11 Ocak 2021 Pazartesi

Milan - Torino maçı TRT SPOR'da

Hakan Çalhanoğlulu Milan, İtalya Kupası son 16 Turu'nda Torino ile kozlarını paylaşacak. Yarın saat 22.45'te başlayacak mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, İtalya Kupası son 16 Turu'nda Torino'yu konuk edecek.

Bu sezon resmi maçlarda sadece 2 yenilgi alan kırmızı-siyahlılar, mücadeleden galibiyetle ayrılarak turu geçen taraf olmayı hedefliyor.

Milan'da sakatlığını atlatan ve son maçta süre alan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Torino karşısında ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Sakatlıktan çıkan bir diğer isim Zlatan Ibrahimovic'in ise Rafael Leao'nun form grafiği nedeniyle yedek kulübesinde olacağı tahmin ediliyor.

Bu sezon resmi maçlarda sadece 4 galibiyet alan ve zor günler geçiren Torino ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Marco Giampaolo'nun Milan karşısındaki en önemli kozu Andrea Belotti olacak. Bu sezon takımına 9 gol ve 4 gol pasıyla katkı yapan İtalyan golcü, takımının en skorer ismi konumunda...

İki takım 9 Ocak'ta da Serie A'da kozlarını paylaşmış ve o mücadeleden Milan zaferle ayrılmıştı. Kırmızı-siyahlılara 3 puanı getiren goller, Rafel Leao ve Franck Kessie'den gelmişti.

Milan - Torino mücadelesine Giuseppa Meazza Stadyumu ev sahipliği yapacak. Saat 22.45'te başlayacak karşılaşma TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.  

Kaynak : TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder