsabakasıyla birlikte devam etti. Geçen sezonun finalistleri Real Madrid ve Olympiakos, Berlin’de kozlarını paylaştılar.

Maçı baştan sona üstün götüren Madrid, ilk yarıda 20’nin üstüne çıkardığı farkı koruyamasa bile 87-76 kazandı.

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Uber Arena'da oynanan mücadele karşılıklı basketlerle başladı.

İlk 2 dakikalık bölüm Yunanistan ekibinin 6-5'lik üstünlüğüyle geçilirken, Real Madrid üst üste 3 kez üç sayılık atışta isabet bularak skoru 14-6'ya getirdi.

Son 4 dakikaya 19-10'luk Real Madrid üstünlüğüyle girilirken, İspanyol ekibi ilk çeyreğin kalan bölümünde potasında sayı görmeyerek bu periyodu 28-10 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte pota altından sayılarla farkı daha da açan Real Madrid, son 4 dakikaya 23 sayılık farkla girdi: 47-24.

Son bölümde Yunanistan ekibi farkı az da olsa eritirken, ilk yarı İspanyol ekibinin 56-37'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Üçüncü çeyrekte Olympiakos daha etkili olan taraftı. Kırmızı-beyazlı ekip savunmada rakibine ilk 4 dakika sayı şansı vermezken farkı da 13 sayıya indirdi: 56-43.

Kalan süre iki ekibin karşılıklı basketleriyle geçerken, taraflar son çeyreğe 71-58'lik skorla girdi.

Yunanistan ekibi son periyoda da baskılı başladı. Kırmızı-beyazlılar dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 9'a indirdi: 76-67.

Son 1 dakikaya girilirken Olympiakos'un üst üste top kayıplarını iyi değerlendiren Real Madrid, farkı yeniden yükseltti: 87-73.

İspanyol temsilcisi Real Madrid müsabakadan 87-76 galip ayrılarak finale yükseldi. Panathinaikos-Real Madrid karşılaşması, 26 Mayıs Pazar TSİ 21.00'de oynanacak.

Real Madrid’de Dzanan Musa 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist; Mario Hezonja 12 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma; Vincent Poirier 11 sayı, 3 ribaund, 1 blok; Guerschon Yabusele 11 sayı, 2 ribaund

Olympiakos’ta ise Alec Peters 23 sayı, 20 ribaund, 1 asist; Nigel Williams-Goss 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma; Shaq McKissic 17 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma; Isaiah Canaan 7 sayı ile mücadele etti.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ OLYMPIAKOS

Yarı finalde Panathinaikos'a 73-57 yenilen Fenerbahçe Beko ise Real Madrid'e mağlup olan Olympiakos ile üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Uber Arena'daki müsabaka 26 Mayıs Pazar günü TSİ 18.00'de başlayacak.



24 Mayıs 2024 Cuma

Antalya derbisinde kazanan yok

Süper Lig'in 38 ve son haftasında Corendon Alanyaspor ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Corendon Alanyaspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadı'nda oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Alanyaspor'un golü 3. dakikada Hwang Ui-jo ile gelirken, Antalyaspor'un golü 80. dakikada Adam Buksa ile geldi.

Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, takımının başında son maçına çıktı.

Bu sonuçla birlikte Alanyaspor 52, Antalyaspor ise 49 puanla ligi tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Alanyaspor öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Eduardo'nun pasında topa gelişine vuran Hwang'ın şutunda top ağlarla buluştu, durum 1-0 oldu.

12. dakikada sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Janvier'in ceza sahasına verdiği pasla topla buluşan Eduardo'nun vuruşu kaleci Mehmet Ataberk Dadakdeniz'e çarpıp kornere çıktı.

17. dakikada sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Yusuf Özdemir'in ortasında arka direkte topa kayarak vuran Hwang'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Alanyaspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

63. dakikada merkezden gelişen Antalyaspor atağında Güray Vural'ın pasında topla buluşan Larsson'un ceza sahası dışından vurduğu sert şut kaleci Yusuf Karagöz'de kaldı.

80. dakikada Antalyaspor eşitliği sağladı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Safuri'nin ceza sahasına gönderdiği ortada topa iyi yükselen Buksa'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1

86. dakikada sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Buksa'nın yerden ceza sahası içerisine çevirdiği pasta kaleci Yusuf Karagöz kalesinden açılıp kayarak topun Emre Uzun'a gelmesini engelledi.

Müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Stat: Alanya Oba Stadı

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Corendon Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Furkan Bayır, Lima, Aliti (Dk 75 Fatih Aksoy), Hadergjonaj, Janvier, Novais (Dk. 75 Sisto), Yusuf Özdemir, Efecan Karaca(Dk.45+1 Leroy Fer), Eduardo (Dk. 67 Augusto), Hwang (Dk. 75 Anderson)

Bitexen Antalyaspor: Mehmet Ataberk Dadakdeniz, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Gerxhaliu, Güray Vural, Kaluzinski, Streek (Dk. 77 Ufuk Akyol), Safuri, Milosevic (Dk 68 Emre Uzun), Larsson, Buksa

Goller: Dk. 3 Hwang (Corendon Alanyaspor), Dk. 80 Buksa (Bitexen Antalyaspor)

Sarı kart: Dk. 84 Veysel Sarı (Bitexen Antalyaspor)

Fenerbahçe Beko final şansını kaçırdı (Özet)

THY Euroleague Final Four maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'a 73-57 yenildi. Sarı lacivertli takım, Real Madrid - Olympiakos maçının kaybedeniyle üçüncülük maçı oynayacak.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague Final Four'unda Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Yunan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Almanya'nın Berlin şehrindeki Uber Arena'da oynanan maçı 73-57 kaybeden Fenerbahçe, Euroleague'de finale çıkma şansını kaçırdı.

FENERBAHÇE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI OYNAYACAK

Sarı lacivertli takım, bu akşam oynanacak olan Real Madrid - Olympiakos eşleşmesinin kaybedeni ile 26 Mayıs Pazar günü TSİ 18.00'de üçüncülük maçına çıkacak. Panathinaikos ise bu maçın kazananıyla aynı gün TSİ 21.00'de şampiyonluk müsabakası oynayacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Sarı-lacivertliler basit top kayıplarıyla ilk 4 dakikada sayı bulamazken, bu bölümde Panathinaikos durumu 12-0'a getirdi.

Molanın ardından Guduric oyuna dahil olurken Fenerbahçe Beko ilk sayısını, periyodun bitimine 4 dakika 47 saniye kala Hayes-Davis'le buldu: 12-2.

Çeyreğin kalan bölümünde rakip potada daha etkili olan sarı-lacivertliler, savunmada ise aynı başarıyı gösteremedi. Karşılaşmanın ilk periyodu Panathinaikos'un 22-13'lük üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci periyotta savunmada daha dikkatli duran Fenerbahçe Beko, 7-2'lik seriyle farkı 4 sayıya indirdi: 24-20.

Farkın inmesinin ardından 3 sayılık atışlarda isabet bulamayan sarı-lacivertliler, potasında gördüğü üst üste basketlerle yeniden 9 sayı geriye düştü: 29-20.

Moladan Papagiannis'in 3 sayılık basketiyle dönen Fenerbahçe Beko, çeyreğin bitimine 3 dakika kala farkı 5 sayıya indirdi: 34-29.

Son bölümde Hayes-Davis serbes atış ve 3 sayı çizgisi dışından bulduğu sayılarla farkı 2'ye düşüren isim oldu: 38-36.

Müsabakanın ikinci yarısı iki ekibin karşılıklı basketleriyle başladı: 48-45. Hem Panathinaikos hem de Fenerbahçe Beko, ilk 5 dakikalık bölümde yaptıkları top kayıplarıyla dikkati çekti.

Tarık Biberovic'e çalınan fauller sonrasında Panathinaikos farkı 6 sayıya çıkarırken, Sestina ve Dorsey'in hızlı hücumlardan bulduğu 5 sayıyla Fenerbahçe Beko farkı 1'e indirdi: 51-50.

Lessort'un serbest atıştan bulduğu 2 sayıyla fark 3 sayıya çıkarken, yeşil-beyazlı takım son bölümde Kalaitzakis'in 3 sayılık basketiyle son çeyreğe 56-50 önde girdi.

Mücadelenin son çeyreği Panathinaikos'un 4-0'lık serisiyle başladı: 60-50.

Karşılaşmanın son 4 dakikalık bölümüne 10 sayı farkla girildi: 65-55.

Kalan sürede Yunanistan ekibi farkı daha da açarak müsabakadan 73-57 galip ayrıldı.

Salon: Uber Arena

Hakemler: Ilija Belosevi (Sırbistan), Carlos Peruga (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa)

Panathinaikos AKTOR: Papapetrou 9, Grant 13, Nunn 14, Lessort 17, Mitoglou 2, Kalaitzakis 5, Sloukas 4, Grigonis 6, Hernangomez 3, Antetokounmpo

Fenerbahçe Beko: Motley, Wilbekin 2, Hayes-Davis 14, Pierre, Calathes 5, Sertaç Şanlı 7, Papagiannis 3, Tarık Biberovic 4, Guduric 10, Dorsey 2, Sestina 10

1. Periyot: 22-13

Devre: 38-36

3. Periyot: 56-50

MAÇ YARIM SAAT GEÇ BAŞLADI

THY EuroLeague'den maçı başlama saatiyle ilgili yapılan açıklamada "Taraftarların Uber Arena'ya girişinde yaşanan gecikmeler nedeniyle karşılaşma 10 dakikadan biraz daha uzun bir süre sonra başlayacak." ifadelerine yer verildi.

EuroLeague yetkililerinin Alman polisinden onay gelene kadar maçı başlatmayacakları belirtildi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından karşılaşma yaklaşık yarım saat gecikmeyle başladı.

MAÇTAN NOTLAR

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final ilk maçında Yunanistan'ın Panathinaikos AKTOR takımıyla karşılaşan Fenerbahçe Beko'ya sarı-lacivertli taraftarlar büyük destek verdi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan Uber Arena'da oynanan karşılaşmaya çoğunluğu Almanya'da ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlar olmak üzere sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Gün boyu Alexanderplatz meydanında toplanan taraftarlar daha sonra Uber Arena etrafına gelerek maç saatini beklemeye başladı.

Panathinaikos'u desteklemek için maça gelen Yunan taraftarlarla Türk taraftarlar, uzun süre birbirlerine karşılık vererek tezahürat yaptı.

Karşılaşma öncesinde olaylar çıktı

Alman polisinin yoğun güvenlik önlemleri almasına karşın maç öncesinde taraftarlar arasında olaylar meydana geldi.

Türk ve Yunan taraftarların birbirlerine attıkları yabancı cisimler sebebiyle yaralananlar olurken, polis çok sayıda taraftarı gözaltına aldı.

Yaşanan olaylar sebebiyle Berlin polis teşkilatı açıklama yaptı.

Çok sayıda taraftarın Uber Arena etrafında toplandığına dikkati çeken polis teşkilatı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Rakip taraftar grupları arasında şişelerin atıldığı çatışmalar yaşandı. Girişlerin başlamasıyla birlikte büyük bir grup, bu durumdan yararlanarak spor salonuna biletsiz giriş sağladı. Olaya karışanların kişisel bilgileri alındı."

Biletsiz giriş yapan taraftarlar tespit edildikten sonra salondan çıkarıldı. Polis daha sonra salona girişleri yeniden açtı. Birçok taraftar, maçın 25 dakika geç başlamasına rağmen, karşılaşma başladıktan sonra salona girebildi.

Salon etrafında bilet arayanlar ilginç görüntüler oluşturdu

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final karşılaşmalarını izlemek isteyen ancak bilet bulamayan taraftarlar, Uber Arena'nın etrafında ellerine aldıkları kartonlarla bilet aradı.

Bilete ihtiyacı olduklarını birçok farklı dilde, çeşitli ebatlardaki kartonların üzerine yazarak duyuran Türk, Yunan ve İspanyol vatandaşlar, taraftar gruplarının içerisinde girerek bilet aradıklarını herkese duyurdu.

Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı izledi

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasında oynanan mücadeleyi izledi.

Sabah saatlerinde Berlin'e gelen Türkoğlu, pazar günü oynanacak final ve üçüncülük karşılaşmalarını da takip edecek.

Panathinaikos 12 yıl sonra

Yunanistan ekibi Panathinaikos, 12 yıl aradan sonra Dörtlü Final'de parkeye çıktı.

Avrupa Ligi Kupası'nı 6 kez kazanan yeşil-beyazlı takım, son olarak 2012 yılında İstanbul'da düzenlenen finallerde boy göstermişti.

Yunanistan ekibi, o tarihten sonra ilk kez Türk başantrenörü Ergin Ataman yönetiminde Dörtlü Final'e kalmayı başardı.

Panathinaikos'un son mücadele ettiği Dörtlü Final'de CSKA Moskova'yı 62-61 yenen Olympiakos şampiyonluğa uzanan taraf olmuştu. İki ezeli rakip Panathinaikos ve Olympiakos, 12 yıl sonra tekrar bir arada Dörtlü Final'de yer aldı.

