9 Kasım 2018 Cuma

Anadolu Efes, Herbalife Gran Canaria Deplasmanında Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes deplasmanda konuk olduğu Herbalife Gran Canaria karşısında 94-90’lık skorla kazandı.

Dengeli başlayan maçın ilk çeyreğinde karşılıklı basketler gelirken, iki takımda bu dakikalarda skordan kopmadı. İkinci çeyrekte de benzer bir senaryo gerçekleşirken, soyunma odasına ev sahibi ekip 52-50’lik skorla önde girdi.
Üçüncü çeyrekte oyundaki denge yine bozulmadı. Herbalife Gran Canaria skorda ufak farkla önde olan taraf, Anadolu Efes ise genel olarak kovalayan taraftı ve bu çeyrek de 73-70’le geçildi.
Son çeyreğin ilk 2 dakikalık bölümüne hızlı giren ev sahibi ekip, bu dakikalarda farkı 8’e kadar çıkardı. Maçın sonlarına doğru oyuna yavaş yavaş ağırlığını koyan Anadolu Efes, bitimi 27 saniye kala Krunoslav Simon’un üçlüğüyle skorda 92-90’la öne geçti.
Bu basketten sonra ipleri elinden bırakmayan Anadolu Efes, geriden geldiği maçta Herbalife Gran Canaria’yı devirdi ve önemli bir galibiyet daha aldı.
Herbalife Gran Canaria‘da DJ Strawberry 19 sayı-7 asist yaparken, Chris Evans 12 sayı-4 ribaunt, Eulis Baez 14 sayı-5 ribaunt, Andzejs Pasecniks 10 sayı-1 ribaunt ve Albert Oliver 10 sayı-3 asist yaptı.
Anadolu Efes‘te Krunoslav Simon 18 sayı-4 asistle oynarken, Vasilije Micic 17 sayı-4 asist, Tibor Pleiss 12 sayı-4 ribaunt, James Anderson 13 sayı-4 ribaunt, Rodrigue Beaubois 11 sayı-4 asist ve Bryant Dunston 12 sayı-11 ribaunt yaptı.
Herbalife Gran Canaria bu sonuçla 5. mağlubiyetini alırken, Anadolu Efes ise 4. galibiyetini aldı.

0 yorum :

Yorum Gönder