7 Aralık 2016 Çarşamba

Fenerbahçe Polonya’dan Galibiyetle Döndü

Kadınlar Euroleague A grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Polonya temsilcisi  Wisla Can-Pack’i 64-72 yenerek 5. maçında 4. galibiyetini elde etti. 

Krakow’da gerçekleşen karşılaşmada Sandrine Gruda 19 sayı-6 ribaund, Jantel Lavender 16 sayı-9 ribaund, Shekinna Stricklen 16 sayı, Alexandria Quigley  15 sayı-6 asist ile mücadele etti. Birsel Vardarlı Demirmen ise sadece 2 sayı bulduğu karşılaşmadan 9 asist-5 ribaund ile ayrıldı. Polonya ekibinde ise Sandra Ygueravide 21 sayı-9 ribaund-5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Wisla Can-Pack’te  ayrıca Ewelina Kobryn 13 sayı – 13 ribaundla double-double yaptı.
Karşılaşmanın ilk çeyreğinde iki takımda birbirine üstünlük kuramazken çeyrek bir sayı farkla(19-18) temsilcimiz aleyhine bitti. İkinci çeyrekte üstün oynayan Fenerbahçe soyunma odasına 4 sayı farkla üstün girdi(32-36). Mücadelenin üçüncü çeyreğinde 18 sayı bularak farkı 5 sayıya çıkaran temsilcimiz, son çeyrekte de rakibinin yaklaşmasına izin vermedi ve 8 sayı üstünlükle maçı bitirdi.
Temsilcimiz gelecek hafta 14 Aralık Çarşamba günü Çek ekibi USK Prag’ı konuk edecek.

0 yorum :

Yorum Gönder