15 Kasım 2016 Salı

Futbolda müthiş hafta

Türkiye ile birlikte 5 büyük Avrupa ligi, dev maçlara sahne olacak.

Futbol severleri müthiş bir hafta sonu bekliyor. Taraftarlar Fenerbahçe - Galatasaray derbisine kilitlendi...
Ancak derbi heyecanı Türkiye ile sınırlı değil. İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya'da da derbi coşkusu yaşanıyor.
Futbol severler bu hafta sonu futbola doyacak. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da haftaya derbiler damga vuracak.
Fenerbahçe-Galatasaray

Türkiye'de gözler Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çevrildi. Zirve yürüyüşünü sürdürmek isteyen sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibine sahasında 17 yıldır yenilmiyor.

Galatasaray da, kritik maça iddialı hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu kez Kadıköy'den 3 puanla dönmek istiyor.

Dev maç Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.
Derbi heyecanına Süper Lig ile birlikte Avrupa'nın 4 büyük ligi daha ortak olacak. Cumartesi günü 3 önemli karşılaşma bizleri bekliyor.
Manchester United-Arsenal
Premier Lig'de saat 15.30'da Manchester United, Arsenal'i konuk edecek. Zor günler geçiren "Kırmızı Şeytanlar" bu sezon deplasmanda hiç kaybetmeyen topçular karşısında moral arayacak.
Borussia Dortmund-Bayern Münih
Bundesliga'nın en büyük eşleşmesinde Borussia Dortmund ile Bayern Münih karşıya geliyor. Dortmund, Almanya'nın "Clasico"su olarak bilinen mücadelede 2 yıldır yenemediği rakibine karşı şans arayacak. Signal Iduna Park'taki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.
Atletico Madrid-Real Madrid
Cumartesi gününün son derbisinde İspanya La Liga'da Madrid'in Atletico'su Real'i ağırlayacak. Ezeli rakipler Şampiyonlar Ligi finalinden sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Atletico, saat 22.45'te başlayacak maçta rövanş için sahaya çıkacak.
Milan-Inter
Pazar Günü İtalya Birinci Ligi Serie A'da Milano derbisi oynanacak. San Siro'daki futbol şölenininde Milan, İnter'i ağırlayacak. Eski görkemli günlerine dönme çabası veren iki takımın randevusu saat 22.45'te başlayacak.

trtspor.com

0 yorum :

Yorum Gönder