12 Aralık 2020 Cumartesi

NBA'de sezon öncesi maçları başladı

NBA'de yeni sezon 22 Aralık'ta resmen başlayacak olsa da hazırlık döneminde karşılaşmalar dün gece itibariyle başladı. Preseason'da takımların dikkat çeken transferleri gece oynanan maçlarda sahne aldılar.


NBA'de preseason heyecanı başladı. Hazırlık dönemi sürerken oynanan hazırlık maçlarında takımların yeni yıldızları kısmen sahne aldılar. İşte preseason'ın açılış karşılaşmaları:

Atlanta Hawks 112-116 Orlando Magic

Açılış maçında Orlando Magic, Atlanta Hawks'ı 116-112 ile geçerken en skorer isimler 18'er sayıyla Orlando'dan Nikola Vucevic ve Atlanta'dan De'Andre Hunter oldular.

Atlanta'nı merak edilen yeni isimlerinden Bogdan Bogdanovic, 9 sayıyla oynarken Danilo Gallinari de 14 sayı üretti. Orlando'nun yeni isimlerinden Dwayne Bacon da 14 sayıyla öne çıktı.
 

Detroit Pistons 84-90 New York Knicks

New York Knicks, Detroit Pistons'ı 90-84 ile geçerken büyük beklentiye sahip oldukları çaylakları Obi Toppin, 20 dakikada 11 sayı, 7 ribaunt ile önemli katkı sağladı. Yeni transferlerden Nerlens Noel de 10 sayıyla oynadı. Detroit'in yeni isimlerinden Jerami Grant 6, Mason Plumlee 4, Jahlil Okafor 5 sayıyla oynadılar.

Karşılaşmanın en skorer ismi 15 sayıyla New York Knicks'ten RJ Barrett oldu.
 

Chicago Bulls 104-125 Houston Rockets

Houston Rockets, yeni isimleri John Wall ve DeMarcus Cousins'ın da forma giydiği maçta Chicago'yu farklı mağlup etti. Cousins, 14 dakikada 14 sayı, 5 ribaunt ile öne çıkarken John Wall da 19 dakikada 13 sayı, 9 asist, 5 ribaunt ile önemli katkı sağladı. 

Los Angeles Lakers 87-81 Los Angeles Clippers

Los Angeles Lakers, preseason'ı özel bir maç ile açarken Clippers'ı eski oyuncusu Montrezl Harrell ile yıktı. Harrell; 13 sayı, 12 ribaunt ile öne çıkarken Talen Horton-Tucker da 19 sayıyla oynadı. Yeni transferlerden Dennis Schroder 10 sayı üretirken Wesley Matthews da 8 sayı üretti. LeBron James, Anthony Davis ve Marc Gasol süre almadılar.

Clippers'ta Kawhi Leonard ve Paul George, 14'er dakika foram giyerlerken yeni isimlerden Ibaka, 8 dakikada 6 sayı üretti. Luke Kennard da 17 dakikada 7 sayıyla oynadı.

0 yorum :

Yorum Gönder