22 Ocak 2018 Pazartesi

Karolina Pliskova çeyrek finale yükseldi

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınlarda dünya 6 numarası Karolina Pliskova, Barbora Strycova'yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek kadınlar 4. tur mücadelesinde, Çek tenisçi Karolina Pliskova ile dünya klasmanında 24. sırada bulunan vatandaşı Barbora Strycova karşılaştı.
İlk seti 7-6 kaybeden Pliskova, sonraki setleri 6-3, 6-2 kazanarak rakibini 2-1 yendi ve Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Pliskova çeyrek finalde, tek kadınlarda dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'in rakibi oldu.
9. gün programı
Avustralya Açık'taki çeyrek final maçlarında yarın erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile dünya 6 numarası Marin Cilic, 3 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov ile Kyle Edmund karşılaşacak.
Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki ile Carla Suarez Navarro ve 4 numaralı seribaşı Elina Svitolina ile Elise Mertens mücadele edecek.
Avustralya Açık'ın gençler kategorisinde tek erkeklerde mücadele eden milli tenisçi Yankı Erel ise ikinci turda Dalibor Svrcina ile karşı karşıya gelecek.

0 yorum :

Yorum Gönder