28 Ocak 2020 Salı

Beşiktaş Sompo Sigorta son 16'da

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 13. haftasında temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Neptunas Klaipeda'yı 76-69 yendi ve son 16 turuna kalmayı garantiledi.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 13. haftasında temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Neptunas Klaipeda ile karşılaştı.
Siyah-beyazlılar maça; İsmet Akpınar, Toddrick Gotcher, Shaq McKissic, Nemanja Djurisic ve Samet Geyik beşiyle başladı.
Temsilcimiz, dengeli geçen ilk çeyreği 17-15 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte temposunu yükselten siyah-beyazlılar, 21 sayı üretti ve ilk yarıyı 38-33 önde tamamladı.
Düşük tempolu geçen üçüncü çeyrekte Beşiktaş Sompo Sigorta, hücumda etkili olamasa da savunmada dirençli bir oyun sergileyerek final periyoduna 6 sayı farkla önde gitmesini bildi (53-47). Tempolu bir oyuna sahne olan final periyodunda 22 sayı üreten temsilcimiz, rakibini 76-69 mağlup ederek Son 16 Turu’na yükselmeyi garantiledi.
Karşılaşmada siyah-beyazlılar adına en skorer oyuncu 23 sayı kaydeden Shaq McKissic olurken, onu 19 sayı ile Toddrick Gotcher, 15 sayı ile Burak Yıldızlı takip etti.

0 yorum :

Yorum Gönder