1 Eylül 2016 Perşembe

Transfer çılgınlığı

Şampiyon Beşiktaş 11 transferle bu dönemin en aktif kulübü olurken, Fenerbahçe ve Galatasaray 8, Trabzonspor ise kadroya 7 yeni isim kattı. Kulüpler UEFA kıskacı nedeniyle tam 9 kiralık transfere imza attı. Beşiktaş ve Fenerbahçe bu dönemi kârda, G.Saray ve Trabzon zararda kapattı.


Nefes nefese bir transfer dönemi daha dün gece itibariyle sona erdi... Tüm gözlerin çevrildiği 4 büyükler adeta bir çılgınlık yaşayarak, son yılların en hareketli transfer dönemine imza attılar... Şampiyon Beşiktaş kadrosundan Mario Gomez, Jose Sosa, Gökhan Töre ve İsmail Köybaşı gibi 4 önemli ismi kaybetmesine rağmen, bu dönemin en aktif kulübü oldu. Siyah-Beyazlılar kadrosunu Gökhan Gönül, Caner, Aboubakar, Talisca ve Gökhan İnler gibi yıldızlarla takviye ederken tam 11 transfere imza attı. Fenerbahçe de transferde oldukça aktifti. Tam 12 isimle yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, özellikle bedelsiz ve kiralık oyunculara yöneldi. Yönetim sadece Liverpool'dan alınan Martin Skrtel için bonservis bedeli ödedi.
GALATASARAY, TARAFTARINI BİLE ŞAŞIRTTI
G.SARAY da belki de taraftarlarını bile şaşırtacak kadar önemli transferlere imza attı. Cimbom 7 transfer için 14 milyon Euro'luk bonservis yükünün altına girdi ve bu alanda lider oldu. Büyük bir değişime giden Trabzonspor'da 12 isim gönderilirken, kadroya 7 isim dahil edildi. UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması yapan kulüplerimizden Beşiktaş ve Fenerbahçe bu dönemi artıda, Avrupa'da olmayan Galatasaray ve Trabzonspor ise ekside kapattı...





takvim.com.tr

0 yorum :

Yorum Gönder