5 Ocak 2022 Çarşamba

THY Euroleague’de Ertelenen Maç Sayısı 8’e Çıktı

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQK3zld5ISCaebQDpQFUxrliWITGLBEdfyjDgTw1Tq-dKO1GABN_wAnfwZfXFXzR_JbdiVXv3sK-4khaUyJJZYWQs8fu1F79bYFEYoTH5XzC0pyMF1gSqLAvjHEn_DY96-z426DSNUXswb/s1600/euroleague-yatay.jpeg

KOVID-19 pandemisi THY Euroleague’i derinden etkilemeye devam ediyor.

THY Euroleague’de 7 Ocak’ta oynanması planlanan 19. hafta mücadelesi CSKA Moskova - Barcelona maçı da ileri bir tarihe ertelendi.

Kadroda en az 8 oyuncu bulunması gerekirken çıkan vakalardan dolayı bu sayının altına düşen Barcelona, erteleme talebinde bulundu. 

THY Euroleague'de Anadolu Efes-Bayern Münih ve Kızılyıldız mts-Fenerbahçe Beko müsabakalarının yanı sıra, Maccabi Playtika Tel Aviv-Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz, LDLC ASVEL Villeurbanne-Monaco, Real Madrid-UNICS Kazan, ALBA Berlin-Panathinaikos OPAP ve Zalgiris Kaunas-Olympiakos karşılaşmaları da Kovid-19 vakaları sebebiyle bu hafta oynanamayacak.


KOVID-19 protokollerine göre eğer uygun tarihler varsa bir maç en fazla 3 kere ertelenebiliyor. 

THY Euroleague organizasyonu bu durumlardan etkilenen takımlar ile ortak bir noktada buluşarak maçların yeni tarihini belirlemeye çalışacak. Tarihler belli olduğunda organizsyon tarafından duyurulacak.

0 yorum :

Yorum Gönder