7 Eylül 2016 Çarşamba

Süper Kupa Beşiktaş Mogaz'ın

Erkekler Hentbol Süper Kupa finalinde Göztepe'yi, 32-27 mağlup eden Beşiktaş Mogaz, kupanın sahibi oldu.


Ankara THF spor salonunda oynanan mücadele karşılıklı gollerle başladı. 15. dakika 10-10 eşitlikle geçilirkeni devre 18-13 Beşiktaş Mogaz üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda maç son 4 dakikalık bölüme kadar başa baş bir mücadeleye sahne olurken, skor üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş Mogaz maçı 32-27 kazanarak Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

Karşılaşma sonrası düzenlenen kupa töreninde Beşktaş Mogaz'a kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanımız Bilal Eyuboğlu ve Başkanvekili Adem Ceylan takdim etti.

Göztepe'ye ise madalyalarını Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer ve Genel Sekreterimiz Mutlu Kadıoğlu verdi.

Maçın gözlemci ve hakemlerine plaketlerini ise MHK Başkanı Barbaros Yılmaz verdi.

Her iki takımın seyircisi de salondaki yerini alırken, yaklaşık 2000 kişi mücadeleyi takip etti. Karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, 750 polis ve 60 özel güvenlik salonda görev aldı.

Kupa töreninin ardından Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip büyük sevinç yaşarken, geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazasının ardında yoğun bakımda olan Beşiktaşlı genç hentbolcu Kubilay Yılmaz için de tribünlerde "Uyan Kubilay" pankartı asıldı.

Beşiktaş Mogaz: 32 - Göztepe: 27
Salon: THF
Hakemler: Özgür Benli, Şavaş Yüksek

Beşiktaş Mogaz: İbrahim Demir (Yunus Özmusul),Vrazalıc 3, Prıbak 6, Mehmet Demirezen, Radojkovıc 2, Dacevıc 2, Nıncevıc 7, Tolga Özbahar 7, Holpert, Ramazan Döne 5      

Göztepe: Renani, Semenov 3, Cenk Köker 5, Gökhan Örnek 8, Skrobic 1, Vuciceviç 1, Kasumoviç 4,Enis Harun Hacıoğlu 1, Murat Enç 2, Baran Nalbantoğlu 1, Yakup Yaşar Simsar 1

İlk yarı: 18-13

İki dakika cezası alanlar: Holpert, Dacevıc (Beşiktaş Mogaz), Murat Enç, Semenov, Vuciceviç (Göztepe)

0 yorum :

Yorum Gönder