6 Nisan 2020 Pazartesi

Natalia Pereira ayrılıyor mu?

CEV Şampiyonlar Ligi'ni en çok kazanan kadın takımı olan Dinamo Moskova, Eczacıbaşı Vitra'nın Brezilyalı smaçörü Natalia Pereira ile anlaştığını duyurdu.

Rus ekibi, Pereira ile her konuda anlaşmaya varıldığını bildirdi. Başkent temsilcisinin Genel Direktörü Vladimir Zinichev, TASS Haber Ajansı'na konunun detaylarını anlattı.
31 yaşındaki smaçör, 2019/20 sezonunda Eczacıbaşı VitrA forması giymişti. 2005'ten beri Brezilya Milli takım formasını da giyen Pereira, FIVB Uluslar Ligi'ni 6, Güney Amerika şampiyonluğunu 4, Pan Amerikan Kupasını da 2 kez kazanma başarısı gösterdi. Deneyimli oyuncu birçok bireysel başarısını Uluslar Ligindeki 2 En Değerli Oyuncu (MVP) madalyası ile taçlandırdı.
Aynı ajansın başka bir haberinde ise Dinamo'nun mevcut 2 yabancı oyuncusu ile(A.B.D.'li Lauren Carlini ve Çek Helena Havelková) yollarını ayırdığı bildirildi. Ekaterina Raevskaya, Darya Stolyarova, Viktoriya Rusakova ve kariyerini bir süreliğine durdurma kararı alanEkaterina Lyubushkinaise başkent ekibinin yolcu ettiği Rus oyuncular oldu. Rusya Milli takımının kadrosunda da yer alan takım kaptanı Nataliya Goncharova ve Irina Fetisova, Dinamo Moscow ile kontrat yenileyen oyuncular arasında yer aldı.
worldofvolley.com

0 yorum :

Yorum Gönder