Dörtlü Final görsel şölenle başladı

Dörtlü Final'in açılışı görsel şölenle başladı.

Organizasyonun ilk maçı öncesi takımlar sahaya çıkmadan parkede dans ve ateş şovları yapıldı.

Lazer gösterisinin salonda farklı bir ambiyans oluşturduğu şölen, iki takım taraftarlarından alkış aldı.



A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosu açıklandı. İşte teknik direktör Vincenzo Montella'nın tercihleriyle, Millilerin EURO 2024 öncesi geniş kadrosu...

EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile mücadele edecek Ay-yıldızlılarımızın aday kadrosu belli oldu.

İşte teknik direktör Vincenzo Montella'nın belirlediği geniş kadro:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Doğan Alemdar (Troyes), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mert Müldür (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydin (Panathinaikos), Cenk Özkacar (Valencia), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Can Uzun (Nürnberg), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Bromwich), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Orkun Kökçü (Benfica)

Hücum: Abdülkadir Ömür (Hull City), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Oğuz Aydın (Alanyaspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Bournemouth), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille)

Teknik direktör Vincenzo Montella ise açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Kadromuz geniş. Bunun belli sebepleri var. İlk etapta 13 futbolcuya sahip olacağız. 29 Mayıs'ta daha fazla futbolcuya sahip olacağız ve ilk kararımı o tarihten itibaren vermeye başlayacağım. İki futbolcumuz da muhtemelen 4 Haziran'da aramıza katılacak."


Özel Maç Programı

Özel Maç Programı

Tarih Saat Maç Stadyum Yayın
4 Haziran Salı 21.00 (TSİ 22.00) İtalya - Türkiye Renato Dell'Ara (Bologna/İtalya) TRT SPOR
10 Haziran Pazartesi 20.45 (TSİ 21.45) Polonya - Türkiye PGE Narodowy (Varşova/Polonya) TRT SPOR

EURO 2024 - Maç Programı

EURO 2024 - Maç Programı

Tarih Saat Maç Stadyum Yayın
18 Haziran Salı 18.00 (TSİ 19.00) Türkiye - Gürcistan BVB Stadyumu (Dortmund/Almanya) TRT SPOR
22 Haziran Cumartesi 20.00 (TSİ 21.00) Türkiye - Portekiz BVB Stadyumu (Dortmund/Almanya) TRT SPOR
26 Haziran Çarşamba 20.00 (TSİ 21.00) Çekya - Türkiye Volksparkstadion (Hamburg/Almanya) TRT SPOR


Bodrum FK adını finale yazdırdı

Trendyol 1. Lig play-off yarı finalinde Bodrum FK ile Ahlatcı Çorum FK 1-1’in rövanşında karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona eren karşılaşmada Bodrum FK, seri penaltı atışları sonucunda adını finale yazdırdı.

Trendyol 1. Lig play-off yarı final 1-1'in rövanşında Bodrum FK ile Ahlatcı Çorum FK karşı karşıya geldi.

Bodrum Şehir Stadyumu'nda oynanan ve normal süresi 0-0 biten maçta uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltı atışlarına gitti.

Ev sahibi Bodrum FK, penaltılarda rakibine üstünlük kurarak Çorum FK'yı 5-4 yenerek finale çıktı.

Bodrum FK, finalde Sakaryaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Stat: Bodrum İlçe

Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Murat Altan

Bodrum FK: Sousa, Celuska, Samet Yalçın (Dk. 105 Tunahan AKpınar), Kenan Özer (Dk. 81 Haqı Osman, Dk. 91 Ege Birsel), Ahmet Aslan, Üzeyir Ergün, Mohammed, Ali Aytemur, Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 72 Celal Dumanlı), Cenk Şen, Burak Çoban (Dk. 90 Brazao)

Ahlatcı Çorum FK: Hasan Hüseyin Akınay, Kerem Kalafat (Dk. 99 Ologo), Landre, Toure, Ferhat Yazgan, Atakan Akkaynak (Dk. 63 Hakan Barış), Verheydt (Dk. 114 Ahmet Sağat), Nalepa, Eren Aydın, Geraldo (Dk. 84 Suat Kaya), Erkan Kaş

Sarı kartlar: Dk.17 Verheydt, Dk. 38 Geraldo, Dk. 65 Ferhat Yazgan, Dk. 73 Eren Aydın, Dk. 105 Ologo (Ahlatcı Çorum FK), Dk. 67 Mohammed, Dk. 90 Brazao, Dk. 105 Celal Dumanlı (Bodrum FK)

Kırmızı kart: Dk. 105 Eren Aydın (Ahlatcı Çorum FK)

Formula 1'de heyecan Monaco'da devam edecek

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Monaco'nun ev sahipliği yapacağı sezonun 8. yarışıyla sürecek.

