23 Şubat 2022 Çarşamba

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası Yarı Final İlk Maçında 3-0 Galip Geldi

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Romanya’nın CSM Volei Alba Blaj takımını 3-0 mağlup etti.

Final yolunda dev bir adım atan temsilcimizde Sırp pasör çaprazı 23 sayılık performansıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; ona Hande ve Heyrman 12, Adams 9, Beyza 7 sayıyla katkı sağladı. Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Maçın en değerli oyuncusu ise Eczacıbaşı Dynavit’in Sırp pasörü Maja Ognjenoic seçildi.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 1 Mart salı günü İstanbul’da oynanacak. Eczacıbaşı Dynavit, rövanş karşılaşmasında elde edeceği her türlü galibiyet veya rakibi karşısında alacağı en az 2 set final için yeterli olacak.

Statü
Rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kuran takım adını CEV Kupası’nda finale yazdıracak. Eğer her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olursa, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip finaldeki yerini alacak.

CSM VOLEI ALBA BLAJ-ECZACIBAŞI DYNAVİT: 0-3
SALON: Sala Sporturilor
HAKEMLER: Wouter De Baar (Hollanda), Mauro Carlo Goitre (İtalya)
CSM VOLEI ALBA BLAJ: Strantzali, Ninkovic, Russu, Dimitrova, Kocic, Mirkovic, Ivkovic (L), Ispas (L) (Miclaus, Roman, Axinte, Artin)
ECZACIBAŞI DYNAVİT: Ognjenovic, Adams, Beyza, Boskovic, Hande, Heyrman, Simge (L) (Merve, Elif, Gözde, Fatma)
SETLER: 21-25, 22-25, 19-25
SÜRE: 82 dakika (25′,30′,27′)


0 yorum :

Yorum Gönder