24 Kasım 2019 Pazar

Demir Grup Sivasspor zirveyi sevdi

Süper Lig'in 12. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı.

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor deplasmanına giden Sivasspor, sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı.
Süper Lig'de 2 yenilgisi bulunan ve son üç maçını kazanan Sivasspor, Kayserispor deplasmanından da galibiyetle dönerek 3 puan serisini 4 maça çıkarmış oldu ve böylece son 4 maçta 12 puan toplamayı başardı.
Ev sahibi Kayserispor, Sivasspor karşısına Lung, Abdennour, Poulain, Hasan, Henrique, Lopes, Djedje, Yasir Subaşı, Şamil, Adebayor, Umut Bulut 11'i ile çıktı.
Sivasspor ise karşılaşmaya Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan Arslan, Mert Hakan, Emre Kılınç, Andrade, Yatabare 11'iyle başladı.
Sivasspor, Fernando'nun 24'te attığı golle 1-0 öne geçti. Bülent Uygun yönetimindeki Kayserispor, 44. dakikada Henrique ile cevap verdi ve maç 1-1'e geldi.
İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada Sivasspor'a deplasmanda 4-1'lik galibiyeti getiren golleri 70'te Emre Kılınç, 74 ve 90+4'te Erdoğan Yeşilyurt ve attı.
Sivasspor, bu sonucun ardından 24 puana ulaşarak liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Kayserispor ise 7 puanla 18. sırada kaldı.

İstikbal Mobilya Kayserispor: 1 - Demir Grup Sivasspor: 4
Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Samet Çavuş
İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung, Lopes, Abdennour, Poulain, Yasir Subaşı, Şamil Çinaz (Dk. 63 Rienstra), Djedje, Hasan Hüseyin Acar (Dk. 75 Emre Demir), Henrique, Umut Bulut (Dk. 75 Bilal Başaçıkoğlu), Adebayor
Demir Grup Sivasspor: Samassa, Gioano, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Mert Hakan Yandaş (Dk. 89 Ziya Erdal) , Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Emre Kılınç (Dk. 84 Kone), Yatabare, Fernando Andrade (Dk. 65 Erdoğan Yeşilyurt)
Goller: Dk. 24 Fernando Andrade, Dk 70. Emre Kılınç, Dk. 74 ve 90+4 Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor), Dk. 44 Henrique (İstikbal Mobilya Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk 60 Fatih Aksoy (Demir Grup Sivasspor) Dk. 61 Şamil Çinaz,  Dk. 71 Henrique (İstikbal Mobilya Kayserispor)

0 yorum :

Yorum Gönder