Monako ile aynı adı taşıyan 3,3 kilometrelik pistte 78 tur üzerinden düzenlenecek etapta sıralama turları yarın TSİ 17.00, yarış ise 26 Mayıs Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.


26 MAYIS 2024 PAZAR


16:00 Formula 1 Monaco GP formula1lastik İdman TV

Şu ana kadar Red Bull'dan Max Verstappen 5, Ferrari'den Carlos Sainz ile McLaren'den Lando Norris birer kez podyumun zirvesine çıktı.

Monaco Grand Prix'si öncesinde pilotlar ve takımlar klasmanının sıralaması şöyle:

Pilotlar

1 Max Verstappen
Red Bull Racing Honda RBPT 136
2 Sergio Perez
Red Bull Racing Honda RBPT 103
3 Charles Leclerc
Ferrari 98
4 Lando Norris
McLaren Mercedes 83
5 Carlos Sainz
Ferrari 83
6 Oscar Piastri
McLaren Mercedes 41
7 George Russell
Mercedes 37
8 Fernando Alonso
Aston Martin Aramco Mercedes 33
9 Lewis Hamilton
Mercedes 27
10 Yuki Tsunoda
RB Honda RBPT 14
11 Lance Stroll
Aston Martin Aramco Mercedes 9
12 Oliver Bearman
Ferrari 6
13 Nico Hulkenberg
Haas Ferrari 6
14 Daniel Ricciardo
RB Honda RBPT 5
15 Esteban Ocon
Alpine Renault 1
16 Kevin Magnussen
Haas Ferrari 1
17 Alexander Albon
Williams Mercedes 0
18 Zhou Guanyu
Kick Sauber Ferrari 0
19 Pierre Gasly
Alpine Renault 0
20 Valtteri Bottas
Kick Sauber Ferrari 0
21 Logan Sargeant
Williams Mercedes 0
 Takımlar
1 Red Bull Racing Honda RBPT 239
2 Ferrari 187
3 McLaren Mercedes 124
4 Mercedes 64
5 Aston Martin Aramco Mercedes 42
6 RB Honda RBPT 19
7 Haas Ferrari 7
8 Alpine Renault 1
9 Williams Mercedes 0
10 Kick Sauber Ferrari 0

Celtics seriyi 2-0 yaptı (Özet)

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı finalinde Boston Celtics, Indiana Pacers'ı 126-110 yenerek seriyi 2-0'a getirdi.

NBA playoff'ları konferans finali serisi ikinci maçında Boston Celtics, Indiana Pacers'ı konuk etti.

Celtics rakibi karşısında ikinci çeyrekten itibaren skor üstünlüğünü ele alırken maçı da 126-110 kazandı. Bu sonuçla Boston Celtics seride durumu 2-0’a getirdi.

Celtics'te Jaylen Brown 40 sayı – 5 ribaund – 2 asist ile mücadele ederken bu performansıyla da playofflarda kariyerinin en yüksek sayısını ürettiği mücadeleye imza attı. Celtics’te Jayson Tatum 23 sayı – 6 ribaund – 5 asist, Derrick White 23 sayı – 6 asist, Jrue Holiday 15 sayı – 10 asist, Payton Pritchard 12 sayı – 2 ribaund ile oynadı.

Pacers'ta Pascal Siakam 28 sayı – 5 ribaund, Andrew Nembhard 16 sayı – 5 asist, Obi Toppin 11 sayı – 3 ribaund, Tyrese Haliburton 10 sayı – 8 asist, Aaron Nesmith 9 sayı – 3 ribaund ile maçı tamamladı.

Konuk takımın all-star oyuncusu Tyrese Haliburton ise 3. çeyrekte sakatlanarak maça devam edemedi.

Serinin 3. karşılaşması, cumartesi gününü pazara bağlayan gece TSİ 03.30'da Pacers'ın ev sahipliğinde oynanacak.



