28 Temmuz 2020 Salı

Transferler ne zaman açıklanacak?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. ''Düşmenin kalkmasını destekliyoruz.'' diyen Ali Koç, sarı lacivertli kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili de konuştu.

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Saha dışında takımlarla sorunlarımız ve çıkarlarımız aynı. Toplantıda çok önemli konularda kararlar aldık.'' dedi.
Ali Koç ''Sezon yeni bitti. Kupa maçı var. Bayram sonrası ayın 4'ünde 5'inde her şeyi açıklayacağız. Camiamızdan sabır istiyoruz. Seneye 20 takım olması görüşü bildirildi. Bence önemli. Pek çok ligde 20 takım var. Bizde neden olmasın? Zor olacak ama olabilir. Yabancı kuralının değişmesi hepimizi zora soktu. Bu kararın değişmesini ya da 1 yıl sonra uygulanmasını istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.
''Düşmenin kalkmasını destekliyoruz''
''Aldığımız kararların hayata geçirilmesini ve yarar sağlamasını istiyoruz. "Yabancı Kuralı" kararının alınması hepimizi zora soktu. Yabancı kuralının değişmesini ya da 1 yıl sonra uygulanmasını istiyoruz. Ligin 20 takımla oynanması bence olumlu, birçok ülkede 20 takım var, burada niye olmasın? Bazı kulüplerin maddi kayıpları olabilir ama bunun kolaylıkla telafi edilebileceğini düşünüyoruz. Düşmenin kalkmasını destekliyoruz.''
Kaynak: TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder