3 Ocak 2019 Perşembe

Galatasaray'dan Avrupa'ya stoper çıkarması

Galatasaray'ın, stoper transferi için üç isimle temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Manchester City’den Mangala ve Sandler, Inter’den ise Miranda...

Sezonun ilk yarısında savunmada büyük sıkıntı yaşayan ve bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray, Avrupa'ya çıkartma yaptı. Sarı-Kırmızılılar, İngiltere ve İtalya'da çalışmalarını sürdürüyor.
İngiliz basına göre Galatasaray, Manchester City kadrosunda yer alan iki stoper için teklif yaptı. Bu isimlerin Eliaquim Mangala ve Philippe Sandler olduğu ifade edildi.
Manchester City'de kadro dışı olan Fransız Mangala için Fatih Terim'in, "Maç eksiği var ama çok kaliteli" dediği öğrenildi.
İngiliz kulübü Sandler'i, sezon başında Zwolle'den transfer etmişti. Rotasyonda kendisine yer bulamayan 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.
İtalyan basını ise Galatasaray'ın Inter'li Miranda konusunda temaslara hız verdiğini yazdı. Brezilyalı stoperi Taffarel'in ikna edeceğini yazan gazeteler, transferin yakın olduğunu iddia etti.
Kaynak: TRTSPOR

0 yorum :

Yorum Gönder