27 Temmuz 2016 Çarşamba

Galatasaray’da Öncelik Goudelock

Galatasaray Odeabank'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Russ Smith transferini ardından guard pozisyonuna bir transfer daha yapacak.

Galatasaray Odeabank’ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Russ Smith transferini ardından guard pozisyonuna bir transfer daha yapacak olan sarı kırmızılılarda gözler yeni gelecek oyuncuya çevrildi.
Goudelock Bitmek Üzere
Galatasaray’ın guard transferindeki önceliği daha önce Fenerbahçe forması da giyen Andrew Goudelock. Fenerbahçe’de geçirdiği başarılı sezonun ardından Houston Rockets’in yolunu tutan Goudelock, ligimize tekrar dönmeye çok yakın. Coach Ergin Ataman’ın yüksek hücum gücünden dolayı özellikle kadrosunda görmek istediği “Mini Mamba” lakaplı oyuncuyla yapılan görüşmeler olumlu ilerken transferde sona yaklaşıldığı öğrenildi.
2014-2015 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Goudelock, ligde forma giydiği 34 maçta 11.0 sayı 2.2 asist 2.0 ribaunt ortalamalarıyla oynarken, Euroleague’de ise 29 maçta 17.0 sayı 2.1 asist ve 2.2 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.
Nenad Krstic, Alex Tyus, Deon Thompson, Jon Diebler,  Austin Daye, Can Korkmaz ve Russ Smith’i kadrosuna katıp Blake Schilb’le yeniden anlaşan Galatasaray Odeabank, yapılacak guard takviyesinin ardından transferi kapatacak.

Özgün Çamkuşu
ozgun.camkusu@basketball.com.tr
basketball.com.tr/Özel
 

0 yorum :

Yorum Gönder