18 Eylül 2021 Cumartesi

Lille olaylı derbide Lens'e tek golle kaybetti

Fransa Ligue 1'de Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lens ile Lille arasındaki maçta olaylar çıktı. Karşılaşmadan ev sahibi Lens 1-0 galip ayrıldı.

Fransa Ligi'nin üçüncü haftasındaki Nice - Marsilya maçında Dimitri Payet, kendisine atılan şişeyi tribüne fırlatmış ev sahibi ekip taraftarları sahaya inmişti. Payet'e şiye fırlatılan tribüne daha sonra 4 maç seyirci alınmamasına karar verilmişti.

Ligin 6. haftasındaki Lens - Lille maçında da olaylar çıktı. Kuzey Derbisi olarak adlandırılan derbide Burak Yılmaz ile Zeki Çelik de konuk ekibin 11'inde maça başladı.

Gergin başlayan derbinin devre arasında ise olaylar çıktı.

İti takım taraftarları arasında arbede çıktı. Bir çok taraftar sahana indi.

Taraftarlar uyarılırken; tribünlere uyarılar yapıldı. Lens taraftarına başka bir olay olması durumunda karşılaşmanın erteleneceği uyarısı yapıldı.

Maçta ikinci yarı tribünlerin sakinleşmesinin ardından yaklaşık 15 dakika sonra yeniden başladı.

Uyarılar eşliğinde ikinci yarısı oynanan maçı ev sahibi Lens, 1-0 kazandı. Lens'in golünü 74. dakikada Frankowski kaydetti. Bir başka milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, 78. dakikada Ikone'nin yerine oyuna girdi.

Lens, 6 hafta sonunda puanını 12 yaptı ve zirve iddiasını sürdürdü. Son şampiyon Lille ise 6 haftada sadece 5 puan toplayabildi.

0 yorum :

Yorum Gönder