23 Mayıs 2020 Cumartesi

"Beşiktaş ruhunu geri getireceğiz"

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oluşturmak istediği takımı anlattı. 47 yaşındaki teknik adam, "Bizi izleyenler, kazansak da kaybetsek de ‘İşte Beşiktaş bu’ demeli. Beşiktaş ruhunu geri getireceğiz" dedi.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan 47 yaşındaki çalıştırıcı, siyah beyazlı takıma dair düşüncelerini paylaştı.

Beşiktaş karakterine uygun bir kadro oluşturacağını söyleyen Sergen Yalçın, "Bizi izleyenler, 90 dakika sonunda kazansak da kaybetsek de ‘İşte Beşiktaş bu’ demeli. Herkesin beğenerek izleyeceği bir futbol oynatmak istiyorum" ifadesini kullandı.

"Futbolculuk dönemimde yaşadığım başarıları, teknik direktör olarak da Beşiktaş'ta yaşamak istiyorum" diyen Sergen Yalçın, "Sadece Beşiktaş’a odaklandım. Hiçbir sosyal yaşantım yok. Günümün neredeyse tamamı, evde veya tesislerinde çalışmakla geçiyor" dedi.

Takımdan ayrılan Loris Karius'un durumunu değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Futbolcu dediğin arzulu ve istekli olacak. Maalesef Karius’ta bu isteği göremedik. Genç kalecilerimiz Utku ve Ersin’i kazanmalıyız. Bunun için de onlara şans vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in sözleşmelerinin sezon sonu bitmesi konusuna da değinen Sergen Yalçın, bu oyuncuları kaybetmek istemediğini ancak her şeyin sezon sonu netleşeceğini sözlerine ekledi.

0 yorum :

Yorum Gönder