3 Mayıs 2017 Çarşamba

Şampiyon Halkbank

Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Arkas Spor'u 3-2 yenen Halkbank, seriyi de 3-1 kazanarak, 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu.

2016 – 2017 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Final Etabı, TVF İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena’da oynanan Arkas Spor – Halkbank karşılaşmasıyla sona erdi.
TRT Spor’dan naklen yayınlanan müsabakada, Arkas Spor’u 19-25, 25-23, 18-25, 25-15 ve 10-15’lik setlerle 2-3 mağlup eden Halkbank, seriyi toplamda 3-1’e getirerek üst üste ikinci, toplamda ise sekizinci şampiyonluğunu kazandı.
Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.
Efeler Ligi Final Etabı’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu
2016 – 2017 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Halkbank, ligi ikinci sırada bitiren Arkas Spor, Final Etabı’nın en iyi oyuncuları seçilen voleybolcular, Paidar Demir Özel Ödülü ve En Değerli Oyuncu (MVP) ödüllerini kazanan sporcular ödüllerini TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena’da düzenlenen törenle aldılar.
En çok gelişme gösteren Türk oyuncuya verilen, “Paidar Demir Özel Ödülü”nü kazanan Halkbank’tan Faik Samet Güneş‘e ödülünü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üyesi Akın İra takdim etti.
Final Etabı’nın En İyi Smaçörü seçilen Arkas Spor’dan Michael Sánchez Bozhulev‘e ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.
Final Etabı’nın En İyi Pasörü seçilen Halkbank’tan Dejan Vinčič‘e ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Gözlemcisi Uğur Karakaş takdim etti.
Final Etabı’nın En İyi Orta Oyuncusu seçilen Arkas Spor’dan Hakkı Çapkınoğlu‘na ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Üyesi Ersin Altıparmak takdim etti.
Final Etabı’nın En İyi Liberosu seçilen Halkbank’tan Hasan Yeşilbudak‘a ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu takdim etti.
Final Etabı’nın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Halkbank’tan Burutay Subaşı’na ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.
Ligi ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor’a madalyalarını ve ikincilik şiltini Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.
2016 – 2017 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Halkbank‘a madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.
Salon: Atatürk Voleybol Vestel Venus Arena
Hakemler: Erdal Akıncı, Yasin Okumuş
Arkas Spor: Mustafa Koç, Sanders, Mauricio, Hakkı Çapkınoğlu, Sanchez, Yiğit Gülmezoğlu (Ahmet Karataş, Gökhan Gökgöz)
Halkbank: Kooy, Samet Güneş, Vincic, Burutay Subaşı, Emre Batur, Miljkovic (Hasan Yeşilbudak, Caner Dengin, Fonteles, Mustafa Ramazanoğlu)
Setler: 19-25, 25-23, 18-25, 25-14, 10-15
Süre: 120 dakika (27, 28, 23, 25, 17)

0 yorum :

Yorum Gönder