23 Temmuz 2019 Salı

Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka Gelecek Sezon FIBA Europe Cup’ta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka 2019-2020 sezonunda FIBA Europe Cup’ta mücadele edecek.

Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka 2019-2020 sezonunda ülkemizi FIBA Europe Cup’ta temsil edecek. İki kulübümüzün dahil olduğu toplamda 22 kulüp gelecek sezon FIBA Europe Cup’a katılmak için kayıt yaptırırken, 15 kulüp de Basketbol Şampiyonlar Ligi eleme maçları sonrası bu organizasyona dahil olacak.

FIBA Europe Cup’ın normal sezon kurası 24 Temmuz Çarşamba günü Almanya’nın Münih kentinde çekilecek. Organizasyona kayıt yaptıran 22 kulüpten 12’si FIBA Europe Cup’ta normal sezona doğrudan katılacak olup, bu takımların kura çekiminde yer alacakları torbalar kulüp ve ülke puanlarına göre belirlenecek. Temsilcilerimizden Bahçeşehir Koleji normal sezondan başlayacakken, Pınar Karşıyaka kura çekimine seri başı olarak katılacağı eleme maçları oynayacak.

Eleme maçları 2 ve 9 Ekim tarihlerinde rövanş usulü oynanacak olup, seri başı olan takımlar, rövanş maçlarını kendi sahasında oynayacak. Elemeleri geçen beş takım, normal sezona doğrudan katılan 12 takıma eklenecek.

0 yorum :

Yorum Gönder