19 Haziran 2020 Cuma

Bayern Münih - Freiburg maçı TRT SPOR'da

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) üst üste 8. şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, TRT SPOR'da sahne alıyor. Bayern Münih-Freiburg maçı yarın TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Şampiyonluk apoletini bir kez daha omzuna takan Bayern Münih, Bundesliga'nın 33'üncü haftasında Freiburg'u konuk edecek.
Werder Bremen karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle ligi zirvede bitirmeyi garantileyen Bavyera ekibi; üst üste 8'inci, toplamdaysa 30'uncu kez şampiyon olmanın gururuyla sahaya çıkacak.
Mücadele öncesi en çok merak edilen konuların başında Bayern Teknik Direktörü Hansi Flick'in sahaya süreceği 11 geliyor.
Rüya gibi bir sezon geçiren ve Bundesliga'da attığı 31 golle altın ayakkabı yarışının zirvesinde yer alan Robert Lewandowski'nin gollerine devam etmesi için karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Diğer yandan Avrupa kupalarına katılma şansını son haftaya taşımak isteyen Freiburg ise Münih deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.
Siyah-beyazlıların, güçlü rakibi karşısındaki en önemli kozu şüphesiz Nils Petersen olacak. Tecrübeli golcü, bu sezon Budesliga'da attığı 11 golle takımının en skorer ismi konumunda...
Allianz Arena'nın ev sahipliği yapacağı mücadele, Bundesliga'daki diğer 33'üncü hafta maçları gibi saat 16.30'da başlayacak.
Heyecan dolu mücadele TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.
Kaynak: TRT SPOR

19-20-21-22 Haziran 2020 TV'de Spor Ekranı

0 yorum :

Yorum Gönder