31 Ağustos 2017 Perşembe

Jason Denayer İstanbul'a geldi

Galatasaray, Jason Denayer'le kiralık olarak anlaşma sağladı. Transferi KAP'a resmen bildirilen Denayer, İstanbul'a geldi

Galatasaray, Manchester City'den Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu İstanbul'a geldi. Denayer'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Jason denayer, Manchester City kulübünün kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti. Denayer ile daha önce anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi ise İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyordu. Manchester City'nin kiralık teklifine olumlu yanıt vermesi sonucu transfer gerçekleşti.
KAP AÇIKLAMASI
Galatasaray Kulübü, Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer'in kiralanması için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jason Denayer'in kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Manchester City ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

0 yorum :

Yorum Gönder