24-25-26-27 Mayıs 2024 TV'de Spor Ekranı


24 MAYIS 2024 CUMA


03:00 Arjantin - Brezilya
2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
10:00 UIPM 2024 Pentathlon Dünya Kupası Finali (Ankara) Erkekler Yarı Finaller A Grubu
TRT Spor Yıldız
14:00 Bulgaristan - Kanada
2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
16:00 UIPM 2024 Pentathlon Dünya Kupası Finali (Ankara) Erkekler Yarı Finaller B Grubu
TRT Spor Yıldız
16:00 Bodrum FK - Ahlatcı Çorum FK
Trendyol 1. Lig Play-Off 2. Tur Rövanş Maçı top_futbol TRT Spor
17:00 Yenimahalle Belediyesi - Armada Praxis Yalıkavak Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-off Final 3. Maç top_hentbol TRT Spor Yıldız
20:30 Mersin BŞB - Sigortam NET
Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-off Final 1. Maç
TRT Spor Yıldız
21:45 Genoa - Bologna
Serie A top_futbol CBC Sport
21:45 Segafredo Virtus Bologna - Umana Reyer Venezia İtalya Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final top_basket sportstv
22:00 AÇIKLANMADI
top_futbol Türkmen Sport
23:30 İran - İtalya
2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız

25 MAYIS 2024 CUMARTESİ


03:00 Sırbistan - Brezilya
2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
10:00 UIPM 2024 Pentathlon Dünya Kupası Finali (Ankara) Kadınlar Finaller

TRT Spor Yıldız
13:00 Fenerbahçe Göksel Çelik - Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-off Final 3. Maç top_basket TRT Spor Yıldız
16:00 UIPM 2024 Pentathlon Dünya Kupası Finali (Ankara) Erkekler Finaller
TRT Spor Yıldız
16:30 AÇIKLANMADI   top_futbol Türkmen Sport
17:00 Türkiye - Fransa 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor
17:00 Sakarya BBSK - Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-off Final 3. Maç top_hentbol TRT Spor Yıldız
17:00 Formula 1 Monaco GP Sıralama Turları formula1lastik İdman TV
19:00 Juventus - Monza
Serie A top_futbol Türkmen Sport
19:00 52 Orduspor FK - Çimentaş Elazığspor
TFF 3. Lig Play-off Final top_futbol A Spor
20:00 Japonya - İtalya 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
21:45 AX Armani Exchange Milano - Germani Brescia İtalya Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final top_basket sportstv
21:45 Milan - Salernitana Serie A top_futbol Türkmen Sport
21:45 Milan - Salernitana
Serie A top_futbol CBC Sport
23:30 Arjantin - Almanya 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız

26 MAYIS 2024 PAZAR


03:00 Küba - İran 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
09:10 Konya Yarı Maratonu  
TRT Spor Yıldız
12:00 Binicilik Engel Atlama Türkiye Şampiyonası

TRT Spor Yıldız
14:00 Yenimahalle Belediyesi - Armada Praxis Yalıkavak Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-off Final 4. Maç top_hentbol TRT Spor Yıldız
15:50 MTB Bisiklet Eliminatör Dünya Kupası  
TRT Spor Yıldız
16:00 Merkür Jet Erbaaspor - Muş 1984 Muşspor
TFF 3. Lig Play-off Final top_futbol A Spor
16:00 AÇIKLANMADI   top_futbol Türkmen Sport
16:00 Formula 1
Monaco GP formula1lastik İdman TV
17:00 Türkiye - ABD 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız
18:00 AÇIKLANMADI İngiltere Premier Lig top_futbol Türkmen Sport
20:00 Sigortam NET - Mersin BŞB Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-off Final 2. Maç
TRT Spor Yıldız
20:00 AÇIKLANMADI La Liga
top_futbol Türkmen Sport
21:45 Empoli - Roma
Serie A top_futbol CBC Sport
21:45 Segafredo Virtus Bologna - Umana Reyer Venezia İtalya Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final top_basket sportstv
22:00 AÇIKLANMADI Konferans Yayın top_futbol Türkmen Sport
23:30 İran - Arjantin 2024 FIVB Voleybol Erkekler Milletler Ligi top_voleybol TRT Spor Yıldız

27 MAYIS 2024 PAZARTESİ


21:30 Fortuna Düsseldorf - Bochum Bundesliga Play-Out Rövanş Maçı top_futbol Türkmen Sport
21:45 AX Armani Exchange Milano - Germani Brescia İtalya Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final top_basket sportstv